NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az id√Ķ telik, a becs√ľlet fogy...
Az id√Ķ telik, a becs√ľlet fogy...Egyre nyilv√°nval√≥bb, hogy f√©keveszett kapkod√°s jellemzi a Sz√≠ria k√∂r√ľl √∂sszpontosul√≥ izraeli √©s amerikai tev√©kenys√©geket. Ray Odierno t√°bornok, az amerikai hadsereg vez√©rkari f√Ķn√∂ke gyorsan akar cselekedni, b√°r elismerte m√°jus 8-i nyilatkozat√°ban a terrorist√°k jelenl√©t√©t az FSA soraiban. Az adminisztr√°ci√≥ f√©lmilli√°rd doll√°r "seg√©lyt" juttatott az "ilyen" csoportoknak a CIA fel√ľgyelte "titkos fegyverek √©s felszerel√©s l√©gi sz√°ll√≠t√°s√°hoz", √©s m√©g ny√°r elej√©ig pontot k√≠v√°n tenni a sz√≠riai k√©rd√©s v√©g√©re. A legut√≥bbi Reuters/Ipsos felm√©r√©s meg√°llap√≠totta, hogy az amerikaiak csak 10%-a t√°mogatta a katonai beavatkoz√°st Sz√≠ri√°ban, am√≠g 61% ellenezte a bekapcsol√≥d√°st a h√°bor√ļhoz, f√Ķleg, mivel az egyetlen megb√≠zhat√≥ bizony√≠t√©k arra utal, hogy val√≥ban haszn√°ltak vegyifegyvereket, de az √ļn. 80%-ban nem sz√≠riai l√°zad√≥k √©s nem Assad hadereje. Izrael k√∂zben sz√Ľk√∂l az S-300 rak√©tav√©delmi rendszerek oroszok √°ltali sz√≠riai felszerel√©se miatt, pedig nagyon j√≥l tudj√°k, hogy Ir√°n m√°r 2010-ben saj√°t gy√°rt√°sban rendelkezett ilyen fegyverekkel. Ez egy sz√≠nj√°t√©k a vil√°g sz√°m√°ra, mivel a Brookings Institution-ban Ir√°n √©s Sz√≠ria megt√°mad√°s√°nak tervezet√©t b√°rki elolvashatta m√°r kor√°bban is.


Az izraeli minisztereln√∂k, Benjamin Netanjahu Szocsiba indul a j√∂v√Ķ h√©t elej√©n Putyin szem√©lyes megh√≠v√°s√°ra. Dmitrij Peskov, Putyin sz√≥viv√Ķje k√∂z√∂lte, Netanjahu k√©rte, hogy s√ľrg√Ķsen tal√°lkozhassanak. John Kerry, amerikai k√ľl√ľgyminiszter √©s Netanjahu bel√°thatatlan k√∂vetkezm√©nyekr√Ķl besz√©l a tervezett S-300-as rendszerek sz√≠riai alkalmaz√°s√°val kapcsolatban, de j√≥l tudj√°k, hogy a sz√≠riai kezel√Ķszem√©lyzet m√°r kik√©pezve v√°rja az orosz szak√©rt√Ķkkel a rak√©t√°kat. Lavrov azt mondta az √ļjs√°g√≠r√≥knak: "Oroszorsz√°g nem tervezi, hogy eladja az S-300 rak√©tav√©delmi rendszert Sz√≠ri√°nak. Oroszorsz√°g m√°r r√©g eladta √Ķket. M√°r sokkal kor√°bban al√°√≠rt√°k a szerz√Ķd√©st, √©s befejezik a sz√°ll√≠t√°sokat, √∂sszhangban a l√©gv√©delmi technol√≥gia berendez√©seivel".


Moszkva nem enged meg egy amerikai vezet√©s√Ľ NATO l√©gi hadj√°ratot Assad ellen, hasonl√≥t, mint amilyen megd√∂nt√∂tte √©s kifosztotta Muammar Kadhafi rendszer√©t L√≠bi√°ban, 2011-ben. Hozz√°tette, hogy az orosz fegyverelad√°sok Sz√≠ria √©s Ir√°n ir√°ny√°ba Moszkva v√°lasza a "nagy √∂sszefon√≥d√°sra" amit az amerikai v√©delmi miniszter, Chuck Hagel hozott l√©tre Izrael √©s USA sz√∂vets√©gek√©nt √°prilis utols√≥ het√©ben. Izraelt aggasztja, hogy Moszkva esetleg √ļgy d√∂nt, elk√ľldi a hat S-300-as blokkot, ami egyenk√©nt 144 rak√©t√°t hordoz, valamint az orosz rak√©ta-√©s l√©gv√©delmi szakembereket. Hivatalosan kik√©pz√Ķ-oktat√≥ leg√©nys√©get adnak a kifinomult l√©gv√©delmi fegyverek kezel√©s√©hez. Izrael k√©nytelen lesz k√©tszer is meggondolni, miel√Ķtt megt√°madja az S-300-as v√©delmet √©s az orosz tiszteket. A "l√©gv√©delmi fed√©l" s√ļlyos korl√°tokat szab Izrael felforgat√≥ -√©s leig√°z√≥ tev√©kenys√©g√©nek, ak√°r Bashar Assad katonai er√Ķi, ak√°r a Hezbollah, ak√°r az ir√°ni Basij Sz√≠ria mellett harcol√≥ er√Ķinek v√©delm√©r√Ķl van sz√≥. Az "aff√©r" nem utols√≥ sorban, izraeli-orosz konfliktushoz vezethet.

Az izraeli Sz√≠ria √©s Ir√°n elleni agresszi√≥ tev√©kenys√©geit 2007-√≥ta tervezik. A Nyugat gondosan √°polta a "region√°lis zsarnokot" Izraelt, felhaszn√°lva hallatlan h√°bor√ļs b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√©s√©re a szomsz√©dos Sz√≠ri√°ban, abban a rem√©nyben, hogy a provok√°ci√≥t megtorl√°s k√∂veti, amely indokot teremt az Egyes√ľlt √Āllamok √©s a region√°lis tengely sz√°m√°ra a hossz√ļt√°v√ļ katonai beavatkoz√°sra. A provok√°ci√≥k c√©lja, hogy a r√©gi√≥ban sz√©lesebbre h√ļzza a konfliktust az amerikai szponzorok sz√°m√°ra. Mi t√∂bb, am√≠g az USA azt hazudja, hogy elhat√°rol√≥dik Izraelt√Ķl, aki megs√©rtette a nemzetk√∂zi b√©k√©t, k√∂z√∂sen, n√©pirt√≥ szektari√°nus konfliktust hozott l√©tre Sz√≠ria hat√°rain az elm√ļlt k√©t √©vben. Dokument√°lt az a tervezet, hogy az USA √©s Szaud-Ar√°bia Izraellel katonai t√°mad√°sokat hajtson v√©gre Ir√°n √©s Sz√≠ria ellen, amelyeket politikai, jogi vagy strat√©giai √©rdekek sem indokolnak, hacsak a ny√≠lt "n√©pirt√°si √©s rabl√°si √©rdekeket" nem tekintj√ľk annak.


Az alattomos tr√ľkk√∂t tervez√©sekor dokument√°lt√°k 2007-2009 k√∂z√∂tt. M√°r 2007-ben azt jelentett√©k, hogy egy amerikai-szaudi izraeli √∂sszeesk√ľv√©s megd√∂nten√© Ir√°n √©s Sz√≠ria korm√°ny√°t, √©les√≠tve a szekt√°s terrorist√°kkal, akik k√∂z√ľl sokak k√∂zvetlen√ľl kapcsol√≥dnak az al-Kaid√°hoz. A Pulitzer-d√≠jas √ļjs√°g√≠r√≥ Seymour Hersh, a 2007-ben megjelent New Yorker cikk√©ben azt √≠rja:

"C√©l, hogy al√°√°ss√°k Ir√°n rendszer√©t, amely t√∂bbnyire s√≠ita. A Bush-adminisztr√°ci√≥ √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy √°talak√≠tj√°k priorit√°sokat a K√∂zel-Keleten. Libanonban az adminisztr√°ci√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt Sza√ļd-Ar√°bia korm√°ny√°val, a szunnita, titkos m√Ľveletekkel, amelyek c√©lja, hogy gyeng√≠tse a Hezbollahot, a s√≠ita szervezetet, amely m√∂g√∂tt Ir√°n √°ll. E tev√©kenys√©gek mell√©kterm√©ke a milit√°ns iszl√°m v√≠zi√≥ja". Az Izrael √©s Sza√ļd-Ar√°bia k√∂z√∂tti partners√©gr√Ķl konkr√©tan kijelentette:

"Politikai v√°lt√°st hozott Sza√ļd-Ar√°bia √©s Izrael √ļj strat√©giai √∂lelkez√©se, f√Ķleg az√©rt, mert a k√©t orsz√°gra Ir√°n egzisztenci√°lis fenyeget√©st jelent. K√∂zvetlen t√°rgyal√°sokat folytattak a sza√ļdiak, mert azt hiszik, hogy nagyobb stabilit√°st Izrael √©s Palesztina adhat, Ir√°n befoly√°s√°t cs√∂kkentve a r√©gi√≥ban".

Hogy m√©g egy√©rtelm√Ľbb√© tegy√ľk, a zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ szaudi "dinasztia" hatalm√°t m√°r r√©g√≥ta az USA biztos√≠tja. Emellett Sza√ļd-Ar√°bia hivatalosan is megeml√≠tette "gondos m√©rlegel√©se eredm√©ny√©t" arr√≥l, hogy nemzetet kell j√°tszania ahhoz, hogy eltitkolja a szerep√©t a t√°mogatott amerikai-izraeli, r√©gi√≥t √©rint√Ķ t√∂rekv√©sekben. √ögy tartott√°k jobb, ha Szaud-Ar√°bia nem keveredik bele, m√©g akkor sem, ha Izrael nyilv√°nosan hajt v√©gre t√°mad√°sokat Ir√°n ellen:

"A sza√ļdi azt mondta, haz√°ja √°ll√°spontja az, hogy politikai kock√°zatot jelent csatlakozni az Egyes√ľlt √Āllamokhoz Ir√°n ellen: Bandar m√°r l√°that√≥ az arab vil√°gban, az is, hogy t√ļl k√∂zel van a Bush-korm√°nyzat . "Van k√©t r√©m√°lmunk," az egykori diplomata mondta nekem. "Ir√°n megszerzi a bomb√°t, √©s az Egyes√ľlt √Āllamok megt√°madja Ir√°nt. Ink√°bb az izraeliek bomb√°zz√°k az ir√°niakat, √≠gy √Ķket lehet hib√°ztatni, ha Amerik√°t nem is"".
(Akkoriban besz√°moltunk arr√≥l a Posta-oldalon, hogy miel√Ķtt Sza√ļd-Ar√°bi√°t patriot rak√©tav√©delmi rendszerekkel szerelte fel az USA, a szaudiak S-400-as rendszert v√°s√°roltak az oroszokt√≥l, valamint T90C harckocsikat √©s harci-helikoptereket. Nyilv√°n nem v√©letlen√ľl, a "kett√Ķs fedez√©k" rem√©ny√©ben.)

Ezt a tr√ľkk√∂t fejlesztett√©k tov√°bb 2009-ben a Fortune 500-t√°mogatott (19. oldal) Brookings Institution dokumentumban, "Melyik utat Perzsi√°ba?" Atekintetben, hogy a sz√≠riai l√©p√©seket mik√©nt haszn√°lj√°k fel Ir√°n ellen, a k√∂vetkez√Ķket √≠rj√°k:

"...Sokkal jobb lenne, ha az Egyes√ľlt √Āllamok adhatna egy ir√°ni provok√°ci√≥ miatt, igazol√°st a l√©gicsap√°sok elind√≠t√°sa el√Ķtt. Nyilv√°nval√≥, hogy m√©gink√°bb felh√°bor√≠t√≥ lenne, ha min√©l t√∂bb hal√°los √°ldozattal, √©s min√©l t√∂bb provok√°lt ir√°ni akci√≥val j√°rna, amelyek m√©g jobb indokok lehetnek az Egyes√ľlt √Āllamok sz√°m√°ra. Term√©szetesen nagyon neh√©z lenne az Egyes√ľlt √Āllamokat Ir√°n ellen √∂szt√∂k√©lni egy ilyen provok√°ci√≥ n√©lk√ľl. A vil√°g t√∂bbi r√©sze felismern√© ezt a j√°t√©kot . (Az egyik m√≥dszer, ami n√©h√°ny lehet√Ķs√©get biztos√≠tana a sikerre az lenne, hogy fokozz√°k a titkos rendszerv√°lt√°si er√Ķfesz√≠t√©seket abban a rem√©nyben, hogy Teher√°n megtorl√°s√°ra ny√≠ltan, vagy ak√°r f√©lig ny√≠ltan v√°laszoln√°nak, amelyet azt√°n ir√°ni provok√°lt agresszi√≥s aktusk√©nt festen√©nek le.)" - 84-85 oldal, melyik utat Perzsi√°ba?, Brookings Institution.

√Čs:

"Izrael sz√°m√°ra j√°rhat√≥ √ļtnak t√Ľnik, hogy alapos tervez√©s √©s gyakorlat ut√°n egy ilyen l√©gicsap√°st hajtsanak v√©gre rep√ľl√Ķg√©pekkel, olyan k√∂zel Ir√°nhoz, amennyire lehets√©ges, √©s ami m√°r val√≥sz√≠n√Ľleg alapul szolg√°lhat. Izrael lehet, hogy elind√≠tja a csap√°st n√©h√°ny h√©ten bel√ľl, vagy ak√°r napok m√ļlt√°n, att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy milyenek az id√Ķj√°r√°si √©s a h√≠rszerz√©si k√∂r√ľlm√©nyek. S√Ķt, mivel Izraelnek sokkal kevesebb sz√ľks√©ge van a m√Ľvelet region√°lis t√°mogat√°s√°nak biztos√≠t√°s√°ra, Jeruzs√°lem val√≥sz√≠n√Ľleg √ļgy √©rzi, kev√©sb√© motiv√°lt abban, hogy v√°rjon egy ir√°ni provok√°ci√≥s t√°mad√°s el√Ķtt . R√∂viden, Izraelt is mozg√°sra k√©szteti, hogy nagyon gyorsan v√©grehajtsa ezt az opci√≥t, ha az izraeli √©s amerikai vezet√Ķk azt akarj√°k, hogy ez megt√∂rt√©njen."

Azonban, amint azt az el√Ķz√Ķ fejezetben szerepel, a l√©gicsap√°sok maguk val√≥j√°ban csak a kezdet√©t jelentik ennek a politik√°nak. Az ir√°niak k√©ts√©gk√≠v√ľl ism√©t √ļjj√°√©p√≠tik a nukle√°ris l√©tes√≠tm√©nyeket. Val√≥sz√≠n√Ľleg bossz√ļt forralnak, Izrael √©s lehet, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok ellen is (ami l√©trehoz egy √ľr√ľgyet az amerikai l√©gicsap√°sokhoz, vagy ak√°r egy inv√°zi√≥hoz.) - 91. oldal, Melyik utat Perzsi√°ba?, Brookings Institution.

Izrael nem v√°rt egy k√©zenfekv√Ķ indokra a t√°mad√°shoz Sz√≠ria ellen. Azt is meg kell jegyezni - k√ľl√∂n√∂sen a Brookings Institution utols√≥ bekezd√©sben, amely betekint√©st ny√ļjt abba, hogy az USA vezette tengely azt tervezi, hogy miut√°n ezt a hallatlan nemzetk√∂zi b√Ľncselekm√©nyt v√©grehajtotta - fokozatosan elnyelje a r√©gi√≥t a konfliktus, √©s v√©g√ľl igazolni tudja a hat√°lyoss√°g√°t a saj√°t ny√≠lt katonai agresszi√≥j√°hoz. Ir√°n, Oroszorsz√°g √©s m√°s nemzetek, amelyek t√°mogatj√°k az ostromlott orsz√°got, minden bizonnyal tiszt√°ban vannak a Brookings Institution dokumentum tartalm√°val, √©s ismerik ezt a strat√©gi√°t, de el kell gondolkodni azon, hogyha minden l√©p√©st el√Ķre elterveztek √©s kik√ľrt√∂ltek, miben "egyeztek meg" az √©rintettek? Meddig h√ľly√≠tik az emberek t√∂megeit a m√©di√°n kereszt√ľl hazugs√°gokkal, mikor fogy el a c√©rna a korm√°nyokat ir√°ny√≠t√≥kkal szemben, √©s meddig tart ki m√©g a hazug politikusok neml√©tez√Ķ becs√ľlete? Mekkora pofon kell a t√∂megek √©bred√©s√©hez?
A cionista moh√≥s√°g √©s kapzsis√°g legy√Ķzte a j√≥zan √©szt. M√°r nem is titkolj√°k aljas terveiket √©s tev√©kenys√©geiket. A n√©p, az "Isten adta n√©p" csak bamb√°n b√°mul ki a fej√©b√Ķl, √©s nem akarja elhinni, hogy korm√°nyaik, v√°lasztott vezet√Ķik pof√°tlanul a k√©p√ľkbe r√∂h√∂gve hazudj√°k ki a szem√ľket, lopj√°k el az √©let√ľket, √©letter√ľket....

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Livia - 2013.05.13. 00:38:31
Az√©rt nem mindenki n√©z ki bamb√°n, de, k√©rdem, mit tudok tenni, No, most n√©zek bamb√°n. Lesek, mint Rozi a moziban. No, nem kritikak√©ppen mondtam, de val√≥j√°ban t√©nyleg csak n√©z√Ķi, √©s elszenved√Ķi vagyunk a t√∂rt√©n√©seknek.
#2 | Tulok - 2013.05.13. 01:39:06
L√≠via! Aki tudja, hogy mi t√∂rt√©nik k√∂r√ľl√∂tte √©s vele, aki nagyj√°b√≥l tiszt√°ban van a vil√°g m√Ľk√∂d√©s√©vel, a t√∂rt√©n√©sek okaival √©s okoz√≥inak sz√°nd√©kaival, az nehezen vagy egy√°ltal√°n nem megt√©veszthet√Ķ. Ha ez a "n√©z√Ķ" b√°rmilyen d√∂nt√©spoz√≠ci√≥ba ker√ľl, legyen az csak egy v√°laszt√°s, vagy egy v√°laszt√°si kamp√°nybesz√©d egy v√°laszt√≥i k√∂rzetben, m√°r nagyon k√©nyelmetlen dolgokat tud felvetni. Ha esetleg katona, m√°r potenci√°lis vesz√©lyforr√°s azokra n√©zve, akik √°t akarj√°k verni. Ha t√∂bben akadnak ilyenek, k√∂nnyen beindul a l√°ncreakci√≥ √©s m√°r sokan v√°lnak "k√≠v√°ncsiv√°".
A "kritikus t√∂meghez" a jelenlegi √°llapotok mellett m√°r viszonylag alacsony sz√°zal√©k is elegend√Ķ, mert a t√∂bbs√©g, b√°r sz√°nd√©kosan vagy √∂nhib√°j√°n k√≠v√ľl tudatlan, csatlakozni fog az okokat ismer√Ķkh√∂z.
Egy el√©gedett t√°rsadalomban neh√©z forradalmat csin√°lni, de egy olyan leromlott √°llag√ļn√°l, mint a jelenlegi, 80-100 ezer ember is el tud ind√≠tani egy l√°ncreakci√≥t. Ahogy az egy√©n bekapcsol√≥dik, m√°r nem n√©z√Ķ √©s nem tehetetlen szeml√©l√Ķ...
#3 | piskota - 2013.05.13. 09:34:37
Lacik√°m!

Megnyugtató olvasni írásodat!
No nem a tartalom miatt!
A felfog√°sod, a lelkiismeretes adatgy√Ľjt√©s, a meghat√°roz√≥an objektivit√°sra val√≥ t√∂rekv√©s, a logikai l√°ncolat felt√°r√°sa teszi √©rt√©kk√© √≠r√°saidat!
J√≥ √ľgyet szolg√°l a honlap. j√≥ √ľgyet szolg√°l a szem√©lyed, j√≥ √ľgyet szolg√°l k√∂z√∂ss√©g√ľnk...
De ez kevés, nagyon kevés, iszonyatosan nagyon kevés...
Megtörni látszik szándékunk a zsidó médiaterror, a zsidó kultur-terror, a zsidó oktatási-terror, az államot kisajátító általános zsidóterror akadályán! No, meg az elhallgatáson, az információk visszatartásán!
Ezt szem√©lyes tapasztalataim is meger√Ķs√≠tik.
J√≥indulat√ļ, nyitott, √©rdekl√Ķd√Ķ, gondolkod√≥ szem√©lyekn√©l is ezzel tal√°lkozom, meg az eredend√Ķ b√Ľnnel, a "h√°r√≠t√°ssal", mert jobb tudom√°sul sem venni a val√≥s√°got, mint szemben√©zni vele!
Erre majd k√©s√Ķbb ism√©telten visszat√©rek...
Gyz
#4 | piskota - 2013.05.13. 09:59:15
Livia!

Annyit mindenki, ism√©tlem MINDENKI, kock√°zat √©s vesz√©lymentesen meg tud tenni, a jelenlegi helyzetben, a jelenlegi k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, hogy p√°rtsemlegesen, tudott zsid√≥ szem√©lyre nem szavaz! A zsid√≥ rasszizmus, a zsid√≥ n√°cionizmus, a zsid√≥ emberis√©gelleness√©g ellen, vagyis a n√°cizsid√≥ fasizmus ellen fell√©pni k√∂telez√Ķ...
Tov√°bb√°, tov√°bbra is p√°rtsemlegesen azokra a b√Ľn√∂z√Ķkre sem szavazz, kik m√°r igazolt√°k a magyar-Magyarorsz√°g elleness√©g√ľket!
Ennyi minimumként...
Gyz
#5 | Statikus - 2013.05.13. 10:55:27
√Črdekl√Ķd√©ssel olvastam a tanulm√°nyt √©s √°ltala ellen√Ķriztem, hogy milyen szinten tudtam eddig magamt√≥l is t√°j√©koz√≥dni a sz√≠riai helyzettel kapcsolatban - tal√°ltam Laci √≠r√°s√°ban t√∂bb olyan momentumot, ami √°rnyalja az ismereteimet. K√∂sz√∂n√∂m.
Sajnos a hivatkozott "Brookings Institution" szövegét nem tudom magyarra fordítani...
Amit a saj√°t k√ļtf√Ķmb√Ķl kieg√©sz√≠t√©sk√©nt megeml√≠ten√©k, az T√∂r√∂korsz√°g elk√©peszt√Ķ hintapolitik√°ja Sz√≠ria viszonylat√°ban - is! Mintha rendszeres id√Ķk√∂z√∂nk√©nt azon hezit√°lna a t√∂r√∂k vezet√©s, hogy kit tekintsen ellens√©gnek √©s milyen ir√°nyba l√©pjen - n√©ha teljes fordulatot t√©ve. Az al√°bbi k√©t linket az√©rt teszem fel, hogy igazoljam ezt a meg√©rz√©sem: az egyikben a t√∂r√∂k minisztereln√∂k el√≠t√©li a cionizmust, a m√°sikban pedig gyakorlatilag annak malm√°ra k√≠v√°nja hajtani a vizet.
Törökország szerepe a világpolitikában egy kicsit emlékeztet engem Románia elvtelen magatartására szinte a létezése óta, európai viszonylatban...

"Emberis√©g elleni b√Ľnnek tartja a cionizmust a t√∂r√∂k korm√°nyf√Ķ"

http://nol.hu/kul...fo?ref=sso

"Szíria tagadja, hogy köze lenne a Törökországban történt robbantásokhoz"

http://hungarian....ntasokhoz/

M√°s: ha k√∂z√ľletek valaki √ļgy gondolja, hogy a FUSZ oldal√°n rendre megjelen√Ķ verseim miatt JOBBIK-szimpatiz√°nsnak lenn√©k tekinthet√Ķ, azt szeretn√©m megnyugtatni...egyszer megpr√≥b√°ltam megjelen√©si fel√ľlethez jutni, mint r√≠mfarag√≥ √©s megkaptam, ellenszolg√°ltat√°s √©s h√Ľs√©gesk√ľ n√©lk√ľl!

Laci, B√©k√©scsab√°n egy h√≥napja nem esett es√Ķ √©s az id√Ķj√°r√°s olyan, mintha semmi k√∂z√ľnk nem lenne a hazai l√©gk√∂rh√∂z. Egyszer gondolatot cser√©lt√ľnk a NATO-radarr√≥l: v√©geztem megfigyel√©seket, amelyek igazolni l√°tszanak a felt√©telez√©st - ez a berendez√©s itt n√°lunk m√°sra is k√©pes, mint amit hivatalosan tulajdon√≠tanak neki!
Szeretettel √ľdv√∂zl√∂k Mindenkit: Csorba Tibor
#6 | kamlaci - 2013.05.13. 11:17:55
Nagy a vihar el√Ķtti csend!
#7 | kamlaci - 2013.05.13. 11:21:14
Statikus! A t√∂r√∂k nem igen fog t√°madni. Sz√°ll√≠t√°si kapacit√°sa kev√©s, legink√°bb a l√©gi sz√°ll√≠t√°si kapacit√°sa el√©gtelen. Nem besz√©lve a fegyverei min√Ķs√©g√©vel, mely majdnem egyen√©rt√©k√Ľen sil√°ny, mint a k√≠nai AK. √Čs ezzel √Ķk is tiszt√°ban vannak. A m√°sik, hogy az arab vil√°g nem igen szereti a t√∂r√∂k√∂t.........
#8 | Hegel - 2013.05.13. 15:14:54
M√ļlt h√©t szerda est√©t√Ķl cs-hajnalra a kutya ugy viselkedett mint egy elleni k√©sz√ľl√Ķ, pedig ivartalanitott fiu..vagy t√°n a nagy f√∂ldreng√©sekn√©l viselkednek ilyen zavarosan az √°llatok.
Nekem pedig ugy f√°jtak az iz√ľleteim, ami azt√°n nappalra mintha elfujta volna a sz√©l...teh√°t √©jjel valami rendellenes "dolog" volt!

Tulok k√∂sz√∂n√∂m a t√°j√©koztat√°st b√°r Pisk√≥ta javaslat√°t megfogadva azon t√ļl alighanem √©n is tehetetlen√ľl szeml√©lem csak mi t√∂rt√©nik vel√ľnk.
#9 | Statikus - 2013.05.13. 17:13:01
Izrael tankok, buldózerek behatoltak a Gázai-övezetbe

http://www.presst...e-ne-gaza/
#10 | Livia - 2013.05.14. 00:21:12
K√∂szi a meger√Ķs√≠t√©st, tudom a dolgom, v√©g√ľl is. Vagyis csak a lehet√Ķs√©geinkhez m√©rten tudunk tenni. De az√©rt j√≥ volna t√∂bbet is. Tulok! Szeretem √≠r√°saidat, mert j√≥l √©rthet√Ķ, vil√°gos, √∂sszeszedett. J√≥l l√°tod √°t a dolgokat. No, persze, nem mindig √ļgy alakul, de, rem√©lj√ľk, pont az√©rt, mert a f√©nyre ker√ľl√©ssel v√°ltoztatj√°k s√∂t√©t terveiket.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum