NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)
Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)Ez az "√ļtmutat√≥" nagyon fontos, √©letet √©s √©letteret menthet, ne legy√ľnk sz√Ľkmark√ļak, lust√°k vagy kicsinyesek √©s juttassuk el mindenkinek, aki neh√©z helyzetbe ker√ľlt. Sok m√ļlik azon, hogy min√©l t√∂bben lehet√Ķs√©get kapjanak kiker√ľlni a bankok √©s a vel√ľk egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ volt √©s jelenlegi "korm√°nyok" valamint a bankokat t√°mogat√≥ "igazs√°gszolg√°ltat√°si rendszer" piszkos karmai k√∂z√ľl.

A Magyarok Istene √Āldjon meg minden "Embert"!

/Tulok/


Cselekv√©si √ļtmutat√≥ az orsz√°g kifosztott
lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság
hatalom átvételi folyamatának befejezéséig,
2013. augusztus 20.-ig


1. A facebookon és más internetes portálokon az AMK térnyerése már megállíthatatlan. A további mozgósítással fel kell gyorsítani a folyamatot. A www.tempopart.hu, www.tempohirek.com,
www.apostolimagyarkiralysag.hu, www.maghirdeto.hu, www.szentkoronabank.hu c√≠m√Ľ hivatalos honlapjainkon l√©v√Ķ adatb√°zisb√≥l min√©l t√∂bb h√≠rt osszatok meg a facebookon illetve hozz√°sz√≥l√°sok form√°j√°ban minden m√°s internetes port√°lon, ahol van hozz√°sz√≥l√°si lehet√Ķs√©g, ak√°r regisztr√°ci√≥ √ļtj√°n is. Els√Ķdlegesen a Szentkoron√°ra, mint elektronikus fizet√Ķeszk√∂zre t√∂rt√©n√Ķ regisztr√°ci√≥val kapcsolatos linket: Link . C√©lszer√Ľ a megoszt√°sokon √©s a hozz√°sz√≥l√°sokon t√ļl a levelez√Ķrendszeretekben is kik√ľldeni m√°s TEMPO P√°rtos anyagokkal, rekl√°mvide√≥kkal √©s m√°s ott tal√°lhat√≥ fontos dokumentumokkal egy√ľtt
(Videó
Video
Video
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link1
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link2
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link3

Ami a cs√∂v√∂n kif√©r, √©s gy√Ķz a v√©r n√©lk√ľli FORRADALOM!


2. A fenti anyagokban folyamatosan tett√ľk k√∂zz√© az ad√≥sment√Ķ programpontjainkat. Az al√°bbiakban fontoss√°gi sorrendben ism√©telj√ľk meg a cselekv√©s tervszer√Ľ feladatait:
a.) A m√°r v√©grehajt√°si szakban l√©v√Ķ √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥ el√Ķtti elj√°r√°sban halad√©ktalanul jelents√ľk be a Szentkoron√°val t√∂rt√©n√Ķ teljes√≠t√©si sz√°nd√©kunkat a Vht. 41.¬ß (1.)-re val√≥ hivatkoz√°ssal √≠r√°sban, illetve a v√©grehajt√≥i irod√°n jegyz√Ķk√∂nyv felv√©tele mellett, melyb√Ķl k√©rj√ľnk m√°solatokat. Link
Amennyiben a v√©grehajt√°st k√©r√Ķ a teljes√≠t√©st √≠r√°sban elutas√≠tja, √ļgy jogunkban √°ll a Vht. 41.¬ß (5.) alapj√°n pert ind√≠tani, ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°st a per joger√Ķs befejez√©s√©ig fel kell f√ľggeszteni.
b.) 1991. √©vi XLI. T√∂rv√©ny a k√∂zjegyz√Ķkr√Ķl a 131.¬ß alapj√°n a k√∂zjegyz√Ķvel foglaltassuk k√∂zjegyz√Ķi okiratba, hogy visszavonjuk az egyoldal√ļ tartoz√°selismer√Ķ nyilatkozatunkat. Link (131. ¬ß (1) Nem tekinthet√Ķ k√∂zokiratnak az az okirat, amelyet a k√∂zjegyz√Ķ a 120-129. ¬ß-ban foglaltak megs√©rt√©s√©vel vagy elmulaszt√°s√°val k√©sz√≠tett.)

120. ¬ß (1)259 A k√∂zjegyz√Ķi okirat elk√©sz√≠t√©se alkalm√°val a k√∂zjegyz√Ķ k√∂teless√©ge, hogy

a) meggy√Ķz√Ķdj√©k a f√©l √ľgyleti k√©pess√©g√©r√Ķl √©s jogosults√°g√°r√≥l, tov√°bb√° val√≥di sz√°nd√©k√°r√≥l,
b) t√°j√©koztassa a felet a jog√ľgylet l√©nyeg√©r√Ķl √©s jogi k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl,
c) vil√°gosan √©s egy√©rtelm√Ľen √≠r√°sba foglalja a f√©l nyilatkozatait,
d)260 felolvassa a k√∂zjegyz√Ķi okiratot a f√©l el√Ķtt; a k√∂zjegyz√Ķi tan√ļs√≠tv√°nyt csak akkor kell felolvasni, ha e t√∂rv√©ny kifejezetten √≠gy rendelkezik,
e) meggy√Ķz√Ķdj√©k arr√≥l, hogy a k√∂zjegyz√Ķi okiratban foglaltak megfelelnek a f√©l akarat√°nak,
f)261 el√Ķzetesen t√°j√©koztassa a szem√©lyazonoss√°g ellen√Ķrz√©s√©vel √©rintett felet az ellen√Ķrz√©s c√©lj√°r√≥l, m√≥dj√°r√≥l √©s tartalm√°r√≥l, a k√∂zjegyz√Ķi k√∂zrem√Ľk√∂d√©s megtagad√°s√°nak k√∂telezetts√©g√©r√Ķl √©s a 122. ¬ß (8) bekezd√©s√©ben megjel√∂lt bejelent√©si k√∂telezetts√©g√©r√Ķl, valamint az ellen√Ķrz√©s sor√°n megismert adatok kezel√©s√©r√Ķl.
(2)262 A tervezeten eszk√∂z√∂lt v√°ltoztat√°s √©s kieg√©sz√≠t√©s sz√∂veg√©nek kiv√©tel√©vel mell√Ķzhet√Ķ a felek √°ltal rendelkez√©sre bocs√°tott √≠r√°sbeli tervezet felhaszn√°l√°s√°val k√©sz√≠tett k√∂zjegyz√Ķi okirat felolvas√°sa, ha a jogi k√©pvisel√Ķvel elj√°r√≥ jogi szem√©ly felek, vagy a lak√°sc√©l√ļ √°llami t√°mogat√°sokr√≥l sz√≥l√≥ k√ľl√∂n jogszab√°ly szerinti √°llami kamatt√°mogat√°ssal √©rintett hitelszerz√Ķd√©st (jelz√°loghitel szerz√Ķd√©st) k√∂t√Ķ felek a k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtt egy√ľttesen kijelentik, hogy az okirat tervezet√©t megismert√©k √©s ez√©rt k√©rik az okirat felolvas√°s√°nak mell√Ķz√©s√©t. A felolvas√°s mell√Ķz√©se nem √©rinti a k√∂zjegyz√Ķi okirat k√©sz√≠t√©s√©vel kapcsolatban el√Ķ√≠rt egy√©b k√∂telezetts√©gek teljes√≠t√©s√©t. Nincs lehet√Ķs√©g a felolvas√°s mell√Ķz√©s√©re, ha a felek b√°rmelyike a 124. ¬ß a)-c) pontj√°ban megjel√∂lt szem√©ly.
A nyilatkozat k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtti visszavon√°s√°val a tartoz√°selismer√Ķ okirat illetve a v√©grehajt√°si z√°rad√©k jogereje megsz√Ľnik. Ez√°ltal a hitelez√Ķ k√©nyszer√ľl a k√∂vetel√©s behajt√°s√°nak √©rdek√©ben b√≠r√≥s√°ghoz fordulni. Ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°sok megsz√Ľnnek.
c.) Az ellehetetlen√ľl√©sre hivatkoz√°ssal keress√ľk meg az illet√©kes b√≠r√≥s√°got, hogy foglalj√°k
jegyz√Ķk√∂nyvbe, √©s t√°j√©koztass√°k a hitelez√Ķinket, hogy a tartoz√°sunk megsz√Ľnt. A t√∂rv√©nyes
b√≠r√≥i int√©zked√©sek k√∂vetkezt√©ben tartoz√°saink megsz√Ľnnek, √©s k√°rt√©r√≠t√©si pereket ind√≠thatunk a hitelez√Ķinkkel szemben.


A teljesítés lehetetlenné válása

312. ¬ß (1) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt egyik f√©l sem felel√Ķs, a szerz√Ķd√©s megsz√Ľnik. A teljes√≠t√©s lehetetlenn√© v√°l√°s√°r√≥l tudom√°st szerz√Ķ f√©l halad√©ktalanul k√∂teles err√Ķl a m√°sik felet √©rtes√≠teni. Az √©rtes√≠t√©s elmulaszt√°s√°b√≥l ered√Ķ k√°r√©rt a mulaszt√≥ felel√Ķs.
(2) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a k√∂telezett felel√Ķs, a jogosult a teljes√≠t√©s elmarad√°sa miatt k√°rt√©r√≠t√©st k√∂vetelhet.
(3) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a jogosult felel√Ķs, a k√∂telezett szabadul tartoz√°sa al√≥l, √©s k√∂vetelheti k√°r√°nak megt√©r√≠t√©s√©t.
(4) Ha a vagylagos szolg√°ltat√°sok k√∂z√ľl valamelyiknek a teljes√≠t√©se lehetetlenn√© v√°lik, a szerz√Ķd√©s a t√∂bbi szolg√°ltat√°sra korl√°toz√≥dik.
(5) Ha a lehetetlen√ľl√©s√©rt a v√°laszt√°sra nem jogosult f√©l felel√Ķs, a m√°sik f√©l v√°laszthat a lehets√©ges szolg√°ltat√°s √©s a lehetetlenn√© v√°l√°s k√∂vetkezm√©nyei k√∂z√∂tt.
(6) Ha a lehetetlenn√© v√°lt szolg√°ltat√°s t√°rgy√°nak maradv√°nya a k√∂telezett birtok√°ban maradt, vagy a k√∂telezett a szolg√°ltat√°s t√°rgya helyett m√°st√≥l k√°rp√≥tl√°st kapott vagy ig√©nyelhet, a jogosult a maradv√°ny, illet√Ķleg a k√°rp√≥tl√°s √°tenged√©s√©t k√∂vetelheti az ellenszolg√°ltat√°s ar√°nyos r√©sze ellen√©ben.

3.) A fenti l√©p√©sek megt√©tele a k√∂z√ľzemi sz√°ml√°inkon t√ļlmen√Ķen minden tov√°bbi tartoz√°saink megfizet√©se al√≥l mentes√≠t benn√ľnket. A tov√°bbiakban ne fizess√ľnk a hitelez√Ķinknek egy fill√©rt sem forintban, hiszen a minden magyar √°llampolg√°r r√©szv√©tel√©vel alap√≠tott Szent Korona Bank a tartoz√°sainkat √°tv√°llalta, √©s r√©sz√ľnkre az igazolt, jogos k√∂vetel√©sek ellen√©rt√©k√©t Szentkoron√°ban foly√≥s√≠tja, hogy magunk tudjunk teljes√≠teni a hitelez√Ķinknek, ha a k√∂vetel√©s√ľk vitat√°sa k√∂r√ľlm√©nyes, illetve biztos√≠tott.

√ćgy a terheket nem mi viselj√ľk tov√°bb, hanem a hitelez√Ķink, mivel ha a k√∂vetel√©seiket be akarj√°k hajtani, nekik kell k√∂lts√©ges √©s hosszadalmas b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sokat ind√≠tani. A bankok nem √©lhetnek illet√©kfeljegyz√©si joggal, √≠gy be kell fizetni√ľk a k√∂vetel√©s√ľk teljes √∂sszeg√©nek a 6%-√°t a b√≠r√≥s√°g r√©sz√©re.

Azzal, hogy tov√°bbi teljes√≠t√©seket nem eszk√∂z√∂l√ľnk hitelez√Ķink fel√©, anyagilag ellehetetlen√ľlnek, √©s a m√©g regn√°l√≥ Orb√°n-korm√°ny nem tudja t√Ķl√ľk beszedni a bankra kivetett ad√≥kat, ezzel el√Ķseg√≠tj√ľk, felgyors√≠tjuk t√°voz√°sukat. Az elj√°r√°sok sor√°n a "hitelez√Ķink" k√©pvisel√Ķi, banki √ľgyint√©z√Ķk, tan√°csad√≥k, √ľgyv√©dek, k√∂nyvel√Ķk, b√≠r√°k, b√≠r√≥s√°gi dolgoz√≥k √©s m√°s "hivatalos szem√©lyek" megpr√≥b√°lnak benneteket megf√©leml√≠teni, lebesz√©lni a fenti cselekv√©sr√Ķl, hogy ez nem kivitelezhet√Ķ, mert nem jogszer√Ľ, stb., stb.. Ne higgyetek nekik, mert a fentiek alapj√°n l√°that√≥, hogy nem csak az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g t√∂rv√©nyei v√©denek benn√ľnket, hanem m√©g az illegitim 3. Magyar k√∂zt√°rsas√°g t√∂rv√©nyei is (Ptk., Btk., stb.).

A k√∂z√ľzemi sz√°ml√°k k√∂z√ľl is a fontoss√°gi sorrend: villany, v√≠z, internet, telefon (hogy kommunik√°lni tudjatok illetve el√©rhet√Ķk legyetek). G√°z, f√Ľt√©s, stb. csak ezek ut√°n k√∂vetkezik.
Otthonr√≥l az internetes mozg√≥s√≠t√°s kivitelezhet√Ķ, semmilyen utcai megmozdul√°son ne vegyetek r√©szt, mert az a horda √©rdek√©t szolg√°lja Link

Term√©szetesen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Korm√°nyz√≥i hivatala k√∂zben folyamatosan int√©zi a KIEGYEZ√ČS-ben foglalt hatalom√°tv√©tellel kapcsolatos teend√Ķket, egyeztetve a hazai √©s a nemzetk√∂zi szervek illet√©keseivel. A csata a kezdetek el√Ķtt eld√Ķlt, a J√≥isten d√∂nt√∂tt, nek√ľnk m√°r csak harcolni kell, de csak √©sszel, mert t√∂bbet √©sszel, mint er√Ķvel. Az igazs√°g gy√Ķzni fog.
Csak joger√Ķs b√≠r√≥i v√©gz√©ssel kibocs√°tott fizet√©si meghagy√°s alapj√°n lenn√©nk v√©grehajthat√≥k, √©s v√©grehajt√°sra csak √©s kiz√°r√≥lag az √∂nkorm√°nyzati ad√≥oszt√°ly, NAV, b√≠r√≥s√°gi √©s az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi
végrehajtó jogosult
(az esetek 90%-ban az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥t b√≠zz√°k meg, mivel √Ķ priv√°t veszi le a v√©grehajt√°si k√∂lts√©geket, amib√Ķl vissza tud osztani a hord√°nak, √≠gy az nem ker√ľl az √°llamkassz√°ba, amit m√©g k√ľl√∂n el kellene lopniuk). A faktorc√©gek √©s m√°s k√∂vetel√©skezel√Ķk (OTP Faktoring, EOS, Justitia, stb.), prib√©kjei nem hajthatnak be rajtunk t√∂rv√©nyesen semmit, az √°ltaluk t√∂rt√©n√Ķ zaklat√°s eset√©n azonnal k√©rjetek rend√Ķri seg√≠ts√©get, melyet meg fogunk kapni. Ha a fenti l√©p√©seket megteszitek, hivatalos v√©grehajt√≥k sem tudnak vel√ľnk szemben elj√°rni, ez el√Ķseg√≠ti az √Ķ t√°voz√°sukat is, mivel nem lesz bev√©tel√ľk, √©s a n√°luk alkalmazottk√©nt dolgoz√≥ "polg√°rt√°rsaink" sem fognak ingyen dolgozni, √©s nekik is √©rdek√ľkben √°ll, hogy az √ļj nemzeti fizet√Ķeszk√∂z min√©l el√Ķbb teret nyerjen, mivel nekik is j√°r a havi 1.000 Stk alapj√∂vedelem.

A fenti cselekv√©ssorozathoz minden seg√≠ts√©get megadunk, keressetek benn√ľnket az ismert minden el√©rhet√Ķs√©gi helyeinken.

√ČLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG!!! √ČLJEN A HAZA, √ČS GYERTEK HAZA, HOGY GY√ēZZ√ĖN A V√ČR N√ČLK√úLI FORRADALOM. AZ UTC√ĀRA ELEGEK LESZNEK
GLATZ FERENC VEZET√ČS√ČVEL A PATAKI F√ČLE B√ćR√ďK √ČS M√ĀS HORDATAGOK CIVIL
KEZDEM√ČNYEZ√ČSNEK √ĀLC√ĀZVA MAGUKAT, MERT M√ĀR √ĀTL√ĀTUNK A SZIT√ĀN.


Kecskemét, 2013.06.29.


Borbély József
kormányzó


Újabb fejlemény (forró drót):

József Kozma :

Javaslom, hogy a semmis√©gen k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©st is be kell
jelenteni a bank hib√°j√°b√≥l, mert a semmis szerz√Ķd√©s eset√©ben az
eredeti állapot vissza állítása lesz a cél a Bíróságoknál, de ezen
k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©s √°ll√°spontom szerint a hitelek d√∂nt√Ķ
többségénél meg áll ezért a Ptk. 312.§ (3) bekezdését lehet alkalmazni
ez kimondja, hogy a jogosult hibájából következik be az
ellehetetlen√ľl√©s akkor a k√∂telezett szabadul a k√∂telezetts√©ge al√≥l √©s
kérheti kárának a megtérítését. Szóval jó munkát!!!....

Letöltés

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Moltez - 2013.06.30. 00:12:47
Ez t√©nyleg m√Ľk√∂dhet?
#2 | spartakusz - 2013.06.30. 10:03:40
sZEVASZTOK!

Minden m√Ľk√∂dik - ha m√Ľk√∂dtetj√ľk! Csak koordin√°lni kell a kezdem√©nyez√©seket - ha egy√ľtt az er√Ķ - nincs lehetetlen.
becs√ľlettel - tisztess√©ggel e szerrel a tettel.
id. Kiss László
ui: sokan vannak akiket megsz√≠vatott a h√≥d√≠t√≥, fogjatok - fogjanak - √∂ssze - a feladatok elv√©gz√©s√©t illet√Ķen mert a m√°ra a c√©l ismert, √©s egyet√©rtenek - √©s egy az √ļt - az odavezet√Ķ utat meg egy√ľtt kell j√°rni!
#3 | spartakusz - 2013.06.30. 10:13:49
Ha engem b√≠zn√°nak meg ez egys√©g megteremt√©s√©vel, az √∂sszes nemzeti p√°rt-mozgalom vezet√Ķj√©t bez√°rn√°m egy szob√°ba √©s csak akkor adn√©k neki enni √©s engedn√©m ki √Ķket, hogyha egyezs√©get k√∂t√∂ttek. Ha nem megy, √©hen halnak. Az nem m√Ľk√∂dik, hogy √∂t-t√≠z-sz√°z f√Ķs magukat nemzetinek vall√≥ csoportok a leger√Ķsebbel szemben hat√°rozz√°k meg magukat. A jelenlegi parlamenti er√Ķk k√∂z√ľl, egyed√ľl a Jobbik nem f√©l a konfliktusokt√≥l, ha a magyarok, magyars√°g √©rdekeit kell k√©pviselni. A t√∂bbi p√°rt megalkuv√≥, tal√°n m√©g gy√°v√°nak is nevezhet√Ķ. Ezek a konfliktusok viszont sok esetben fel√Ķrlik a p√°rt erej√©t, √©s gyakran nem marad ideje arra, hogy egyeztessen kisebb szervezetekkel.
A kisebb csoportok-szervezetek egym√°s hib√°it sorolj√°k reggelt√Ķl estig, mik√∂zben elv√©sz a haza ahelyett, hogy azt keresn√©k, mi a k√∂z√∂s c√©l √©s hogyan √©rhetik el egy√ľtt azt..."

ez a fenti gondolat tetszik - de csak tiszta magyarokkal...

a pont a link: a többit a lenti ponton olvashatod:

http://betyarsere...-zsolttal/

becs√ľlettel- tisztess√©ggel e szerrel a tettel:
id. Kiss László
#4 | piskota - 2013.06.30. 10:28:09
A CSOD√ĀT ne v√°rj√°tok!
Azt NEKTEK, NEKÜNK kell létrehozni, megvalósítani!
Cselekedni, v√©gre tenni, mindenk√©ppen jobb, mint csendesen v√°rni a kim√ļl√°st, m√≠g v√©gk√©pp minden t√ļl√©l√©si es√©lyt elvesznek!
Lehet p√©ldamutat√≥ honlapokon keseredni, mindent lesz√≥lni, √©veken kereszt√ľl el√Ķrel√°t√≥an fecsegni, de tudom√°sul kell venni, tenni-akar√°s, t√©nyleges cselekv√©s n√©lk√ľl el√Ķrel√©p√©s nem lehets√©ges!
Mi a r√°ci√≥ a felh√≠v√°sban? A rem√©nyen t√ļl?
Sz√°zezrek √©rintettek az ellen√ľk elk√∂vetett, el√Ķre megtervezett, kimunk√°lt, banki b√Ľntettben.
Sokan k√©nyszerhelyzetben k√©nyszer√ľltek a felt√©teleket elfogadni, sajnos val√≥sz√≠n√Ľs√≠thet√Ķ, hogy a nagy t√∂bbs√©g, el√©gg√© el nem √≠t√©lhet√Ķ m√≥don, a saj√°t ostobas√°g√°nak k√∂sz√∂nheti, hogy bes√©t√°lt a rafin√°ltan rekl√°mozott banki csapd√°ba!
Megtörtént, helyzet van!
A maffi√≥z√≥ bank√°rok, a moh√≥ bankok, t√ļl nagyot haraptak a lakoss√°gba, a nemzetbe, ill√Ķ, hogy most ez mind a torkukon akadjon...
Megeml√≠tem, hogy K√°sler √Ārp√°d is a k√∂zjegyz√Ķi sarokpontot √≠t√©lte k√∂zvetlen√ľl t√°madhat√≥nak...
Akinek √ľgye van, annak k√∂telez√Ķ v√°llalni √ľgye bonyol√≠t√°s√°t, tov√°bb-vitel√©t, a saj√°t- √©s a k√∂z jav√°ra!
Azt pedig mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy az érintettek, a kárhelyzetbe hozottak tömegei miatt, már mindenki érdekelt fél lett!
Magyarország további kifosztásának véget kell vetni!
Erre szolg√°l, szolg√°lhat az √ļtmutat√≥!
A m√©ltatlan, nemtelen k√∂zjegyz√Ķi b√Ľnp√°rtol√≥ elj√°r√°s sz√©lesk√∂r√Ľ lehet√Ķs√©get ny√ļjt a tev√©kenys√©g√ľk, elj√°r√°suk t√°mad√°s√°ra, ak√°r b√Ľnp√°rtol√°s c√≠m√©n el√©rhet√Ķ tev√©kenys√©g√ľk felf√ľggeszt√©se, illetve a perbevon√°suk, annak minden k√∂vetkezm√©ny√©vel...
Sikert, csakis a kell√Ķ l√©tsz√°m√ļ elind√≠tott elj√°r√°s hozhat, mely ak√°r √°t√ľt√Ķ is lehet, legal√°bbis az √≠g√©ret√©t hordozza...
A kilakoltatások, a bíróságok lebénulását eredményezheti!
Tess√©k megk√ľzdeni magatok√©rt!
Mi, akik nem k√∂zvetlen√ľl √©rintettek, t√°mogatjuk harcotokat! Ez a mi harcunk is!
Gyöngyösi Zoltán
#5 | Hegel - 2013.06.30. 13:10:21
Szomor√ļ tapasztalatom hogy kb 5 hiteles ismer√Ķs√Ķm k√∂z√ľl 1 j√∂tt velem demonstr√°lni a 4 v√°rja a tapsot, s√ľltgalambot istencsud√°j√°t vagy mit.

Bármennyirre igaza van Piskótának a valóság valahogy igy néz ki.
#6 | Apostol - 2013.06.30. 15:29:45
Sziasztok!
Nagy Szeretettel √Ėlellek Benneteket!
Köszönöm Tulok Testvér, hogy ezt megírtad!

√Āldjon meg az ISTEN!
#7 | Atos123 - 2013.06.30. 16:00:39
Nagyon sz√©p √©s figyelemre m√©lt√≥ √≠r√°s. Csak- v√©r, f√°jdalom, hatalmas emberi vesztes√©g √©s k√∂nnyek n√©lk√ľl nincs igazi rendszer v√°lt√°s.
Csak gazda csere.
#8 | Renegat - 2013.06.30. 16:32:50
A Világ legnagyobb rákfenéje az agresszív, kapzsi Rothschildok által birtokolt és vezérelt cionista magánbankrendszer.

J. William Fulbright szen√°tor a szen√°tus k√ľl√ľgyi bizotts√°g√°nak eln√∂ke nyilatkozat√°ban m√°r 1973.ot√≥ber 7.-√©n a CBS Face the Nation-nak elmondta: "-Az izraeliek ellen√Ķrzik a politik√°t a kongresszusban √©s a szen√°tusban" -az amerikai zsid√≥ AIPAC-al a h√°tt√©rben.Amerika jelenleg is foglya az izraeli √©rdekelts√©g√Ľ AIPAC-nak, a t√©nyleges hatalom az √Ķ kez√ľkben van.√Čs itt j√∂n a k√©pbe Rothschild, Bilderberg √©s a t√∂bbi hasonsz√Ķr√Ľ gonosztev√Ķ p√©nzeszs√°k.

Mark√°ban tartja a vil√°g bankrendszer√©nek t√∂bb mint 60%-√°t, de nekik az eg√©sz kell(-ene). Ez√©rt er√Ķlteti √©s finansz√≠rozza a h√°bor√ļkat hogy mindent megszerezhessen mag√°nak.Minden h√°bor√ļ sz√≠t√°sa m√∂g√∂tt √Ķk √°lltak, ahogy jelenleg Sz√≠ria √©s Ir√°n eset√©ben is.A v√©gs√Ķ c√©l, mint tudjuk Oroszorsz√°g √©s k√©s√Ķbb K√≠na, majdan az NWO s √≠gy √∂ssze√°ll a k√©p.

N√©h√°ny link az err√Ķl sz√≥l√≥ bizony√≠t√©kok al√°t√°maszt√°s√°ra:

http://americanfr...et/?p=2743

http://www.hangth...ans-banks/

http://www.vetera...ans-banks/

http://www.vetera...ist-mafia/
#9 | Hegel - 2013.06.30. 18:01:18
Post√°n akartam k√©rni a nyugdijamat hogy a banki dolgokat megsz√ľntethessem. Mit gondoltok a magyarnak nevezett postabank k√°rty√°t ki adta ki?
ERSTE BANK tulajdona!

Teh√°t err√Ķl ennyit!
Ja és a kormány milyen bankrendszert épit? semmilyent vagy ugyanolyant más vederbe folyatva ami =cseberrel.
#10 | Tulok - 2013.07.01. 00:38:54
Moltez, √©s Mindenki! Ez az elj√°r√°sm√≥d nem csak m√Ľk√∂dhet, de m√Ľk√∂dik is, mert a hatalombitorl√≥k t√∂rv√©nyei szerint is alkalmazhat√≥, megfelel a jogi szab√°lyoz√°snak. A b√≠r√≥s√°gok √≠gy is t√ļlterheltek, ez teljesen le√°ll√≠tja a m√Ľk√∂d√©s√ľket √©s a v√©grehajt√°sokat is.

Hegel! Azt m√©g meg√©rtem, ha valaki f√©l elmenni a t√ľntet√©sekre, de azt m√°r nehezen hiszem el, hogy valaki akkor sem mozdul, legal√°bb a k√∂zjegyz√Ķig, amikor kit√Ľzt√©k a v√©grehajt√°s d√°tum√°t...

Az "elj√°r√°smenet" m√©g kisebb kieg√©sz√≠t√©st kap holnap, √ļtmutat√≥val √©s azzal is, hogy mik√©nt adjuk el√Ķ a sz√ľks√©ges okirat ir√°nti ig√©ny√ľnket...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum