NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az id√Ķ telik, a becs√ľlet fogy...
Az id√Ķ telik, a becs√ľlet fogy...Egyre nyilv√°nval√≥bb, hogy f√©keveszett kapkod√°s jellemzi a Sz√≠ria k√∂r√ľl √∂sszpontosul√≥ izraeli √©s amerikai tev√©kenys√©geket. Ray Odierno t√°bornok, az amerikai hadsereg vez√©rkari f√Ķn√∂ke gyorsan akar cselekedni, b√°r elismerte m√°jus 8-i nyilatkozat√°ban a terrorist√°k jelenl√©t√©t az FSA soraiban. Az adminisztr√°ci√≥ f√©lmilli√°rd doll√°r "seg√©lyt" juttatott az "ilyen" csoportoknak a CIA fel√ľgyelte "titkos fegyverek √©s felszerel√©s l√©gi sz√°ll√≠t√°s√°hoz", √©s m√©g ny√°r elej√©ig pontot k√≠v√°n tenni a sz√≠riai k√©rd√©s v√©g√©re. A legut√≥bbi Reuters/Ipsos felm√©r√©s meg√°llap√≠totta, hogy az amerikaiak csak 10%-a t√°mogatta a katonai beavatkoz√°st Sz√≠ri√°ban, am√≠g 61% ellenezte a bekapcsol√≥d√°st a h√°bor√ļhoz, f√Ķleg, mivel az egyetlen megb√≠zhat√≥ bizony√≠t√©k arra utal, hogy val√≥ban haszn√°ltak vegyifegyvereket, de az √ļn. 80%-ban nem sz√≠riai l√°zad√≥k √©s nem Assad hadereje. Izrael k√∂zben sz√Ľk√∂l az S-300 rak√©tav√©delmi rendszerek oroszok √°ltali sz√≠riai felszerel√©se miatt, pedig nagyon j√≥l tudj√°k, hogy Ir√°n m√°r 2010-ben saj√°t gy√°rt√°sban rendelkezett ilyen fegyverekkel. Ez egy sz√≠nj√°t√©k a vil√°g sz√°m√°ra, mivel a Brookings Institution-ban Ir√°n √©s Sz√≠ria megt√°mad√°s√°nak tervezet√©t b√°rki elolvashatta m√°r kor√°bban is.


Az izraeli minisztereln√∂k, Benjamin Netanjahu Szocsiba indul a j√∂v√Ķ h√©t elej√©n Putyin szem√©lyes megh√≠v√°s√°ra. Dmitrij Peskov, Putyin sz√≥viv√Ķje k√∂z√∂lte, Netanjahu k√©rte, hogy s√ľrg√Ķsen tal√°lkozhassanak. John Kerry, amerikai k√ľl√ľgyminiszter √©s Netanjahu bel√°thatatlan k√∂vetkezm√©nyekr√Ķl besz√©l a tervezett S-300-as rendszerek sz√≠riai alkalmaz√°s√°val kapcsolatban, de j√≥l tudj√°k, hogy a sz√≠riai kezel√Ķszem√©lyzet m√°r kik√©pezve v√°rja az orosz szak√©rt√Ķkkel a rak√©t√°kat. Lavrov azt mondta az √ļjs√°g√≠r√≥knak: "Oroszorsz√°g nem tervezi, hogy eladja az S-300 rak√©tav√©delmi rendszert Sz√≠ri√°nak. Oroszorsz√°g m√°r r√©g eladta √Ķket. M√°r sokkal kor√°bban al√°√≠rt√°k a szerz√Ķd√©st, √©s befejezik a sz√°ll√≠t√°sokat, √∂sszhangban a l√©gv√©delmi technol√≥gia berendez√©seivel".


Moszkva nem enged meg egy amerikai vezet√©s√Ľ NATO l√©gi hadj√°ratot Assad ellen, hasonl√≥t, mint amilyen megd√∂nt√∂tte √©s kifosztotta Muammar Kadhafi rendszer√©t L√≠bi√°ban, 2011-ben. Hozz√°tette, hogy az orosz fegyverelad√°sok Sz√≠ria √©s Ir√°n ir√°ny√°ba Moszkva v√°lasza a "nagy √∂sszefon√≥d√°sra" amit az amerikai v√©delmi miniszter, Chuck Hagel hozott l√©tre Izrael √©s USA sz√∂vets√©gek√©nt √°prilis utols√≥ het√©ben. Izraelt aggasztja, hogy Moszkva esetleg √ļgy d√∂nt, elk√ľldi a hat S-300-as blokkot, ami egyenk√©nt 144 rak√©t√°t hordoz, valamint az orosz rak√©ta-√©s l√©gv√©delmi szakembereket. Hivatalosan kik√©pz√Ķ-oktat√≥ leg√©nys√©get adnak a kifinomult l√©gv√©delmi fegyverek kezel√©s√©hez. Izrael k√©nytelen lesz k√©tszer is meggondolni, miel√Ķtt megt√°madja az S-300-as v√©delmet √©s az orosz tiszteket. A "l√©gv√©delmi fed√©l" s√ļlyos korl√°tokat szab Izrael felforgat√≥ -√©s leig√°z√≥ tev√©kenys√©g√©nek, ak√°r Bashar Assad katonai er√Ķi, ak√°r a Hezbollah, ak√°r az ir√°ni Basij Sz√≠ria mellett harcol√≥ er√Ķinek v√©delm√©r√Ķl van sz√≥. Az "aff√©r" nem utols√≥ sorban, izraeli-orosz konfliktushoz vezethet.

Az izraeli Sz√≠ria √©s Ir√°n elleni agresszi√≥ tev√©kenys√©geit 2007-√≥ta tervezik. A Nyugat gondosan √°polta a "region√°lis zsarnokot" Izraelt, felhaszn√°lva hallatlan h√°bor√ļs b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√©s√©re a szomsz√©dos Sz√≠ri√°ban, abban a rem√©nyben, hogy a provok√°ci√≥t megtorl√°s k√∂veti, amely indokot teremt az Egyes√ľlt √Āllamok √©s a region√°lis tengely sz√°m√°ra a hossz√ļt√°v√ļ katonai beavatkoz√°sra. A provok√°ci√≥k c√©lja, hogy a r√©gi√≥ban sz√©lesebbre h√ļzza a konfliktust az amerikai szponzorok sz√°m√°ra. Mi t√∂bb, am√≠g az USA azt hazudja, hogy elhat√°rol√≥dik Izraelt√Ķl, aki megs√©rtette a nemzetk√∂zi b√©k√©t, k√∂z√∂sen, n√©pirt√≥ szektari√°nus konfliktust hozott l√©tre Sz√≠ria hat√°rain az elm√ļlt k√©t √©vben. Dokument√°lt az a tervezet, hogy az USA √©s Szaud-Ar√°bia Izraellel katonai t√°mad√°sokat hajtson v√©gre Ir√°n √©s Sz√≠ria ellen, amelyeket politikai, jogi vagy strat√©giai √©rdekek sem indokolnak, hacsak a ny√≠lt "n√©pirt√°si √©s rabl√°si √©rdekeket" nem tekintj√ľk annak.


Az alattomos tr√ľkk√∂t tervez√©sekor dokument√°lt√°k 2007-2009 k√∂z√∂tt. M√°r 2007-ben azt jelentett√©k, hogy egy amerikai-szaudi izraeli √∂sszeesk√ľv√©s megd√∂nten√© Ir√°n √©s Sz√≠ria korm√°ny√°t, √©les√≠tve a szekt√°s terrorist√°kkal, akik k√∂z√ľl sokak k√∂zvetlen√ľl kapcsol√≥dnak az al-Kaid√°hoz. A Pulitzer-d√≠jas √ļjs√°g√≠r√≥ Seymour Hersh, a 2007-ben megjelent New Yorker cikk√©ben azt √≠rja:

"C√©l, hogy al√°√°ss√°k Ir√°n rendszer√©t, amely t√∂bbnyire s√≠ita. A Bush-adminisztr√°ci√≥ √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy √°talak√≠tj√°k priorit√°sokat a K√∂zel-Keleten. Libanonban az adminisztr√°ci√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt Sza√ļd-Ar√°bia korm√°ny√°val, a szunnita, titkos m√Ľveletekkel, amelyek c√©lja, hogy gyeng√≠tse a Hezbollahot, a s√≠ita szervezetet, amely m√∂g√∂tt Ir√°n √°ll. E tev√©kenys√©gek mell√©kterm√©ke a milit√°ns iszl√°m v√≠zi√≥ja". Az Izrael √©s Sza√ļd-Ar√°bia k√∂z√∂tti partners√©gr√Ķl konkr√©tan kijelentette:

"Politikai v√°lt√°st hozott Sza√ļd-Ar√°bia √©s Izrael √ļj strat√©giai √∂lelkez√©se, f√Ķleg az√©rt, mert a k√©t orsz√°gra Ir√°n egzisztenci√°lis fenyeget√©st jelent. K√∂zvetlen t√°rgyal√°sokat folytattak a sza√ļdiak, mert azt hiszik, hogy nagyobb stabilit√°st Izrael √©s Palesztina adhat, Ir√°n befoly√°s√°t cs√∂kkentve a r√©gi√≥ban".

Hogy m√©g egy√©rtelm√Ľbb√© tegy√ľk, a zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ szaudi "dinasztia" hatalm√°t m√°r r√©g√≥ta az USA biztos√≠tja. Emellett Sza√ļd-Ar√°bia hivatalosan is megeml√≠tette "gondos m√©rlegel√©se eredm√©ny√©t" arr√≥l, hogy nemzetet kell j√°tszania ahhoz, hogy eltitkolja a szerep√©t a t√°mogatott amerikai-izraeli, r√©gi√≥t √©rint√Ķ t√∂rekv√©sekben. √ögy tartott√°k jobb, ha Szaud-Ar√°bia nem keveredik bele, m√©g akkor sem, ha Izrael nyilv√°nosan hajt v√©gre t√°mad√°sokat Ir√°n ellen:

"A sza√ļdi azt mondta, haz√°ja √°ll√°spontja az, hogy politikai kock√°zatot jelent csatlakozni az Egyes√ľlt √Āllamokhoz Ir√°n ellen: Bandar m√°r l√°that√≥ az arab vil√°gban, az is, hogy t√ļl k√∂zel van a Bush-korm√°nyzat . "Van k√©t r√©m√°lmunk," az egykori diplomata mondta nekem. "Ir√°n megszerzi a bomb√°t, √©s az Egyes√ľlt √Āllamok megt√°madja Ir√°nt. Ink√°bb az izraeliek bomb√°zz√°k az ir√°niakat, √≠gy √Ķket lehet hib√°ztatni, ha Amerik√°t nem is"".
(Akkoriban besz√°moltunk arr√≥l a Posta-oldalon, hogy miel√Ķtt Sza√ļd-Ar√°bi√°t patriot rak√©tav√©delmi rendszerekkel szerelte fel az USA, a szaudiak S-400-as rendszert v√°s√°roltak az oroszokt√≥l, valamint T90C harckocsikat √©s harci-helikoptereket. Nyilv√°n nem v√©letlen√ľl, a "kett√Ķs fedez√©k" rem√©ny√©ben.)

Ezt a tr√ľkk√∂t fejlesztett√©k tov√°bb 2009-ben a Fortune 500-t√°mogatott (19. oldal) Brookings Institution dokumentumban, "Melyik utat Perzsi√°ba?" Atekintetben, hogy a sz√≠riai l√©p√©seket mik√©nt haszn√°lj√°k fel Ir√°n ellen, a k√∂vetkez√Ķket √≠rj√°k:

"...Sokkal jobb lenne, ha az Egyes√ľlt √Āllamok adhatna egy ir√°ni provok√°ci√≥ miatt, igazol√°st a l√©gicsap√°sok elind√≠t√°sa el√Ķtt. Nyilv√°nval√≥, hogy m√©gink√°bb felh√°bor√≠t√≥ lenne, ha min√©l t√∂bb hal√°los √°ldozattal, √©s min√©l t√∂bb provok√°lt ir√°ni akci√≥val j√°rna, amelyek m√©g jobb indokok lehetnek az Egyes√ľlt √Āllamok sz√°m√°ra. Term√©szetesen nagyon neh√©z lenne az Egyes√ľlt √Āllamokat Ir√°n ellen √∂szt√∂k√©lni egy ilyen provok√°ci√≥ n√©lk√ľl. A vil√°g t√∂bbi r√©sze felismern√© ezt a j√°t√©kot . (Az egyik m√≥dszer, ami n√©h√°ny lehet√Ķs√©get biztos√≠tana a sikerre az lenne, hogy fokozz√°k a titkos rendszerv√°lt√°si er√Ķfesz√≠t√©seket abban a rem√©nyben, hogy Teher√°n megtorl√°s√°ra ny√≠ltan, vagy ak√°r f√©lig ny√≠ltan v√°laszoln√°nak, amelyet azt√°n ir√°ni provok√°lt agresszi√≥s aktusk√©nt festen√©nek le.)" - 84-85 oldal, melyik utat Perzsi√°ba?, Brookings Institution.

√Čs:

"Izrael sz√°m√°ra j√°rhat√≥ √ļtnak t√Ľnik, hogy alapos tervez√©s √©s gyakorlat ut√°n egy ilyen l√©gicsap√°st hajtsanak v√©gre rep√ľl√Ķg√©pekkel, olyan k√∂zel Ir√°nhoz, amennyire lehets√©ges, √©s ami m√°r val√≥sz√≠n√Ľleg alapul szolg√°lhat. Izrael lehet, hogy elind√≠tja a csap√°st n√©h√°ny h√©ten bel√ľl, vagy ak√°r napok m√ļlt√°n, att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy milyenek az id√Ķj√°r√°si √©s a h√≠rszerz√©si k√∂r√ľlm√©nyek. S√Ķt, mivel Izraelnek sokkal kevesebb sz√ľks√©ge van a m√Ľvelet region√°lis t√°mogat√°s√°nak biztos√≠t√°s√°ra, Jeruzs√°lem val√≥sz√≠n√Ľleg √ļgy √©rzi, kev√©sb√© motiv√°lt abban, hogy v√°rjon egy ir√°ni provok√°ci√≥s t√°mad√°s el√Ķtt . R√∂viden, Izraelt is mozg√°sra k√©szteti, hogy nagyon gyorsan v√©grehajtsa ezt az opci√≥t, ha az izraeli √©s amerikai vezet√Ķk azt akarj√°k, hogy ez megt√∂rt√©njen."

Azonban, amint azt az el√Ķz√Ķ fejezetben szerepel, a l√©gicsap√°sok maguk val√≥j√°ban csak a kezdet√©t jelentik ennek a politik√°nak. Az ir√°niak k√©ts√©gk√≠v√ľl ism√©t √ļjj√°√©p√≠tik a nukle√°ris l√©tes√≠tm√©nyeket. Val√≥sz√≠n√Ľleg bossz√ļt forralnak, Izrael √©s lehet, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok ellen is (ami l√©trehoz egy √ľr√ľgyet az amerikai l√©gicsap√°sokhoz, vagy ak√°r egy inv√°zi√≥hoz.) - 91. oldal, Melyik utat Perzsi√°ba?, Brookings Institution.

Izrael nem v√°rt egy k√©zenfekv√Ķ indokra a t√°mad√°shoz Sz√≠ria ellen. Azt is meg kell jegyezni - k√ľl√∂n√∂sen a Brookings Institution utols√≥ bekezd√©sben, amely betekint√©st ny√ļjt abba, hogy az USA vezette tengely azt tervezi, hogy miut√°n ezt a hallatlan nemzetk√∂zi b√Ľncselekm√©nyt v√©grehajtotta - fokozatosan elnyelje a r√©gi√≥t a konfliktus, √©s v√©g√ľl igazolni tudja a hat√°lyoss√°g√°t a saj√°t ny√≠lt katonai agresszi√≥j√°hoz. Ir√°n, Oroszorsz√°g √©s m√°s nemzetek, amelyek t√°mogatj√°k az ostromlott orsz√°got, minden bizonnyal tiszt√°ban vannak a Brookings Institution dokumentum tartalm√°val, √©s ismerik ezt a strat√©gi√°t, de el kell gondolkodni azon, hogyha minden l√©p√©st el√Ķre elterveztek √©s kik√ľrt√∂ltek, miben "egyeztek meg" az √©rintettek? Meddig h√ľly√≠tik az emberek t√∂megeit a m√©di√°n kereszt√ľl hazugs√°gokkal, mikor fogy el a c√©rna a korm√°nyokat ir√°ny√≠t√≥kkal szemben, √©s meddig tart ki m√©g a hazug politikusok neml√©tez√Ķ becs√ľlete? Mekkora pofon kell a t√∂megek √©bred√©s√©hez?
A cionista moh√≥s√°g √©s kapzsis√°g legy√Ķzte a j√≥zan √©szt. M√°r nem is titkolj√°k aljas terveiket √©s tev√©kenys√©geiket. A n√©p, az "Isten adta n√©p" csak bamb√°n b√°mul ki a fej√©b√Ķl, √©s nem akarja elhinni, hogy korm√°nyaik, v√°lasztott vezet√Ķik pof√°tlanul a k√©p√ľkbe r√∂h√∂gve hazudj√°k ki a szem√ľket, lopj√°k el az √©let√ľket, √©letter√ľket....

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Statikus - 2013.05.15. 19:50:14
Idézet:

"Ez√©rt nem kell elhinni mindent, amit a t√∂rt√©nelemtanul√°s k√∂zben el√©nk t√°rnak! Obama (B√ČKE Nobel D√≠jas) √©s a brit csatl√≥sa a saj√°t sz√°juk √≠ze szerint t√°lalj√°k a vil√°g k√∂zv√©lem√©ny√©nek a sz√≠riai esem√©nyeket, amelyeket kar√∂ltve Izraellel gerjesztettek! El√©g v√©rl√°z√≠t√≥! A NOBEL-D√ćJAT ODA√ćT√ČL√ē BIZOTTS√ĀG pedig elgondolkozhat, hogy mennyire mell√©fogtak! Nem a D√≠j alap√≠t√≥j√°nak akarata szerint d√∂nt√∂ttek! √ēket is a vil√°gpolitika hat√°sai ir√°ny√≠tj√°k! Szememben ennek a d√≠jnak a karizm√°ja elveszett! Ter√©z any√°t Obam√°val egy platformon eml√≠teni?! Sz√≠ria csak √©ppen √ļtban volt, mert egy Ir√°n elleni h√°bor√ļban vesz√©lyes lett volna Izraelre! Ez√©rt egy orsz√°got √©s egy eg√©sz r√©gi√≥t t√∂nkretesznek! A Globaliz√°ci√≥t nem √©rdekli az Ember, erre r√° kellene √©bredni a vil√°g √∂sszes polg√°r√°nak! Rem√©lem, hogy az USA-ban a f√©lrevezetett t√∂megek lassan r√°√©brednek, hogy a politika nem az √ē √©rdekeiket tartja szem el√Ķtt! Ezt az√©rt √≠rom, mert sokan olvass√°k az USA-b√≥l ezt az oldalt (nem csak az ottani szolg√°latok). Az utols√≥ √©vek USA-ban hozott kontroll-t√∂rv√©nyei a teljes szem√©lyi szabads√°g elv√©tel√©t ir√°nyozt√°k el√Ķ! Ez√©rt is k√©sz√ľlnek egy polg√°rh√°bor√ļra! Az oroszok, k√≠naiak √©s a t√∂bbi nem USA-bar√°t orsz√°g rosszul teszik, ha tov√°bb engedik ezt az √°mokfut√°st a semmibe !!!!! M√©g mindig meg lehet t√∂rni a globaliz√°ci√≥s er√Ķk f√∂l√©ny√©t! Bush volt eln√∂k m√©g anno kijelentette, hogy az√©rt fejlesztik ki a kism√©ret√Ľ atombomb√°kat, hogy a "gonosz tengely√©hez „ tartoz√≥ orsz√°gok ellen felhaszn√°lj√°k! A neten ut√°na tudtok n√©zni, hogy szerinte kik tartoznak oda! Ez a n√©zet nem v√°ltozott az√≥ta sem az USA-ban !"

Innen:

http://www.3dikvi...szolas.php
#22 | Tulok - 2013.05.15. 22:07:29
Tibi! Aknavet√Ķvel csak n√©h√°ny kilom√©terre lehet ell√Ķni, emellett viszont a Golan-fens√≠k soha nem volt izraeli ter√ľlet. Nem is lehetett, mert tulajdonk√©ppen Izrael sem l√©tezik, csak a kaz√°r-zsid√≥k kier√Ķszakolt√°k a Palesztina elfoglal√°s√°t.
Ami f√∂ldreng√©st illeti, tervezett is, meg √≥hajtott is. √Čs ami Obama Nob√©l-d√≠j√°t illeti, arrl meg n is besz√©lj√ľnk. Azt mondt√°k, hogy a "megel√Ķlegezett bizalom" jele. Valahogy ilyenr√Ķl sem hallottunk m√©g kor√°bban, √©s nem is √©rzik a "h√°tsz√©l", de az Amerikaikak, mint √≠rtam is kor√°bban, m√°r jobban f√©lnek a saj√°t korm√°nyukt√≥l, mint az "iszl√°mista terrorist√°kt√≥l". A saj√°t terrorist√°ikat am√ļgy meg m√°r j√≥l ismerik, az√©rt tartanak t√Ķl√ľk jobban...

Ugyan tegnapi h√≠r, de Putyin fogadta Netanjahut, √©s elhajtotta a r√°kba, ahogy el√Ķtte David Cameron brit minisztereln√∂k√∂t √©s John Kerry amerikai k√ľl√ľgyminiszter t is.
"Az izraeli minisztereln√∂k Benjamin Netanjahu h√°rom √≥r√°t t√∂lt√∂tt az orosz eln√∂kkel, Vlagyimir Putyinnal lak√≥hely√©n, a fekete-tengeri √ľd√ľl√Ķhelyen, Szocsiban, kedden, m√°jus 14-√©n. Egy utols√≥ k√©ts√©gbeesett k√≠s√©rletet, hogy √ļtj√°t √°llja a fejlett orosz l√©gv√©delmi S-300 rak√©ta rendszerek sz√≠riai sz√°ll√≠t√°s√°nak. Ehelyett, az orosz vezet√Ķ megford√≠totta a besz√©lget√©st, hogy √∂sszpontos√≠tsanak az implicit Izrael l√©gi csap√°sokra Damaszkusz ellen m√°jus 3-√°n √©s m√°jus 5-√©n. A besz√©lget√©sben kiadott egy figyelmeztet√©st: "Ebben a kritikus id√Ķszakban k√ľl√∂n√∂sen fontos, hogy elker√ľlj√©k a megr√°z√≥ l√©p√©seket a helyzet fokoz√°s√°hoz"".
#23 | Livia - 2013.05.15. 23:29:31
Szia Tulok! Rem√©lem net√°nja√ļ veszi a lapot. Att√≥l f√©lek, hogy ezek fokozz√°k, mert mindenk√©ppen kell a fesz√ľlts√©g, no, meg h√°bor√ļ, mert t√ļl sok p√©nz√ľk van hozz√°. A k√°rp√≥tl√°sokb√≥l telik, no, meg kell a hadisarc, olaj, g√°z, meg egyebek.No, meg az emberek leig√°z√°sa, de ez m√°r erk√∂lcsi szinten folyik, azaz lealjas√≠t√°sa. Csak nem veszik √©szre.
#24 | piskota - 2013.05.16. 01:26:06
Elt√©rve a vil√°gh√≠rekt√Ķl, visszat√©rek az √≠g√©rt szem√©lyes tapasztalatra, ami r√©szben r√°mutat, hogy mi, mik√©pp nyer t√∂megb√°zist Magyarorsz√°gon...
Adva van egy kisv√°ros, ahol m√©g szorosak az ismerets√©gek, heti nagy-piacnap d√©lel√Ķttje, no meg a Fidesz al√°√≠r√≥ akci√≥ja a rezsics√∂kkent√©sr√Ķl, egy kihelyezett rekl√°mplaccon...
A l√©nyeg a k√©t egym√°st v√°lt√≥, sokak √°ltal ismert fiatalasszony a pult m√∂g√∂tt... Ott vannak, mert oda√°ll√≠tott√°k √Ķket, most ez a feladatuk, hogy ismer√Ķseikn√©l behajts√°k az al√°√≠r√°sokat... Meg is teszik.., j√≥l! Aki oda√°ll√≠totta √Ķket, tudta, hogy mit csin√°l! Kihaszn√°lta a sz√≠v√©lyes kapcsolatrendszer√ľket a nemtelen politika √©rdek√©ben!
M√©g a haboz√°s is udvariatlans√°g lenne a kedves ismer√Ķssel, mikor megsz√≥l√≠tja a h√°zasp√°rt, "ugye al√°√≠rtok?", s al√°√≠rnak, s al√°√≠rnak m√°sok is...
Besz√©lgettem vel√ľk. Fel sem fogj√°k, hogy rossz √ľgyet szolg√°lnak. Teszik a dolgukat...
Fel sem vet√Ķdik benn√ľk a gondolat, hogy a rezsin√∂veked√©st az√©rt kell visszafogni, mert m√°r t√ļl sokan nem k√©pesek ezt sem fizetni, hogy a lakoss√°g kifoszt√°sa, elszeg√©nyesed√©se olyan m√©rt√©k√Ľ, hogy robban√°ssal fenyeget, mely vesz√©lyeztetheti a kiv√°lts√°gosok √©deni √©let√©t!
Folytathatnám! Lehetne ostorozni az emberek és a politika viszonylatát, de nem teszem
Azért sem teszem,mert nagyon jó a szövegkörnyezet...
√Črtelmes megl√°t√°sok, felvet√©sek sorj√°znak sorban.., nemzetk√∂zi, vil√°gpolitikai esem√©nyekr√Ķl!
Orsz√°gosan meg bed√Ķl√ľnk egy, meg v√©gtelen sok, √°tl√°tsz√≥ manipul√°ci√≥nak...
Köszönöm az igénybe-vett figyelmeteket.
Gyz
#25 | Tulok - 2013.05.16. 19:36:06
Megr√°z√≥ k√©psorok, gyenge idegzet√Ľeknek nem tan√°csos megn√©zni az al√°bbi m√°jus 15-√∂s vide√≥t. A Nyugat √°ltal finansz√≠rozott terrorist√°k √≠t√©let v√©grehajt√°sa √°rtatlan polg√°rokon Sz√≠ri√°ban.

YouTube Videů
#26 | Statikus - 2013.05.16. 19:51:30
A hivatalos t√∂r√∂k h√≠rszolg√°lat √≠gy t√°j√©koztat a sz√≠riai esem√©nyekr√Ķl:

http://www.trthun...5d9a114aa8

http://www.trthun...4b9b78ca4f

Am√ļgy a tark√≥l√∂v√©ses vide√≥ Katyn-ra eml√©keztet...√©s a Cseka-ra!

Egyszer megk√©rdeztem Kiszely G√°bort√≥l, a Terror H√°za M√ļzeum volt szakmai igazgat√≥j√°t√≥l egy b√©k√©scsabai f√≥rumon, hogy a XX. sz. v√©res kiv√©gz√©sei √©s k√≠nz√°sai nem utalnak-e azonos kult√ļrk√∂rh√∂z tartoz√≥kra a m√≥dszerek hasonl√≥s√°ga miatt. Szerinte az ember alantas √∂szt√∂neinek azonoss√°ga ok√°n jogos az √∂sszehasonl√≠t√°s.....szerintem pedig egy bonyolults√°gi fokkal magasabban keresend√Ķ a v√°lasz, amire Marsalk√≥ Lajos k√∂nyveib√Ķl √©rtes√ľltem.
#27 | Tulok - 2013.05.16. 22:32:55
Tibi! A g√°tl√°stalan gyilkol√°s a primit√≠vebb fajok saj√°toss√°ga. A K√∂zel-Kelet, ahogy a vil√°g egy jelent√Ķs r√©sze is, ak√°r egy orsz√°gon bel√ľl is er√Ķsen elt√©r√Ķ t√°rsadalmi fejletts√©gi szintet mutat az emberek civiliz√°lts√°gi fok√°ban. A hirtelen √©s l√°tsz√≥lagos civiliz√°l√≥d√°s nem tudja gyorsan fel√ľl√≠rni a m√©g el nem tompult, csak hosszabb id√Ķ ut√°n h√°tt√©rbe szorul√≥ √∂szt√∂n√∂ket. Csak meg kell n√©zni, kik k√∂vetnek el gyilkoss√°gokat, t√∂megm√©sz√°rl√°sokat. Az emberszer√Ľ intelligencia √©s a felt√Ľn√Ķen ember form√°j√ļ testfel√©p√≠t√©s nem tudja √°thidalni azt a szakad√©kot, ami egyes embercsoportok k√∂z√∂tt id√Ķben, civiliz√°lt t√°rsadalomban elt√∂lt√∂tt idej√ľkben mutatkozik. Az intelligenci√°t sok esetben kihelyettes√≠ti a vall√°si fanatizmus, de alapvet√Ķen meg kell n√©zni a nem cig√°ny nevel√Ķsz√ľl√Ķkh√∂z adott cig√°nygyerekek 12-14 √©ves kor√°ra ki√ľtk√∂z√Ķ viselked√©s√©t, vagy "Az √∂r√∂k zsid√≥" c√≠m√Ľ II. Vil√°gh√°bor√ļs n√©met propagandafilm zsid√≥it a gett√≥ban. Az ut√≥bbiak m√°ra ugyan k√ľls√Ķleg t√∂bbnyire beilleszkedtek, de a primit√≠v, sok esetben √°llatias kegyetlens√©g sokukban megmaradt. Alapvet√Ķen nem az d√∂nti el egy n√©pcsoportr√≥l, hogy milyen r√©gen kezdett el civiliz√°l√≥dni, hanem az, hogy egy pillanatra se zuhanjon vissza a barb√°rs√°gba a t√∂rt√©nelme alatt. Nagyon gyorsan le lehet gurulni a hegyr√Ķl, √©s ut√°na megint lehet felt√°p√°szkodni, √©s √ļjra elindulni felfel√©...
#28 | Hegel - 2013.05.16. 23:20:06
Igen Laci erre mondta J√©zus: "Nem √°ldozatot akarok hanem irgalmat v√°rok el az emberekt√Ķl!"

√Čs eg√©szen m√°s √∂nmagunkban az ellens√©ges √©rzelmeinket indulatainkat legy√∂zni ha azok m√°r beindultak.

Sajnos sok nemzeti oldal nem tényfeltáró hanem valóban érzelmi vihart kavaró inkább és az az ellen vitorlájába hajtja a szelet.

Er√Ķs ki m√°sokat legy√Ķz m√©g er√Ķsebb aki √∂nmag√°t!
#29 | Statikus - 2013.05.17. 11:37:15
Sejtett√ľk, hogy sejteni fogja:

Obama vegyifegyvereket sejt Szíriában

http://index.hu/k...sziriaban/

Az orra Izraelb√Ķl szimatol:

http://www.presst...other-war/
#30 | piskota - 2013.05.21. 12:27:03
Arra már nem tér ki Obama, hogy ki használt vegyi fegyvert, egyébként is teljesen mindegy, még az is, -lásd Irak esetét-, hogy tényleg volt-e vegyi-fegyver használat...
Jogos a felvezetés:
"Sejtett√ľk, hogy sejteni fogja:"!
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum