NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  F√©lelem √©s megf√©leml√≠t√©s a c√©l
F√©lelem √©s megf√©leml√≠t√©s a c√©lA l√°tsz√≥lagosan ny√°ri langyos v√≠z kezd felforr√≥sodni. Sz√≠ria, USA √©s NATO √∂sszefog√°s√ļ megt√°mad√°sa k√ľsz√∂b√∂n √°ll, mik√∂zben a vil√°g nyugati fel√©n a militariz√°lt totalit√°rius rendszerek kialak√≠t√°sa a rabl√≥elit c√©lkit√Ľz√©se. Az amerikai k√∂zv√©lem√©ny egyre ink√°bb l√°thatja a sz√∂rny√Ľ igazs√°got: Gestap√≥s √©s KGB-s t√≠pus√ļ b√Ľncselekm√©nyekkel, m√≥dszerekkel terroriz√°lj√°k az √°rtatlan embereket. A hatalom k√°nt√°l√°sa m√°r folyamatos: "Ne √°lljon ellen!" A stat√°rium bevezet√©se √©rdek√©ben semmit√Ķl sem riad vissza az amerikai korm√°nyzat, de az eur√≥pai er√Ķszakos hatalmi jogfoszt√°s sem marad el m√∂g√∂tte a nemzet√°llamok rov√°s√°ra. Az EU ir√°ny√≠t√°s egy sz√∂vets√©gi √°llam kialak√≠t√°s√°ra t√∂rekszik, b√°r ellenz√Ķit nem igaz√°n azok a t√©nyez√Ķk mozgatj√°k, amit a m√©dia felt√©telez, vagy pr√≥b√°lja szedett-vedett, m√°sodk√©zb√Ķl k√∂zvet√≠tett gondolatait el√ľltetni az emberek fej√©ben err√Ķl.

Sz√≠ria ellen teljes er√Ķbevet√©ssel folyik az √ļn. ellenz√©k terrorcselekm√©nyeit felhaszn√°l√≥ indokgener√°l√°s. 2011-t√Ķl a m√©g George W. Bush √°ltal elind√≠tott √∂sszeesk√ľv√©s v√©kony k√∂d√∂s√≠t√©s√©n kereszt√ľl is l√°tszott a "demokratap√°rti aktivist√°k", az √ļn. "szabad sz√≠riai hadsereg" √©s az Al-kaida amerikai t√°mogat√°sa, amely sz√≥ szerint t√∂bb ezer tonna fegyverzet sz√°ll√≠t√°s√°t eredm√©nyezte az ut√≥bbi h√°rom √©vben, √©s sok milli√≥t k√©szp√©nzben az USA √©s az Egyes√ľlt Kir√°lys√°g r√©sz√©r√Ķl. A l√≠biai NATO hazugs√°gok √©s b√Ľncselekm√©nyek ut√°n az USA, ENSZ felhatalmaz√°s n√©lk√ľli, NATO-val k√∂z√∂s beavatkoz√°st tervez, ahogy Koszov√≥ban is tett√©k az ENSZ Biztons√°gi Tan√°csa felhatalmaz√°sa n√©lk√ľl. A gy√Ķztes sz√≠riai korm√°ny tisztogat√≥ tev√©kenys√©ge a NATO terrorist√°k ellen, jelenleg otthont ad az ENSZ vegyi fegyverek ellen√Ķreinek is Damaszkuszban. A vegyi fegyverek ellen√Ķrz√©s√©nek "eredm√©nyei" dacolnak minden logik√°val, ak√°r taktikai, strat√©giai √©s politikai szinten n√©zz√ľk, mivel vegyi fegyvereket az amerikai hadsereg saj√°t v√©lem√©nye szerint is sz√©les k√∂rben haszn√°lt Bagdadban, az iraki-ir√°ni h√°bor√ļ idej√©n az 1980-as √©vekben, felfedve a val√≥di term√©szet√©t vegyi hadvisel√©s√©nek √©s az igazs√°gnak. De a nyugati m√©dia mindenre spekulat√≠v m√≥don, sz√°nd√©kosan manipulat√≠van, √©s az igazs√°g elferd√≠t√©s√©vek vagy hazugs√°gokkal reag√°lt, √©s reag√°l jelenleg is. Nem kell "felvil√°gosult szak√©rt√Ķnek" lenni, hogy a Yionon-terv ismeret√©ben hova tegy√ľk a provok√°ci√≥kat.


Mit lehet v√°rni egy olyan korm√°nyt√≥l, mint az amerikai, amelyik saj√°t n√©pe ellen t√°mad? Az USA-ban az egyik legvesz√©lyesebb utcai banda a rend√Ķrs√©g. Jelent√Ķs k√ľl√∂nbs√©g csak abban mutatkozik a rend√Ķrs√©g √©s mag√°nszektorbeli t√°rsaik k√∂z√∂tt, hogy az ut√≥bbiak utcai band√°i nem sz√°m√≠thatnak dics√©retre, ha meg√∂lnek √°rtatlan embereket. A f√©lelem √©s megf√©leml√≠t√©s jegy√©ben v√©gzett "b√Ľn√ľld√∂z√Ķi tev√©kenys√©g" az USA v√©gnapjainak elj√∂vetel√©t mutatja. Az orosz csapatok √©vek √≥ta tart√≥ jelenl√©te Alaszk√°ban sokaknak szemet sz√ļrt. A f√©lelem kelt√©se √©s a globalist√°k sz√°nd√©ka egy√©rtelm√Ľen mutatja, hogy f√©lnek saj√°t lakoss√°gukt√≥l, ez√©rt pr√≥b√°lj√°k el√ľltetni az emberekben, hogy az ellen√°ll√°s hi√°baval√≥. A CIA-nek szabad mindenf√©le gaztettet elk√∂vetni. Ez a maffia soha nem ismeri el b√Ľnr√©szess√©g√©t a k√°b√≠t√≥szer-h√°bor√ļkban, a "gy√≥gyszer-fegyverek" vonatkoz√°s√°ban, vagy a nemzet√°llamok bel√ľgyeibe t√∂rt√©n√Ķ beavatkoz√°sokn√°l.Az eur√≥pai folyamatok kialak√≠t√°si met√≥dusai m√°r az EU megalakul√°sakor is ismertek, kik√∂vetkeztethet√Ķk voltak. A "c√©lkit√Ľz√©sek" nyomvonal√°t kijel√∂lt√©k, aminek r√©sz√©t k√©pezte a "bek√©nyszer√≠t√©s-kifoszt√°s" √©s a jelenlegi "harmadik f√°zis", a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se, amit gazdas√°gok felsz√°mol√°sa ut√°ni anarchia k√∂vetkezm√©nye lehet. Izrael r√©g√≥ta tervezi Eur√≥pa ir√°ny√≠t√°s√°nak megszerz√©s√©t, de t√∂bb ellen√©rdekelttel is meg kell k√ľzdenie. Ilyen a konct√≥l nehezen elmarhat√≥, mindenkit kifoszt√≥ Goldman-Sachs megabank rendszer, valamint a hatalm√°t megtartani akar√≥ EU ir√°ny√≠t√°s √©s az ESM megabank-rendszer is. A √ļn. csal√°sokb√≥l, vissza√©l√©sekb√Ķl, korm√°nyszinteken fedezett szint√Ľ lop√°sokb√≥l, rabl√°sokb√≥l "meggazdagodott" r√©teg jelent√Ķs r√©sz√©nek r√° kell d√∂bbennie arra, hogy r√°juk is sor ker√ľlt. Viselked√©s√ľk olyan, mint az akaszt√°suk el√Ķtt egym√°st kifoszt√≥ el√≠t√©ltek √©rtelmetlen √∂ld√∂kl√©se.


Egyes m√©diaorg√°numok t√©vesen f√©lre√©rtelmezik Nagy Britannia, Franciaorsz√°g √©s Magyarorsz√°g, a tot√°lis k√∂zponti ir√°ny√≠t√°sra t√∂reked√Ķ uni√≥s√≠t√°s EU elleni szerep√©t. Nagy Britanni√°ban √©s Franciaorsz√°gban a n√©met-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s ellen, am√≠g Magyarorsz√°gon az izraeli zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s harcol a n√©met-zsid√≥ √©s uni√≥s ir√°ny√≠t√°s ellen. Kicsit √©rdemes jobban megvil√°g√≠tani az er√Ķviszonyokat √©s a fel√°ll√°st. Ahogy Magyarorsz√°gon is, Eur√≥pa t√∂bbi √°llam√°ban is legal√°bb k√©t r√©sze oszlik a fels√Ķ ir√°ny√≠t√°st k√©pez√Ķ zsid√≥ kifoszt√≥k r√©tege. A hatalmon l√©v√Ķ zsid√≥knak meg kell k√ľzdeni a kifoszt√°si √©s ir√°ny√≠t√°si lehet√Ķs√©g√©√©rt a konkurens helyi zsid√≥kkal, mik√∂zben √©let-hal√°l harcot folytatnak az eur√≥pai ir√°ny√≠t√°s zsid√≥i ellen is. R√°ad√°sul Izrael is r√©szt akar a "koncb√≥l", amit megadni csak r√©szlegesen √°ll √©rdek√©ben a Goldman-Sachs "nagybefektet√Ķinek". Izrael nekik csak arra kell, hogy k√∂zel-keleti t√Ľzf√©szekk√©nt hozz√°juttassa tagjait a L√©vi-medence √©s a k√∂zel-keleti olaj √©s g√°ztartal√©kokhoz, utat nyitva a T√°vol-Kelet fel√©, Sz√≠ria √©s Ir√°n megsemmis√≠t√©s√©vel.

Az amerikai eln√∂kv√°laszt√°s ut√°n Obama megritk√≠totta az Izrael-p√°rti tisztvisel√Ķk l√©tsz√°m√°t, √©s a 2010-es Izrael elleni kamp√°nyhoz hasonl√≥an most is szankcion√°lt√°k a t√ļl v√©rmes terveket d√©delget√Ķ Izrael-p√°rtiakat Izrael "t√°mogat√≥i k√∂lts√©gvet√©s√©nek" megnyirb√°l√°s√°val, k√∂zvetlen utas√≠t√°sokkal √©s katonai t√°mogat√°s szab√°lyoz√°s√°val. A Bilderberg legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s√°t a vall√°s motiv√°lja a legkev√©sb√©, ahogy azzal is tiszt√°ban vannak, hogy Palesztina soha nem volt 1948 el√Ķtt, √©s m√°r nem sok√°ig lesz a kaz√°r-zsid√≥k√©, mert az Ir√°n elleni offenz√≠va v√°laszcsap√°s okak√©nt (nukle√°ris t√°mad√°s), √©s indokak√©nt haszn√°lj√°k fel megsemmis√ľl√©s√©t. A "sz√©ttelep√≠t√©si tervek" ennek jegy√©ben k√©sz√ľltek. Megk√ľl√∂nb√∂ztethet√Ķk legfels√Ķbb, fels√Ķbb √©s k√∂z√©pszint√Ľ √©rdekek, valamint a be -√©s fel√°ldozhat√≥k list√°ja, amelyeket rendez√©si m√≥d szerint m√°r j√≥l ismerhetnek az "√©rintettek vs. v√©grehajt√≥k" a II. Vil√°gh√°bor√ļs hozz√°√°ll√°sb√≥l. A tov√°bbi k√∂vetkeztet√©seket m√°r mindenki levonhatja n√©mi val√≥s t√∂rt√©nelmi ismeret birtok√°ban...


M√°r csak hab a tort√°n az Oroszorsz√°g Hangja c√≠m√Ľ port√°lon megjelent √≠r√°s (Link), amely sz√°mos esetben nem l√°tja, vagy nem akarja l√°tni a f√°t√≥l az erd√Ķt. Orb√°n izraeli (b√°b√ļ) elk√∂telezetts√©ge miatt ellenzi Br√ľsszel √°ll√°spontj√°t, mivel a "menek√ľlteknek" el√Ķk√©sz√≠tett Budapest √©s Magyarorsz√°g nagy r√©sze, valamint az "√ļjraegyes√≠t√©s" is kaz√°r-zsid√≥ √©rdekeket szolg√°l. Semmilyen k√∂ze sincs az √ļn. "identit√°shoz". Eur√≥pa megszerz√©s√©hez Magyarorsz√°g √ļjraegyes√≠t√©s√©n kereszt√ľl vezet az izraeli √ļt, budapesti logisztikai k√∂zponttal. Ideiglenes "bar√°tok" mindig kellenek a r√©gi igazs√°g √©rv√©nyes√ľl√©s√©hez. "Ellens√©gem ellens√©ge a bar√°tom". J√≥l l√°that√≥, hogy csak r√∂vid √©let√Ľ sz√∂vets√©gek k√∂thet√Ķk, √©s ezt a "bar√°ts√°got" is alaposan fontol√≥ra kell venni, mert a bar√°t helyett eddig is csak √ļjabb elnyom√≥t, kifoszt√≥t, rabszolgatart√≥t vett a nyak√°ba az, aki elhamarkodottan vagy megfelel√Ķ h√°tt√©rismeretek n√©lk√ľl fogott bele a nemzetment√©sbe.

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#111 | piskota - 2013.10.08. 06:58:14
Lehets√©ges, de val√≥sz√≠n√Ľtlen, hogy az USA kett√Ķ ki√©lezett kr√≠zishelyzetet felv√°llaljon...
A Korea-kérdést elterelésnek vélem...
A n√°ci n√°cionista Izrael els√Ķdleges √©rdekei a K√∂zel-Kelethez f√Ľz√Ķdnek!
M√≠g a zsid√≥s√°g, Izrael k√∂zvetlen k√∂rnyezete nincs kell√Ķ m√©rt√©kben pacifik√°lva, -sz√©pen fogalmaztam meg a n√°-ci-on terrorista n√©pirt√°st-, addig nem c√©lszer√Ľ tov√°bbi konfliktusokat felv√°llalni.., hacsak...
Kizárhatatlan, mindig meghatározó, az USA belpolitikai helyzete...
Alakulhatnak √ļgy az esem√©nyek, hogy a bels√Ķ v√°ls√°gukra a gy√≥gy√≠rt egy teljesen v√©letlen√ľl kirobban visz-major h√°bor√ļ jelentheti...
Ennek is persze meg van a v√°ls√°g-elm√©ly√≠t√Ķ kock√°zata...
Gyz
#112 | Seraf - 2013.10.12. 23:50:55
√Čszak-Korea v√°lasza az amerikai 'megel√Ķz√Ķ csap√°s' fenyeget√©sre : 2013. 10. 12 ; "Phenjan
a tot√°lis h√°bor√ļ vesz√©ly√©re h√≠vta fel Washington figyelm√©t" http://alfahir.hu..._figyelmet
#113 | Seraf - 2013.10.14. 03:40:39
2013. 10. 12 : "Izrael bemeleg√≠t az Ir√°n elleni h√°bor√ļra ?" - 'Az izraeli komment√°tor meg -
jegyezte, hogy ez a gyakorlat egy √ľzenet Teher√°n sz√°m√°ra, hogy Izrael katonai opci√≥ja
a nukleáris program ellen él és virul' http://aranykorha...lstUFNSPs0 2013. 10.12 : "Több
ország párhuzamosan teszteli nukleáris rakétáit" http://aranykorha...lsujVNSPs0
#114 | Seraf - 2013.10.22. 05:18:05
2013. 10. 21 : "Csaknem 3 debrecennyi sz√≠riai hat√°r√°tl√©p√Ķ" - 'Meghaladta a hatsz√°zezret
a sz√≠riai polg√°rh√°bor√ļ el√Ķl a szomsz√©dos T√∂r√∂korsz√°gba menek√ľlt emberek sz√°ma .... Az
ENSZ adatai szerint jelenleg naponta mintegy n√©gyezer ember hagyja el a polg√°rh√°bor√ļ
s√ļjtotta k√∂zel-keleti orsz√°got ... Az ENSZ el√Ķrejelz√©sei szerint a h√°bor√ļ folytat√≥d√°sa ese -
t√©n j√∂v√Ķre tov√°bbi 2 milli√≥ ember menek√ľlhet el Sz√≠ri√°b√≥l' http://mno.hu/kul...rt-1191250
2013. 10. 21 : "Fordulat Törökország Szíria-politikájában ?" http://alfahir.hu...itikajaban

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 50% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum