NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)
Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)Ez az "√ļtmutat√≥" nagyon fontos, √©letet √©s √©letteret menthet, ne legy√ľnk sz√Ľkmark√ļak, lust√°k vagy kicsinyesek √©s juttassuk el mindenkinek, aki neh√©z helyzetbe ker√ľlt. Sok m√ļlik azon, hogy min√©l t√∂bben lehet√Ķs√©get kapjanak kiker√ľlni a bankok √©s a vel√ľk egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ volt √©s jelenlegi "korm√°nyok" valamint a bankokat t√°mogat√≥ "igazs√°gszolg√°ltat√°si rendszer" piszkos karmai k√∂z√ľl.

A Magyarok Istene √Āldjon meg minden "Embert"!

/Tulok/


Cselekv√©si √ļtmutat√≥ az orsz√°g kifosztott
lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság
hatalom átvételi folyamatának befejezéséig,
2013. augusztus 20.-ig


1. A facebookon és más internetes portálokon az AMK térnyerése már megállíthatatlan. A további mozgósítással fel kell gyorsítani a folyamatot. A www.tempopart.hu, www.tempohirek.com,
www.apostolimagyarkiralysag.hu, www.maghirdeto.hu, www.szentkoronabank.hu c√≠m√Ľ hivatalos honlapjainkon l√©v√Ķ adatb√°zisb√≥l min√©l t√∂bb h√≠rt osszatok meg a facebookon illetve hozz√°sz√≥l√°sok form√°j√°ban minden m√°s internetes port√°lon, ahol van hozz√°sz√≥l√°si lehet√Ķs√©g, ak√°r regisztr√°ci√≥ √ļtj√°n is. Els√Ķdlegesen a Szentkoron√°ra, mint elektronikus fizet√Ķeszk√∂zre t√∂rt√©n√Ķ regisztr√°ci√≥val kapcsolatos linket: Link . C√©lszer√Ľ a megoszt√°sokon √©s a hozz√°sz√≥l√°sokon t√ļl a levelez√Ķrendszeretekben is kik√ľldeni m√°s TEMPO P√°rtos anyagokkal, rekl√°mvide√≥kkal √©s m√°s ott tal√°lhat√≥ fontos dokumentumokkal egy√ľtt
(Videó
Video
Video
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link1
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link2
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link3

Ami a cs√∂v√∂n kif√©r, √©s gy√Ķz a v√©r n√©lk√ľli FORRADALOM!


2. A fenti anyagokban folyamatosan tett√ľk k√∂zz√© az ad√≥sment√Ķ programpontjainkat. Az al√°bbiakban fontoss√°gi sorrendben ism√©telj√ľk meg a cselekv√©s tervszer√Ľ feladatait:
a.) A m√°r v√©grehajt√°si szakban l√©v√Ķ √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥ el√Ķtti elj√°r√°sban halad√©ktalanul jelents√ľk be a Szentkoron√°val t√∂rt√©n√Ķ teljes√≠t√©si sz√°nd√©kunkat a Vht. 41.¬ß (1.)-re val√≥ hivatkoz√°ssal √≠r√°sban, illetve a v√©grehajt√≥i irod√°n jegyz√Ķk√∂nyv felv√©tele mellett, melyb√Ķl k√©rj√ľnk m√°solatokat. Link
Amennyiben a v√©grehajt√°st k√©r√Ķ a teljes√≠t√©st √≠r√°sban elutas√≠tja, √ļgy jogunkban √°ll a Vht. 41.¬ß (5.) alapj√°n pert ind√≠tani, ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°st a per joger√Ķs befejez√©s√©ig fel kell f√ľggeszteni.
b.) 1991. √©vi XLI. T√∂rv√©ny a k√∂zjegyz√Ķkr√Ķl a 131.¬ß alapj√°n a k√∂zjegyz√Ķvel foglaltassuk k√∂zjegyz√Ķi okiratba, hogy visszavonjuk az egyoldal√ļ tartoz√°selismer√Ķ nyilatkozatunkat. Link (131. ¬ß (1) Nem tekinthet√Ķ k√∂zokiratnak az az okirat, amelyet a k√∂zjegyz√Ķ a 120-129. ¬ß-ban foglaltak megs√©rt√©s√©vel vagy elmulaszt√°s√°val k√©sz√≠tett.)

120. ¬ß (1)259 A k√∂zjegyz√Ķi okirat elk√©sz√≠t√©se alkalm√°val a k√∂zjegyz√Ķ k√∂teless√©ge, hogy

a) meggy√Ķz√Ķdj√©k a f√©l √ľgyleti k√©pess√©g√©r√Ķl √©s jogosults√°g√°r√≥l, tov√°bb√° val√≥di sz√°nd√©k√°r√≥l,
b) t√°j√©koztassa a felet a jog√ľgylet l√©nyeg√©r√Ķl √©s jogi k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl,
c) vil√°gosan √©s egy√©rtelm√Ľen √≠r√°sba foglalja a f√©l nyilatkozatait,
d)260 felolvassa a k√∂zjegyz√Ķi okiratot a f√©l el√Ķtt; a k√∂zjegyz√Ķi tan√ļs√≠tv√°nyt csak akkor kell felolvasni, ha e t√∂rv√©ny kifejezetten √≠gy rendelkezik,
e) meggy√Ķz√Ķdj√©k arr√≥l, hogy a k√∂zjegyz√Ķi okiratban foglaltak megfelelnek a f√©l akarat√°nak,
f)261 el√Ķzetesen t√°j√©koztassa a szem√©lyazonoss√°g ellen√Ķrz√©s√©vel √©rintett felet az ellen√Ķrz√©s c√©lj√°r√≥l, m√≥dj√°r√≥l √©s tartalm√°r√≥l, a k√∂zjegyz√Ķi k√∂zrem√Ľk√∂d√©s megtagad√°s√°nak k√∂telezetts√©g√©r√Ķl √©s a 122. ¬ß (8) bekezd√©s√©ben megjel√∂lt bejelent√©si k√∂telezetts√©g√©r√Ķl, valamint az ellen√Ķrz√©s sor√°n megismert adatok kezel√©s√©r√Ķl.
(2)262 A tervezeten eszk√∂z√∂lt v√°ltoztat√°s √©s kieg√©sz√≠t√©s sz√∂veg√©nek kiv√©tel√©vel mell√Ķzhet√Ķ a felek √°ltal rendelkez√©sre bocs√°tott √≠r√°sbeli tervezet felhaszn√°l√°s√°val k√©sz√≠tett k√∂zjegyz√Ķi okirat felolvas√°sa, ha a jogi k√©pvisel√Ķvel elj√°r√≥ jogi szem√©ly felek, vagy a lak√°sc√©l√ļ √°llami t√°mogat√°sokr√≥l sz√≥l√≥ k√ľl√∂n jogszab√°ly szerinti √°llami kamatt√°mogat√°ssal √©rintett hitelszerz√Ķd√©st (jelz√°loghitel szerz√Ķd√©st) k√∂t√Ķ felek a k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtt egy√ľttesen kijelentik, hogy az okirat tervezet√©t megismert√©k √©s ez√©rt k√©rik az okirat felolvas√°s√°nak mell√Ķz√©s√©t. A felolvas√°s mell√Ķz√©se nem √©rinti a k√∂zjegyz√Ķi okirat k√©sz√≠t√©s√©vel kapcsolatban el√Ķ√≠rt egy√©b k√∂telezetts√©gek teljes√≠t√©s√©t. Nincs lehet√Ķs√©g a felolvas√°s mell√Ķz√©s√©re, ha a felek b√°rmelyike a 124. ¬ß a)-c) pontj√°ban megjel√∂lt szem√©ly.
A nyilatkozat k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtti visszavon√°s√°val a tartoz√°selismer√Ķ okirat illetve a v√©grehajt√°si z√°rad√©k jogereje megsz√Ľnik. Ez√°ltal a hitelez√Ķ k√©nyszer√ľl a k√∂vetel√©s behajt√°s√°nak √©rdek√©ben b√≠r√≥s√°ghoz fordulni. Ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°sok megsz√Ľnnek.
c.) Az ellehetetlen√ľl√©sre hivatkoz√°ssal keress√ľk meg az illet√©kes b√≠r√≥s√°got, hogy foglalj√°k
jegyz√Ķk√∂nyvbe, √©s t√°j√©koztass√°k a hitelez√Ķinket, hogy a tartoz√°sunk megsz√Ľnt. A t√∂rv√©nyes
b√≠r√≥i int√©zked√©sek k√∂vetkezt√©ben tartoz√°saink megsz√Ľnnek, √©s k√°rt√©r√≠t√©si pereket ind√≠thatunk a hitelez√Ķinkkel szemben.


A teljesítés lehetetlenné válása

312. ¬ß (1) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt egyik f√©l sem felel√Ķs, a szerz√Ķd√©s megsz√Ľnik. A teljes√≠t√©s lehetetlenn√© v√°l√°s√°r√≥l tudom√°st szerz√Ķ f√©l halad√©ktalanul k√∂teles err√Ķl a m√°sik felet √©rtes√≠teni. Az √©rtes√≠t√©s elmulaszt√°s√°b√≥l ered√Ķ k√°r√©rt a mulaszt√≥ felel√Ķs.
(2) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a k√∂telezett felel√Ķs, a jogosult a teljes√≠t√©s elmarad√°sa miatt k√°rt√©r√≠t√©st k√∂vetelhet.
(3) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a jogosult felel√Ķs, a k√∂telezett szabadul tartoz√°sa al√≥l, √©s k√∂vetelheti k√°r√°nak megt√©r√≠t√©s√©t.
(4) Ha a vagylagos szolg√°ltat√°sok k√∂z√ľl valamelyiknek a teljes√≠t√©se lehetetlenn√© v√°lik, a szerz√Ķd√©s a t√∂bbi szolg√°ltat√°sra korl√°toz√≥dik.
(5) Ha a lehetetlen√ľl√©s√©rt a v√°laszt√°sra nem jogosult f√©l felel√Ķs, a m√°sik f√©l v√°laszthat a lehets√©ges szolg√°ltat√°s √©s a lehetetlenn√© v√°l√°s k√∂vetkezm√©nyei k√∂z√∂tt.
(6) Ha a lehetetlenn√© v√°lt szolg√°ltat√°s t√°rgy√°nak maradv√°nya a k√∂telezett birtok√°ban maradt, vagy a k√∂telezett a szolg√°ltat√°s t√°rgya helyett m√°st√≥l k√°rp√≥tl√°st kapott vagy ig√©nyelhet, a jogosult a maradv√°ny, illet√Ķleg a k√°rp√≥tl√°s √°tenged√©s√©t k√∂vetelheti az ellenszolg√°ltat√°s ar√°nyos r√©sze ellen√©ben.

3.) A fenti l√©p√©sek megt√©tele a k√∂z√ľzemi sz√°ml√°inkon t√ļlmen√Ķen minden tov√°bbi tartoz√°saink megfizet√©se al√≥l mentes√≠t benn√ľnket. A tov√°bbiakban ne fizess√ľnk a hitelez√Ķinknek egy fill√©rt sem forintban, hiszen a minden magyar √°llampolg√°r r√©szv√©tel√©vel alap√≠tott Szent Korona Bank a tartoz√°sainkat √°tv√°llalta, √©s r√©sz√ľnkre az igazolt, jogos k√∂vetel√©sek ellen√©rt√©k√©t Szentkoron√°ban foly√≥s√≠tja, hogy magunk tudjunk teljes√≠teni a hitelez√Ķinknek, ha a k√∂vetel√©s√ľk vitat√°sa k√∂r√ľlm√©nyes, illetve biztos√≠tott.

√ćgy a terheket nem mi viselj√ľk tov√°bb, hanem a hitelez√Ķink, mivel ha a k√∂vetel√©seiket be akarj√°k hajtani, nekik kell k√∂lts√©ges √©s hosszadalmas b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sokat ind√≠tani. A bankok nem √©lhetnek illet√©kfeljegyz√©si joggal, √≠gy be kell fizetni√ľk a k√∂vetel√©s√ľk teljes √∂sszeg√©nek a 6%-√°t a b√≠r√≥s√°g r√©sz√©re.

Azzal, hogy tov√°bbi teljes√≠t√©seket nem eszk√∂z√∂l√ľnk hitelez√Ķink fel√©, anyagilag ellehetetlen√ľlnek, √©s a m√©g regn√°l√≥ Orb√°n-korm√°ny nem tudja t√Ķl√ľk beszedni a bankra kivetett ad√≥kat, ezzel el√Ķseg√≠tj√ľk, felgyors√≠tjuk t√°voz√°sukat. Az elj√°r√°sok sor√°n a "hitelez√Ķink" k√©pvisel√Ķi, banki √ľgyint√©z√Ķk, tan√°csad√≥k, √ľgyv√©dek, k√∂nyvel√Ķk, b√≠r√°k, b√≠r√≥s√°gi dolgoz√≥k √©s m√°s "hivatalos szem√©lyek" megpr√≥b√°lnak benneteket megf√©leml√≠teni, lebesz√©lni a fenti cselekv√©sr√Ķl, hogy ez nem kivitelezhet√Ķ, mert nem jogszer√Ľ, stb., stb.. Ne higgyetek nekik, mert a fentiek alapj√°n l√°that√≥, hogy nem csak az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g t√∂rv√©nyei v√©denek benn√ľnket, hanem m√©g az illegitim 3. Magyar k√∂zt√°rsas√°g t√∂rv√©nyei is (Ptk., Btk., stb.).

A k√∂z√ľzemi sz√°ml√°k k√∂z√ľl is a fontoss√°gi sorrend: villany, v√≠z, internet, telefon (hogy kommunik√°lni tudjatok illetve el√©rhet√Ķk legyetek). G√°z, f√Ľt√©s, stb. csak ezek ut√°n k√∂vetkezik.
Otthonr√≥l az internetes mozg√≥s√≠t√°s kivitelezhet√Ķ, semmilyen utcai megmozdul√°son ne vegyetek r√©szt, mert az a horda √©rdek√©t szolg√°lja Link

Term√©szetesen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Korm√°nyz√≥i hivatala k√∂zben folyamatosan int√©zi a KIEGYEZ√ČS-ben foglalt hatalom√°tv√©tellel kapcsolatos teend√Ķket, egyeztetve a hazai √©s a nemzetk√∂zi szervek illet√©keseivel. A csata a kezdetek el√Ķtt eld√Ķlt, a J√≥isten d√∂nt√∂tt, nek√ľnk m√°r csak harcolni kell, de csak √©sszel, mert t√∂bbet √©sszel, mint er√Ķvel. Az igazs√°g gy√Ķzni fog.
Csak joger√Ķs b√≠r√≥i v√©gz√©ssel kibocs√°tott fizet√©si meghagy√°s alapj√°n lenn√©nk v√©grehajthat√≥k, √©s v√©grehajt√°sra csak √©s kiz√°r√≥lag az √∂nkorm√°nyzati ad√≥oszt√°ly, NAV, b√≠r√≥s√°gi √©s az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi
végrehajtó jogosult
(az esetek 90%-ban az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥t b√≠zz√°k meg, mivel √Ķ priv√°t veszi le a v√©grehajt√°si k√∂lts√©geket, amib√Ķl vissza tud osztani a hord√°nak, √≠gy az nem ker√ľl az √°llamkassz√°ba, amit m√©g k√ľl√∂n el kellene lopniuk). A faktorc√©gek √©s m√°s k√∂vetel√©skezel√Ķk (OTP Faktoring, EOS, Justitia, stb.), prib√©kjei nem hajthatnak be rajtunk t√∂rv√©nyesen semmit, az √°ltaluk t√∂rt√©n√Ķ zaklat√°s eset√©n azonnal k√©rjetek rend√Ķri seg√≠ts√©get, melyet meg fogunk kapni. Ha a fenti l√©p√©seket megteszitek, hivatalos v√©grehajt√≥k sem tudnak vel√ľnk szemben elj√°rni, ez el√Ķseg√≠ti az √Ķ t√°voz√°sukat is, mivel nem lesz bev√©tel√ľk, √©s a n√°luk alkalmazottk√©nt dolgoz√≥ "polg√°rt√°rsaink" sem fognak ingyen dolgozni, √©s nekik is √©rdek√ľkben √°ll, hogy az √ļj nemzeti fizet√Ķeszk√∂z min√©l el√Ķbb teret nyerjen, mivel nekik is j√°r a havi 1.000 Stk alapj√∂vedelem.

A fenti cselekv√©ssorozathoz minden seg√≠ts√©get megadunk, keressetek benn√ľnket az ismert minden el√©rhet√Ķs√©gi helyeinken.

√ČLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG!!! √ČLJEN A HAZA, √ČS GYERTEK HAZA, HOGY GY√ēZZ√ĖN A V√ČR N√ČLK√úLI FORRADALOM. AZ UTC√ĀRA ELEGEK LESZNEK
GLATZ FERENC VEZET√ČS√ČVEL A PATAKI F√ČLE B√ćR√ďK √ČS M√ĀS HORDATAGOK CIVIL
KEZDEM√ČNYEZ√ČSNEK √ĀLC√ĀZVA MAGUKAT, MERT M√ĀR √ĀTL√ĀTUNK A SZIT√ĀN.


Kecskemét, 2013.06.29.


Borbély József
kormányzó


Újabb fejlemény (forró drót):

József Kozma :

Javaslom, hogy a semmis√©gen k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©st is be kell
jelenteni a bank hib√°j√°b√≥l, mert a semmis szerz√Ķd√©s eset√©ben az
eredeti állapot vissza állítása lesz a cél a Bíróságoknál, de ezen
k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©s √°ll√°spontom szerint a hitelek d√∂nt√Ķ
többségénél meg áll ezért a Ptk. 312.§ (3) bekezdését lehet alkalmazni
ez kimondja, hogy a jogosult hibájából következik be az
ellehetetlen√ľl√©s akkor a k√∂telezett szabadul a k√∂telezetts√©ge al√≥l √©s
kérheti kárának a megtérítését. Szóval jó munkát!!!....

Letöltés

  HozzŠszůlŠsok
#71 | piskota - 2013.08.02. 07:38:57
A vall√°st√≥l elt√©r√Ķ HITEL-√ľgyben:


Forintalap√ļ lehet a deviz√°ban felvett hitel
2013. augusztus 01., 10:26
Priv√°tbank√°r, MTI

Cimkék
devizahitel
, Nemzeti Eszk√∂zkezel√Ķ
, végtörlesztés
, Bankszövetség


M√©g a bankok sem tudj√°k, mennyibe ker√ľl ez majd nekik.

A jelz√°log alap√ļ devizahitelek forintos√≠t√°s√°val seg√≠theti a korm√°ny a devizahiteleseket - mondta Varga Mih√°ly nemzetgazdas√°gi miniszter cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a Kossuth R√°di√≥ 180 perc c√≠m√Ľ m√Ľsor√°ban. A miniszter √ļgy fogalmazott: a civil √©rdekk√©pviselettel, valamint a Magyar Banksz√∂vets√©ggel t√∂rt√©nt egyeztet√©seken k√∂rvonalaz√≥dott, hogy "val√≥sz√≠n√Ľ olyan megold√°st kell alkalmazni, amely valamilyen m√≥don forintos√≠tja ezeket a hiteleket".

Varga Mih√°ly kifejtette: a korm√°nyv√°lt√°skor t√∂bb mint 730 ezer jelz√°log alap√ļ devizahiteles volt Magyarorsz√°gon, az elm√ļlt √©vekben a v√©gt√∂rleszt√©ssel, az √°rfolyamg√°t bevezet√©s√©vel, a Nemzeti Eszk√∂zkezel√Ķ elind√≠t√°s√°val, illetve a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ banki √ľgyf√©lseg√≠t√Ķ programokkal 488 ezer embernek siker√ľlt valamilyen seg√≠ts√©get adni. Eml√©keztetett arra, hogy a korm√°ny √ļgy d√∂nt√∂tt, a jelz√°log alap√ļ devizahitelt ki kell vezetni a piacr√≥l, mert rossz term√©k, √©s szeretn√©nek seg√≠teni azoknak az embereknek, akiket az eddigi megold√°sok nem √©rtek el. Arra kell valamilyen megold√°st tal√°lni, hogy az id√Ķk√∂zben jelent√Ķsen megv√°ltozott √°rfolyamot √©s "a hektikusan v√°ltoz√≥ kamatszintet megpr√≥b√°ljuk valamilyen m√≥don fix√°lni" - jelezte Varga Mih√°ly, hozz√°t√©ve, hogy erre is vannak eur√≥pai p√©ld√°k, p√©ld√°ul a kamatszint r√∂gz√≠t√©se egy plusz-m√≠nusz s√°vban.

Mindenkinek fizetnie kell

Az √©rintettekr√Ķl elmondta: az els√Ķ sz√°m√ļ kedvezm√©nyezettek azok lehetnek, akik lak√°sc√©l√ļ devizaalap√ļ jelz√°loghitelt vettek fel, de azok nem, akik szabad felhaszn√°l√°s√ļ jelz√°loghitelt vettek fel. "Ezen hitelek kivezet√©se m√°shogyan t√∂rt√©nhet majd meg" - f√Ľzte hozz√° Varga Mih√°ly. Vannak, akik befektet√©si c√©llal v√°s√°roltak lak√°st, rajtuk "nem tudunk seg√≠teni" - mondta Varga Mih√°ly.
Míg korábban a forintárfolyam viszonylag stabil volt, a kamatszintet viszont néha 2-3 százalékkal is meg kellett emelni, nemsokára fordítva lehet, legalábbis a devizahitelek kivezetése után. Részletek>>

Kifejtette: az egyeztet√©seken arr√≥l m√©g nem volt sz√≥, hogy a bankok mekkora terhet tudnak elviselni, a tehermegoszt√°s nem ker√ľlt sz√≥ba. Kiemelte: a t√°rgyal√°sokon neki - az √°llam mellett - nemcsak az √©rintett hiteleseket, hanem azokat az embereket is k√©pviselnie kell, akik semmilyen hitelt vagy csak forinthitelt vettek fel. Arra a k√©rd√©sre, hogy mik√©nt lehet majd kisz√Ľrni azokat, akik tudn√°k fizetni hitel√ľket, m√©gis az √°llami seg√≠ts√©gre v√°rnak, Varga Mih√°ly lesz√∂gezte: "a hitelt mindenkinek fizetnie kell", csak azokon tudnak √©s akarnak seg√≠teni, akik a rossz szerz√Ķd√©sek, a rossz term√©k miatt ker√ľltek neh√©z helyzetbe.

Csak semmi kapkod√°s

A miniszter jelezte: kapkodni nem kell, de megold√°st kell tal√°lni, legk√©s√Ķbb √Ķszre el kell k√©sz√ľlnie egy megold√°si javaslatnak. Mivel a j√∂v√Ķ √©vi k√∂lts√©gvet√©sr√Ķl sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyt szeptember 30-√°ig kell beny√ļjtani az Orsz√°ggy√Ľl√©snek, addigra fel kell m√©rni azt, hogy egy ilyen seg√≠t√Ķ program mennyibe ker√ľlhet az √°llamnak

H√°t...
Mindenkinek fizetni kell, mindenki érintett!
Gyz
#72 | Seraf - 2013.08.03. 18:25:21
Kellemes h√©tv√©g√©t mindenkinek : Akkor sikeredett a film konvert√°l√°sa / felt√∂lt√©se ; √ćgy ha -
marj√°ban folytatn√°m is az el√Ķz√Ķ gondolatok / t√©nyek b√Ķv√≠t√©s√©t - Az amazonoknak k√ľl√∂n √©r -
dekess√©ggel fog szolg√°lni a *femin* √©nj√ľk er√Ķs√≠t√©s√©re, mivel a dokumentum Johanna saj√°t
kijelent√©seit is tartalmazza az elhivat√°s√°val kapcsolatosan ... Azaz, lehet b√ľszk√©nek is len -
ni, mert ez az √©lett√∂rt√©net igazolja, hogy nem kiz√°r√≥lagosan f√©rfi√ļi kiv√°lts√°g a Teremt√Ķvel
szoros / k√∂zvetlen kapcsolatban lenni √©s ha az √ēs-Kereszt√©nyek 300 √©ves √ľld√∂z√©s√©t vesz -
sz√ľk alapul, akkor nyugodtan kijelenthet√Ķ, hogy a m√°rt√≠r √©s n√©vtelen szokny√°sok legal√°bb
annyian voltak, ha nem t√∂bben, mint a gaty√°sok ( Az √ćr√°s √Ķket nevezi szentnek √©s a kitar -
t√°sukat √°ll√≠tja k√∂vetend√Ķ p√©ld√°nak mindenki sz√°m√°ra ) { √ēk t√©nyleg J√©zus k√∂vet√Ķi voltak }

YouTube Videů

" A burgundok fogták el és adták az angolok kezére, majd az egyházi törvényszék elítélte
√©s 19 √©ves kor√°ban m√°gly√°n meg√©gett√©k. 24 √©vvel k√©s√Ķbb, 1455-ben VII. K√°roly kir√°ly fel -
k√©rte III. Kallixtusz p√°p√°t, vizsg√°ltassa fel√ľl a szentsz√©k d√∂nt√©s√©t - Az √ļj elj√°r√°sban Jean -
ne-ét ártatlannak találták és mártírrá nyilvánították " { http://hu.wikiped...2%80%99Arc }

A film tárgyilagosan szemlélteti a mindenkori ( vallási és világi ) hatalmi és politikai mahiná -
ciót, illetve Jeanne példája azt is mutatja, hogy mennyire erkölcstelen / igaztalan volt ve -
le szemben az is, aki a királyságot köszönhette a 'megjelenésének', mivel Johanna rehabili -
t√°l√°s√°t is √∂n√∂s √©rdekb√Ķl kezdem√©nyezte. Mondhatni, miszerint az √°rul√°son k√≠v√Ľl vannak az
aljasságnak magasabb megnyilvánulásai { Az inkvizítor jelleme pedig említésre sem méltó }

TELJES FILM
JEANNE D'ARC - AZ ORLEANS-I SZ√õZ
http://gloria.tv/... + http://www.magyar...-szuz.html

Amit viszont jeleztem, hogy szemléltetni szeretnék 1400 év távlatából az maga a bevett
elj√°r√°s menete : A vall√°s k√©pvisel√Ķi el√≠t√©lik majd pedig a vil√°gi hatalom kiv√©gzi ; J√©zus ese -
t√©ben ez mind√∂sszesen annyival k√ľl√∂nb√∂z√∂tt, hogy Pontius Pilatus √°tl√°tott a szit√°n √©s az
el√≠t√©l√©s√©t / megfesz√≠ttet√©s√©t nem v√°llalta mag√°ra { √Čs a feles√©ge jelz√©s√©re mosta kezeit }

A "minden √ļt R√≥m√°ba vezet" napjainkban m√°r nem teljesen √°llja meg e hely√©t, de a k√∂z√©p -
korra teljes mértékben érvényes a hatalmi ármánykodás szempontjából, azaz akkoriban a
vall√°s haszn√°lta fel a vil√°gi hatalmat, most pedig a vil√°gi √Ķket ( 'kiszolg√°l√≥i szerepcsere' )
s ez√©rt tapasztalhat√≥ az, hogy a vall√°s vezet√Ķ k√©pvisel√Ķi nem √°llnak ki a h√≠vek √©rdek√©ben .
#73 | Seraf - 2013.08.05. 20:11:38
Az engedelmetekkel beillesztek 1+1 videót : Látszatra semmi köze a fentiekhez és mégis ;
Moln√°r V. J√≥zsef szeml√©ltetni fogja az √Ķskereszt√©nyi √©s az √ļjkereszt√©nyi felfog√°s k√∂z√∂tti
k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©get - K√ľl√∂n√∂sebb komment√°rt vagy r√©szletez√©st nem ig√©nyel az √©rtelmez√©se .

" T√ĖLTS√ČTEK, T√ĖLTS√ČTEK AZ √ĖSV√ČNYT "
{ √ČSAI√ĀS 62 : 10 }


YouTube Videů


" T√ĖLTS√ČTEK, T√ĖLTS√ČTEK AZ √ĖSV√ČNYT "
{ √ČSAI√ĀS 61 : 4 }


YouTube Videů


{ 0 : 23 ; 06-t√≥l { 26 : 44-t√Ķl, 27 : 55-ig } 0 : 28 ; 15-ig }

" T√ĖLTS√ČTEK, T√ĖLTS√ČTEK "
( http://www.zalacl...zes-4.html )
( http://www.zalacl...zes-7.html )
" K√ČSZ√ćTS√ČTEK AZ √öTAT "

#74 | Seraf - 2013.08.23. 07:42:32
√Črdekes, hogy milyen cikkek √©s riportok jelennek meg a nemzeti / nemzetietlen m√©di√°ban .
József Attila : " Az igazat mond, ne csak a valódit " - ' Csak az igazat mond és ne hazudj '

* A hazug nyelv gy√Ľl√∂li az √°ltala megrontott
embert, √©s a h√≠zelked√Ķ sz√°j roml√°st szerez *

Papp Lajos ; " Aki mer √©s em√≥ci√≥b√≥l √°ll ellen, mert ne feledj√©k ezek a sima szav√ļ emberek,
akik hallkan besz√©lnek, megfontoltan, ez a hazugs√°g k√∂nt√∂se ... Akib√Ķl kit√Ķr, ahogy mond -
ják a 'próféta haragja', az hangos - Ha nem tudsz dönteni az agyaddal, akkor dönts a szí -
veddel " { JEREMI√ĀS K. 23 : 10 & 17 & 22 } valamint { √ČSAI√ĀS K. 28 : 15 & 59 : 14 - 15 }

* Mert a papnak ajkai √Ķrzik a tudom√°nyt, √©s az √Ķ sz√°j√°b√≥l t√∂rv√©nyt v√°rnak .... De ti elhaj -
lottatok ez √ļtr√≥l, sokakat megbotr√°nkoztattatok a t√∂rv√©nnyel * { MALAKI√ĀS 3 : 13 - 15 }

YouTube Videů


http://www.bibl.u....hu/Biblia
{ MP3 } - { MP3 } - { MP3 }
{ MALAKI√ĀS 3 : 17 - 18 }

#75 | Seraf - 2013.08.23. 19:03:32
" Felhívás cigány és magyar honfitársaimhoz !" - ' Mivel veszedelmes folyamatok
zajlanak a t√°rsadalmunkban, s a h√°tt√©rhatalom aljas terveket sz√Ķ √©s val√≥s√≠t meg,
sz√ľks√©gesnek l√°tom az al√°bbi felh√≠v√°s k√∂zz√© t√©tel√©t '
http://internetfi...tarsaimhoz

02-ES HSZ ==> http://hungarianr...rt=0#c7203 <== HSZ 02-ES

YouTube Videů


* FONTOS - HOGY TUDD *
{ 02 : 40-t√Ķl, 08 : 06-ig }
* FONTOS - HOGY √ČRTSD *


YouTube Videů


{ 05 : 55-t√Ķl, 14 : 43-ig }

#76 | Seraf - 2013.08.30. 19:00:07
Ezt a videót szeretném mindenkinek jelezni : A várakozásom nem volt hiábavaló ; Ki lett
benne mondva az √∂sszefog√°st g√°tol√≥ 'ok' - De az eg√©sz el√Ķad√°st javaslom megtekinteni .


" Egyenl√Ķre mindenki tegyen rendet a saj√°t lelk√©ben. Mert ha mondjuk 100 ezer ( 15 mil -
li√≥ ) beteg ember √∂sszegy√Ľl, √∂sszehajol, √∂sszelihegi egym√°st - Att√≥l m√©g nem lesznek e -
g√©szs√©gesek. Teh√°t el√Ķsz√∂r a felt√©teleket kellene alapvet√Ķ szinten megteremteni, √©s mi
egyb√Ķl √©p√≠tkezni akarunk. Hova ? 23 √©v k√©ts√©gtelen√Ľl bebizony√≠totta, hogy valamit nem
vagyunk hajland√≥k figyelembe venni. √Čs kialakult egy sutyorg√≥ magyarorsz√°g. Egy plety -
ka magyarorsz√°g. Egy m√°sik embert m√≥szerol√≥ magyarorsz√°g. √Čs ennek az internet gya -
korlatilag √©des j√≥ b√©get√Ķ gazd√°ja "

YouTube Videů


{ 0 : 06 ; 31-t√Ķl, 0 : 07 ; 50-ig }
http://www.youtub...kTbi8Lv-kg

" Na most a nemzeti √∂sszefog√°s ott kezd√Ķdik, hogy nem a m√°sikat b√°ntom adott esetben,
hogy ha nem √©rt√ľnk egyet. Hanem azt a szeml√©letet. Teh√°t ez azt jelenti, hogy az ember
arra pr√≥b√°l figyelmeztetni n√©v, helysz√≠n √©s szem√©lyi adatok mell√Ķz√©s√©vel, hogy az az elm√© -
let, az a gondolat, az a megoldás miért nem jó. Helyette mit tapasztalunk pont ilyen sátor-
beltenyészeti nemzeti összejöveteleken ? Egymást szídják, egymás hátamögött "


A terjed√Ķ Szent Istv√°n ellenes hangok miatt is √©rdemes megtekinteni √©s √©rtelmezni : Ami -
kor ilyen 'el√Ķad√≥val vagy nyilatkoz√≥val' tal√°lkoztok, akkor az elgondolkoztat√°sa ok√°n meg -
eml√≠thet√Ķ neki R√°k√≥czi kijelent√©se, amit fiainak testamentumban adott ; "Adjatok h√°l√°t az
isteni j√≥tev√Ķnek √©s √°ldj√°tok √Ķt, hogy olyan nemzet v√©r√©b√Ķl sz√ľlettetek, amelynek els√Ķ ki -
rálya Sz. István, aki a karitas valódi törvényébe oltotta a szabadságot s elrendelte, hogy
a szeretet uralkodjon benne
" { 1 : 16 ; 36-tól, 1 : 18 ; 32-ig } - { Rákóczi Ferenc törté -
nelem oktatása anno még nem volt elferdítve / elhazudva és 'biztos tudta' Szent István -
r√≥l az igazs√°got, ahogy M√°ty√°s √©s Szent L√°szl√≥ kir√°lyunk is } "Amikor magyarorsz√°g els√Ķ
keresztény királya Sz. István trónra lépett, népe elé szabályokat állított, de ezek inkább
hasonlatosak voltak az atyai intelmekhez, mint sem az uralkodói önkényes törvényekhez
"

Mindezt csak az√©rt jeleztem, mert 't√©vedni emberi dolog' √©s a val√≥s t√∂rt√©nelm√ľnk bizony√≠ -
t√©kai k√ľlf√∂ldi tanulm√°nyok s k√∂nyvek lapjain tal√°lhat√≥, illetve lev√©lt√°rak m√©ly√©n pihen : Je -
lenleg a t√∂rt√©nelm√ľnkr√Ķl kevesebbet tudunk, mint a k√ľlf√∂ld ( Pl. olaszorsz√°gban tank√∂nyv
szerint tan√≠tj√°k Attila Hun / Magyar kir√°lyt √©s idehaza nem ) ; "R√©vay P√©ter korona√Ķr 1613 -
ban, emlékirataiban megírja, megfogalmazza, hogy aki a magyar Szent Koronát sérti, bánt -
ja,
*sz√≥val-tettel-gondolattal*, az nem csak a Szent Koron√°t s√©rti, hanem a Teremt√Ķ Ur
Istent is, √©s ez Isten s√©rt√©snek sz√°m√≠t. √Čs ha nagyon elszabadulnak a s√©rt√©sek, akkor an -
nak a nemzed√©knek a pusztul√°s√°val lehet 'sajnos' kiengesztelni a Teremt√Ķt
" { 0 : 09 ; 11 -
t√Ķl, 0 : 10 ; 08-ig } - { A 'mond te kit v√°lasztan√°l' k√©pezi a dogmatikus v√°laszt√°s lehet√Ķ -
s√©g√©t, ami a legjobb eszk√∂z a nemzeti oldal tov√°bbi megoszt√°s√°ra - A dogmatiz√°l√°s el√Ķtt
érdemes elgondolkodni azon, hogy Sz. Istvánnak több köze van a Szent Koronához, mint
bárkinek } - { Ezt akarják egyesek s tudva, tudatlanul asszisztálnak hozzá sokan, akik el -hamarkodva tesznek kijelentéseket : Biblia ; "elhagyja a nemzetséget a melyre haragszik" }

YouTube Videů


{ 0 : 57 ; 30-tól, 1 : 03 ; 57-ig }

YouTube Videů


{ 1 : 24 ; 52-t√Ķl, 1 : 27 ; 47-ig }

NEMZETI HELYZETELEMZ√ČS
http://inforadio....
PROF. BOLBERITZ P√ĀL - 2009

{ MP3 } - { P√ČLD√ĀUL } - { MP3 }
A bécsi titkos levéltár irata II. Lajos király haláláról
http://kaslerarpa... + http://www.mvsz-a...
{ √ČSAI√ĀS 9 : 2 & 26 : 19 & 60 : 1 }

#77 | Seraf - 2013.09.26. 04:06:13
Az √ľzen√Ķfalr√≥l kiteszem a p√°r napos h√≠reket, mivel j√≥l szeml√©lteti, hogy val√≥j√°ban mi t√∂rt√© -
nik √°llami t√°mogat√°ssal az orsz√°gban, de a val√≥s ok √ļgy is fogalmazhat√≥, hogy a p√°rtosko -
dás okozataként, amihez a jobbra / balra és le / fel szavazók adtak, adnak felhatalmazást :
Minden ter√ľleten ehhez hasonl√≥, a t√°rsadalomra √©s nemzetre n√©zve ilyen int√©zked√©sek t√∂r -
t√©nnek. 2013. 09.23 : "Lassan √©s k√∂ny√∂rtelen√ľl veszik el a s√©r√ľlt gyerekek √©let√©t Szombat -
helyen" - 'Nem csak a Pet√Ķ Int√©zettel akadnak s√ļlyos gondok, √ļgy t√Ľnik, hogy orsz√°gos a
v√°ls√°g ... Szeptemberben tudatosult a k√∂zpontba j√°r√≥ gyerekek sz√ľleiben, hogy az egy√©n -
re szabott fejleszt√©s k√∂r√ľl s√ļlyos gondok vannak, nagyon sok k√©pz√©s le√°ll, vagy fontos te -
r√°pi√°s fejleszt√©sek sz√Ľnnek meg ... A s√ļlyos √©s hajmereszt√Ķ probl√©m√°kat j√≥l jellemzi az is -
√©s err√Ķl term√©szetesen nem az int√©zm√©ny tehet -, hogy egy els√Ķs autista kisgyereknek k√∂ -
telez√Ķ elmennie erk√∂lcstan√≥r√°ra, ami nagyj√°b√≥l akkora elemi bakl√∂v√©s, mintha egy kerekes
sz√©kesnek balett √≥r√°t √≠rn√°nak el√Ķ' http://www.femina...zombathely

* Aki nem a tanítás szerint cselekszik, hivatkozhat-e arra ? *
M√ĀT√Č 20 : 25-27 & M√ĀRK 10 : 42-44 & LUK√ĀCS 22 : 25-27
61 HSZ ==> http://hungarianr...t=60#c7012 <== HSZ 61
* Aki nem a tanítás szerint cselekszik, nem hivatkozhat rá ! *

hungarianrealnews.com/proba/HRN/HRN-Pal.jpg

T√©nyleg ez a legfontosabb k√©rd√©s ebben a "j√≥l√©tben d√ļsk√°l√≥" t√°rsadalomban ? T√©nyleg ez
a krisztusi tan√≠t√°s k√∂vet√©se ? Nem az elesettek √©s r√°szorul√≥k gondja az els√Ķdleges ? Ilyen
produktummal j√°r a hamis hivatkoz√°s √©s a vall√°sos semmittev√©s m√∂g√© b√ļj√°s ! 2013. 09.19 ;
"√öjabb √∂tmilli√°rd a b√Ľntudat√©rz√©s er√Ķs√≠t√©s√©re" http://alfahir.hu...rositesere { Ez anti-mimiz -
mus lenne ? : Nem inkább anti-krisztusi hozzáállás ? ; Meg anti-keresztényi hozzájárulás ? }
http://www.youtub...p5MUO184_A < P√ČLDAB. 29 : 2 > http://www.youtub...4S0rVgG2IA


YouTube Videů

2013. 08. 08 : " M√°r b√ľntetlen√ľl szexelhetnek a tinik " - 'A t√∂rv√©ny is igazodott ahhoz a
t√©nyhez, hogy egyre t√∂bben vesztik el √°ltal√°nos iskol√°s korukban a sz√ľzess√©g√ľket ... J√ļ -
lius elseje el√Ķtt ez m√©g megront√°snak sz√°m√≠tot ' http://index.hu/b...ek_a_tinik 2013. 08.
09 : " √öj Btk ; 12 √©vesen is szexelhet valaki b√ľntetlen√ľl " - '12 √©vesen is el√©g id√Ķs lehet
valaki ahhoz, hogy beleegyezzen a szexbe ' http://www.kiskeg...zex-123675 2013. 08.
13 : "M√°r 12-14 √©vesekkel is lehet szexelni az √ļj t√∂rv√©ny szerint" - 'Ti mit gondoltok az
√ļj t√∂rv√©nyr√Ķl ? √ćrj√°tok meg nek√ľnk kommentekben ... Hogy mit sz√≥lok hozz√° ? Komolyan
ez a k√©rd√©s ? √Čn azt k√©rdezn√©m hogy melyik barom√°llat k√∂cs√∂g perverz hozta ezt a t√∂r -
v√©nyt ? 12 √©vesen az a dolga az embernek, hogy azt a h√ľlye D√≠znit, meg ilyeneket n√©z -
zen, nem az, hogy kef√©ljen !!! Rem√©lem ott d√∂glenek meg ahol vannak azok a mocskos √°llatok akik ennyire leh√ļzt√°k a korhat√°rt ! Szem√©ly szerint √©n a sz√°jukon √°t r√°ntan√°m ki
a goly√≥ikat, de mindenki v√°lasszon mag√°nak egy szerinte megfelel√Ķ m√≥dszert ... Nem hi -
szem el, hogy az emberi ész képes idáig fajulni, miszerint bele se gondol a következmé -
nyekbe. Mit akarnak ezzel el√©rni, hm? Azon k√≠v√ľl, hogy a pedofiloknak most m√°r szabad
a pr√©da, mert mondhatn√° azt az √°ldozat, hogy ez er√Ķszak volt, m√©gis az illet√Ķ takar√≥z -
hat a t√∂rv√©nnyel, √©s r√°foghatja, hogy a kis csaj csak hazudik, am√ļgy meg √∂nk√©ntesen
benne volt az aff√©rban. Ezt nem gondolt√°k v√©gig ? Gyakorlatilag egy k√©sz fert√Ķt k√©sz√ľl -
nek létrehozni, szerintem egy 12 éves lány még nem elég érett ahhoz, hogy nemi életet
éljen ' http://m.neon.hu/...ikk/281269

YouTube Videů


{ 1 : 15-t√Ķl, 1 : 26-ig } ... { 1 : 44-t√Ķl, 1 : 58-ig }

A szavakban rejlik a lényeg. Aki jól figyel meghallja az igazságot. Az igazság pedig
az, hogy valami nagy baj van ebben az országban. Nem igaz ? Hogy történhetett ?
Ki a felel√Ķs ? Egyesek nyilv√°n felel√Ķsebbek, mint m√°sok. Rajtuk majd egyszer sz√° -
mon k√©rik. Igaz, hogy amikor a b√Ľn√∂st keress√ľk, el√Ķsz√∂r t√ľk√∂rbe kell tekinten√ľnk .

YouTube Videů


P√ĀL 2-LEV. KORINTHUS. 6 : 14 & P√ĀL LEV. EF√ČZUS. 5 : 11
J√ĀNOS 1-LEVELE 3 : 18 - 19 & JAKAB LEVELE 2 : 17 - 18
" AKKOR TANAKODTAK EGYM√ĀSSAL AZ √öRNAK TISZTEL√ēI "

Hittan meg erkölcstan gyerekeknek ? Közbe parlamenti / törvényi szinten 12 éveseknek
enged√©lyezve az erk√∂lcstelen √©letvitel ? Hol van a sz√ľl√Ķi felh√°borod√°s ? Hol van az egy -
h√°zi √©s fiatalokat / gyerekeket v√©d√Ķ civil szervezetek felz√ļdul√°sa ? Nemde √ļgy van ez ?
B√°r √©lnek, m√©gis "halottak temetik az √Ķ halottaikat" - Mert 'halottak az √Ķ cselekedeteik'

{ 43 HSZ ==> http://hungarianr...t=40#c7972 <== HSZ 43 }

YouTube Videů


http://www.youtub...S8Ztora3t8

"Minden √©letbev√°g√≥ fontos k√©rd√©st feltettem. √Čs amire r√°j√∂ttem az,
hogy a feln√Ķttek kevesebb mint 3 %-a rendelkezett √∂n√©rt√©kel√©ssel.
Kevesebb mint 5 %-ukban láttam csak az életet fenntartó vitalítást"

Biblia - J√©zus : "Mert ahol a * d√∂g, oda gy√Ľlnek a kesely√Ľk" ; A kijelent√©s √©rtelmez√©s√©hez
a nemzetet / nemzeteket teremt√©sileg egy-egy √©l√Ķ ( haldokl√≥ / halott ) szervezetnek kell
tekinteni, aminek vagy m√Ľk√∂dik ( t√°rsadalmi szinten ) az immunrendszere vagy nem. 2013.
09. 19 : "Ill√ļzi√≥k helyett" http://kaslerarpa... { 'Csak az √Čl√Ķk b√ļcs√ļztathatj√°k az √Čl√Ķket' }

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum