NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Polg√°rok elleni glob√°lis elektronikus agresszi√≥
Polg√°rok elleni glob√°lis elektronikus agresszi√≥Miel√Ķtt r√°t√©rn√©k a l√©nyegre, el√Ķre bocs√°tan√°m, hogy szupertitkos programok nem l√©teznek tart√≥san, csak id√Ķlegesen. Amir√Ķl egyn√©l t√∂bb ember tud, az hamarosan kisziv√°rog, ann√°l az egyszer√Ľ okn√°l fogva, hogy k√©t azonos √©rdekelts√©ggel rendelkez√Ķ, v√©gig azonos c√©lt k√∂vet√Ķ ember nem l√©tezik. Sokakat aggaszt a glob√°lis megfigyel√©s, mik√∂zben egyesek azzal vigasztalj√°k magukat, hogy nincs takargatnival√≥juk, teh√°t nincs mit√Ķl f√©lni√ľk, de val√≥j√°ban √∂nk√©nt kiteregetik k√∂z√∂ss√©gi √©s mag√°n√©let√ľk r√©szleteit az √ļn. "k√∂z√∂ss√©gi oldalakon". Ezek az oldalak kiv√©tel n√©lk√ľl, ahogy a telefonbesz√©lget√©sek √©s m√°s elektronikus h√≠rk√∂zl√©si lehet√Ķs√©gek, alkalmaz√°sok, megfigyel√©s √©s r√∂gz√≠t√©s alatt √°llnak. A l√°tsz√≥lagosan m√°s idegenek sz√°m√°ra √©rt√©ktelen "inform√°ci√≥k" √©rt√©kkel b√≠rnak, ha "testreszabott" zsarol√°si vagy √©rzelemmint√°zati felm√©r√©shez haszn√°lj√°k fel a glob√°lis terelget√©sben. Link


A Salt Lake City megfigyel√Ķ/adatgy√Ľjt√Ķ k√∂zpontban a F√∂ld minden lakos√°nak 750 GByte elektronikus t√°rol√°si ter√ľleten, minden adata, tev√©kenys√©ge, m√ļltja, √Ķsei, sz√°rmaz√°sa, politikai meggy√Ķz√Ķd√©se, csal√°di viszonyai, szok√°sai, bar√°ti kapcsolatai, egy hatalmas, gig√°szi adatb√°zis r√©sz√©t k√©pezik. A c√©l, hogy az egy√©n minden elektronikusan megfigyelhet√Ķ kommunik√°ci√≥ja elemezhet√Ķ, √©s felhaszn√°lhat√≥ legyen, els√Ķsorban ellene √©s csoportosul√°sai, rokonai, bar√°tai, ismer√Ķsei ellen, √©s glob√°lisan lehet√Ķv√© tegye a m√©dia vagy a titkos szervezetek, valamint, ha t√°rsadalmi poz√≠ci√≥ √ļgy k√≠v√°nja, a v√©lem√©nyform√°l√≥k r√©sz√©r√Ķl, kieg√©sz√≠tve a szem√©lyes megfigyel√©sek adataival, a megfigyel√©st. A legt√∂bben √ļgy gondolj√°k, hogy eg√©szs√©gesnek tartott exhibicionalizmusuk m√©g elfogadhat√≥ m√©rt√©k√Ľ, de val√≥j√°ban sok k√∂vetkeztet√©sre ny√ļjthat alapot, amikor egy egy√©n vagy egy csoport tev√©kenys√©g√©t megfigyelik √©s elemzik. Szint√©n sokan merik v√°llalni politikai, t√°rsadalmi, vall√°si meggy√Ķz√Ķd√©s√ľket, ahogy a m√ļltban elk√∂vetett hib√°ikat is, b√°r ez m√°r er√Ķsen szubjekt√≠v a l√°t√°sm√≥dot √©s az √∂nkritik√°t illet√Ķen. Am√≠g az egy√©n √©letben van, vagy a tov√°bb√©l√©s rem√©ny√©ben v√©dekezik a pszich√©j√©t √©rt (v√©lt, val√≥s, vagy csak lelkiismereti k√©rd√©st felvet√Ķ) t√°mad√°sok ellen, addig minden felhaszn√°lhat√≥ ellen, m√©g a hossz√ļ id√Ķn kereszt√ľl titkolt, de rejtetten megl√©v√Ķ, megnyilv√°nul√°sokb√≥l lesz√Ľrhet√Ķ k√∂vetkeztet√©sek alapj√°n is.


Alapvet√Ķen abb√≥l kell kiindulni, hogy amit meg kehet tenni, azt ha szabad, ha nem, megteszik. Mindegy, hogy t√∂rv√©nyek v√©dik a mag√°n, illetve a t√°rsadalmi csoportok szem√©lyis√©gjogi √©rdekeit, adatv√©delm√©t. Az inform√°ci√≥ k√©zzel foghat√≥ √©rt√©k, √©s a minden esetben felhaszn√°lhat√≥ bizonyos √©rdekcsoportok haszn√°ra. A hat√°rt, ak√°r az NSA-t (Amerikai Nemzetbiztons√°gi Hivatal), ak√°r a Mossadot, vagy a KGB-FSB-t illeti, ugyanaz jelenti. Eszk√∂z√∂k, fel√ľgyeleti lehet√Ķs√©g, k√©nyszer√≠thet√Ķs√©g, zsarolhat√≥s√°g. Am√ļgy a "val√≥s id√Ķben megfigyelhet√Ķs√©g" enged√©lyez√©se a gyakorlatban azt jelenti, hogy m√°r r√©g√≥ta megteszik, csak hivatkoz√°si alapk√©nt "m√©g" nem haszn√°lhat√≥ fel b√≠r√≥s√°gokon hivatalosan, a jog√°llami l√°tszat fenntart√°sa v√©gett, de hatalom megszerz√Ķi els√Ķ dolga, hogy k√ľl√∂n jogokat biztos√≠tsanak erre saj√°t kezel√©s√Ľ "elh√°r√≠t√≥ szervezeteik" sz√°m√°ra.


Az internet, √©s a sz√°m√≠t√≥g√©pes telefonk√∂zpontok vonalai k√∂nnyen megfigyelhet√Ķk. A gerincvonalakon elhelyezett szupersz√°m√≠t√≥g√©pek k√©pesek a teljes adatforgalmat vizsg√°lni, Magyarorsz√°g √∂sszes k√ľlf√∂ldi forgalm√°t figyelembe v√©ve is. A telefonszolg√°ltat√≥k minden h√≠v√°st r√∂gz√≠tenek, amelyek a titkosszolg√°latok sz√°m√°ra "ter√≠tett asztalt" jelentenek. Aki elektronikus adattov√°bb√≠t√°st haszn√°l, lehallgathat√≥ belf√∂ld√∂n √©s k√ľlf√∂ld√∂n is egyar√°nt, de a megfigyel√©s/lehallgat√°s ellen lehet v√©dekezni. A m√Ľholdas letapogat√°s szint√©n nagy seg√≠ts√©get jelent a hatalom sz√°m√°ra, mik√∂zben az √°ltala kiprovok√°lt "terrorizmusra" hivatkozik fenntart√°si indokk√©nt.

Az internetes rendszerek szinte egy√°ltal√°n nem v√©dhet√Ķk (csak lekapcsol√°ssal), ez√©rt ebben a t√©mak√∂rben a megt√©veszt√©s√©, a f√©lrevezet√©s√©, a t√ļlterhel√©ses √©s blokkol√°sos, felt√∂r√©ses t√°mad√°sok√© a f√Ķszerep. A telefonos lehallgat√°sok ellen szint√©n neh√©z v√©dekezni, de itt is probl√©ma a nyomonk√∂vethet√Ķs√©g, mivel a telefon GPS jele alapj√°n megtal√°lhat√≥ a tulajdonosa. M√©g rosszab lesz a helyzet, ha elektronikus azonos√≠t√≥val, √ļn. RFID-chippel l√°tj√°k el az igazolv√°nyokat, mert ezek a chipek teszik lehet√Ķv√© el√Ķbb-ut√≥bb a hozz√°f√©r√©st a banksz√°ml√°nkhoz, fogyaszt√°si cikkekhez √©s az √©lelmiszerekhez. B√°r ez a beharangozott "√ļj√≠t√°s" m√°r el√Ķny√∂ket is jelent, √©s egy √ļj "ipar√°g" kialakul√°s√°hoz vezet, a chip-kiolvas√°shoz √©s hamis√≠t√°shoz.


Ezek a chipek nagy mennyis√©gben, az eredetihez teljesen azonos kivitelben gy√°rthat√≥k, programozhat√≥k. √Ārny√©kol√°sukhoz csak egy lapos, m√°gnesezhet√Ķ anyagb√≥l k√©sz√ľlt f√©mtok sz√ľks√©ges. Ugyanez a r√°di√≥telefonokra is √©rv√©nyes. Egy v√©kony ac√©llemezb√Ķl k√©sz√ľlt dobozka le√°rny√©kolja a GPS jelet. N√©mi r√°ford√≠t√°ssal egy k√©sz√ľl√©knek lehet t√∂bb IMEI-sz√°ma, ahogy ak√°r mindenkinek lehet Orb√°n Viktor, vagy L√°z√°r J√°nos n√©vre, azonos√≠t√≥kra ki√°ll√≠tott igazolv√°nya is. Tov√°bbi lehet√Ķs√©g a t√∂meges kiiktat√°suk. Nagy energi√°j√ļ mikrohull√°m√ļ sug√°rz√°ssal ak√°rmelyik t√∂nkretehet√Ķ, ak√°r sok ember eset√©ben is, mert az ehhez sz√ľks√©ges eszk√∂z ott vigyorog a legt√∂bb konyh√°ban. A mikrohull√°m√ļ jel j√≥l ir√°ny√≠that√≥, f√≥kusz√°lva nehezen bem√©rhet√Ķ azalatt a kis id√Ķ alatt am√≠g m√Ľk√∂dik, illetve ami a chipek t√ļlterhel√©ses ki√©get√©s√©hez kell. Az elektronika, b√°r sok esetben hasznos, minden erre √©p√ľl√Ķ berendez√©s s√©r√ľl√©kenys√©g√©t is biztos√≠tja. Nagy energi√°j√ļ mikrohull√°m√ļ jellel m√Ľk√∂d√©sk√©ptelenn√© lehet tenni elektronikai berendez√©seket, ad√≥-vev√Ķket, kommunik√°ci√≥s eszk√∂z√∂ket.

Feltehet√Ķ a k√©rd√©s, hogy mi√©rt helyezik el√Ķt√©rbe az elektronik√°t?

Szerencs√©re nem minden m√Ľk√∂dik elektronikus alapon, b√°r eljutottunk oda, hogy bizonyos eszk√∂zeink egyszer√Ľ m√≥dszerekkel m√°r jav√≠thatatlann√° v√°ltak. Az emberek k√©nyelmi szempontok alapj√°n t√∂rt√©n√Ķ elektronika felhaszn√°l√°sa, b√°r m√°r alapvet√Ķen hozz√°tartozik az √©let√ľnkh√∂z, m√©g mindig n√©lk√ľl√∂zhet√Ķ lenne, ha a v√©dekez√©s, p√©ld√°ul a felder√≠t√©s, ter√ľletv√©delem nem indokoln√° felhaszn√°l√°s√°t, vagy a gy√°rt√≥ c√©gek nem teremten√©nek munk√°t maguknak a speci√°lis felk√©sz√ľlts√©get ig√©nyl√Ķ jav√≠t√°sokkal. Megfigyelhet√Ķ, hogy a "b√°tor" izraeli √©s amerikai agresszorok csak olyan orsz√°gokat t√°madnak meg, amelyek gyeng√©bbek, vagy amelyeknek el√Ķz√Ķleg felsz√°molt√°k a v√©dekez√©si lehet√Ķs√©geit, bele√©rtve az elektronikus √©szlel√©s, v√©dekez√©s form√°it is. Az "ilyen ellens√©gekkel" szemben a fair-play szab√°lyait csak eg√©szen buta emberek k√∂vetik. Az elektronika fegyverk√©nt v√©dhet, k√©nyelmi szempontok alapj√°n kiszolg√°lhatja a lehet√Ķs√©geink biztos√≠totta ig√©nyeink, √©s nem a fejl√Ķd√©s v√©g√°llom√°sa, de ez√©rt a "fejl√Ķd√©si verseny" fontos r√©sze. Jelenleg minden √°llampolg√°r lehets√©ges potenci√°lis terrorista a cionista √©s cionist√°kat kiszolg√°l√≥ korm√°nyok szem√©ben, mert a glob√°lis megfigyel√©s saj√°t polg√°raik ellen ir√°nyul.


Az emberi besz√©d kiszor√≠totta a gondolati kommunik√°ci√≥t. Az √≠r√°s megjelen√©se m√°r egy mank√≥ volt, hogy azok is k√©pesek legyenek t√°volba kommunik√°lni, akik nem k√©pesek arra, amire az ausztr√°l √Ķslakosok m√©g k√©pesek, vagyis nagy t√°vols√°gb√≥l kapcsolatot teremteni egym√°ssal. Az elektronikus kommunik√°ci√≥ feleslegess√© tette, elsorvasztja az ilyen vel√ľnk sz√ľletett k√©pess√©geket. A sz√°m√≠t√≥g√©pek, agyprot√©zisek "kieg√©sz√≠t√Ķ egys√©gek" az √°tlagembert egyre t√°volabbra tasz√≠tja a megismerhet√Ķ tud√°st√≥l. Link

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Seraf - 2013.08.21. 03:39:01
2013. 08. 20 : "Leleplez√Ķd√∂tt a nyugati demokr√°ci√°k √°lszents√©ge" - "David Miranda rept√©ri
kalandja egy√©rtelm√Ľv√© tette, hogy Nagy-Britanni√°ban bek√∂sz√∂nt√∂tt az orwelli vil√°g ? Vagy
a hat√≥s√°gok egyszer√Ľen csak a munk√°jukat v√©gezt√©k, amikor meg√°ll√≠tott√°k az '√©rz√©keny i -
ratokkal' utaz√≥ f√©rfit ?" http://mno.hu/lap...ge-1179429 { √Črdekes az √ļjs√°g√≠r√≥k √©s inform√° -
ci√≥s szolg√°ltat√≥k ( h√≠r√ľgyn√∂ks√©gek ) lemarad√°sa, mert Snowden pont az Orwell-it t√°rta fel }
2013. 08. 20 : VH ; "Interj√ļ magyarul Edward Snowden-nel" http://vilaghelyz...n-nel.html


'David Miranda detention : MP asks police for explanation' http://www.bbc.co...a-23750289
DM : They said I would be put in jail if I didn't co-operate http://www.thegua...n-heathrow
"David Miranda will take legal action over his detention at Heathrow Airport, says Alan Rus -
bridger" - "Miranda was held for nine hours at Heathrow airport under Section 7 of the Ter -
rorism Act 2000" http://www.indepe...76409.html { Szerintem 'Global Ügyileg' várható volt }
#22 | Seraf - 2013.08.21. 06:14:05
2013. 08. 20 : 'Mi√©rt a "csak parancsot teljes√≠tettem" mentalit√°s tette lehet√Ķv√© a fasiszt√°k -
nak, hogy átvegyék a hatalmat Nyugaton ?' http://ujvilagtud...ettem.html "Kanada a felszí -
nen √ļgy t√Ľnik, hogy ugyanaz, mint ami mindig is volt, liber√°lis, nyugodt √©s toler√°ns. √Ām an -
nak ellen√©re, hogy a lakoss√°ga nyitott, szabad gondolkod√°s√ļ, egy√©rtelm√Ľ, hogy a Stephen Harper korm√°ny tov√°bbra is hatalmon van fasiszta napirendj√©vel"
#23 | Seraf - 2013.08.25. 17:07:34
Esett sz√≥ megfigyel√©sr√Ķl meg chip-r√Ķl - √ćgy essen sz√≥ a 'renitenseket' fogad√≥ t√°borokr√≥l is .

"Amerikába 800 haláltábort építettek föl. Rákospalotán itt áll a
haláltábor ... Európában több helyen építettek föl ugyanolyan
minta szerint emberek tízezreinek a kipusztítására táborokat"

YouTube Videů


( 28 : 56-tól { 29 : 40-tól, 29 : 53-ig } 30 : 16-ig )

#24 | piskota - 2013.08.31. 23:14:11
#24 | Seraf!
Meg√ľtk√∂ztett√©l!
Ilyen méltatlan támadás a fasiszták felé?
Idézlek:
'Mi√©rt a "csak parancsot teljes√≠tettem" mentalit√°s tette lehet√Ķv√© a fasiszt√°knak, hogy √°tvegy√©k a hatalmat Nyugaton ?

Tiltakozom, hogy √≠gy, ilyen m√©ltatlanul leh√ļzd a minden tekintetben kiv√°l√≥ teljes√≠tm√©nyt ny√ļjt√≥ nemzeti szocializmust, a fasizmust, vagy ak√°r a rendszer hadsereg√©t, mely l√©nyegesen nagyvonal√ļbb √©s kev√©sb√© embertelenebb volt, mint a sz√∂vets√©gesek... Ez t√©ny k√©rd√©s!
Ami most, a Nyugat szövetségi rendszerét illeti, melybe a megcsonkított, kirabolt, kifosztott Magyarország-maradványt, resztlit is bekényszerítették, ez a ná-cion-ista förmedvény még a méltatásra is méltatlan!
V√©letlennek nem tekinthet√Ķ t√ľntet√©sek sorozata zajlik vil√°gszerte, a n√°-cion-ista, az igazi n√°ci hatalombitorl√≥k ellen! Ezek m√©g a n√°ci sz√≥t is lej√°ratj√°k!
Gyz
Seraf!
Elnézést, hogy apropónak használtalak...
Gyz
#25 | piskota - 2013.09.01. 07:37:12
Egyre több az allergiás
Mi az oka a j√°rv√°nynak?
megoszt√°s

2013.08.31.
Partner: H√°ziPatika.com

Az allerg√©n pollenekn√©l kimutatt√°k: sokszor nem maguk a pollenfeh√©rj√©k, hanem a pollenekre rak√≥d√≥ k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szennyez√Ķ anyagok √°ltal kiv√°ltott biok√©miai reakci√≥k hoznak l√©tre allerg√©neket.

C√≠mk√©k: asztma, pollenek, parlagf√Ľ, l√©g√ļti allergia, allergia
Az allergia t√ļlzott m√©rt√©k√Ľ v√©dekez√Ķ reakci√≥ √°rtalmatlan anyagokra. Az olt√°sok, a t√ļl tiszta k√∂rnyezet miatt az immunrendszer nem kap el√©g feladatot? "Unalm√°ban" az √©lelmiszerekben vagy a k√∂rnyezet√ľnkben fellelhet√Ķ feh√©rj√©kkel gyakorlatozik - v√©lik. Val√≥sz√≠n√Ľleg enn√©l az√©rt t√∂bb oka van az immunrendszer t√ļlm√Ľk√∂d√©s√©nek.

Az allerg√©n pollenekn√©l kimutatt√°k: sokszor nem maguk a pollenfeh√©rj√©k, hanem a pollenekre rak√≥d√≥ k√ľl√∂nb√∂z√Ķ szennyez√Ķ anyagok √°ltal kiv√°ltott biok√©miai reakci√≥k hoznak l√©tre allerg√©neket. Teh√°t az ok a k√∂rnyezetszennyez√©s, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ vegyi anyagok, amikkel szervezet√ľnk eddig nem vagy csak kis mennyis√©gben tal√°lkozott: mos√≥-, tart√≥s√≠t√≥szerek, gy√≥gyszer√∂sszetev√Ķk.

A glob√°lis felmeleged√©s √©s a sz√©n-dioxid-koncentr√°ci√≥ n√∂veked√©se is k√∂zrej√°tszhat: t√∂bb lett a vir√°gpor, √©s nagy mennyis√©gben m√°sk√©nt hat a szervezetre. M√©g tal√°nyosabb, ha a napf√©nyre mutatkoznak allergi√°s t√ľnetek. Genetikai okai is vannak az allergi√°ra val√≥ hajlamnak, de kiz√°rt, hogy egy g√©n olyan gyorsan ad√≥dik √°t, amilyen sebess√©ggel az allergi√°sok sz√°ma n√Ķ. R√©gen egy k√©zlegyint√©ssel elint√©zt√©k a sz√©nan√°th√°t, a m√ļlt sz√°zad elej√©n p√©ld√°ul az emberek alig egy sz√°zal√©k√°nak gy√Ľlt meg vele a baja, ma 11-12 sz√°zal√©k k√∂r√ľli az el√Ķfordul√°sa.Ma t√∂bbek gondja, k√∂nnyebben beazonos√≠that√≥, √©s t√∂bb seg√≠ts√©g rem√©ny√©ben jobban oda is figyel√ľnk r√°. Teh√°t nem csup√°n t√∂bb lesz az allergi√°s, ma t√∂bbre der√ľl f√©ny, t√∂bb √©rintettet tartunk nyilv√°n.

Ma a fejlett orsz√°gokban lak√≥ minden √∂t√∂dik ember allergi√°s. Egy √©vsz√°zad alatt mintegy t√≠zszeres√©re n√Ķtt a betegsz√°m, az emelked√©s f√Ķleg a 80-90-es √©vekben ugrott meg. Az Egyes√ľlt √Āllamokban a nyilv√°ntartott betegek sz√°ma k√∂zel √∂tsz√∂r√∂se a 30 √©vvel ezel√Ķttinek. A tendencia j√≥l l√°tszik a gyermekek p√©ld√°j√°n is: a fejlett orsz√°gokban minden harmadik gyermek allergi√°s valamire. Hogy mire, az igen v√°ltoz√≥, ahogy az allergia megnyilv√°nul√°sa is.

A ny√°ri h√≥napokban a keresztallergi√°k is gondot okozhatnak. Akik a fekete √ľr√∂mre √©rz√©kenyek azokn√°l - kiz√°r√≥lag a ny√°ri szezonban - egyes italok vagy f√Ľszerek (p√©ld√°ul curry f√©l√©k) kiv√°lthatnak sz√°j- vagy nyelvdagad√°st. N√©ha az atk√°kra √©rz√©kenyekn√©l a finom puhatest√Ľek, r√°kok nagyobb mennyis√©g√Ľ fogyaszt√°sa is allergi√°s t√ľnetekkel j√°rhat, √©s sokat lehet hallani parlagf√Ľ-allergi√°sok eset√©ben dinnye vagy cukkini, uborka, paradicsom, esetleg ban√°n fogyaszt√°sa ut√°n bek√∂vet√Ķ panaszokr√≥l. Ilyen esetekben indokolt lehet ezek ker√ľl√©se, hogy ne okozzanak felesleges ijedts√©get.

Látszólag nem idetartozó cikk, pedig nagyon is az!
S√©r√ľl√©kenys√©g√ľnk, kiszolg√°ltatotts√°gunk felfoghatatlan m√©rt√©k√Ľ!
M√°st ne is vegy√ľnk hozz√°, csak a m√©rt√©ktelen mennyis√©g√Ľ elektromos szmogot, meg az √©let√ľnk meghat√°roz√≥ r√©sz√©v√© tett stresszt, hogy sejt√©s√ľnk legyen √©letes√©lyeinkr√Ķl!
Megjegyzem: ideje lenne befejezni a parlagf√Ľn/ambr√≥zia kereszt√ľl folytatott terrorhadj√°ratot!
A mez√Ķgazdas√°gnak nem a parlagf√Ľ-mentes√≠t√©s a f√Ķ tev√©kenys√©ge, √©vezredek √≥ta egy√ľtt, egy l√©gt√©rben l√©tezt√ľnk...
Hat√≥s√°gi prib√©kek stresszt-n√∂velve zsarolj√°k, fosztogatj√°k a mez√Ķgazdas√°gb√≥l √©l√Ķket, kik t√©nylegesen, sz√≥ szerint, az √©jt nappall√° t√©ve teremtik el√Ķ a mindennapi kenyer√ľnket!
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum