NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az id√Ķ telik, a becs√ľlet fogy...
Az id√Ķ telik, a becs√ľlet fogy...Egyre nyilv√°nval√≥bb, hogy f√©keveszett kapkod√°s jellemzi a Sz√≠ria k√∂r√ľl √∂sszpontosul√≥ izraeli √©s amerikai tev√©kenys√©geket. Ray Odierno t√°bornok, az amerikai hadsereg vez√©rkari f√Ķn√∂ke gyorsan akar cselekedni, b√°r elismerte m√°jus 8-i nyilatkozat√°ban a terrorist√°k jelenl√©t√©t az FSA soraiban. Az adminisztr√°ci√≥ f√©lmilli√°rd doll√°r "seg√©lyt" juttatott az "ilyen" csoportoknak a CIA fel√ľgyelte "titkos fegyverek √©s felszerel√©s l√©gi sz√°ll√≠t√°s√°hoz", √©s m√©g ny√°r elej√©ig pontot k√≠v√°n tenni a sz√≠riai k√©rd√©s v√©g√©re. A legut√≥bbi Reuters/Ipsos felm√©r√©s meg√°llap√≠totta, hogy az amerikaiak csak 10%-a t√°mogatta a katonai beavatkoz√°st Sz√≠ri√°ban, am√≠g 61% ellenezte a bekapcsol√≥d√°st a h√°bor√ļhoz, f√Ķleg, mivel az egyetlen megb√≠zhat√≥ bizony√≠t√©k arra utal, hogy val√≥ban haszn√°ltak vegyifegyvereket, de az √ļn. 80%-ban nem sz√≠riai l√°zad√≥k √©s nem Assad hadereje. Izrael k√∂zben sz√Ľk√∂l az S-300 rak√©tav√©delmi rendszerek oroszok √°ltali sz√≠riai felszerel√©se miatt, pedig nagyon j√≥l tudj√°k, hogy Ir√°n m√°r 2010-ben saj√°t gy√°rt√°sban rendelkezett ilyen fegyverekkel. Ez egy sz√≠nj√°t√©k a vil√°g sz√°m√°ra, mivel a Brookings Institution-ban Ir√°n √©s Sz√≠ria megt√°mad√°s√°nak tervezet√©t b√°rki elolvashatta m√°r kor√°bban is.


Az izraeli minisztereln√∂k, Benjamin Netanjahu Szocsiba indul a j√∂v√Ķ h√©t elej√©n Putyin szem√©lyes megh√≠v√°s√°ra. Dmitrij Peskov, Putyin sz√≥viv√Ķje k√∂z√∂lte, Netanjahu k√©rte, hogy s√ľrg√Ķsen tal√°lkozhassanak. John Kerry, amerikai k√ľl√ľgyminiszter √©s Netanjahu bel√°thatatlan k√∂vetkezm√©nyekr√Ķl besz√©l a tervezett S-300-as rendszerek sz√≠riai alkalmaz√°s√°val kapcsolatban, de j√≥l tudj√°k, hogy a sz√≠riai kezel√Ķszem√©lyzet m√°r kik√©pezve v√°rja az orosz szak√©rt√Ķkkel a rak√©t√°kat. Lavrov azt mondta az √ļjs√°g√≠r√≥knak: "Oroszorsz√°g nem tervezi, hogy eladja az S-300 rak√©tav√©delmi rendszert Sz√≠ri√°nak. Oroszorsz√°g m√°r r√©g eladta √Ķket. M√°r sokkal kor√°bban al√°√≠rt√°k a szerz√Ķd√©st, √©s befejezik a sz√°ll√≠t√°sokat, √∂sszhangban a l√©gv√©delmi technol√≥gia berendez√©seivel".


Moszkva nem enged meg egy amerikai vezet√©s√Ľ NATO l√©gi hadj√°ratot Assad ellen, hasonl√≥t, mint amilyen megd√∂nt√∂tte √©s kifosztotta Muammar Kadhafi rendszer√©t L√≠bi√°ban, 2011-ben. Hozz√°tette, hogy az orosz fegyverelad√°sok Sz√≠ria √©s Ir√°n ir√°ny√°ba Moszkva v√°lasza a "nagy √∂sszefon√≥d√°sra" amit az amerikai v√©delmi miniszter, Chuck Hagel hozott l√©tre Izrael √©s USA sz√∂vets√©gek√©nt √°prilis utols√≥ het√©ben. Izraelt aggasztja, hogy Moszkva esetleg √ļgy d√∂nt, elk√ľldi a hat S-300-as blokkot, ami egyenk√©nt 144 rak√©t√°t hordoz, valamint az orosz rak√©ta-√©s l√©gv√©delmi szakembereket. Hivatalosan kik√©pz√Ķ-oktat√≥ leg√©nys√©get adnak a kifinomult l√©gv√©delmi fegyverek kezel√©s√©hez. Izrael k√©nytelen lesz k√©tszer is meggondolni, miel√Ķtt megt√°madja az S-300-as v√©delmet √©s az orosz tiszteket. A "l√©gv√©delmi fed√©l" s√ļlyos korl√°tokat szab Izrael felforgat√≥ -√©s leig√°z√≥ tev√©kenys√©g√©nek, ak√°r Bashar Assad katonai er√Ķi, ak√°r a Hezbollah, ak√°r az ir√°ni Basij Sz√≠ria mellett harcol√≥ er√Ķinek v√©delm√©r√Ķl van sz√≥. Az "aff√©r" nem utols√≥ sorban, izraeli-orosz konfliktushoz vezethet.

Az izraeli Sz√≠ria √©s Ir√°n elleni agresszi√≥ tev√©kenys√©geit 2007-√≥ta tervezik. A Nyugat gondosan √°polta a "region√°lis zsarnokot" Izraelt, felhaszn√°lva hallatlan h√°bor√ļs b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√©s√©re a szomsz√©dos Sz√≠ri√°ban, abban a rem√©nyben, hogy a provok√°ci√≥t megtorl√°s k√∂veti, amely indokot teremt az Egyes√ľlt √Āllamok √©s a region√°lis tengely sz√°m√°ra a hossz√ļt√°v√ļ katonai beavatkoz√°sra. A provok√°ci√≥k c√©lja, hogy a r√©gi√≥ban sz√©lesebbre h√ļzza a konfliktust az amerikai szponzorok sz√°m√°ra. Mi t√∂bb, am√≠g az USA azt hazudja, hogy elhat√°rol√≥dik Izraelt√Ķl, aki megs√©rtette a nemzetk√∂zi b√©k√©t, k√∂z√∂sen, n√©pirt√≥ szektari√°nus konfliktust hozott l√©tre Sz√≠ria hat√°rain az elm√ļlt k√©t √©vben. Dokument√°lt az a tervezet, hogy az USA √©s Szaud-Ar√°bia Izraellel katonai t√°mad√°sokat hajtson v√©gre Ir√°n √©s Sz√≠ria ellen, amelyeket politikai, jogi vagy strat√©giai √©rdekek sem indokolnak, hacsak a ny√≠lt "n√©pirt√°si √©s rabl√°si √©rdekeket" nem tekintj√ľk annak.


Az alattomos tr√ľkk√∂t tervez√©sekor dokument√°lt√°k 2007-2009 k√∂z√∂tt. M√°r 2007-ben azt jelentett√©k, hogy egy amerikai-szaudi izraeli √∂sszeesk√ľv√©s megd√∂nten√© Ir√°n √©s Sz√≠ria korm√°ny√°t, √©les√≠tve a szekt√°s terrorist√°kkal, akik k√∂z√ľl sokak k√∂zvetlen√ľl kapcsol√≥dnak az al-Kaid√°hoz. A Pulitzer-d√≠jas √ļjs√°g√≠r√≥ Seymour Hersh, a 2007-ben megjelent New Yorker cikk√©ben azt √≠rja:

"C√©l, hogy al√°√°ss√°k Ir√°n rendszer√©t, amely t√∂bbnyire s√≠ita. A Bush-adminisztr√°ci√≥ √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy √°talak√≠tj√°k priorit√°sokat a K√∂zel-Keleten. Libanonban az adminisztr√°ci√≥ egy√ľttm√Ľk√∂d√∂tt Sza√ļd-Ar√°bia korm√°ny√°val, a szunnita, titkos m√Ľveletekkel, amelyek c√©lja, hogy gyeng√≠tse a Hezbollahot, a s√≠ita szervezetet, amely m√∂g√∂tt Ir√°n √°ll. E tev√©kenys√©gek mell√©kterm√©ke a milit√°ns iszl√°m v√≠zi√≥ja". Az Izrael √©s Sza√ļd-Ar√°bia k√∂z√∂tti partners√©gr√Ķl konkr√©tan kijelentette:

"Politikai v√°lt√°st hozott Sza√ļd-Ar√°bia √©s Izrael √ļj strat√©giai √∂lelkez√©se, f√Ķleg az√©rt, mert a k√©t orsz√°gra Ir√°n egzisztenci√°lis fenyeget√©st jelent. K√∂zvetlen t√°rgyal√°sokat folytattak a sza√ļdiak, mert azt hiszik, hogy nagyobb stabilit√°st Izrael √©s Palesztina adhat, Ir√°n befoly√°s√°t cs√∂kkentve a r√©gi√≥ban".

Hogy m√©g egy√©rtelm√Ľbb√© tegy√ľk, a zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ szaudi "dinasztia" hatalm√°t m√°r r√©g√≥ta az USA biztos√≠tja. Emellett Sza√ļd-Ar√°bia hivatalosan is megeml√≠tette "gondos m√©rlegel√©se eredm√©ny√©t" arr√≥l, hogy nemzetet kell j√°tszania ahhoz, hogy eltitkolja a szerep√©t a t√°mogatott amerikai-izraeli, r√©gi√≥t √©rint√Ķ t√∂rekv√©sekben. √ögy tartott√°k jobb, ha Szaud-Ar√°bia nem keveredik bele, m√©g akkor sem, ha Izrael nyilv√°nosan hajt v√©gre t√°mad√°sokat Ir√°n ellen:

"A sza√ļdi azt mondta, haz√°ja √°ll√°spontja az, hogy politikai kock√°zatot jelent csatlakozni az Egyes√ľlt √Āllamokhoz Ir√°n ellen: Bandar m√°r l√°that√≥ az arab vil√°gban, az is, hogy t√ļl k√∂zel van a Bush-korm√°nyzat . "Van k√©t r√©m√°lmunk," az egykori diplomata mondta nekem. "Ir√°n megszerzi a bomb√°t, √©s az Egyes√ľlt √Āllamok megt√°madja Ir√°nt. Ink√°bb az izraeliek bomb√°zz√°k az ir√°niakat, √≠gy √Ķket lehet hib√°ztatni, ha Amerik√°t nem is"".
(Akkoriban besz√°moltunk arr√≥l a Posta-oldalon, hogy miel√Ķtt Sza√ļd-Ar√°bi√°t patriot rak√©tav√©delmi rendszerekkel szerelte fel az USA, a szaudiak S-400-as rendszert v√°s√°roltak az oroszokt√≥l, valamint T90C harckocsikat √©s harci-helikoptereket. Nyilv√°n nem v√©letlen√ľl, a "kett√Ķs fedez√©k" rem√©ny√©ben.)

Ezt a tr√ľkk√∂t fejlesztett√©k tov√°bb 2009-ben a Fortune 500-t√°mogatott (19. oldal) Brookings Institution dokumentumban, "Melyik utat Perzsi√°ba?" Atekintetben, hogy a sz√≠riai l√©p√©seket mik√©nt haszn√°lj√°k fel Ir√°n ellen, a k√∂vetkez√Ķket √≠rj√°k:

"...Sokkal jobb lenne, ha az Egyes√ľlt √Āllamok adhatna egy ir√°ni provok√°ci√≥ miatt, igazol√°st a l√©gicsap√°sok elind√≠t√°sa el√Ķtt. Nyilv√°nval√≥, hogy m√©gink√°bb felh√°bor√≠t√≥ lenne, ha min√©l t√∂bb hal√°los √°ldozattal, √©s min√©l t√∂bb provok√°lt ir√°ni akci√≥val j√°rna, amelyek m√©g jobb indokok lehetnek az Egyes√ľlt √Āllamok sz√°m√°ra. Term√©szetesen nagyon neh√©z lenne az Egyes√ľlt √Āllamokat Ir√°n ellen √∂szt√∂k√©lni egy ilyen provok√°ci√≥ n√©lk√ľl. A vil√°g t√∂bbi r√©sze felismern√© ezt a j√°t√©kot . (Az egyik m√≥dszer, ami n√©h√°ny lehet√Ķs√©get biztos√≠tana a sikerre az lenne, hogy fokozz√°k a titkos rendszerv√°lt√°si er√Ķfesz√≠t√©seket abban a rem√©nyben, hogy Teher√°n megtorl√°s√°ra ny√≠ltan, vagy ak√°r f√©lig ny√≠ltan v√°laszoln√°nak, amelyet azt√°n ir√°ni provok√°lt agresszi√≥s aktusk√©nt festen√©nek le.)" - 84-85 oldal, melyik utat Perzsi√°ba?, Brookings Institution.

√Čs:

"Izrael sz√°m√°ra j√°rhat√≥ √ļtnak t√Ľnik, hogy alapos tervez√©s √©s gyakorlat ut√°n egy ilyen l√©gicsap√°st hajtsanak v√©gre rep√ľl√Ķg√©pekkel, olyan k√∂zel Ir√°nhoz, amennyire lehets√©ges, √©s ami m√°r val√≥sz√≠n√Ľleg alapul szolg√°lhat. Izrael lehet, hogy elind√≠tja a csap√°st n√©h√°ny h√©ten bel√ľl, vagy ak√°r napok m√ļlt√°n, att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy milyenek az id√Ķj√°r√°si √©s a h√≠rszerz√©si k√∂r√ľlm√©nyek. S√Ķt, mivel Izraelnek sokkal kevesebb sz√ľks√©ge van a m√Ľvelet region√°lis t√°mogat√°s√°nak biztos√≠t√°s√°ra, Jeruzs√°lem val√≥sz√≠n√Ľleg √ļgy √©rzi, kev√©sb√© motiv√°lt abban, hogy v√°rjon egy ir√°ni provok√°ci√≥s t√°mad√°s el√Ķtt . R√∂viden, Izraelt is mozg√°sra k√©szteti, hogy nagyon gyorsan v√©grehajtsa ezt az opci√≥t, ha az izraeli √©s amerikai vezet√Ķk azt akarj√°k, hogy ez megt√∂rt√©njen."

Azonban, amint azt az el√Ķz√Ķ fejezetben szerepel, a l√©gicsap√°sok maguk val√≥j√°ban csak a kezdet√©t jelentik ennek a politik√°nak. Az ir√°niak k√©ts√©gk√≠v√ľl ism√©t √ļjj√°√©p√≠tik a nukle√°ris l√©tes√≠tm√©nyeket. Val√≥sz√≠n√Ľleg bossz√ļt forralnak, Izrael √©s lehet, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok ellen is (ami l√©trehoz egy √ľr√ľgyet az amerikai l√©gicsap√°sokhoz, vagy ak√°r egy inv√°zi√≥hoz.) - 91. oldal, Melyik utat Perzsi√°ba?, Brookings Institution.

Izrael nem v√°rt egy k√©zenfekv√Ķ indokra a t√°mad√°shoz Sz√≠ria ellen. Azt is meg kell jegyezni - k√ľl√∂n√∂sen a Brookings Institution utols√≥ bekezd√©sben, amely betekint√©st ny√ļjt abba, hogy az USA vezette tengely azt tervezi, hogy miut√°n ezt a hallatlan nemzetk√∂zi b√Ľncselekm√©nyt v√©grehajtotta - fokozatosan elnyelje a r√©gi√≥t a konfliktus, √©s v√©g√ľl igazolni tudja a hat√°lyoss√°g√°t a saj√°t ny√≠lt katonai agresszi√≥j√°hoz. Ir√°n, Oroszorsz√°g √©s m√°s nemzetek, amelyek t√°mogatj√°k az ostromlott orsz√°got, minden bizonnyal tiszt√°ban vannak a Brookings Institution dokumentum tartalm√°val, √©s ismerik ezt a strat√©gi√°t, de el kell gondolkodni azon, hogyha minden l√©p√©st el√Ķre elterveztek √©s kik√ľrt√∂ltek, miben "egyeztek meg" az √©rintettek? Meddig h√ľly√≠tik az emberek t√∂megeit a m√©di√°n kereszt√ľl hazugs√°gokkal, mikor fogy el a c√©rna a korm√°nyokat ir√°ny√≠t√≥kkal szemben, √©s meddig tart ki m√©g a hazug politikusok neml√©tez√Ķ becs√ľlete? Mekkora pofon kell a t√∂megek √©bred√©s√©hez?
A cionista moh√≥s√°g √©s kapzsis√°g legy√Ķzte a j√≥zan √©szt. M√°r nem is titkolj√°k aljas terveiket √©s tev√©kenys√©geiket. A n√©p, az "Isten adta n√©p" csak bamb√°n b√°mul ki a fej√©b√Ķl, √©s nem akarja elhinni, hogy korm√°nyaik, v√°lasztott vezet√Ķik pof√°tlanul a k√©p√ľkbe r√∂h√∂gve hazudj√°k ki a szem√ľket, lopj√°k el az √©let√ľket, √©letter√ľket....

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Tulok - 2013.05.14. 00:47:16
Zolik√°m! √Āltal√°ban, mint √©szrevehett√©tek, nem arra t√∂rekszem, hogy √°ltal√°nos h√≠reket k√∂z√∂ljek le, hanem, ha egy m√≥d van r√°, olyan inform√°ci√≥kat is, amelyek a h√°tt√©rben h√ļz√≥dnak meg, sokszor eg√©szen m√°s √©rtelmez√©sben, amikre nem is utal a h√≠rad√°sok jellege.

Tibi! √Ėr√ľl√∂k, hogy kieg√©sz√≠thetem az ismereteid. Igaz√°b√≥l, mint ahogy Zolinak √≠rtam, √∂ssze kell rakni egy olyan k√©pet, ami eg√©sz√©ben l√°ttatja a t√∂rt√©n√©seket. Ez seg√≠thet abban, hogy el√Ķre is l√°thassunk, ne csak konstat√°ljuk a t√∂rt√©n√©seket, mert akkor val√≥ban csak n√©z√Ķk vagyunk. Ami a palesztin-izraeli "konfliktust" (nevezhet√Ķ honv√©d√Ķ h√°bor√ļnak a palesztinok szempontj√°b√≥l) illeti, csak akkor lesz v√©ge, ha Ir√°nnal szarr√° l√∂vetik Izraelt, √©s a "megrettent" kaz√°r-zsid√≥k eg√©szen Magyarorsz√°gig "menek√ľlnek". A "menek√ľlt √°radat" l√©tsz√°m√°r√°r√≥l term√©szetesen k√©tf√©le adat lesz el√©rhet√Ķ: az egyik a h√°bor√ļ kit√∂r√©se el√Ķl lopni idej√∂tteket is tartalmazni fogja, a m√°sik csak azokat, akiket "t√ļl√©l√Ķnek sz√°ntak az utols√≥ pillanatban". Ez ut√≥bbi lesz az 550 ezer. A teljes l√©tsz√°m meghaladhatja a 4 milli√≥ is.

Hegel! Az√©rt rendez√ľnk itt az oldalon "kupaktan√°csot", mert t√∂bb szem t√∂bbet l√°t. Benn√ľnket m√°r biztos, hogy neh√©z lenne √°tverni, de szerencs√©re azokat sem k√∂nny√Ľ, akik a k√∂rnyezet√ľnkben √©lnek. Tudom, hogy nem vagyunk sokan, de n√©h√°ny √©vvel ezel√Ķtt a t√∂red√©ke sem volt a mai l√©tsz√°mnak.
#12 | Hegel - 2013.05.14. 15:19:06
Tulok nekem f√Ķleg a h√°tt√©r meg√©rt√©s√©√©rt nagyon j√≥, mert √°lmomban sem √©rten√©m csak n√©z√Ķk√©nt elviseln√©m amit l√°tok....f√©lig csip√°san...
Ugyan akkor 4M jövedéket is jelzel és hirtelen eszembe jutott máshol olvastam a magyarok létszám csökkentésére híreket.
#13 | Statikus - 2013.05.14. 20:02:56
Egy ilyen menek√ľltes j√∂v√Ķk√©p 2009-b√Ķl - igaz, egy kicsit "jobbikos" szem√ľvegen √°t:

http://blog.xfree...%F3s%E1got!
#14 | Tulok - 2013.05.14. 20:44:49
Tibik√©m! J√≥les√Ķ √©rz√©ssel t√∂lt el, hogy a belinkelt cikk √ļjra √©s √ļjra el√Ķker√ľl, mivel Kenessey Csaba (Sv√°jcban √©l√Ķ √ļjs√°g√≠r√≥) annak idej√©n e-mailben kapta Magyarorsz√°gr√≥l, √©s meg is jegyezte, hogy akadnak itthon m√©g "l√°t√≥ emberek". A Posta-oldalon el√Ķsz√∂r Szuhay-Makay vette √©szre, hogy visszaker√ľlt, miut√°n a t√Ķle megszokott precizit√°ssal √©s mem√≥ri√°val eml√©kezett r√°, hogy a hozz√°sz√≥l√°sk√©nt k√©s√Ķbb berakott, Kenessey √°ltal kiv√°l√≥nak (de nem saj√°tj√°nak) min√Ķs√≠tett √≠r√°st √©n √≠rtam m√©g a Posta-oldalra kor√°bban. A kalandosan k√ľlf√∂ldet is megj√°rt √≠r√°s visszaker√ľlt oda, ahol el√Ķsz√∂r jelent meg. Sok √≠r√°som kering √≠gy a neten, sokszor forr√°sk√©nt m√°sokat megjel√∂lve, vagy csak elfelejtve le√≠rni, hogy honnan sz√°rmazik (a st√≠lusr√≥l am√ļgy is felismerhetitek)...
Annyit az√©rt m√©g hozz√°tenn√©k, hogy a Jobbikos "be√ľt√©s" annak k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy 2009. szeptembere el√Ķtt √≠rtam.
#15 | Statikus - 2013.05.14. 20:56:24
Laci, ezt nem tudtam - gratul√°lok hozz√°. Nekem nincs olyan nagyon kiv√°l√≥ mem√≥ri√°m, de az√©rt nem k√∂nnyen cser√©ln√©m el m√°s√©ra...Vagyis ezt az √≠r√°st √°lmomb√≥l f√∂l√©bredve is tudom aj√°nlani b√°rkinek, mint a magyar t√∂rt√©nelem egy igen re√°lis v√©gkimeneteli j√≥slat√°t - szoktam is. Egy kicsit zavar a "jobbikos" n√©z√Ķpont benne, mert a velem szemben √©rvel√Ķknek felmutatva el√Ķfordul, hogy kisebb a hat√°sa, mint egy√©bk√©nt lehetne...az √©rt√©k√©b√Ķl azonban ez nem von le semmit!
#16 | Tulok - 2013.05.14. 21:03:24
Tibik√©m! Ha elolvasod a hozz√° kapcsol√≥d√≥ hozz√°sz√≥l√°sokat http://serverdoma....news.1594 √©szreveheted, hogy 2010-re m√°r mi sem √∂r√ľlt√ľnk annyira nemzeti oldal parlamentbe jutott r√©sz√©nek, f√Ķleg 2009. okt√≥ber 23. ut√°n, de m√°r 2009. szeptember√©ben is tudtuk, hogy mi a helyzet. Az √≠r√°s m√©g a Morvai-Orb√°n (szeptember) √©s az azt k√∂vet√Ķ Vona-Orb√°n (okt√≥ber eleje) megegyez√©s el√Ķtt k√©sz√ľlt.
(Valamikor 2009. májusában írhattam, már csak Gerry-nél tudnánk visszakeresni, mert a második oldalverzióra volt felrakva. Ez a harmadik volt...
"Orb√°n elhallgatja az orsz√°g n√©pe el√∂l a keser√Ľ val√≥s√°got! "
Posta Imre: "Tulok, az√©rt nem t√Ľnik fel, hogy mindenhol visszak√∂sz√∂n√ľnk egym√°snak? Gyakran kapok levelet, amiben egy kor√°bbi √≠r√°som, √≠r√°sunk j√∂n vissza, n√©v n√©lk√ľl h√≠rk√©nt. Megmosolyogtat√≥."Wink
#17 | Hegel - 2013.05.14. 22:25:10
Izraelt megt√°madt√°k http://www.hidfo....usztitanak
#18 | Tulok - 2013.05.14. 22:43:28
Hegel! "Isten nem ver bottal..."
#19 | Statikus - 2013.05.15. 17:28:17
Tipikus

"√ögy kezd√Ķd√∂tt, hogy vissza√ľt√∂tt!"

Sz√≠ria l√Ķtte a Golan-fenns√≠kot

http://hungarian....fenns-kot/
#20 | Statikus - 2013.05.15. 18:46:17
Tervezett, vagy óhajtott földrengés?

Gyilkos földrengés jöhet az Arab-tengernél

http://index.hu/t...tengernel/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum