NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  K√©rd√©sek √©s v√°laszok...
K√©rd√©sek √©s v√°laszok...Sokan nem √©rtik, hogy mi√©rt van sz√ľks√©g a g√©nmanipul√°lt vet√Ķmagokra, amikor k√∂ztudottan m√©rgez√Ķk. Megint csak elgondolkodtat√≥, hogy mi√©rt olyan k√≠v√°ncsi a cionista vezet√©s, hogy dr√≥nokkal figyeltetne meg mindenkit, minden besz√©lget√©st, elektronikus kommunik√°ci√≥t lehallgatva, √©s mi√©rt kell az Obamacare t√∂rv√©ny folytat√°sak√©nt 140 ezerf√©le k√≥ddal beazonos√≠tani az √°llampolg√°rok betegs√©geit? Mi√©rt kell az √°llampolg√°rokat a terrorizmusra hivatkozva terroriz√°lni, mik√∂zben a legakt√≠vabb terrortev√©kenys√©get az √°llamok vezet√©sei folytatj√°k, √©s mi√©rt lehet mesters√©ges j√°rv√°nyokra hivatkozva ak√°r katonai ir√°ny√≠t√°st is elrendelni. Az is megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ, hogy mi√©rt kell 70 milli√≥ f√Ķleg muszlim bev√°ndorl√≥val "friss√≠teni" Eur√≥pa "v√©rkering√©s√©t, amikor a legt√∂bbj√ľk sz√ľl√Ķf√∂ldj√©n a befogad√≥k gyilkolj√°k honfit√°rsaikat, de az is egy j√≥ k√©rd√©s, hogy mi alapj√°n mernek az √°llampolg√°r akarat√°val szembeszeg√ľlni egyes demokratikusnak cs√ļfolt eur√≥pai orsz√°gokban, vagy az USA-ban? A logikus √©s √©sszer√Ľ, az √°llampolg√°rok √©rdekeit szolg√°l√≥ k√©rd√©sekre mi√©rt nincsenek elfogadhat√≥ v√°laszok a hatalmat bitorl√≥k r√©sz√©r√Ķl, csak hazugs√°gok √©s mell√©besz√©l√©s?


"Nagy az Isten √°llatkertje, de alacsony a ker√≠t√©s"! Szinte m√Ľv√©szien boncolgatj√°k a semmit, r√©szletk√©rd√©sekre adott hazugs√°gokkal takargatva a val√≥s√°got, szektak√©nt, illumin√°tusokk√©nt, "befektet√Ķkk√©nt" emlegetve a tolvajokat, rabl√≥kat, rabl√≥gyilkosokat, ami egy kis r√©sz√ľkre igaz is, de kor√°bban ezt m√©gis √ļgy h√≠vt√°k, hogy b√Ľnszervezet, vagy rabl√≥banda, nem CFR, amerikai korm√°ny, esetleg ENSZ, de felsorolhatn√°nk mellette a t√∂bbi hasonsz√Ķr√Ľ szervez√Ķd√©st is, bele√©rtve a vil√°g politikusainak z√∂me-jav√°t. M√°ra az "antiszemitizmus elleni harcnak" cionizmus, vagy Egyes√ľlt Nemzetek Szervezetek a neve, pedig egyes√ľl√©sr√Ķl eddig csak a n√©pek kifoszt√°s√°ban, kirabl√°s√°ban √©rtettek egyet. A ENSZ ir√°ny√≠t√°s abb√≥l √°ll, hogy mindenki irtand√≥ tet√Ľ, aki nem kedvez a nem is zsid√≥ "zsid√≥knak", vagy a p√©nzkartellek fosztogat√≥inak, ami egy √©s ugyanaz. Az "objektivizmushoz" hozz√°tartozik, hogy nev√©n nevezz√ľk a "gyereket", √©s √ļjra√©rtelmezz√ľk Henry Kissinger kijelent√©s√©t, miszerint "√Ėn √©s csal√°dja haszontalan zab√°l√≥k". M√°ra ez a mondat azt jelenti az olvasatukban, hogy "addig m√©g √©lhettek am√≠g ki nem irtj√°tok egym√°st a parancsunkra, mert ha lenne eszetek, mi m√°r nem √©ln√©nk".

A m√°s √©s m√°s nev√Ľ, de egy c√©l√ļ √ļn "vil√°gmegv√°lt√≥ csoportosul√°soknak", a neok√≥noknak, cionist√°knak de jobb ha azt mondjuk, √©l√Ķsk√∂d√Ķknek, sok esetben m√©g vall√°si alapokat is felhaszn√°l√≥knak, vagy a z√°szl√≥ikra c√©lkit√Ľz√©sk√©nt ezt aggat√≥k, semmi egyebet nem tesznek, csak meglovagolnak l√©tez√Ķ emberi √©rz√©seket, de kihaszn√°lnak minden lehet√Ķs√©get a t√∂megek √°tver√©s√©re, kifoszt√°s√°ra √©s elpuszt√≠t√°s√°ra. Pontosabb a fogalmaz√°s, ha azt mondjuk, felhaszn√°lj√°k az emberi h√ľlyes√©get, vall√°si -√©s √∂nk√©ntesen v√°llalat butas√°g fanatizmus√°t, a j√≥hiszem√Ľs√©get, √©s az √∂n√©rzet egy fura megnyilv√°nul√°s√°t, amikor csak a megc√©lzottak nem gondolj√°k magukr√≥l, hogy √ľt√Ķd√∂ttek, kihaszn√°ltak, megvezetettek, ir√°ny√≠that√≥k √©s ir√°ny√≠tottak.

Nem akarom b√°ntani a vall√°si k√∂z√∂ss√©geket, de amikor a "Hungarianrealnews" oldal els√Ķ cikke elk√©sz√ľlt, m√°r akkor is arr√≥l √≠rtam, hogy az elk√∂vetkezend√Ķnek sz√°nt "Armageddont" indokl√°s szinten arra a vall√°sh√°bor√ļra √©p√≠tik, amit anno meg√≠rtak a zsid√≥k R√≥m√°ban 200-225 k√∂z√∂tt az "√ďtestamentumban", √©s ugyanezen "j√≥stehets√©gek" 350-375 k√∂z√∂tt szint√©n R√≥m√°ban a "Fenevad" lovagolta "S√°rga l√≥k√©nt" (T√°j√©koztat√≥... ) az √öjtestamentumban, b√°r a "testamentum" v√©grendelet" jelent latinul ami messze √°ll a "sz√∂vets√©gt√Ķl".
Eur√≥pa nagy r√©sze, de az USA lakoss√°ga is megvan gy√Ķz√Ķdve arr√≥l, hogy hogy az a n√©h√°ny sz√°zezres zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g, ami 1948-ig Irakban, Palesztin√°ban √©s Ir√°nban √©lt, sz√≥r√≥dott sz√©t a vil√°gon, lett kiirtva, m√°ra m√°r "20 milli√≥s nagys√°grenddel", √©s a kaz√°r, fajilag soha nem volt zsid√≥k is hozz√°juk tartoznak, mint "v√©rrokonok" ami sokszorosan bebizony√≠tottan nem igaz.

A Buddhizmus √©s hindi vall√°s term√©szetesen nem sorolhat√≥ a judeokereszt√©nys√©ghez hasonl√≥ vall√°sok k√∂r√©be, ahogy az √Ķskereszt√©nys√©g sem, mert a felsoroltak azonos alapokkal rendelkeznek, de egy vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°s√°hoz "szemita" vall√°sok fanatizmusa sz√ľks√©ges, mert csak ezek engednek meg f√©keveszett t√∂megm√©sz√°rl√°sokat. A judeokereszt√©nys√©g √°lvall√°s√°nak l√©trej√∂tte egy mer√©nylet az emberis√©g ellen, b√°r "meg√°lmod√≥i" is √°ldozatul esnek n√©h√°ny ezer √©ves terv√ľknek.


A "kivitelez√©s" els√Ķsorban az elkaz√°r-zsid√≥sodott egykori fajzsid√≥ szervezetekre h√°rult, √©s h√°rul olyan megoszt√≥ feladatk√©nt, ami egyben garant√°lja a fajzsid√≥k teljes kiirt√°s√°t, de biztos√≠tja a t√ļl√©l√©shez sz√ľks√©ges √©l√Ķsk√∂d√©si lehet√Ķs√©get is a kam√©leonhoz hasonl√≥, "sz√≠nv√°lt√≥" kaz√°r-zsid√≥s√°g r√©sz√©re a "felh√ļzott b√Ķr" tulajdonosainak rov√°s√°ra. Megeml√≠thet√Ķ, csak eml√©keztet√Ķk√©nt √©s r√∂viden, hogy a legbuzg√≥bb civil cionista terrorista szervezet a Zsid√≥ V√©delmi Liga volt. Az aktivist√°k r√©szt vettek sz√°mos b√Ľncselekm√©nyben, √©s az Egyes√ľlt √Āllamok Sz√∂vets√©gi Nyomoz√≥ Irod√°ja m√°r t√∂bbsz√∂r beid√©zte, mint egy b√Ľn√∂z√Ķ terrorista csoportot, pedig a Zsid√≥ V√©delmi Lig√°t 1968-ban alap√≠totta Rabbi Meir Kahane. Martin David Kahane 1932-ben Brooklynban, New Yorkban sz√ľletett. √ē els√Ķsz√ľl√∂tt fia volt egy ortodox rabbinak, aki akt√≠van r√©szt vett a "revizionista" mozgalom cionista kem√©nyvonalas Ze'ev Jabotinsky-f√©le vonal√°ban.

A k√©t Jabotinsky buzg√≥ k√∂vet√Ķkk√©nt h√≠rn√©vre tettek szert, mint a cionista terror csoportok vezet√Ķi, √©s k√©s√Ķbb, amikor Izrael minisztereln√∂ke Menachem Begin lett, egyszerre vezette az Irgun csoportot Jichak Samirral, aki a Lehi csoportot (Stern-band√°t) is vezette. Shamir d√∂nt√Ķ szerepet j√°tszott a Lehi gyilkoss√°gban, 1944 november√©ben a brit k√∂zel-keleti megb√≠zottja Lord Moyne, √©s gr√≥f Folke Bernadotte, sv√©d ENSZ b√©ke k√∂zvet√≠t√Ķ 1948. szeptemberi meggyilkol√°s√°ban. A csoportot egy ideig az 1960-as √©vekben, Kahane vezette kett√Ķs √©letet √©lve. Michael King n√©ven √©lt √©s "dolgozott". Kahane √©s az √ļj szervezet megkapta a fontos, √©s val√≥sz√≠n√Ľleg d√∂nt√Ķ t√°mogat√°st k√©t er√Ķs sz√∂vets√©ges√©t√Ķl, az izraeli jobboldali Herut politikai p√°rtt√≥l, √©s a New York-i maffi√°t√≥l. Kahane-t meggyilkolt√°k 1990. november 5-√©n egy manhattani sz√°llod√°ban New York City-ben, de Kahane rabbi elvei fennmaradtak, miszerint "minden nem-zsid√≥ egy potenci√°lis n√°ci gyilkos", vagy ahogy egy tanulm√°ny√°ban 1982-ben megjelent, Kahane kihangs√ļlyozta a k√∂ny√∂rtelen v√°laszt√°s lehet√Ķs√©g√©t, "vagy mi, vagy √Ķk, a term√©szet harca a zsid√≥k √©s az ellens√©g k√∂z√∂tt".

Az√≥ta bizonyos r√©szben csak a nevek v√°ltoztak, a c√©lok nem. Oldalak ezreit lehetne megt√∂lteni a felsorol√°sukkal, mint ahogy ez meg is t√∂rt√©nt a legt√∂bb esetben, √©s a b√Ľnlajstrom egyre csak n√∂vekszik, mik√∂zben k√∂vetkezetesen, makacs elsz√°nts√°ggal, √©s hihetetlen gonoszs√°ggal hajtj√°k v√©gre emberis√©gellenes b√Ľncselekm√©nyeiket. Az el√Ķbbiekben le√≠rt szemelv√©ny a zsid√≥-maffi√°kr√≥l az√©rt ker√ľlt megeml√≠t√©sre, mert m√°ra ez a maffia beh√°l√≥zta vil√°got, √©s a legt√∂bb helyen √°tvett√©k a hatalmat a politikai √©letben is, nem csak a gazdas√°gi √©s p√©nz√ľgyi vonatkoz√°sokban. A korm√°nyokban zsid√≥k gondoskodnak az √©rdekeiknek megfelel√Ķ d√∂nt√©sekr√Ķl, a lakoss√°g kifoszt√°s√°r√≥l, ellehetetlen√≠t√©s√©r√Ķl √©s fokozatos kiirt√°s√°r√≥l. A c√©l jelenleg, hogy kihaszn√°lva a K√∂zel-Kelet √©s Afrika megosztotts√°g√°t, megszerezz√©k √©s kiirts√°k a Harmadik Vil√°got, majd fokozatosan, id√Ķnk√©nt sz√∂vets√©gesnek felhaszn√°lva az √ļtjukba es√Ķ n√©peket, megt√°madva a T√°vol-Keletet, elz√°rj√°k a t√©rs√©get a vesz√©lytelenebb, fosszilis energiahordoz√≥kt√≥l. Az atomenergia hagyom√°nyos felhaszn√°l√°sa atomreaktorokkal, ahogy a Jap√°n p√©lda is mutatja, nemzetbiztons√°gi kock√°zatot jelent, b√°r HAARP-b√°zisokkal az oroszok, k√≠naiak, √©s a jap√°nok is rendelkeznek. Az ilyen b√°zisok is s√©r√ľl√©kenyek egy esetleges rak√©tacsap√°ssal szemben, de az m√°r a ny√≠lt h√°bor√ļ r√©sze lesz, √©s nem fogja befoly√°solni a h√°bor√ļ v√©gkimenetel√©t, mert meg is kellene tudni v√©deni ezeket.

K√≠na √©s India energia -√©s piac-addikci√≥ja, idesorolva Jap√°nt √©s D√©l-Kore√°t is a t√©rs√©g t√∂bbi orsz√°g√°val, t√°rsadalmi f√ľgg√Ķs√©geket, fesz√ľlts√©gkelt√©si lehet√Ķs√©geket teremt. A t√°vol-keleti orsz√°gok nem v√©letlen√ľl, hanem a nyugati piacok szinte korl√°tlan megnyit√°sa miatt n√©pesedtek t√ļl f√©lelmetes √ľtemben. Ez sz√°nd√©kosan okozott √©s hatalmas √©lelmez√©si feladatokat r√≥ mez√Ķgazdas√°gukra √©s a strat√©giai lehet√Ķs√©geikre mik√∂zben K√≠na k√©s√Ķn, India szint√©n k√©s√Ķn √©s korl√°tozott anyagi lehet√Ķs√©gekkel kezdte el a fegyverkez√©st. Els√Ķdleges cs√ļcstechnol√≥gi√°val csak az oroszok rendelkeznek a r√©gi√≥ban √©s Oroszorsz√°g legy√Ķz√©se tehetn√© lehet√Ķv√© a val√≥di NWO-s zsid√≥-vil√°gkorm√°ny l√©trej√∂tt√©t, de ehhez is katon√°k kellenek, biol√≥giai -√©s vegyi t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek, valamint a h√°torsz√°g homog√©n t√°mogat√°s√°nak biztos√≠t√°sa.


A vil√°g lakoss√°g√°nak 500 milli√≥ra cs√∂kkent√©si terve logikusan k√∂vetkezik az utols√≥nak eml√≠tett homog√©n h√°torsz√°gi t√°mogat√°s kialak√≠t√°si k√©nyszer√©b√Ķl, mivel hozz√°vet√Ķleg 20 milli√≥ t√∂meggyilkos cionista ideol√≥gi√°t hirdet√Ķ m√©g ekkora l√©tsz√°mot sem tudna tart√≥san elnyomni. M√©g a "tervezett marad√©k" is b√Ķven el√©g lenne egy nem faji, hanem puszt√°n "zsid√≥ vall√°si holokauszt" tot√°lis √©s v√©gleges lebonyol√≠t√°s√°hoz, de id√°ig sem fognak eljutni, mert genetikai vizsg√°latokkal v√©glegesen kisz√Ľrhet√Ķk a n√©pess√©gb√Ķl. Az anyagi, technikai √©s katonai b√°zist jelenleg az USA k√©pezi, √©s a mag√°t v√©gvesz√©lyben √©rz√Ķ amerikai m√°r most korm√°ny√°t√≥l retteg √©s k√©sz√ľl√Ķdik ellene. A polg√°rok elleni h√°bor√ļt a katonai csapatok k√∂z√∂tti belh√°bor√ļ fogja felv√°ltani, ami m√©g a vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°sa el√Ķtt a rendszer √∂sszeoml√°s√°hoz vezet. Az Eur√≥pai Uni√≥t meg eddig sem tartotta √∂ssze semmi, csak az USA-NATO h√°tt√©rt√°mogat√°s, √©s a korrupt, csal√≥ korm√°nyok √°ldemokratikus cionista diktat√ļr√°ja. A megsz√°ll√≥-rendfenntart√≥ kontingensek k√∂z√ľl a legnagyobbak fogj√°k a kisebbeket arra k√©nyszer√≠teni, hogy saj√°t haz√°jukban teremtsenek v√©gre emberi rendet...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | Seraf - 2013.06.17. 13:16:09
Zolt√°n .
Menet k√∂zbe belefutottam egy nem teljesen √ļj cikkbe, ami a meg√°llap√≠t√°sodat t√°mogatja : "Gy√≥gyszerfel√ľgyelet √©s csal√°s" http://magyarmegm...sal%C3%A1s √Čbreszt√©sre alkalmas
h√≠r lehet, hogy a fogyaszt√≥k felfigyeljenek az √∂sszefon√≥d√°sra, ami m√©g v√©letlen√ľl sem az eg√©szs√©g√ľk √©rdek√©ben j√∂tt l√©tre - Lassan az a k√©rd√©s, hogy melyik Fel√ľgyelet fel√ľgyel ?!

Engem igaz√°b√≥l az lep meg, hogyan nem lehet addig ( arra az egyszer√Ľ k√∂vetkeztet√©sre )
eljutni, hogy a kemikália minden esetben a mellékhatásai okán valamilyen mértékben mér -
gez s a közmegnyugtatással ellentétben nem meghosszabbítja, hanem lecsökkenti az em -
berek √©let√©t, el√Ķid√©zve n√°luk ilyen meg olyan ( kisz√°m√≠thatatlan ) biol√≥giai elv√°ltoz√°sokat .
#42 | piskota - 2013.06.27. 07:38:47
Seraf!

Igen!
Vélem, hogy pillanatnyi érdekek manipulációjának vagyunk alárendelve..!
Gyakorlatilag √Ķrj√≠t√Ķ ostobas√°g a hossz√ļt√°v√ļ koncepci√≥ hi√°nya, azaz ami l√©tezik e k√∂rben, az emberis√©gellenes!
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum