NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľlet
Az ellen√Ķrz√∂tt √Ķr√ľletA r√°k kezel√©se az USA-ban egy t√∂bb milli√≥ doll√°ros √ľzlet - hogy pontos legyek, 200 milli√°rd doll√°ros, amit meg kell val√≥s√≠tani ebben az √ľzlet√°gban minden √©vben. Azonban a kezel√©sek nem csak 98%-ban hat√°stalanok. Tov√°bb rontanak a helyzeten a daganatellenes szerek, hogy "√ļgymondva" olyan √©letet tudjanak √©lni, ami hasznos lenne t√∂bb t√≠zezer szenved√Ķnek √©s ami lehet√Ķv√© teszi sz√°mukra, hogy ez a sz√∂rny√Ľ betegs√©g csak kisebb m√©rt√©kben enyh√ľlj√∂n - ha van ilyen - a gy√≥gyszerekt√Ķl, m√Ľt√©tt√Ķl vagy kemoter√°pi√°s kezel√©st√Ķl f√ľgg√Ķen. A r√°kkezel√©s az egyik legnagyobb hazugs√°g az Egyes√ľlt √Āllamok k√≥rt√∂rt√©net√©ben. De el√©g volt! Meg√©rdemled, hogy tudd az igazs√°got az onkol√≥gusok b√Ľncselekm√©nyeir√Ķl √©s megtanulni mindent, amit tudni kell a hagyom√°nyos kemoter√°pia vesz√©lyeir√Ķl, m√≥dszerekr√Ķl √©s megismerni az "√ľzletel√©st" ezzel a betegs√©ggel.

A kemoter√°pia t√∂bb embert √∂l meg, mint a r√°k. Bizony√≠t√©k kell? Tudtad p√©ld√°ul, hogy 10-b√Ķl 9 onkol√≥gus nem hajland√≥ kemoter√°pi√°nak al√°vetni mag√°t, ha r√°kot diagnosztiz√°ltak n√°la? Ez a 90%-a r√°kot "kezel√Ķ" orvosoknak, leny√Ľg√∂z√Ķen tan√ļs√≠tva az egyszer√Ľ igazs√°got, hogy a kemoter√°pia meg√∂li az embereket. De mi√©rt ilyen nagy az onkol√≥gusok √∂ssz sz√°zal√©ka - √ļgy, hogy az orvosok annyi beteget gy√Ķznek meg a ter√°pia elind√≠t√°s√°r√≥l - mik√∂zben megtagadj√°k magukt√≥l ugyanezt? Egyszer√Ľ: Mert tudj√°k, hogy a kemoter√°pia nem csak hat√°stalan, hanem er√Ķsen m√©rgez√Ķ is, de ett√Ķl f√ľggetlen√ľl az √∂sszes r√°kos beteg 75%-a kap kemoter√°pi√°t. Nem sokkol√≥k el√©gg√© ezek az eredm√©nyek? A r√©szletes √©rt√©kel√©sn√©l a kemoter√°pia sor√°n kider√ľlt, hogy a 98%-n√°l a k√∂zvetlen √∂sszehasonl√≠t√°s "vs" kemoter√°pia, kezel√©s ellenes. Az ut√≥bbi megk√∂zel√≠t√©s megmutatta, hogy elhagy√°sa jobb v√°laszt√°s, mert csak 2-4 sz√°zal√©ka besz√©l az √∂sszes r√°kos betegnek egy√°ltal√°n pozit√≠van a kemoter√°pi√°r√≥l.

Egy n√©metorsz√°gi tanulm√°ny szerint, a 80 √©vesn√©l id√Ķsebb n√Ķk, akikn√©l mellr√°kot diagnosztiz√°ltak, arra utal, hogy azok a betegek, akik semmilyen kezel√©st nem kaptak, √°tlagosan tizenegy h√≥nappal hosszabb ideig √©ltek, mint azok a n√Ķk, akiket hagyom√°nyosan a r√°k ellen kezeltek. A hossz√ļ t√°v√ļ vizsg√°lat id√Ķszak alatt (14 √©v), amelyet k√©t ausztr√°l onkol√≥gus v√©gzett, az elk√©sz√ľlt dokumentumfilm, a "A Shocking Look at Cancer Studies" (Megd√∂bbent√Ķ pillant√°s a r√°k tanulm√°nyokra) azt is kimutatta, hogy a szok√°sos kezel√©seket, mint p√©ld√°ul a kemoter√°pia, ma sz√©les k√∂rben alkalmazva szinte minden gyakori r√°kt√≠pus ellen teljesen hat√°stalan - a teljes siker m√©rt√©ke j√≥val kevesebb, mint 10% volt.

A kemoter√°pia egy barb√°r √©s teljesen √©rtelmetlen elj√°r√°s. Ez nem csak megt√°madja a r√°kos sejteket, √©s meg√∂li √Ķket, de a m√Ľk√∂d√Ķ eg√©szs√©ges √©l√Ķ sejtek is a szervezetben. Szinte teljesen elpuszt√≠tja az immunrendszert. B√°r extr√©m m√≥don ez a kezel√©s a herer√°k √©s a leuk√©mia ellen √°ll√≠t√≥lag hat√°sosnak tekinthet√Ķ. Sok esetben m√©g mindig nem vil√°gos, hogy ez a "ter√°pia" els√Ķ k√∂rben a r√°kot √∂li meg vagy a beteget. Nem t√ļlz√°s azt mondani, hogy a legt√∂bb ember, aki meghal a r√°kban, val√≥j√°ban megadta mag√°t a ter√°pi√°nak. A mammogr√°fia is t√∂bbet √°rt, mint amennyit seg√≠t - √©s a megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s teljesen √©rtelmetlen.


Ironikus, hogy a h√≠rhedt Council on Foreign Relations (CFR) tagja √©s az ENSZ-Saustalls "nagyk√∂vete" Angela Jolie, amput√°ltatta melleit. Az √Ķ k√∂rei tudj√°k mi folyik a r√°k √ľzletasszony k√∂r√ľl. Angelina Jolie a globalist√°knak dolgozott, akik minden emberi szenved√©s okoz√≥i. Ez mag√°ban foglalja a folyamatos fenyeget√©s okozta f√©lelmet is, az AIDS-t√Ķl √©s a r√°k hazugs√°gt√≥l. Miut√°n lem√©sz√°rolt√°k L√≠bi√°t, odautazott a romokhoz az √Čszak-atlanti Szervezet terrora √°ltal s√ļjtott orsz√°gba √©s dics√©rte a NATO siker√©t, a CIA √©s az al-Kaida terrorist√°k t√°mogat√°s√°val. M√©g a Kony 2012 kamp√°ny (ami viszont bef√ľrd√∂tt) Jolie a hozz√°j√°rul√°s√°t adta, hogy el√Ķk√©sz√≠ti a talajt glob√°lis maffiapropagand√°j√°hoz Afrik√°ban. Emellett lehet√Ķv√© tette a hat√©kony rekl√°m jelenl√©t√©t egy sz√≠riai menek√ľltt√°borban Jord√°ni√°ban, kamp√°nyolva Assad ellen...

A mammogr√°fia-ipar 4 milli√°rd doll√°rt jelent √©vente, s√ľrgetve a n√Ķket, hogy al√° kell vetni√ľk magukat a r√∂ntgen vizsg√°latoknak annak √©rdek√©ben, hogy "megv√©dj√©k" az eg√©szs√©g√ľket. Amit azonban nem mondtak el, hogy a mammogr√°fia teljesen felesleges √©s vesz√©lyes. T√©ny, hogy a mammogr√°fia t√≠zszer annyit √°rt, mint seg√≠t ezeknek a n√Ķknek.
Van egy kev√©ss√© ismert teszt a mellr√°k meg√°llap√≠t√°s√°ra, ami nem ad hamis pozit√≠v vagy hamis negat√≠v eredm√©nyt: a ny√°l teszt. Az Eg√©szs√©g√ľgyi Int√©zet kutat√≥i (University of Texas, Houston) felfedezt√©k, hogy a mellr√°kos n√Ķk ny√°la elt√©r√Ķ feh√©rj√©ket sz√°ll√≠t, mint az eg√©szs√©ges n√Ķk√©. Ezeknek a feh√©rj√©knek a vizsg√°lat√°t teszi lehet√Ķv√© a ny√°lvizsg√°lat, ami val√≥ban annyira egyszer√Ľ, hogy m√©g egy fogorvos is elv√©gezheti.
Egy tanulm√°ny szerint a kutat√≥k a Nordic Cochrane Centreben D√°ni√°ban, vizsg√°lt√°k mind az el√Ķny√∂ket √©s a negat√≠v hat√°sait h√©t eml√Ķr√°k sz√Ľr√©si programnak, ahol k√∂zel 500.000 n√Ķ vett r√©szt a vizsg√°latban. Mivel a mammogr√°fia oka a mell sejtek besug√°rz√°s√°nak, n√∂veli a n√Ķi kock√°zatot a mellr√°k kialakul√°s√°ban, nem kevesebb, mint 3%-kal. A modern r√°k kezel√©s = a "s√∂t√©t k√∂z√©pkor" gy√≥gyszereivel.

A dokumentumfilm szerint "A r√°k gy√≥gy√≠that√≥", mondja a szak√©rt√Ķ a r√°k elleni alternat√≠v gy√≥gym√≥dokr√≥l, a nem t√ļl t√°voli j√∂v√Ķben, majd felvet√Ķdik: "a Neander-v√∂lgyi" kezel√©s alkalmaz√°sa, m√Ľt√©t√©t, sug√°rter√°pia √©s a kemoter√°pia (vagy m√°s sz√≥val: "v√°gja, √©geti, √©s m√©rgezi").
A statisztik√°k azt mutatj√°k, nincs bizony√≠t√©k arra, hogy a hat√©kony a megel√Ķz√Ķ mastectomia - a mell teljes elt√°vol√≠t√°sa - teh√°t, hogy ez a beavatkoz√°s meghosszabb√≠tja beteg √©let√©t. Ennek ellen√©re a legt√∂bb onkol√≥gus aj√°nlja a betegeknek ezt a l√©p√©st. A megel√Ķz√Ķ mell elt√°vol√≠t√°s felesleges √©s √©rtelmetlen m√Ľvelet - sok n√Ķ hiszi, hogy r√°kos beteg, mert az eml√Ķr√°k sz√Ľr√©s hamis pozit√≠v eredm√©nyt hozott. Ez azt jelenti, hogy meg vannak gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy el kell t√°vol√≠tani a mellet. A n√Ķk, akikn√©l ilyen kezel√©s ker√ľl sz√≥ba, hal√°lra r√©m√ľlnek. Az √ļgynevezett CT vagy CAT vizsg√°lat, egy sz√©les k√∂rben haszn√°lt vizsg√°lati m√≥dszer a legt√∂bb r√°k eset√©ben. A sors fintora, hogy a sug√°rz√°s a legvesz√©lyesebb a CT vizsg√°latokn√°l, √©s gyakran lehet ravasz a r√°k oka is. Kimutatt√°k, a CT sug√°rz√°s is hib√°s, hogy nagy m√©rt√©kben r√°kos, s√©r√ľlt lesz egy sejt. Egy friss jelent√©s jelent meg a New England Journal of Medicine foly√≥iratban, ami szerint legal√°bb 150 r√°kos megbeteged√©s√©rt lesznek felel√Ķsek a most elv√©gzett vizsg√°latok a j√∂v√Ķben. Ezeket a sz√°mokat nem szabad f√©lv√°llr√≥l venni. A sug√°rz√°s, amely megjelent n√©h√°ny orvosi elj√°r√°sban, sajnos alul√©rt√©kelt hozz√°j√°rul√°s az eml√Ķr√°k √©s egy√©b r√°kos megbeteged√©sek n√∂vekv√Ķ el√Ķfordul√°s√°ban. A Time magazin eg√©szs√©g√ľgyi tanulm√°nyok szerinti cikke azt mutatja, hogy az orvosok t√ļl sok felesleges CT vizsg√°latot, √©s ez√°ltal sz√°mtalan betegn√©l r√°kkelt√Ķ sug√°rz√°st okoznak. Sok mammogr√°fia is helytelen√ľl kalibr√°lt, √≠gy a vizsg√°lat v√©grehajt√°sakor t√ļl sok sug√°rz√°s szabadul fel. Ha egy n√Ķ 40 √©ves √©s folyamatosan ki vannak t√©ve mammogr√°fiai vizsg√°latnak minden √©vben, legk√©s√Ķbb 60 √©ves kor√°ra r√°kos lehet.

Nem csoda, hogy oly sok n√Ķ szenved ilyen t√≠pus√ļ r√°kban, mert mind rendszeresen orvosa tan√°cs√°ra vizsg√°latoknak teszi ki mag√°t egy bizonyos kor el√©r√©se ut√°n. A r√°k ipar ismeri a sug√°rz√°s √©s a CT k√∂z√∂tti kapcsolatot, a mammogr√°fia √©s a r√°k statisztik√°it. Mindezek ellen√©re tov√°bbra is s√ľrgetik a betegeket, hogy vess√©k al√° magukat ezeknek a "megel√Ķz√Ķ" int√©zked√©seknek. A hihetetlen igazs√°g az, hogy a rendszeres mellr√°k sz√Ľr√©seket sz√°nd√©kosan haszn√°lj√°k, hogy h√°tborzongat√≥ m√≥don a "v√°s√°rl√≥i h√Ľs√©get" biztos√≠ts√°k, √©s √≠gy a profitot is a korrupt r√°k ipar v√©delm√©re. Ahogy m√°r sejlik: a Komen adom√°nyokb√≥l, egy fill√©rt sem megy r√°kkutat√°sra. Ak√°r 95%-a az √∂sszes adom√°nynak felhaszn√°l√°sra ker√ľl a "szabad mammogr√°fia," az afro-amerikai n√Ķk √©s f√©rfiak vizsg√°latainak finansz√≠roz√°s√°ra. Ez biztos√≠tja, hogy r√°kot kapjanak. A Komen p√©nz szinte kiz√°r√≥lagosan biztos√≠tja, hogy t√∂bb mammogr√°fia √©s m√©g nagyobb sug√°rterhel√©s √©rje a n√Ķket. A nagy gy√≥gyszeripari c√©gek hazudnak nek√ľnk, azt akarva elhitetni vel√ľnk, hogy "gy√≥gy√≠tj√°k" a r√°kot, √©s seg√≠tenek az onkol√≥gusok √©s BigPharma. √úgyes tr√ľkk√∂ket alkalmaznak. √ćgy haszn√°lj√°k p√©ld√°ul a statisztik√°kat, amelyek csak relat√≠v sz√°mokban bizony√≠tj√°k az elj√°r√°sok √°ll√≠t√≥lagos hat√©konys√°g√°t. Ha beteg, p√©ld√°ul, valakinek a rokona √©s a mellr√°k fenyegeti, akkor nagyon val√≥sz√≠n√Ľ, hogy az orvos azt javasolja, hogy az alkalmas gy√≥gyszer a tamoxifen. Azt fogja mondani, hogy a gy√≥gyszer cs√∂kkentheti a kock√°zat√°t egy √°tt√©tnek 49%-kal, amely k√©ts√©gk√≠v√ľl el√©g meggy√Ķz√Ķen hangzik.

Az abszol√ļt sz√°mokat nem mondanak, de a tamoxifen t√©nylegesen is cs√∂kkenti a r√°k ki√ļjul√°s√°nak kock√°zat√°t 1,6%-al, azaz 30-szor kisebb m√©rt√©kben, mint ahogy a rekl√°m mondja. A relat√≠v sz√°mokat a "rugalmas statisztik√°kban" gyakran haszn√°lj√°k, mert ezekkel az onkol√≥gusok k√∂nnyen manipul√°lhat√≥k. √ćgy att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy mi a c√©lja az egyes statisztik√°kban a r√°juk alapul√≥ relat√≠v sz√°moknak, a jogorvoslatokat pozit√≠v f√©nyben t√ľntetik fel. A gy√≥gyszeripari v√°llalatok fizetnek az onkol√≥gusoknak a dr√°ga, nem hat√©kony √©s a m√©rgez√Ķ r√°k elleni gy√≥gyszerek fel√≠r√°s√°√©rt √©s alkalmaz√°s√°√©rt. A Journal of the American Medical Association szerint √°tlagban 75%-a a bev√©tel az onkol√≥gusok √©rt√©kes√≠t√©s√©b√Ķl sz√°rmaz√≥ kemoter√°pi√°s gy√≥gyszerekb√Ķl.

Az Astra Zeneca Inc. v√°llalatnak 280 mill√≥ doll√°r b√ľntet√©st kellett fizetni egy polg√°ri perben √©s 63 milli√≥ doll√°rt b√ľntet√Ķ√ľgyekben a sz√∂vets√©gi korm√°nynak, mert visszat√©r√≠t√©seket fizettek az orvosoknak a haszn√°lt prosztata gy√≥gyszer rekl√°moz√°s√°√©rt cser√©be, de sok onkol√≥gus nem orvos, hanem b√Ľn√∂z√Ķ. Sok onkol√≥gus elmondja a r√°kos betegeknek, hogy abba kell hagyni az antioxid√°ns-kieg√©sz√≠t√Ķk szed√©s√©t a kezel√©s mellett. Mi√©rt teszik ezt? √Āll√≠t√≥lag, az antioxid√°nsok cs√∂kkenthetik a hat√©konys√°g√°t a sug√°rz√°s -√©s kemoter√°pi√°nak. Sok a nevets√©gesen hamis pozit√≠v eredm√©ny a r√°kkutat√°sban. Egy tesztsorozat keret√©ben 1087-en estek √°t vizsg√°latokon prosztata-, petef√©szek-√©s a t√ľd√Ķr√°k betegs√©ggel √©s a r√©sztvev√Ķk 43% eredm√©nye lett fals pozit√≠v eredm√©ny, ami majdnem fele a tesztelt betegeknek. Ezt a Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention foly√≥irat egy tanulm√°ny√°ban sz√∂gezi le! Szerencs√©re, egyre t√∂bb √©s t√∂bb ember √©bred fel, √©s l√°t a r√°k m√∂g√∂tt rejl√Ķ igazs√°gra. Ez√©rt terjednek a tapasztalt alternat√≠v kezel√©si m√≥dszerek, amelyek biztons√°gosak √©s hat√©konyabbak.

Sajnos a GMO n√∂v√©nyek, az √©lelmiszerekbe kevert vegyi-anyagok, a sz√°nd√©kosan r√°kkelt√Ķ anyagokkal szennyezett iv√≥v√≠z, a neh√©zf√©mek permetez√©se, a r√°kkelt√Ķ "gy√≥gyszerek", a k√≠s√©rleti atomrobbant√°sok √©s sz√°nd√©kos reaktorbalesetek √°ltal l√©gk√∂rbe juttatott r√°di√≥akt√≠v anyagok, az emberis√©g ellen kifejlesztett bakt√©riumok √©s v√≠rusok, a t√ļlhajszolts√°g, a stressz, a bizonytalan j√∂v√Ķ miatti f√©lelem, mind-mind n√∂veli a r√°kos megbeteged√©sek sz√°m√°t, de legal√°bb tudjuk, hogy ezek√©rt kik a felel√Ķsek...

  HozzŠszůlŠsok
#41 | Hegel - 2013.05.25. 12:47:54
Nem a magyars√°gomat kell legy√∂zn√∂m hanem a bennem l√©v√Ķ embers√©g negativumait! √Čs van m√©g ugyhogy a meccset majd oda√°t √©rt√©kelj√ľk igaz√°n pontoz√°sra de tudom √©szlelem a bibiket!

Ezért vagyok még itt!

√Čs id√Ķnk√©nt rendesen balh√©zok magammal mikor √©szlelem hogy link vagyok! F√©lek, gy√°vas√°gb√≥l nem segitek vagy elt√ľn√∂k holott cselekednem k√©ne vagy ugyan cselekszem de hogy "l√°ss√°k" milyen rendes vagyok...holott ez csak √∂nf√©nyez√©s ha igazak akarunk lenni...sz√≥val h√ļs v√©r mat√©ria van a lelkem k√∂r√ľl ruh√°nak azzal meg van m√©g n√©mi vitaSmile
Más az akarata vágya neki és más a szivemé....

Egy√©bk√©nt a fenti gyilkos cikkhez..mivel oly sok a szem√©lyes gyilkoss√°g is itthon: m√©g az √∂nv√©delemn√©l a sarokbaszoritotts√°gn√°l is van egy pillanat mikor feldereng a k√©pe a bel√Ķle sz√°rmaz√≥ j√∂v√∂nek!
Saj√°t tapasztalat!

Teh√°t nem k√©ne a poklok lelkeinek a m√ļltjukat k√∂vetni ha m√°r kaptak 1 es√©lyt az emberr√© v√°l√°s folyamat√°hoz!

Tegnap viszont elszomorodtam nagyon K√Ā oldal√°n k√≥ric√°lva meg a f√©szbukj√°n....m√°rmint azon ahogy a magyarok √∂nmagukat hogyan t√°lalj√°k....na meg a magyarul tud√≥ nem magyarok!
#42 | satu - 2013.05.26. 22:42:03
A cikkhez egy apr√≥ kieg√©sz√≠t√©st tal√°ltam egy p√°r k√∂nyvet, ak√°r al√°t√°maszt√°sa is lehetne Tulok √≠r√°s√°nak. A c√≠me:"√Člelmiszerek √©s term√©szetes gy√≥gykezel√©sek a r√°k ellen"

Aj√°nlom mindenkinek

Innen let√∂lthet√Ķ:
http://data.hu/ge...orrent.rar
#43 | piskota - 2013.05.27. 22:28:06
"...elszomorodtam nagyon K√Ā oldal√°n k√≥ric√°lva meg a f√©szbukj√°n..."
√Ārp√°d oldal√°t term√©szetesen olvasom, de egyetlen k√∂z√∂ss√©gi oldalra sem regisztr√°ltam.
Néha talán nem ártana, ha némely dolgokat, az ott írtakból áthoznátok...
Gyz
#44 | piskota - 2013.05.28. 08:49:08
Vasárnapi Hírek:


"Világszenzáció a rákkutatásban
Szerz√Ķ: Kun J. Vikt√≥ria | Megjelent a 2013. m√°jus 26.-i lapsz√°mban

Magyarorsz√°gon a vastagb√©lr√°k a m√°sodik leghal√°losabb daganatos betegs√©g. Egy √ļj, magyar orvosnak is k√∂sz√∂nhet√Ķ genetikai felfedez√©ssel nem csak sikeresebb√©, olcs√≥bb√° is v√°lik a kezel√©s.

A daganatok keletkez√©s√©vel nagyj√°b√≥l 3-400 g√©n hozhat√≥ √∂sszef√ľgg√©sbe; ez a teljes g√©n√°llom√°nyunk 1 sz√°zal√©ka. A r√°k genetikai betegs√©g, de a g√©nhib√°knak csak k√∂r√ľlbel√ľl 20 sz√°zal√©ka √∂r√∂kl√Ķdik, m√≠g a t√∂bbs√©g√ľk √©let√ľnk sor√°n, a k√∂rnyezeti hat√°sokkal szerzett mut√°ci√≥. Annak viszont, aki eleve g√©nhib√°val sz√ľletett, nagyobb az es√©lye, hogy a g√©nek tov√°bbi mut√°ci√≥ja induljon el, ami a r√°k kialakul√°s√°hoz vezet.

A genetik√°nak azonban van egy m√°sik, nagyon komoly szerepe a r√°k gy√≥gy√≠t√°s√°ban: seg√≠ts√©g√©vel egyes ter√°pi√°k hat√©konys√°ga el√Ķre jelezhet√Ķ. Az Amerikai Onkol√≥gusok T√°rsas√°ga (ASCO) a napokban s√ľrg√Ķss√©ggel hozott nyilv√°noss√°gra egy fontos kutat√°si eredm√©nyt, amelyet eredetileg csak a m√°jus v√©gi kongresszusuk sor√°n terveztek bemutatni. A rendk√≠v√ľli bejelent√©st az indokolta, hogy a kutat√°si eredm√©nyek k√∂zvetlen√ľl, azonnal √©rinthetik a vastagb√©ldaganatos betegek ell√°t√°s√°t. A nemzetk√∂zi √∂sszefog√°ssal v√©gzett kutat√°sban √©s a bejelentett vil√°gszenz√°ci√≥ban r√°ad√°sul egy magyar onkol√≥gusnak is szerepe van. Dr. Bodoky Gy√∂rgy, a Szent L√°szl√≥ K√≥rh√°z onkol√≥giai oszt√°ly√°nak vezet√Ķje ugyanis tagja annak a kutat√≥csoportnak, amelyik most mutatott ki szoros √∂sszef√ľgg√©st egy g√©n hib√°ja √©s a c√©lzott ter√°pia hat√©konys√°ga k√∂z√∂tt. Ezzel pontos√≠that√≥ a szem√©lyre szabott ter√°pia. "Azt tudtuk, hogy amikor a daganatban kimutathat√≥ a KRAS g√©n, f√∂l√∂sleges √©s eredm√©nytelen a leghat√©konyabb ter√°pia is. Most az NRAS g√©n jelenl√©t√©r√Ķl is igazol√≥dott ugyanez. A KRAS g√©n hib√°ja a vastagb√©ldaganatos betegek mintegy negyven sz√°zal√©k√°t √©rinti, az NRAS-√© t√≠z sz√°zal√©k√°t. √ćgy √∂sszesen m√°r a betegek fel√©n√©l el√Ķre tudhat√≥, hogy a k√∂lts√©g√©t tekintve milli√≥s nagys√°grend√Ľ, c√©lzott kezel√©s hat√°stalan lesz" - nyilatkozta lapunknak Bodoky Gy√∂rgy. A rendk√≠v√ľli bejelent√©s egy √ļj korszak kezdet√©t is jelenti: tudom√°nyosan bizony√≠tott√° v√°lt, hogy a vastagb√©lr√°k eset√©ben nem elegend√Ķ egyetlen g√©n vizsg√°lata a kezel√©s megv√°laszt√°s√°hoz; azokn√°l a betegekn√©l v√°lt indokoltt√° az NRAS vizsg√°lata, akikn√©l a KRAS g√©nben nem mutattak ki hib√°t. Magyarorsz√°gon a vastagb√©ldaganat a t√ľd√Ķr√°k ut√°n a m√°sodik vezet√Ķ daganatos hal√°lok; √©vente k√∂r√ľlbel√ľl 5000 √°tt√©tes vastagb√©ldaganatot kezelnek. Ha az els√Ķ, az NRAS-t nem vizsg√°l√≥ kezel√©s nem volt sikeres, akkor a k√∂vetkez√Ķ ter√°pia hat√©konys√°ga jelent√Ķsen romlik, "ez√©rt is √≥ri√°si jelent√Ķs√©g√Ľ a bejelent√©s."

Az igazi szenz√°ci√≥ m√°r csak az lenne, ha v√©gre √Ķszint√©n felt√°rn√°k azt a sz√°nd√©kos √©s j√°rul√©kos mesters√©ges terhel√©st, bele√©rtve a sz√°nd√©kos √©s mesters√©ges pszichikai k√°rokoz√°st, mer√©nyletet is, amit most-m√°r hossz√ļ √©vek √≥ta folytatnak az emberis√©g rov√°s√°ra! Pl√°ne, az egy√©bk√©nt sz√Ľk k√∂rben ismert, felel√Ķs√∂k megnevez√©s√©vel...
Na persze, erre nem sz√°m√≠thatunk, a zsid√≥ m√©dia nem fog ilyen √∂ng√≥lt r√ļgni...
Gyz
#45 | Renegat - 2013.06.16. 00:19:36
Ez se maradjon feled√©sben, mert ez√©rt "√ļszunk" most az √°rv√≠zben.Igenis van, l√©tezik √©s alattomosan gyilkol a cionista h√°tt√©rhatalom kil√≥ra megv√°s√°rolt kollabor√°ns orsz√°gb√°bjaik hallgat√≥lagos tudt√°val √©s beleegyez√©s√©vel!

"...Orb√°n Viktor √©s a nagymagyar retorika √≥ta tudjuk, hogy a magyars√°g egy kiv√°lasztott n√©p, n√°lunk van a F√∂ld sz√≠vcsakr√°ja, a magyar az egyetlen fennmaradt √Ķsi nyelv, miegym√°s. Innen pedig m√°r csak egy l√©p√©s, hogy a HAARP-programmal az amerikai korm√°ny a vil√°ghatalmi t√∂rekv√©seit K√≠na √©s Oroszorsz√°g ig√°ba hajt√°s√°n t√ļl a magyar n√©p g√ļzsba k√∂t√©s√©vel k√≠v√°nja el√©rni. HOPP√Ā!....

...a nemzeti √ľnnep el√Ķtt felt√Ľn√Ķen sok "mindenf√©le nemzetis√©g√Ľ" rep√ľl√Ķg√©p repkedett Debrecen felett.

A következtetés:
"Nem v√©letlen√ľl cirk√°lnak felett√ľnk √©jjel-nappal a 'terrorist√°k' tulajdon√°ban l√©v√Ķ rep√ľl√Ķg√©pek √°rasztva magukb√≥l a tudatm√≥dos√≠t√≥ anyagot."

A blogger k√∂vetkeztet: a rep√ľl√Ķk, a HAARP √©s a h√°tt√©rhatalmak gonosz munk√°lkod√°s√°nak c√©lja megakad√°lyozni egy "forradalmian √ļj v√°ltoz√°st" Magyarorsz√°gon. HOPP√Ā!

...Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak demoraliz√°l√°s√°t ilyen eszk√∂z√∂kkel is (amennyiben m√Ľk√∂d√Ķk√©pesek) el k√≠v√°nja √©rni az a vil√°guralomra t√∂r√Ķ h√°tt√©rhatalom, melynek c√©lja Magyarorsz√°g megsemmis√≠t√©se √©s a K√°rp√°t medence teljes gazdas√°gi √©s demogr√°fiai √∂sszet√©tel√©nek megv√°ltoztat√°sa."

http://paramoral....tem.3131.8
#46 | piskota - 2013.06.27. 10:19:30
"...Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak demoraliz√°l√°s√°t ilyen eszk√∂z√∂kkel is (amennyiben m√Ľk√∂d√Ķk√©pesek) el k√≠v√°nja √©rni az a vil√°guralomra t√∂r√Ķ h√°tt√©rhatalom, melynek c√©lja Magyarorsz√°g megsemmis√≠t√©se √©s a K√°rp√°t medence teljes gazdas√°gi √©s demogr√°fiai √∂sszet√©tel√©nek megv√°ltoztat√°sa."
Nos nem kiz√°rt, s√Ķt val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķ, hogy Magyarorsz√°gra vonatkoz√≥an is, l√©tezhet egy "Baldwin-terv", melynek v√©grehajt√°sa a l√°tszat √©s a megtapasztal√°s szerint er√Ķteljesen folyik!
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum