NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľlet
Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľletA r√°k kezel√©se az USA-ban egy t√∂bb milli√≥ doll√°ros √ľzlet - hogy pontos legyek, 200 milli√°rd doll√°ros, amit meg kell val√≥s√≠tani ebben az √ľzlet√°gban minden √©vben. Azonban a kezel√©sek nem csak 98%-ban hat√°stalanok. Tov√°bb rontanak a helyzeten a daganatellenes szerek, hogy "√ļgymondva" olyan √©letet tudjanak √©lni, ami hasznos lenne t√∂bb t√≠zezer szenved√Ķnek √©s ami lehet√Ķv√© teszi sz√°mukra, hogy ez a sz√∂rny√Ľ betegs√©g csak kisebb m√©rt√©kben enyh√ľlj√∂n - ha van ilyen - a gy√≥gyszerekt√Ķl, m√Ľt√©tt√Ķl vagy kemoter√°pi√°s kezel√©st√Ķl f√ľgg√Ķen. A r√°kkezel√©s az egyik legnagyobb hazugs√°g az Egyes√ľlt √Āllamok k√≥rt√∂rt√©net√©ben. De el√©g volt! Meg√©rdemled, hogy tudd az igazs√°got az onkol√≥gusok b√Ľncselekm√©nyeir√Ķl √©s megtanulni mindent, amit tudni kell a hagyom√°nyos kemoter√°pia vesz√©lyeir√Ķl, m√≥dszerekr√Ķl √©s megismerni az "√ľzletel√©st" ezzel a betegs√©ggel.

A kemoter√°pia t√∂bb embert √∂l meg, mint a r√°k. Bizony√≠t√©k kell? Tudtad p√©ld√°ul, hogy 10-b√Ķl 9 onkol√≥gus nem hajland√≥ kemoter√°pi√°nak al√°vetni mag√°t, ha r√°kot diagnosztiz√°ltak n√°la? Ez a 90%-a r√°kot "kezel√Ķ" orvosoknak, leny√Ľg√∂z√Ķen tan√ļs√≠tva az egyszer√Ľ igazs√°got, hogy a kemoter√°pia meg√∂li az embereket. De mi√©rt ilyen nagy az onkol√≥gusok √∂ssz sz√°zal√©ka - √ļgy, hogy az orvosok annyi beteget gy√Ķznek meg a ter√°pia elind√≠t√°s√°r√≥l - mik√∂zben megtagadj√°k magukt√≥l ugyanezt? Egyszer√Ľ: Mert tudj√°k, hogy a kemoter√°pia nem csak hat√°stalan, hanem er√Ķsen m√©rgez√Ķ is, de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl az √∂sszes r√°kos beteg 75%-a kap kemoter√°pi√°t. Nem sokkol√≥k el√©gg√© ezek az eredm√©nyek? A r√©szletes √©rt√©kel√©sn√©l a kemoter√°pia sor√°n kider√ľlt, hogy a 98%-n√°l a k√∂zvetlen √∂sszehasonl√≠t√°s "vs" kemoter√°pia, kezel√©s ellenes. Az ut√≥bbi megk√∂zel√≠t√©s megmutatta, hogy elhagy√°sa jobb v√°laszt√°s, mert csak 2-4 sz√°zal√©ka besz√©l az √∂sszes r√°kos betegnek egy√°ltal√°n pozit√≠van a kemoter√°pi√°r√≥l.

Egy n√©metorsz√°gi tanulm√°ny szerint, a 80 √©vesn√©l id√Ķsebb n√Ķk, akikn√©l mellr√°kot diagnosztiz√°ltak, arra utal, hogy azok a betegek, akik semmilyen kezel√©st nem kaptak, √°tlagosan tizenegy h√≥nappal hosszabb ideig √©ltek, mint azok a n√Ķk, akiket hagyom√°nyosan a r√°k ellen kezeltek. A hossz√ļ t√°v√ļ vizsg√°lat id√Ķszak alatt (14 √©v), amelyet k√©t ausztr√°l onkol√≥gus v√©gzett, az elk√©sz√ľlt dokumentumfilm, a "A Shocking Look at Cancer Studies" (Megd√∂bbent√Ķ pillant√°s a r√°k tanulm√°nyokra) azt is kimutatta, hogy a szok√°sos kezel√©seket, mint p√©ld√°ul a kemoter√°pia, ma sz√©les k√∂rben alkalmazva szinte minden gyakori r√°kt√≠pus ellen teljesen hat√°stalan - a teljes siker m√©rt√©ke j√≥val kevesebb, mint 10% volt.

A kemoter√°pia egy barb√°r √©s teljesen √©rtelmetlen elj√°r√°s. Ez nem csak megt√°madja a r√°kos sejteket, √©s meg√∂li √Ķket, de a m√Ľk√∂d√Ķ eg√©szs√©ges √©l√Ķ sejtek is a szervezetben. Szinte teljesen elpuszt√≠tja az immunrendszert. B√°r extr√©m m√≥don ez a kezel√©s a herer√°k √©s a leuk√©mia ellen √°ll√≠t√≥lag hat√°sosnak tekinthet√Ķ. Sok esetben m√©g mindig nem vil√°gos, hogy ez a "ter√°pia" els√Ķ k√∂rben a r√°kot √∂li meg vagy a beteget. Nem t√ļlz√°s azt mondani, hogy a legt√∂bb ember, aki meghal a r√°kban, val√≥j√°ban megadta mag√°t a ter√°pi√°nak. A mammogr√°fia is t√∂bbet √°rt, mint amennyit seg√≠t - √©s a megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s teljesen √©rtelmetlen.


Ironikus, hogy a h√≠rhedt Council on Foreign Relations (CFR) tagja √©s az ENSZ-Saustalls "nagyk√∂vete" Angela Jolie, amput√°ltatta melleit. Az √Ķ k√∂rei tudj√°k mi folyik a r√°k √ľzletasszony k√∂r√ľl. Angelina Jolie a globalist√°knak dolgozott, akik minden emberi szenved√©s okoz√≥i. Ez mag√°ban foglalja a folyamatos fenyeget√©s okozta f√©lelmet is, az AIDS-t√Ķl √©s a r√°k hazugs√°gt√≥l. Miut√°n lem√©sz√°rolt√°k L√≠bi√°t, odautazott a romokhoz az √Čszak-atlanti Szervezet terrora √°ltal s√ļjtott orsz√°gba √©s dics√©rte a NATO siker√©t, a CIA √©s az al-Kaida terrorist√°k t√°mogat√°s√°val. M√©g a Kony 2012 kamp√°ny (ami viszont bef√ľrd√∂tt) Jolie a hozz√°j√°rul√°s√°t adta, hogy el√Ķk√©sz√≠ti a talajt glob√°lis maffiapropagand√°j√°hoz Afrik√°ban. Emellett lehet√Ķv√© tette a hat√©kony rekl√°m jelenl√©t√©t egy sz√≠riai menek√ľltt√°borban Jord√°ni√°ban, kamp√°nyolva Assad ellen...

A mammogr√°fia-ipar 4 milli√°rd doll√°rt jelent √©vente, s√ľrgetve a n√Ķket, hogy al√° kell vetni√ľk magukat a r√∂ntgen vizsg√°latoknak annak √©rdek√©ben, hogy "megv√©dj√©k" az eg√©szs√©g√ľket. Amit azonban nem mondtak el, hogy a mammogr√°fia teljesen felesleges √©s vesz√©lyes. T√©ny, hogy a mammogr√°fia t√≠zszer annyit √°rt, mint seg√≠t ezeknek a n√Ķknek.
Van egy kev√©ss√© ismert teszt a mellr√°k meg√°llap√≠t√°s√°ra, ami nem ad hamis pozit√≠v vagy hamis negat√≠v eredm√©nyt: a ny√°l teszt. Az Eg√©szs√©g√ľgyi Int√©zet kutat√≥i (University of Texas, Houston) felfedezt√©k, hogy a mellr√°kos n√Ķk ny√°la elt√©r√Ķ feh√©rj√©ket sz√°ll√≠t, mint az eg√©szs√©ges n√Ķk√©. Ezeknek a feh√©rj√©knek a vizsg√°lat√°t teszi lehet√Ķv√© a ny√°lvizsg√°lat, ami val√≥ban annyira egyszer√Ľ, hogy m√©g egy fogorvos is elv√©gezheti.
Egy tanulm√°ny szerint a kutat√≥k a Nordic Cochrane Centreben D√°ni√°ban, vizsg√°lt√°k mind az el√Ķny√∂ket √©s a negat√≠v hat√°sait h√©t eml√Ķr√°k sz√Ľr√©si programnak, ahol k√∂zel 500.000 n√Ķ vett r√©szt a vizsg√°latban. Mivel a mammogr√°fia oka a mell sejtek besug√°rz√°s√°nak, n√∂veli a n√Ķi kock√°zatot a mellr√°k kialakul√°s√°ban, nem kevesebb, mint 3%-kal. A modern r√°k kezel√©s = a "s√∂t√©t k√∂z√©pkor" gy√≥gyszereivel.

A dokumentumfilm szerint "A r√°k gy√≥gy√≠that√≥", mondja a szak√©rt√Ķ a r√°k elleni alternat√≠v gy√≥gym√≥dokr√≥l, a nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben, majd felvet√Ķdik: "a Neander-v√∂lgyi" kezel√©s alkalmaz√°sa, m√Ľt√©t√©t, sug√°rter√°pia √©s a kemoter√°pia (vagy m√°s sz√≥val: "v√°gja, √©geti, √©s m√©rgezi").
A statisztik√°k azt mutatj√°k, nincs bizony√≠t√©k arra, hogy a hat√©kony a megel√Ķz√Ķ mastectomia - a mell teljes elt√°vol√≠t√°sa - teh√°t, hogy ez a beavatkoz√°s meghosszabb√≠tja beteg √©let√©t. Ennek ellen√©re a legt√∂bb onkol√≥gus aj√°nlja a betegeknek ezt a l√©p√©st. A megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s felesleges √©s √©rtelmetlen m√Ľvelet - sok n√Ķ hiszi, hogy r√°kos beteg, mert az eml√Ķr√°k sz√Ľr√©s hamis pozit√≠v eredm√©nyt hozott. Ez azt jelenti, hogy meg vannak gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy el kell t√°vol√≠tani a mellet. A n√Ķk, akikn√©l ilyen kezel√©s ker√ľl sz√≥ba, hal√°lra r√©m√ľlnek. Az √ļgynevezett CT vagy CAT vizsg√°lat, egy sz√©les k√∂rben haszn√°lt vizsg√°lati m√≥dszer a legt√∂bb r√°k eset√©ben. A sors fintora, hogy a sug√°rz√°s a legvesz√©lyesebb a CT vizsg√°latokn√°l, √©s gyakran lehet ravasz a r√°k oka is. Kimutatt√°k, a CT sug√°rz√°s is hib√°s, hogy nagy m√©rt√©kben r√°kos, s√©r√ľlt lesz egy sejt. Egy friss jelent√©s jelent meg a New England Journal of Medicine foly√≥iratban, ami szerint legal√°bb 150 r√°kos megbeteged√©s√©rt lesznek felel√Ķsek a most elv√©gzett vizsg√°latok a j√∂v√Ķben. Ezeket a sz√°mokat nem szabad f√©lv√°llr√≥l venni. A sug√°rz√°s, amely megjelent n√©h√°ny orvosi elj√°r√°sban, sajnos alul√©rt√©kelt hozz√°j√°rul√°s az eml√Ķr√°k √©s egy√©b r√°kos megbeteged√©sek n√∂vekv√Ķ el√Ķfordul√°s√°ban. A Time magazin eg√©szs√©g√ľgyi tanulm√°nyok szerinti cikke azt mutatja, hogy az orvosok t√ļl sok felesleges CT vizsg√°latot, √©s ez√°ltal sz√°mtalan betegn√©l r√°kkelt√Ķ sug√°rz√°st okoznak. Sok mammogr√°fia is helytelen√ľl kalibr√°lt, √≠gy a vizsg√°lat v√©grehajt√°sakor t√ļl sok sug√°rz√°s szabadul fel. Ha egy n√Ķ 40 √©ves √©s folyamatosan ki vannak t√©ve mammogr√°fiai vizsg√°latnak minden √©vben, legk√©s√Ķbb 60 √©ves kor√°ra r√°kos lehet.

Nem csoda, hogy oly sok n√Ķ szenved ilyen t√≠pus√ļ r√°kban, mert mind rendszeresen orvosa tan√°cs√°ra vizsg√°latoknak teszi ki mag√°t egy bizonyos kor el√©r√©se ut√°n. A r√°k ipar ismeri a sug√°rz√°s √©s a CT k√∂z√∂tti kapcsolatot, a mammogr√°fia √©s a r√°k statisztik√°it. Mindezek ellen√©re tov√°bbra is s√ľrgetik a betegeket, hogy vess√©k al√° magukat ezeknek a "megel√Ķz√Ķ" int√©zked√©seknek. A hihetetlen igazs√°g az, hogy a rendszeres mellr√°k sz√Ľr√©seket sz√°nd√©kosan haszn√°lj√°k, hogy h√°tborzongat√≥ m√≥don a "v√°s√°rl√≥i h√Ľs√©get" biztos√≠ts√°k, √©s √≠gy a profitot is a korrupt r√°k ipar v√©delm√©re. Ahogy m√°r sejlik: a Komen adom√°nyokb√≥l, egy fill√©rt sem megy r√°kkutat√°sra. Ak√°r 95%-a az √∂sszes adom√°nynak felhaszn√°l√°sra ker√ľl a "szabad mammogr√°fia," az afro-amerikai n√Ķk √©s f√©rfiak vizsg√°latainak finansz√≠roz√°s√°ra. Ez biztos√≠tja, hogy r√°kot kapjanak. A Komen p√©nz szinte kiz√°r√≥lagosan biztos√≠tja, hogy t√∂bb mammogr√°fia √©s m√©g nagyobb sug√°rterhel√©s √©rje a n√Ķket. A nagy gy√≥gyszeripari c√©gek hazudnak nek√ľnk, azt akarva elhitetni vel√ľnk, hogy "gy√≥gy√≠tj√°k" a r√°kot, √©s seg√≠tenek az onkol√≥gusok √©s BigPharma. √úgyes tr√ľkk√∂ket alkalmaznak. √ćgy haszn√°lj√°k p√©ld√°ul a statisztik√°kat, amelyek csak relat√≠v sz√°mokban bizony√≠tj√°k az elj√°r√°sok √°ll√≠t√≥lagos hat√©konys√°g√°t. Ha beteg, p√©ld√°ul, valakinek a rokona √©s a mellr√°k fenyegeti, akkor nagyon val√≥sz√≠n√Ľ, hogy az orvos azt javasolja, hogy az alkalmas gy√≥gyszer a tamoxifen. Azt fogja mondani, hogy a gy√≥gyszer cs√∂kkentheti a kock√°zat√°t egy √°tt√©tnek 49%-kal, amely k√©ts√©gk√≠v√ľl el√©g meggy√Ķz√Ķen hangzik.

Az abszol√ļt sz√°mokat nem mondanak, de a tamoxifen t√©nylegesen is cs√∂kkenti a r√°k ki√ļjul√°s√°nak kock√°zat√°t 1,6%-al, azaz 30-szor kisebb m√©rt√©kben, mint ahogy a rekl√°m mondja. A relat√≠v sz√°mokat a "rugalmas statisztik√°kban" gyakran haszn√°lj√°k, mert ezekkel az onkol√≥gusok k√∂nnyen manipul√°lhat√≥k. √ćgy att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy mi a c√©lja az egyes statisztik√°kban a r√°juk alapul√≥ relat√≠v sz√°moknak, a jogorvoslatokat pozit√≠v f√©nyben t√ľntetik fel. A gy√≥gyszeripari v√°llalatok fizetnek az onkol√≥gusoknak a dr√°ga, nem hat√©kony √©s a m√©rgez√Ķ r√°k elleni gy√≥gyszerek fel√≠r√°s√°√©rt √©s alkalmaz√°s√°√©rt. A Journal of the American Medical Association szerint √°tlagban 75%-a a bev√©tel az onkol√≥gusok √©rt√©kes√≠t√©s√©b√Ķl sz√°rmaz√≥ kemoter√°pi√°s gy√≥gyszerekb√Ķl.

Az Astra Zeneca Inc. v√°llalatnak 280 mill√≥ doll√°r b√ľntet√©st kellett fizetni egy polg√°ri perben √©s 63 milli√≥ doll√°rt b√ľntet√Ķ√ľgyekben a sz√∂vets√©gi korm√°nynak, mert visszat√©r√≠t√©seket fizettek az orvosoknak a haszn√°lt prosztata gy√≥gyszer rekl√°moz√°s√°√©rt cser√©be, de sok onkol√≥gus nem orvos, hanem b√Ľn√∂z√Ķ. Sok onkol√≥gus elmondja a r√°kos betegeknek, hogy abba kell hagyni az antioxid√°ns-kieg√©sz√≠t√Ķk szed√©s√©t a kezel√©s mellett. Mi√©rt teszik ezt? √Āll√≠t√≥lag, az antioxid√°nsok cs√∂kkenthetik a hat√©konys√°g√°t a sug√°rz√°s -√©s kemoter√°pi√°nak. Sok a nevets√©gesen hamis pozit√≠v eredm√©ny a r√°kkutat√°sban. Egy tesztsorozat keret√©ben 1087-en estek √°t vizsg√°latokon prosztata-, petef√©szek-√©s a t√ľd√Ķr√°k betegs√©ggel √©s a r√©sztvev√Ķk 43% eredm√©nye lett fals pozit√≠v eredm√©ny, ami majdnem fele a tesztelt betegeknek. Ezt a Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention foly√≥irat egy tanulm√°ny√°ban sz√∂gezi le! Szerencs√©re, egyre t√∂bb √©s t√∂bb ember √©bred fel, √©s l√°t a r√°k m√∂g√∂tt rejl√Ķ igazs√°gra. Ez√©rt terjednek a tapasztalt alternat√≠v kezel√©si m√≥dszerek, amelyek biztons√°gosak √©s hat√©konyabbak.

Sajnos a GMO n√∂v√©nyek, az √©lelmiszerekbe kevert vegyi-anyagok, a sz√°nd√©kosan r√°kkelt√Ķ anyagokkal szennyezett iv√≥v√≠z, a neh√©zf√©mek permetez√©se, a r√°kkelt√Ķ "gy√≥gyszerek", a k√≠s√©rleti atomrobbant√°sok √©s sz√°nd√©kos reaktorbalesetek √°ltal l√©gk√∂rbe juttatott r√°di√≥akt√≠v anyagok, az emberis√©g ellen kifejlesztett bakt√©riumok √©s v√≠rusok, a t√ļlhajszolts√°g, a stressz, a bizonytalan j√∂v√Ķ miatti f√©lelem, mind-mind n√∂veli a r√°kos megbeteged√©sek sz√°m√°t, de legal√°bb tudjuk, hogy ezek√©rt kik a felel√Ķsek...

  HozzŠszůlŠsok
#11 | piskota - 2013.05.18. 10:50:09
Laci!

Te is kiemelten jelentetted meg:
"Sajnos a GMO n√∂v√©nyek, az √©lelmiszerekbe kevert vegyi-anyagok, a sz√°nd√©kosan r√°kkelt√Ķ anyagokkal szennyezett iv√≥v√≠z, a neh√©zf√©mek permetez√©se, a r√°kkelt√Ķ "gy√≥gyszerek", a k√≠s√©rleti atomrobbant√°sok √©s sz√°nd√©kos reaktorbalesetek √°ltal l√©gk√∂rbe juttatott r√°di√≥akt√≠v anyagok, az emberis√©g ellen kifejlesztett bakt√©riumok √©s v√≠rusok, a t√ļlhajszolts√°g, a stressz, a bizonytalan j√∂v√Ķ miatti f√©lelem, mind-mind n√∂veli a r√°kos megbeteged√©sek sz√°m√°t, de legal√°bb tudjuk, hogy ezek√©rt kik a felel√Ķsek..."
Ebb√Ķl is k√ľl√∂n kiemeln√©m:
"... a t√ļlhajszolts√°g, a stressz, a bizonytalan j√∂v√Ķ miatti f√©lelem," kit√©telt.
Ez az eg√©sz lakoss√°gra, az eg√©sz t√°rsadalomra hat ki! Kimondom, mert ez is t√©nyszer√Ľ; maga a t√°rsadalom is r√°koss√°, hal√°losan betegg√© v√°lt!
A jelen √°llapotban mi, √©s a hasonl√≥ felfog√°st k√∂zvet√≠t√Ķk, az immunrendszer szerep√©t t√∂ltj√ľk be!
Gyz
#12 | anzi - 2013.05.18. 10:56:18
Angelina Jolie, a mellr√°k √©s a megt√©veszt√Ķ onkol√≥gia :

A kutat√°sok a r√°kos megbeteged√©sek kapcs√°n gyakran hivatkoznak √∂r√∂kletes hajlamra, csal√°di halmoz√≥d√°sra. Evol√ļci√≥s n√©z√Ķpontb√≥l ez azonban er√Ķsen s√°nt√≠t. A "hal√°los g√©nek" √°ltal√°ban ki szoktak szelekt√°l√≥dni, volt erre el√©g id√Ķ az emberi faj fejl√Ķd√©se sor√°n. A genetikai mut√°ci√≥kkal term√©szetesen nem ez a helyzet, ezek egy-k√©t nemzed√©k alatt is keletkezhetnek, √©s a mai viszonyok k√∂zt fenn is maradhatnak. P√©ld√°......Mi a tanuls√°g sz√°munkra ebb√Ķl? Az, hogy az onkol√≥gia a g√©nekt√Ķl nem l√°tja az erd√Ķt. Ezeket a g√©neket hordozt√°k √Ķseink is, de a mellr√°k ismeretlen betegs√©g volt az √Ķsid√Ķkben, vagy a term√©szeti n√©pek k√∂r√©ben. Mert √°lland√≥an "sportoltak", ill. paleolit m√≥don t√°pl√°lkoztak. Ezek a "gyilkos g√©nek" els√Ķsorban a nyugati t√°pl√°lkoz√°s √©s mozg√°sszeg√©ny √©letm√≥dra aktiv√°l√≥dtak. Aktiv√°l√≥d√°sukban nyilv√°n szerepet j√°tszik az is, hogy a mai n√Ķk ritk√°n sz√ľlnek, ez√©rt hormon√©rz√©keny sz√∂veteiket sokkal nagyobb kumulat√≠v hormonhat√°s √©ri √©let√ľk sor√°n. Ez azonban csak a sztori egy r√©sze, mert az e tekintetben egyforma szaporod√°si mint√°zatot mutat√≥ n√Ķk k√∂zt is kiugr√≥an nagy kock√°zatot mutatnak a mell √©s reprodukci√≥s szervi r√°kokra az elh√≠zott, metabolikus szindr√≥m√°ban szenved√Ķ n√Ķk.......a legtragikusabb, hogy a n√Ķk el√Ķtt elhallgatj√°k azokat a tudom√°nyos eredm√©nyeket, amelyekkel val√≥ban meg lehetne akad√°lyozni a mellr√°kot, ak√°r a BRCA1 √©s 2 hib√°s g√©nek hordoz√≥iban is. Mit tehet az a n√Ķ, akivel elhitetik, hogy a mellamput√°ci√≥ mentheti csak meg az √©let√©t?

http://www.tenyek...ologia.htm

A megel√Ķz√Ķ m√Ľt√©t nem ad 100%-os v√©delmet, elhamarkodott volt a m√Ľt√©t!!!!....a g√©nhiba k√≥dolt, m√°s szervekben is kialakulhat ut√°na !Frown

http://tv2.hu/mus...jolie.html

*********

Vadr√≥zsa, ..szerintem pedig, √≠gy kerek a t√∂rt√©net-e/√ľgy-e/!
#13 | Aramis - 2013.05.18. 13:18:21
Csak r√∂viden. Tulok, a cikk nagyon j√≥ √©s aktu√°lis, rem√©lem sokan olvass√°k √©s √©rtik is. A r√°k kelt√Ķ parazit√°it Dr.med.Alfonz Weber, m√°r a 60-s √©vekben megtal√°lta, hogy hogyan j√∂nnek l√©tre ez egy k√ľl√∂n fejezet. A Dr. Weber t√∂rt√©nete hasonl√≥an alakult mint a mi Dr.prof. Horv√°th Istv√°n esete. Ha valaki eml√©kszik, a WHO pont ebben az id√Ķben d√∂nt√∂tt, a r√°k kutat√°sra ford√≠tand√≥ milli√°rdokr√≥l. Ezek a milli√°rdok folynak a mai napig is. √ćgy term√©szetesen a 20 √©vsz√°zad boszork√°ny√Ľz√©se kezd√Ķd√∂tt.
Ha megn√©zz√ľk azt, hogy 1900 ban a r√°kos megbeteged√©sek 2%-t tette ki √©s a betegs√©gek ranglist√°j√°n a 8 ik helyet foglalta el. 2000 re a ranglista 2 hely√©re ker√ľlt, s hal√°loz√°sok 22% - az el√Ķre jelz√©sek szerint 2020 -ig el√©rheti a hal√°ltokozok 40% -t. A r√°kos megbeteged√©s√©nek a lehet√Ķs√©ge ma 7 szer magasabb mint 100 √©vvel ezel√Ķtt. Term√©szetesen a kutat√≥k nem ismerik el a sz√°nd√©kos tehetetlens√©g√ľket. Am√≠g az eg√©szs√©g √ľzlet, addig kev√©s rem√©ny marad az emberis√©g sz√°m√°ra. Mell√©kelek egy linket (http://www.artvbe...FilmA.html) a Dr. Weber felismer√©seir√Ķl, ha n√©met√ľl is van de egy kis odafigyel√©ssel √©rthet√Ķv√© v√°lik, k√ľl√∂n√∂sen aj√°nlom a 5 - 6 os filmkiv√°g√°sokat.

Aramis
#14 | piskota - 2013.05.18. 17:16:08
Az immunrendszer elleni t√°mad√°snak, r√°kkelt√Ķ mer√©nyletnek fogom fel Bye Alex, ez a nyilv√°n nem csak zsid√≥sra vett zsid√≥ alak, nemzetk√∂zi szerepl√©s√©t, aki a l√°tott f√©nyk√©p szerint, a magyar z√°szl√≥ jogtalan, gyal√°zatos haszn√°lat√°val azt a l√°tszatot keltette, hogy valami k√∂ze lenne Magyarorsz√°ghoz!
Nincs, nem lehet, nem lehetséges magyar zsidó, avagy zsidó-magyar!
A zsidóság végtelen rasszizmusa ezt eleve kizárja, lehetetlen!
Talmud: "a gójok között egy sincs ki embernek neveztetnék"!!!
Jellemz√Ķ √°llamunkra, hogy a vil√°g legsz√©ls√Ķs√©gesebb ideol√≥gi√°j√°t hirdet√Ķ, vall√°si parav√°n m√∂g√© bujtatott, vil√°guralomra t√∂r√Ķ szekt√°t, b√Ľn√∂z√Ķ csoportosul√°st elt√Ľri, s√Ķt t√°mogatja!
Ezek az állami szervek nem Magyarország érdekében cselekszenek!
Ezek az állami szervek intézkedéseik, cselekedeteik alapján ítélve, nyíltan ellenségei Magyarországnak!
Gyöngyösi Zoltán
#15 | piskota - 2013.05.19. 10:04:45
Kedves Tiborom!

Megk√∂sz√∂n√∂m agg√≥d√°sodat! √Črz√©keny, k√∂lt√Ķi l√©lek vagy!
Remélem én kevésbé, és személy szerint teljesen laza vagyok, a helyzet az, ami egyáltalán nem laza!
Objektivit√°sra t√∂rekszem, igyekszem azt l√°tni, azt felt√°rni, ami val√≥ban t√∂rt√©nik vel√ľnk, k√∂r√ľl√∂tt√ľnk!
A t√°rgyilagoss√°gra val√≥ t√∂rekv√©s nem enged meg √©rzelmi alapon t√∂rt√©n√Ķ elfogults√°got!
Arr√≥l meg √©ppens√©ggel nem √©n tehetek, hogy a zsid√≥kkal kapcsolatos t√©nyek ennyire szigor√ļak, ki√°br√°nd√≠t√≥ak, hogy emberis√©gelleness√©g√ľk, soviniszta rasszizmusuk, fasiszta-n√°cizmusuk, -legal√°bb is amit √Ķk √©rtenek ez alatt- az eget, pontosabban a poklot ostromolja!
Szóval nincs önemésztés.
Ezzel egy√ľtt is megegyezhet√ľnk:
t√©nyleg egye meg a fene √Ķket!

Ami pedig a felvet√©sedet illeti: nyilv√°nval√≥ a hsz.-ben felt√ľntetett link kiv√°l√≥ marketing munka! A megold√°s er√Ķsen eml√©keztet a pajzsmirigy j√≥d felt√∂lt√©s√©re...
V√©lem, hogy korrekt v√°laszt csak hosszabb idej√Ľ gyakorlat alapj√°n, ismert statisztikai √©rt√©kek figyelembe-v√©tel√©vel alkothat√≥...
Ami viszont nem t√Ľnik v√©leked√©snek, minden k√∂r√ľlm√©nyre tekintettel, bele√©rtve az innov√°ci√≥s tartamot is, a jelzett √°r er√Ķsen elt√ļlzott, a beteg emberek zsarol√°s√°nak √©rt√©kelem!
Tudod, olyan zsidós!
Már nehogy a lelkivilágod gondjai közé sorolj...
Tisztelettel embers√©ged el√Ķtt
Gyzolt√°n
#16 | piskota - 2013.05.19. 10:09:25
Tibor!

Mire feltettem a hozz√°sz√≥l√°somat, elt√ľntetted el√Ķlem a ti√©det...
√ćgy kiss√© √©rthetetlennek t√Ľnik az √°ltalam √≠rtak...
Gyz
#17 | Statikus - 2013.05.19. 11:09:48
Bocs√°ss meg - az este egy kicsit "borvir√°gos" hangulatban sz√≥l√≠tottalak meg...Ma reggel viszont a sz√∂vegem f√∂l√∂slegesnek t√Ľnt a sz√°momra (f√Ķleg v√°lasz n√©lk√ľl). T√∂r√∂ltem, mintha mi sem t√∂rt√©nt volna - a t√∂rl√©s sem volt helyes, de val√≥sz√≠n√Ľ az eredeti sz√°nd√©k sem...
Ami helyes: az a válaszod! Köszönet érte.

Sz√©p P√ľnk√∂sd√∂t, Zolt√°n!

Csorba Tibor
#18 | piskota - 2013.05.19. 14:07:11
Tibor:

Többnyire hajnalban-reggel kapcsolom be a számítógépet...
Mostan√°ban, a m√°rciusi t√©l j√≥volt√°b√≥l is, sokkal feszesebb a kerti, mez√Ķgazdas√°gi teend√Ķim is...
Jókívánságodhoz magam is csatlakozom: békés, családi-békés hétvégét, hét-végeket, heteket, hónapokat, éveket, évtizedeket kívánok!
Gyz
#19 | Renegat - 2013.05.19. 15:04:55
Egy√©rtelm√Ľv√© v√°lt, hogy a Monsanto GMO √©lelmiszer term√©kei okolhat√≥k a Morgellons k√≥r terjed√©s√©√©rt.Bizony√≠t√©kok rendelkez√©sre √°llnak.A b√Ķr alatt parazita elv√°ltoz√°sokat okoznak, az emberi szervezet anyag√°b√≥l nyert szintetiz√°l√≥dott sz√°lakat hoznak l√©tre, ami m√°r nem organikus anyag.A fejleszt√Ķ kutat√≥kat a Monsantoval egy√ľtt fel k√©ne akasztani.

http://blog.xfree...%E9rgez%F5

http://translate....llons.html

http://www.natura...llons.html

http://www.youtub...f7QqOm7eG4

http://www.youtub...w2nwTPKjQ8
#20 | Seraf - 2013.05.19. 18:22:15
Elm√©lkedve a cikken √©s hsz-eken : T√©nyleg j√≥ra siker√ľlt ; A hozz√°sz√≥l√°sok csek√©ly sz√°ma
ellenére benne foglaltatik a kórkép majd minden eleme - Leszámítva az "interpellációmat"
terjeszt√©sre lenne alkalmas ( Persze a saj√°tos megl√°t√°som, hogy azzal egy√ľtt is, mert po -
zit√≠v erk√∂lcsi hozz√°√°ll√°s / megfontol√°s n√©lk√ľl { azt sem n√©zem meg kit, milyen embert v√° -
lasztok magam el√© / f√∂l√© vezet√Ķnek, stb-stb } csak rosszabb lesz / lehet, mivel a t√°rsadal -
mi lelk√ľlet hallgat√≥lagosan engedi √©s t√°mogatja { esik ahogy puffan alapon, nem gondolva
arra, hogy egy-két évtized alatt mit generál / okoz majd a fiatal generáció részére és ami -
kor visszatekint√ľnk, akkor folyamatos hanyatl√°s tapasztalhat√≥ } az olyan jelens√©gek ter -
jed√©s√©t, ami egy eg√©szs√©ges lelk√ľlet√Ľ / ki√°ll√°s√ļ t√°rsadalom eset√©ben nem nyerhetne ma -
g√°nak teret √©s ezt √©rz√©kelteti a #3-as hsz mindig id√Ķszer√Ľ id√©zete "A gonosz diadal√°hoz
csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak", mivel ez lenne az okozatok egyik oka ) .

M√ĀT√Č EV. 6 : 24
{ MP3 } { MP3 }
1-KIR√ĀLYOK 18 : 21

http://www.bibl.u....hu/Biblia

Na de, ez csak egy kis kit√©r√Ķ lett volna t√Ķlem -a szok√°sos m√≥don-, jelezve azt, miszerint
meghasonlott a t√°rsadalom s mivel √°lszent is, ez√©rt tud olyan tendencia √©rv√©nyes√ľlni, a -
mi az erk√∂lcsi √©s emberi alap-norm√°kat fel√ľl√≠rja ... Gondolj√°tok √°t : Merne-e p√°r sz√°z em -
ber olyan törvényeket hozni, amilyeneket tapasztaltok, vagy a közigazgatásban igazság -
talan√ļl / korruptan elj√°rni, ha tudn√°, hogy nem teheti meg, mert a n√©pl√©lek v√©letlen√ľl / a -
zonnal kiv√°gja √Ķket, mint a szaros macsk√°t, de nem csak abb√≥l / azokb√≥l az √©p√ľletb√Ķl / √© -
p√ľletekb√Ķl, hanem a t√°rsadalomb√≥l is ? ; √Čn nem hiszem √©s valami 'ilyesmi lenne' vezet√Ķi
szinten az iratlan 'miheztartás végett' vagy pedig irottan, ami az Aranybulla ellenállási zá -
rad√©kak√©nt fogalmaz√≥dott meg - Viszont ak√°r honn√©t n√©zem / vizsg√°lom az ellenkez√Ķj√©t
tapasztalom, illetve tapasztalják és ezért van, ami van, hisz a hazug is csak akkor hazu -
dozhat ha folyton eln√©zik / engedik neki ( √ēskereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gekn√©l ez nem volt divat ) .

{ MP3 } { MP3 } { MP3 }

Szóval, annyit akartam jelezni, hogy egészséges néplélek esetén a cikkben és a hozzá
kapcsolódó hsz-ekben megfogalmazott problémák sem léteznének, mivel törvényhozói
szinten azokat sem mernék engedélyezni, valamint az embereket / egészséget támoga -
t√≥ elj√°r√°sokat elhallgatni / akad√°lyozni : De komolyan kit√Ľn√Ķ a cikk, mert j√≥l szeml√©lteti a
k√ľl√∂nb√∂z√Ķ, egyid√Ķben hat√≥ negat√≠v √∂sszetev√Ķket ; Vadrozsa √©s Aramis kieg√©sz√≠t√Ķ hsz-e
pedig hab a tortán - Zoltáné se semmi, mivel beletenyerelt ( immunredszer ) a teremtés -
be, összehasonlítva a mikrobiológiát a társadalommal { Példabeszédek 18 : 15 & 8 : 17 } .

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum