NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)
Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)Ez az "√ļtmutat√≥" nagyon fontos, √©letet √©s √©letteret menthet, ne legy√ľnk sz√Ľkmark√ļak, lust√°k vagy kicsinyesek √©s juttassuk el mindenkinek, aki neh√©z helyzetbe ker√ľlt. Sok m√ļlik azon, hogy min√©l t√∂bben lehet√Ķs√©get kapjanak kiker√ľlni a bankok √©s a vel√ľk egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ volt √©s jelenlegi "korm√°nyok" valamint a bankokat t√°mogat√≥ "igazs√°gszolg√°ltat√°si rendszer" piszkos karmai k√∂z√ľl.

A Magyarok Istene √Āldjon meg minden "Embert"!

/Tulok/


Cselekv√©si √ļtmutat√≥ az orsz√°g kifosztott
lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság
hatalom átvételi folyamatának befejezéséig,
2013. augusztus 20.-ig


1. A facebookon és más internetes portálokon az AMK térnyerése már megállíthatatlan. A további mozgósítással fel kell gyorsítani a folyamatot. A www.tempopart.hu, www.tempohirek.com,
www.apostolimagyarkiralysag.hu, www.maghirdeto.hu, www.szentkoronabank.hu c√≠m√Ľ hivatalos honlapjainkon l√©v√Ķ adatb√°zisb√≥l min√©l t√∂bb h√≠rt osszatok meg a facebookon illetve hozz√°sz√≥l√°sok form√°j√°ban minden m√°s internetes port√°lon, ahol van hozz√°sz√≥l√°si lehet√Ķs√©g, ak√°r regisztr√°ci√≥ √ļtj√°n is. Els√Ķdlegesen a Szentkoron√°ra, mint elektronikus fizet√Ķeszk√∂zre t√∂rt√©n√Ķ regisztr√°ci√≥val kapcsolatos linket: Link . C√©lszer√Ľ a megoszt√°sokon √©s a hozz√°sz√≥l√°sokon t√ļl a levelez√Ķrendszeretekben is kik√ľldeni m√°s TEMPO P√°rtos anyagokkal, rekl√°mvide√≥kkal √©s m√°s ott tal√°lhat√≥ fontos dokumentumokkal egy√ľtt
(Videó
Video
Video
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link1
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link2
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link3

Ami a cs√∂v√∂n kif√©r, √©s gy√Ķz a v√©r n√©lk√ľli FORRADALOM!


2. A fenti anyagokban folyamatosan tett√ľk k√∂zz√© az ad√≥sment√Ķ programpontjainkat. Az al√°bbiakban fontoss√°gi sorrendben ism√©telj√ľk meg a cselekv√©s tervszer√Ľ feladatait:
a.) A m√°r v√©grehajt√°si szakban l√©v√Ķ √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥ el√Ķtti elj√°r√°sban halad√©ktalanul jelents√ľk be a Szentkoron√°val t√∂rt√©n√Ķ teljes√≠t√©si sz√°nd√©kunkat a Vht. 41.¬ß (1.)-re val√≥ hivatkoz√°ssal √≠r√°sban, illetve a v√©grehajt√≥i irod√°n jegyz√Ķk√∂nyv felv√©tele mellett, melyb√Ķl k√©rj√ľnk m√°solatokat. Link
Amennyiben a v√©grehajt√°st k√©r√Ķ a teljes√≠t√©st √≠r√°sban elutas√≠tja, √ļgy jogunkban √°ll a Vht. 41.¬ß (5.) alapj√°n pert ind√≠tani, ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°st a per joger√Ķs befejez√©s√©ig fel kell f√ľggeszteni.
b.) 1991. √©vi XLI. T√∂rv√©ny a k√∂zjegyz√Ķkr√Ķl a 131.¬ß alapj√°n a k√∂zjegyz√Ķvel foglaltassuk k√∂zjegyz√Ķi okiratba, hogy visszavonjuk az egyoldal√ļ tartoz√°selismer√Ķ nyilatkozatunkat. Link (131. ¬ß (1) Nem tekinthet√Ķ k√∂zokiratnak az az okirat, amelyet a k√∂zjegyz√Ķ a 120-129. ¬ß-ban foglaltak megs√©rt√©s√©vel vagy elmulaszt√°s√°val k√©sz√≠tett.)

120. ¬ß (1)259 A k√∂zjegyz√Ķi okirat elk√©sz√≠t√©se alkalm√°val a k√∂zjegyz√Ķ k√∂teless√©ge, hogy

a) meggy√Ķz√Ķdj√©k a f√©l √ľgyleti k√©pess√©g√©r√Ķl √©s jogosults√°g√°r√≥l, tov√°bb√° val√≥di sz√°nd√©k√°r√≥l,
b) t√°j√©koztassa a felet a jog√ľgylet l√©nyeg√©r√Ķl √©s jogi k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl,
c) vil√°gosan √©s egy√©rtelm√Ľen √≠r√°sba foglalja a f√©l nyilatkozatait,
d)260 felolvassa a k√∂zjegyz√Ķi okiratot a f√©l el√Ķtt; a k√∂zjegyz√Ķi tan√ļs√≠tv√°nyt csak akkor kell felolvasni, ha e t√∂rv√©ny kifejezetten √≠gy rendelkezik,
e) meggy√Ķz√Ķdj√©k arr√≥l, hogy a k√∂zjegyz√Ķi okiratban foglaltak megfelelnek a f√©l akarat√°nak,
f)261 el√Ķzetesen t√°j√©koztassa a szem√©lyazonoss√°g ellen√Ķrz√©s√©vel √©rintett felet az ellen√Ķrz√©s c√©lj√°r√≥l, m√≥dj√°r√≥l √©s tartalm√°r√≥l, a k√∂zjegyz√Ķi k√∂zrem√Ľk√∂d√©s megtagad√°s√°nak k√∂telezetts√©g√©r√Ķl √©s a 122. ¬ß (8) bekezd√©s√©ben megjel√∂lt bejelent√©si k√∂telezetts√©g√©r√Ķl, valamint az ellen√Ķrz√©s sor√°n megismert adatok kezel√©s√©r√Ķl.
(2)262 A tervezeten eszk√∂z√∂lt v√°ltoztat√°s √©s kieg√©sz√≠t√©s sz√∂veg√©nek kiv√©tel√©vel mell√Ķzhet√Ķ a felek √°ltal rendelkez√©sre bocs√°tott √≠r√°sbeli tervezet felhaszn√°l√°s√°val k√©sz√≠tett k√∂zjegyz√Ķi okirat felolvas√°sa, ha a jogi k√©pvisel√Ķvel elj√°r√≥ jogi szem√©ly felek, vagy a lak√°sc√©l√ļ √°llami t√°mogat√°sokr√≥l sz√≥l√≥ k√ľl√∂n jogszab√°ly szerinti √°llami kamatt√°mogat√°ssal √©rintett hitelszerz√Ķd√©st (jelz√°loghitel szerz√Ķd√©st) k√∂t√Ķ felek a k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtt egy√ľttesen kijelentik, hogy az okirat tervezet√©t megismert√©k √©s ez√©rt k√©rik az okirat felolvas√°s√°nak mell√Ķz√©s√©t. A felolvas√°s mell√Ķz√©se nem √©rinti a k√∂zjegyz√Ķi okirat k√©sz√≠t√©s√©vel kapcsolatban el√Ķ√≠rt egy√©b k√∂telezetts√©gek teljes√≠t√©s√©t. Nincs lehet√Ķs√©g a felolvas√°s mell√Ķz√©s√©re, ha a felek b√°rmelyike a 124. ¬ß a)-c) pontj√°ban megjel√∂lt szem√©ly.
A nyilatkozat k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtti visszavon√°s√°val a tartoz√°selismer√Ķ okirat illetve a v√©grehajt√°si z√°rad√©k jogereje megsz√Ľnik. Ez√°ltal a hitelez√Ķ k√©nyszer√ľl a k√∂vetel√©s behajt√°s√°nak √©rdek√©ben b√≠r√≥s√°ghoz fordulni. Ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°sok megsz√Ľnnek.
c.) Az ellehetetlen√ľl√©sre hivatkoz√°ssal keress√ľk meg az illet√©kes b√≠r√≥s√°got, hogy foglalj√°k
jegyz√Ķk√∂nyvbe, √©s t√°j√©koztass√°k a hitelez√Ķinket, hogy a tartoz√°sunk megsz√Ľnt. A t√∂rv√©nyes
b√≠r√≥i int√©zked√©sek k√∂vetkezt√©ben tartoz√°saink megsz√Ľnnek, √©s k√°rt√©r√≠t√©si pereket ind√≠thatunk a hitelez√Ķinkkel szemben.


A teljesítés lehetetlenné válása

312. ¬ß (1) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt egyik f√©l sem felel√Ķs, a szerz√Ķd√©s megsz√Ľnik. A teljes√≠t√©s lehetetlenn√© v√°l√°s√°r√≥l tudom√°st szerz√Ķ f√©l halad√©ktalanul k√∂teles err√Ķl a m√°sik felet √©rtes√≠teni. Az √©rtes√≠t√©s elmulaszt√°s√°b√≥l ered√Ķ k√°r√©rt a mulaszt√≥ felel√Ķs.
(2) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a k√∂telezett felel√Ķs, a jogosult a teljes√≠t√©s elmarad√°sa miatt k√°rt√©r√≠t√©st k√∂vetelhet.
(3) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a jogosult felel√Ķs, a k√∂telezett szabadul tartoz√°sa al√≥l, √©s k√∂vetelheti k√°r√°nak megt√©r√≠t√©s√©t.
(4) Ha a vagylagos szolg√°ltat√°sok k√∂z√ľl valamelyiknek a teljes√≠t√©se lehetetlenn√© v√°lik, a szerz√Ķd√©s a t√∂bbi szolg√°ltat√°sra korl√°toz√≥dik.
(5) Ha a lehetetlen√ľl√©s√©rt a v√°laszt√°sra nem jogosult f√©l felel√Ķs, a m√°sik f√©l v√°laszthat a lehets√©ges szolg√°ltat√°s √©s a lehetetlenn√© v√°l√°s k√∂vetkezm√©nyei k√∂z√∂tt.
(6) Ha a lehetetlenn√© v√°lt szolg√°ltat√°s t√°rgy√°nak maradv√°nya a k√∂telezett birtok√°ban maradt, vagy a k√∂telezett a szolg√°ltat√°s t√°rgya helyett m√°st√≥l k√°rp√≥tl√°st kapott vagy ig√©nyelhet, a jogosult a maradv√°ny, illet√Ķleg a k√°rp√≥tl√°s √°tenged√©s√©t k√∂vetelheti az ellenszolg√°ltat√°s ar√°nyos r√©sze ellen√©ben.

3.) A fenti l√©p√©sek megt√©tele a k√∂z√ľzemi sz√°ml√°inkon t√ļlmen√Ķen minden tov√°bbi tartoz√°saink megfizet√©se al√≥l mentes√≠t benn√ľnket. A tov√°bbiakban ne fizess√ľnk a hitelez√Ķinknek egy fill√©rt sem forintban, hiszen a minden magyar √°llampolg√°r r√©szv√©tel√©vel alap√≠tott Szent Korona Bank a tartoz√°sainkat √°tv√°llalta, √©s r√©sz√ľnkre az igazolt, jogos k√∂vetel√©sek ellen√©rt√©k√©t Szentkoron√°ban foly√≥s√≠tja, hogy magunk tudjunk teljes√≠teni a hitelez√Ķinknek, ha a k√∂vetel√©s√ľk vitat√°sa k√∂r√ľlm√©nyes, illetve biztos√≠tott.

√ćgy a terheket nem mi viselj√ľk tov√°bb, hanem a hitelez√Ķink, mivel ha a k√∂vetel√©seiket be akarj√°k hajtani, nekik kell k√∂lts√©ges √©s hosszadalmas b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sokat ind√≠tani. A bankok nem √©lhetnek illet√©kfeljegyz√©si joggal, √≠gy be kell fizetni√ľk a k√∂vetel√©s√ľk teljes √∂sszeg√©nek a 6%-√°t a b√≠r√≥s√°g r√©sz√©re.

Azzal, hogy tov√°bbi teljes√≠t√©seket nem eszk√∂z√∂l√ľnk hitelez√Ķink fel√©, anyagilag ellehetetlen√ľlnek, √©s a m√©g regn√°l√≥ Orb√°n-korm√°ny nem tudja t√Ķl√ľk beszedni a bankra kivetett ad√≥kat, ezzel el√Ķseg√≠tj√ľk, felgyors√≠tjuk t√°voz√°sukat. Az elj√°r√°sok sor√°n a "hitelez√Ķink" k√©pvisel√Ķi, banki √ľgyint√©z√Ķk, tan√°csad√≥k, √ľgyv√©dek, k√∂nyvel√Ķk, b√≠r√°k, b√≠r√≥s√°gi dolgoz√≥k √©s m√°s "hivatalos szem√©lyek" megpr√≥b√°lnak benneteket megf√©leml√≠teni, lebesz√©lni a fenti cselekv√©sr√Ķl, hogy ez nem kivitelezhet√Ķ, mert nem jogszer√Ľ, stb., stb.. Ne higgyetek nekik, mert a fentiek alapj√°n l√°that√≥, hogy nem csak az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g t√∂rv√©nyei v√©denek benn√ľnket, hanem m√©g az illegitim 3. Magyar k√∂zt√°rsas√°g t√∂rv√©nyei is (Ptk., Btk., stb.).

A k√∂z√ľzemi sz√°ml√°k k√∂z√ľl is a fontoss√°gi sorrend: villany, v√≠z, internet, telefon (hogy kommunik√°lni tudjatok illetve el√©rhet√Ķk legyetek). G√°z, f√Ľt√©s, stb. csak ezek ut√°n k√∂vetkezik.
Otthonr√≥l az internetes mozg√≥s√≠t√°s kivitelezhet√Ķ, semmilyen utcai megmozdul√°son ne vegyetek r√©szt, mert az a horda √©rdek√©t szolg√°lja Link

Term√©szetesen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Korm√°nyz√≥i hivatala k√∂zben folyamatosan int√©zi a KIEGYEZ√ČS-ben foglalt hatalom√°tv√©tellel kapcsolatos teend√Ķket, egyeztetve a hazai √©s a nemzetk√∂zi szervek illet√©keseivel. A csata a kezdetek el√Ķtt eld√Ķlt, a J√≥isten d√∂nt√∂tt, nek√ľnk m√°r csak harcolni kell, de csak √©sszel, mert t√∂bbet √©sszel, mint er√Ķvel. Az igazs√°g gy√Ķzni fog.
Csak joger√Ķs b√≠r√≥i v√©gz√©ssel kibocs√°tott fizet√©si meghagy√°s alapj√°n lenn√©nk v√©grehajthat√≥k, √©s v√©grehajt√°sra csak √©s kiz√°r√≥lag az √∂nkorm√°nyzati ad√≥oszt√°ly, NAV, b√≠r√≥s√°gi √©s az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi
végrehajtó jogosult
(az esetek 90%-ban az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥t b√≠zz√°k meg, mivel √Ķ priv√°t veszi le a v√©grehajt√°si k√∂lts√©geket, amib√Ķl vissza tud osztani a hord√°nak, √≠gy az nem ker√ľl az √°llamkassz√°ba, amit m√©g k√ľl√∂n el kellene lopniuk). A faktorc√©gek √©s m√°s k√∂vetel√©skezel√Ķk (OTP Faktoring, EOS, Justitia, stb.), prib√©kjei nem hajthatnak be rajtunk t√∂rv√©nyesen semmit, az √°ltaluk t√∂rt√©n√Ķ zaklat√°s eset√©n azonnal k√©rjetek rend√Ķri seg√≠ts√©get, melyet meg fogunk kapni. Ha a fenti l√©p√©seket megteszitek, hivatalos v√©grehajt√≥k sem tudnak vel√ľnk szemben elj√°rni, ez el√Ķseg√≠ti az √Ķ t√°voz√°sukat is, mivel nem lesz bev√©tel√ľk, √©s a n√°luk alkalmazottk√©nt dolgoz√≥ "polg√°rt√°rsaink" sem fognak ingyen dolgozni, √©s nekik is √©rdek√ľkben √°ll, hogy az √ļj nemzeti fizet√Ķeszk√∂z min√©l el√Ķbb teret nyerjen, mivel nekik is j√°r a havi 1.000 Stk alapj√∂vedelem.

A fenti cselekv√©ssorozathoz minden seg√≠ts√©get megadunk, keressetek benn√ľnket az ismert minden el√©rhet√Ķs√©gi helyeinken.

√ČLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG!!! √ČLJEN A HAZA, √ČS GYERTEK HAZA, HOGY GY√ēZZ√ĖN A V√ČR N√ČLK√úLI FORRADALOM. AZ UTC√ĀRA ELEGEK LESZNEK
GLATZ FERENC VEZET√ČS√ČVEL A PATAKI F√ČLE B√ćR√ďK √ČS M√ĀS HORDATAGOK CIVIL
KEZDEM√ČNYEZ√ČSNEK √ĀLC√ĀZVA MAGUKAT, MERT M√ĀR √ĀTL√ĀTUNK A SZIT√ĀN.


Kecskemét, 2013.06.29.


Borbély József
kormányzó


Újabb fejlemény (forró drót):

József Kozma :

Javaslom, hogy a semmis√©gen k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©st is be kell
jelenteni a bank hib√°j√°b√≥l, mert a semmis szerz√Ķd√©s eset√©ben az
eredeti állapot vissza állítása lesz a cél a Bíróságoknál, de ezen
k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©s √°ll√°spontom szerint a hitelek d√∂nt√Ķ
többségénél meg áll ezért a Ptk. 312.§ (3) bekezdését lehet alkalmazni
ez kimondja, hogy a jogosult hibájából következik be az
ellehetetlen√ľl√©s akkor a k√∂telezett szabadul a k√∂telezetts√©ge al√≥l √©s
kérheti kárának a megtérítését. Szóval jó munkát!!!....

Letöltés

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Seraf - 2013.07.02. 04:25:00
Epsion .
Köszönöm a megértésed : Igazándiból -ahogy jeleztem- tényleg nincs fenntartásom / gon -
dom az Stk-val ; A technikai részt is megvilágítottuk abból a szempontból, hogy minden ki -
iktathat√≥ az agresszor kell√Ķ akarata r√©v√©n - Mind√∂ssze arra szerettem volna r√°tapintani a
felvet√©ssel ( b√°rmely nev√Ľ p√©nzr√Ķl legyen sz√≥ ), hogy a "made in dzsepen" kult√ļra nagyon
tetszik, mert ott az √ļjdons√°g nem z√°rja ki ( t√∂rli el ) az √Ķsit, azaz csendben, b√©k√©sen meg -
férnek egymás mellett ... Megeshet nem a legjobb példa volt, de gondolom érted / értitek,
hogy mire c√©loztam { Ha a technika √∂rd√∂ge b√©√ľtne, akkor is van m√°sik √©s e t√©ren nem √©rt
el senkit a m√©nyk√Ľ } .

√Čn biza t√°mogatom, hogy gombokat nyomik√°zva fizessetek. Szolidar√≠t√°sb√≥l ti is t√°mogass√° -
tok, hogy sok apr√≥ lehessen a zsebemben ( √ļgy nehezebben f√ļj el a sz√©l ) √©s az elektroni -
kus fizetési mód mellett ( még ha a legelterjedtebb is lesz ) maradjon meg a hagyományos
is, mivel sokan √ļgy vannak v√©le, hogy mostans√°g is szeretik ide-oda ( p√°rn√°ba - k√∂nyvbe -
szekrénybe ) dugiszálni a megtakarításaikat és mivel a SZKB nem kamat / profit orientált e -
z√©rt a k√°p√© haszn√°lata nem is konkurencia ( √≠gy nem l√©p fel eset√ľkben elvon√°si t√ľnet s √©n
is nyugodtan sétafikálhatok 30 km/h szélvészben - de biztos nincs olyan, aki a megrögzött
'n√©phagyom√°ny √Ķrz√Ķknek' depresszi√≥t k√≠v√°nna / okozna, engem meg szobafogs√°gra √≠t√©lne ) .

YouTube Videů


TELJES FILM
http://www.divxst...6cf9l9zgiy

A k√∂zpontos√≠t√°st ezen a ter√ľleten nem tartom c√©lszer√Ľnek : Lehet, hogy praktikus meg pa -
pír / fém / nyeranyag felhasználás szempontjából takarékos ; De minden ami központosított
az a hatalom visszaélésére is szolgálhat - Miket nem írok .... Ezideig és most is arra szolgál .
{ Tulok nyomán plagizálva : A Béka-Lóbél Díjas EU központosító *dogmáit* szintén ez motí -
v√°lja ; De hazai vonatkoz√°sban pl. kit√©rhet√ľnk a f√©lreoktat√°sra, eg√©szs√©gtelen√ľgyre / stb }
#22 | piskota - 2013.07.02. 10:05:59
Fi√ļk!
Lass√≠tsatok! M√©g van n√©mi akad√°ly a kiteljesed√©s el√Ķtt...
-hogy m√°st ne is eml√≠tsek, ezek a r√©szv√©t, emp√°tia n√©lk√ľli "mi kuty√°nk k√∂lkei" igencsak ragaszkodnak a bitorolt hatalomhoz...
Az is r√©mlik, hogy mintha a banki szf√©ra gengszterei, a lefizetett prib√©kjeik seg√≠ts√©g√©vel, √ļjabb offenz√≠v√°t ind√≠tottak volna...
Pert nyert az OTP egy devizahitelessel szemben
2013. 7. 1. 13:21|Utols√≥ m√≥dos√≠t√°s: 2013. 7. 1. 13:44|P√©nz√ľgy
J√ļnius 27-√©n az OTP Bank jav√°ra √≠t√©lt m√°sodfok√ļ √≠t√©let√©ben a Debreceni √ćt√©l√Ķt√°bla. Az √≠t√©let joger√Ķs, az ad√≥snak a perk√∂lts√©get is meg kell fizetnie.
No, meg ezen sem lehet csak √ļgy √°tl√©pni:
Már több mint egymillió ember tartozik az államnak
2013. m√°jus 27., 08:02
Priv√°tbank√°r

Március végén mintegy kétezermilliárd forintnyi köztartozást tartott számon az adóhivatal, a tartozást félmillió cég és 1,2 millió magánszemély, vagyis az összes adóköteles egynegyede halmozta fel.

Bizony mondom, fel kell kötni..!
Gyz
#23 | vitahum - 2013.07.02. 12:02:28
"- Nem vesz√≠theted el a p√©nzedet mert nincs mit elvesz√≠tened, ha a mobilodat vesz√≠ted el, akkor sincs semmi gond, persze venned kell egy √ļjat, vagy megkeresteted a rend√Ķrs√©ggel, mert a nevedet vagy a jelszavad csak Te tudod, √≠gy azt√°n senki sem juthat a p√©nzedhez.
- Ha v√°s√°rolni akarsz az √ľzletben, a kassz√°n√°l be√ľt√∂d a v√°s√°rolt √∂sszeget hozz√°√©rteted a p√©nzt√°rg√©p erre kialak√≠tott √©rz√©kel√Ķj√©hez √©s ki van fizetve."

Nem szeretnék kötözködni, de ha a mobilod a pénzed, és elveszíted, akkor hogyan veszel másik mobilt?
A rendszert ki kell √©p√≠teni, fenntartani, ami p√©nzbe ker√ľl, termin√°lok, stb.
Nekem a gondom a megfigyelhet√Ķs√©ggel van. Minden visszaellen√Ķrizhet√Ķ, ami nem lenne baj, ha nem √©ln√©nek vissza vele. √Čs mivel a p√©nzed egy virtu√°lis sz√°ml√°n van, amennyiben nem tetszel a sz√°ml√°kat kezel√Ķknek, √ļgy b√°rmikor megsz√ľntethetnek, b√°rmikor b√°rmilyen √∂sszeget levonhatnak, nem sz√°m√≠t hogy jogos-e vagy nem. Emelik a fenntart√°si k√∂lts√©geket, stb.
#24 | Tulok - 2013.07.02. 16:56:57
Vitahum! Itt nem csak p√©nzrendszer-v√°lt√°sr√≥l van sz√≥! Felvet√©sed jogos, de ahogy szaporodik a l√©tsz√°m, √ļgy a k√©pviseletek sz√°ma is n√∂vekszik. A polg√°rmesteri hivatalok a helyi √©rdekek k√©pviselete miatt csak √°talak√≠t√°sra ker√ľlnek, de nem sz√Ľnnek meg. Egyetlen k√∂zponti szerver nem gy√Ķzn√© a tranzakci√≥k lebonyol√≠t√°s√°t sem, √≠gy, ahogy minden p√©nzrendszer √ľzemeltet√©s√©n√©l, itt is sz√ľks√©g van telep√ľl√©senk√©nt egy olyan irod√°ra, amely mell√©kesen az elveszett mobil p√≥tl√°s√°r√≥l √©s a r√©gi letilt√°s√°r√≥l gondoskodik, egy√ļttal arr√≥l is, hogy a rendszer t√∂bbsz√∂r√∂s biztos√≠t√°s lehessen a "t√∂rv√©nytelen beavatkoz√°sok" ellen . A bankrendszern√©l is m√Ľk√∂dik ez a m√≥dszer, √©s √°ltal√°ban a sz√°ml√°kat sem fossz√°k ki (a magas tranzakci√≥s d√≠jakon k√≠v√ľl), csak ha b√≠r√≥s√°g tiltja le, de az √ļj korm√°nyz√°s nem azt jelenti, hogy megsz√Ľnik a k√∂zigazgat√°s, vagy a t√∂rv√©nyek betart√°si k√∂telezetts√©ge. Viszont nem mindegy, hogy mi√©rt mennyit fizet√ľnk. F√Ķleg az nem mindegy, hogy ha egy orsz√°gra r√°telepedik egy bankmaffia, az√©rt is d√≠jakat szedne, ami m√∂g√∂tt nincs is szolg√°ltat√°s, elv√©gzett munka. Mit dolgozik a FED, Rothschild vagy az EKB a 8 milli√°rd doll√°r√©rt, amit √©vente bevasalnak rajtunk? Ennyi√©rt engedi meg, hogy a saj√°t k√∂lts√©g√ľnk√∂n p√©nzt nyomtassunk...
Az ilyen p√©nzkiad√°s garant√°lja az infl√°ci√≥t √©s irre√°lis gazdas√°gi n√∂veked√©st k√∂vetel, mert a hivatalos p√©nzt m√°r kiad√°sakor megterheli √©rt√©kcs√∂kken√©ssel. Ez most a forint eset√©ben √©vi 8% k√∂r√ľli, ami m√©g egy nagyon j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ gazdas√°got is visszavet, de egy le√©p√≠t√©sre √≠t√©lt kifosztottat, koldusbotra juttatja, ahogy a kor√°bban j√≥l m√Ľk√∂d√Ķt is.
Az izraeli elk√∂telezetts√©g√Ľ "korm√°nyz√°s", √©s az EU fel√ľgyelet a maga ESM rendszer√©vel, a Goldmansachs kesely√Ľivel tot√°lisan kifosztja √©s lerombolja Eur√≥pa orsz√°gait. Meg kell sz√ľntetni ezeket f√ľgg√Ķs√©geket! Tekinthetj√ľk ezt √ļgy is, hogy Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak √ļjra fel kell szabad√≠tani mag√°t a gyarmati sorb√≥l, ahogy kor√°bban megszabadulva Habsburgokt√≥l siker√ľlt r√∂vid id√Ķre, hogy egy totalit√°rius zsid√≥ uralom k√∂vesse a II. Vh. ut√°n. Ez ler√°zni nem lesz egyszer√Ľ, de megoldhat√≥, b√°rmennyire is √ļgy t√Ľnik a kishit√Ľeknek, hogy kivitelezhetetlen.
J√≥ p√©lda erre Guernsey szigete (http://kitartas.m...er-mukodik), ahol t√∂bb √©vsz√°zada kamatmentes p√©nzrendszer m√Ľk√∂dik, √©s a kialak√≠t√°s eset√©ben p√©lda√©rt√©k√Ľ lehet Izland reakci√≥ja is a 2008-as mesters√©gesen l√©trehozott gazdas√°gi v√°ls√°gra (http://www.keszth...de%C3%B3val).
#25 | piskota - 2013.07.02. 18:30:27
Portfolio.hu;

Bus√°s √ľzlethez jutnak Rothschild√©k - Kiv√°ghatja a biztos√≠t√©kot a h√≠r
2013. j√ļlius 2. 14:12


A Deutsche Bankot √©s a Bank of America Merrill Lynchet megel√Ķzve a Rothschild bankh√°z nyerheti el a Royal Bank of Scotland feldarabol√°s√°val kapcsolatos tan√°csad√°s √ľzlet√©t - √©rtes√ľlt a Financial Times. A d√∂nt√©st a lap szerint sokan vissz√°snak tartj√°k majd korm√°nyzati k√∂r√∂kben.

Napi friss h√≠rek k√∂z√ľl.
Gyz
#26 | Tulok - 2013.07.02. 20:09:50
József Kozma :
Ne felejtsétek el, hogy senki nem tartozik hiszen az Orbán kormány
2010 augusztus 13-√°n egy √ļj t√∂rv√©nyt alkotott a Ptk. 261. ¬ß (4)
bekezdés ami kimondja, hogy természetes személy ingatlanára nem lehet
deviza hitellel jelzálogjogot alapítani. Meg kell nézni a törvényi
... magyarázatot az arról szól, hogy a jogalkotónak azért kellet ezt a
törvényt megalkotni mert a bankok tisztességtelen magatartásából
ad√≥d√≥an rengeteg lett a BED√ēLT hitel. Akkor viszont arr√≥l
besz√©lhet√ľnk, ha a jogalkot√≥ felismerte a deviza hitelesek eset√©ben a
szerz√Ķd√©sek tisztess√©gtelen volt√°t akkor a b√≠r√≥s√°gokn√°l hivatkozni
lehet a jogalkotó feltáró tevékenységére, és a Ptk. 200. § (2)
bekezd√©se √©rtelm√©ben minden szerz√Ķd√©s semmis tisztess√©gtelens√©gre
hivatkozva. Polg√°ri Jogokat P√°rtol√≥k egyes√ľlet√©n√©l mi folyamatosan
ismertetj√ľk meg a b√≠r√≥s√°gokat ezzel a felismer√©ssel.
József Kozma :
Javaslom, hogy a semmis√©gen k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©st is be kell
jelenteni a bank hib√°j√°b√≥l, mert a semmis szerz√Ķd√©s eset√©ben az
eredeti állapot vissza állítása lesz a cél a Bíróságoknál, de ezen
k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©s √°ll√°spontom szerint a hitelek d√∂nt√Ķ
többségénél meg áll ezért a Ptk. 312.§ (3) bekezdését lehet alkalmazni
ez kimondja, hogy a jogosult hibájából következik be az
ellehetetlen√ľl√©s akkor a k√∂telezett szabadul a k√∂telezetts√©ge al√≥l √©s
kérheti kárának a megtérítését. Szóval jó munkát!!!....
#27 | odon0803 - 2013.07.03. 00:38:32
A Ptk. 261. ¬ß. (4) bekezd√©s√©t 2011. j√ļlius 1. napj√°val hat√°loyn k√≠v√ľl helyezt√©k. 2010. augusztus√°t√≥l 1 √©vet sem √©rt meg. Ennyit a devizahitelesek v√©delm√©r√Ķl.
#28 | Tulok - 2013.07.03. 00:56:22
Köszönöm "odon0803"! Sajnos nem jó hír, de ez mutatja (rohadjanak meg), hogy milyen gerinctelen férgeknek hisz sok szerencsétlen...
#29 | piskota - 2013.07.03. 07:54:40
√ögy v√©lem, hogy az ellehetetlen√ľlt jogi k√∂rnyezet is el√Ķre megtervezett!
K√∂vethetetlen mennyis√©gben gy√°rtj√°k a t√∂rv√©nyeket, m√≥dos√≠tanak, visszavonnak, amit helyt√°ll√≥an nevezhet√ľnk a jogi szf√©ra maffi√°s tev√©kenys√©g√©nek, melynek t√∂bbes c√©lja van:
-egyes t√∂rv√©nyeket j√≥l lehet kommunik√°lni, j√≥ a politikai hozad√©ka, majd csendesen kiv√©gezni... (l√°sd az el√Ķz√Ķ p√©ld√°t)
-elbizonytalanítani a lakosságot, fokozni kiszolgáltatottságát, gyakorlatilag a jogi cseppfolyós állapot miatt ellehetetleníteni a jogkövetést!
-hasonl√≥an a banki uzsor√°hoz, zsarol√°shoz, a jogi maffia is nagyot szak√≠t, m√©lyen beleny√ļl, a lakoss√°g egyre √ľresebb p√©nzt√°rc√°j√°ba...
-a jogi befoly√°s vonalasan teszi lehet√Ķv√© a politikai p√°ly√°t, hogy valaki parazit√°b√≥l parazit√°v√° lehessen...
-a l√°tsz√≥lagos gyakorlat szerint, a parazit√°b√≥l lett parazita azt√°n.., de ezt ismerj√ľk...
Ma, tegnap, √©s tegnap el√Ķtt a magyar √°llam, Magyarorsz√°gon uralkodva, ny√°lk√°s, gennyes v√°lad√©kk√©nt fert√Ķzi, lepi el a lakoss√°got, a t√°rsadalmat, s em√©szti fel annak minden jobb√≠t√≥ sz√°nd√©k√°t, kezdem√©nyez√©s√©t!
Gyzolt√°n
-
#30 | Hegel - 2013.07.03. 12:05:59
Pisk√≥ta csak gondolj a Magyar k√∂zl√∂ny √©s egy√©b a munk√°hoz kell√Ķ egy√©b jogszab√°lyokat tartalmaz√≥ kiadv√°nyok √°r√°ra!

√Čn is r√©g√≥ta a CD jogt√°rat veszem ig√©nybe m√°r amemikor nagyon sz√ľks√©gem van r√°, viszont igy neh√©z az √∂sszehasonlit√°s a m√≥dit√°sokat illet√Ķen, mert nem magyarul a magyar sz√≥rendnek megfelel√Ķen vannak sokszor!

(sajnos ez is rontja a magyar helyes irást értelmezést de 35 év alatt sokszor tudattalanul is megtörténik. Ezzel is a nyelv rongálódik gondolom ez is cél!)
Alig van ma munkater√ľlet amikhez ne kellen√©nek illetve az ad√≥z√°shoz mindenk√©ppen √©vente 1x.min.

Micsoda biznic 1 éves adó§ 5-6000FT tavasszal aztán + a TB stb...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum