NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)
Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)Ez az "√ļtmutat√≥" nagyon fontos, √©letet √©s √©letteret menthet, ne legy√ľnk sz√Ľkmark√ļak, lust√°k vagy kicsinyesek √©s juttassuk el mindenkinek, aki neh√©z helyzetbe ker√ľlt. Sok m√ļlik azon, hogy min√©l t√∂bben lehet√Ķs√©get kapjanak kiker√ľlni a bankok √©s a vel√ľk egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ volt √©s jelenlegi "korm√°nyok" valamint a bankokat t√°mogat√≥ "igazs√°gszolg√°ltat√°si rendszer" piszkos karmai k√∂z√ľl.

A Magyarok Istene √Āldjon meg minden "Embert"!

/Tulok/


Cselekv√©si √ļtmutat√≥ az orsz√°g kifosztott
lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság
hatalom átvételi folyamatának befejezéséig,
2013. augusztus 20.-ig


1. A facebookon és más internetes portálokon az AMK térnyerése már megállíthatatlan. A további mozgósítással fel kell gyorsítani a folyamatot. A www.tempopart.hu, www.tempohirek.com,
www.apostolimagyarkiralysag.hu, www.maghirdeto.hu, www.szentkoronabank.hu c√≠m√Ľ hivatalos honlapjainkon l√©v√Ķ adatb√°zisb√≥l min√©l t√∂bb h√≠rt osszatok meg a facebookon illetve hozz√°sz√≥l√°sok form√°j√°ban minden m√°s internetes port√°lon, ahol van hozz√°sz√≥l√°si lehet√Ķs√©g, ak√°r regisztr√°ci√≥ √ļtj√°n is. Els√Ķdlegesen a Szentkoron√°ra, mint elektronikus fizet√Ķeszk√∂zre t√∂rt√©n√Ķ regisztr√°ci√≥val kapcsolatos linket: Link . C√©lszer√Ľ a megoszt√°sokon √©s a hozz√°sz√≥l√°sokon t√ļl a levelez√Ķrendszeretekben is kik√ľldeni m√°s TEMPO P√°rtos anyagokkal, rekl√°mvide√≥kkal √©s m√°s ott tal√°lhat√≥ fontos dokumentumokkal egy√ľtt
(Videó
Video
Video
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link1
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link2
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link3

Ami a cs√∂v√∂n kif√©r, √©s gy√Ķz a v√©r n√©lk√ľli FORRADALOM!


2. A fenti anyagokban folyamatosan tett√ľk k√∂zz√© az ad√≥sment√Ķ programpontjainkat. Az al√°bbiakban fontoss√°gi sorrendben ism√©telj√ľk meg a cselekv√©s tervszer√Ľ feladatait:
a.) A m√°r v√©grehajt√°si szakban l√©v√Ķ √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥ el√Ķtti elj√°r√°sban halad√©ktalanul jelents√ľk be a Szentkoron√°val t√∂rt√©n√Ķ teljes√≠t√©si sz√°nd√©kunkat a Vht. 41.¬ß (1.)-re val√≥ hivatkoz√°ssal √≠r√°sban, illetve a v√©grehajt√≥i irod√°n jegyz√Ķk√∂nyv felv√©tele mellett, melyb√Ķl k√©rj√ľnk m√°solatokat. Link
Amennyiben a v√©grehajt√°st k√©r√Ķ a teljes√≠t√©st √≠r√°sban elutas√≠tja, √ļgy jogunkban √°ll a Vht. 41.¬ß (5.) alapj√°n pert ind√≠tani, ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°st a per joger√Ķs befejez√©s√©ig fel kell f√ľggeszteni.
b.) 1991. √©vi XLI. T√∂rv√©ny a k√∂zjegyz√Ķkr√Ķl a 131.¬ß alapj√°n a k√∂zjegyz√Ķvel foglaltassuk k√∂zjegyz√Ķi okiratba, hogy visszavonjuk az egyoldal√ļ tartoz√°selismer√Ķ nyilatkozatunkat. Link (131. ¬ß (1) Nem tekinthet√Ķ k√∂zokiratnak az az okirat, amelyet a k√∂zjegyz√Ķ a 120-129. ¬ß-ban foglaltak megs√©rt√©s√©vel vagy elmulaszt√°s√°val k√©sz√≠tett.)

120. ¬ß (1)259 A k√∂zjegyz√Ķi okirat elk√©sz√≠t√©se alkalm√°val a k√∂zjegyz√Ķ k√∂teless√©ge, hogy

a) meggy√Ķz√Ķdj√©k a f√©l √ľgyleti k√©pess√©g√©r√Ķl √©s jogosults√°g√°r√≥l, tov√°bb√° val√≥di sz√°nd√©k√°r√≥l,
b) t√°j√©koztassa a felet a jog√ľgylet l√©nyeg√©r√Ķl √©s jogi k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl,
c) vil√°gosan √©s egy√©rtelm√Ľen √≠r√°sba foglalja a f√©l nyilatkozatait,
d)260 felolvassa a k√∂zjegyz√Ķi okiratot a f√©l el√Ķtt; a k√∂zjegyz√Ķi tan√ļs√≠tv√°nyt csak akkor kell felolvasni, ha e t√∂rv√©ny kifejezetten √≠gy rendelkezik,
e) meggy√Ķz√Ķdj√©k arr√≥l, hogy a k√∂zjegyz√Ķi okiratban foglaltak megfelelnek a f√©l akarat√°nak,
f)261 el√Ķzetesen t√°j√©koztassa a szem√©lyazonoss√°g ellen√Ķrz√©s√©vel √©rintett felet az ellen√Ķrz√©s c√©lj√°r√≥l, m√≥dj√°r√≥l √©s tartalm√°r√≥l, a k√∂zjegyz√Ķi k√∂zrem√Ľk√∂d√©s megtagad√°s√°nak k√∂telezetts√©g√©r√Ķl √©s a 122. ¬ß (8) bekezd√©s√©ben megjel√∂lt bejelent√©si k√∂telezetts√©g√©r√Ķl, valamint az ellen√Ķrz√©s sor√°n megismert adatok kezel√©s√©r√Ķl.
(2)262 A tervezeten eszk√∂z√∂lt v√°ltoztat√°s √©s kieg√©sz√≠t√©s sz√∂veg√©nek kiv√©tel√©vel mell√Ķzhet√Ķ a felek √°ltal rendelkez√©sre bocs√°tott √≠r√°sbeli tervezet felhaszn√°l√°s√°val k√©sz√≠tett k√∂zjegyz√Ķi okirat felolvas√°sa, ha a jogi k√©pvisel√Ķvel elj√°r√≥ jogi szem√©ly felek, vagy a lak√°sc√©l√ļ √°llami t√°mogat√°sokr√≥l sz√≥l√≥ k√ľl√∂n jogszab√°ly szerinti √°llami kamatt√°mogat√°ssal √©rintett hitelszerz√Ķd√©st (jelz√°loghitel szerz√Ķd√©st) k√∂t√Ķ felek a k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtt egy√ľttesen kijelentik, hogy az okirat tervezet√©t megismert√©k √©s ez√©rt k√©rik az okirat felolvas√°s√°nak mell√Ķz√©s√©t. A felolvas√°s mell√Ķz√©se nem √©rinti a k√∂zjegyz√Ķi okirat k√©sz√≠t√©s√©vel kapcsolatban el√Ķ√≠rt egy√©b k√∂telezetts√©gek teljes√≠t√©s√©t. Nincs lehet√Ķs√©g a felolvas√°s mell√Ķz√©s√©re, ha a felek b√°rmelyike a 124. ¬ß a)-c) pontj√°ban megjel√∂lt szem√©ly.
A nyilatkozat k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtti visszavon√°s√°val a tartoz√°selismer√Ķ okirat illetve a v√©grehajt√°si z√°rad√©k jogereje megsz√Ľnik. Ez√°ltal a hitelez√Ķ k√©nyszer√ľl a k√∂vetel√©s behajt√°s√°nak √©rdek√©ben b√≠r√≥s√°ghoz fordulni. Ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°sok megsz√Ľnnek.
c.) Az ellehetetlen√ľl√©sre hivatkoz√°ssal keress√ľk meg az illet√©kes b√≠r√≥s√°got, hogy foglalj√°k
jegyz√Ķk√∂nyvbe, √©s t√°j√©koztass√°k a hitelez√Ķinket, hogy a tartoz√°sunk megsz√Ľnt. A t√∂rv√©nyes
b√≠r√≥i int√©zked√©sek k√∂vetkezt√©ben tartoz√°saink megsz√Ľnnek, √©s k√°rt√©r√≠t√©si pereket ind√≠thatunk a hitelez√Ķinkkel szemben.


A teljesítés lehetetlenné válása

312. ¬ß (1) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt egyik f√©l sem felel√Ķs, a szerz√Ķd√©s megsz√Ľnik. A teljes√≠t√©s lehetetlenn√© v√°l√°s√°r√≥l tudom√°st szerz√Ķ f√©l halad√©ktalanul k√∂teles err√Ķl a m√°sik felet √©rtes√≠teni. Az √©rtes√≠t√©s elmulaszt√°s√°b√≥l ered√Ķ k√°r√©rt a mulaszt√≥ felel√Ķs.
(2) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a k√∂telezett felel√Ķs, a jogosult a teljes√≠t√©s elmarad√°sa miatt k√°rt√©r√≠t√©st k√∂vetelhet.
(3) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a jogosult felel√Ķs, a k√∂telezett szabadul tartoz√°sa al√≥l, √©s k√∂vetelheti k√°r√°nak megt√©r√≠t√©s√©t.
(4) Ha a vagylagos szolg√°ltat√°sok k√∂z√ľl valamelyiknek a teljes√≠t√©se lehetetlenn√© v√°lik, a szerz√Ķd√©s a t√∂bbi szolg√°ltat√°sra korl√°toz√≥dik.
(5) Ha a lehetetlen√ľl√©s√©rt a v√°laszt√°sra nem jogosult f√©l felel√Ķs, a m√°sik f√©l v√°laszthat a lehets√©ges szolg√°ltat√°s √©s a lehetetlenn√© v√°l√°s k√∂vetkezm√©nyei k√∂z√∂tt.
(6) Ha a lehetetlenn√© v√°lt szolg√°ltat√°s t√°rgy√°nak maradv√°nya a k√∂telezett birtok√°ban maradt, vagy a k√∂telezett a szolg√°ltat√°s t√°rgya helyett m√°st√≥l k√°rp√≥tl√°st kapott vagy ig√©nyelhet, a jogosult a maradv√°ny, illet√Ķleg a k√°rp√≥tl√°s √°tenged√©s√©t k√∂vetelheti az ellenszolg√°ltat√°s ar√°nyos r√©sze ellen√©ben.

3.) A fenti l√©p√©sek megt√©tele a k√∂z√ľzemi sz√°ml√°inkon t√ļlmen√Ķen minden tov√°bbi tartoz√°saink megfizet√©se al√≥l mentes√≠t benn√ľnket. A tov√°bbiakban ne fizess√ľnk a hitelez√Ķinknek egy fill√©rt sem forintban, hiszen a minden magyar √°llampolg√°r r√©szv√©tel√©vel alap√≠tott Szent Korona Bank a tartoz√°sainkat √°tv√°llalta, √©s r√©sz√ľnkre az igazolt, jogos k√∂vetel√©sek ellen√©rt√©k√©t Szentkoron√°ban foly√≥s√≠tja, hogy magunk tudjunk teljes√≠teni a hitelez√Ķinknek, ha a k√∂vetel√©s√ľk vitat√°sa k√∂r√ľlm√©nyes, illetve biztos√≠tott.

√ćgy a terheket nem mi viselj√ľk tov√°bb, hanem a hitelez√Ķink, mivel ha a k√∂vetel√©seiket be akarj√°k hajtani, nekik kell k√∂lts√©ges √©s hosszadalmas b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sokat ind√≠tani. A bankok nem √©lhetnek illet√©kfeljegyz√©si joggal, √≠gy be kell fizetni√ľk a k√∂vetel√©s√ľk teljes √∂sszeg√©nek a 6%-√°t a b√≠r√≥s√°g r√©sz√©re.

Azzal, hogy tov√°bbi teljes√≠t√©seket nem eszk√∂z√∂l√ľnk hitelez√Ķink fel√©, anyagilag ellehetetlen√ľlnek, √©s a m√©g regn√°l√≥ Orb√°n-korm√°ny nem tudja t√Ķl√ľk beszedni a bankra kivetett ad√≥kat, ezzel el√Ķseg√≠tj√ľk, felgyors√≠tjuk t√°voz√°sukat. Az elj√°r√°sok sor√°n a "hitelez√Ķink" k√©pvisel√Ķi, banki √ľgyint√©z√Ķk, tan√°csad√≥k, √ľgyv√©dek, k√∂nyvel√Ķk, b√≠r√°k, b√≠r√≥s√°gi dolgoz√≥k √©s m√°s "hivatalos szem√©lyek" megpr√≥b√°lnak benneteket megf√©leml√≠teni, lebesz√©lni a fenti cselekv√©sr√Ķl, hogy ez nem kivitelezhet√Ķ, mert nem jogszer√Ľ, stb., stb.. Ne higgyetek nekik, mert a fentiek alapj√°n l√°that√≥, hogy nem csak az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g t√∂rv√©nyei v√©denek benn√ľnket, hanem m√©g az illegitim 3. Magyar k√∂zt√°rsas√°g t√∂rv√©nyei is (Ptk., Btk., stb.).

A k√∂z√ľzemi sz√°ml√°k k√∂z√ľl is a fontoss√°gi sorrend: villany, v√≠z, internet, telefon (hogy kommunik√°lni tudjatok illetve el√©rhet√Ķk legyetek). G√°z, f√Ľt√©s, stb. csak ezek ut√°n k√∂vetkezik.
Otthonr√≥l az internetes mozg√≥s√≠t√°s kivitelezhet√Ķ, semmilyen utcai megmozdul√°son ne vegyetek r√©szt, mert az a horda √©rdek√©t szolg√°lja Link

Term√©szetesen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Korm√°nyz√≥i hivatala k√∂zben folyamatosan int√©zi a KIEGYEZ√ČS-ben foglalt hatalom√°tv√©tellel kapcsolatos teend√Ķket, egyeztetve a hazai √©s a nemzetk√∂zi szervek illet√©keseivel. A csata a kezdetek el√Ķtt eld√Ķlt, a J√≥isten d√∂nt√∂tt, nek√ľnk m√°r csak harcolni kell, de csak √©sszel, mert t√∂bbet √©sszel, mint er√Ķvel. Az igazs√°g gy√Ķzni fog.
Csak joger√Ķs b√≠r√≥i v√©gz√©ssel kibocs√°tott fizet√©si meghagy√°s alapj√°n lenn√©nk v√©grehajthat√≥k, √©s v√©grehajt√°sra csak √©s kiz√°r√≥lag az √∂nkorm√°nyzati ad√≥oszt√°ly, NAV, b√≠r√≥s√°gi √©s az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi
végrehajtó jogosult
(az esetek 90%-ban az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥t b√≠zz√°k meg, mivel √Ķ priv√°t veszi le a v√©grehajt√°si k√∂lts√©geket, amib√Ķl vissza tud osztani a hord√°nak, √≠gy az nem ker√ľl az √°llamkassz√°ba, amit m√©g k√ľl√∂n el kellene lopniuk). A faktorc√©gek √©s m√°s k√∂vetel√©skezel√Ķk (OTP Faktoring, EOS, Justitia, stb.), prib√©kjei nem hajthatnak be rajtunk t√∂rv√©nyesen semmit, az √°ltaluk t√∂rt√©n√Ķ zaklat√°s eset√©n azonnal k√©rjetek rend√Ķri seg√≠ts√©get, melyet meg fogunk kapni. Ha a fenti l√©p√©seket megteszitek, hivatalos v√©grehajt√≥k sem tudnak vel√ľnk szemben elj√°rni, ez el√Ķseg√≠ti az √Ķ t√°voz√°sukat is, mivel nem lesz bev√©tel√ľk, √©s a n√°luk alkalmazottk√©nt dolgoz√≥ "polg√°rt√°rsaink" sem fognak ingyen dolgozni, √©s nekik is √©rdek√ľkben √°ll, hogy az √ļj nemzeti fizet√Ķeszk√∂z min√©l el√Ķbb teret nyerjen, mivel nekik is j√°r a havi 1.000 Stk alapj√∂vedelem.

A fenti cselekv√©ssorozathoz minden seg√≠ts√©get megadunk, keressetek benn√ľnket az ismert minden el√©rhet√Ķs√©gi helyeinken.

√ČLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG!!! √ČLJEN A HAZA, √ČS GYERTEK HAZA, HOGY GY√ēZZ√ĖN A V√ČR N√ČLK√úLI FORRADALOM. AZ UTC√ĀRA ELEGEK LESZNEK
GLATZ FERENC VEZET√ČS√ČVEL A PATAKI F√ČLE B√ćR√ďK √ČS M√ĀS HORDATAGOK CIVIL
KEZDEM√ČNYEZ√ČSNEK √ĀLC√ĀZVA MAGUKAT, MERT M√ĀR √ĀTL√ĀTUNK A SZIT√ĀN.


Kecskemét, 2013.06.29.


Borbély József
kormányzó


Újabb fejlemény (forró drót):

József Kozma :

Javaslom, hogy a semmis√©gen k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©st is be kell
jelenteni a bank hib√°j√°b√≥l, mert a semmis szerz√Ķd√©s eset√©ben az
eredeti állapot vissza állítása lesz a cél a Bíróságoknál, de ezen
k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©s √°ll√°spontom szerint a hitelek d√∂nt√Ķ
többségénél meg áll ezért a Ptk. 312.§ (3) bekezdését lehet alkalmazni
ez kimondja, hogy a jogosult hibájából következik be az
ellehetetlen√ľl√©s akkor a k√∂telezett szabadul a k√∂telezetts√©ge al√≥l √©s
kérheti kárának a megtérítését. Szóval jó munkát!!!....

Letöltés

  HozzŠszůlŠsok
#31 | brian - 2013.07.03. 13:13:04
Nekem ez az AMK meg tempo-dolog rokonszenves, de az√©rt jobban szeretn√©k tot√°l szekul√°ris, ennek ellen√©re tisztess√©ges √°llamrendet, ami f√ľggetlen minden szentekt√Ķl √©s apostolokt√≥l, √©rdemei alapj√°n v√°lasztott vezet√Ķvel, √∂njel√∂lt korm√°nyz√≥ helyett. Sz√°momra a K√°sler √Ārp√°d rendszerv√°lt√≥ kezdem√©nyez√©se jobb √ļtnak t√Ľnik. √Ām, ha kir√°lys√°g lesz√ľnk, √°m legy√ľnk, csak legyen m√°r valami, √©s ne I. Viktor legyen a "kir√°j"!
#32 | epsion - 2013.07.03. 20:55:16
Nekem m√°r ler√°gott csont a h√°tt√©rhatalom a Haz√°nkban √©l√Ķsk√∂d√Ķ a h√°tt√©rhatalmat kiszolg√°l√≥k piszkos c√©ljai.
A c√©l az orsz√°g kirabl√°sa √©s a n√©p egyre er√Ķsebb rabl√°ncon tart√°sa. Magabiztosak is lehetnek mert t√∂rv√©nyeikkel egyre jobban siker√ľl a terv√ľk, t√∂nkre tenni √©s ig√°ba hajtani a j√°mbor n√©pet.
Most m√°r az ir√°ny√≠t√°suk alatt van szinte minden √©s √ļgy h√ļzogatj√°k a l√°ncot ahogy nekik tetszik.

Egyre t√∂bben l√°tnak a f√ľgg√∂ny m√∂g√© √©s egyre tiszt√°bb a k√©p, de ez √≠gy nem mehet tov√°bb.

Tulok, piskóta,
√©n nem vagyok a k√∂zelben, amit tehetek megteszem de tudom hogy kev√©s, bizonyoss√°got szeretn√©k arra az id√Ķre ha m√©gsem siker√ľl a kiegyez√©s a mostani hatalommal.

1) L√©tezik-e olyan terv, most m√©g szigor√ļan titkos, hogy a t√∂rv√©nyi √ļton val√≥ kiegyez√©s meghi√ļsul√°sa ut√°n, a mostani hatalom megd√∂nt√©s√©re mindennem√Ľ v√©res forradalomt√≥l mentesen, v√©grehajthat√≥?
2) Van-e terv arra a lehet√Ķs√©gre ha a hatalom k√©ts√©gbees√©s√©ben beh√≠vja a NATO csapatait hogy megments√©k a "demokratikus" v√≠vm√°nyokat Magyarorsz√°gon? (L√°sd 1956 Magyarorsz√°g, 1968 Csehszlov√°kia)
3) Kaphatunk e seg√≠ts√©get pl. az Oroszokt√≥l egy l√©gi stop biztos√≠t√°s√°ra? Arra az esetre ha a korm√°ny nem hajland√≥ kiegyez√©s √ļtj√°n √°tadni a hatalmat √©s NATO inv√°zi√≥ra lehet sz√°m√≠tani?

Azért szólítottalak meg benneteket mert hiszem hogy Ti tudjátok a válaszokat, egy igen, vagy egy nemet várok válaszul a kérdéseimre és nem kellenek részletek, csak bizonyosság.
#33 | piskota - 2013.07.04. 10:03:11
Epsion!

"... bizonyoss√°got szeretn√©k arra az id√Ķre ha m√©gsem siker√ľl a kiegyez√©s a mostani hatalommal."

Nincs, nem is lehet ilyen "bizonyoss√°g"!
Ami bizonyosnak l√°tszik, az az, hogy az imm√°r t√∂bb √©vtizedes v√°ltozatlan hatalom b√Ľnelk√∂vet√©se, b√Ľntudata olyan magas szint√Ľ, mely szinte kiz√°rja mindenf√©le kiegyez√©s lehet√Ķs√©g√©t...
Az Orb√°n-Medgyesi-Gyurcs√°ny-Bajnai-Orb√°n-S√≥gyom-√Āder f√©l√©k √©letbiztos√≠t√°sa a hatalom!
Ennek ellen√©re, van alapja rem√©nyeinknek, van alapja a bizalomnak, a cseppfoly√≥s √©s neh√©z helyzet mellett is szil√°rdnak kell lenn√ľnk, s annak is kell mutatkoznunk...
M√°r √≠rtam, a jelek arra mutatnak, mintha Magyarorsz√°gra vonatkoztatva l√©tezne egy egyre kev√©sb√© titkos√≠tott M√ĀSODIK BALDWIN-TERV!
Ennek végrehajtását vélem látni...
Gyz
#34 | Tulok - 2013.07.04. 17:12:17
Brian! a tisztess√©ges √°llamrend alapk√∂vetelm√©ny, √©s mivel minden kezdem√©nyez√©s a Szent Korona √©rt√©krendj√©re √©s aj√°nl√°saira √©p√ľl, sz√≥ sincs √∂njel√∂lts√©gr√Ķl, csak t√∂rv√©ny adta lehet√Ķs√©gr√Ķl, amit maga a ma egyetlen hat√°lyos Alkotm√°nyunk, az 1944. m√°rcius 17-√©n kihirdetett biztos√≠t. Term√©szetesen nemzetgy√Ľl√©s fogja eld√∂nteni, hogy milyen form√°ban, kialak√≠t√°sban j√∂n l√©tre az √°llamrend, √©s n√©pszavaz√°snak kell meger√Ķs√≠teni, ami alapj√°n a tiszts√©gek √©s bet√∂lt√Ķik szem√©lye megv√°laszt√°sra ker√ľl.

Epsion! Mindh√°rom k√©rd√©sedre "igen" a v√°lasz. Ez egy k√©nyszerp√°lya, ak√°r magunkat, ak√°r a bel -√©s k√ľlf√∂ldi hatalombitorl√≥kat n√©zz√ľk, de eset√ľnkben lehet√Ķs√©get k√≠n√°l arra, hogy sz√°mottev√Ķen kisebb v√©r√°ldozattal legyen megval√≥s√≠that√≥, mint ahogy ellen√ľnk ezt eltervezt√©k.

Zolik√°m! A "kiegyez√©s" egy lehet√Ķs√©g a tolvajok, gazemberek, politikusnak, bank√°rnak, befektet√Ķnek mondott b√Ľn√∂z√Ķk sz√°m√°ra, hogy meg√ļssz√°k b√∂rt√∂n √©s teljes vagyonelkobz√°s n√©lk√ľl. Ez is egy √©letbiztos√≠t√°s...

Tegnap nem voltam itthon, ez√©rt nem tudtam k√∂r√ľln√©zni a v√°laszreakci√≥k k√∂z√∂tt, de szemf√ľles bar√°taink az√©rt mindent figyelnek. Nem mondom meg, hogy ki, de ezt k√ľldte a legjobb indulattal: http://www.magyar...napra.html
√Čs itt is "Kerion" hsz.-√©t emelte ki, mint "j√≥ t√°g ez a sapka , mindenki fej√©re r√° lehet h√ļzni m√°r", helyes meg√°llap√≠t√°ssal. Szeretem az ilyen hozz√°√°ll√°st(?), de megk√©rdezn√©m, hogy tudja-e mit √≠rt √©s f√Ķleg mit szeretne, mert mi lesz, ha hamarosan szint√©n seg√≠ts√©gre szorul, √©s nem lesz kihez fordulnia, ak√°r az Apostoli Magyar Kir√°lys√°gr√≥l, ak√°r a "t√°rgyal√°sos-felkel√Ķ" K√°slerr√Ķl besz√©l vagy √≠r.

Nos, tegnap √ļjabb k√©t deviza-hiteles pert nyert Kozma J√≥zsi a "Jogseg√©lyszolg√°lat" √©s a PJP egyes√ľlet nev√©ben, az Apostoli Magyar Kir√°lys√°ggal egy√ľttm√Ľk√∂dve. Egyet Si√≥fokon, egyet Debrecenben.
A m√°sik j√≥ h√≠r, hogy a v√©grehajt√°s elker√ľl√©se √©rdek√©ben Szentendr√©n √©s Szegeden is pert ind√≠tottak a Szent Korona Bank ad√≥ss√°g√°tv√°llal√°sa √ľgy√©ben. Mindk√©t esetben elfogadta a b√≠r√≥s√°g az ad√≥ss√°g Szent Koron√°ban t√∂rt√©n√Ķ kiegyenl√≠t√©s√©t. Err√Ķl, ahogy a periratok meg√©rkeznek, k√ľl√∂n cikkben, a dokumentumok bemutat√°s√°val is besz√°molok hamarosan.
#35 | epsion - 2013.07.04. 23:03:41
K√∂sz√∂n√∂m Tulok, ez m√°r bizonyoss√°g √©s er√Ķs inspir√°ci√≥ a tov√°bbi munk√°mban.

A kiegyezéssel kapcsolatban, ha ez az ára annak, hogy békésen, jogi keretek közt átadják a hatalmat, akkor egyetértek, ne folyjon vér ha lehetséges, maradjon a vagyonuk.
De aki b√Ľncselekm√©nnyel szerezte a vagyon√°t √©s m√©g r√°ad√°sul ki is mentette az orsz√°gb√≥l, att√≥l el kel kobozni, term√©szetesen b√≠r√≥s√°gi √≠t√©lettel, ahol m√°r nem a mostani korrupt b√≠r√°k √≠t√©lkeznek.

K√∂vettem az esem√©nyeket Egyiptomb√≥l, a katonas√°g v√©g√ľl is a t√ľntet√Ķk mell√© √°llt √©s ez gy√Ķzelemnek sz√°m√≠t. B√°r m√°r Budapesten l√°tn√°m azt az √ľnnepl√©st amit tegnap Kair√≥ban.
A további sorsa Egyiptomnak kérdéses, mert ha az USA fog továbbra is diktálni, akkor sehová sem jutnak.
Az√©rt √≠rom ezt, mert nem t√∂rt√©nhet meg az √ļj Magyar j√∂v√Ķben hogy az USA √©s √°rny√©kk√©nt Izrael a bankjaival √©s gazdas√°gpolitik√°j√°val egy hajsz√°llal is befoly√°solni tudja az AMK orsz√°g√°t.Szlov√°kiai Magyar l√©temre nem vagyok √©rintett devizahitelben de er√Ķsen figyelem az esem√©nyeket √©s amit tehetek itt az, hogy akinek csak tudom f√∂lh√≠vom a figyelm√©t a rabl√≥ bankok praktik√°ira √©s arra hogy ne vegyenek fel k√∂lcs√∂n√∂ket sem a bankokt√≥l sem m√°s "legitim" uzsor√°sokt√≥l.

Nagyon j√≥ h√≠r hogy elfogadj√°k a b√≠r√≥s√°gok a Szent Koron√°ban val√≥ kiegyenl√≠t√©st, ha ez joger√Ķre emelkedik akkor m√°r a bankoknak nem lesz ki√ļt √©s k√©nytelenek lesznek elfogadni a Szent Koron√°t mint fizet√Ķeszk√∂zt, ha nem akarnak becs√Ķd√∂lni.

M√©g egyszer k√∂sz√∂n√∂m a v√°laszodat, k√©rlek ha lehets√©ges √©s van √ļj fejlem√©ny a k√∂z√∂s √ľgy√ľnkben ne habozz a k√∂zz√©t√©tel√©vel.
#36 | Tulok - 2013.07.05. 01:41:35
Epsion! A b√©k√©s, jogi keretek csak abban az esetben √°llnak fenn, ha erre valaki hajland√≥. Ismerve a "rabl√≥-elit" p√©nz√©hs√©g√©t, nem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy t√ļl sokan fognak √©lni a felt√©telekhez k√∂t√∂tt amnesztia lehet√Ķs√©g√©vel. Viszont biztons√°gos alapot ny√ļjt√≥ alap -√©s tov√°bbi munka alapj√°n el√©rhet√Ķ j√∂vedelem eset√©ben ki fog nekik harcolni?
Nincs az a h√ľlye katona, rend√Ķr √©s m√°s fegyveres test√ľlet tagja, meg a mag√°nhadseregek fosztogat√≥i, akik nem a vesz√©lytelenebb megold√°st v√°lasztan√°k, f√Ķleg, hogy ismerik eddigi "f√Ķn√∂keik embers√©g√©t". Persze van ami nem √©v√ľl el...

Egyiptommal kapcsolatban osztom K√°sler √Ārpi v√©lem√©ny√©t, ugyanilyen megl√°t√°saim voltak m√°r az "Arab tavasz" el√Ķtt is. Most is akkora l√≥l√°b l√≥g ki, mint f√©l Eur√≥pa. Hogy ki a "harmadik f√©l", nem kell keresni. http://kaslerarpa...#more-3904

Ami a bankok becs√Ķd√∂l√©s√©t illeti, be fognak cs√Ķd√∂lni, mert ez az √©rdeke a Bilderberg Group-nak, a Goldmansachs-nak, az ESM-nek, az EU-nak, az Orb√°n-korm√°nynak is, √©s nem utols√≥ sorban nek√ľnk is, mert nek√ľk az√©rt "aggatnak", mert az egyre kevesebb lophat√≥ t√ļl sokfel√© oszlik, √©s m√°sik felfog√°suk szerint akad√°lyozza a "k√∂zpontos√≠t√°st". Nek√ľnk sincs sz√ľks√©g√ľnk v√°mszed√Ķkre, akik "k√∂zbeiktatott" p√©nzszivatty√ļkk√©nt leh√ļzz√°k a s√°pjukat, b√°r a megny√ļzottak k√∂z√ľl szinte mindenki elfelejti, hogy a bankok csak 2-5% likvidit√°si fedezet ar√°nyban sz√°lltak be a deviza-alap√ļ hitelez√©si csal√°sba, viszont a "nagy p√©nzt" (95-98%) az MNB-n kereszt√ľl az EKB viszi el a Goldmansachsnak. Ez is j√≥l kitervelt folyamat. A hal√°lra √≠t√©lt bankok elviszik a balh√©t, mik√∂zben az EKB-s "h√°ts√≥ ajt√≥n" kiviszik a "hasznot".

A FIDESZ m√©g a k√ļria d√∂nt√©s√©b√Ķl is t√Ķk√©t kov√°csolna, ill. eleve √≠gy rendezt√©k, mivel Kocsis M√°t√© a FIDESZ "v√©lem√©ny√©t" hangoztatva a "Gyurcs√°ny-Bajnai-korszaknak k√∂sz√∂nhet√Ķnek" nevezte a k√ļria, FIDESZ szimp√°tia kelt√©s√©re felhaszn√°lt √°ld√∂nt√©s√©t, mintha nem tudn√°nk, hogy 2006-√≥ta az √∂sszes b√≠r√≥s√°g √©s √ľgy√©szs√©g √ļgy t√°ncol, ahogy Orb√°n√©k f√ľty√ľlnek. Nem tudom, hogy a sz√≠nj√°t√©kot kiknek j√°tssz√°k, biztos van m√©g n√©h√°ny tudatlan, inform√°ci√≥ hi√°nyos ember, akik beveszi...
#37 | Seraf - 2013.07.05. 05:05:44

A K√öRIA D√ĖNT√ČS√ČVEL KAPCSOLATOS H√ćREK

YouTube Videů


" A bankok jav√°ra d√∂nt√∂tt a K√ļria "
http://alfahir.hu...tt_a_kuria
" Nyert a bank, de lehet, hogy fizetni fog "
http://index.hu/g...evizahitel
" A TEK √°llta el a devizahitelesek √ļtj√°t "
http://www.origo....tetok.html

#38 | spartakusz - 2013.07.05. 05:36:05
HACSAK - HACSEK VOLNA √©s a j√≥ SAJ√ď

- CIRKUSZ: HAL√ĀLRA R√ĖH√ĖGN√ČNK MAGUNKAT, HA NEM F√ĀJNA!

Hacsak halv√°ny gyan√ļ mer√ľl fel, hogy csal, hazudik, t√©ved√©sbe ejt tart. MEG STB - m√°r akkor t√°rgyal√°s n√©lk√ľl meg√°llap√≠that√≥ sz√°m√°ra a v√©tek. A beteljes√ľltet - t√°rgyal√°s-n√©lk√ľl kel el√≠t√©lni - itt a fizika vil√°g√°ban - teh√°t l√°tod hallod √©s √©rz√©keled a b√Ķr√∂d√∂n kereszt√ľl, hogy ezek √°llami szintre emelt terrorizmussal terroriz√°lna - dirig√°lnak uralnak azaz magyarul modern rabszolg√°nak tartanak √©s √ļgy is b√°nnak veled - elhiteti veled, hogy te egy szabad orsz√°g szabad polg√°ra vagy - ami s√ļlyosb√≠t√≥ k√∂r√ľlm√©ny, MERT KIHASZN√ĀLJA √ČRZELMEDET √ČS VISSZA √ČL VELE - EZ√ČRT : halmazati b√Ľncselekm√©nyek√©rt HAL√ĀL j√°r nekik B√úNTET√ČSK√ČNT.

De a magyar nem bossz√ļ√°ll√≥ √©s gy√Ľl√∂lk√∂d√Ķ n√©pe - ez√©rt utolj√°ra megparancsolja, hogy T√ČRJ MEG √©s szer√©nys√©ggel √©s al√°zattal fordulj kegyelem√©rt a teremt√Ķh√∂z. A FIZIKA VIL√ĀG√ĀBAN PEDIG B√úNTESD MEG AZ IGAZI B√õN√ĖST AKI OKOZTA ESET√úNKBEN A DEVIZACSAL√ĀSOKAT! K√ĖNNY√õ MEGGAZDAGOD√ĀS √ČS ORSZ√ĀGH√ďD√ćT√ĀS REM√ČNY√ČBEN!

V√ČGE!

id. Kiss László
"spari"

utóirata:
"... de a K√ļria, tekintettel arra, hogy az √°rfolyamr√©s az eg√©sz √ľgyletnek csup√°n eleny√©sz√Ķ r√©sze, nem semmis√≠tette meg a szerz√Ķd√©st, csak pontos√≠totta, kieg√©sz√≠tette azzal, hogy meghat√°rozta..."
a többit itt olvashatod:
pont:
http://richpoi.co...desek.html
H√ĀT PERSZE - az √©j k√∂zep√©n tetten √ČREM a saj√°t h√°zamban a bet√∂r√Ķt, aki MEGMAGYAR√ĀZZA k√©s√Ķbb - mint az id√©zett r√©szben K√ĖZHATALMI MAFFIA B√õN√ĖZ√ē , hogy h√°zt√Ľzn√©z√Ķbe volt ott n√°lam. MOCSKOK - H√ĀT OLYAN NEH√ČZ ELVISELNI , √ČS FELFOGNI, HOGY LEBUKTATOK - T√õNJETEK A *aha* - AM√ćG MEGTEHETITEK B√ČK√ČSEN!
#39 | Seraf - 2013.07.05. 07:22:01
Spari .
Mosolyt csaltál az orcámra. Spórolós tipus vagy az biztos, mert nem sokat lacafacáznál ve -
l√ľk a k√∂zp√©nz terh√©re : "t√°rgyal√°s-n√©lk√ľl kel el√≠t√©lni" ; De t√°rgyal√°s n√©lk√ľl ki √≠t√©li el ? - Vagy
tov√°bbi sp√≥rol√°sssal, aki kapja-marja ? ... Ne √©rts f√©lre, csak √©rdekl√Ķd√∂k √©s term√©szetesen
értem a felháborodásod ( a spórolással biztosan vannak még így "pár ezren" az érintettek ) .
#40 | spartakusz - 2013.07.05. 08:03:55
Kedves Seraf!

ide leírtam - A PARANCS c. alatt olvasd el légyszí...
spari....

pont:
http://magyarnemz...c_start=10

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum