Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az idő telik, a becsület fogy...
Az idő telik, a becsület fogy...Egyre nyilvánvalóbb, hogy fékeveszett kapkodás jellemzi a Szíria körül összpontosuló izraeli és amerikai tevékenységeket. Ray Odierno tábornok, az amerikai hadsereg vezérkari főnöke gyorsan akar cselekedni, bár elismerte május 8-i nyilatkozatában a terroristák jelenlétét az FSA soraiban. Az adminisztráció félmilliárd dollár "segélyt" juttatott az "ilyen" csoportoknak a CIA felügyelte "titkos fegyverek és felszerelés légi szállításához", és még nyár elejéig pontot kíván tenni a szíriai kérdés végére. A legutóbbi Reuters/Ipsos felmérés megállapította, hogy az amerikaiak csak 10%-a támogatta a katonai beavatkozást Szíriában, amíg 61% ellenezte a bekapcsolódást a háborúhoz, főleg, mivel az egyetlen megbízható bizonyíték arra utal, hogy valóban használtak vegyifegyvereket, de az ún. 80%-ban nem szíriai lázadók és nem Assad hadereje. Izrael közben szűköl az S-300 rakétavédelmi rendszerek oroszok általi szíriai felszerelése miatt, pedig nagyon jól tudják, hogy Irán már 2010-ben saját gyártásban rendelkezett ilyen fegyverekkel. Ez egy színjáték a világ számára, mivel a Brookings Institution-ban Irán és Szíria megtámadásának tervezetét bárki elolvashatta már korábban is.


Az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu Szocsiba indul a jövő hét elején Putyin személyes meghívására. Dmitrij Peskov, Putyin szóvivője közölte, Netanjahu kérte, hogy sürgősen találkozhassanak. John Kerry, amerikai külügyminiszter és Netanjahu beláthatatlan következményekről beszél a tervezett S-300-as rendszerek szíriai alkalmazásával kapcsolatban, de jól tudják, hogy a szíriai kezelőszemélyzet már kiképezve várja az orosz szakértőkkel a rakétákat. Lavrov azt mondta az újságíróknak: "Oroszország nem tervezi, hogy eladja az S-300 rakétavédelmi rendszert Szíriának. Oroszország már rég eladta őket. Már sokkal korábban aláírták a szerződést, és befejezik a szállításokat, összhangban a légvédelmi technológia berendezéseivel".


Moszkva nem enged meg egy amerikai vezetésű NATO légi hadjáratot Assad ellen, hasonlót, mint amilyen megdöntötte és kifosztotta Muammar Kadhafi rendszerét Líbiában, 2011-ben. Hozzátette, hogy az orosz fegyvereladások Szíria és Irán irányába Moszkva válasza a "nagy összefonódásra" amit az amerikai védelmi miniszter, Chuck Hagel hozott létre Izrael és USA szövetségeként április utolsó hetében. Izraelt aggasztja, hogy Moszkva esetleg úgy dönt, elküldi a hat S-300-as blokkot, ami egyenként 144 rakétát hordoz, valamint az orosz rakéta-és légvédelmi szakembereket. Hivatalosan kiképző-oktató legénységet adnak a kifinomult légvédelmi fegyverek kezeléséhez. Izrael kénytelen lesz kétszer is meggondolni, mielőtt megtámadja az S-300-as védelmet és az orosz tiszteket. A "légvédelmi fedél" súlyos korlátokat szab Izrael felforgató -és leigázó tevékenységének, akár Bashar Assad katonai erői, akár a Hezbollah, akár az iráni Basij Szíria mellett harcoló erőinek védelméről van szó. Az "affér" nem utolsó sorban, izraeli-orosz konfliktushoz vezethet.

Az izraeli Szíria és Irán elleni agresszió tevékenységeit 2007-óta tervezik. A Nyugat gondosan ápolta a "regionális zsarnokot" Izraelt, felhasználva hallatlan háborús bűncselekmények elkövetésére a szomszédos Szíriában, abban a reményben, hogy a provokációt megtorlás követi, amely indokot teremt az Egyesült Államok és a regionális tengely számára a hosszútávú katonai beavatkozásra. A provokációk célja, hogy a régióban szélesebbre húzza a konfliktust az amerikai szponzorok számára. Mi több, amíg az USA azt hazudja, hogy elhatárolódik Izraeltől, aki megsértette a nemzetközi békét, közösen, népirtó szektariánus konfliktust hozott létre Szíria határain az elmúlt két évben. Dokumentált az a tervezet, hogy az USA és Szaud-Arábia Izraellel katonai támadásokat hajtson végre Irán és Szíria ellen, amelyeket politikai, jogi vagy stratégiai érdekek sem indokolnak, hacsak a nyílt "népirtási és rablási érdekeket" nem tekintjük annak.


Az alattomos trükköt tervezésekor dokumentálták 2007-2009 között. Már 2007-ben azt jelentették, hogy egy amerikai-szaudi izraeli összeesküvés megdöntené Irán és Szíria kormányát, élesítve a szektás terroristákkal, akik közül sokak közvetlenül kapcsolódnak az al-Kaidához. A Pulitzer-díjas újságíró Seymour Hersh, a 2007-ben megjelent New Yorker cikkében azt írja:

"Cél, hogy aláássák Irán rendszerét, amely többnyire síita. A Bush-adminisztráció úgy döntött, hogy átalakítják prioritásokat a Közel-Keleten. Libanonban az adminisztráció együttműködött Szaúd-Arábia kormányával, a szunnita, titkos műveletekkel, amelyek célja, hogy gyengítse a Hezbollahot, a síita szervezetet, amely mögött Irán áll. E tevékenységek mellékterméke a militáns iszlám víziója". Az Izrael és Szaúd-Arábia közötti partnerségről konkrétan kijelentette:

"Politikai váltást hozott Szaúd-Arábia és Izrael új stratégiai ölelkezése, főleg azért, mert a két országra Irán egzisztenciális fenyegetést jelent. Közvetlen tárgyalásokat folytattak a szaúdiak, mert azt hiszik, hogy nagyobb stabilitást Izrael és Palesztina adhat, Irán befolyását csökkentve a régióban".

Hogy még egyértelműbbé tegyük, a zsidó származású szaudi "dinasztia" hatalmát már régóta az USA biztosítja. Emellett Szaúd-Arábia hivatalosan is megemlítette "gondos mérlegelése eredményét" arról, hogy nemzetet kell játszania ahhoz, hogy eltitkolja a szerepét a támogatott amerikai-izraeli, régiót érintő törekvésekben. Úgy tartották jobb, ha Szaud-Arábia nem keveredik bele, még akkor sem, ha Izrael nyilvánosan hajt végre támadásokat Irán ellen:

"A szaúdi azt mondta, hazája álláspontja az, hogy politikai kockázatot jelent csatlakozni az Egyesült Államokhoz Irán ellen: Bandar már látható az arab világban, az is, hogy túl közel van a Bush-kormányzat . "Van két rémálmunk," az egykori diplomata mondta nekem. "Irán megszerzi a bombát, és az Egyesült Államok megtámadja Iránt. Inkább az izraeliek bombázzák az irániakat, így őket lehet hibáztatni, ha Amerikát nem is"".
(Akkoriban beszámoltunk arról a Posta-oldalon, hogy mielőtt Szaúd-Arábiát patriot rakétavédelmi rendszerekkel szerelte fel az USA, a szaudiak S-400-as rendszert vásároltak az oroszoktól, valamint T90C harckocsikat és harci-helikoptereket. Nyilván nem véletlenül, a "kettős fedezék" reményében.)

Ezt a trükköt fejlesztették tovább 2009-ben a Fortune 500-támogatott (19. oldal) Brookings Institution dokumentumban, "Melyik utat Perzsiába?" Atekintetben, hogy a szíriai lépéseket miként használják fel Irán ellen, a következőket írják:

"...Sokkal jobb lenne, ha az Egyesült Államok adhatna egy iráni provokáció miatt, igazolást a légicsapások elindítása előtt. Nyilvánvaló, hogy méginkább felháborító lenne, ha minél több halálos áldozattal, és minél több provokált iráni akcióval járna, amelyek még jobb indokok lehetnek az Egyesült Államok számára. Természetesen nagyon nehéz lenne az Egyesült Államokat Irán ellen ösztökélni egy ilyen provokáció nélkül. A világ többi része felismerné ezt a játékot . (Az egyik módszer, ami néhány lehetőséget biztosítana a sikerre az lenne, hogy fokozzák a titkos rendszerváltási erőfeszítéseket abban a reményben, hogy Teherán megtorlására nyíltan, vagy akár félig nyíltan válaszolnának, amelyet aztán iráni provokált agressziós aktusként festenének le.)" - 84-85 oldal, melyik utat Perzsiába?, Brookings Institution.

És:

"Izrael számára járható útnak tűnik, hogy alapos tervezés és gyakorlat után egy ilyen légicsapást hajtsanak végre repülőgépekkel, olyan közel Iránhoz, amennyire lehetséges, és ami már valószínűleg alapul szolgálhat. Izrael lehet, hogy elindítja a csapást néhány héten belül, vagy akár napok múltán, attól függően, hogy milyenek az időjárási és a hírszerzési körülmények. Sőt, mivel Izraelnek sokkal kevesebb szüksége van a művelet regionális támogatásának biztosítására, Jeruzsálem valószínűleg úgy érzi, kevésbé motivált abban, hogy várjon egy iráni provokációs támadás előtt . Röviden, Izraelt is mozgásra készteti, hogy nagyon gyorsan végrehajtsa ezt az opciót, ha az izraeli és amerikai vezetők azt akarják, hogy ez megtörténjen."

Azonban, amint azt az előző fejezetben szerepel, a légicsapások maguk valójában csak a kezdetét jelentik ennek a politikának. Az irániak kétségkívül ismét újjáépítik a nukleáris létesítményeket. Valószínűleg bosszút forralnak, Izrael és lehet, hogy az Egyesült Államok ellen is (ami létrehoz egy ürügyet az amerikai légicsapásokhoz, vagy akár egy invázióhoz.) - 91. oldal, Melyik utat Perzsiába?, Brookings Institution.

Izrael nem várt egy kézenfekvő indokra a támadáshoz Szíria ellen. Azt is meg kell jegyezni - különösen a Brookings Institution utolsó bekezdésben, amely betekintést nyújt abba, hogy az USA vezette tengely azt tervezi, hogy miután ezt a hallatlan nemzetközi bűncselekményt végrehajtotta - fokozatosan elnyelje a régiót a konfliktus, és végül igazolni tudja a hatályosságát a saját nyílt katonai agressziójához. Irán, Oroszország és más nemzetek, amelyek támogatják az ostromlott országot, minden bizonnyal tisztában vannak a Brookings Institution dokumentum tartalmával, és ismerik ezt a stratégiát, de el kell gondolkodni azon, hogyha minden lépést előre elterveztek és kikürtöltek, miben "egyeztek meg" az érintettek? Meddig hülyítik az emberek tömegeit a médián keresztül hazugságokkal, mikor fogy el a cérna a kormányokat irányítókkal szemben, és meddig tart ki még a hazug politikusok nemlétező becsülete? Mekkora pofon kell a tömegek ébredéséhez?
A cionista mohóság és kapzsiság legyőzte a józan észt. Már nem is titkolják aljas terveiket és tevékenységeiket. A nép, az "Isten adta nép" csak bambán bámul ki a fejéből, és nem akarja elhinni, hogy kormányaik, választott vezetőik pofátlanul a képükbe röhögve hazudják ki a szemüket, lopják el az életüket, életterüket....

/Tulok/

  Hozzászólások
#21 | Statikus - 2013.05.15. 19:50:14
Idézet:

"Ezért nem kell elhinni mindent, amit a történelemtanulás közben elénk tárnak! Obama (BÉKE Nobel Díjas) és a brit csatlósa a saját szájuk íze szerint tálalják a világ közvéleményének a szíriai eseményeket, amelyeket karöltve Izraellel gerjesztettek! Elég vérlázító! A NOBEL-DÍJAT ODAÍTÉLŐ BIZOTTSÁG pedig elgondolkozhat, hogy mennyire melléfogtak! Nem a Díj alapítójának akarata szerint döntöttek! Őket is a világpolitika hatásai irányítják! Szememben ennek a díjnak a karizmája elveszett! Teréz anyát Obamával egy platformon említeni?! Szíria csak éppen útban volt, mert egy Irán elleni háborúban veszélyes lett volna Izraelre! Ezért egy országot és egy egész régiót tönkretesznek! A Globalizációt nem érdekli az Ember, erre rá kellene ébredni a világ összes polgárának! Remélem, hogy az USA-ban a félrevezetett tömegek lassan ráébrednek, hogy a politika nem az Ő érdekeiket tartja szem előtt! Ezt azért írom, mert sokan olvassák az USA-ból ezt az oldalt (nem csak az ottani szolgálatok). Az utolsó évek USA-ban hozott kontroll-törvényei a teljes személyi szabadság elvételét irányozták elő! Ezért is készülnek egy polgárháborúra! Az oroszok, kínaiak és a többi nem USA-barát ország rosszul teszik, ha tovább engedik ezt az ámokfutást a semmibe !!!!! Még mindig meg lehet törni a globalizációs erők fölényét! Bush volt elnök még anno kijelentette, hogy azért fejlesztik ki a kisméretű atombombákat, hogy a "gonosz tengelyéhez „ tartozó országok ellen felhasználják! A neten utána tudtok nézni, hogy szerinte kik tartoznak oda! Ez a nézet nem változott azóta sem az USA-ban !"

Innen:

http://www.3dikvi...szolas.php
#22 | Tulok - 2013.05.15. 22:07:29
Tibi! Aknavetővel csak néhány kilométerre lehet ellőni, emellett viszont a Golan-fensík soha nem volt izraeli terület. Nem is lehetett, mert tulajdonképpen Izrael sem létezik, csak a kazár-zsidók kierőszakolták a Palesztina elfoglalását.
Ami földrengést illeti, tervezett is, meg óhajtott is. És ami Obama Nobél-díját illeti, arrl meg n is beszéljünk. Azt mondták, hogy a "megelőlegezett bizalom" jele. Valahogy ilyenről sem hallottunk még korábban, és nem is érzik a "hátszél", de az Amerikaikak, mint írtam is korábban, már jobban félnek a saját kormányuktól, mint az "iszlámista terroristáktól". A saját terroristáikat amúgy meg már jól ismerik, azért tartanak tőlük jobban...

Ugyan tegnapi hír, de Putyin fogadta Netanjahut, és elhajtotta a rákba, ahogy előtte David Cameron brit miniszterelnököt és John Kerry amerikai külügyminiszter t is.
"Az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu három órát töltött az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal lakóhelyén, a fekete-tengeri üdülőhelyen, Szocsiban, kedden, május 14-én. Egy utolsó kétségbeesett kísérletet, hogy útját állja a fejlett orosz légvédelmi S-300 rakéta rendszerek szíriai szállításának. Ehelyett, az orosz vezető megfordította a beszélgetést, hogy összpontosítsanak az implicit Izrael légi csapásokra Damaszkusz ellen május 3-án és május 5-én. A beszélgetésben kiadott egy figyelmeztetést: "Ebben a kritikus időszakban különösen fontos, hogy elkerüljék a megrázó lépéseket a helyzet fokozásához"".
#23 | Livia - 2013.05.15. 23:29:31
Szia Tulok! Remélem netánjaú veszi a lapot. Attól félek, hogy ezek fokozzák, mert mindenképpen kell a feszültség, no, meg háború, mert túl sok pénzük van hozzá. A kárpótlásokból telik, no, meg kell a hadisarc, olaj, gáz, meg egyebek.No, meg az emberek leigázása, de ez már erkölcsi szinten folyik, azaz lealjasítása. Csak nem veszik észre.
#24 | piskota - 2013.05.16. 01:26:06
Eltérve a világhírektől, visszatérek az ígért személyes tapasztalatra, ami részben rámutat, hogy mi, miképp nyer tömegbázist Magyarországon...
Adva van egy kisváros, ahol még szorosak az ismeretségek, heti nagy-piacnap délelőttje, no meg a Fidesz aláíró akciója a rezsicsökkentésről, egy kihelyezett reklámplaccon...
A lényeg a két egymást váltó, sokak által ismert fiatalasszony a pult mögött... Ott vannak, mert odaállították őket, most ez a feladatuk, hogy ismerőseiknél behajtsák az aláírásokat... Meg is teszik.., jól! Aki odaállította őket, tudta, hogy mit csinál! Kihasználta a szívélyes kapcsolatrendszerüket a nemtelen politika érdekében!
Még a habozás is udvariatlanság lenne a kedves ismerőssel, mikor megszólítja a házaspárt, "ugye aláírtok?", s aláírnak, s aláírnak mások is...
Beszélgettem velük. Fel sem fogják, hogy rossz ügyet szolgálnak. Teszik a dolgukat...
Fel sem vetődik bennük a gondolat, hogy a rezsinövekedést azért kell visszafogni, mert már túl sokan nem képesek ezt sem fizetni, hogy a lakosság kifosztása, elszegényesedése olyan mértékű, hogy robbanással fenyeget, mely veszélyeztetheti a kiváltságosok édeni életét!
Folytathatnám! Lehetne ostorozni az emberek és a politika viszonylatát, de nem teszem
Azért sem teszem,mert nagyon jó a szövegkörnyezet...
Értelmes meglátások, felvetések sorjáznak sorban.., nemzetközi, világpolitikai eseményekről!
Országosan meg bedőlünk egy, meg végtelen sok, átlátszó manipulációnak...
Köszönöm az igénybe-vett figyelmeteket.
Gyz
#25 | Tulok - 2013.05.16. 19:36:06
Megrázó képsorok, gyenge idegzetűeknek nem tanácsos megnézni az alábbi május 15-ös videót. A Nyugat által finanszírozott terroristák ítélet végrehajtása ártatlan polgárokon Szíriában.

YouTube Videó
#26 | Statikus - 2013.05.16. 19:51:30
A hivatalos török hírszolgálat így tájékoztat a szíriai eseményekről:

http://www.trthun...5d9a114aa8

http://www.trthun...4b9b78ca4f

Amúgy a tarkólövéses videó Katyn-ra emlékeztet...és a Cseka-ra!

Egyszer megkérdeztem Kiszely Gábortól, a Terror Háza Múzeum volt szakmai igazgatójától egy békéscsabai fórumon, hogy a XX. sz. véres kivégzései és kínzásai nem utalnak-e azonos kultúrkörhöz tartozókra a módszerek hasonlósága miatt. Szerinte az ember alantas ösztöneinek azonossága okán jogos az összehasonlítás.....szerintem pedig egy bonyolultsági fokkal magasabban keresendő a válasz, amire Marsalkó Lajos könyveiből értesültem.
#27 | Tulok - 2013.05.16. 22:32:55
Tibi! A gátlástalan gyilkolás a primitívebb fajok sajátossága. A Közel-Kelet, ahogy a világ egy jelentős része is, akár egy országon belül is erősen eltérő társadalmi fejlettségi szintet mutat az emberek civilizáltsági fokában. A hirtelen és látszólagos civilizálódás nem tudja gyorsan felülírni a még el nem tompult, csak hosszabb idő után háttérbe szoruló ösztönöket. Csak meg kell nézni, kik követnek el gyilkosságokat, tömegmészárlásokat. Az emberszerű intelligencia és a feltűnően ember formájú testfelépítés nem tudja áthidalni azt a szakadékot, ami egyes embercsoportok között időben, civilizált társadalomban eltöltött idejükben mutatkozik. Az intelligenciát sok esetben kihelyettesíti a vallási fanatizmus, de alapvetően meg kell nézni a nem cigány nevelőszülőkhöz adott cigánygyerekek 12-14 éves korára kiütköző viselkedését, vagy "Az örök zsidó" című II. Világháborús német propagandafilm zsidóit a gettóban. Az utóbbiak mára ugyan külsőleg többnyire beilleszkedtek, de a primitív, sok esetben állatias kegyetlenség sokukban megmaradt. Alapvetően nem az dönti el egy népcsoportról, hogy milyen régen kezdett el civilizálódni, hanem az, hogy egy pillanatra se zuhanjon vissza a barbárságba a történelme alatt. Nagyon gyorsan le lehet gurulni a hegyről, és utána megint lehet feltápászkodni, és újra elindulni felfelé...
#28 | Hegel - 2013.05.16. 23:20:06
Igen Laci erre mondta Jézus: "Nem áldozatot akarok hanem irgalmat várok el az emberektől!"

És egészen más önmagunkban az ellenséges érzelmeinket indulatainkat legyözni ha azok már beindultak.

Sajnos sok nemzeti oldal nem tényfeltáró hanem valóban érzelmi vihart kavaró inkább és az az ellen vitorlájába hajtja a szelet.

Erős ki másokat legyőz még erősebb aki önmagát!
#29 | Statikus - 2013.05.17. 11:37:15
Sejtettük, hogy sejteni fogja:

Obama vegyifegyvereket sejt Szíriában

http://index.hu/k...sziriaban/

Az orra Izraelből szimatol:

http://www.presst...other-war/
#30 | piskota - 2013.05.21. 12:27:03
Arra már nem tér ki Obama, hogy ki használt vegyi fegyvert, egyébként is teljesen mindegy, még az is, -lásd Irak esetét-, hogy tényleg volt-e vegyi-fegyver használat...
Jogos a felvezetés:
"Sejtettük, hogy sejteni fogja:"!
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum