NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľlet
Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľletA r√°k kezel√©se az USA-ban egy t√∂bb milli√≥ doll√°ros √ľzlet - hogy pontos legyek, 200 milli√°rd doll√°ros, amit meg kell val√≥s√≠tani ebben az √ľzlet√°gban minden √©vben. Azonban a kezel√©sek nem csak 98%-ban hat√°stalanok. Tov√°bb rontanak a helyzeten a daganatellenes szerek, hogy "√ļgymondva" olyan √©letet tudjanak √©lni, ami hasznos lenne t√∂bb t√≠zezer szenved√Ķnek √©s ami lehet√Ķv√© teszi sz√°mukra, hogy ez a sz√∂rny√Ľ betegs√©g csak kisebb m√©rt√©kben enyh√ľlj√∂n - ha van ilyen - a gy√≥gyszerekt√Ķl, m√Ľt√©tt√Ķl vagy kemoter√°pi√°s kezel√©st√Ķl f√ľgg√Ķen. A r√°kkezel√©s az egyik legnagyobb hazugs√°g az Egyes√ľlt √Āllamok k√≥rt√∂rt√©net√©ben. De el√©g volt! Meg√©rdemled, hogy tudd az igazs√°got az onkol√≥gusok b√Ľncselekm√©nyeir√Ķl √©s megtanulni mindent, amit tudni kell a hagyom√°nyos kemoter√°pia vesz√©lyeir√Ķl, m√≥dszerekr√Ķl √©s megismerni az "√ľzletel√©st" ezzel a betegs√©ggel.

A kemoter√°pia t√∂bb embert √∂l meg, mint a r√°k. Bizony√≠t√©k kell? Tudtad p√©ld√°ul, hogy 10-b√Ķl 9 onkol√≥gus nem hajland√≥ kemoter√°pi√°nak al√°vetni mag√°t, ha r√°kot diagnosztiz√°ltak n√°la? Ez a 90%-a r√°kot "kezel√Ķ" orvosoknak, leny√Ľg√∂z√Ķen tan√ļs√≠tva az egyszer√Ľ igazs√°got, hogy a kemoter√°pia meg√∂li az embereket. De mi√©rt ilyen nagy az onkol√≥gusok √∂ssz sz√°zal√©ka - √ļgy, hogy az orvosok annyi beteget gy√Ķznek meg a ter√°pia elind√≠t√°s√°r√≥l - mik√∂zben megtagadj√°k magukt√≥l ugyanezt? Egyszer√Ľ: Mert tudj√°k, hogy a kemoter√°pia nem csak hat√°stalan, hanem er√Ķsen m√©rgez√Ķ is, de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl az √∂sszes r√°kos beteg 75%-a kap kemoter√°pi√°t. Nem sokkol√≥k el√©gg√© ezek az eredm√©nyek? A r√©szletes √©rt√©kel√©sn√©l a kemoter√°pia sor√°n kider√ľlt, hogy a 98%-n√°l a k√∂zvetlen √∂sszehasonl√≠t√°s "vs" kemoter√°pia, kezel√©s ellenes. Az ut√≥bbi megk√∂zel√≠t√©s megmutatta, hogy elhagy√°sa jobb v√°laszt√°s, mert csak 2-4 sz√°zal√©ka besz√©l az √∂sszes r√°kos betegnek egy√°ltal√°n pozit√≠van a kemoter√°pi√°r√≥l.

Egy n√©metorsz√°gi tanulm√°ny szerint, a 80 √©vesn√©l id√Ķsebb n√Ķk, akikn√©l mellr√°kot diagnosztiz√°ltak, arra utal, hogy azok a betegek, akik semmilyen kezel√©st nem kaptak, √°tlagosan tizenegy h√≥nappal hosszabb ideig √©ltek, mint azok a n√Ķk, akiket hagyom√°nyosan a r√°k ellen kezeltek. A hossz√ļ t√°v√ļ vizsg√°lat id√Ķszak alatt (14 √©v), amelyet k√©t ausztr√°l onkol√≥gus v√©gzett, az elk√©sz√ľlt dokumentumfilm, a "A Shocking Look at Cancer Studies" (Megd√∂bbent√Ķ pillant√°s a r√°k tanulm√°nyokra) azt is kimutatta, hogy a szok√°sos kezel√©seket, mint p√©ld√°ul a kemoter√°pia, ma sz√©les k√∂rben alkalmazva szinte minden gyakori r√°kt√≠pus ellen teljesen hat√°stalan - a teljes siker m√©rt√©ke j√≥val kevesebb, mint 10% volt.

A kemoter√°pia egy barb√°r √©s teljesen √©rtelmetlen elj√°r√°s. Ez nem csak megt√°madja a r√°kos sejteket, √©s meg√∂li √Ķket, de a m√Ľk√∂d√Ķ eg√©szs√©ges √©l√Ķ sejtek is a szervezetben. Szinte teljesen elpuszt√≠tja az immunrendszert. B√°r extr√©m m√≥don ez a kezel√©s a herer√°k √©s a leuk√©mia ellen √°ll√≠t√≥lag hat√°sosnak tekinthet√Ķ. Sok esetben m√©g mindig nem vil√°gos, hogy ez a "ter√°pia" els√Ķ k√∂rben a r√°kot √∂li meg vagy a beteget. Nem t√ļlz√°s azt mondani, hogy a legt√∂bb ember, aki meghal a r√°kban, val√≥j√°ban megadta mag√°t a ter√°pi√°nak. A mammogr√°fia is t√∂bbet √°rt, mint amennyit seg√≠t - √©s a megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s teljesen √©rtelmetlen.


Ironikus, hogy a h√≠rhedt Council on Foreign Relations (CFR) tagja √©s az ENSZ-Saustalls "nagyk√∂vete" Angela Jolie, amput√°ltatta melleit. Az √Ķ k√∂rei tudj√°k mi folyik a r√°k √ľzletasszony k√∂r√ľl. Angelina Jolie a globalist√°knak dolgozott, akik minden emberi szenved√©s okoz√≥i. Ez mag√°ban foglalja a folyamatos fenyeget√©s okozta f√©lelmet is, az AIDS-t√Ķl √©s a r√°k hazugs√°gt√≥l. Miut√°n lem√©sz√°rolt√°k L√≠bi√°t, odautazott a romokhoz az √Čszak-atlanti Szervezet terrora √°ltal s√ļjtott orsz√°gba √©s dics√©rte a NATO siker√©t, a CIA √©s az al-Kaida terrorist√°k t√°mogat√°s√°val. M√©g a Kony 2012 kamp√°ny (ami viszont bef√ľrd√∂tt) Jolie a hozz√°j√°rul√°s√°t adta, hogy el√Ķk√©sz√≠ti a talajt glob√°lis maffiapropagand√°j√°hoz Afrik√°ban. Emellett lehet√Ķv√© tette a hat√©kony rekl√°m jelenl√©t√©t egy sz√≠riai menek√ľltt√°borban Jord√°ni√°ban, kamp√°nyolva Assad ellen...

A mammogr√°fia-ipar 4 milli√°rd doll√°rt jelent √©vente, s√ľrgetve a n√Ķket, hogy al√° kell vetni√ľk magukat a r√∂ntgen vizsg√°latoknak annak √©rdek√©ben, hogy "megv√©dj√©k" az eg√©szs√©g√ľket. Amit azonban nem mondtak el, hogy a mammogr√°fia teljesen felesleges √©s vesz√©lyes. T√©ny, hogy a mammogr√°fia t√≠zszer annyit √°rt, mint seg√≠t ezeknek a n√Ķknek.
Van egy kev√©ss√© ismert teszt a mellr√°k meg√°llap√≠t√°s√°ra, ami nem ad hamis pozit√≠v vagy hamis negat√≠v eredm√©nyt: a ny√°l teszt. Az Eg√©szs√©g√ľgyi Int√©zet kutat√≥i (University of Texas, Houston) felfedezt√©k, hogy a mellr√°kos n√Ķk ny√°la elt√©r√Ķ feh√©rj√©ket sz√°ll√≠t, mint az eg√©szs√©ges n√Ķk√©. Ezeknek a feh√©rj√©knek a vizsg√°lat√°t teszi lehet√Ķv√© a ny√°lvizsg√°lat, ami val√≥ban annyira egyszer√Ľ, hogy m√©g egy fogorvos is elv√©gezheti.
Egy tanulm√°ny szerint a kutat√≥k a Nordic Cochrane Centreben D√°ni√°ban, vizsg√°lt√°k mind az el√Ķny√∂ket √©s a negat√≠v hat√°sait h√©t eml√Ķr√°k sz√Ľr√©si programnak, ahol k√∂zel 500.000 n√Ķ vett r√©szt a vizsg√°latban. Mivel a mammogr√°fia oka a mell sejtek besug√°rz√°s√°nak, n√∂veli a n√Ķi kock√°zatot a mellr√°k kialakul√°s√°ban, nem kevesebb, mint 3%-kal. A modern r√°k kezel√©s = a "s√∂t√©t k√∂z√©pkor" gy√≥gyszereivel.

A dokumentumfilm szerint "A r√°k gy√≥gy√≠that√≥", mondja a szak√©rt√Ķ a r√°k elleni alternat√≠v gy√≥gym√≥dokr√≥l, a nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben, majd felvet√Ķdik: "a Neander-v√∂lgyi" kezel√©s alkalmaz√°sa, m√Ľt√©t√©t, sug√°rter√°pia √©s a kemoter√°pia (vagy m√°s sz√≥val: "v√°gja, √©geti, √©s m√©rgezi").
A statisztik√°k azt mutatj√°k, nincs bizony√≠t√©k arra, hogy a hat√©kony a megel√Ķz√Ķ mastectomia - a mell teljes elt√°vol√≠t√°sa - teh√°t, hogy ez a beavatkoz√°s meghosszabb√≠tja beteg √©let√©t. Ennek ellen√©re a legt√∂bb onkol√≥gus aj√°nlja a betegeknek ezt a l√©p√©st. A megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s felesleges √©s √©rtelmetlen m√Ľvelet - sok n√Ķ hiszi, hogy r√°kos beteg, mert az eml√Ķr√°k sz√Ľr√©s hamis pozit√≠v eredm√©nyt hozott. Ez azt jelenti, hogy meg vannak gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy el kell t√°vol√≠tani a mellet. A n√Ķk, akikn√©l ilyen kezel√©s ker√ľl sz√≥ba, hal√°lra r√©m√ľlnek. Az √ļgynevezett CT vagy CAT vizsg√°lat, egy sz√©les k√∂rben haszn√°lt vizsg√°lati m√≥dszer a legt√∂bb r√°k eset√©ben. A sors fintora, hogy a sug√°rz√°s a legvesz√©lyesebb a CT vizsg√°latokn√°l, √©s gyakran lehet ravasz a r√°k oka is. Kimutatt√°k, a CT sug√°rz√°s is hib√°s, hogy nagy m√©rt√©kben r√°kos, s√©r√ľlt lesz egy sejt. Egy friss jelent√©s jelent meg a New England Journal of Medicine foly√≥iratban, ami szerint legal√°bb 150 r√°kos megbeteged√©s√©rt lesznek felel√Ķsek a most elv√©gzett vizsg√°latok a j√∂v√Ķben. Ezeket a sz√°mokat nem szabad f√©lv√°llr√≥l venni. A sug√°rz√°s, amely megjelent n√©h√°ny orvosi elj√°r√°sban, sajnos alul√©rt√©kelt hozz√°j√°rul√°s az eml√Ķr√°k √©s egy√©b r√°kos megbeteged√©sek n√∂vekv√Ķ el√Ķfordul√°s√°ban. A Time magazin eg√©szs√©g√ľgyi tanulm√°nyok szerinti cikke azt mutatja, hogy az orvosok t√ļl sok felesleges CT vizsg√°latot, √©s ez√°ltal sz√°mtalan betegn√©l r√°kkelt√Ķ sug√°rz√°st okoznak. Sok mammogr√°fia is helytelen√ľl kalibr√°lt, √≠gy a vizsg√°lat v√©grehajt√°sakor t√ļl sok sug√°rz√°s szabadul fel. Ha egy n√Ķ 40 √©ves √©s folyamatosan ki vannak t√©ve mammogr√°fiai vizsg√°latnak minden √©vben, legk√©s√Ķbb 60 √©ves kor√°ra r√°kos lehet.

Nem csoda, hogy oly sok n√Ķ szenved ilyen t√≠pus√ļ r√°kban, mert mind rendszeresen orvosa tan√°cs√°ra vizsg√°latoknak teszi ki mag√°t egy bizonyos kor el√©r√©se ut√°n. A r√°k ipar ismeri a sug√°rz√°s √©s a CT k√∂z√∂tti kapcsolatot, a mammogr√°fia √©s a r√°k statisztik√°it. Mindezek ellen√©re tov√°bbra is s√ľrgetik a betegeket, hogy vess√©k al√° magukat ezeknek a "megel√Ķz√Ķ" int√©zked√©seknek. A hihetetlen igazs√°g az, hogy a rendszeres mellr√°k sz√Ľr√©seket sz√°nd√©kosan haszn√°lj√°k, hogy h√°tborzongat√≥ m√≥don a "v√°s√°rl√≥i h√Ľs√©get" biztos√≠ts√°k, √©s √≠gy a profitot is a korrupt r√°k ipar v√©delm√©re. Ahogy m√°r sejlik: a Komen adom√°nyokb√≥l, egy fill√©rt sem megy r√°kkutat√°sra. Ak√°r 95%-a az √∂sszes adom√°nynak felhaszn√°l√°sra ker√ľl a "szabad mammogr√°fia," az afro-amerikai n√Ķk √©s f√©rfiak vizsg√°latainak finansz√≠roz√°s√°ra. Ez biztos√≠tja, hogy r√°kot kapjanak. A Komen p√©nz szinte kiz√°r√≥lagosan biztos√≠tja, hogy t√∂bb mammogr√°fia √©s m√©g nagyobb sug√°rterhel√©s √©rje a n√Ķket. A nagy gy√≥gyszeripari c√©gek hazudnak nek√ľnk, azt akarva elhitetni vel√ľnk, hogy "gy√≥gy√≠tj√°k" a r√°kot, √©s seg√≠tenek az onkol√≥gusok √©s BigPharma. √úgyes tr√ľkk√∂ket alkalmaznak. √ćgy haszn√°lj√°k p√©ld√°ul a statisztik√°kat, amelyek csak relat√≠v sz√°mokban bizony√≠tj√°k az elj√°r√°sok √°ll√≠t√≥lagos hat√©konys√°g√°t. Ha beteg, p√©ld√°ul, valakinek a rokona √©s a mellr√°k fenyegeti, akkor nagyon val√≥sz√≠n√Ľ, hogy az orvos azt javasolja, hogy az alkalmas gy√≥gyszer a tamoxifen. Azt fogja mondani, hogy a gy√≥gyszer cs√∂kkentheti a kock√°zat√°t egy √°tt√©tnek 49%-kal, amely k√©ts√©gk√≠v√ľl el√©g meggy√Ķz√Ķen hangzik.

Az abszol√ļt sz√°mokat nem mondanak, de a tamoxifen t√©nylegesen is cs√∂kkenti a r√°k ki√ļjul√°s√°nak kock√°zat√°t 1,6%-al, azaz 30-szor kisebb m√©rt√©kben, mint ahogy a rekl√°m mondja. A relat√≠v sz√°mokat a "rugalmas statisztik√°kban" gyakran haszn√°lj√°k, mert ezekkel az onkol√≥gusok k√∂nnyen manipul√°lhat√≥k. √ćgy att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy mi a c√©lja az egyes statisztik√°kban a r√°juk alapul√≥ relat√≠v sz√°moknak, a jogorvoslatokat pozit√≠v f√©nyben t√ľntetik fel. A gy√≥gyszeripari v√°llalatok fizetnek az onkol√≥gusoknak a dr√°ga, nem hat√©kony √©s a m√©rgez√Ķ r√°k elleni gy√≥gyszerek fel√≠r√°s√°√©rt √©s alkalmaz√°s√°√©rt. A Journal of the American Medical Association szerint √°tlagban 75%-a a bev√©tel az onkol√≥gusok √©rt√©kes√≠t√©s√©b√Ķl sz√°rmaz√≥ kemoter√°pi√°s gy√≥gyszerekb√Ķl.

Az Astra Zeneca Inc. v√°llalatnak 280 mill√≥ doll√°r b√ľntet√©st kellett fizetni egy polg√°ri perben √©s 63 milli√≥ doll√°rt b√ľntet√Ķ√ľgyekben a sz√∂vets√©gi korm√°nynak, mert visszat√©r√≠t√©seket fizettek az orvosoknak a haszn√°lt prosztata gy√≥gyszer rekl√°moz√°s√°√©rt cser√©be, de sok onkol√≥gus nem orvos, hanem b√Ľn√∂z√Ķ. Sok onkol√≥gus elmondja a r√°kos betegeknek, hogy abba kell hagyni az antioxid√°ns-kieg√©sz√≠t√Ķk szed√©s√©t a kezel√©s mellett. Mi√©rt teszik ezt? √Āll√≠t√≥lag, az antioxid√°nsok cs√∂kkenthetik a hat√©konys√°g√°t a sug√°rz√°s -√©s kemoter√°pi√°nak. Sok a nevets√©gesen hamis pozit√≠v eredm√©ny a r√°kkutat√°sban. Egy tesztsorozat keret√©ben 1087-en estek √°t vizsg√°latokon prosztata-, petef√©szek-√©s a t√ľd√Ķr√°k betegs√©ggel √©s a r√©sztvev√Ķk 43% eredm√©nye lett fals pozit√≠v eredm√©ny, ami majdnem fele a tesztelt betegeknek. Ezt a Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention foly√≥irat egy tanulm√°ny√°ban sz√∂gezi le! Szerencs√©re, egyre t√∂bb √©s t√∂bb ember √©bred fel, √©s l√°t a r√°k m√∂g√∂tt rejl√Ķ igazs√°gra. Ez√©rt terjednek a tapasztalt alternat√≠v kezel√©si m√≥dszerek, amelyek biztons√°gosak √©s hat√©konyabbak.

Sajnos a GMO n√∂v√©nyek, az √©lelmiszerekbe kevert vegyi-anyagok, a sz√°nd√©kosan r√°kkelt√Ķ anyagokkal szennyezett iv√≥v√≠z, a neh√©zf√©mek permetez√©se, a r√°kkelt√Ķ "gy√≥gyszerek", a k√≠s√©rleti atomrobbant√°sok √©s sz√°nd√©kos reaktorbalesetek √°ltal l√©gk√∂rbe juttatott r√°di√≥akt√≠v anyagok, az emberis√©g ellen kifejlesztett bakt√©riumok √©s v√≠rusok, a t√ļlhajszolts√°g, a stressz, a bizonytalan j√∂v√Ķ miatti f√©lelem, mind-mind n√∂veli a r√°kos megbeteged√©sek sz√°m√°t, de legal√°bb tudjuk, hogy ezek√©rt kik a felel√Ķsek...

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Renegat - 2013.05.19. 19:24:31
Tudt√°tok hogy Magyarorsz√°gon is van k√©pviselete a Monsanto nev√Ľ NWO-s genocidiumot kiszolg√°l√≥ hal√°laspir√°ns √©lelmiszer hal√°lgy√°rnak? Nos ezek az agroterrorist√°k ide is bef√©szkelt√©k magukat, de rem√©nyeim szerint az els√Ķ adand√≥ alkalommal lap√°tra seg√≠tj√ľk √Ķket, egy√©k csak meg √Ķk toxikus manipul√°lt "mell√©kterm√©keiket" amit boszork√°nykonyh√°jukban f√Ķztek.Sad

Itt l√°that√≥ √©s el√©rhet√Ķ budapesti palot√°juk:

http://www.monsan...atfelvetel

"Ha s√ľrg√Ķsen nem l√©p√ľnk valamit, a magyar mez√Ķgazdas√°g a padl√≥ra ker√ľlhet. Senki sem v√©d meg benn√ľnket, csak mi magunkat, azzal, hogy a term√Ķf√∂ldek tulajdonosai, a v√°rosok √©s falvak lakoss√°ga d√∂nt √ļgy, holnapt√≥l g√©npiszka-mentes √∂vezett√© nyilv√°n√≠tjuk a helyet ahol √©l√ľnk, a f√∂ldet, ami a kenyer√ľnket adja."

√Č√©√©s teljes √©lelmiszer f√ľgg√Ķs√©gbe, kiszolg√°ltatotts√°gi helyzetbe ker√ľl Magyarorsz√°g, mely nemr√©giben m√©g K√∂z√©p-Eur√≥pa eg√©szs√©ges √©l√©st√°r√°nak sz√°m√≠tott.

A tov√°bbiakban elmondja a k√∂vetkez√Ķ link azt a sz√∂rny√Ľ helyzetet, ha nem tudunk(akarunk!) ellen√°llni a benn√ľnket fenyeget√Ķ GMO vesz√©lynek.Teljes biodiverzit√°s √©s eddig m√©g meg nem jelent betegs√©gek fenyegetnek benn√ľnket m√©rgezett term√©keik befogad√°sa √°ltal.

http://blog.xfree...omirt%F3ja
#22 | Renegat - 2013.05.20. 00:06:04
Komment√°r n√©lk√ľl.Seg√≠ts√©g a Morgellons-ban szenved√Ķknek sok-sok praktik√°val, homeopatikus anyagokkal:

A video eset√©ben a kommentekb√Ķl nyerhet√Ķ az inform√°ci√≥!!!

http://www.youtub...2uwwIWYiQo

Ebb√Ķl az oldalb√≥l szinte mindent megtudhatsz a betegs√©gr√Ķl √©s kezel√©s√©r√Ķl!

http://morgellons...eness.com/
#23 | Hegel - 2013.05.20. 00:40:11
Renegat √©vek √≥ta itt van a Soroks√°r √©s Pestszentimre k√∂z√∂tti un. kert√©szeti egyetem mintagazdas√°g√°t leny√ļlva, gondolom az egyetemmel eggy√ľtt ami a Vill√°nyi √ļton van.


Elm√©lkedve Seraf interpell√°ci√≥j√°n, n√©ha olyan √©rz√©sem van, hogy igy eon avagy egy korszak v√©g√©re megnyitott√°k a pokol szf√©r√°it, hogy az ott l√©v√Ķ lelkek l√°ssanak valami emberit is m√©gha nyomokban is!

Mert bizony ma az √°tlag gondolkod√°s√ļ emberek b√°rmily szelidek is, de √°tvannak a h√ľlye tv √©s m√©dia agymos√°s√°val itatva √©s nyomj√°k a kiszel meg dalfesztiv√°los dolgokat a nem fiatalok is mint valami √©rdekess√©get.....

Mert nincs vagy alig kultura csak a média ami válagatatlanul extrém a nihilbe fordulva.

Rem√©nykedem 2020 ra elt√ľn√Ķben lesz ez!
#24 | Renegat - 2013.05.20. 01:51:07
Hegel!√Čn is √ļgy l√°tom, hogy ez a nagy fene EU-s globalista "nemzeteket√∂sszekotyvaszt√≥ integr√°ci√≥" val√≥di kult√ļra helyett csak √∂ssze turmixolt dekadenci√°val aj√°nd√©kozta meg bek√©nyszer√≠tett tag√°llamainak kult√ļr√°j√°t √©s szellemi √©let√©t.Merkel egyszer elsz√≥lta mag√°t, mikor m√°r tele volt a h√≥cip√Ķje a "nem k√≠v√°natos" bev√°ndorl√≥kkal: -N√©metorsz√°gban a multi-kulti megbukott!Azt hiszem, hogy ezzel a kijelent√©s√©vel egy kiss√© megk√©sett...

Visszat√©rve kor√°bbi kedvenc -b√°r nagyon szomor√ļ- t√©m√°mhoz(morgellons), siker√ľlt kider√≠tenem, hogy a Morgellons betegs√©g mindenk√©ppen chemtrails √°ltal leveg√Ķben terjesztett egy speci√°lis t√≠pus√ļ nano Black Ops technol√≥gia. Alkot√≥ik k√∂z√∂ns√©ges agyament tud√≥s psychopat√°k, √ļgy mint politikai megb√≠z√≥ik is.A technol√≥gi√°r√≥l sz√≥l√≥ inform√°ci√≥ az al√°bbi oldalakr√≥l der√ľlt ki:

http://www.Transf...on2012.net

http://www.websta...orgellons/
#25 | piskota - 2013.05.20. 08:21:19
Még vitatni sem lehet:
"Alkot√≥ik k√∂z√∂ns√©ges agyament tud√≥s psychopat√°k, √ļgy mint politikai megb√≠z√≥ik is."
Gyz
#26 | piskota - 2013.05.20. 08:57:16
"Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľlet" c√≠met adta √≠r√°s√°nak Tulok!
Olvasom dr. Szesz√°k Gyula most megjelent megnyilv√°nul√°s√°t a honlapj√°n; http://szeszak.hu...Merleg.htm s a tudatomba f√©szkel√Ķd√∂tt a zsid√≥s√°g kapcs√°n a:
- nem ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľlet!- kifejez√©s, fogalom!
Utaln√©k Tulok kor√°bbi √≠r√°saira, ahol a zsid√≥s√°gon bel√ľli szemben√°ll√°sokat taglalta, melyt√Ķl elt√©r√Ķen t√∂bbnyire sz√≥t emeltem, hogy a zsid√≥s√°g, minden bels√Ķ ellent√©t ellen√©re kifel√©, a g√≥jokkal szemben bizony egys√©ges, nos cikk√©ben Gyula is ezt l√°tszik igazolni...
Eltekintek, hogy id√©zzek az √≠r√°sb√≥l, mert mindenk√©ppen m√©lt√≥ az elolvas√°sra, s szint√©n gondolat√©breszt√Ķ!
Gyz
#27 | Tulok - 2013.05.20. 12:05:37
Val√≥ban √©rdemes elolvasni Szesz√°k √≠r√°s√°t, de vissz√°j√°ra √©rtelmezi a t√∂rt√©nteket, pontosan √ļgy, ahogy ezt elv√°rt√°k, elv√°rj√°k, √©s ahogy megtervezt√©k.
A "k√©s√Ķi" reag√°l√°s a t√ľntet√©s betilt√°s√°ra egy j√≥ rekl√°mfog√°snak √©s egy√ļttal Magyarorsz√°g t√∂rv√©nyes rendje l√©t√©nek bizony√≠t√°s√°r√≥l sz√≥l, ami m√°r √∂nmag√°ban is nonszensz, mivel tudjuk, hogy ilyen nem l√©tezik. A "zsid√≥ vil√°gkongresszus" √≠gy sem kavart fel sz√°mottev√Ķ indulatokat, mert a f√©l vil√°g tudja, hogy olyanok vonatkoztatj√°k magukra az antiszemitizmus "r√©mk√©p√©t", akinek semmi k√∂z√ľk hozz√°, b√°r √©rdekes k√©rd√©s, hogy "Kacav" mit√Ķl lett "szefard zsid√≥". Mindenesetre a 11 √©v b√∂rt√∂n j√≥l hangzik, b√°r 7-r√Ķl √≠rnak m√°shol. Am√ļgy sem divat Izraelben a "szefard minisztereln√∂k".
Ha dudv√°ink "ellen" nem biztos√≠tott volna Orb√°n "rekl√°mfel√ľletet" Heged√Ľs√©kkel, a kutya sem figyelte volna a "kongresszust", ami √≠gy is csak a kaz√°r-zsid√≥ kezdem√©nyez√©s√Ľ hal√°lt√°nc szerep√©t tudta bet√∂lteni. Am√ļgy is neh√©z lenne a sz√≠rekre vagy a palesztinokra r√°fogni, hogy assziszt√°ltak Hitlernek, vagy net√°n Adolf Eichmannak, vagy hogy nev√©n nevezz√ľk a felel√Ķs√∂ket, Kesztner Rezs√Ķnek, vagy David Ben Gurionnak, a Jewish Agencyr√Ķl nem is besz√©lve.
Orb√°n √©s f√Ķleg Pint√©r m√©g v√©letlen√ľl sem tesz olyat, amit nem adnak nekik parancsba. Am√ļgy logikai ellent√©tet k√©pezne, ha a Magyarorsz√°g illegitim zsid√≥ -√©s zsid√≥b√©renc korm√°nya valamilyen m√©g "fels√Ķbb hatalommal" a h√°ta m√∂g√∂tt "anticionist√°skodna". Ez m√°rcsak az√©rt sem lehets√©ges, mert ilyen csak olyannak fordulhat el√Ķ a gondolatai k√∂z√∂tt, aki nem n√©zte √°t a FIDESZ-KDNP alkott√°kolm√°ny√°t, "sarkalatos gumi -√©s antidemokratikus t√∂rv√©nyeit", n√©pellenes rendelkez√©seit, √©s a zsid√≥ diktat√ļra megteremt√©se √©rdek√©ben hozott, nemzetk√∂zi joggal is √ľtk√∂z√Ķ, de m√©gis √©rv√©nyben l√©v√Ķnek mondott d√∂nt√©seit, "jogszab√°lyait".
Ism√©telten megmutatkozik a "zsid√≥ szeg√©nys√©g", amikor egym√°sra ugatnak a nev√ľnkben, l√°sd a amerikai-zsid√≥ "Magyar N√©pszav√°t"...
#28 | Hegel - 2013.05.20. 13:43:55
P√ľnk√∂sd el√Ķtti port√∂rl√©sn√©l √©rdekes port t√∂rltem le az ir√≥asztalomr√≥l...kist√°ny√©rba seperve nagyit√≥val √°tb√∂ng√©szve olyan volt mintha a m√ľa flakont ledar√°lt√°k volna porszer√ľv√©, de mivel az lapos t√°rgy egy√©bk√©nt a por megtartotta nagyszemcs√©s lapos form√°j√°t s√Ķt a napon a f√©nye nem a homok kvarckrist√°lyai alapj√°n t√ľkr√∂z√∂dtek vissza hanem a flakon√©n mikor azt sz√©tfabrik√°lja az ember mondjuk vir√°gv√°z√°nak a temet√Ķbe.

Elég sokat sepertem be de kb max 1 hónapos termés lehetett.

Viszont a ruszkik tiszta √©gbolt cim√ľ repked√©se √≥ta m√©g ut√°na kb 1-2 h√©ten √°t l√°ttam csikoz√°st azt√°n lassan abbamaradt vagy??? mert s√ľr√ľbben l√°tni hogy k√©k az √©g nem pedig piszkos-szke √©s a b√°r√°nyfelh√∂k sem viselik annyirra a mesters√©ges k√©szit√©st magukon.

Most vagy éjjel vagy mást szórnak.

M√©g dar√°lt √ľvegre is gondoltam de??? az is homokkvarcb√≥l van...viszont az √ľvegpor is szilik√≥zist stb okozhat. Ugyanis bel√©legezve v√°g √©s sz√©troncsolja a bels√Ķ szerveket a t√ľd√∂n kiv√ľl m√©g ahova a v√©r√°rammal eljut.

A szagot hajnalra kb hetente 1x-2x √©rezni hajnalonk√©nt kb 9-10 elt√ľnik sz√©toszlik.

Vagy a nagy amcsi balhéval lásd PI oldalon róla a irást a nató is bukik meg a repcsik is földön maradnak elfogyott a szusz?

T√°n itthon is a kapkod√°s ez√©rt van, meg ez√©rt volt az itt megrendezett vil√°gr√∂ffen√©s, hogy amit szeretn√©nek kicsusszanni l√°tszik? √Čn igy √©rzem.
Sok dolgunk lesz de nagyon rem√©lem siker√ľl megszabadulni eme t√°rsas√°gt√≥l!
#29 | Renegat - 2013.05.20. 18:46:41
Monsanto Világszabadalmi Védjegye:Shock

http://www.fourwi...France.jpg

A fogai még egészen jók...
#30 | Hegel - 2013.05.20. 19:47:37
Istenem igy tudnék vicsorogni a sajátjaimmal boldog lennékGrin

Viszont kaj√°nak?Sad a term√©k√ľk SS

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum