NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľlet
Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľletA r√°k kezel√©se az USA-ban egy t√∂bb milli√≥ doll√°ros √ľzlet - hogy pontos legyek, 200 milli√°rd doll√°ros, amit meg kell val√≥s√≠tani ebben az √ľzlet√°gban minden √©vben. Azonban a kezel√©sek nem csak 98%-ban hat√°stalanok. Tov√°bb rontanak a helyzeten a daganatellenes szerek, hogy "√ļgymondva" olyan √©letet tudjanak √©lni, ami hasznos lenne t√∂bb t√≠zezer szenved√Ķnek √©s ami lehet√Ķv√© teszi sz√°mukra, hogy ez a sz√∂rny√Ľ betegs√©g csak kisebb m√©rt√©kben enyh√ľlj√∂n - ha van ilyen - a gy√≥gyszerekt√Ķl, m√Ľt√©tt√Ķl vagy kemoter√°pi√°s kezel√©st√Ķl f√ľgg√Ķen. A r√°kkezel√©s az egyik legnagyobb hazugs√°g az Egyes√ľlt √Āllamok k√≥rt√∂rt√©net√©ben. De el√©g volt! Meg√©rdemled, hogy tudd az igazs√°got az onkol√≥gusok b√Ľncselekm√©nyeir√Ķl √©s megtanulni mindent, amit tudni kell a hagyom√°nyos kemoter√°pia vesz√©lyeir√Ķl, m√≥dszerekr√Ķl √©s megismerni az "√ľzletel√©st" ezzel a betegs√©ggel.

A kemoter√°pia t√∂bb embert √∂l meg, mint a r√°k. Bizony√≠t√©k kell? Tudtad p√©ld√°ul, hogy 10-b√Ķl 9 onkol√≥gus nem hajland√≥ kemoter√°pi√°nak al√°vetni mag√°t, ha r√°kot diagnosztiz√°ltak n√°la? Ez a 90%-a r√°kot "kezel√Ķ" orvosoknak, leny√Ľg√∂z√Ķen tan√ļs√≠tva az egyszer√Ľ igazs√°got, hogy a kemoter√°pia meg√∂li az embereket. De mi√©rt ilyen nagy az onkol√≥gusok √∂ssz sz√°zal√©ka - √ļgy, hogy az orvosok annyi beteget gy√Ķznek meg a ter√°pia elind√≠t√°s√°r√≥l - mik√∂zben megtagadj√°k magukt√≥l ugyanezt? Egyszer√Ľ: Mert tudj√°k, hogy a kemoter√°pia nem csak hat√°stalan, hanem er√Ķsen m√©rgez√Ķ is, de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl az √∂sszes r√°kos beteg 75%-a kap kemoter√°pi√°t. Nem sokkol√≥k el√©gg√© ezek az eredm√©nyek? A r√©szletes √©rt√©kel√©sn√©l a kemoter√°pia sor√°n kider√ľlt, hogy a 98%-n√°l a k√∂zvetlen √∂sszehasonl√≠t√°s "vs" kemoter√°pia, kezel√©s ellenes. Az ut√≥bbi megk√∂zel√≠t√©s megmutatta, hogy elhagy√°sa jobb v√°laszt√°s, mert csak 2-4 sz√°zal√©ka besz√©l az √∂sszes r√°kos betegnek egy√°ltal√°n pozit√≠van a kemoter√°pi√°r√≥l.

Egy n√©metorsz√°gi tanulm√°ny szerint, a 80 √©vesn√©l id√Ķsebb n√Ķk, akikn√©l mellr√°kot diagnosztiz√°ltak, arra utal, hogy azok a betegek, akik semmilyen kezel√©st nem kaptak, √°tlagosan tizenegy h√≥nappal hosszabb ideig √©ltek, mint azok a n√Ķk, akiket hagyom√°nyosan a r√°k ellen kezeltek. A hossz√ļ t√°v√ļ vizsg√°lat id√Ķszak alatt (14 √©v), amelyet k√©t ausztr√°l onkol√≥gus v√©gzett, az elk√©sz√ľlt dokumentumfilm, a "A Shocking Look at Cancer Studies" (Megd√∂bbent√Ķ pillant√°s a r√°k tanulm√°nyokra) azt is kimutatta, hogy a szok√°sos kezel√©seket, mint p√©ld√°ul a kemoter√°pia, ma sz√©les k√∂rben alkalmazva szinte minden gyakori r√°kt√≠pus ellen teljesen hat√°stalan - a teljes siker m√©rt√©ke j√≥val kevesebb, mint 10% volt.

A kemoter√°pia egy barb√°r √©s teljesen √©rtelmetlen elj√°r√°s. Ez nem csak megt√°madja a r√°kos sejteket, √©s meg√∂li √Ķket, de a m√Ľk√∂d√Ķ eg√©szs√©ges √©l√Ķ sejtek is a szervezetben. Szinte teljesen elpuszt√≠tja az immunrendszert. B√°r extr√©m m√≥don ez a kezel√©s a herer√°k √©s a leuk√©mia ellen √°ll√≠t√≥lag hat√°sosnak tekinthet√Ķ. Sok esetben m√©g mindig nem vil√°gos, hogy ez a "ter√°pia" els√Ķ k√∂rben a r√°kot √∂li meg vagy a beteget. Nem t√ļlz√°s azt mondani, hogy a legt√∂bb ember, aki meghal a r√°kban, val√≥j√°ban megadta mag√°t a ter√°pi√°nak. A mammogr√°fia is t√∂bbet √°rt, mint amennyit seg√≠t - √©s a megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s teljesen √©rtelmetlen.


Ironikus, hogy a h√≠rhedt Council on Foreign Relations (CFR) tagja √©s az ENSZ-Saustalls "nagyk√∂vete" Angela Jolie, amput√°ltatta melleit. Az √Ķ k√∂rei tudj√°k mi folyik a r√°k √ľzletasszony k√∂r√ľl. Angelina Jolie a globalist√°knak dolgozott, akik minden emberi szenved√©s okoz√≥i. Ez mag√°ban foglalja a folyamatos fenyeget√©s okozta f√©lelmet is, az AIDS-t√Ķl √©s a r√°k hazugs√°gt√≥l. Miut√°n lem√©sz√°rolt√°k L√≠bi√°t, odautazott a romokhoz az √Čszak-atlanti Szervezet terrora √°ltal s√ļjtott orsz√°gba √©s dics√©rte a NATO siker√©t, a CIA √©s az al-Kaida terrorist√°k t√°mogat√°s√°val. M√©g a Kony 2012 kamp√°ny (ami viszont bef√ľrd√∂tt) Jolie a hozz√°j√°rul√°s√°t adta, hogy el√Ķk√©sz√≠ti a talajt glob√°lis maffiapropagand√°j√°hoz Afrik√°ban. Emellett lehet√Ķv√© tette a hat√©kony rekl√°m jelenl√©t√©t egy sz√≠riai menek√ľltt√°borban Jord√°ni√°ban, kamp√°nyolva Assad ellen...

A mammogr√°fia-ipar 4 milli√°rd doll√°rt jelent √©vente, s√ľrgetve a n√Ķket, hogy al√° kell vetni√ľk magukat a r√∂ntgen vizsg√°latoknak annak √©rdek√©ben, hogy "megv√©dj√©k" az eg√©szs√©g√ľket. Amit azonban nem mondtak el, hogy a mammogr√°fia teljesen felesleges √©s vesz√©lyes. T√©ny, hogy a mammogr√°fia t√≠zszer annyit √°rt, mint seg√≠t ezeknek a n√Ķknek.
Van egy kev√©ss√© ismert teszt a mellr√°k meg√°llap√≠t√°s√°ra, ami nem ad hamis pozit√≠v vagy hamis negat√≠v eredm√©nyt: a ny√°l teszt. Az Eg√©szs√©g√ľgyi Int√©zet kutat√≥i (University of Texas, Houston) felfedezt√©k, hogy a mellr√°kos n√Ķk ny√°la elt√©r√Ķ feh√©rj√©ket sz√°ll√≠t, mint az eg√©szs√©ges n√Ķk√©. Ezeknek a feh√©rj√©knek a vizsg√°lat√°t teszi lehet√Ķv√© a ny√°lvizsg√°lat, ami val√≥ban annyira egyszer√Ľ, hogy m√©g egy fogorvos is elv√©gezheti.
Egy tanulm√°ny szerint a kutat√≥k a Nordic Cochrane Centreben D√°ni√°ban, vizsg√°lt√°k mind az el√Ķny√∂ket √©s a negat√≠v hat√°sait h√©t eml√Ķr√°k sz√Ľr√©si programnak, ahol k√∂zel 500.000 n√Ķ vett r√©szt a vizsg√°latban. Mivel a mammogr√°fia oka a mell sejtek besug√°rz√°s√°nak, n√∂veli a n√Ķi kock√°zatot a mellr√°k kialakul√°s√°ban, nem kevesebb, mint 3%-kal. A modern r√°k kezel√©s = a "s√∂t√©t k√∂z√©pkor" gy√≥gyszereivel.

A dokumentumfilm szerint "A r√°k gy√≥gy√≠that√≥", mondja a szak√©rt√Ķ a r√°k elleni alternat√≠v gy√≥gym√≥dokr√≥l, a nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben, majd felvet√Ķdik: "a Neander-v√∂lgyi" kezel√©s alkalmaz√°sa, m√Ľt√©t√©t, sug√°rter√°pia √©s a kemoter√°pia (vagy m√°s sz√≥val: "v√°gja, √©geti, √©s m√©rgezi").
A statisztik√°k azt mutatj√°k, nincs bizony√≠t√©k arra, hogy a hat√©kony a megel√Ķz√Ķ mastectomia - a mell teljes elt√°vol√≠t√°sa - teh√°t, hogy ez a beavatkoz√°s meghosszabb√≠tja beteg √©let√©t. Ennek ellen√©re a legt√∂bb onkol√≥gus aj√°nlja a betegeknek ezt a l√©p√©st. A megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s felesleges √©s √©rtelmetlen m√Ľvelet - sok n√Ķ hiszi, hogy r√°kos beteg, mert az eml√Ķr√°k sz√Ľr√©s hamis pozit√≠v eredm√©nyt hozott. Ez azt jelenti, hogy meg vannak gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy el kell t√°vol√≠tani a mellet. A n√Ķk, akikn√©l ilyen kezel√©s ker√ľl sz√≥ba, hal√°lra r√©m√ľlnek. Az √ļgynevezett CT vagy CAT vizsg√°lat, egy sz√©les k√∂rben haszn√°lt vizsg√°lati m√≥dszer a legt√∂bb r√°k eset√©ben. A sors fintora, hogy a sug√°rz√°s a legvesz√©lyesebb a CT vizsg√°latokn√°l, √©s gyakran lehet ravasz a r√°k oka is. Kimutatt√°k, a CT sug√°rz√°s is hib√°s, hogy nagy m√©rt√©kben r√°kos, s√©r√ľlt lesz egy sejt. Egy friss jelent√©s jelent meg a New England Journal of Medicine foly√≥iratban, ami szerint legal√°bb 150 r√°kos megbeteged√©s√©rt lesznek felel√Ķsek a most elv√©gzett vizsg√°latok a j√∂v√Ķben. Ezeket a sz√°mokat nem szabad f√©lv√°llr√≥l venni. A sug√°rz√°s, amely megjelent n√©h√°ny orvosi elj√°r√°sban, sajnos alul√©rt√©kelt hozz√°j√°rul√°s az eml√Ķr√°k √©s egy√©b r√°kos megbeteged√©sek n√∂vekv√Ķ el√Ķfordul√°s√°ban. A Time magazin eg√©szs√©g√ľgyi tanulm√°nyok szerinti cikke azt mutatja, hogy az orvosok t√ļl sok felesleges CT vizsg√°latot, √©s ez√°ltal sz√°mtalan betegn√©l r√°kkelt√Ķ sug√°rz√°st okoznak. Sok mammogr√°fia is helytelen√ľl kalibr√°lt, √≠gy a vizsg√°lat v√©grehajt√°sakor t√ļl sok sug√°rz√°s szabadul fel. Ha egy n√Ķ 40 √©ves √©s folyamatosan ki vannak t√©ve mammogr√°fiai vizsg√°latnak minden √©vben, legk√©s√Ķbb 60 √©ves kor√°ra r√°kos lehet.

Nem csoda, hogy oly sok n√Ķ szenved ilyen t√≠pus√ļ r√°kban, mert mind rendszeresen orvosa tan√°cs√°ra vizsg√°latoknak teszi ki mag√°t egy bizonyos kor el√©r√©se ut√°n. A r√°k ipar ismeri a sug√°rz√°s √©s a CT k√∂z√∂tti kapcsolatot, a mammogr√°fia √©s a r√°k statisztik√°it. Mindezek ellen√©re tov√°bbra is s√ľrgetik a betegeket, hogy vess√©k al√° magukat ezeknek a "megel√Ķz√Ķ" int√©zked√©seknek. A hihetetlen igazs√°g az, hogy a rendszeres mellr√°k sz√Ľr√©seket sz√°nd√©kosan haszn√°lj√°k, hogy h√°tborzongat√≥ m√≥don a "v√°s√°rl√≥i h√Ľs√©get" biztos√≠ts√°k, √©s √≠gy a profitot is a korrupt r√°k ipar v√©delm√©re. Ahogy m√°r sejlik: a Komen adom√°nyokb√≥l, egy fill√©rt sem megy r√°kkutat√°sra. Ak√°r 95%-a az √∂sszes adom√°nynak felhaszn√°l√°sra ker√ľl a "szabad mammogr√°fia," az afro-amerikai n√Ķk √©s f√©rfiak vizsg√°latainak finansz√≠roz√°s√°ra. Ez biztos√≠tja, hogy r√°kot kapjanak. A Komen p√©nz szinte kiz√°r√≥lagosan biztos√≠tja, hogy t√∂bb mammogr√°fia √©s m√©g nagyobb sug√°rterhel√©s √©rje a n√Ķket. A nagy gy√≥gyszeripari c√©gek hazudnak nek√ľnk, azt akarva elhitetni vel√ľnk, hogy "gy√≥gy√≠tj√°k" a r√°kot, √©s seg√≠tenek az onkol√≥gusok √©s BigPharma. √úgyes tr√ľkk√∂ket alkalmaznak. √ćgy haszn√°lj√°k p√©ld√°ul a statisztik√°kat, amelyek csak relat√≠v sz√°mokban bizony√≠tj√°k az elj√°r√°sok √°ll√≠t√≥lagos hat√©konys√°g√°t. Ha beteg, p√©ld√°ul, valakinek a rokona √©s a mellr√°k fenyegeti, akkor nagyon val√≥sz√≠n√Ľ, hogy az orvos azt javasolja, hogy az alkalmas gy√≥gyszer a tamoxifen. Azt fogja mondani, hogy a gy√≥gyszer cs√∂kkentheti a kock√°zat√°t egy √°tt√©tnek 49%-kal, amely k√©ts√©gk√≠v√ľl el√©g meggy√Ķz√Ķen hangzik.

Az abszol√ļt sz√°mokat nem mondanak, de a tamoxifen t√©nylegesen is cs√∂kkenti a r√°k ki√ļjul√°s√°nak kock√°zat√°t 1,6%-al, azaz 30-szor kisebb m√©rt√©kben, mint ahogy a rekl√°m mondja. A relat√≠v sz√°mokat a "rugalmas statisztik√°kban" gyakran haszn√°lj√°k, mert ezekkel az onkol√≥gusok k√∂nnyen manipul√°lhat√≥k. √ćgy att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy mi a c√©lja az egyes statisztik√°kban a r√°juk alapul√≥ relat√≠v sz√°moknak, a jogorvoslatokat pozit√≠v f√©nyben t√ľntetik fel. A gy√≥gyszeripari v√°llalatok fizetnek az onkol√≥gusoknak a dr√°ga, nem hat√©kony √©s a m√©rgez√Ķ r√°k elleni gy√≥gyszerek fel√≠r√°s√°√©rt √©s alkalmaz√°s√°√©rt. A Journal of the American Medical Association szerint √°tlagban 75%-a a bev√©tel az onkol√≥gusok √©rt√©kes√≠t√©s√©b√Ķl sz√°rmaz√≥ kemoter√°pi√°s gy√≥gyszerekb√Ķl.

Az Astra Zeneca Inc. v√°llalatnak 280 mill√≥ doll√°r b√ľntet√©st kellett fizetni egy polg√°ri perben √©s 63 milli√≥ doll√°rt b√ľntet√Ķ√ľgyekben a sz√∂vets√©gi korm√°nynak, mert visszat√©r√≠t√©seket fizettek az orvosoknak a haszn√°lt prosztata gy√≥gyszer rekl√°moz√°s√°√©rt cser√©be, de sok onkol√≥gus nem orvos, hanem b√Ľn√∂z√Ķ. Sok onkol√≥gus elmondja a r√°kos betegeknek, hogy abba kell hagyni az antioxid√°ns-kieg√©sz√≠t√Ķk szed√©s√©t a kezel√©s mellett. Mi√©rt teszik ezt? √Āll√≠t√≥lag, az antioxid√°nsok cs√∂kkenthetik a hat√©konys√°g√°t a sug√°rz√°s -√©s kemoter√°pi√°nak. Sok a nevets√©gesen hamis pozit√≠v eredm√©ny a r√°kkutat√°sban. Egy tesztsorozat keret√©ben 1087-en estek √°t vizsg√°latokon prosztata-, petef√©szek-√©s a t√ľd√Ķr√°k betegs√©ggel √©s a r√©sztvev√Ķk 43% eredm√©nye lett fals pozit√≠v eredm√©ny, ami majdnem fele a tesztelt betegeknek. Ezt a Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention foly√≥irat egy tanulm√°ny√°ban sz√∂gezi le! Szerencs√©re, egyre t√∂bb √©s t√∂bb ember √©bred fel, √©s l√°t a r√°k m√∂g√∂tt rejl√Ķ igazs√°gra. Ez√©rt terjednek a tapasztalt alternat√≠v kezel√©si m√≥dszerek, amelyek biztons√°gosak √©s hat√©konyabbak.

Sajnos a GMO n√∂v√©nyek, az √©lelmiszerekbe kevert vegyi-anyagok, a sz√°nd√©kosan r√°kkelt√Ķ anyagokkal szennyezett iv√≥v√≠z, a neh√©zf√©mek permetez√©se, a r√°kkelt√Ķ "gy√≥gyszerek", a k√≠s√©rleti atomrobbant√°sok √©s sz√°nd√©kos reaktorbalesetek √°ltal l√©gk√∂rbe juttatott r√°di√≥akt√≠v anyagok, az emberis√©g ellen kifejlesztett bakt√©riumok √©s v√≠rusok, a t√ļlhajszolts√°g, a stressz, a bizonytalan j√∂v√Ķ miatti f√©lelem, mind-mind n√∂veli a r√°kos megbeteged√©sek sz√°m√°t, de legal√°bb tudjuk, hogy ezek√©rt kik a felel√Ķsek...

  HozzŠszůlŠsok
#1 | kamlaci - 2013.05.17. 09:57:23
Shock √Čs a sejt√©s k√©zzelfoghat√≥v√° v√°lt! J√≥ munka ez Tulok papa! K√∂sz√∂n√∂m sz√©pen!
#2 | Statikus - 2013.05.17. 10:59:33
R√©g√≥ta izgat a r√°k √©s a 40-es t√∂megsz√°m√ļ - radioakt√≠v - k√°lium k√∂zti direkt kapcsolat val√≥sz√≠n√Ľs√©ge. Vannak arra utal√≥ jelek, adatok, hogy a f√Ķleg sejten bel√ľl, a szervezet√ľnkben jelen l√©v√Ķ k√°lium, ha rendre t√∂bblet KCl bevitellel √©l√ľnk, felel√Ķs lehet a r√°kos megbeteged√©sek sz√°m√°nak drasztikus b√Ķv√ľl√©s√©√©rt, a testen bel√ľli emelt sug√°rterhel√©s k√∂vetkezt√©ben!

Az al√°bbi cikk egy sz√°momra eddig ismeretlen r√°k ellenes gy√≥gym√≥dot √©s szert t√°rgyal - ak√°r igaz is lehet a hat√°soss√°ga (b√°r a c√©zium alkalmaz√°sa sem t√Ľnik vesz√©lytelennek)...
Engem m√©gis a m√°sodik bekezd√©s elej√©n a k√°liumr√≥l √≠rt p√°r sor fogott meg: a r√°kos sejtek k√°lium ig√©nye ak√°r 20-szorosa is lehet az eg√©szs√©ges sejtek√©hez k√©pest! Ez azt jelenti, hogy a t√∂bblet k√°lium fogyaszt√°sra √∂szt√∂nz√Ķ propaganda gyakorlatilag a r√°ksejtek n√∂veked√©s√©nek az √©rdek√©ben m√Ľk√∂dik az orvostudom√°ny m√©g nagyobb "dics√Ķs√©g√©re".....

http://www.b17hu....
#3 | vadrozsa - 2013.05.17. 13:23:24
Ez is érdekes gondolat...!

"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak." (Edmund Burke)
√Čs most egy lev√©l, amit Dr Hammer √≠rt a vil√°gf√Ķrabbinak a R√°kkal kapcsolatban
Dr. Hamer 1986. j√ļnius 22-√©n kelt levele a vil√°gf√Ķrabbinak, Menachem Mendel Schneerson-nak

Dr. med. Ryke Geerd Hamer
S√ľlzburgstr. 29, 5000 K√∂ln 4
1986. j√ļnius 22.
Dr. med. Menachem Mendel Schneerson f√Ķrabbi √ļrnak
770 Eastern Parkway Brooklyn, New York 11213

Igen tisztelt F√Ķrabbi √ör!

Ahogyan azt nekem Denoun rabbi elmondta, √Ėn a vil√°g minden zsid√≥j√°nak legfels√Ķbb szellemi vezet√Ķje. Jelenleg √Ėn a vil√°g √∂sszes szabadk√Ķm√Ľves p√°holy√°nak spiritu√°lis vezet√Ķje is, akik mindannyian Cion templom√°nak (= √ļj vil√°grend = vil√°gk√∂zt√°rsas√°g = vil√°gdiktat√ļra - a ford.) fel√©p√≠t√©s√©n dolgoznak. √Ėn orvos is, √©s nagyon j√≥l besz√©l n√©met√ľl. Ez√©rt c√≠mzem a levelemet √Ėnnek.

Amennyire √∂r√ľltem annak, hogy √Ėn elolvasta a k√∂nyvem a R√°k a l√©lek betegs√©ge, r√∂vidz√°rlat az agyban, szervezet√ľnk sz√°m√≠t√≥g√©p√©ben, √©s nyilv√°nval√≥an meg is √©rtette azt, hiszen m√°r ki is adta a rendelkez√©st, hogy az √Ėn√∂k minden zsid√≥ p√°ciens√©t ezek szerint kezelj√©k; annyira csal√≥dott vagyok, hogy m√©g mindig nem adta ki p√°holyainak a rendelkez√©st, hogy a nem-zsid√≥ p√°ciensekre vonatkoz√≥an a R√°k Vast√∂rv√©ny√©nek (√öj Orvostudom√°ny) bojkottj√°t feloldja. K√©rem, ne mondja azt, hogy nem mi voltunk!, mert mindenr√Ķl tudom√°som van.

Az elm√ļlt √∂t √©vben (1981-86) az √Ėn szabadk√Ķm√Ľves p√°holyai k√∂vett√©k el az emberis√©g t√∂rt√©nelm√©nek legborzaszt√≥bb b√Ľncselekm√©ny√©t azzal, hogy bojkott√°lt√°k a R√°k Vast√∂rv√©nye felfedez√©s√©t (az √öj Medicina nyilv√°noss√°gra hozatal√°t, alkalmaz√°s√°nak bevezet√©s√©t - a ford.). T√∂bb sz√°zmilli√≥ ember sz√°m√°ra ez a k√≠nkeserves hal√°l(ra kezel√©s√©)t jelentette. A szabadk√Ķm√Ľves p√°holyok √©s Izrael, melynek szolg√°lat√°ban az √∂sszes szabadk√Ķm√Ľves p√°holy tev√©kenykedik, √©s √©p√≠ti Cion Templom√°t, egy√ľttesen viselik az √∂sszes felel√Ķss√©get √©s a kollekt√≠v b√Ľn√∂ss√©get az emberi t√∂rt√©nelem legcs√ļny√°bb b√Ľncselekm√©ny√©√©rt. A feles√©gem is a bojkott-terror √°ldozata lett. A csal√°domat √©vek √≥ta szisztematikusan terroriz√°lj√°k. Eddig n√©gyszer k√≠s√©reltek meg ellenem mer√©nyletet.

Igen tisztelt F√Ķrabbi √ör, √Ėn a vil√°g legjobban inform√°lt embere, gondolom √©n. √Ėn azt is pontosan tudja, hogy minden sz√≥, amit le√≠rtam √Ėnnek, igaz. Cion Temploma, amin az √Ėn p√°holytestv√©rei dolgoznak, √∂t √©ve Izrael Auschwitz√©v√© v√°lt (a vil√°got Izrael Auschwitz√©v√© tette), amibe Izrael saj√°t mag√°t man√Ķverezte bele. Szerintem az √Ėn√∂k √°ltal elk√∂vetett b√Ľncselekm√©ny meghaladja az emberi elme k√©pzel√Ķerej√©t. Akkor is, ha a p√°holytestv√©rek a Talmud kett√Ķs mor√°lja szerint dolgoznak, kor√°bban el sem tudtam volna k√©pzelni, hogy emberek k√©pesek lehetn√©nek ilyen borzaszt√≥, kegyetlen, √≥ri√°si b√Ľncselekm√©nyre.

F√Ķrabbi √ör, ak√°r beismeri, ak√°r nem, a t√∂rt√©nelem majd igazol. A b√Ľncselekm√©ny minden nappal egyre csak n√∂vekszik. Ez ut√°n a lev√©l ut√°n √Ėnnek nem marad t√∂bb lehet√Ķs√©ge hallgatni, mert ez a lev√©l a vil√°gban nem fog elt√Ľnni. (Hamer doktor ezt a levelet ezut√°n minden k√∂nyv√©nek mell√©klet√©be beletette eredetiben.) A betegeim√©rt k√©rem √Ėnt: adja ki v√©gre a p√°holyainak, hogy a R√°k √∂sszef√ľgg√©seinek felfedez√©se ellen folytatott bojkottot felt√©tel n√©lk√ľl oldj√°k fel. (Magyar√°n hozz√°k nyilv√°noss√°gra az √öj Orvostudom√°nyt! - a ford.) Minden rabbi k√∂vetni fogja rendelkez√©s√©t innen New Yorkig; minekut√°na √Ėn, mint orvos meggy√Ķz√Ķd√∂tt arr√≥l, hogy a R√°k Vast√∂rv√©nye a r√°k kialakul√°s√°nak jelens√©g√©t h√Ľen le√≠rja.

Naponta j√∂nnek hozz√°m rabbik √©s p√°holymesterek, vagy azok k√ľld√∂ncei, hogy valamif√©le felt√©telekr√Ķl t√°rgyaljanak velem, melyek betart√°s√°val a bojkottot meg lehetne sz√ľntetni. De m√°r megbocs√°sson, azt nem lehet felt√©telekhez k√∂tni, hogy abbahagyj√°k, hogy embereket tov√°bbra is hal√°lra k√≠nozzanak (r√°kkezel√©s, r√°kgy√≥gy√≠t√°s c√≠m√©n - a ford.)!

Tisztelt F√Ķrabbi √ör, ha a cionizmust ilyen √°ron - az emberis√©g legnagyobb b√Ľncselekm√©ny√©vel - kell megval√≥s√≠tani, az az eg√©sz emberis√©g sz√°m√°ra sz√©gyen. Dobja el a Talmudj√°t a kett√Ķs mor√°llal egy√ľtt, mert nem bizonyult igaznak. Haldokl√≥ p√°cienseim √©rdek√©ben t√©rden √°llva k√©rem √Ėnt, legyen √Ėnben emberi egy√ľtt√©rz√©s, ne k√≠nozz√°k p√°cienseinket, mint ahogy nem k√≠nozz√°k a zsid√≥ p√°cienseket. Csak ez az egy√ľtt√©rz√©s enyh√≠theti e borzalmas b√Ľncselekm√©ny s√ļly√°t. K√©rem, azonnal adja ki a rendelkez√©st, sz√ľntess√©k meg a bojkottot, hogy a haldokl√≥ p√°cienseket is meg tudjuk menteni!

Annak rem√©ny√©ben, hogy felel√Ķss√©g√©vel √©s annak minden k√∂vetkezm√©ny√©vel tiszt√°ban van, √©s ebben a felel√Ķss√©gben a helyes d√∂nt√©st fogja hozni, maradok tisztelettel:

Dr. med. Ryke Geerd Hamer

√Čs most k√∂vetkezik
Egy konferencia jegyz√Ķk√∂nyve, amelyet Erik Bryn Tvedt jog√°sz hivatal√°ban tartottak, 2008. december 17-√©n

R√©sztvev√Ķk: Erika Pilhar, Ol√≠via Pilhar, Ing. Helmut Pilhar, Vera Rechenberg, Arina Lohse, Dr. Esra Iwan G√∂tz f√Ķrabbi, Bona Garc√≠a Ortin, Dr. Ryke Geerd Hamer

A konferencia r√©sztvev√Ķi az√©rt tal√°lkoztak, mert aggodalmukat fejezik ki abb√≥l a szempontb√≥l, hogy csak N√©metorsz√°gban minden nap 1500 embert kezelnek hal√°lra kemoter√°pi√°val √©s morfiummal. Az √öj Orvostudom√°ny seg√≠ts√©g√©vel szinte mindegyik√ľk t√ļl√©lhetn√©. (Magyarorsz√°gon ez napi 400 ember, amib√Ķl legal√°bb 200 gyermek!) A konferenci√°nak ez az √°llapot a t√©m√°ja, melynek k√∂vetkezt√©ben eddig t√∂bb mint 20 milli√≥ nem-zsid√≥ p√°ciens halt meg, csak N√©metorsz√°gban!

A konferencia r√©sztvev√Ķi meg√°llap√≠tott√°k:

1. Az √öj Orvostudom√°nyt (GNM) 27 √©ve fedezt√©k fel, √©s az√≥ta ismerik. K√∂r√ľlbel√ľl 27 √©ve - a vil√°gf√Ķrabbi Menachem Mendel Schneerson egyik Talmud-cikke alapj√°n - a vil√°g √∂sszes rabbij√°t k√∂telezt√©k arra, hogy gondoskodjanak r√≥la, hogy minden zsid√≥ vall√°s√ļ p√°cienst a Germ√°n √öj Medicin√°val (kor√°bban √öj Orvostudom√°ny) kezeljenek. Ennek a ter√°pi√°nak 98%-os a t√ļl√©l√©si ar√°nya.

2. A borzaszt√≥ az volt, amit Dr. Esra Iwan G√∂tz f√Ķrabbi is meger√Ķs√≠t, hogy ugyanazon Talmud-cikk szerint a nem-zsid√≥ p√°ciensek sz√°m√°ra el kell lehetetlen√≠teni, hogy a Germ√°n √öj Medicina szerinti kezel√©st kapjanak. Egyszer√Ľen felfoghatatlan, hogy - Dr. Esra Iwan G√∂tz szerint is - nemcsak tudta minden zsid√≥ rabbi, hogy az √öj Orvostudom√°ny igaz √©s helyt√°ll√≥, √©s gondoskodtak r√≥la, hogy egyetlen egy zsid√≥ p√°cienst se kezeljenek kemoter√°pi√°val √©s morfiummal; hanem minden zsid√≥ professzor, bele√©rtve az onkol√≥gusokat is, akik a t√∂bbs√©g, egyidej√Ľleg k√©tf√©le kezel√©st v√©geztek: a zsid√≥ p√°ciensek kezel√©s√©t √©s a nem-zsid√≥ p√°ciensek f√©lrekezel√©s√©t.

3. Amit Dr. Esra Iwan G√∂tz f√Ķrabbi is meger√Ķs√≠t, hogy az √öj Orvostudom√°ny bojkottja nem tudatlans√°g, nem f√©lre√©rt√©s, nem ismeretek vagy inform√°ci√≥k hi√°nya, hanem c√©lir√°nyos, megtervezett √©s vil√°gm√©ret√Ľ n√©pirt√°s, t√∂meggyilkoss√°g.

4. Ezen irt√≥zatos b√Ľncselekm√©ny k√∂vetkezt√©ben az elm√ļlt 27 √©vben, sz√°m√≠t√°sok szerint, t√∂bb mint 2 milli√°rd ember halt meg. A konferencia r√©sztvev√Ķi sz√ľks√©gesnek tartj√°k, hogy s√ľrg√Ķsen √©s halad√©ktalanul t√°j√©koztass√°k a nyilv√°noss√°got, h√≠vj√°k r√° fel a k√∂zfigyelmet, √©s utaljanak erre az emberis√©gellenes b√Ľncselekm√©nyre. A zsid√≥k k√∂z√∂tt is vannak olyan ir√°nyzatok, mint a PROGRESSZ√ćV JUDAIZMUS VIL√ĀGUNI√ď, amihez maga Dr. Esra Iwan G√∂tz f√Ķrabbi is tartozik, akik nem tudnak ezzel a b√Ľncselekm√©nnyel azonosulni. Ezen okb√≥l felsz√≥l√≠tunk minden becs√ľletes embert, hogy vesse be mag√°t az√©rt, √©s vegyen r√©szt abban, hogy ennek a b√Ľncselekm√©nynek v√©get vess√ľnk, hogy minden nem-zsid√≥ p√°ciens is hozz√°jusson az √öj Orvostudom√°ny szerinti kezel√©shez.

Dr. Esra Iwan G√∂tz f√Ķrabbival egy√ľtt felsz√≥l√≠tunk minden rabbit, √©s f√Ķleg az orvosi ter√ľleten tev√©kenyked√Ķ onkol√≥gust: √Āll√≠ts√°tok meg e b√Ľncselekm√©nyt, √©s fejezz√©tek be a nem-zsid√≥ p√°ciensek vil√°gm√©ret√Ľ t√∂meggyilkoss√°g√°t!

Sandefjord, 2008. december 17.

Al√°√≠r√≥k: Erika Pilhar, Ol√≠via Pilhar, Ing. Helmut Pilhar, Vera Rechenberg, Arina Lohse, Bona Garc√≠a Ortin, Dr. Esra Iwan G√∂tz f√Ķrabbi, Dr. Ryke Geerd Hamer

A konferenci√°n r√©sztvev√Ķk al√°√≠r√°s√°nak hiteless√©g√©t Erik Bryn Tvedt jog√°sz hivatal√°ban meger√Ķs√≠tett√©k.

√Čs egy kellemetlen magyar √ľgy: Dr. Horv√°th Istv√°n professzor √ļr megalkotta csapat√°val minden id√Ķk legsikeresebb √©letment√Ķ vakcin√°j√°t, az √©relmeszesed√©s ellenszer√©t, aminek ha elkezd√Ķdhetne a sorozatgy√°rt√°sa, egy √©v alatt v√©ge lenne az ad√≥ss√°gcsapd√°nknak, √©s megindulhatn√°nk felfel√©. A seg√≠ts√©gny√ļjt√°s helyett azonban a professzorra r√°k√ľldt√©k a rend√Ķrs√©get, akik porig al√°zt√°k, m√©g a diplom√°j√°t is k√©ts√©gbe vont√°k! A professzor mindezek ellen√©re a tal√°lm√°ny√°t nem √©rt√©kes√≠ti a "m√Ľvelt" Nyugat fel√© a 100 milli√≥ doll√°ros aj√°nlat ellen√©re, mert itthon szeretn√© tartani a v√°rhat√≥ hasznot. Vajon mi√©rt nincs Horv√°th professzor √©s csodacsapata sz√°m√°ra korm√°nyzati seg√≠ts√©g? √Čs mi√©rt k√ľldt√©k r√° a rend√Ķrs√©get? Balog Zolt√°n miniszter √ļr v√°lasz√°t h√≥napok √≥ta n√©lk√ľl√∂zz√ľk! (a Barik√°d heti lap 2012. november 8-ai sz√°m√°ban Horv√°th professzorral megjelent interj√ļ alapj√°n).

Kapcsolódó:
Soma Mamagésa: Hameri szemlélet a rákgyógyításban
#4 | Hegel - 2013.05.17. 17:05:41
Elm√©lkedve a fentieken ugyan mi is v√°rhat√≥ olyan n√©ps√©gt√Ķl v√©lje mag√°t b√°rkinek b√°rminek aki fel√°ldozza n√©p√©t hogy hull√°ib√≥l j√≥ biznict faraghasson hossz√ļ √©vtizedekre, na meg akinek vezet√Ķi nem el√Ķsz√∂r a t√∂rt√©nelemben eladja m√°s hatalomnak a valamelyest hozz√°tartoz√≥ n√©pet vagy azokat akiknek a nyak√°ra m√°szott....

Sz√°ntai alaposan ki is fejtette keresked√Ķ n√©p vezet√©sre alkalmatlan a testv√©r√©t az anyj√°t is eladja ha p√©nzt l√°t bel√Ķle.

M√°ra oly s√ļllyoss√° v√°lt eme dolog hogy m√©g k√∂z√ľl√ľk val√≥ak is h√°nyingert kapnak.


K√∂zben r√°tal√°ltam erre a cikkhez:http://noitema.hu...bas_genjet Az√©rt butas√°g eg√©szs√©ges testet megcsonkitani csup√°n politikai vagy hatalmi okokb√≥l. Tudom a p√©nz is hatalom.(f√ľgg√Ķs√©g, m√°nia)
#5 | Seraf - 2013.05.17. 21:21:40
Jajj Tulok, olyan vagy : Milliók példaképét nem illik ennyire lemezteleníteni ; Mi lesz a ra -
jongók lelkecskéjével, akik makulátlannak és erkölcsi mintának tekintik a 'nagyasszonyt' ?
√Čn a cikk jelen fot√≥ja helyett egy m√°sikat aj√°nlok √©s k√ľl√∂n kiemelve, hogy az "ENSZ √©s
a CFR t√°mogat√°s√°val". A linkre kattint√°st csak saj√°t felel√Ķss√©gre aj√°nlom, mert itt t√©ny -
leg mezítelen ( http://www.bravot...6b2/9.html ) és egy kis *etyem-petye* közepette
g√ļnyol√≥dik - Persze megeshet, hogy √©n t√©vedek √©s ez lenne a 'nagyk√∂veti disszert√°ci√≥' .

Nem tudom, hogy tudtok-e róla, hogy paráznák / kurrvák nem csak az utcán strihelnek,
de a k√©perny√Ķr√Ķl is visszak√∂sz√∂nnek ( ne gondolja senki, hogy csup√°n kedvtel√©sb√Ķl √©s
nem pedig pénzért csinálják ), mint 'méltóságos asszonyok' és bizony ilyenek mutatnak
k√∂vetend√Ķ mint√°kat a fiatals√°gnak. Nem mondom, hogy n√©zz√©tek v√©gig a k√©peket, de
az√©rt a f√Ķoldalt tekints√©tek meg ( http://www.finalt...lebs.shtml ), mert tal√°lkozhattok
vel√ľk a k√©perny√Ķn / filmeken .... Eln√©z√©st a linkek√©rt, de ezt nem hagyhattam ki, mivel
az ilyenek is fert√Ķzik a t√°rsadalmat / gyerekeket - √Čs amikor valaki dics√©ri vagy magasz -
talja valamelyiket, akkor gondoljatok majdan erre { Erkölcsi Oszkár Díjat javaslok nekik } .
#6 | vadrozsa - 2013.05.17. 23:35:59
seraf, ezt a zseni√°lis cikket mi√©rt kellett ennyi mocsokkal megt√Ľzdelni???Shock
#7 | Seraf - 2013.05.18. 00:32:03
Kedves vadrozsa .
K√©rlek, hogy n√©zd el nekem : √Čn is kiv√°l√≥nak tartom a cikket s mivel sz√≥ba ker√ľlt a 'nagy -
asszony' nemzetk√∂zi t√©nyked√©se, √≠gy a r√≥la ( √©s a hasonsz√Ķr√ľekr√Ķl ) alkotott k√©p a linkek
tudtával lehet teljes ; Nem rontani, inkább kiegészíteni akartam a cikk erre vonatkozó ré -
szét, hogy nyilvánvaló legyen milyen személyek prédikálnak -erre meg arra hivatkozva- a
val√≥ban erk√∂lcs√∂s embereknek, mik√∂zben a mocskot is k√©pviselik √©s m√Ľvelik - Term√©szete -
sen igazad van a mocsok szempontj√°b√≥l, de alapvet√Ķleg nem csak erre akartam utalni √©s
szerintem nem mindenki van vele tiszt√°ban, hogy kik ( kiken kereszt√Ľl ) pr√≥b√°lj√°k form√°lni
a közvéleményt / társadalmat { Nem pornót akartam mutatni csak azt, hogy ki-kicsoda } .
#8 | Livia - 2013.05.18. 01:49:10
Az angeline √ľgy egy √Ķr√ľlet. Hiszt√©ria- kelt√©s, hogy k√∂vesse √Ķt n√©h√°ny h√ľlye, ezzel is cs√∂kkentve az √°ll√≠t√≥lagos t√ļln√©pesed√©st. Tuti tal√°l k√∂vet√Ķkre, v√©g√ľl is nagy az Isten √°llatkertje. Nem vagyok biztos, hogy megtette, ez csak a zsid√≥k hiszt√©rikelt√©se. Mellesleg, √©vr√Ķl √©vre kapok beh√≠v√≥t, de m√©g nem mentem tapiz√°sra. Orvost is kihagyom, nincs r√° sz√ľks√©gem. √ögy b√°nnak az emberekkel, mint az √°llatokkal. K√∂zvetve, de tudom.
#9 | Tulok - 2013.05.18. 07:44:46
Angelina Joli anyj√°t petef√©szekr√°k vitte el, √©s Jolien√°l is hib√°s BRCA1 g√©nt tal√°ltak, amir√Ķl nem nagyon √≠rnak csak arr√≥l, hogy magas a r√°k kock√°zati es√©lye, 87%. A k√∂vetkez√Ķ elt√°vol√≠tand√≥ r√©sze gondolom a petef√©szke lesz, majd m√©he, √©s ut√°na a feje. Hivatkoz√°si alapk√©nt biztos, hogy gyakran fogj√°k felhaszn√°lni az onkol√≥gusok, de val√≥sz√≠n√Ľleg elfelejtik megeml√≠teni, hogy Angelina Jolie g√©nhib√°s. Sajnos t√∂bbsz√∂r√∂sen is, mert aki a CFR (Council on Foreign Relations= K√ľlkapcsolatok Tan√°csa) tagja, az nem csak globalista, de cionista is. Err√Ķl a szervezetr√Ķl illik annyit tudni, hogy a Bilderberg Group egyik legfontosabb √©s egyik leger√Ķsebb szervezete, az √ļn. "agytr√∂szt", megsp√©kelve a legv√©ressz√°j√ļbb cionista zsid√≥kkal.
#10 | piskota - 2013.05.18. 10:20:17
Kétségtelen, hogy Seraf linkjei sokak ellenérzését kiválthatta...
Ebben a k√©rd√©sben is a "h√°r√≠t√°s" jelens√©g√©t v√©lem felfedezni, minden jobb ann√°l, mintsem szemben√©zz√ľnk a t√©nyekkel, az igazoltnak l√°tsz√≥ igazs√°ggal...
Amint az MSZMP ut√≥dp√°rtjainak p√©ld√°ul a FIDESZ, MSZP, elfogult, fanatiz√°lt h√≠vei sem akarnak, nem is hajland√≥ak, tudom√°sul venni a parlamenti cs√Ķcsel√©ken kereszt√ľl, a b√Ľn√∂s korm√°nyzatokon kereszt√ľl elk√∂vetett b√Ľntetteiket, √ļgy er√Ķsen fert√Ķz√∂tt, terhelt vil√°gunkban, szinte fuldokl√≥an tiltakozunk, minden √ļjabb √©s √ļjabb atrocit√°s ellen, egyenesen szem√©ly√ľnk elleni mer√©nyletnek fogva fel!
Ett√Ķl viszont m√©g a t√©nyek t√©nynek maradnak!
T√©ny marad, hogy a szexualit√°s a nagy t√∂bbs√©g sz√°m√°ra tabu, √©rinthetetlen t√©ma, szigor√ļ mag√°n√ľgy.
V√©g√ľl is helyesen!
M√©gis, ebben az esetben. hely√©nval√≥nak, elfogadhat√≥nak tartom az utal√°st, k√ľl√∂n√∂sen L√≠via √©rtelmez√Ķ hozz√°sz√≥l√°sa alapj√°n.
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum