NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©ge
Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©geAz √∂tven √°llamb√≥l √°ll√≥ uni√≥nak v√©ge. Semmi sem maradt, csak egy b√Ľn√∂z√Ķ maffia, akik √ļgy tesznek, mintha tisztess√©gesek voln√°nak. Lop√°s, vissza√©l√©s, gyilkoss√°gok, t√∂rv√©nytelens√©g minden mennyis√©gben, hogy min√©l nagyobb vagyont tudjanak √∂sszpontos√≠tani saj√°t kez√ľkben. Mind√∂ssze h√°rom dolgot tudnak megval√≥s√≠tani: a bank√°rok p√©nz√©nek ken√Ķp√©nz√©rt biztos√≠t√°s√°t, biztons√°gos fizet√©st maguknak, rokonaiknak √©s b√Ľnt√°rsaiknak, √©s az √°llami k√∂z√ľzem maffiam√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kifoszt√°s√°t. Nem kell eml√©keztetni r√°, hogy vil√°gszerte ugyanez tapasztalhat√≥, de els√Ķ sorba az USA-ban √©s Eur√≥p√°ban van r√°l√°t√°sunk e j√≥l ismert "jelens√©gre".

Minden√ľtt, ahogy az Egyes√ľlt √Āllamokban is, azok az emberek, akik azt √°ll√≠tj√°k, hogy jogaiban megs√©rtett√©k √Ķket, a jogtipr√°st azok k√∂vetik el ellen√ľk, akik megszegt√©k saj√°t esk√ľj√ľket t√∂rv√©ny vagy alkotm√°nyellenesen (m√°r ahol - elt√©r√Ķen Magyarorsz√°gt√≥l - van leg√°lis alkotm√°ny). Ennek k√∂sz√∂nhet√Ķen nem tudnak jogszer√Ľen tiszts√©get gyakorolni, de elfoglalj√°k a helyeket a nemzet t√∂rv√©nyes k√©pviselet√©nek rov√°s√°ra. Maradva az USA nekrol√≥gj√°n√°l, amivel megh√ļzhat√≥k a hazai √©s eur√≥pai p√°rhuzamok, elmondhat√≥, hogy az Alkotm√°ny l√©nyegtelen, √©s nem k√©pezi szerves r√©sz√©t ez a dokumentum az emberi √∂sszefog√°snak. Az alkotm√°ny halott, √©s √≠gy a t√∂rv√©nyes korm√°nyz√°s l√©trehoz√°sa is. A "j√°t√©kban" m√°r nem szerepel semmi m√°s, csak a nyers er√Ķ, b√°r ezt az er√Ķt azok adj√°k, akiket elnyomnak vele.

Az ilyen v√°llalkoz√°sok mind kudarcra vannak √≠t√©lve, √©s a jelenlegi konglomer√°tum sem kiv√©tel. George Washington √©s csapata hozta l√©tre az amerikai uni√≥t, annak √©rdek√©ben, hogy kezelni tudj√°k az ad√≥ss√°got √©s a f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt Angli√°val. Mi volt a m√©rlege a h√°bor√ļnak? Beh√≥dolt az angol kir√°ly? √Čgett London? A v√°lasz az, hogy nem, a gy√Ķztesek nem telepedtek le Londonban, de a koron√°nak fizett√©k az ad√≥ss√°got. Ez alapj√°n √©rthet√Ķ is, hogy mindent fel√ľl√≠rva mi√©rt szerepel az Amerikai Alkotm√°ny I, 8.¬ß-ban, hogy "a Kongresszusnak jog√°ban √°ll √∂sszegy√Ľjteni az ad√≥kat, v√°mokat, √©s fizetni az ad√≥ss√°got... az Egyes√ľlt √Āllamokban". Az USA-ban? Nyilv√°noss√°gra hoztak-e ilyen ad√≥ss√°got az alkotm√°nyoz√°s id√Ķpontj√°ban?

A v√°lasz nagyon egyszer√Ľ, az Egyes√ľlt √Āllamok az√©rt alakult egys√©ges uni√≥v√°, mert az Angol Koron√°nak garanci√°kra volt sz√ľks√©ge az egys√©ges tartoz√°sfizet√©sre. Ezeket a kapcsokat haszn√°lt√°k nagy er√Ķvel a d√©li √°llamok ellen, hogy megb√ľntess√©k mindazokat akik megs√©rtik a jog√°llamis√°g √∂sszehangolt ad√≥ss√°g-visszafizet√©si mechanizmus√°t. Ism√©t megeml√≠thet√Ķ a p√°rhuzam a Lisszaboni-szerz√Ķd√©ssel. Az USA Alkotm√°ny VI. (utols√≥ cikkeje) is kimondja, hogy minden tartoz√°s, √©s megk√∂t√∂tt szerz√Ķd√©s k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ a tag√°llamokra, m√©g ellenkez√©s√ľk vagy kiv√°l√°si sz√°nd√©kuk ellen√©re is. Magyarul, ez egy olyan tapos√≥malom vagy m√≥kushinta, amib√Ķl elvileg nincs kisz√°ll√°s.

R√∂viden: Az Egyes√ľlt √Āllamok alap√≠t√≥i, akik a forradalmat l√©trehozt√°k, p√©nzt k√∂lcs√∂n√∂ztek az angol kir√°lyt√≥l (aki szint√©n k√∂lcs√∂n vett fel a francia kir√°lyt√≥l, aki ezut√°n cs√Ķdbe ment saj√°t hal√°l√°t okozva), hogy a tag√°llamok r√©szt vehessenek a forradalomban, ami garant√°lja a tartoz√°s visszafizet√©s√©t. Lincoln j√≥nak l√°tta √©rv√©nyes√≠teni az er√Ķszakszervezet hatalm√°t az ad√≥ss√°ggarancia hiteless√©ge √©rdek√©ben. Az √Čszak-D√©l elleni h√°bor√ļban levert√©k a l√°zad√≥ tag√°llamokat, √©s az√≥ta is √©rv√©nyben van Lincoln 100 szab√°lya, a Lieber-k√≥d. Az uni√≥s√≠t√°si folyamat alapszab√°lyaiban megfigyelhet√Ķ n√©h√°ny k√∂z√∂s momentum, ak√°r az USA, ak√°r a Szovjetuni√≥, ak√°r az Eur√≥pai Uni√≥ vonatkoz√°s√°ban vizsg√°ljuk a helyzetet √©s a c√©lokat.

Az USA eset√©ben az I.cikk 10. szakasz 3. pontja kimondja, hogy "a Kongresszus hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl egyetlen √°llam sem tarthat csapatokat, hadihaj√≥kat b√©ke idej√©n... illetve ne vegyen r√©szt h√°bor√ļban, hacsak val√≥ban meg nem sz√°llt√°k, vagy ilyen jelleg√Ľ k√∂zvetlen vesz√©lynek van kit√©ve". A sz√∂vets√©gi korm√°ny hatalmas katonai g√©pezete minden tag√°llamban sz√∂vets√©gi hader√Ķvel biztos√≠tja a stat√°riumot, mivel meg√©rtett√©k a Lieber-k√≥dexet. Az egykori Szovjetuni√≥ vezet√©se is ugyanilyen m√≥dszerekkel tartotta fent a hatalm√°t, √©s ugyanezt jelenti az NSZK-ban √°llom√°soztatott brit hader√Ķ, √©s a 7. Amerikai hadsereg, de Magyarorsz√°gon a 11. NATO logisztikai k√∂zpont is, ahogy m√°s eur√≥pai orsz√°gokban is megtal√°lhat√≥ a "NATO k√∂z√∂s hader√Ķ".

Az USA eset√©ben az "eln√∂ki szesz√©lyek keret√©ben", amit NDDA-nak (nemzeti v√©delmi felhatalmaz√°si t√∂rv√©ny) szok√°s nevezni, fel√ľl√≠rtak minden l√©nyeges √°llampolg√°ri jogot, √ļgymint a jogi tan√°csad√°s, tudni a v√°dr√≥l, jog mentes, indokolatlan kutat√°s, szemben√©zni a v√°dl√≥val stb. A Kongresszus szab√°lyozza az √©rm√©k √©s p√©nz √©rt√©k√©t az I. cikk 10.¬ß. 1 szakasza alapj√°n, de minden tag√°llamnak k√∂teless√©ge az arany √©s ez√ľst k√©szlet√©vel a tartoz√°sok megfizet√©s√©hez hozz√°j√°rulni. Ez gyakorlatilag ugyanaz a rendelkez√©s, mint Magyarorsz√°gon a FIDESZ √°ltal hozott √°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√©si k√∂telez√Ķ √°llampolg√°ri "hozz√°j√°rul√°s" t√∂rv√©nybe iktat√°sa, vagy az EU ESM Megabank rendszer√©nek szab√°lyoz√°sai.

Az USA Alkotm√°nyban m√°r r√©gen felv√°ltotta az ad√≥ss√°g k√∂telezetts√©g kifejez√©st a s√ľrg√Ķss√©gi cs√Ķdmegrendel√©s meghat√°roz√°s, kezdve Lincoln idej√©t√Ķl, a Federal Reserve Notes k√∂nyvkamatok, √©s a hitelviszonyt megtestes√≠t√Ķ √©rt√©kpap√≠roknak √°lc√°zott valutak√©nt, amely nem j√∂tt volna l√©tre, ha a P√©nz√ľgyminiszt√©rium kezeln√© p√©nzeket, nem egy priv√°t csoport. Az amerikai n√©p rabszolgasorba ker√ľlt, √©s az Eur√≥pai Uni√≥ √°ldatlan tev√©kenys√©ge miatt Eur√≥pa is. A priv√°t √©rdekcsoportok kezelik a non-stop patakk√©nt foly√≥ vagyontranszfereket napr√≥l-napra, √©s Te nem √©lsz, nincs alkotm√°nyos jogod, nem vagy szabad, √©s ez az √°llapot nem is tarthat√≥ fent. Mindezek a tervek j√≥l m√Ľk√∂dnek addig, am√≠g az alapjukul szolg√°l√≥ vagyon el nem p√°rolog. Ut√°na elszabadul a pokol, √©s az √©rt√©ktelen p√©nz, a megehetetlen arany helyett vack√°b√≥l, vagyis f√∂ldalatti b√°zisaikb√≥l is kif√ľst√∂lik a "k√°rtev√Ķket".

B√°r az amerikaiak azt gondolj√°k, Eur√≥pa egy nyilv√°nval√≥ p√©lda az erk√∂lcs, 100-f√©le nyelv √©s etika elfogad√°s√°ra, agyfajta j√≥ √©s rossz √∂sszhangjak√©nt a kultur√°lis gyakorlatnak, csak saj√°t sorsukon kereszt√ľl fogj√°k megismerni, kik lesznek a hasonl√≥ cip√Ķben j√°r√≥ sz√∂vets√©gesei, mert m√©g t√∂megesen nem tudj√°k, nem l√°tj√°k, hogy ugyanazzal a m√©reggel m√©rgezik az EU 500 milli√≥ lakos√°t, mint az USA 300 milli√≥j√°t. Soha nem lesz "Vil√°gkorm√°ny", mert az emberi agyban is funkcion√°lis ter√ľletekre √©p√ľl a m√Ľk√∂d√©s. Bizonyos r√©szek esetenk√©nt k√©pesek √°tvenni m√°s ter√ľletek funkci√≥it, de ritk√°n √©s √°ltal√°ban nem megfelel√Ķen. Az egys√©ges√≠tett agysejt√°llom√°ny elhal, √©letk√©ptelen√© v√°lik. Az emberis√©g is egy nagy k√∂z√∂s tudat, csak ezt pont azok nem veszik √©szre, akik genetikailag alkalmatlanok a r√©sz√©v√© v√°lni.
A cionista világkonferencia margójára: A cionizmus a zsidók legnagyobb és legvégzetesebb, rájuk nézve halálos tévedése...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Hegel - 2013.05.07. 21:21:01
A v√©d√°k kutat√°sa k√∂zben ide lyukadtam az √≥k√≥ri atomh√°bor√ļk kapcs√°n..(leir√°s√°n) http://aranykor.f...laghaboru/
Ha valaki ezt az oldalt tetej√©t√Ķl alj√°ig v√©gig olvassa.....hogyismondjam az elme tot√°lis zavar√°val tal√°lkozik ami ma h√°bor√ļ cim√©n az emberis√©g ellen van!

Néha az az érzésem hogy nem emberek irányitják a maguk alkotott elqrt egyedeiket a valós emberiség pusztitására igy.
Merthogy annó valahol a keleti és afrikai régióban rabszolga helyett valamiféle majmot alkottak a 'la evoluciótanos szintén majom. (jah neve??valami nóbeldijas)darvinfax.

Az eg√©sz f√Ķld csak nekik kelhet a cionizmus is csak √ľr√ľgy ahogy minden! A sok h√ľlye p√°r pet√°k√©rt beveszi.
#12 | Seraf - 2013.05.08. 13:10:20
Sz√≠ria - Izrael : A h√°bur√ļ k√ľsz√∂b√©n ? Friss h√≠rek (2013. 05. 07) http://vilaghelyz...logspot.hu
#13 | Tulok - 2013.05.08. 13:57:35
Izrael az el√Ķz√Ķ cikkben szerepel√Ķ m√≥dszerekkel √©s eszk√∂z√∂kkel provok√°l. Hogy este h√°romnegyed t√≠z k√∂r√ľl ki kapcsolta le a sz√≠riai internetes h√°l√≥zatot, √©s telefonkommunik√°ci√≥t ism√©t, nem k√©rd√©ses, mivel az optikai k√°beles rendszeren k√≠v√ľl a m√Ľholdas kommunik√°ci√≥ sem m√Ľk√∂dik. A napokban m√°r volt ilyen.
Netanjahut √©pp most fesz√≠tik keresztre a k√≠nai k√∂zel-keleti b√©keterv kapcs√°n, mik√∂zben az orosz jelezte, hogy S-300-as rendszerekkel szereli fel Sz√≠ri√°t, amihez a sz√≠riai szem√©lyzetet m√°r ki is k√©pezt√©k Oroszorsz√°gban. Putyin d√ľh√∂s, felh√≠vta Netanjahut, valagba r√ļg√°sok v√°rhat√≥k. Izrael k√∂zvetlen megt√°mad√°s√°n k√≠v√ľl Sz√≠ri√°nak ez a "b√©k√©sebb" lehet√Ķs√©ge maradt. Az S-300-as valamivel √ľt√Ķk√©pesebb megold√°s mint a "vaskupola", mert nem csak palesztin h√°zi k√©sz√≠t√©s√Ľ rak√©t√°k ellen hat√°sos.
#14 | Seraf - 2013.05.08. 18:16:44
(MAI) 'Ideje elrettenteni az izraeli megszállókat az agressziótól' http://hvg.hu/vil...alloka#rss
#15 | piskota - 2013.05.09. 09:40:06
Részben tetszik:


2013.05.08. 13:18
Zsid√≥ Vil√°gkongresszus: kit√ľntett√©k N√©meth Mikl√≥st
Az√©rt t√ľntett√©k ki a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus (WJC) k√∂zgy√Ľl√©s√©nek v√©g√©n N√©meth Mikl√≥s volt minisztereln√∂k√∂t, mert seg√≠tett a zsid√≥knak, hogy Budapesten kereszt√ľl, a Mal√©v j√°rataival hagyj√°k el a Szovjetuni√≥t - k√∂z√∂lte a szervezet az MTI √©rdekl√Ķd√©s√©re szerd√°n.
A WJC vas√°rnapt√≥l keddig tartotta k√∂zgy√Ľl√©s√©t Budapesten, √©s az esem√©ny v√©g√©n Nahum Goldmann-√©remmel t√ľntett√©k ki N√©meth Mikl√≥s kor√°bbi korm√°nyf√Ķt. (Nahum Goldmann a Zsid√≥ Vil√°gkongresszus alap√≠t√≥ja, 1949-1977 k√∂z√∂tti eln√∂ke volt.)

A szervezet kiemelte: N√©meth Mikl√≥s az 1980-as √©vek v√©g√©n hozz√°j√°rult a vasf√ľgg√∂ny megnyit√°s√°hoz, √©s t√°mogatta a Szovjetuni√≥b√≥l t√°vozni sz√°nd√©koz√≥ zsid√≥kat, hogy Izraelbe, az Egyes√ľlt √Āllamokba √©s m√°s orsz√°gokba menjenek.

A volt minisztereln√∂k "mindig nagy t√°mogat√≥ja volt a zsid√≥knak √©s a WJC-nek", √©s seg√≠ts√©ge elismer√©sek√©nt adom√°nyozt√°k neki a kit√ľntet√©st - tudatta a szervezet.

N√©meth Mikl√≥s az elismer√©s √°tv√©telekor azt mondta, hogy az elm√ļlt √©vekben Magyarorsz√°g megtapasztalta: az antiszemitizmus, a rasszizmus jelen van az orsz√°gban. Rem√©lhet√Ķleg a politikusok megtal√°lj√°k a lehet√Ķs√©g√©t annak, hogy visszaszor√≠ts√°k ezeket a jelens√©geket, mert ha kudarcot vallanak, "szomor√ļ √©s bizonytalan j√∂v√Ķ" el√© n√©zhet az orsz√°g - tette hozz√°.

MTI

Mennyivel jobban tetszene, ha Németh Miklós ahhoz is hozzájárult volna, hogy a Magyarországot sanyargató zsidók is tömegével hagyják el az országot...
T√Ľnj√∂n fel nektek, hogy a k√∂zlem√©ny nem orosz-zsid√≥kr√≥l, √©s nem zsid√≥ oroszokr√≥l, hanem ZSID√ďKR√ďL √≠r!
Ugyanígy nem létezik magyar-zsidó, avagy zsidó-magyar! A zsidó az zsidó, az is marad!
Azon meg végképp nem csodálkozom, hogy Németh Miklós megtapasztalta, hogy:
"az antiszemitizmus, a rasszizmus jelen van az orsz√°gban."
Ahol a zsidóság jelen van, ott természetes a rasszizmus: "-a gójok közt egy sincs, ki embernek neveztetnék."!!!
Ki az antiszemita?
Aki v√©dekezni mer ellen√ľk?
Amennyiben nem lesz parazita zsid√≥ horda, √ļgy nem lesz se antiszemitizmus, sem rasszizmus, sem az √°ltaluk parav√°nk√©nt haszn√°lt cig√°nyk√©rd√©s is leker√ľl a napirendr√Ķl!
Szavazzatok Orb√°n Viktorra, meg az egys√©ges s√°rgacsillagos parlamenti cs√Ķcsel√©k√©re, Gyurcs√°nyost√≥l, Bajnaist√≥l!
Gyöngyösi Zoltán
#16 | piskota - 2013.05.09. 09:57:33
Komoly gondnak, probl√©m√°nak l√°tom, hogy mik√∂zben t√©nyszer√Ľen felt√°rjuk a h√°tt√©r ismereteket, esem√©nyeket, t√∂rt√©n√©seket, a zsid√≥s√°ghoz k√∂thet√Ķ v√©gtelen mocskot, rasszizmust, emberis√©gelleness√©get, b√Ľntetteket, addig √Ķk k√∂sz√∂nik j√≥l vannak, s tov√°bb menetelnek nemtelen kit√Ľz√∂tt c√©ljaik fel√©, melynek, mint m√°r t√∂bbsz√∂r √≠rtam Magyarorsz√°g, a K√°rp√°tmedence az epicentruma!
Nagy sz√ľks√©g√©t l√°tom annak megfogalmaz√°s√°t, hogy a jelenlegi k√∂r√ľlm√©nyek, felt√©telek, ism√©tlem: a jelenlegi felt√©telek, k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, annak figyelembe v√©tel√©vel, mit is lehet csin√°lni, mit lehet megcselekedni! Pontr√≥l-pontra! Re√°lisan! Napr√≥l-napra! K√∂vetkezetesen! Ami meg is tehet√Ķ! Amit v√©g√ľl is meg kell tenni!
Gyöngyösi Zoltán
#17 | piskota - 2013.05.09. 13:11:09
Katyn emlékére:


Moszkv√°ban megkezd√Ķd√∂tt a Gy√Ķzelmi D√≠szszemle
C√≠mk√©k: T√°rsadalom, Moszkva, Gy√Ķzelmi D√≠szszemle, H√≠rek


9.05.2013, 10:11

Парад Победы Москва Парад Победы День Победы Парад Победы Шойгу Парад Победы
Fotó: RIAN


A moszkvai V√∂r√∂s t√©rre kihozz√°k az Oroszorsz√°gi F√∂der√°ci√≥ √°llami z√°szl√≥j√°t √©s az 1941–45-√∂s Nagy Honv√©d√Ķ H√°bor√ļ Gy√Ķzelmi Lobog√≥j√°t. A katonai d√≠szszeml√©t a sz√°razf√∂ldi csapatok f√Ķparancsnoka, Vlagyimir Csirkin vez√©nyli. A d√≠szszeml√©t Szergej Sojgu orosz v√©delmi miniszter fogadja.

Mik√∂zben a v√©delmi miniszter aut√≥ja v√©gighalad a felvonult csapatok el√Ķtt, a mintegy 800 tag√ļ egyes√≠tett katonai zenekar hat k√∂sz√∂nt√Ķ indul√≥t j√°tszik.

A 139. katonai d√≠szszeml√©ben t√∂bb mint 11 ezer katonai szem√©ly vesz r√©szt. Ezek az orosz fegyveres er√Ķk minden nem√©t k√©pviselik.

A csapatok felk√©sz√ľlts√©ge min√Ķs√©g√©nek tov√°bbi javul√°sa √©rdek√©ben 2013-ban n√∂velni k√≠v√°nj√°k a harci felk√©sz√ľl√©si rendezv√©nyek mennyis√©g√©t. Ezek k√∂z√∂tt a Nyugat-2013 hadgyakorlat kiemelt szerepet j√°tszik.
Gyz
#18 | Seraf - 2013.05.09. 21:23:22
Zolt√°n .
Az alapvet√Ķ k√©rd√©sedre, amire konkr√©t megold√°st v√°rsz -szerintem- a k√∂zelj√∂v√Ķben v√°la -
szok is fognak sz√ľletni. A kih√≠v√°soknak √©s probl√©m√°knak felsz√≠nre kell emelkedni√ľk ahhoz,
hogy az érintett réteg -írhatnák mást, de lásd pl. hitelesek- annak is érezze és lépésre,
illetve összefogásra és a megoldás keresésére sarkallja .
Amint l√°tod / l√°tjuk vannak, akik el√Ķbb √©brednek √©s vannak, akik k√©s√Ķbb, de lesznek olya -
nok is, akik nem mernek vagy nem akarnak kikászálódni a "csipkerózsika ágyából". Ezért a
janu√°rban fel√©bredt maci-lacik pedig t√ľrelmetlen√ľl v√°rj√°k, hogy a t√∂bbi mici-mack√≥ mikor
akar l√©pesm√©zet majszolni. Ha a maci-laci er√Ķszakosan r√°zza fel az √°lm√°ban m√©zet nyami -
zó mici-macit, akkor az nem tudja mire vélni a dolgot és mivel igazából nem éhes, így ösz -
szeh√ļzott szem√∂ld√∂kkel √©s √©rtetlen√ľl fekszik vissza, hogy a m√°r megkezdett l√©pet tov√°bb
nyamizza. A maci-lacinak term√©szetesen igaza van, mert √Ķ val√≥di m√©z majszol√°s√°ra h√≠vta
a mici-macit, csak ad√≥dott egy bibi, m√©gpedig az, hogy a maci-laci el√Ķbb √©bredt fel, mint
a többiek és ha a mici-macit megint felébreszti, akkor az meg is orrol rá s megeshet hívja
a park√Ķrt is egy altat√≥ inyekci√≥val, mivel h√°t ( gondolja mici-maci ) rendellenes igazi m√©z
ut√°n futk√°rozni mikor m√©g √°lmodni kellene r√≥la - √Čn jelenleg egy ilyen maci-lacinak √©rzem
magam és elgondolkodva a dolgon az villant fel bennem, hogy érdemes a még szunyókáló
mici-macikra v√°rni, mivel k√∂z√∂tt√ľk is lesznek olyanok, akik √∂tlettel √©s tan√°ccsal lehetnek
arra vonatkoz√≥an, hogy a l√©pesm√©zet hogyan csenj√ľk el a m√©hek el√Ķl √ļgy, hogy a leend√Ķ
pikniken ne dagadtra cs√≠pkedett orral / f√ľllel vegy√ľnk r√©szt .
Szerintem, de ez az egy√©ni megl√°t√°som, egyenl√Ķre annyit tehet√ľnk, hogy a m√°r fel√©bredt
hiteles-macikat t√°mogatjuk √©s v√°rjuk, hogy a t√∂bbi barlangb√≥l is el√Ķ b√ļjjanak a "h√©talv√≥k",
akiknek sz√ľks√©g√ľk lesz majd a kora√©bred√Ķkre .
K√ľl√∂nben sok ter√ľleten m√°r r√©gen, √©vek √≥ta tev√©kenykednek "√°lmatlans√°gt√≥l szenved√Ķk" .
√Čn pl. mostans√°g azt figyuzom, hogy melyik park√Ķr k√∂lcs√∂nz√∂tt kora√©bred√Ķ maci-jelmezt .
√Čszre sem veszik milyen rossz√ļl mutat rajtuk 'ford√≠tva' √©s a brummog√°suk is el√°rulja √Ķket .
#19 | piskota - 2013.05.09. 23:10:40
Oh, dr√°ga Seraf!

Szinte visszaadtad a fiatals√°gom...
Egyszer már megtörtént velem valamikor...
Valamikor j√≥-n√©h√°ny √©vtizede, egy budapesti nagyv√°llalat vezet√Ķi √©rtekezlet√©n vettem r√©szt, megb√≠z√°s alapj√°n! Vag√°ny √©s okos f√Ķn√∂k√∂m volt, aki hacsak tehette kihagyta az ilyen sze√°nszokat.., Isten nyugosztalja!
Nos, egyszer ott t√∂rt√©nt, hogy valaki, mikor a szocialista munkaversenyre terel√Ķd√∂tt a sz√≥, azt egy di√≥f√°hoz hasonl√≠totta, s tartott egy f√©l√≥r√°s el√Ķad√°st a di√≥f√°r√≥l... Mit ne mondjak, remek volt...
Remélem mindenki értette, vagy érteni vélte...
Aranyos vagy, der√Ľt hozt√°l, pedig √©ppen piszkosul voltam elf√°radva, eg√©szen a let√∂rts√©gig...
Gyz
#20 | piskota - 2013.05.10. 09:03:39
A valós történelem hamisítása ezerrel, nehogy a fiatalság tudomására jusson, hogy mi, miért és hogyan történt:


2013.05.10. 06:45
Putyin: sz√©tvert√ľk a n√°cik embergy√Ľl√∂l√Ķ, arrog√°ns terveit
M√°jus 9-√©n volt a Gy√Ķzelem Napja: ilyenkor a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ eur√≥pai befejez√©s√©re eml√©keznek a kontinensen. Oroszorsz√°gban √°llami √ľnneps√©ggel eml√©keztek a sz√∂vets√©gesek gy√Ķzelm√©re. Vlagyimir Putyin eln√∂k a Szovjetuni√≥ elvitathatatlan √©rdemeire h√≠vta fel a figyelmet a besz√©d√©ben.
A moszkvai V√∂r√∂s t√©ren id√©n sem maradt el a katonai d√≠szszemle. A fiatal katon√°k b√ľszk√©n p√≥zoltak a szikr√°z√≥ naps√ľt√©sben. Az √ľnnep√©lyes esem√©nyen Vlagyimir Putyin √°llamf√Ķ √©s Dimitrij Medvegyev minisztereln√∂k is r√©szt vett.

„Sosem felejtj√ľk el, hogy Oroszorsz√°g, a Szovjetuni√≥ verte sz√©t a n√°cik embergy√Ľl√∂l√Ķ, v√©res, arrog√°ns terveit, √©s nem engedte meg, hogy a fasiszt√°k uralj√°k a vil√°got” – mondta Putyin, majd lesz√∂gezte: „Oroszorsz√°g mindent megtesz a vil√°g biztons√°g√°√©rt √©s az√©rt, hogy ne legyen t√∂bb√© h√°bor√ļ.”

Nos, én nem ezt a Putyint tisztelem...
Gyöngyösi Zoltán

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum