NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©ge
Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©geAz √∂tven √°llamb√≥l √°ll√≥ uni√≥nak v√©ge. Semmi sem maradt, csak egy b√Ľn√∂z√Ķ maffia, akik √ļgy tesznek, mintha tisztess√©gesek voln√°nak. Lop√°s, vissza√©l√©s, gyilkoss√°gok, t√∂rv√©nytelens√©g minden mennyis√©gben, hogy min√©l nagyobb vagyont tudjanak √∂sszpontos√≠tani saj√°t kez√ľkben. Mind√∂ssze h√°rom dolgot tudnak megval√≥s√≠tani: a bank√°rok p√©nz√©nek ken√Ķp√©nz√©rt biztos√≠t√°s√°t, biztons√°gos fizet√©st maguknak, rokonaiknak √©s b√Ľnt√°rsaiknak, √©s az √°llami k√∂z√ľzem maffiam√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kifoszt√°s√°t. Nem kell eml√©keztetni r√°, hogy vil√°gszerte ugyanez tapasztalhat√≥, de els√Ķ sorba az USA-ban √©s Eur√≥p√°ban van r√°l√°t√°sunk e j√≥l ismert "jelens√©gre".

Minden√ľtt, ahogy az Egyes√ľlt √Āllamokban is, azok az emberek, akik azt √°ll√≠tj√°k, hogy jogaiban megs√©rtett√©k √Ķket, a jogtipr√°st azok k√∂vetik el ellen√ľk, akik megszegt√©k saj√°t esk√ľj√ľket t√∂rv√©ny vagy alkotm√°nyellenesen (m√°r ahol - elt√©r√Ķen Magyarorsz√°gt√≥l - van leg√°lis alkotm√°ny). Ennek k√∂sz√∂nhet√Ķen nem tudnak jogszer√Ľen tiszts√©get gyakorolni, de elfoglalj√°k a helyeket a nemzet t√∂rv√©nyes k√©pviselet√©nek rov√°s√°ra. Maradva az USA nekrol√≥gj√°n√°l, amivel megh√ļzhat√≥k a hazai √©s eur√≥pai p√°rhuzamok, elmondhat√≥, hogy az Alkotm√°ny l√©nyegtelen, √©s nem k√©pezi szerves r√©sz√©t ez a dokumentum az emberi √∂sszefog√°snak. Az alkotm√°ny halott, √©s √≠gy a t√∂rv√©nyes korm√°nyz√°s l√©trehoz√°sa is. A "j√°t√©kban" m√°r nem szerepel semmi m√°s, csak a nyers er√Ķ, b√°r ezt az er√Ķt azok adj√°k, akiket elnyomnak vele.

Az ilyen v√°llalkoz√°sok mind kudarcra vannak √≠t√©lve, √©s a jelenlegi konglomer√°tum sem kiv√©tel. George Washington √©s csapata hozta l√©tre az amerikai uni√≥t, annak √©rdek√©ben, hogy kezelni tudj√°k az ad√≥ss√°got √©s a f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt Angli√°val. Mi volt a m√©rlege a h√°bor√ļnak? Beh√≥dolt az angol kir√°ly? √Čgett London? A v√°lasz az, hogy nem, a gy√Ķztesek nem telepedtek le Londonban, de a koron√°nak fizett√©k az ad√≥ss√°got. Ez alapj√°n √©rthet√Ķ is, hogy mindent fel√ľl√≠rva mi√©rt szerepel az Amerikai Alkotm√°ny I, 8.¬ß-ban, hogy "a Kongresszusnak jog√°ban √°ll √∂sszegy√Ľjteni az ad√≥kat, v√°mokat, √©s fizetni az ad√≥ss√°got... az Egyes√ľlt √Āllamokban". Az USA-ban? Nyilv√°noss√°gra hoztak-e ilyen ad√≥ss√°got az alkotm√°nyoz√°s id√Ķpontj√°ban?

A v√°lasz nagyon egyszer√Ľ, az Egyes√ľlt √Āllamok az√©rt alakult egys√©ges uni√≥v√°, mert az Angol Koron√°nak garanci√°kra volt sz√ľks√©ge az egys√©ges tartoz√°sfizet√©sre. Ezeket a kapcsokat haszn√°lt√°k nagy er√Ķvel a d√©li √°llamok ellen, hogy megb√ľntess√©k mindazokat akik megs√©rtik a jog√°llamis√°g √∂sszehangolt ad√≥ss√°g-visszafizet√©si mechanizmus√°t. Ism√©t megeml√≠thet√Ķ a p√°rhuzam a Lisszaboni-szerz√Ķd√©ssel. Az USA Alkotm√°ny VI. (utols√≥ cikkeje) is kimondja, hogy minden tartoz√°s, √©s megk√∂t√∂tt szerz√Ķd√©s k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ a tag√°llamokra, m√©g ellenkez√©s√ľk vagy kiv√°l√°si sz√°nd√©kuk ellen√©re is. Magyarul, ez egy olyan tapos√≥malom vagy m√≥kushinta, amib√Ķl elvileg nincs kisz√°ll√°s.

R√∂viden: Az Egyes√ľlt √Āllamok alap√≠t√≥i, akik a forradalmat l√©trehozt√°k, p√©nzt k√∂lcs√∂n√∂ztek az angol kir√°lyt√≥l (aki szint√©n k√∂lcs√∂n vett fel a francia kir√°lyt√≥l, aki ezut√°n cs√Ķdbe ment saj√°t hal√°l√°t okozva), hogy a tag√°llamok r√©szt vehessenek a forradalomban, ami garant√°lja a tartoz√°s visszafizet√©s√©t. Lincoln j√≥nak l√°tta √©rv√©nyes√≠teni az er√Ķszakszervezet hatalm√°t az ad√≥ss√°ggarancia hiteless√©ge √©rdek√©ben. Az √Čszak-D√©l elleni h√°bor√ļban levert√©k a l√°zad√≥ tag√°llamokat, √©s az√≥ta is √©rv√©nyben van Lincoln 100 szab√°lya, a Lieber-k√≥d. Az uni√≥s√≠t√°si folyamat alapszab√°lyaiban megfigyelhet√Ķ n√©h√°ny k√∂z√∂s momentum, ak√°r az USA, ak√°r a Szovjetuni√≥, ak√°r az Eur√≥pai Uni√≥ vonatkoz√°s√°ban vizsg√°ljuk a helyzetet √©s a c√©lokat.

Az USA eset√©ben az I.cikk 10. szakasz 3. pontja kimondja, hogy "a Kongresszus hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl egyetlen √°llam sem tarthat csapatokat, hadihaj√≥kat b√©ke idej√©n... illetve ne vegyen r√©szt h√°bor√ļban, hacsak val√≥ban meg nem sz√°llt√°k, vagy ilyen jelleg√Ľ k√∂zvetlen vesz√©lynek van kit√©ve". A sz√∂vets√©gi korm√°ny hatalmas katonai g√©pezete minden tag√°llamban sz√∂vets√©gi hader√Ķvel biztos√≠tja a stat√°riumot, mivel meg√©rtett√©k a Lieber-k√≥dexet. Az egykori Szovjetuni√≥ vezet√©se is ugyanilyen m√≥dszerekkel tartotta fent a hatalm√°t, √©s ugyanezt jelenti az NSZK-ban √°llom√°soztatott brit hader√Ķ, √©s a 7. Amerikai hadsereg, de Magyarorsz√°gon a 11. NATO logisztikai k√∂zpont is, ahogy m√°s eur√≥pai orsz√°gokban is megtal√°lhat√≥ a "NATO k√∂z√∂s hader√Ķ".

Az USA eset√©ben az "eln√∂ki szesz√©lyek keret√©ben", amit NDDA-nak (nemzeti v√©delmi felhatalmaz√°si t√∂rv√©ny) szok√°s nevezni, fel√ľl√≠rtak minden l√©nyeges √°llampolg√°ri jogot, √ļgymint a jogi tan√°csad√°s, tudni a v√°dr√≥l, jog mentes, indokolatlan kutat√°s, szemben√©zni a v√°dl√≥val stb. A Kongresszus szab√°lyozza az √©rm√©k √©s p√©nz √©rt√©k√©t az I. cikk 10.¬ß. 1 szakasza alapj√°n, de minden tag√°llamnak k√∂teless√©ge az arany √©s ez√ľst k√©szlet√©vel a tartoz√°sok megfizet√©s√©hez hozz√°j√°rulni. Ez gyakorlatilag ugyanaz a rendelkez√©s, mint Magyarorsz√°gon a FIDESZ √°ltal hozott √°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√©si k√∂telez√Ķ √°llampolg√°ri "hozz√°j√°rul√°s" t√∂rv√©nybe iktat√°sa, vagy az EU ESM Megabank rendszer√©nek szab√°lyoz√°sai.

Az USA Alkotm√°nyban m√°r r√©gen felv√°ltotta az ad√≥ss√°g k√∂telezetts√©g kifejez√©st a s√ľrg√Ķss√©gi cs√Ķdmegrendel√©s meghat√°roz√°s, kezdve Lincoln idej√©t√Ķl, a Federal Reserve Notes k√∂nyvkamatok, √©s a hitelviszonyt megtestes√≠t√Ķ √©rt√©kpap√≠roknak √°lc√°zott valutak√©nt, amely nem j√∂tt volna l√©tre, ha a P√©nz√ľgyminiszt√©rium kezeln√© p√©nzeket, nem egy priv√°t csoport. Az amerikai n√©p rabszolgasorba ker√ľlt, √©s az Eur√≥pai Uni√≥ √°ldatlan tev√©kenys√©ge miatt Eur√≥pa is. A priv√°t √©rdekcsoportok kezelik a non-stop patakk√©nt foly√≥ vagyontranszfereket napr√≥l-napra, √©s Te nem √©lsz, nincs alkotm√°nyos jogod, nem vagy szabad, √©s ez az √°llapot nem is tarthat√≥ fent. Mindezek a tervek j√≥l m√Ľk√∂dnek addig, am√≠g az alapjukul szolg√°l√≥ vagyon el nem p√°rolog. Ut√°na elszabadul a pokol, √©s az √©rt√©ktelen p√©nz, a megehetetlen arany helyett vack√°b√≥l, vagyis f√∂ldalatti b√°zisaikb√≥l is kif√ľst√∂lik a "k√°rtev√Ķket".

B√°r az amerikaiak azt gondolj√°k, Eur√≥pa egy nyilv√°nval√≥ p√©lda az erk√∂lcs, 100-f√©le nyelv √©s etika elfogad√°s√°ra, agyfajta j√≥ √©s rossz √∂sszhangjak√©nt a kultur√°lis gyakorlatnak, csak saj√°t sorsukon kereszt√ľl fogj√°k megismerni, kik lesznek a hasonl√≥ cip√Ķben j√°r√≥ sz√∂vets√©gesei, mert m√©g t√∂megesen nem tudj√°k, nem l√°tj√°k, hogy ugyanazzal a m√©reggel m√©rgezik az EU 500 milli√≥ lakos√°t, mint az USA 300 milli√≥j√°t. Soha nem lesz "Vil√°gkorm√°ny", mert az emberi agyban is funkcion√°lis ter√ľletekre √©p√ľl a m√Ľk√∂d√©s. Bizonyos r√©szek esetenk√©nt k√©pesek √°tvenni m√°s ter√ľletek funkci√≥it, de ritk√°n √©s √°ltal√°ban nem megfelel√Ķen. Az egys√©ges√≠tett agysejt√°llom√°ny elhal, √©letk√©ptelen√© v√°lik. Az emberis√©g is egy nagy k√∂z√∂s tudat, csak ezt pont azok nem veszik √©szre, akik genetikailag alkalmatlanok a r√©sz√©v√© v√°lni.
A cionista világkonferencia margójára: A cionizmus a zsidók legnagyobb és legvégzetesebb, rájuk nézve halálos tévedése...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Livia - 2013.05.05. 23:02:20
Sziasztok! J√≥ √≠r√°s, √©s , nagyon igaz. Rem√©lem meg√©rem a gazok pusztul√°s√°t, mert ebben a felfordult vil√°gban csak nehezen lehet megmaradni. A lelki nyomor√≠t√°st nem tudom meg√©rteni, √©s ez a legnagyobb b√Ľn√ľk.
#2 | piskota - 2013.05.06. 09:53:57
Laci!

Bels√Ķ el√©gedetts√©ggel, egyszer√Ľen a k√©perny√Ķre mosolyogva olvastam soraidat, gondolataidat, √©rt√©kel√©sedet, √©rtelmez√©sedet...
Ugyanakkor elfog az el√©gedetlens√©g is az oktat√°si rendszer√ľnkre, annak sz√≠nvonaltalans√°g√°ra gondolva.., egyes esetekben, mert t√∂bbs√©g√©ben tetten √©rhet√Ķ a sz√°nd√©kos ferd√≠t√©s, cs√ļsztat√°s, vagy √©ppen a ny√≠lt hazugs√°g k√∂zvet√≠t√©se, egysz√≥val a zsid√≥ tudati-terror!
"A cionista világkonferencia margójára: A cionizmus a zsidók legnagyobb és legvégzetesebb, rájuk nézve halálos tévedése..."
Alaposan alátámasztható megállapítás! Mi magunk is érvként felsorolhatóak vagyunk!
Vannak magasabb-rend√Ľ t√∂rv√©nyek felett√ľnk, melyet a "Jegyz√Ķk√∂nyvek" sem tudnak befoly√°solni: ez nem m√°s, mint az akci√≥-reakci√≥ t√∂rv√©nye!
A zsid√≥-kaz√°r arc√°tlan nyomul√°s, a minden pillanatban ott l√©v√Ķ fenyegetetts√©g, egys√©gesen az egys√©g ir√°ny√°ba hat, egyre t√∂bben ismerik fel a zsid√≥s√°g emberis√©gelleness√©g√©t, iszonytat√≥ rasszizmus√°t, k√©pmutat√°s√°t, kegyetlen k√∂ny√∂rtelens√©g√©t, k√©jes, esetenk√©nt ki√©lt, gyilkol√°si v√°gy√°t!
El√Ķbb ut√≥bb a g√≥j-barmokb√≥l m√©lt√≥ ellenf√©ll√© v√°lunk, kik a siker √≠g√©ret√©vel fogunk az emberis√©g √©rdek√©ben elj√°rni!
Gyöngyösi Zoltán
#3 | Tulok - 2013.05.06. 12:05:44
L√≠via! A pszicho-terror r√©sze az emberis√©g ellenes h√°bor√ļnak. A pusztul√°suk nem lesz egyszer√Ľ folyamat, mert m√©lyen be√°st√°k magukat a t√°rsadalmakba. Rengeteg potenci√°lis bomba ketyeg mindben, amelyek nem is tudj√°k magukr√≥l, hogy azok. Genetikai bomb√°k, egyfajta v√≠rusfert√Ķz√∂tts√©g, ha a nagy eg√©szet, az emberis√©g √∂sszess√©g√©t n√©zz√ľk. Jobb√°ra nem r√°nk h√°rul az elpuszt√≠t√°suk. Elpuszt√≠tj√°k egym√°st √©s saj√°t magukat is. A "szuperfaj" l√©trehoz√°sa is egy pr√≥b√°lkoz√°suk a t√ļl√©l√©sre, mert mint √≠rtam, a vagyonok elfogy√°sa ut√°n le√°ll a folyamat. M√°r most is ez tapasztalhat√≥, de m√©g pr√≥b√°lnak id√Ķt biztos√≠tani maguk sz√°m√°ra, hogy legyen idej√ľk egym√°st is megritk√≠tani. Hossz√ļ t√°von ez sem megold√°s a kapzsis√°guk k√∂zelg√Ķ "√©h√≠ns√©g√©re"...

Zolik√°m! Az oktat√°si rendszer hi√°nyoss√°gai nem tudj√°k elfedni a hazugs√°gokat, ferd√≠t√©seket. A logika megmarad. Az √©rvek val√≥ban mi vagyunk, √©s ehhez a "mi"-hez nem kell m√°s csak annyi, hogy ak√°r h√°tt√©r inform√°ci√≥k n√©lk√ľl is nyitott szemmel √©ljen valaki. A logika √©s a tapasztalat kip√≥tolja az elhallgatott tud√°s okozta hi√°nyoss√°gokat.
Az emberis√©g l√©te, kollekt√≠v tudata, magasabb rend√Ľ l√©tforma. A legt√∂bb ember a sz√ľlet√©se √©s g√©nszerkezete jog√°n, genetikai √°llom√°nya alapj√°n, automatikusan r√©sz√©v√© v√°lik. Nem v√©letlen, a magukat sz√°nd√©kos v√©rfert√Ķz√©ssel kirekeszt√Ķk irigys√©ge, rosszindulata, fajelm√©let m√∂g√© b√ļjtatott kisebbs√©gi komplexusa.
#4 | piskota - 2013.05.07. 08:29:14
Lacik√°m!
"Az oktatási rendszer hiányosságai nem tudják elfedni a hazugságokat, ferdítéseket."
B√°r igazad lehetne! N√°lad nem, m√°sokn√°l igen!
Gondolj bele, csak az utolsó harminc év Magyarországára gondolj!
Gondolj arra, hogy m√©g mindig nem-gondolkod√≥ h√≠vei vannak, lehetnek egy Gyurcs√°nynak, egy Bajnainak, egy Orb√°nnak... Pedig a gyakorlatban, √©veken kereszt√ľl bizony√≠tott√°k alkalmatlans√°gukat, pontosabban ellens√©ges voltukat, Magyarorsz√°g, a magyars√°gellenes tev√©kenys√©g√ľkkel, cselekedeteikkel! M√©g mindig, a sz√ľks√©ghez k√©pest, csak keveseket j√≥zan√≠tott ki, a nevezettek tudatos √Ķr√ľlete ellens√©geink jav√°ra! M√©g mindig csak kevesek tudnak elszakadni a zsid√≥ m√©dia √°ltal r√°nk-er√Ķszakolt szem√©lyekt√Ķl!
Gondolj az √©vezredeket √°t√≠vel√Ķ t√∂rt√©nelmi hazugs√°gokra, hazugs√°g projektekre...
Gondolj a m√ļlt sz√°zad hazugs√°g √°radat√°ra, d√∂mpingj√©re, mely a mai napig is domin√°l!
A mai napig √°rad a mocsok, az eg√©sz vil√°g mocskos szenny√©t z√ļd√≠tj√°k N√©metorsz√°g, a n√©metek nyak√°ba, csakhogy a maguk g√°tl√°stalan, felm√©rhetetlen elk√∂vetett b√Ľneiket elfedj√©k!
Jap√°n viszonylat√°ban viszont t√∂bbnyire hallgatnak! √Črdemes lenne, a m√©rf√∂ldk√Ķnek tekinthet√Ķ Perry kapit√°ny nemzetk√∂zi b√Ľntett√©t√Ķl kezdve √°ttekinteni, a Jap√°n-Amerika viszonyt, mely egy√©rtelm√Ľen Amerika b√Ľn√∂ss√©g√©t igazoln√°! Term√©szetesen igazolja ma is, kell√Ķ ismeretek birtok√°ban...
Dogm√°kat z√ļd√≠tanak a nyakunkba, ak√°r mint a holokausztipart is, hamis terrort√∂rv√©nnyel akad√°lyozva a kutathat√≥s√°got, az igazs√°g felsz√≠nre ker√ľl√©s√©t!
Helyzet√ľnk nem kedvez√Ķ; az elnyom√≥ nemzetk√∂zi √°llami-terror egyre fokoz√≥dik, az ellen√°ll√°s lehet√Ķs√©g√©t is igyekeznek kiz√°rni!
Iszonytat√≥, iszonyatos lesz az elker√ľlhetetlen robban√°s, melynek hat√°s√°t a "fojt√°s" nagys√°ga csak er√Ķs√≠ti!
Gyzolt√°n
#5 | piskota - 2013.05.07. 09:12:46
Tényleg elgondolkodtató:

Zsidó Világkongresszus Budapesten!
Zsidóvilág Kongresszus Judapesten!
"Erre még nem volt példa: MSZP-s javaslatot támogatott a parlament
Ebben a ciklusban nemigen akadt p√©lda arra, hogy a fideszes t√∂bbs√©g MSZP-s t√∂rv√©nyjavaslatot t√°mogatott volna. H√©tf√Ķn ez is megesett: a parlament t√°rgyalni fog arr√≥l az el√Ķterjeszt√©sr√Ķl, amely szerint programot kellene k√©sz√≠teni arra, hogy minden fiatal eljuthasson az auschwitz-birkenaui hal√°lt√°bor hely√©n l√©trehozott eml√©khelyre." -√≠rja a Nol.
Ezt meg lehet tenni Magyarorsz√°gon, Magyarorsz√°ggal!
A s√°rgacsillagos korm√°nyzat, a s√°rgacsillagos parlamenti cs√Ķcsel√©k √©gisze, v√©delme alatt!
Gyz
#6 | Seraf - 2013.05.07. 12:46:31
Akkor tiszta a k√©p : L√°tsz√≥lag egym√°s ellen voltak ; Mikor kezd kider√ľlni az igazs√°g a de -
mokrácia adta megosztásról, akkor viszont -meztelen lévén a király- összezárnak. Az ál -
talad említett politikai demagógokkal / vakokkal volt és van a legnagyobb gond, mivel ve -
l√ľk lehetett / lehet mindig felforgat√°st kezdem√©nyezni - De l√©teznek gerjesztett ellenv√© -
leményeket skandáló csoportosulások is, hogy teljesebb legyen a megosztás / kavalkád .
Meglehet furcs√°nak t√Ľnik, de a magam r√©sz√©r√Ķl √ľdv√∂zl√∂m a jelenlegi folyamatot, mert az
ilyen megnyilv√°nul√°sok p√©lda√©rt√©k√Ľek a 'megvil√°gosod√°shoz' √©s a k√∂telez√Ķvel pedig az el -
lenkez√Ķj√©t fogj√°k majd el√©rni √©s kiv√°ltani, mint amit szeretn√©nek - A magam r√©sz√©r√Ķl az i -
gazi *egyvélemény* konkrét megnyilatkozását várom és a hírek szerint "kezd mocorogni" .
#7 | Hegel - 2013.05.07. 13:13:22
A zsarnokság mindig önmagát számolja fel.
Sajnos sokan k√∂zben √°rtatlanul (???) elhullanak amire viszont a zsarnok a term√©szetes elhull√°sra hivatkozik ami NINCS! csak az akarat m√°sokra val√≥ r√°k√©nyszer√≠t√©se. √Čs a k√∂r bez√°r√ļl b√°rmily furfangosan is kavarj√°k.

K√∂telez√Ķ? mint a m√°j felvonul√°s a trib√ľn √©s Szt√°lin szobor el√Ķtt!

Ua lesz a sorsa.
#8 | Tulok - 2013.05.07. 16:06:14
Zolik√°m! A fokoz√≥d√≥ zsid√≥ terrort egyre t√∂bben veszik √©szre, m√©g ha nem is akarj√°k. Lehet, hogy egyeseknek lassan telik meg a igazs√°g pohara, de mindig betelik egyszer. Az egyre er√Ķszakosabb √©s nyilv√°nval√≥bb nyomul√°suk m√°r a legt√∂bb embernek szemet sz√ļrt, b√°rmennyire is pr√≥b√°lja becsukni a szem√©t, befogni a f√ľl√©t. Nem lehet mindig menek√ľlni...

Seraf! Ezek soha nem voltak egym√°s mellett, csak ha egy√©rtelm√Ľ, hogy egy√ľtt k√∂nnyebb fosztogatni. A jelenleg m√©g "vakok" √©s s√ľketek csak f√©lren√©znek, ink√°bb kiker√ľlik a nekik k√©nyelmetlen h√≠reket, nem akarnak szembes√ľlni a probl√©m√°val, hogy min√©l tov√°bb h√ļzva ne kelljen foglalkozniuk vele, de tudj√°k nagyon j√≥l, hogy csak id√Ķ k√©rd√©se √©s r√°juk is sor ker√ľl. A "megvil√°gosod√°snak" nagy √°ra lesz, ak√°r az USA-ban, ak√°r Eur√≥p√°ban pr√≥b√°lunk betekinteni a j√∂v√Ķbe. √Čs b√°r val√≥ban igaza van Helgelnek - "a zsarnoks√°g mindig √∂nmag√°t sz√°molja fel" - id√°ig is el kellett jutni, de a neheze m√©g h√°tra van.

Megeml√≠tend√Ķ, hogy Ronald S. Lauder, a kaz√°r-zsid√≥ vil√°gkongresszus m√©g v√©letlen√ľl sem szemita sz√°rmaz√°s√ļ eln√∂ke, nyit√≥besz√©d√©ben Horthyt "virtigli antiszemit√°nak" nevezte, ami ann√°l is ink√°bb hi√°nyos t√∂rt√©nelmi ismeretekre, vagy csak a szok√°sos zsid√≥ pof√°tlans√°gra utal, mivel Horthy √©lete v√©g√©ig j√°rad√©kot √©lvezett Izraelt√Ķl a magyarorsz√°gi 800 ezer zsid√≥ v√©delmez√©s√©√©rt. Lauder "val√≥sz√≠n√Ľleg nem tud" arr√≥l, hogy az izraeli parlamentben egyetlen fajzsid√≥ eti√≥p sincs, ahogy palesztin-izraeli kett√Ķs √°llampolg√°r sem. Az sem l√©nyegtelen, hogy Szaniszl√≥ Ferenc nem √°lzsid√≥, √°l holokauszt t√ļl√©l√Ķ "Elie Wiesel d√≠jat" kapott, hanem T√°ncsics-d√≠jat, mivel T√°ncsics magyar volt, nem zsid√≥! Az egyik kijelent√©s√©t viszont fontol√≥ra kell venni: Szerinte ma a magyarorsz√°gi zsid√≥s√°g tagjainak ism√©t "azon kell t√∂prengeni√ľk, hogy elhagyj√°k-e az orsz√°got".
Az utaz√°si k√∂lts√©get √∂sszedobn√°nk (a lopott holmi marad), csak az a k√©rd√©s, hova menn√©nek, mert Palesztin√°t m√°r √≠gy is elfoglalt√°k, pedig a 10%-ot sem el√©r√Ķ v√©rzsid√≥s√°gon k√≠v√ľl, ahogy neki, vagy a Netanjahu-f√©le kaz√°r-zsid√≥knak sincs ott semmi keresnival√≥ja, mert egyetlen √Ķs√ľk sem √©lt ott. A F√∂ld√∂n nincs olyan olyan orsz√°g, amelyik t√°mogatn√° a t√∂meges kaz√°r-zsid√≥ bev√°ndorl√°st, miut√°n visszaadt√°k az ellopott, elrabolt, csal√°ssal megszerzett √©s bitorolt javakat.
Persze Moshe Kantor, az Eur√≥pai Zsid√≥ Kongresszus eln√∂ke m√°r √ļjabb antidemokratikus l√©p√©st k√∂vetelt a zsid√≥ terror jegy√©ben, a Jobbik betilt√°s√°t. Feldm√°jer P√©ter, a Mazsihisz eln√∂ke nagyon j√≥l l√°tja, val√≥ban figyelembe kell venni a megfogalmazott zsid√≥ √°ll√°spontokat, f√Ķleg a Debka-files zsid√≥ vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°s√°ra ir√°nyul√≥ t√∂rekv√©seket.Igaza van K√∂ves Slom√≥nak: "Sokkal ink√°bb a szavakkal van a baj", f√Ķleg a hazudoz√°ssal...
#9 | Hegel - 2013.05.07. 16:21:05
Egy√©rtelm√ľ ez a vall√°sinak nevezett k√∂nt√∂sbe csomagolt kapzsis√°g! - ideol√≥gia semmi m√°s, hatalom √©s birtokl√°si √©hs√©g.

N√©zz√ľk meg hova vezet ez a betegs√©g...kipukkad√°shoz epe √©s elmebajhoz, az elme m√°r megvan.
#10 | Seraf - 2013.05.07. 20:35:39
Tulok .
Igazándiból arra céloztam, hogy a két / sok rabló nyomban összezár és az elsibolt közva -
gyon meg a jelenlegi pozici√≥ esetleges megtart√°sa √©rdek√©ben ha kell, azaz ha sz√ľks√©ges,
akkor frigyre is l√©p -h√°t√ļlr√≥l mellbe man√Ķverekkel- amikor kider√ľl r√≥luk az igazs√°g. Ahogy
jelzed, nekem is az a véleményem, hogy egyáltalán nem lesz fáklyásmenet a maholnap se
'ott' se 'itt' .... Nem akarok lehangoló lenni, de a Közel-Keleti intervenció után fennforog
majd egy intermezz√≥ / revans is : Tudj√°tok √©n √ļgy l√°tom, hogy az embereket -a kiv√©telek
ne vegy√©k magukra- addig nem √©rdekli miszerint a nev√ľkben gyilkolnak embereket √©s gye -
rekeket ( √Ķk v√°lasztj√°k meg azokat a vezet√Ķket, akik ilyet szorgalmaznak √©s amikor l√°tj√°k
az esem√©nyeket, akkor is hallgatnak ), amig a saj√°t b√Ķr√ľk√∂n nem tapasztalj√°k meg ugyan
azt ; Azt hiszik az ottani vérengzés messze van és amikor megfordul a szél, akkor jönnek
a h√≠res sz√≥lamok, azaz "mi√©rt engedte meg az Isten", de nem k√©sik a v√°lasz sem, ami √ļgy
hangzik, hogy "te miért engedted meg, hogy a nevedben ártatlanokat gyilkoljanak le ?!",
√©s l√Ķn elk√©sett, de tapasztalatb√≥l mer√≠tett *illumin√°ti* meg ism√©tl√Ķd√Ķ Drezda szindr√≥ma .

Mivel sz√≥ba ker√ľlt a kongresszus, √≠gy √∂sszeszedtem n√©h√°ny h√≠rt azzal kapcsolatosan is .

A WJC elef√°nt a magyar porcel√°nboltban
http://nepszava.c...seget.html
Középpontban a zsidóság védelme
http://www.nepsza...?id=643493
Orbán és a zsidók: pancser a díszvacsorán
http://hvg.hu/vel...szvacsoran
Nem ejtették fejre a Zsidó Világszövetséget
http://nepszava.c...seget.html

Renegat ut√≥lagos engedelm√©vel http://www.facebo...mp;theater felt√ľntetn√©m itt is az √°l -
tala hozott linket, mert szorosan csatolható a fent leírtakhoz : Lao-Ce örökzöld megállapí -
t√°sa pedig szint√©n ide illik ; "Nemcsak az√©rt vagyunk felel√Ķsek, amit tesz√ľnk, hanem az√©rt
is, amit nem tesz√ľnk meg" { √Čs hallgatni nem arany lesz, hanem 's√≠r√°s √©s fogcsikorgat√°s' }

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum