NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľlet
Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľletA r√°k kezel√©se az USA-ban egy t√∂bb milli√≥ doll√°ros √ľzlet - hogy pontos legyek, 200 milli√°rd doll√°ros, amit meg kell val√≥s√≠tani ebben az √ľzlet√°gban minden √©vben. Azonban a kezel√©sek nem csak 98%-ban hat√°stalanok. Tov√°bb rontanak a helyzeten a daganatellenes szerek, hogy "√ļgymondva" olyan √©letet tudjanak √©lni, ami hasznos lenne t√∂bb t√≠zezer szenved√Ķnek √©s ami lehet√Ķv√© teszi sz√°mukra, hogy ez a sz√∂rny√Ľ betegs√©g csak kisebb m√©rt√©kben enyh√ľlj√∂n - ha van ilyen - a gy√≥gyszerekt√Ķl, m√Ľt√©tt√Ķl vagy kemoter√°pi√°s kezel√©st√Ķl f√ľgg√Ķen. A r√°kkezel√©s az egyik legnagyobb hazugs√°g az Egyes√ľlt √Āllamok k√≥rt√∂rt√©net√©ben. De el√©g volt! Meg√©rdemled, hogy tudd az igazs√°got az onkol√≥gusok b√Ľncselekm√©nyeir√Ķl √©s megtanulni mindent, amit tudni kell a hagyom√°nyos kemoter√°pia vesz√©lyeir√Ķl, m√≥dszerekr√Ķl √©s megismerni az "√ľzletel√©st" ezzel a betegs√©ggel.

A kemoter√°pia t√∂bb embert √∂l meg, mint a r√°k. Bizony√≠t√©k kell? Tudtad p√©ld√°ul, hogy 10-b√Ķl 9 onkol√≥gus nem hajland√≥ kemoter√°pi√°nak al√°vetni mag√°t, ha r√°kot diagnosztiz√°ltak n√°la? Ez a 90%-a r√°kot "kezel√Ķ" orvosoknak, leny√Ľg√∂z√Ķen tan√ļs√≠tva az egyszer√Ľ igazs√°got, hogy a kemoter√°pia meg√∂li az embereket. De mi√©rt ilyen nagy az onkol√≥gusok √∂ssz sz√°zal√©ka - √ļgy, hogy az orvosok annyi beteget gy√Ķznek meg a ter√°pia elind√≠t√°s√°r√≥l - mik√∂zben megtagadj√°k magukt√≥l ugyanezt? Egyszer√Ľ: Mert tudj√°k, hogy a kemoter√°pia nem csak hat√°stalan, hanem er√Ķsen m√©rgez√Ķ is, de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl az √∂sszes r√°kos beteg 75%-a kap kemoter√°pi√°t. Nem sokkol√≥k el√©gg√© ezek az eredm√©nyek? A r√©szletes √©rt√©kel√©sn√©l a kemoter√°pia sor√°n kider√ľlt, hogy a 98%-n√°l a k√∂zvetlen √∂sszehasonl√≠t√°s "vs" kemoter√°pia, kezel√©s ellenes. Az ut√≥bbi megk√∂zel√≠t√©s megmutatta, hogy elhagy√°sa jobb v√°laszt√°s, mert csak 2-4 sz√°zal√©ka besz√©l az √∂sszes r√°kos betegnek egy√°ltal√°n pozit√≠van a kemoter√°pi√°r√≥l.

Egy n√©metorsz√°gi tanulm√°ny szerint, a 80 √©vesn√©l id√Ķsebb n√Ķk, akikn√©l mellr√°kot diagnosztiz√°ltak, arra utal, hogy azok a betegek, akik semmilyen kezel√©st nem kaptak, √°tlagosan tizenegy h√≥nappal hosszabb ideig √©ltek, mint azok a n√Ķk, akiket hagyom√°nyosan a r√°k ellen kezeltek. A hossz√ļ t√°v√ļ vizsg√°lat id√Ķszak alatt (14 √©v), amelyet k√©t ausztr√°l onkol√≥gus v√©gzett, az elk√©sz√ľlt dokumentumfilm, a "A Shocking Look at Cancer Studies" (Megd√∂bbent√Ķ pillant√°s a r√°k tanulm√°nyokra) azt is kimutatta, hogy a szok√°sos kezel√©seket, mint p√©ld√°ul a kemoter√°pia, ma sz√©les k√∂rben alkalmazva szinte minden gyakori r√°kt√≠pus ellen teljesen hat√°stalan - a teljes siker m√©rt√©ke j√≥val kevesebb, mint 10% volt.

A kemoter√°pia egy barb√°r √©s teljesen √©rtelmetlen elj√°r√°s. Ez nem csak megt√°madja a r√°kos sejteket, √©s meg√∂li √Ķket, de a m√Ľk√∂d√Ķ eg√©szs√©ges √©l√Ķ sejtek is a szervezetben. Szinte teljesen elpuszt√≠tja az immunrendszert. B√°r extr√©m m√≥don ez a kezel√©s a herer√°k √©s a leuk√©mia ellen √°ll√≠t√≥lag hat√°sosnak tekinthet√Ķ. Sok esetben m√©g mindig nem vil√°gos, hogy ez a "ter√°pia" els√Ķ k√∂rben a r√°kot √∂li meg vagy a beteget. Nem t√ļlz√°s azt mondani, hogy a legt√∂bb ember, aki meghal a r√°kban, val√≥j√°ban megadta mag√°t a ter√°pi√°nak. A mammogr√°fia is t√∂bbet √°rt, mint amennyit seg√≠t - √©s a megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s teljesen √©rtelmetlen.


Ironikus, hogy a h√≠rhedt Council on Foreign Relations (CFR) tagja √©s az ENSZ-Saustalls "nagyk√∂vete" Angela Jolie, amput√°ltatta melleit. Az √Ķ k√∂rei tudj√°k mi folyik a r√°k √ľzletasszony k√∂r√ľl. Angelina Jolie a globalist√°knak dolgozott, akik minden emberi szenved√©s okoz√≥i. Ez mag√°ban foglalja a folyamatos fenyeget√©s okozta f√©lelmet is, az AIDS-t√Ķl √©s a r√°k hazugs√°gt√≥l. Miut√°n lem√©sz√°rolt√°k L√≠bi√°t, odautazott a romokhoz az √Čszak-atlanti Szervezet terrora √°ltal s√ļjtott orsz√°gba √©s dics√©rte a NATO siker√©t, a CIA √©s az al-Kaida terrorist√°k t√°mogat√°s√°val. M√©g a Kony 2012 kamp√°ny (ami viszont bef√ľrd√∂tt) Jolie a hozz√°j√°rul√°s√°t adta, hogy el√Ķk√©sz√≠ti a talajt glob√°lis maffiapropagand√°j√°hoz Afrik√°ban. Emellett lehet√Ķv√© tette a hat√©kony rekl√°m jelenl√©t√©t egy sz√≠riai menek√ľltt√°borban Jord√°ni√°ban, kamp√°nyolva Assad ellen...

A mammogr√°fia-ipar 4 milli√°rd doll√°rt jelent √©vente, s√ľrgetve a n√Ķket, hogy al√° kell vetni√ľk magukat a r√∂ntgen vizsg√°latoknak annak √©rdek√©ben, hogy "megv√©dj√©k" az eg√©szs√©g√ľket. Amit azonban nem mondtak el, hogy a mammogr√°fia teljesen felesleges √©s vesz√©lyes. T√©ny, hogy a mammogr√°fia t√≠zszer annyit √°rt, mint seg√≠t ezeknek a n√Ķknek.
Van egy kev√©ss√© ismert teszt a mellr√°k meg√°llap√≠t√°s√°ra, ami nem ad hamis pozit√≠v vagy hamis negat√≠v eredm√©nyt: a ny√°l teszt. Az Eg√©szs√©g√ľgyi Int√©zet kutat√≥i (University of Texas, Houston) felfedezt√©k, hogy a mellr√°kos n√Ķk ny√°la elt√©r√Ķ feh√©rj√©ket sz√°ll√≠t, mint az eg√©szs√©ges n√Ķk√©. Ezeknek a feh√©rj√©knek a vizsg√°lat√°t teszi lehet√Ķv√© a ny√°lvizsg√°lat, ami val√≥ban annyira egyszer√Ľ, hogy m√©g egy fogorvos is elv√©gezheti.
Egy tanulm√°ny szerint a kutat√≥k a Nordic Cochrane Centreben D√°ni√°ban, vizsg√°lt√°k mind az el√Ķny√∂ket √©s a negat√≠v hat√°sait h√©t eml√Ķr√°k sz√Ľr√©si programnak, ahol k√∂zel 500.000 n√Ķ vett r√©szt a vizsg√°latban. Mivel a mammogr√°fia oka a mell sejtek besug√°rz√°s√°nak, n√∂veli a n√Ķi kock√°zatot a mellr√°k kialakul√°s√°ban, nem kevesebb, mint 3%-kal. A modern r√°k kezel√©s = a "s√∂t√©t k√∂z√©pkor" gy√≥gyszereivel.

A dokumentumfilm szerint "A r√°k gy√≥gy√≠that√≥", mondja a szak√©rt√Ķ a r√°k elleni alternat√≠v gy√≥gym√≥dokr√≥l, a nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben, majd felvet√Ķdik: "a Neander-v√∂lgyi" kezel√©s alkalmaz√°sa, m√Ľt√©t√©t, sug√°rter√°pia √©s a kemoter√°pia (vagy m√°s sz√≥val: "v√°gja, √©geti, √©s m√©rgezi").
A statisztik√°k azt mutatj√°k, nincs bizony√≠t√©k arra, hogy a hat√©kony a megel√Ķz√Ķ mastectomia - a mell teljes elt√°vol√≠t√°sa - teh√°t, hogy ez a beavatkoz√°s meghosszabb√≠tja beteg √©let√©t. Ennek ellen√©re a legt√∂bb onkol√≥gus aj√°nlja a betegeknek ezt a l√©p√©st. A megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s felesleges √©s √©rtelmetlen m√Ľvelet - sok n√Ķ hiszi, hogy r√°kos beteg, mert az eml√Ķr√°k sz√Ľr√©s hamis pozit√≠v eredm√©nyt hozott. Ez azt jelenti, hogy meg vannak gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy el kell t√°vol√≠tani a mellet. A n√Ķk, akikn√©l ilyen kezel√©s ker√ľl sz√≥ba, hal√°lra r√©m√ľlnek. Az √ļgynevezett CT vagy CAT vizsg√°lat, egy sz√©les k√∂rben haszn√°lt vizsg√°lati m√≥dszer a legt√∂bb r√°k eset√©ben. A sors fintora, hogy a sug√°rz√°s a legvesz√©lyesebb a CT vizsg√°latokn√°l, √©s gyakran lehet ravasz a r√°k oka is. Kimutatt√°k, a CT sug√°rz√°s is hib√°s, hogy nagy m√©rt√©kben r√°kos, s√©r√ľlt lesz egy sejt. Egy friss jelent√©s jelent meg a New England Journal of Medicine foly√≥iratban, ami szerint legal√°bb 150 r√°kos megbeteged√©s√©rt lesznek felel√Ķsek a most elv√©gzett vizsg√°latok a j√∂v√Ķben. Ezeket a sz√°mokat nem szabad f√©lv√°llr√≥l venni. A sug√°rz√°s, amely megjelent n√©h√°ny orvosi elj√°r√°sban, sajnos alul√©rt√©kelt hozz√°j√°rul√°s az eml√Ķr√°k √©s egy√©b r√°kos megbeteged√©sek n√∂vekv√Ķ el√Ķfordul√°s√°ban. A Time magazin eg√©szs√©g√ľgyi tanulm√°nyok szerinti cikke azt mutatja, hogy az orvosok t√ļl sok felesleges CT vizsg√°latot, √©s ez√°ltal sz√°mtalan betegn√©l r√°kkelt√Ķ sug√°rz√°st okoznak. Sok mammogr√°fia is helytelen√ľl kalibr√°lt, √≠gy a vizsg√°lat v√©grehajt√°sakor t√ļl sok sug√°rz√°s szabadul fel. Ha egy n√Ķ 40 √©ves √©s folyamatosan ki vannak t√©ve mammogr√°fiai vizsg√°latnak minden √©vben, legk√©s√Ķbb 60 √©ves kor√°ra r√°kos lehet.

Nem csoda, hogy oly sok n√Ķ szenved ilyen t√≠pus√ļ r√°kban, mert mind rendszeresen orvosa tan√°cs√°ra vizsg√°latoknak teszi ki mag√°t egy bizonyos kor el√©r√©se ut√°n. A r√°k ipar ismeri a sug√°rz√°s √©s a CT k√∂z√∂tti kapcsolatot, a mammogr√°fia √©s a r√°k statisztik√°it. Mindezek ellen√©re tov√°bbra is s√ľrgetik a betegeket, hogy vess√©k al√° magukat ezeknek a "megel√Ķz√Ķ" int√©zked√©seknek. A hihetetlen igazs√°g az, hogy a rendszeres mellr√°k sz√Ľr√©seket sz√°nd√©kosan haszn√°lj√°k, hogy h√°tborzongat√≥ m√≥don a "v√°s√°rl√≥i h√Ľs√©get" biztos√≠ts√°k, √©s √≠gy a profitot is a korrupt r√°k ipar v√©delm√©re. Ahogy m√°r sejlik: a Komen adom√°nyokb√≥l, egy fill√©rt sem megy r√°kkutat√°sra. Ak√°r 95%-a az √∂sszes adom√°nynak felhaszn√°l√°sra ker√ľl a "szabad mammogr√°fia," az afro-amerikai n√Ķk √©s f√©rfiak vizsg√°latainak finansz√≠roz√°s√°ra. Ez biztos√≠tja, hogy r√°kot kapjanak. A Komen p√©nz szinte kiz√°r√≥lagosan biztos√≠tja, hogy t√∂bb mammogr√°fia √©s m√©g nagyobb sug√°rterhel√©s √©rje a n√Ķket. A nagy gy√≥gyszeripari c√©gek hazudnak nek√ľnk, azt akarva elhitetni vel√ľnk, hogy "gy√≥gy√≠tj√°k" a r√°kot, √©s seg√≠tenek az onkol√≥gusok √©s BigPharma. √úgyes tr√ľkk√∂ket alkalmaznak. √ćgy haszn√°lj√°k p√©ld√°ul a statisztik√°kat, amelyek csak relat√≠v sz√°mokban bizony√≠tj√°k az elj√°r√°sok √°ll√≠t√≥lagos hat√©konys√°g√°t. Ha beteg, p√©ld√°ul, valakinek a rokona √©s a mellr√°k fenyegeti, akkor nagyon val√≥sz√≠n√Ľ, hogy az orvos azt javasolja, hogy az alkalmas gy√≥gyszer a tamoxifen. Azt fogja mondani, hogy a gy√≥gyszer cs√∂kkentheti a kock√°zat√°t egy √°tt√©tnek 49%-kal, amely k√©ts√©gk√≠v√ľl el√©g meggy√Ķz√Ķen hangzik.

Az abszol√ļt sz√°mokat nem mondanak, de a tamoxifen t√©nylegesen is cs√∂kkenti a r√°k ki√ļjul√°s√°nak kock√°zat√°t 1,6%-al, azaz 30-szor kisebb m√©rt√©kben, mint ahogy a rekl√°m mondja. A relat√≠v sz√°mokat a "rugalmas statisztik√°kban" gyakran haszn√°lj√°k, mert ezekkel az onkol√≥gusok k√∂nnyen manipul√°lhat√≥k. √ćgy att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy mi a c√©lja az egyes statisztik√°kban a r√°juk alapul√≥ relat√≠v sz√°moknak, a jogorvoslatokat pozit√≠v f√©nyben t√ľntetik fel. A gy√≥gyszeripari v√°llalatok fizetnek az onkol√≥gusoknak a dr√°ga, nem hat√©kony √©s a m√©rgez√Ķ r√°k elleni gy√≥gyszerek fel√≠r√°s√°√©rt √©s alkalmaz√°s√°√©rt. A Journal of the American Medical Association szerint √°tlagban 75%-a a bev√©tel az onkol√≥gusok √©rt√©kes√≠t√©s√©b√Ķl sz√°rmaz√≥ kemoter√°pi√°s gy√≥gyszerekb√Ķl.

Az Astra Zeneca Inc. v√°llalatnak 280 mill√≥ doll√°r b√ľntet√©st kellett fizetni egy polg√°ri perben √©s 63 milli√≥ doll√°rt b√ľntet√Ķ√ľgyekben a sz√∂vets√©gi korm√°nynak, mert visszat√©r√≠t√©seket fizettek az orvosoknak a haszn√°lt prosztata gy√≥gyszer rekl√°moz√°s√°√©rt cser√©be, de sok onkol√≥gus nem orvos, hanem b√Ľn√∂z√Ķ. Sok onkol√≥gus elmondja a r√°kos betegeknek, hogy abba kell hagyni az antioxid√°ns-kieg√©sz√≠t√Ķk szed√©s√©t a kezel√©s mellett. Mi√©rt teszik ezt? √Āll√≠t√≥lag, az antioxid√°nsok cs√∂kkenthetik a hat√©konys√°g√°t a sug√°rz√°s -√©s kemoter√°pi√°nak. Sok a nevets√©gesen hamis pozit√≠v eredm√©ny a r√°kkutat√°sban. Egy tesztsorozat keret√©ben 1087-en estek √°t vizsg√°latokon prosztata-, petef√©szek-√©s a t√ľd√Ķr√°k betegs√©ggel √©s a r√©sztvev√Ķk 43% eredm√©nye lett fals pozit√≠v eredm√©ny, ami majdnem fele a tesztelt betegeknek. Ezt a Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention foly√≥irat egy tanulm√°ny√°ban sz√∂gezi le! Szerencs√©re, egyre t√∂bb √©s t√∂bb ember √©bred fel, √©s l√°t a r√°k m√∂g√∂tt rejl√Ķ igazs√°gra. Ez√©rt terjednek a tapasztalt alternat√≠v kezel√©si m√≥dszerek, amelyek biztons√°gosak √©s hat√©konyabbak.

Sajnos a GMO n√∂v√©nyek, az √©lelmiszerekbe kevert vegyi-anyagok, a sz√°nd√©kosan r√°kkelt√Ķ anyagokkal szennyezett iv√≥v√≠z, a neh√©zf√©mek permetez√©se, a r√°kkelt√Ķ "gy√≥gyszerek", a k√≠s√©rleti atomrobbant√°sok √©s sz√°nd√©kos reaktorbalesetek √°ltal l√©gk√∂rbe juttatott r√°di√≥akt√≠v anyagok, az emberis√©g ellen kifejlesztett bakt√©riumok √©s v√≠rusok, a t√ļlhajszolts√°g, a stressz, a bizonytalan j√∂v√Ķ miatti f√©lelem, mind-mind n√∂veli a r√°kos megbeteged√©sek sz√°m√°t, de legal√°bb tudjuk, hogy ezek√©rt kik a felel√Ķsek...

  HozzŠszůlŠsok
#31 | Renegat - 2013.05.21. 02:06:13
Nem k√≠v√°nok ism√©tl√©sekbe bocs√°tkozni, de most √©rkezett h√≠rlev√©lben.Lehet hogy sokan m√©g nem tudj√°k a parlagf√Ľvel kapcsolatos igazs√°got, ez√©rt voltam b√°tor √ļjra napirenden tartani azt a gy√≥gy√≠t√°si-gyakorlatban is megalapozott tudom√°nyos √°ll√°spontot, hogy a parlagf√Ľ igenis gy√≥gyn√∂v√©ny.A parlagf√Ľ rendszeres fogyaszt√°sa hasznos, sokaknak b√°rmilyen betegs√©g√ľk is volt, meggy√≥gyultak bel√Ķle, m√©g a r√°kb√≥l is, vagy a parlagf√Ľ allergi√°b√≥l is.Az al√°bbi linken b√Ķven kifejti a szerz√Ķ meggy√Ķz√Ķ-bizony√≠t√≥ √°ll√°spontj√°t.NE IRTSD, HASZN√ĀLD!(vagy ha musz√°ly irtanod, vidd haza, eg√©szs√©gedre!)Wink

http://internetfi...more-26652
#32 | piskota - 2013.05.21. 12:15:06
Teljesen mindegy, hogy parlagf√Ľ, vagy b√°rmi m√°s, mert minden ak√°rmi alkalmas arra a c√©lra, hogy a lakoss√°got min√©l kiszolg√°ltatottabb helyzetbe hozz√°k, hogy √©let- √©s l√©tfelt√©telei elv√©tel√©vel, birkak√©nt √°ldozza mag√°t a v√°g√≥h√≠don!
min√©l kiszolg√°ltatottabb egy n√©p, ann√°l kezelhet√Ķbb!
Mi m√°r nagyon kezelhet√Ķek vagyunk...
Természetes, hogy nekem nem tetszik ez a szereposztás...
Gyz
#33 | Statikus - 2013.05.22. 21:06:17
Engedjétek meg nekem:

http://www.fusz.h...et-hegynek
#34 | piskota - 2013.05.23. 08:17:45
Minden magyar magyar hal√°la k√∂z√ľgy, k√∂z√∂s vesztess√©g√ľnk, l√©v√©n fogy√≥, vesz√©lyeztetett nemzet.., t√°mad√°st, n√©pirt√°st elszenved√Ķk vagyunk...
Van, volt értelme az emberfeletti teljesítmény hajszolásának? Keresem a válaszokat, de nemigen találom... Most nem..!
Valamikor, k√∂sz√∂nhet√Ķen az egykori Er√Ķss Zsoltoknak, kiv√°l√≥ m√Ľszaki tiszteket k√©pezt√ľnk, kik az Alpok hegyei k√∂z√∂tt, a Doberd√≥ pokl√°ban is lehet√Ķv√© tett√©k a helyt√°ll√°st...
Megmutatjuk a világnak? Mit..? Miért? A látszatért?
Volt id√Ķ, mikor lobog√≥nkat hadihaj√≥ink messzi vizeken megmutatt√°k, tehett√©k, mert jelent√Ķs er√Ķt k√©pvisel√Ķ hadiflotta volt a h√°tt√©rben...
Mint írja a Világgazdaság:
"Kider√ľlt: felgyorsult a kiv√°ndorl√°s Magyarorsz√°gr√≥l
2013. 5. 22. 11:33|Utols√≥ m√≥dos√≠t√°s: 2013. 5. 22. 11:36|Gazdas√°g » Gazdas√°gpolitika
Magyarorsz√°gon a nemzetk√∂zi migr√°ci√≥s folyamatokat tekintve az ut√≥bbi √©vekben k√©t fontosabb v√°ltoz√°s figyelhet√Ķ meg. Egyr√©szt megv√°ltozott a bev√°ndorl√≥k √∂sszet√©tele, m√°sr√©szt fokoz√≥dik az elv√°ndorl√°s – der√ľl ki a KSH vezet√©s√©vel megval√≥sul√≥ SEEMIG projekt kutat√°s√°b√≥l."
Minden mindennel √∂sszef√ľgg!
L√°tszatorsz√°g lett√ľnk!
Tegy√ľnk √ļgy mintha...
√ögy l√©tez√ľnk, mintha √©ln√©nk!
Kedvencem, Golda Meir magyarra fordított, magyarosított gondolatát említeném:
-a zsidók csak azért szálljanak le Magyarország szorongatott torkáról, hogy utána a magyarok könnyebben élhessenek?-
Bel√°that√≥, hogy err√Ķl sz√≥ sem lehet...
Aminthogy az is kiz√°rt, hogy a parlamenti cs√Ķcsel√©k valamif√©le pozit√≠v v√°ltoz√°sra t√∂rekedne, hiszen √°ldott k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt dagony√°znak, dorb√©zolnak...
Gyz
#35 | Statikus - 2013.05.23. 08:43:17
Zolt√°n! "Zsid√≥√ľgyileg" mindig igazad van - az Er√Ķss Zsolt f√©le hegym√°sz√≥kat pedig szerintem egyik√ľnk sem √©rti....√ēk titkos kapcsolatban √°llnak a hegy√≥ri√°sokkal.

Más -talányos jövendölés:

"A vil√°g pedig √∂rvendezni fog - a R√≥m√°ban l√©v√Ķ Egyh√°zammal egyetemben -, hogy a Zsid√≥ n√©p megsemmis√ľl majd"

http://nagyfigyel...isul-majd/
#36 | piskota - 2013.05.23. 11:00:25
Jaj Tibor! -hogy Te miket olvasol!
Mit képzelsz, hitelesebb lennék, ha nézetemet, meglátásaimat, írásaimat a továbbiakban mint "Jézus" jegyezném..?
Tudod kik a lelki szegények?
Akik nem tal√°lj√°k meg az utat Istenhez, s azt hiszik, hogy ez neppereken, kuf√°rokon kereszt√ľl majd siker√ľl...
Gyz
#37 | Hegel - 2013.05.23. 11:20:05
Dr√°ga Pisk√≥ta Er√Ķss Zsoltf√©l√©k √∂nmagukat gy√Ķzik le ilyenkor.
Engem barlang√°sz hegym√°sz√≥ k√©pezett ki alpintechnik√°ra √©s √©nis √©rtetlen√ľl √°lltam a jelens√©g el√Ķtt.....a fiatal sr√°c embers√©gre (nem mintha nem lett volna de szigorubb!) tanitott a felel√Ķss√©get illet√Ķen a m√°sik√©rt a haragosom√©rt IS!
√Čs ez nagy harc √∂nmagunkon bel√ľl!

Amikor f√Ķnt vagyunk a l√©t - neml√©t hat√°r√°n maga az √©let tisztelete lehet csak mint gy√Ķzelem √©s ez v√©gig a cs√ļcsig √©s vissza!

Azt√°n a f√∂ld√∂n a biztos talajon elk√ľldhetem a francba alaposan megmondva mia fene bajom van vele de fent vigy√°znom kell r√° mint a k√©t szememre ja √©s neki is r√°m! Ez a bizalom benne=magamban!
(hogy a teremt√©s ezt v√°rja el minden teremtm√©ny√©t√Ķl)

Ha most nagyon √©letszer√ľtlen lenn√©k bizony 10 √©ven √°t dolgoztam ilyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt √©s 15 ezzel a fiuval aki a szakmain t√ļl sok m√°st is adott!Grin

(Nem pejorativ dolgokra gondolni! *aha*us ma már minden kifordult önmagából, a szavak értelme is!Angry)

√Čn viszont h√°l√°s vagyok a sorsnak hogy term√©szetes sz√°momra a fiatalokt√≥l val√≥ tanul√°s kb 20 √©vvel fiatalabb a bar√°ti k√∂r√∂m t√Ķlem, √©s sok ujdons√°got t√Ķl√ľk tanulok meg ami a mai technik√°kat illeti!
Egykor√ļak vagyunk csak ki ki el√∂bb sz√ľletik a f√∂ldre gondolom a visszat√©r√©s is a term√©szet rendje szerinti lesz majd.Wink
#38 | Statikus - 2013.05.23. 21:09:11
Jaj, Zolt√°n!
√Čn mindent olvasok - kritik√°val. "A nagyfigyelmeztet√©s" is egyfajta √ľzenet a vil√°gelit r√©sz√©r√Ķl - persze, hogy nem vagyok naiv! Hasonl√≥ k√∂t√Ķd√©s√Ľnek tartom a Vil√°g helyzete √©s az Id√Ķk jelei c. honlapot is. Sz√©lkakasnak megfelelnek....

Hegel √©s alpintechnika? √Čn eddig √ļgy tudtam, hogy Hegel √©s dialektika....
Sport ez Nálad, vagy megélhetési forrás - pl. magasházak homlokzattisztítása?
√Čn el√©g j√≥ fam√°sz√≥ voltam fiatalabb koromban - most m√°r a cseresznyef√°n is t√©riszonyom van...
#39 | Hegel - 2013.05.24. 15:54:15
Hehe Statikus a Hegel az a menhelyen nevet kapott kutym√°kom neve (sz√°lk√°s tacsi vaddiszn√≥szinnel)√©n meg biztitechnikusk√©nt lettem ip alpinista hogy az 50 m√°sz√≥fiunak j√≥ felszerel√©seket vegyek mint beszerz√Ķ is...meg ism√©tl√Ķ okt....erg√≥ meg√©lhet√©s volt.
Tériszonyt énis ismeremGrinJah és ha uj fiu vagyol én banyek...izgi volt 52 évesen mászniSmile

Jut eszembe a filoz√≥fia addig mig a gondolkod√°s tisztas√°g√°t prefer√°lta addig Ok de m√°ra a fenti cikkb√Ķl l√°that√≥ hogy nemcsak a zavaros genetikai √∂sszet√©tel de a gondolkod√°s tiszt√°talans√°ga t√ļlrealiz√°l√°sa racionaliz√°l√°sa (mi a hasznos nekem azaz nekik) m√°r a f√∂ld √©s √©l√Ķvil√°g√°nak k√°r√°ra van! Igy a r√°k okoz√°sa IS!Cool
#40 | piskota - 2013.05.25. 08:32:13
Dr√°ga Hegel! Te egy luxus h√∂lgy vagy! Megengeded magadnak az a luxust, hogy ellens√©ggel tel√≠tett vil√°gunkban m√©g magadban is legy√Ķzend√Ķ ellens√©get keress√©l... √Ėnmagunkat legy√Ķzni?
Tényleg, hogy áll magaddal a meccs?
Gy√Ķztes, vagy vesztess vagy?
A magyars√°g m√°r nehogy √∂nmag√°t igyekezzen legy√Ķzni!
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum