NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©ge
Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©geAz √∂tven √°llamb√≥l √°ll√≥ uni√≥nak v√©ge. Semmi sem maradt, csak egy b√Ľn√∂z√Ķ maffia, akik √ļgy tesznek, mintha tisztess√©gesek voln√°nak. Lop√°s, vissza√©l√©s, gyilkoss√°gok, t√∂rv√©nytelens√©g minden mennyis√©gben, hogy min√©l nagyobb vagyont tudjanak √∂sszpontos√≠tani saj√°t kez√ľkben. Mind√∂ssze h√°rom dolgot tudnak megval√≥s√≠tani: a bank√°rok p√©nz√©nek ken√Ķp√©nz√©rt biztos√≠t√°s√°t, biztons√°gos fizet√©st maguknak, rokonaiknak √©s b√Ľnt√°rsaiknak, √©s az √°llami k√∂z√ľzem maffiam√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kifoszt√°s√°t. Nem kell eml√©keztetni r√°, hogy vil√°gszerte ugyanez tapasztalhat√≥, de els√Ķ sorba az USA-ban √©s Eur√≥p√°ban van r√°l√°t√°sunk e j√≥l ismert "jelens√©gre".

Minden√ľtt, ahogy az Egyes√ľlt √Āllamokban is, azok az emberek, akik azt √°ll√≠tj√°k, hogy jogaiban megs√©rtett√©k √Ķket, a jogtipr√°st azok k√∂vetik el ellen√ľk, akik megszegt√©k saj√°t esk√ľj√ľket t√∂rv√©ny vagy alkotm√°nyellenesen (m√°r ahol - elt√©r√Ķen Magyarorsz√°gt√≥l - van leg√°lis alkotm√°ny). Ennek k√∂sz√∂nhet√Ķen nem tudnak jogszer√Ľen tiszts√©get gyakorolni, de elfoglalj√°k a helyeket a nemzet t√∂rv√©nyes k√©pviselet√©nek rov√°s√°ra. Maradva az USA nekrol√≥gj√°n√°l, amivel megh√ļzhat√≥k a hazai √©s eur√≥pai p√°rhuzamok, elmondhat√≥, hogy az Alkotm√°ny l√©nyegtelen, √©s nem k√©pezi szerves r√©sz√©t ez a dokumentum az emberi √∂sszefog√°snak. Az alkotm√°ny halott, √©s √≠gy a t√∂rv√©nyes korm√°nyz√°s l√©trehoz√°sa is. A "j√°t√©kban" m√°r nem szerepel semmi m√°s, csak a nyers er√Ķ, b√°r ezt az er√Ķt azok adj√°k, akiket elnyomnak vele.

Az ilyen v√°llalkoz√°sok mind kudarcra vannak √≠t√©lve, √©s a jelenlegi konglomer√°tum sem kiv√©tel. George Washington √©s csapata hozta l√©tre az amerikai uni√≥t, annak √©rdek√©ben, hogy kezelni tudj√°k az ad√≥ss√°got √©s a f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt Angli√°val. Mi volt a m√©rlege a h√°bor√ļnak? Beh√≥dolt az angol kir√°ly? √Čgett London? A v√°lasz az, hogy nem, a gy√Ķztesek nem telepedtek le Londonban, de a koron√°nak fizett√©k az ad√≥ss√°got. Ez alapj√°n √©rthet√Ķ is, hogy mindent fel√ľl√≠rva mi√©rt szerepel az Amerikai Alkotm√°ny I, 8.¬ß-ban, hogy "a Kongresszusnak jog√°ban √°ll √∂sszegy√Ľjteni az ad√≥kat, v√°mokat, √©s fizetni az ad√≥ss√°got... az Egyes√ľlt √Āllamokban". Az USA-ban? Nyilv√°noss√°gra hoztak-e ilyen ad√≥ss√°got az alkotm√°nyoz√°s id√Ķpontj√°ban?

A v√°lasz nagyon egyszer√Ľ, az Egyes√ľlt √Āllamok az√©rt alakult egys√©ges uni√≥v√°, mert az Angol Koron√°nak garanci√°kra volt sz√ľks√©ge az egys√©ges tartoz√°sfizet√©sre. Ezeket a kapcsokat haszn√°lt√°k nagy er√Ķvel a d√©li √°llamok ellen, hogy megb√ľntess√©k mindazokat akik megs√©rtik a jog√°llamis√°g √∂sszehangolt ad√≥ss√°g-visszafizet√©si mechanizmus√°t. Ism√©t megeml√≠thet√Ķ a p√°rhuzam a Lisszaboni-szerz√Ķd√©ssel. Az USA Alkotm√°ny VI. (utols√≥ cikkeje) is kimondja, hogy minden tartoz√°s, √©s megk√∂t√∂tt szerz√Ķd√©s k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ a tag√°llamokra, m√©g ellenkez√©s√ľk vagy kiv√°l√°si sz√°nd√©kuk ellen√©re is. Magyarul, ez egy olyan tapos√≥malom vagy m√≥kushinta, amib√Ķl elvileg nincs kisz√°ll√°s.

R√∂viden: Az Egyes√ľlt √Āllamok alap√≠t√≥i, akik a forradalmat l√©trehozt√°k, p√©nzt k√∂lcs√∂n√∂ztek az angol kir√°lyt√≥l (aki szint√©n k√∂lcs√∂n vett fel a francia kir√°lyt√≥l, aki ezut√°n cs√Ķdbe ment saj√°t hal√°l√°t okozva), hogy a tag√°llamok r√©szt vehessenek a forradalomban, ami garant√°lja a tartoz√°s visszafizet√©s√©t. Lincoln j√≥nak l√°tta √©rv√©nyes√≠teni az er√Ķszakszervezet hatalm√°t az ad√≥ss√°ggarancia hiteless√©ge √©rdek√©ben. Az √Čszak-D√©l elleni h√°bor√ļban levert√©k a l√°zad√≥ tag√°llamokat, √©s az√≥ta is √©rv√©nyben van Lincoln 100 szab√°lya, a Lieber-k√≥d. Az uni√≥s√≠t√°si folyamat alapszab√°lyaiban megfigyelhet√Ķ n√©h√°ny k√∂z√∂s momentum, ak√°r az USA, ak√°r a Szovjetuni√≥, ak√°r az Eur√≥pai Uni√≥ vonatkoz√°s√°ban vizsg√°ljuk a helyzetet √©s a c√©lokat.

Az USA eset√©ben az I.cikk 10. szakasz 3. pontja kimondja, hogy "a Kongresszus hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl egyetlen √°llam sem tarthat csapatokat, hadihaj√≥kat b√©ke idej√©n... illetve ne vegyen r√©szt h√°bor√ļban, hacsak val√≥ban meg nem sz√°llt√°k, vagy ilyen jelleg√Ľ k√∂zvetlen vesz√©lynek van kit√©ve". A sz√∂vets√©gi korm√°ny hatalmas katonai g√©pezete minden tag√°llamban sz√∂vets√©gi hader√Ķvel biztos√≠tja a stat√°riumot, mivel meg√©rtett√©k a Lieber-k√≥dexet. Az egykori Szovjetuni√≥ vezet√©se is ugyanilyen m√≥dszerekkel tartotta fent a hatalm√°t, √©s ugyanezt jelenti az NSZK-ban √°llom√°soztatott brit hader√Ķ, √©s a 7. Amerikai hadsereg, de Magyarorsz√°gon a 11. NATO logisztikai k√∂zpont is, ahogy m√°s eur√≥pai orsz√°gokban is megtal√°lhat√≥ a "NATO k√∂z√∂s hader√Ķ".

Az USA eset√©ben az "eln√∂ki szesz√©lyek keret√©ben", amit NDDA-nak (nemzeti v√©delmi felhatalmaz√°si t√∂rv√©ny) szok√°s nevezni, fel√ľl√≠rtak minden l√©nyeges √°llampolg√°ri jogot, √ļgymint a jogi tan√°csad√°s, tudni a v√°dr√≥l, jog mentes, indokolatlan kutat√°s, szemben√©zni a v√°dl√≥val stb. A Kongresszus szab√°lyozza az √©rm√©k √©s p√©nz √©rt√©k√©t az I. cikk 10.¬ß. 1 szakasza alapj√°n, de minden tag√°llamnak k√∂teless√©ge az arany √©s ez√ľst k√©szlet√©vel a tartoz√°sok megfizet√©s√©hez hozz√°j√°rulni. Ez gyakorlatilag ugyanaz a rendelkez√©s, mint Magyarorsz√°gon a FIDESZ √°ltal hozott √°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√©si k√∂telez√Ķ √°llampolg√°ri "hozz√°j√°rul√°s" t√∂rv√©nybe iktat√°sa, vagy az EU ESM Megabank rendszer√©nek szab√°lyoz√°sai.

Az USA Alkotm√°nyban m√°r r√©gen felv√°ltotta az ad√≥ss√°g k√∂telezetts√©g kifejez√©st a s√ľrg√Ķss√©gi cs√Ķdmegrendel√©s meghat√°roz√°s, kezdve Lincoln idej√©t√Ķl, a Federal Reserve Notes k√∂nyvkamatok, √©s a hitelviszonyt megtestes√≠t√Ķ √©rt√©kpap√≠roknak √°lc√°zott valutak√©nt, amely nem j√∂tt volna l√©tre, ha a P√©nz√ľgyminiszt√©rium kezeln√© p√©nzeket, nem egy priv√°t csoport. Az amerikai n√©p rabszolgasorba ker√ľlt, √©s az Eur√≥pai Uni√≥ √°ldatlan tev√©kenys√©ge miatt Eur√≥pa is. A priv√°t √©rdekcsoportok kezelik a non-stop patakk√©nt foly√≥ vagyontranszfereket napr√≥l-napra, √©s Te nem √©lsz, nincs alkotm√°nyos jogod, nem vagy szabad, √©s ez az √°llapot nem is tarthat√≥ fent. Mindezek a tervek j√≥l m√Ľk√∂dnek addig, am√≠g az alapjukul szolg√°l√≥ vagyon el nem p√°rolog. Ut√°na elszabadul a pokol, √©s az √©rt√©ktelen p√©nz, a megehetetlen arany helyett vack√°b√≥l, vagyis f√∂ldalatti b√°zisaikb√≥l is kif√ľst√∂lik a "k√°rtev√Ķket".

B√°r az amerikaiak azt gondolj√°k, Eur√≥pa egy nyilv√°nval√≥ p√©lda az erk√∂lcs, 100-f√©le nyelv √©s etika elfogad√°s√°ra, agyfajta j√≥ √©s rossz √∂sszhangjak√©nt a kultur√°lis gyakorlatnak, csak saj√°t sorsukon kereszt√ľl fogj√°k megismerni, kik lesznek a hasonl√≥ cip√Ķben j√°r√≥ sz√∂vets√©gesei, mert m√©g t√∂megesen nem tudj√°k, nem l√°tj√°k, hogy ugyanazzal a m√©reggel m√©rgezik az EU 500 milli√≥ lakos√°t, mint az USA 300 milli√≥j√°t. Soha nem lesz "Vil√°gkorm√°ny", mert az emberi agyban is funkcion√°lis ter√ľletekre √©p√ľl a m√Ľk√∂d√©s. Bizonyos r√©szek esetenk√©nt k√©pesek √°tvenni m√°s ter√ľletek funkci√≥it, de ritk√°n √©s √°ltal√°ban nem megfelel√Ķen. Az egys√©ges√≠tett agysejt√°llom√°ny elhal, √©letk√©ptelen√© v√°lik. Az emberis√©g is egy nagy k√∂z√∂s tudat, csak ezt pont azok nem veszik √©szre, akik genetikailag alkalmatlanok a r√©sz√©v√© v√°lni.
A cionista világkonferencia margójára: A cionizmus a zsidók legnagyobb és legvégzetesebb, rájuk nézve halálos tévedése...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Arany - 2013.05.10. 09:28:45
Kedves Seraf!

A macis-történettel mosolyt csaltál az arcomra, ami egyre ritkább mostanában. Wink

A di√≥fa-mese pedig √ļgyszint√©n nem pisk√≥ta... Wink
Nem tudom, hogy ma hány felszólaló fordulna a diófa-hasonlathoz, egyáltalán még tudják, ismerik a természetét?

Tegnap √©ppen egy f√©lig √©bredez√Ķ, de m√©g a szem√©t d√∂rzs√∂l√Ķ macival besz√©lgettem. Azt k√©rdezte, mire megyek azzal, hogy m√°r egy ideje virrasztok, csak lef√°rasztom magam, √©s addigra, mikor szavazni kell a minket √Ķrz√Ķ park√Ķrre, m√°r j√°rt√°nyi er√Ķm sem lesz. √ē m√©g f√©lig √°lomban azt gondolja, hogy a mostani park√Ķr legal√°bb vigy√°z a m√©zre... Mondom, m√©g egy kicsit f√©l√°lomban van, √©s √°lm√°ban ezt l√°tta. √ögy gondolja, m√©g mindig jobb az olyan park√Ķr, aki sz√©pen √©s b√≠ztat√≥an besz√©l, mint a r√©gi, aki a m√©z k√∂zel√©be sem engedett, ink√°bb altat√≥t adott, hogy √°lmunkban egy√ľnk.
M√©g nem jutott el od√°ig, hogy a park√Ķr√∂k el√Ķl√ľnk hordj√°k el a m√©zet saj√°t haszonra, √©s csak √≠g√©retek vannak. Fel sem t√©telezi, hogy park√Ķr√∂k n√©lk√ľl is lenne m√©z√ľnk, s√Ķt...

A választásig is csak mézesmadzag fog jutni.
#22 | Seraf - 2013.05.10. 23:06:58
Kedves Arany .
Nekem kimondottan tetszik a mese folytat√°sa : A piknik ut√°n beny√ļjtjuk a szerz√Ķi bejegy -
z√©sre vonatkoz√≥ papirokat ? ; Vagy maradjon szabadon terjeszthet√Ķ / felhaszn√°lhat√≥ az
olyan mici-macik részére, akik jelenleg még dörzsölgetik a hömpillájukat ? - Avagy inkább
a leend√Ķ pici-macik √©rdek√©ben, hogy majdan k√≥rk√©ppel rendelkezzenek a mici-macik alta -
t√°s√°r√≥l √©s a neh√©zkes √©bred√©s k√∂r√ľlm√©nyeir√Ķl ? .... No meg a maci-lacik kora√©bred√©s√©r√Ķl
√©s el√Ķzetes k√ľzdelm√©r√Ķl, amit az √°sitoz√≥ mici-macik k√ľl√∂n megnehez√≠tettek a m√Ľl√©p b√≥d√≠ -
t√≥ illata √©s var√°zslatos l√°tv√°nya miatt ? .... Vagy egyszer√Ľen maradjon mement√≥nak a j√∂ -
v√Ķre s jelezze, hogyan j√°rtak a park lak√≥i a 'h√©talv√≥k' miatt, mert az invit√°l√°s ellen√©re visz -
sza szunyókáltak és egyszer csak arra ébredtek miszerint nem az ágy rugója nyomja az ol -
dalukat ? - √Āltal√°ban pr√≥b√°lom elhessegetni a gondolatot, de nem akar√≥dzik tova illanni √©s
ilyenkor k√≠nos, viszont a l√©nyeget m√©rlegelve "csod√°lattal" ad√≥zok a t√©ny el√Ķtt : Nem sem -
mi teljes√≠tm√©ny, ahogy kilopt√°k az √°gyat a park lak√≥i al√≥l ; √Čs m√©g j√≥kat √°lmodtak is hozz√° .

{+} J√ĀNOS EV. 10 : 34 {+}
{ MP3 } { MP3 }
{+} ZSOLT√ĀROK 82 : 6 {+}

http://www.bibl.u....hu/Biblia

{+} http://www.zalacl...em-05.html {+}

Tegnap folytattam a t√∂rt√©net v√©g√©t piszkozatban, de v√©g√ľl t√∂r√∂ltem √©s az√©rt maradt be -
fejezetlen, mert nem akartam elkeser√≠teni a park√Ķr√∂ket. Meg t√Ķlem egy piriny√≥t draszt√°b -
ban fogalmaz√≥dott meg az √°gy n√©lk√ľl √©bred√Ķ sok-sok morcos maci csippa n√©lk√ľli pillog√° -
sa : De milyen red√Ķs lesz a homlokuk, amikor √Ķket is el√©ri a v√©gs√Ķ *illumin√°ti* s olyan k√©r -
d√©sekkel halmozz√°k el az √Ķr√∂ket, hogy milyen meggondol√°sb√≥l lopik√°zt√°k el a barlang kie -
g√©sz√≠t√Ķ b√ļtorait, amit a mama √©s papa macik r√©gebben, de k√∂z√∂sen gy√Ľjt√∂gettek √∂ssze ;
Sz√≥val, k√∂sz√∂n√∂m a seg√≠ts√©get, mivel magam is √ļgy gondolom, hogy a Jellystone Park la -
k√≥inak a mese v√©g√©n nem lesz sz√ľks√©g√ľk enyveskez√Ľ √©s hipnotiz√°l√≥ √Ķr√∂kre - Fognak tud -
ni egym√°sra vigy√°zni √©s a pici macikat ennek megfelel√Ķen mement√≥val nevelni √©s tan√≠tani .


Zolt√°n .
Az este folyamán már elkezdtem egy hsz-t, de még nem értem a végére. Egy igazándiból
megtörtént mese lesz a *diófa-korszakból*. Nem írnám le, de ráhatást gyakoroltál a rebel -
lis √©nemre s elkapogatott a nosztalgia : Az 'ifj√ļs√°g k√©k madara' ; S tal√°n id√Ķszer√Ľ is lehet
az oktat√°s szempontj√°b√≥l √©s net√°nt√°n p√©lda √©rt√©k√Ľ a tan√°rok r√©sz√©re .
A maci mes√©vel kapcsolatban szerintem k√©rj√ľk ki Tulok v√©lem√©ny√©t is, mert geopolitikailag
szélesebb és részletesebb rálátása van a jelenlegi folyamatokra : A mesében azért írtam
v√°rakoz√°st, mivel nagyon kev√©s √©bred√Ķ van √©s az √©bredez√Ķk jelenleg m√©g megt√©veszthe -
t√Ķk √©s egym√°snak is ugraszthat√≥k ; A nagy t√∂bbs√©g pedig "√©bren alv√≥", akik az *egyv√©le -
m√©ny* iratlan szab√°lyai szerint az √©bred√Ķk / √©bredez√Ķk ellen ford√≠that√≥ - F√ľggetlen√ľl a ta -
pasztalhat√≥ / er√Ķs√∂d√Ķ anti-meg-t√≥ni mimizmus er√Ķszakolt ( csapon is az folyik ) propagan -
d√°j√°t√≥l a hazai helyzet nem egyszer√Ľen bel√ľgy √©s b√°r recseg-ropog az eur√≥pai meg az √Ķt
életre hívó globális gólem, de a jelen állapotánál fogva annál agresszívabb dolgokra képes
√©s l√°that√≥an m√°r azzal sem t√Ķr√Ķdik, hogy hihet√Ķ indokokat gy√°rtson egy-egy szuver√©n or -
sz√°g felforgat√°s√°ra / lerohan√°s√°ra ( Mindenesetre √ļgy l√°tom, hogy egyre rosszabb lesz a
helyzet, de az legal√°bb √©breszt√Ķ hat√°ssal van √©s a rendszerb√Ķl val√≥ ki√°br√°ndul√°ssal j√°r ) .
#23 | Hegel - 2013.05.11. 02:02:26
Seraf amig hasonl√≥ okit√°si c√©lzatokat szem el√Ķtt tarto oldalakon egym√°s fik√°z√°sa folyik √©s az oldalgazda √°ltal? -k√©ts√©geim vannak.

Néha van olyan gyanum hogy nem é a viccnek akar megfelelni .

M√°rmint nincs de sz√ľks√©g van r√° cim√ľre gondoltam....

Ja hogy √©rthet√Ķbb legyek K√Ā ellen be√°llit√°s√°t olvastam f√°j√≥ sz√≠vvel.
#24 | Hegel - 2013.05.11. 02:04:09
Micimackó és a TaoGrin
De ez a mackó nem a harcos "maci" csak a Mici.
#25 | Seraf - 2013.05.11. 02:57:10
Kedves Hegel .
Igen, tudok róla ... Számtalan gond van társadalmilag. A helyzet nem minden megoldásá -
ra ad lehet√Ķs√©get - Nem tudom ki hogyan van vele, √©n abb√≥l indulok ki, hogy a kil√°t√°sta -
lan helyzet ellen√©re a legfontosabb teend√Ķ a m√°r bajba jutottak t√°mogat√°sa ... Az eg√©sz
oktat√°ssal gond van √©s persze ha egym√°st fik√°zz√°k -ahogy jelzed-, akkor az illet√Ķk embe -
rileg saj√°t magukat min√Ķs√≠tik vele ( biztos ismered a "meszelt s√≠r" kijelent√©st, olyan mint a
"halottak temetik a halottaikat" ). Nem az ilyen tanároknak szánom a történetet, hanem
olyanoknak, akik hasonlítanak az enyémre, mert akkoriban nekik e téren nehezebb volt a
helyzet√ľk. Az alapvet√Ķ v√©lem√©nyem nem v√°ltozott, mivel szerintem mindenki tudna -ha a -
karna- a maga ter√ľlet√©n hasznosat tenni. Nem sokat. Valamicsk√©t - T√∂bb, mint a semmi .
#26 | Statikus - 2013.05.11. 22:22:21
Proh√°szka Ottok√°r antiszemitizmusa:

http://orvosl.hu/...haszka.pdf

√Čs az eny√©m:

http://www.fusz.h...ist%C3%A1k
#27 | Seraf - 2013.05.12. 04:47:17
Zolt√°n .
√Ėr√ľl√∂k, hogy tetszett / fel√ľd√≠tett a mese. J√≥ is n√©hanapj√°n visszaeml√©kezni a fiatals√°gra
√©s mivel nek√ľnk az jutott, √≠gy azokra a szoci√°lisan legal√°bb v√©dett √©vekre. A mostani fia -
talokat sajnálom, mert e téren nincs összehasonlítási alapjuk .

Eml√≠ten√©k √©n is egy t√∂rt√©netet : Szakk√∂z√©piskola els√Ķ ( kis√©rleti filoz√≥fiai ) oszt√°ly ; Els√Ķ
órán ismerkedés a tanárral ( ki kicsoda ), majd kiosztja a materialista ideológiát / világné -
zetet tartalmazó könyvet, amit ahogy adta nyomban vissza is kapta. Most is emlékszem
mennyire meglep√Ķd√∂tt, de a traum√°t feloldva jeleztem, hogy ki√°br√°nd√≠thatatlan idealista
vagyok √©s az egy√ľttm√Ľk√∂d√©st √ļgy tudom elk√©pzelni, miszerint √Ķ mondja a hivatalosat √©n
pedig a magamét / cáfolatot az ellenoldalról. Mivel hirtelen nem mert dönteni, így kikérte
a tantest√ľlet v√©lem√©ny√©t. Gondolom ott is meglepet√©st okozott az egy√ľttm√Ľk√∂d√©si pet√≠ -
ci√≥m, de v√©gs√Ķ soron enged√©lyezve lett. Mai napig nem tudom, hogy mi okb√≥l, de bizto -
san nem személyiségi jogok meg szabad véleménynyilvánítás miatt, mivel 1980-at írtunk .
L√©nyegtelen a tant√°rgyb√≥l kapott eredm√©nyem (√∂t√∂s), viszont n√©gy √©v m√ļlva a tan√°rom
k√∂z√∂lte, hogy √∂r√ľlt az ellenkez√©semnek, mert oskol√°n k√≠v√Ľl √Ķ is idealista √©s az egy√ľttm√Ľ -
k√∂d√©s√ľnk lehet√Ķs√©get adott a t√∂bbieknek arra, hogy a hivatalos tananyagt√≥l elt√©r√Ķ n√©ze -
tet is megismerjék. Ekkor értettem meg, hogy miért is tett fel sokszor fura-mura kérdése -
ket, azaz olyanokat kérdezett, aminek a válaszát fontosnak tartotta, hogy arról a többi -
ek is halljanak és rendszer ide vagy oda, ha már nem vállalhatta a nézetét, akkor kihasz -
n√°lta az ad√≥d√≥ alkalmat / helyzetet √©s a tantest√ľlet beleegyez√©s√©t .

YouTube Videů


{ 48 : 20-tól, 50 : 37-ig }

Itt vége is lehetne a történetnek, de a mesémnek van még egy ide kapcsolódó fejezete .
T√∂rib√Ķl k√∂zepes de√°k voltam ( egy√°ltal√°n nem csippentettem az √©vsz√°mokat, kiv√©ve az
aranybullát a sok kettessel ) s történt, hogy a tanárom felkért miszerint tartsak én órát
helyette a moh√°csi v√©szb√Ķl. Ez gondolom m√°s iskol√°kban is szok√°s volt √©s tal√°n most is,
de a tanári disszertációba elhelyezett egy csavart ( visszatekintve egy dupla csavart ) .
A hivatalos tank√∂nyv helyett a saj√°t otthonr√≥l hozott t√∂bb, mint sz√°z √©ves k√∂nyvb√Ķl kel -
lett el√Ķad√°st tartanom. Sz√≥ mi sz√≥ a disszert√°ci√≥m siker√ľlt, jutalom is lett, igaz k√∂zepes
maradtam, de a tanárom mondott nekem valamit, ami így hangzott : "Most két hétig fia -
tal lettem" ; Nem sokat √©rtettem akkoriban ebb√Ķl √©s persze csak j√≥val k√©s√Ķbb esett le a
tantusz, mégpedig, hogy a látszat ellenére voltak olyanok, akik szerettek volna változtat -
ni, illetve a rendszer csendes ellenz√Ķi voltak. Gondolom ezt a hivatalos t√∂rt√©nelemre gya -
korolt partizán akcióját onnét merítette, hogy tudomása volt a filozófiai órákról. Lényege
az esetnek, hogy nem egy √≥r√°ra lehetett √ļjra fiatal / ellen√°ll√≥, hanem k√©t h√©tre. Amig √©n
k√©sz√ľltem a k√∂nyvb√Ķl, addig √Ķ melengette a gondolatot, hogy hamarosan robban az √°lta -
la tervezett mer√©nylet. Az akci√≥ siker√ľlt, igaz nem volt egetrenget√Ķ, mert a kommunista
p√°rt tov√°bb √ľl√©sezett, de valamit m√©gis √©rt, neki is √©s az oszt√°lynak is - Ebb√Ķl kiindulva
azt hiszem sok minden el tud ind√≠tani egy folyamatot, majd abb√≥l egy m√°sik kezd√Ķdhet s
ahogy eml√≠tettem a jelen lehet√Ķs√©g jobb, mint akkor volt .... Mindenesetre megjegyzem,
hogy minden tanárnak emberi és szakmai kötelessége lenne a valós történelem oktatása,
k√ľl√∂nben r√©szes√©v√© v√°lik a torz√≠t√°s √©s hazugs√°g terjeszt√©s√©nek ( Arra az√©rt kiv√°ncsi len -
n√©k mit sz√≥ln√°nak, amikor a rossz ves√©j√ľk helyett a j√≥ m√°jukat 'dobn√°' ki az orvos, mert
neki √ļgy tan√≠tott√°k, hogy az a helyes elj√°r√°s ) .
#28 | Statikus - 2013.05.13. 14:58:36
A doll√°r betilt√°s√°t aj√°nlj√°k Oroszorsz√°gban

Mihail Gyegtyarjev, az √Āllami Duma k√©pvisel√Ķje javasolja, hogy Oroszorsz√°g ter√ľlet√©n tilts√°k be a doll√°rt. Az ezzel kapcsolatos t√∂rv√©nytervezetet m√°r el√Ķk√©sz√≠tette. Gyegtyarjev az oroszorsz√°gi lakoss√°g megtakar√≠tott p√©nze miatt agg√≥dik.

„Ha ezt most nem tessz√ľk meg, √∂t √©v m√ļlva az √°llamnak majd az oroszorsz√°gi doll√°rtulajdonosok seg√≠ts√©g√©re kell sietnie, akik p√©nz√ľgyi piramis √°ldozatai lesznek” - √°ll√≠tja a k√©pvisel√Ķ.

A tervezetben r√°mutat, hogy a tilt√°s csak a doll√°rra vonatkozik.

http://hungarian....orszagban/
#29 | piskota - 2013.05.16. 09:02:10
A doll√°r, egy√°ltal√°n a p√©nz is, csakis ill√ļzi√≥!
Realítását a hit és bizalom adja.
Elég egy jól-megtervezett véletlen hisztéria, pánik, s összeomlik a gondosan kivitelezett kártya-palota, hogy helyet-adjon a régen-várt kívánatos káosznak...
Mint tudjuk, tonnasz√°mra nyomj√°k a doll√°rt, Amerika r√©szben ezen kereszt√ľl terheli a vil√°gra gazdas√°gi bajait, baroms√°gait...
B√≠zzon mindenki a j√∂v√Ķben: aki csak teheti szabaduljon a biztos j√∂v√Ķt jelent√Ķ stabil doll√°rt√≥l...
Kev√©s t√ļlz√°ssal v√©lem, hogy a doll√°r az az abroncs, az a bilincs, az a k√©nyszer, mely egyben-tartja sz√∂vets√©gi terror-√°llamk√©nt az USA-t!
Gyz
#30 | Seraf - 2013.05.17. 16:58:52
Kedves Hegel .
Az olvasók érdekében -az engedelmeddel- ide is belyezem a hozott információt és linket .


  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum