NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)
Banki ad√≥sok √©s a v√©grehajt√°s (Fontos!!! Terjeszteni!!!)Ez az "√ļtmutat√≥" nagyon fontos, √©letet √©s √©letteret menthet, ne legy√ľnk sz√Ľkmark√ļak, lust√°k vagy kicsinyesek √©s juttassuk el mindenkinek, aki neh√©z helyzetbe ker√ľlt. Sok m√ļlik azon, hogy min√©l t√∂bben lehet√Ķs√©get kapjanak kiker√ľlni a bankok √©s a vel√ľk egy√ľttm√Ľk√∂d√Ķ volt √©s jelenlegi "korm√°nyok" valamint a bankokat t√°mogat√≥ "igazs√°gszolg√°ltat√°si rendszer" piszkos karmai k√∂z√ľl.

A Magyarok Istene √Āldjon meg minden "Embert"!

/Tulok/


Cselekv√©si √ļtmutat√≥ az orsz√°g kifosztott
lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság
hatalom átvételi folyamatának befejezéséig,
2013. augusztus 20.-ig


1. A facebookon és más internetes portálokon az AMK térnyerése már megállíthatatlan. A további mozgósítással fel kell gyorsítani a folyamatot. A www.tempopart.hu, www.tempohirek.com,
www.apostolimagyarkiralysag.hu, www.maghirdeto.hu, www.szentkoronabank.hu c√≠m√Ľ hivatalos honlapjainkon l√©v√Ķ adatb√°zisb√≥l min√©l t√∂bb h√≠rt osszatok meg a facebookon illetve hozz√°sz√≥l√°sok form√°j√°ban minden m√°s internetes port√°lon, ahol van hozz√°sz√≥l√°si lehet√Ķs√©g, ak√°r regisztr√°ci√≥ √ļtj√°n is. Els√Ķdlegesen a Szentkoron√°ra, mint elektronikus fizet√Ķeszk√∂zre t√∂rt√©n√Ķ regisztr√°ci√≥val kapcsolatos linket: Link . C√©lszer√Ľ a megoszt√°sokon √©s a hozz√°sz√≥l√°sokon t√ļl a levelez√Ķrendszeretekben is kik√ľldeni m√°s TEMPO P√°rtos anyagokkal, rekl√°mvide√≥kkal √©s m√°s ott tal√°lhat√≥ fontos dokumentumokkal egy√ľtt
(Videó
Video
Video
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link1
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link2
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Link3

Ami a cs√∂v√∂n kif√©r, √©s gy√Ķz a v√©r n√©lk√ľli FORRADALOM!


2. A fenti anyagokban folyamatosan tett√ľk k√∂zz√© az ad√≥sment√Ķ programpontjainkat. Az al√°bbiakban fontoss√°gi sorrendben ism√©telj√ľk meg a cselekv√©s tervszer√Ľ feladatait:
a.) A m√°r v√©grehajt√°si szakban l√©v√Ķ √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥ el√Ķtti elj√°r√°sban halad√©ktalanul jelents√ľk be a Szentkoron√°val t√∂rt√©n√Ķ teljes√≠t√©si sz√°nd√©kunkat a Vht. 41.¬ß (1.)-re val√≥ hivatkoz√°ssal √≠r√°sban, illetve a v√©grehajt√≥i irod√°n jegyz√Ķk√∂nyv felv√©tele mellett, melyb√Ķl k√©rj√ľnk m√°solatokat. Link
Amennyiben a v√©grehajt√°st k√©r√Ķ a teljes√≠t√©st √≠r√°sban elutas√≠tja, √ļgy jogunkban √°ll a Vht. 41.¬ß (5.) alapj√°n pert ind√≠tani, ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°st a per joger√Ķs befejez√©s√©ig fel kell f√ľggeszteni.
b.) 1991. √©vi XLI. T√∂rv√©ny a k√∂zjegyz√Ķkr√Ķl a 131.¬ß alapj√°n a k√∂zjegyz√Ķvel foglaltassuk k√∂zjegyz√Ķi okiratba, hogy visszavonjuk az egyoldal√ļ tartoz√°selismer√Ķ nyilatkozatunkat. Link (131. ¬ß (1) Nem tekinthet√Ķ k√∂zokiratnak az az okirat, amelyet a k√∂zjegyz√Ķ a 120-129. ¬ß-ban foglaltak megs√©rt√©s√©vel vagy elmulaszt√°s√°val k√©sz√≠tett.)

120. ¬ß (1)259 A k√∂zjegyz√Ķi okirat elk√©sz√≠t√©se alkalm√°val a k√∂zjegyz√Ķ k√∂teless√©ge, hogy

a) meggy√Ķz√Ķdj√©k a f√©l √ľgyleti k√©pess√©g√©r√Ķl √©s jogosults√°g√°r√≥l, tov√°bb√° val√≥di sz√°nd√©k√°r√≥l,
b) t√°j√©koztassa a felet a jog√ľgylet l√©nyeg√©r√Ķl √©s jogi k√∂vetkezm√©nyeir√Ķl,
c) vil√°gosan √©s egy√©rtelm√Ľen √≠r√°sba foglalja a f√©l nyilatkozatait,
d)260 felolvassa a k√∂zjegyz√Ķi okiratot a f√©l el√Ķtt; a k√∂zjegyz√Ķi tan√ļs√≠tv√°nyt csak akkor kell felolvasni, ha e t√∂rv√©ny kifejezetten √≠gy rendelkezik,
e) meggy√Ķz√Ķdj√©k arr√≥l, hogy a k√∂zjegyz√Ķi okiratban foglaltak megfelelnek a f√©l akarat√°nak,
f)261 el√Ķzetesen t√°j√©koztassa a szem√©lyazonoss√°g ellen√Ķrz√©s√©vel √©rintett felet az ellen√Ķrz√©s c√©lj√°r√≥l, m√≥dj√°r√≥l √©s tartalm√°r√≥l, a k√∂zjegyz√Ķi k√∂zrem√Ľk√∂d√©s megtagad√°s√°nak k√∂telezetts√©g√©r√Ķl √©s a 122. ¬ß (8) bekezd√©s√©ben megjel√∂lt bejelent√©si k√∂telezetts√©g√©r√Ķl, valamint az ellen√Ķrz√©s sor√°n megismert adatok kezel√©s√©r√Ķl.
(2)262 A tervezeten eszk√∂z√∂lt v√°ltoztat√°s √©s kieg√©sz√≠t√©s sz√∂veg√©nek kiv√©tel√©vel mell√Ķzhet√Ķ a felek √°ltal rendelkez√©sre bocs√°tott √≠r√°sbeli tervezet felhaszn√°l√°s√°val k√©sz√≠tett k√∂zjegyz√Ķi okirat felolvas√°sa, ha a jogi k√©pvisel√Ķvel elj√°r√≥ jogi szem√©ly felek, vagy a lak√°sc√©l√ļ √°llami t√°mogat√°sokr√≥l sz√≥l√≥ k√ľl√∂n jogszab√°ly szerinti √°llami kamatt√°mogat√°ssal √©rintett hitelszerz√Ķd√©st (jelz√°loghitel szerz√Ķd√©st) k√∂t√Ķ felek a k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtt egy√ľttesen kijelentik, hogy az okirat tervezet√©t megismert√©k √©s ez√©rt k√©rik az okirat felolvas√°s√°nak mell√Ķz√©s√©t. A felolvas√°s mell√Ķz√©se nem √©rinti a k√∂zjegyz√Ķi okirat k√©sz√≠t√©s√©vel kapcsolatban el√Ķ√≠rt egy√©b k√∂telezetts√©gek teljes√≠t√©s√©t. Nincs lehet√Ķs√©g a felolvas√°s mell√Ķz√©s√©re, ha a felek b√°rmelyike a 124. ¬ß a)-c) pontj√°ban megjel√∂lt szem√©ly.
A nyilatkozat k√∂zjegyz√Ķ el√Ķtti visszavon√°s√°val a tartoz√°selismer√Ķ okirat illetve a v√©grehajt√°si z√°rad√©k jogereje megsz√Ľnik. Ez√°ltal a hitelez√Ķ k√©nyszer√ľl a k√∂vetel√©s behajt√°s√°nak √©rdek√©ben b√≠r√≥s√°ghoz fordulni. Ezzel egy id√Ķben a v√©grehajt√°si elj√°r√°sok megsz√Ľnnek.
c.) Az ellehetetlen√ľl√©sre hivatkoz√°ssal keress√ľk meg az illet√©kes b√≠r√≥s√°got, hogy foglalj√°k
jegyz√Ķk√∂nyvbe, √©s t√°j√©koztass√°k a hitelez√Ķinket, hogy a tartoz√°sunk megsz√Ľnt. A t√∂rv√©nyes
b√≠r√≥i int√©zked√©sek k√∂vetkezt√©ben tartoz√°saink megsz√Ľnnek, √©s k√°rt√©r√≠t√©si pereket ind√≠thatunk a hitelez√Ķinkkel szemben.


A teljesítés lehetetlenné válása

312. ¬ß (1) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt egyik f√©l sem felel√Ķs, a szerz√Ķd√©s megsz√Ľnik. A teljes√≠t√©s lehetetlenn√© v√°l√°s√°r√≥l tudom√°st szerz√Ķ f√©l halad√©ktalanul k√∂teles err√Ķl a m√°sik felet √©rtes√≠teni. Az √©rtes√≠t√©s elmulaszt√°s√°b√≥l ered√Ķ k√°r√©rt a mulaszt√≥ felel√Ķs.
(2) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a k√∂telezett felel√Ķs, a jogosult a teljes√≠t√©s elmarad√°sa miatt k√°rt√©r√≠t√©st k√∂vetelhet.
(3) Ha a teljes√≠t√©s olyan okb√≥l v√°lt lehetetlenn√©, amely√©rt a jogosult felel√Ķs, a k√∂telezett szabadul tartoz√°sa al√≥l, √©s k√∂vetelheti k√°r√°nak megt√©r√≠t√©s√©t.
(4) Ha a vagylagos szolg√°ltat√°sok k√∂z√ľl valamelyiknek a teljes√≠t√©se lehetetlenn√© v√°lik, a szerz√Ķd√©s a t√∂bbi szolg√°ltat√°sra korl√°toz√≥dik.
(5) Ha a lehetetlen√ľl√©s√©rt a v√°laszt√°sra nem jogosult f√©l felel√Ķs, a m√°sik f√©l v√°laszthat a lehets√©ges szolg√°ltat√°s √©s a lehetetlenn√© v√°l√°s k√∂vetkezm√©nyei k√∂z√∂tt.
(6) Ha a lehetetlenn√© v√°lt szolg√°ltat√°s t√°rgy√°nak maradv√°nya a k√∂telezett birtok√°ban maradt, vagy a k√∂telezett a szolg√°ltat√°s t√°rgya helyett m√°st√≥l k√°rp√≥tl√°st kapott vagy ig√©nyelhet, a jogosult a maradv√°ny, illet√Ķleg a k√°rp√≥tl√°s √°tenged√©s√©t k√∂vetelheti az ellenszolg√°ltat√°s ar√°nyos r√©sze ellen√©ben.

3.) A fenti l√©p√©sek megt√©tele a k√∂z√ľzemi sz√°ml√°inkon t√ļlmen√Ķen minden tov√°bbi tartoz√°saink megfizet√©se al√≥l mentes√≠t benn√ľnket. A tov√°bbiakban ne fizess√ľnk a hitelez√Ķinknek egy fill√©rt sem forintban, hiszen a minden magyar √°llampolg√°r r√©szv√©tel√©vel alap√≠tott Szent Korona Bank a tartoz√°sainkat √°tv√°llalta, √©s r√©sz√ľnkre az igazolt, jogos k√∂vetel√©sek ellen√©rt√©k√©t Szentkoron√°ban foly√≥s√≠tja, hogy magunk tudjunk teljes√≠teni a hitelez√Ķinknek, ha a k√∂vetel√©s√ľk vitat√°sa k√∂r√ľlm√©nyes, illetve biztos√≠tott.

√ćgy a terheket nem mi viselj√ľk tov√°bb, hanem a hitelez√Ķink, mivel ha a k√∂vetel√©seiket be akarj√°k hajtani, nekik kell k√∂lts√©ges √©s hosszadalmas b√≠r√≥s√°gi elj√°r√°sokat ind√≠tani. A bankok nem √©lhetnek illet√©kfeljegyz√©si joggal, √≠gy be kell fizetni√ľk a k√∂vetel√©s√ľk teljes √∂sszeg√©nek a 6%-√°t a b√≠r√≥s√°g r√©sz√©re.

Azzal, hogy tov√°bbi teljes√≠t√©seket nem eszk√∂z√∂l√ľnk hitelez√Ķink fel√©, anyagilag ellehetetlen√ľlnek, √©s a m√©g regn√°l√≥ Orb√°n-korm√°ny nem tudja t√Ķl√ľk beszedni a bankra kivetett ad√≥kat, ezzel el√Ķseg√≠tj√ľk, felgyors√≠tjuk t√°voz√°sukat. Az elj√°r√°sok sor√°n a "hitelez√Ķink" k√©pvisel√Ķi, banki √ľgyint√©z√Ķk, tan√°csad√≥k, √ľgyv√©dek, k√∂nyvel√Ķk, b√≠r√°k, b√≠r√≥s√°gi dolgoz√≥k √©s m√°s "hivatalos szem√©lyek" megpr√≥b√°lnak benneteket megf√©leml√≠teni, lebesz√©lni a fenti cselekv√©sr√Ķl, hogy ez nem kivitelezhet√Ķ, mert nem jogszer√Ľ, stb., stb.. Ne higgyetek nekik, mert a fentiek alapj√°n l√°that√≥, hogy nem csak az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g t√∂rv√©nyei v√©denek benn√ľnket, hanem m√©g az illegitim 3. Magyar k√∂zt√°rsas√°g t√∂rv√©nyei is (Ptk., Btk., stb.).

A k√∂z√ľzemi sz√°ml√°k k√∂z√ľl is a fontoss√°gi sorrend: villany, v√≠z, internet, telefon (hogy kommunik√°lni tudjatok illetve el√©rhet√Ķk legyetek). G√°z, f√Ľt√©s, stb. csak ezek ut√°n k√∂vetkezik.
Otthonr√≥l az internetes mozg√≥s√≠t√°s kivitelezhet√Ķ, semmilyen utcai megmozdul√°son ne vegyetek r√©szt, mert az a horda √©rdek√©t szolg√°lja Link

Term√©szetesen az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g Korm√°nyz√≥i hivatala k√∂zben folyamatosan int√©zi a KIEGYEZ√ČS-ben foglalt hatalom√°tv√©tellel kapcsolatos teend√Ķket, egyeztetve a hazai √©s a nemzetk√∂zi szervek illet√©keseivel. A csata a kezdetek el√Ķtt eld√Ķlt, a J√≥isten d√∂nt√∂tt, nek√ľnk m√°r csak harcolni kell, de csak √©sszel, mert t√∂bbet √©sszel, mint er√Ķvel. Az igazs√°g gy√Ķzni fog.
Csak joger√Ķs b√≠r√≥i v√©gz√©ssel kibocs√°tott fizet√©si meghagy√°s alapj√°n lenn√©nk v√©grehajthat√≥k, √©s v√©grehajt√°sra csak √©s kiz√°r√≥lag az √∂nkorm√°nyzati ad√≥oszt√°ly, NAV, b√≠r√≥s√°gi √©s az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi
végrehajtó jogosult
(az esetek 90%-ban az √∂n√°ll√≥ b√≠r√≥s√°gi v√©grehajt√≥t b√≠zz√°k meg, mivel √Ķ priv√°t veszi le a v√©grehajt√°si k√∂lts√©geket, amib√Ķl vissza tud osztani a hord√°nak, √≠gy az nem ker√ľl az √°llamkassz√°ba, amit m√©g k√ľl√∂n el kellene lopniuk). A faktorc√©gek √©s m√°s k√∂vetel√©skezel√Ķk (OTP Faktoring, EOS, Justitia, stb.), prib√©kjei nem hajthatnak be rajtunk t√∂rv√©nyesen semmit, az √°ltaluk t√∂rt√©n√Ķ zaklat√°s eset√©n azonnal k√©rjetek rend√Ķri seg√≠ts√©get, melyet meg fogunk kapni. Ha a fenti l√©p√©seket megteszitek, hivatalos v√©grehajt√≥k sem tudnak vel√ľnk szemben elj√°rni, ez el√Ķseg√≠ti az √Ķ t√°voz√°sukat is, mivel nem lesz bev√©tel√ľk, √©s a n√°luk alkalmazottk√©nt dolgoz√≥ "polg√°rt√°rsaink" sem fognak ingyen dolgozni, √©s nekik is √©rdek√ľkben √°ll, hogy az √ļj nemzeti fizet√Ķeszk√∂z min√©l el√Ķbb teret nyerjen, mivel nekik is j√°r a havi 1.000 Stk alapj√∂vedelem.

A fenti cselekv√©ssorozathoz minden seg√≠ts√©get megadunk, keressetek benn√ľnket az ismert minden el√©rhet√Ķs√©gi helyeinken.

√ČLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIR√ĀLYS√ĀG!!! √ČLJEN A HAZA, √ČS GYERTEK HAZA, HOGY GY√ēZZ√ĖN A V√ČR N√ČLK√úLI FORRADALOM. AZ UTC√ĀRA ELEGEK LESZNEK
GLATZ FERENC VEZET√ČS√ČVEL A PATAKI F√ČLE B√ćR√ďK √ČS M√ĀS HORDATAGOK CIVIL
KEZDEM√ČNYEZ√ČSNEK √ĀLC√ĀZVA MAGUKAT, MERT M√ĀR √ĀTL√ĀTUNK A SZIT√ĀN.


Kecskemét, 2013.06.29.


Borbély József
kormányzó


Újabb fejlemény (forró drót):

József Kozma :

Javaslom, hogy a semmis√©gen k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©st is be kell
jelenteni a bank hib√°j√°b√≥l, mert a semmis szerz√Ķd√©s eset√©ben az
eredeti állapot vissza állítása lesz a cél a Bíróságoknál, de ezen
k√≠v√ľl az ellehetetlen√ľl√©s √°ll√°spontom szerint a hitelek d√∂nt√Ķ
többségénél meg áll ezért a Ptk. 312.§ (3) bekezdését lehet alkalmazni
ez kimondja, hogy a jogosult hibájából következik be az
ellehetetlen√ľl√©s akkor a k√∂telezett szabadul a k√∂telezetts√©ge al√≥l √©s
kérheti kárának a megtérítését. Szóval jó munkát!!!....

Letöltés

  HozzŠszůlŠsok
#51 | anzi - 2013.07.07. 11:52:27
Dar√°zsf√©szekbe ny√ļlt emberek -Vona G√°borral riport:

http://www.youtub...pIOTtZciws
#52 | Seraf - 2013.07.08. 00:44:30
Zolt√°n .
Igaz√°b√≥l egyform√°n l√°tjuk a helyzetet : M√°r a f√∂ldt√∂rv√©ny el√Ķtt jeleztem, miszerint a hitele -
seknek a gazdákkal össze kellene fogni ; A gondjuk / bajuk s az érdekeik is ugyanazok - Kö -
z√∂sen nagyobb er√Ķt tudnak felmutatni √©s ami fontos, hogy orsz√°gos jelleggel ... Az √ļj posz -
ton m√©g hezit√°lok, mert nem pontosan √©rtem a k√©rd√©sek √©s a vide√≥ konkr√©t √∂sszef√ľgg√©s√©t .

N√°lam a feltett k√©rd√©sek akkora volument takarnak, hogy mellett√ľk a hitelesek √ľgye elt√∂r -
p√Ľl : Senki ne √©rtsen f√©lre, mert nagy / els√Ķdleges gond, csak az eur√≥pai kisg√∂mb√∂c halla -
t√°n eleny√©sz√Ķnek t√Ľnik ; M√©g v√°rakozok Tulokra, h√°tha meg√©rtem a kapcsol√≥d√°si pontot .
#53 | piskota - 2013.07.08. 00:47:13
El√Ķz√Ķ bejegyz√©sem folytat√°sa: nem felt√©tlen√ľl igyekszem felt√°rni Tulok sz√°nd√©klait, de eleve els√Ķdleges c√©lj√°nak tekintettem, hogy az itt megsz√≥lal√≥, esetenk√©nt harsog√≥ emberek szembes√ľljenek a tettek felel√Ķss√©g√©vel...
Egyszer√Ľen van mit √°tgondolni...,
Ennek felsorol√°sa nagyon hossz√ļnak bizonyulna...
Gyz
#54 | Seraf - 2013.07.08. 00:55:57
√ćgy most egy kiss√© bonyolultabb lett a k√©rd√©s - Nem lehetne m√©gis valami t√°mpontot kapni ?
#55 | piskota - 2013.07.08. 01:35:31
Tulok feltett k√©rd√©se kett√Ķss√©get rejt:
-egyrészt hogyan is kéne eljárni, ha valaki, éppen Te, korlátlan hatalmat kaphatnál..?
- m√°sr√©szt vannak kiz√°rhatatlanul figyelembe veend√Ķ olyan krit√©riumok, melyek megker√ľlhetetlenek!
Ennek tudatában várja a véleményeket, vélem én!
Gyz
#56 | piskota - 2013.07.08. 01:51:58
R√°ad√°sul az is megker√ľlhetetlen, hogy a kilakoltat√°sok nem ker√ľltek felf√ľggeszt√©sre...
Tehát fennáll egy cselekvési kényszer!
Gyz
#57 | Seraf - 2013.07.08. 14:13:14
Zolt√°n .
A kieg√©sz√≠t√©sed alapj√°n k√∂zelebb ker√ľltem a felvet√©s mik√©ntj√©hez. T√∂m√∂ren a k√∂vetkez√Ķ a
megl√°t√°som. A Szent Korona nem enged senki sz√°m√°ra korl√°tlan hatalmat. Ha m√©gis √ļgy
m√Ľk√∂dne, m√°rmint az arra hivatkoz√≥ √°llami berendezked√©s, akkor az hamis diktat√ļra, mert
a kir√°ly √©s a n√©p mell√©rendel√Ķ viszonyban √°ll - Ennek a vissza√©l√©snek az esetleges elh√°r√≠t√° -
sára szolgál az ellenállási záradék ( szerintem ezzel mindenki tisztában van ) .
Ebb√Ķl ad√≥dva k√©t kir√°lys√°g forma l√©tezik. Az egyik a diktat√≥rikus / tejhatalm√ļ √©s a m√°sik a
szakr√°lis / mell√©rendel√Ķ. A szakr√°lis kir√°lys√°g -olyan j√≥l vil√°g√≠totta meg Arany, hogy megint
rá kell hivatkozzak- nem névleges, hanem tartalommal bíró. Ha nincs tartalma, akkor érték -
telen hivatkozás / átmentés történik .

Mivel a Szent Koron√°r√≥l besz√©l√ľnk, √≠gy a zom√°ck√©pek magukban hordozz√°k a tartalmat is,
mert keresztény jelképeket hordoz s mivel Jézus is rajta található, így a fundamentum is a -
dott - Ami annyit jelent, hogy az √Ķ tan√≠t√°sait kell alapul ( nem hivatkoz√°sk√©nt, hanem √©let -
vitelk√©nt ) venni √©s a kir√°lys√°g, illetve a t√°rsadalom mindennapi m√Ľk√∂d√©s√©be √©p√≠teni. Ez len -
ne a 300 el√Ķtti √Ķskereszt√©nyi alap. Ha marad a tan√≠t√°s n√©lk√ľli √ľres hivatkoz√°s, akkor marad
a 300 ut√°ni ( a t√∂rt√©nelemb√Ķl ismert √©s jelenleg tapasztalhat√≥ ) kereszt√©ny mental√≠t√°s .

A megker√ľlhetetlen "krit√©riumok" alatt nem tudom mit √©rtesz, de ha a szakr√°lis kir√°lyr√≥l be -
sz√©l√ľnk, akkor annak olyan krit√©rium adhat√≥, ami egyezik J√©zus tan√≠t√°s√°val ( ebb√Ķl ad√≥dva
Isten akaratával ). A szakrális királynak valójában nem a szó szerinti 'uralkodás' a dolga, ha -
nem a k√∂zvet√≠t√©s √©s a fel√ľgyelet, azaz ir√°nymutat√°s √©s betartat√°s - Azt gondolom minden -
ki tudja, hogy az egyh√°z vezet√Ķje is, vagyis Pap-Kir√°ly ( ha J√©zust k√∂veti, akkor pedig Mel -
kizedek Rendje Szerinti ) ... Ilyesmi v√°laszra gondolt√°l ? - Megeshet, hogy nem, de a konk -
rét válaszokhoz, konkrét kérdések kellenének .
#58 | piskota - 2013.07.09. 23:19:35
Seraf!
T√ļlbonyol√≠tani nem kell!
Mi is, az akaratunkkal, a megtett, avagy elmulasztott cselekedeteinkkel az esem√©nyek, a lehets√©ges t√∂rt√©n√©sek ismeretlen er√Ķss√©g√Ľ vektor√°t jelentj√ľk...
Vannak m√°sok, kiknek azonos, vagy hasonl√≥ a gondolkod√°sa, m√≠g m√°soknak m√°s az elv√°r√°sa, t√∂rekv√©se.., ezt hosszan lehetne boncolgatni, elemezgetni, ami az√©rt t√∂bbnyire meg is t√∂rt√©nik t√∂bbs√©g√ľnkn√©l, s ebb√Ķl alakul ki az √°ll√°sfoglal√°sunk, melyet igyeksz√ľnk nyilv√°noss√° tenni...
Megkock√°ztatom: nincs az a szuper sz√°m√≠t√≥g√©p, mely a v√©gtelen-sz√°m√ļ bizonytalans√°gi t√©nyez√Ķ ok√°n, t√∂k√©letes modellk√©pet adhatna a j√∂v√Ķr√Ķl...
Az ember is csak r√°hib√°zhat...
Tegy√ľk a dolgunkat, azt√°n megl√°tjuk.., tal√°n...
Gyz
#59 | Seraf - 2013.07.09. 23:55:36
Zolt√°n .
K√∂zben hi√°ny√©rzetem maradt a k√©rd√©sedet / krit√©riumot illet√Ķen : Net√°n ilyesmire gondol -
tál ? ; "Krisztus ellenségeit a föld kizárja" - Habár ez sok mindent takar, de azt gondolom
a kérdésed alapját is fedi / érinti .

Plusz egy fontos √©s meghat√°roz√≥ kig√©sz√≠t√©st csatoln√°k az el√Ķz√Ķ le√≠r√°shoz a szakr√°lis 'ural -
kodás' vonatkozásában. A diktatórikus király a hatalmát törvényekkel és félelemmel tartja
fent, am√≠g a szakr√°lis a mell√©rendel√Ķ viszony ok√°n, ami a n√©p tisztelet√©n nyugszik - Ezzel
azt akarom mondani, hogy val√≥j√°ban egy diktat√≥rikus kir√°ly tart saj√°t n√©p√©t√Ķl, m√≠g a szak -
r√°lis nem s az uralkod√°s√°t nem is √Ķ, hanem a n√©p ig√©nyli ( tal√°n √≠gy √©rthet√Ķbb, hogy ett√Ķl
"hatalmasabb" egy dikt√°torn√°l, vagyis az igazi hatalma a n√©pb√Ķl, annak tisztelet√©b√Ķl ered )
{ Gyakorlatban √ļgy lehetne levet√≠teni - Valakinek ig√©nyled a jelenl√©t√©t vagy a h√°tadra se }
#60 | piskota - 2013.07.10. 07:01:48
Seraf!
T√ļls√°gosan elm√©leti vonalon k√∂zel√≠tesz a k√©rd√©shez!
A krit√©riumok megker√ľlhetetlens√©ge els√Ķsorban a mai realit√°sok, √©letk√∂r√ľlm√©nyek, t√°rsadalmi viszonyok √©s t√∂rekv√©sek, anyagi √©s kommunik√°ci√≥s lehet√Ķs√©gek √∂sszess√©g√©t jelentheti, amivel nap mint nap szembe tal√°lkozunk, amely azt√°n nagym√©rt√©kben befoly√°solja, meghat√°rozza cselekv√©si korl√°tainkat...
Mint √©szlelhetj√ľk, ezek a korl√°tok, egyre sz√Ľkebb ter√ľletre szor√≠tott kar√°mra eml√©keztetnek Magyarorsz√°g viszonylat√°ban, k√≠s√©rletre, hogy mik√©pp lehet egy orsz√°got FEMA t√°borr√° s√ľllyeszteni...
P√©ld√°ul l√°sd a Pint√©r nyilatkozatot, a probl√©m√°k rend√Ķri kezel√©s√©r√Ķl, azaz, az √°llami (cionista) terrorr√≥l...
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum