NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)
Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)Ez az "√ļtmutat√≥" nagyon fontos, √©letet √©s √©letteret menthet, ne legy√ľnk sz√Ľkmark√ļak, lust√°k vagy kicsinyesek √©s juttassuk el mindenkinek, aki neh√©z helyzetbe ker√ľlt. Sok m√ļlik azon, hogy min√©l t√∂bben lehet√Ķs√©get kapjanak kiker√ľlni a bankok √©s a vel√ľk egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ volt √©s jelenlegi "korm√°nyok" valamint a bankokat t√°mogat√≥ "igazs√°gszolg√°ltat√°si rendszer" piszkos karmai k√∂z√ľl.

A Magyarok Istene √Āldjon meg minden "Embert"!

/Tulok/


Cselekv√©si √ļtmutat√≥ az orsz√°g kifosztott
lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság
hatalom átvételi folyamatának befejezéséig,
2013. augusztus 20.-ig


1. A facebookon és más internetes portálokon az AMK térnyerése már megállíthatatlan. A további mozgósítással fel kell gyorsítani a folyamatot. A www.tempopart.hu, www.tempohirek.com,
www.apostolimagyarkiralysag.hu, www.maghirdeto.hu, www.szentkoronabank.hu c√≠m√Ľ hivatalos honlapjainkon l√©v√Ķ adatb√°zisb√≥l min√©l t√∂bb h√≠rt osszatok meg a facebookon illetve hozz√°sz√≥l√°sok form√°j√°ban minden m√°s internetes port√°lon, ahol van hozz√°sz√≥l√°si lehet√Ķs√©g, ak√°r regisztr√°ci√≥ √ļtj√°n is. Els√Ķdlegesen a Szentkoron√°ra, mint elektronikus fizet√Ķeszk√∂zre t√∂rt√©n√Ķ regisztr√°ci√≥val kapcsolatos linket: Link . C√©lszer√Ľ a megoszt√°sokon √©s a hozz√°sz√≥l√°sokon t√ļl a levelez√Ķrendszeretekben is kik√ľldeni m√°s TEMPO P√°rtos anyagokkal, rekl√°mvide√≥kkal √©s m√°s ott tal√°lhat√≥ fontos dokumentumokkal egy√ľtt
(Videó
Video
Video
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link1
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link2
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link3

Ami a cs√∂v√∂n kif√©r, √©s gy√Ķz a v√©r n√©lk√ľli FORRADALOM!


2. A fenti anyagokban folyamatosan tett√ľk k√∂zz√© az ad√≥sment√Ķ programpontjainkat. Az al√°bbiakban fontoss√°gi sorrendben ism√©telj√ľk meg a cselekv√©s tervszer√Ľ feladatait:
a.) A m√°r v√©grehajt√°si szakban l√©v√Ķ √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥ el√Ķtti elj√°r√°sban halad√©ktalanul jelents√ľk be a Szentkoron√°val t√∂rt√©n√Ķ teljes√≠t√©si sz√°nd√©kunkat a Vht. 41.¬ß (1.)-re val√≥ hivatkoz√°ssal √≠r√°sban, illetve a v√©grehajt√≥i irod√°n jegyz√Ķk√∂nyv felv√©tele mellett, melyb√Ķl k√©rj√ľnk m√°solatokat. Link
Amennyiben a v√©grehajt√°st k√©r√Ķ a teljes√≠t√©st √≠r√°sban elutas√≠tja, √ļgy jogunkban √°ll a Vht. 41.¬ß (5.) alapj√°n pert ind√≠tani, ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°st a per joger√Ķs befejez√©s√©ig fel kell f√ľggeszteni.
b.) 1991. √©vi XLI. T√∂rv√©ny a k√∂zjegyz√Ķkr√Ķl a 131.¬ß alapj√°n a k√∂zjegyz√Ķvel foglaltassuk k√∂zjegyz√Ķi okiratba, hogy visszavonjuk az egyoldal√ļ tartoz√°selismer√Ķ nyilatkozatunkat. Link (131. ¬ß (1) Nem tekinthet√Ķ k√∂zokiratnak az az okirat, amelyet a k√∂zjegyz√Ķ a 120-129. ¬ß-ban foglaltak megs√©rt√©s√©vel vagy elmulaszt√°s√°val k√©sz√≠tett.)

120. ¬ß (1)259 A k√∂zjegyz√Ķi okirat elk√©sz√≠t√©se alkalm√°val a k√∂zjegyz√Ķ k√∂teless√©ge, hogy

a) meggy√Ķz√Ķdj√©k a f√©l √ľgyleti k√©pess√©g√©r√Ķl √©s jogosults√°g√°r√≥l, tov√°bb√° val√≥di sz√°nd√©k√°r√≥l,
b) t√°j√©koztassa a felet a jog√ľgylet l√©nyeg√©r√Ķl √©s jogi k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl,
c) vil√°gosan √©s egy√©rtelm√Ľen √≠r√°sba foglalja a f√©l nyilatkozatait,
d)260 felolvassa a k√∂zjegyz√Ķi okiratot a f√©l el√Ķtt; a k√∂zjegyz√Ķi tan√ļs√≠tv√°nyt csak akkor kell felolvasni, ha e t√∂rv√©ny kifejezetten √≠gy rendelkezik,
e) meggy√Ķz√Ķdj√©k arr√≥l, hogy a k√∂zjegyz√Ķi okiratban foglaltak megfelelnek a f√©l akarat√°nak,
f)261 el√Ķzetesen t√°j√©koztassa a szem√©lyazonoss√°g ellen√Ķrz√©s√©vel √©rintett felet az ellen√Ķrz√©s c√©lj√°r√≥l, m√≥dj√°r√≥l √©s tartalm√°r√≥l, a k√∂zjegyz√Ķi k√∂zrem√Ľk√∂d√©s megtagad√°s√°nak k√∂telezetts√©g√©r√Ķl √©s a 122. ¬ß (8) bekezd√©s√©ben megjel√∂lt bejelent√©si k√∂telezetts√©g√©r√Ķl, valamint az ellen√Ķrz√©s sor√°n megismert adatok kezel√©s√©r√Ķl.
(2)262 A tervezeten eszk√∂z√∂lt v√°ltoztat√°s √©s kieg√©sz√≠t√©s sz√∂veg√©nek kiv√©tel√©vel mell√Ķzhet√Ķ a felek √°ltal rendelkez√©sre bocs√°tott √≠r√°sbeli tervezet felhaszn√°l√°s√°val k√©sz√≠tett k√∂zjegyz√Ķi okirat felolvas√°sa, ha a jogi k√©pvisel√Ķvel elj√°r√≥ jogi szem√©ly felek, vagy a lak√°sc√©l√ļ √°llami t√°mogat√°sokr√≥l sz√≥l√≥ k√ľl√∂n jogszab√°ly szerinti √°llami kamatt√°mogat√°ssal √©rintett hitelszerz√Ķd√©st (jelz√°loghitel szerz√Ķd√©st) k√∂t√Ķ felek a k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtt egy√ľttesen kijelentik, hogy az okirat tervezet√©t megismert√©k √©s ez√©rt k√©rik az okirat felolvas√°s√°nak mell√Ķz√©s√©t. A felolvas√°s mell√Ķz√©se nem √©rinti a k√∂zjegyz√Ķi okirat k√©sz√≠t√©s√©vel kapcsolatban el√Ķ√≠rt egy√©b k√∂telezetts√©gek teljes√≠t√©s√©t. Nincs lehet√Ķs√©g a felolvas√°s mell√Ķz√©s√©re, ha a felek b√°rmelyike a 124. ¬ß a)-c) pontj√°ban megjel√∂lt szem√©ly.
A nyilatkozat k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtti visszavon√°s√°val a tartoz√°selismer√Ķ okirat illetve a v√©grehajt√°si z√°rad√©k jogereje megsz√Ľnik. Ez√°ltal a hitelez√Ķ k√©nyszer√ľl a k√∂vetel√©s behajt√°s√°nak √©rdek√©ben b√≠r√≥s√°ghoz fordulni. Ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°sok megsz√Ľnnek.
c.) Az ellehetetlen√ľl√©sre hivatkoz√°ssal keress√ľk meg az illet√©kes b√≠r√≥s√°got, hogy foglalj√°k
jegyz√Ķk√∂nyvbe, √©s t√°j√©koztass√°k a hitelez√Ķinket, hogy a tartoz√°sunk megsz√Ľnt. A t√∂rv√©nyes
b√≠r√≥i int√©zked√©sek k√∂vetkezt√©ben tartoz√°saink megsz√Ľnnek, √©s k√°rt√©r√≠t√©si pereket ind√≠thatunk a hitelez√Ķinkkel szemben.


A teljesítés lehetetlenné válása

312. ¬ß (1) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt egyik f√©l sem felel√Ķs, a szerz√Ķd√©s megsz√Ľnik. A teljes√≠t√©s lehetetlenn√© v√°l√°s√°r√≥l tudom√°st szerz√Ķ f√©l halad√©ktalanul k√∂teles err√Ķl a m√°sik felet √©rtes√≠teni. Az √©rtes√≠t√©s elmulaszt√°s√°b√≥l ered√Ķ k√°r√©rt a mulaszt√≥ felel√Ķs.
(2) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a k√∂telezett felel√Ķs, a jogosult a teljes√≠t√©s elmarad√°sa miatt k√°rt√©r√≠t√©st k√∂vetelhet.
(3) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a jogosult felel√Ķs, a k√∂telezett szabadul tartoz√°sa al√≥l, √©s k√∂vetelheti k√°r√°nak megt√©r√≠t√©s√©t.
(4) Ha a vagylagos szolg√°ltat√°sok k√∂z√ľl valamelyiknek a teljes√≠t√©se lehetetlenn√© v√°lik, a szerz√Ķd√©s a t√∂bbi szolg√°ltat√°sra korl√°toz√≥dik.
(5) Ha a lehetetlen√ľl√©s√©rt a v√°laszt√°sra nem jogosult f√©l felel√Ķs, a m√°sik f√©l v√°laszthat a lehets√©ges szolg√°ltat√°s √©s a lehetetlenn√© v√°l√°s k√∂vetkezm√©nyei k√∂z√∂tt.
(6) Ha a lehetetlenn√© v√°lt szolg√°ltat√°s t√°rgy√°nak maradv√°nya a k√∂telezett birtok√°ban maradt, vagy a k√∂telezett a szolg√°ltat√°s t√°rgya helyett m√°st√≥l k√°rp√≥tl√°st kapott vagy ig√©nyelhet, a jogosult a maradv√°ny, illet√Ķleg a k√°rp√≥tl√°s √°tenged√©s√©t k√∂vetelheti az ellenszolg√°ltat√°s ar√°nyos r√©sze ellen√©ben.

3.) A fenti l√©p√©sek megt√©tele a k√∂z√ľzemi sz√°ml√°inkon t√ļlmen√Ķen minden tov√°bbi tartoz√°saink megfizet√©se al√≥l mentes√≠t benn√ľnket. A tov√°bbiakban ne fizess√ľnk a hitelez√Ķinknek egy fill√©rt sem forintban, hiszen a minden magyar √°llampolg√°r r√©szv√©tel√©vel alap√≠tott Szent Korona Bank a tartoz√°sainkat √°tv√°llalta, √©s r√©sz√ľnkre az igazolt, jogos k√∂vetel√©sek ellen√©rt√©k√©t Szentkoron√°ban foly√≥s√≠tja, hogy magunk tudjunk teljes√≠teni a hitelez√Ķinknek, ha a k√∂vetel√©s√ľk vitat√°sa k√∂r√ľlm√©nyes, illetve biztos√≠tott.

√ćgy a terheket nem mi viselj√ľk tov√°bb, hanem a hitelez√Ķink, mivel ha a k√∂vetel√©seiket be akarj√°k hajtani, nekik kell k√∂lts√©ges √©s hosszadalmas b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sokat ind√≠tani. A bankok nem √©lhetnek illet√©kfeljegyz√©si joggal, √≠gy be kell fizetni√ľk a k√∂vetel√©s√ľk teljes √∂sszeg√©nek a 6%-√°t a b√≠r√≥s√°g r√©sz√©re.

Azzal, hogy tov√°bbi teljes√≠t√©seket nem eszk√∂z√∂l√ľnk hitelez√Ķink fel√©, anyagilag ellehetetlen√ľlnek, √©s a m√©g regn√°l√≥ Orb√°n-korm√°ny nem tudja t√Ķl√ľk beszedni a bankra kivetett ad√≥kat, ezzel el√Ķseg√≠tj√ľk, felgyors√≠tjuk t√°voz√°sukat. Az elj√°r√°sok sor√°n a "hitelez√Ķink" k√©pvisel√Ķi, banki √ľgyint√©z√Ķk, tan√°csad√≥k, √ľgyv√©dek, k√∂nyvel√Ķk, b√≠r√°k, b√≠r√≥s√°gi dolgoz√≥k √©s m√°s "hivatalos szem√©lyek" megpr√≥b√°lnak benneteket megf√©leml√≠teni, lebesz√©lni a fenti cselekv√©sr√Ķl, hogy ez nem kivitelezhet√Ķ, mert nem jogszer√Ľ, stb., stb.. Ne higgyetek nekik, mert a fentiek alapj√°n l√°that√≥, hogy nem csak az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g t√∂rv√©nyei v√©denek benn√ľnket, hanem m√©g az illegitim 3. Magyar k√∂zt√°rsas√°g t√∂rv√©nyei is (Ptk., Btk., stb.).

A k√∂z√ľzemi sz√°ml√°k k√∂z√ľl is a fontoss√°gi sorrend: villany, v√≠z, internet, telefon (hogy kommunik√°lni tudjatok illetve el√©rhet√Ķk legyetek). G√°z, f√Ľt√©s, stb. csak ezek ut√°n k√∂vetkezik.
Otthonr√≥l az internetes mozg√≥s√≠t√°s kivitelezhet√Ķ, semmilyen utcai megmozdul√°son ne vegyetek r√©szt, mert az a horda √©rdek√©t szolg√°lja Link

Term√©szetesen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Korm√°nyz√≥i hivatala k√∂zben folyamatosan int√©zi a KIEGYEZ√ČS-ben foglalt hatalom√°tv√©tellel kapcsolatos teend√Ķket, egyeztetve a hazai √©s a nemzetk√∂zi szervek illet√©keseivel. A csata a kezdetek el√Ķtt eld√Ķlt, a J√≥isten d√∂nt√∂tt, nek√ľnk m√°r csak harcolni kell, de csak √©sszel, mert t√∂bbet √©sszel, mint er√Ķvel. Az igazs√°g gy√Ķzni fog.
Csak joger√Ķs b√≠r√≥i v√©gz√©ssel kibocs√°tott fizet√©si meghagy√°s alapj√°n lenn√©nk v√©grehajthat√≥k, √©s v√©grehajt√°sra csak √©s kiz√°r√≥lag az √∂nkorm√°nyzati ad√≥oszt√°ly, NAV, b√≠r√≥s√°gi √©s az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi
végrehajtó jogosult
(az esetek 90%-ban az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥t b√≠zz√°k meg, mivel √Ķ priv√°t veszi le a v√©grehajt√°si k√∂lts√©geket, amib√Ķl vissza tud osztani a hord√°nak, √≠gy az nem ker√ľl az √°llamkassz√°ba, amit m√©g k√ľl√∂n el kellene lopniuk). A faktorc√©gek √©s m√°s k√∂vetel√©skezel√Ķk (OTP Faktoring, EOS, Justitia, stb.), prib√©kjei nem hajthatnak be rajtunk t√∂rv√©nyesen semmit, az √°ltaluk t√∂rt√©n√Ķ zaklat√°s eset√©n azonnal k√©rjetek rend√Ķri seg√≠ts√©get, melyet meg fogunk kapni. Ha a fenti l√©p√©seket megteszitek, hivatalos v√©grehajt√≥k sem tudnak vel√ľnk szemben elj√°rni, ez el√Ķseg√≠ti az √Ķ t√°voz√°sukat is, mivel nem lesz bev√©tel√ľk, √©s a n√°luk alkalmazottk√©nt dolgoz√≥ "polg√°rt√°rsaink" sem fognak ingyen dolgozni, √©s nekik is √©rdek√ľkben √°ll, hogy az √ļj nemzeti fizet√Ķeszk√∂z min√©l el√Ķbb teret nyerjen, mivel nekik is j√°r a havi 1.000 Stk alapj√∂vedelem.

A fenti cselekv√©ssorozathoz minden seg√≠ts√©get megadunk, keressetek benn√ľnket az ismert minden el√©rhet√Ķs√©gi helyeinken.

√ČLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG!!! √ČLJEN A HAZA, √ČS GYERTEK HAZA, HOGY GY√ēZZ√ĖN A V√ČR N√ČLK√úLI FORRADALOM. AZ UTC√ĀRA ELEGEK LESZNEK
GLATZ FERENC VEZET√ČS√ČVEL A PATAKI F√ČLE B√ćR√ďK √ČS M√ĀS HORDATAGOK CIVIL
KEZDEM√ČNYEZ√ČSNEK √ĀLC√ĀZVA MAGUKAT, MERT M√ĀR √ĀTL√ĀTUNK A SZIT√ĀN.


Kecskemét, 2013.06.29.


Borbély József
kormányzó


Újabb fejlemény (forró drót):

József Kozma :

Javaslom, hogy a semmis√©gen k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©st is be kell
jelenteni a bank hib√°j√°b√≥l, mert a semmis szerz√Ķd√©s eset√©ben az
eredeti állapot vissza állítása lesz a cél a Bíróságoknál, de ezen
k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©s √°ll√°spontom szerint a hitelek d√∂nt√Ķ
többségénél meg áll ezért a Ptk. 312.§ (3) bekezdését lehet alkalmazni
ez kimondja, hogy a jogosult hibájából következik be az
ellehetetlen√ľl√©s akkor a k√∂telezett szabadul a k√∂telezetts√©ge al√≥l √©s
kérheti kárának a megtérítését. Szóval jó munkát!!!....

Letöltés

  HozzŠszůlŠsok
#11 | gabesz - 2013.07.01. 10:56:36
Szasztok! Azt meg tudja valaki mondani, hogy mondjuk beregel az egy√©n ebbe a SZK rendszerbe √©s net√°n kap virtu√°lisan SZK-√°t, akkor azzal mit tud kezdeni, hol fogadj√°k el mint fizet√Ķeszk√∂z? K√∂rbe fogj√°k r√∂h√∂gni, mert nem tudja az egy√©ni √©rdek√©t k√©pviselni, csak l√≥b√°lja a telefonj√°t a boltba, amir√Ķl am√ļgy is azt mondtuk, hogy halott √∂tlet, mivel √ļgy manipul√°lj√°k ahogy akarj√°k elektronikus √ļton. Lehet le vagyok maradva, de ez nincs meg...
#12 | gabesz - 2013.07.01. 11:04:31
"az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Korm√°nyz√≥i hivatala k√∂zben folyamatosan int√©zi a KIEGYEZ√ČS-ben foglalt hatalom√°tv√©tellel kapcsolatos teend√Ķket, egyeztetve a hazai √©s a nemzetk√∂zi szervek illet√©keseivel"

Ezek azok a szervek, akik k√ľlf√∂ldr√Ķl idi√≥ta szab√°lyokkal megengedt√©k, hogy a f√∂ld egy egyszer√Ľ √°rucikk legyen a t√Ķke szabad √°raml√°sa c√≠msz√≥val, itthon meg j√≥l megszavazt√°k √©s ezzel olyan haza√°rul√°st k√∂vettek el a nemzet ellen, amilyet az elm√ļlt 1000 √©vben nem engedtek meg maguknak az orsz√°g vezet√Ķi? Ezekkel hogyan lehet ilyenekr√Ķl egyeztetni?? Kis k√©pzavar van ittFrown
#13 | piskota - 2013.07.01. 13:07:06
Semmi gond Gabesz!
Helyezkedj az én álláspontomra!
Minden kezdem√©nyez√©st t√°mogatok, amely a b√Ľn√∂z√Ķ rendszer ellen van, vagy hat...
Ez nem Maros√°n: "Az √ļton v√©gig kell menni..." reg√©nye!
Lehetnek k√∂z√∂s √ļtszakaszok, amit √©rdemes egy√ľtt megtenni, lehetnek k√∂z√∂s c√©lok, c√©lkit√Ľz√©sek, amit esetleg √©rdemes t√°mogatni...
Osztani nem tudom, azt az egyre jobban eluralkod√≥, m√°r-m√°r divatt√° v√°l√≥ felfog√°st, amely egyre csak azt keresi, √©s h√°nytorgatja fel, ami elv√°laszthat, holott a v√©gs√Ķ c√©l tal√°n m√©g k√∂z√∂s is...
Egyet√©rt√©semet nem b√≠rja az a t√∂rekv√©s, magatart√°s, amely, v√©gs√Ķ-soron, k√∂z√∂s nemzeti t√∂rekv√©seinket gyeng√≠theti...
Ez akkor is igaz, ha némileg falsnak látok bizonyos törekvéseket...
Igyekszem arra figyelni, koncentrálni, ami összeköthet, ami közös, s máris nincs képzavar.
√Ėr√ľl√∂k, hogy megsz√≥lalt√°l, gyakrabban is elk√∂vethetn√©d...
Szeretettel
Gyzolt√°n
#14 | Tulok - 2013.07.01. 14:06:40
Gabesz! √Ārpi sem azt mondja, hogy majd egyed√ľl kimegy t√ľntetni, √©s egyed√ľl k√©pviseli sz√°zezres nagys√°grend√Ľ k√°rosult √©rdekeit. T√∂megek t√°mogat√°s√°ra van sz√ľks√©g, mert t√∂megek √©rdekeit szolg√°lja. N√©pszer√Ľs√≠teni kell, ahogy ez m√°s helyi p√©nzek eset√©ben is √≠gy t√∂rt√©nik, de a "Szent Korona" nem csak helyi p√©nz. Az "Stk" sz√©lesk√∂r√Ľ elfogad√°sa a felt√©tel, hogy fizetni lehessen vele, de a "csereszint√Ľ" alkalmaz√°sa m√°r most is m√Ľk√∂dik (ehhez nem kell fedezet, a http://www.maghir...), √©s mivel a fedezet√©t Magyarorsz√°g term√©szeti kincsei adj√°k, nem is √©rt√©ktelen. Egy illegitim √°llamrendszer rabl√≥gazd√°lkodik a tulajdonunkkal, √©s "csak" azt kell el√©rni, hogy ez sz√©les k√∂rben tudatosodjon, valamint egy√©b komoly fedezet is rendelkez√©sre √°ll. Term√©szetesen, mint minden elektronikus nyilv√°ntart√°si rendszert, ezt is be lehet t√°madni (√©s be is fogj√°k), de ezzel az er√Ķvel a net-bank sem tudna m√Ľk√∂dni, pedig ezeket a rendszereket is hat√°sosan t√°madj√°k "kisipari eszk√∂z√∂kkel".
A "KIEGYEZ√ČS" egy felk√≠n√°lt lehet√Ķs√©g, amit a legt√∂bb hatalombitorl√≥ rabl√≥ nem fog elfogadni, mert b√≠zik az elnyom√°sban seg√©dkez√Ķk er√Ķszakos fell√©p√©s√©nek hat√°soss√°g√°ban, de visszavonul√≥t f√ļjnak, ha megjelenik egy nagyobb er√Ķ is, √©s ez nem felt√©tlen√ľl csak Magyarorsz√°g kifosztott, folyamatosan megsarcolt lakoss√°ga. Elfogad√°sa √©s bevezet√©se am√ļgy is sz√ľks√©gess√© v√°lik Eur√≥pa teljes kifoszt√°sa ut√°n az eur√≥ √©s vele egy√ľtt a forint hiperinfl√°ci√≥ja miatt.
A hatalombitorl√≥k "t√∂rv√©nyei, rendeletei, egyezm√©nyei" semmisek, ezt most is tudjuk. Az el√Ķz√Ķ cikkben ezt taglaltam. Ha egy rabl√≥banda hatalm√°ba ker√≠t egy v√°rost, az m√©g nem azt jelenti, hogy a sz√©les k√∂rben elfogadott √©s megszavazott t√∂rv√©nyek hat√°lyukat vesztik, csak azt, hogy a lakoss√°gnak jogai √©rv√©nyes√≠t√©s√©hez meg kell k√ľzdenie a betolakod√≥kkal. Orb√°n√©knak "nem √°ll j√≥l a sz√©n√°ja", √©s az EU √°ltal tolt Bajnai-f√©le alakulatnak sem, mert v√°rhat√≥an alig lesz a fizetett √©s k√©nyszer√≠tett szavaz√≥kon k√≠v√ľl aki t√°mogatn√° √Ķket. Nem mernek szab√°lyos √©s a nemzetk√∂zi jog szerint is √©rv√©nyesnek tekinthet√Ķ n√©pszavaz√°st kezdem√©nyezni, mert kider√ľlne, hogy a m√©g am√ļgy leglaz√°bb m√©rt√©ket sem tudn√°k meg√ľtni (ez 2/3-a az orsz√°g szavaz√°sra jogosult lakoss√°g√°nak, de pont a szavaz√°sra jogosult lakoss√°g 2/3-a volt az, aki 2010-ben m√°r el sem ment szavazni. A kor√°bbi "ideiglenes" alkott√°kolm√°ny szerint ehhez 4/5, vagyis 80% kellene). Ez olyan, mint amikor K√°d√°r√©k nyolcan kijelentett√©k, hogy √Ķk a korm√°ny, √©s beh√≠vt√°k az oroszokat "szavaztatni". Most nem fognak bej√∂nni se Orb√°n, se Bajnai √©rdek√©ben, viszont az √ļj p√©nznem √ēket is √©rdekli, ahogy Sv√°jcot, Szerbi√°t √©s m√°s orsz√°gokat is.
#15 | Seraf - 2013.07.01. 16:16:23
Tulok : Még nem néztem át minden hivatkozást ( videót, anyagot ) és az alapokat, szándé -
kot illet√Ķen nagyj√°b√≥l 'k√©pben' is vagyok ; Egy k√©rd√©s az√©rt kap√°sb√≥l megfogalmaz√≥dik ben -
nem - A konkrét rendszerváltás / visszatérés után, ugye lesz kézzelfogható pénz is ? ... Ez
az opció is tervezett ? { Mert én szeretek tapogatni - Nincs is mobilom - Nem vagyok ellen -
z√Ķje a technik√°nak / technol√≥gi√°nak, de b√°rmely h√°t√ļl√ľt√Ķj√©t a tipi-tapi k√©pes kik√ľsz√∂b√∂lni }
#16 | Tulok - 2013.07.01. 19:53:03
Seraf! Igaz√°b√≥l a t√©nyleges p√©nzkiad√°snak is csak anyagi felt√©telei vannak, de ez nem √©ri el enn√©l a 20 ezer milli√°rd Szent Korona kiad√°s√°n√°l a 0,01-0,02%-os k√∂lts√©get sem. Viszony√≠tva a mai a p√©nzkiad√°si gyakorlathoz, amikor √©vi 8 milli√°rd doll√°rt kell kifizetni a FED "alv√°llalkoz√≥jak√©nt, vagy le√°nybankjak√©nt" szerepel√Ķ EKB-nak a p√©nzkiad√°s√©rt - ami jelenleg 1800-2000 milli√°rd forint - a 20 milli√°rd, a 20 ezer milli√°rdhoz eleny√©sz√Ķ lenne, de gyakorlatilag ennyi sincs, mert nem minden fut pap√≠rp√©nzben √©s √©rm√©ben. A jelenlegi forintkiad√°st legkevesebb 6-10%-os infl√°ci√≥ terheli, mert ennyi a FED "bev√©tele", vagy "ad√≥ja". Az elektronikus p√©nz, b√°r k√∂lts√©gmentes, vissza√©l√©sekre adhat lehet√Ķs√©get, amit olyan nyilv√°ntart√°s tud n√©mileg stabiliz√°lni, amelyik t√∂bb ponton elen√Ķrizhet√Ķ. Ez a jelenlegi bankrendszern√©l egy√°ltal√°n nem lehets√©ges, mert a rendszer z√°rt. Ez olyasmi, mint a Windows (forr√°sk√≥d n√©lk√ľli rendszere), √©s a Linux (ny√≠lt forr√°sk√≥d√ļ) rendszere. A z√°rt rendszerben v√≠rusok t√∂mege g√°tolja a felhaszn√°l√≥k √©s a v√≠ruskeres√Ķ programok m√Ľk√∂d√©s√©t, am√≠g a Linux eset√©ben a v√≠rus m√°r a rendszer integrit√°s-ellen√Ķrz√©si f√°zis√°ban l√°that√≥ √©s lokaliz√°lhat√≥ - mert a Linux, s√©r√ľl√©s eset√©n √ļjraford√≠thja a rendelkez√©sre √°ll√≥ forr√°sprogram alapj√°n a rendszer hib√°snak √≠t√©lt r√©sz√©t - √©s a "v√≠rus" el sem tud indulni...
Ezért használnak a neten "linux-apache" szervereket. A Windows arra kell, hogy milliárdnyi felhasználónak legyen védelembeszerzési problémája.
#17 | Seraf - 2013.07.01. 21:25:12
K√∂sz√∂net a t√°j√©koztat√≥√©rt : √Črtem a hasonlatot ; Engem meggy√Ķzt√©l √©s √∂r√∂m√∂mre vagyon,
hogy az alapvet√Ķ sz√°nd√©k val√≥j√°ban t√°mogatja a tapogat√≥ √∂szt√∂n√∂met - Amint jelzed a je -
lenlegi központosított 'kibocsájtási sarc' pediglen a sajátosan hazailag nyomikált pénz költ -
s√©geire is r√°ford√≠that√≥ lenne ... Illetve most is m√Ľk√∂dik a nyomda √©s arra akartam voksolni,
hogy ne legyen b√©z√°rva, mert munkahely teremt√Ķ / √≥v√≥ p√°rti is vagyok .

A l√©nyeget, technik√°t tekintve, mint h√°t√ļl√ľt√Ķ viszont m√°sra gondoltam. Kiss√© viccesen : A
f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek t√°mad√°sa eset√©n ( "mostans√°g annyit mocorognak" ) a m√Ľholdakat / kommu -
nik√°ci√≥t fogj√°k els√Ķsorban blokkolni √©s akkor sitty-sutty lesz a mobiloknak. A k√©rd√©sk√∂r per -
sze felvethet√Ķ f√∂ldh√∂zragadtan is : Elllens√©ges √©s Nobel D√≠jas Agresszor *nyilt* t√°mad√°sa
szint√©n ezzel a m√Ľvelettel kezd√Ķdhet ; De menet k√∂zben sem kiz√°rt t√©nyez√Ķ .

Nem utols√≥ sorban, mivel alapvet√Ķleg a 'k√∂zpontos√≠t√°s √©s kontroll' ellen hadakozunk : Nem
lenne szerencs√©s a tipi-tapi mell√Ķz√©se, mert v√©letlen√ľl j√∂n valaki, oszt asszongya az isten -
adta népnek, hogy mától csakis az mobilozhat, akinek tetszik a fizimiskám - Igaz, hogy ez
m√°s m√≥don / eszk√∂z√∂kkel is kivitelezhet√Ķ, de ne legyen megk√∂nny√≠tve a dolga ... Ez√©rt kar -
doskodok a k√©t√©l√Ľ t√Ķr ( a k√©t f√©le, de legf√Ķk√©ppen a tapinthat√≥ p√©nz alkalmaz√°sa ) mellett .
#18 | Tulok - 2013.07.01. 23:13:17
Jelenleg a pénzverde izraeli tulajdonban van, ami nem igazán biztató, ezért orvosolandó.
A f√∂ld√∂n -√©s mag√°nk√≠v√ľliek t√°mad√°sa olyan, mint a griffmad√°r √©s a f√Ķnix bizonyos emberek tudat√°ban val√≥ l√©tez√©se √©s t√°pl√°lkoz√°sa ebb√Ķl a materializ√°l√≥dott, vagy demateriz√°lt "anyagb√≥l".
A mobilh√°l√≥zat t√∂bbnyire f√∂ldi, csak kis r√©sze m√Ľholdas. F√©lni els√Ķsorban nem a L√≥b√©l-d√≠jasokt√≥l kell, mert ez a fajta elismer√©s akkort√≥l vesztette el az √©rt√©k√©t, amikor √©rdemtelen√ľl, csak vall√°si hovatartoz√°s miatt, vagy el√Ķre, megszolg√°latlanul is osztogatni kezdt√©k t√∂meggyilkosoknak, csal√≥knak, amikor m√©g nem is l√©tezik "h√≥h√©r" √©s "tolvaj" d√≠jazott kateg√≥ri√°ja.
A "k√∂zpontos√≠t√°s" mag√°nc√©l√ļ felhaszn√°l√°sa a NWO c√©lkit√Ľz√©se. Val√≥j√°ban r√°szorults√°gi alap√ļ a vissza√©l√©s is rendszerrel, vagyis egy n√©pj√≥l√©ti rendszerben nincs r√°szorulva a polg√°r, hogy csaljon, lopjon, csak a b√Ľn√∂z√Ķk k√©t fajt√°ja. Az egyik a k√∂zvetlen√ľl tolvajl√≥ rabl√≥ t√≠pus, a m√°sik a k√∂zvetetten. Egyikre sincs sz√ľks√©g, ahogy r√©gen is b√ľntett√©k a KMK-t....
#19 | piskota - 2013.07.01. 23:21:19
Ennyit a p√©nzrendszerr√Ķl, meg a bonyol√≠t√≥kr√≥l:

2013.07.01. 20:51
"Korrupció és csalás" Lemondott a vatikáni bank elnöke és elnökhelyettese
Lemondott a vatik√°ni bank eln√∂ke √©s eln√∂khelyettese is lemondott h√°rom nappal azut√°n, hogy Nunzio Scarano olasz p√ľsp√∂k√∂t korrupci√≥ √©s csal√°s miatt letart√≥ztatt√°k - sz√°molt be a hvg.hu.

Paolo Cipriani √©s Massimo Tulli h√©tf√Ķn ny√ļjtotta be lemond√°s√°t, h√°rom nappal azut√°n, hogy a korrupci√≥val √©s csal√°ssal gyan√ļs√≠tott salern√≥i p√ľsp√∂k√∂t, Nunzio Scaran√≥t, egy br√≥kert √©s egy volt titkosszolg√°lati szem√©lyt is √Ķrizetbe vettek a Vatik√°nban - sz√°molt be a hvg.hu.

Scarano p√ľsp√∂k sv√°jci "bar√°tait√≥l" 20 milli√≥ eur√≥t pr√≥b√°lt egy mag√°ng√©pen √°tcsemp√©szni, amelyhez a volt titkos√ľgyn√∂k seg√≠ts√©g√©t k√©rte, aki a munk√°√©rt 400 ezer eur√≥t kapott volna. A p√ľsp√∂k ellen k√©t hete a salern√≥i √ľgy√©szs√©g is vizsg√°l√≥dni kezdett egy 560 ezer eur√≥s p√©nzmos√°si √ľgy miatt, tegnap pedig felf√ľggesztett√©k Apostoli Sz√©k Vagyonkezel√Ķs√©g√©ben (Apsa) viselt tiszts√©g√©b√Ķl.

Scarano p√ľsp√∂k a sv√°jci sz√°ml√°kon felhalmozott p√©nzeket a vatik√°ni bankb√©li sz√°ml√°j√°r√≥l utalta √°t, ahova azok adom√°nyk√©nt √©rkeztek be. Az adom√°nyok a tranzakci√≥kat vizsg√°l√≥ hat√≥s√°gok szerint val√≥j√°ban a Scarano v√°llalkoz√≥ ismer√Ķsei √°ltal Sv√°jcba menek√≠tett √∂sszegek voltak, az √ľgy√©szs√©g pedig azt sem z√°rta ki, hogy a p√ľsp√∂k az Apsa vagyon√°nak egy r√©sz√©t is Sv√°jcba utalta √°t.

Ferenc p√°pa m√©g a m√ļlt h√©ten egy √∂tf√Ķs konzultat√≠v bizotts√°got hozott l√©tre a vatik√°ni bank megreform√°l√°s√°ra, √©s az ottani munka kivizsg√°l√°s√°ra.

hvg.hu

Gyz
#20 | epsion - 2013.07.02. 00:59:40
Seraf, meg√©rtem az aggodalmaidat az Stk-val kapcsolatban, de hidd el csak a technika most is befucsollhat ha pl. kiesne n√©h√°ny m√Ľhold √©s a bankok k√©nytelenek lenn√©nek bez√°rni n√©h√°ny √≥r√°ra vagy napokra. De ott a ciprusi eset, ez b√°rmely orsz√°gban b√°rmikor megt√∂rt√©nhet, most m√°r ak√°rmikor ha a hatalomnak ez az √©rdeke.
Természetesen a mobil szolgáltatás is összeomolhat vagy egy idegen hatalom kikapcsolhatja ezt a fajta szolgáltatást, ez benne van a pakliban.

De most n√©zz√ľk az el√Ķnyeit annak mikor nincs a zsebedben nyomtatott p√©nz, csak egy mobilod van √©s egy X √∂sszeg a sz√°ml√°don. Ez egy k√©szp√©nz n√©lk√ľli t√°rsadalom.
- Term√©szetesen mindig is lesznek spekul√°nsok akik a m√°sikat becsapva elcsalj√°k a p√©nz√ľket √©s nem azt kapnak cser√©be amit k√≠n√°ltak, vagy semmit.
Mivel minden tranzakci√≥ egy bankon megy kereszt√ľl, aminek politikai befoly√°s n√©lk√ľl, szigor√ļan betartva a bank t√∂rv√©nyeket, pillanatok alatt le lehet leplezni a csal√≥t mert nyugt√°zva van az √°tutal√°s √©s nem tudja letagadni, mert az elad√°s √©s a v√©tel is r√∂gz√≠tve van
- Nem vesz√≠theted el a p√©nzedet mert nincs mit elvesz√≠tened, ha a mobilodat vesz√≠ted el, akkor sincs semmi gond, persze venned kell egy √ļjat, vagy megkeresteted a rend√Ķrs√©ggel, mert a nevedet vagy a jelszavad csak Te tudod, √≠gy azt√°n senki sem juthat a p√©nzedhez.
- Ha v√°s√°rolni akarsz az √ľzletben, a kassz√°n√°l be√ľt√∂d a v√°s√°rolt √∂sszeget hozz√°√©rteted a p√©nzt√°rg√©p erre kialak√≠tott √©rz√©kel√Ķj√©hez √©s ki van fizetve.
- A rabl√≥ bankok megsz√Ľn√©se √©s az orsz√°gok kifoszt√°sa, sorolhatn√°m.

Ahogy m√°r √≠rtam, az elektronikus p√©nz a j√∂v√Ķ fizet√Ķeszk√∂ze, ez a lehet√Ķ legigazs√°gosabb m√≥dszer az emberis√©g modern t√∂rt√©net√©ben, de nagyon sok m√ļlik azon a t√∂rv√©nyen amit a banknak szigor√ļan be kell tartani.
Az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g az Szent Korona Bank-al kapcsolatos eddig meghozott t√∂rv√©nyei szinte "√°lomszer√Ľek", mert az alanyi jogon j√°r√≥ 1000 Stk √©s a kamatmentess√©g √©s igazi √ļj j√∂v√Ķt rajzol nek√ľnk, ahol a nincstelens√©g ki van z√°rva.
A p√©nz meg van, m√°r csak haszn√°lni k√©ne, de h√°t csak az elej√©n vagyunk, m√©g sok k√©telked√Ķt kell meggy√Ķzni hogy regisztr√°ljon √©s haszn√°lja.
√Čn nem csak hiszem hanem tudom hogy nincs m√°s √ļt, mert ez a legjobb.

M√°s k√©rd√©s a kiegyez√©s, el√©rni azt hogy a hatalom √∂nk√©nt sz√©toszlassa mag√°t √©s v√©r n√©lk√ľl √°tadja az amit a II. vil√°gh√°bor√ļ √≥ta jogtalanul bitorol √©s rabol.
√Čn b√≠zom abban hogy nem kell v√©rnek folynia, de sajnos ez nem biztos, sok m√ļlik azon hogy a mostani korrupt hatalmat szolg√°l√≥ rend√Ķrs√©g a kritikus pillanatban melyik oldalra √°ll.
Ide tartozik a most még mélyen hallgató hadsereg is.

2013 augusztus 20, remélem a történelem Nagy Napja lesz.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum