Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Valami sötét van kialakulóban a láthatáron
Valami sötét van kialakulóban a láthatáronA cionista terrorista háború növeli a végső crescendot. Az embereknél a tartalom, a közelgő végzet megközelítése? A pszichológusok szerint, a legtöbb ember valamilyen mértékű és megnyilvánulású normális elfogultságban szenved, de az idézgetést kicsit későbbre hagyom. A tét nagy, mi több, óriási! Az USA-Izrael-Nagy-Britannia álháborús indok generálásáról, és a német, tudjuk kinek a tulajdonában lévő sajtó uszításáról a szíriai amerikai fellépést illetően, elég egységes a vélemény világszerte. Mindenki tudja, hogy a III. Világháború a tét, és az uszítók a zsákmányra éhes "tulajdonos befektetők", akik dróton rángatják a korrupt kormányokat, miközben saját sírjukat ássák. Még az USA-ban is csak 10%-ra tehető azon nyomorult idióták száma, akik támogatják a szíriai "csapásmérést", nem gondolkodva azon, hogy milyen alapon formál jogot akár az amerikai Bilderberg báb, Obama, vagy a NATO arra, hogy mások feje felett döntsön olyasmiben, amihez sem illetékessége, se joga, sem támogatottsága nincs. Ítélkezésre, a végső ítélkezésre pedig végképp nincs jogalapjuk. Sokan úgy tekintenek a katonákra, mint akarat nélküli bábokra, főleg azok, akik "alkalmazzák" őket.


A mai viszonyok szerint a katona nem normális, amikor azért vesz fel fizetést, hogy akár a saját édesanyjára, testvéreire, vagy apjára is rátámadjon parancsra. Mindegy, hogy más gyereke gyilkolja le az apját, anyján, testvéreit, de ugyanarra a "csapatra" esküdtek fel. Eladták a lelküket az "ördögnek" egy tál lencséért, ami még a harminc ezüsttől is kevesebb. Az ilyet úgy hívják magyarul, hogy "bérgyilkos", de már a katonák is zúgolódnak, fellépnek parancsnokaik ellen. Minden szarházi tolvaj politikus és milliárdos "tolvaj, rabló befektető" felbujtóként az hiszi, hogy pénzért mindenre kapható mindenki a saját hosszabb távú életben maradási érdekei ellenére. Aki "nagyban játszik", azt hiszi, el lehet bújni mindig a hatalom mögé, mint csatlós. Kipróbálják azokat a helyzeteket, amelyeknél a lakosság reakcióit vizsgálják, és kíméletlenül lemészárolják azokat, akiknek még van mit veszteni, felhasználva az olyan tömegeket is, akiknek már csak a csupasz fenekük maradt. De a hatalom karcsúsodik, és vele együtt az ereje is. Közben a tűrőképességet tesztelik. Szeretnék, hogy a levágásra ítélt kecske még hízzon egy kicsit, de ne a káposztán. A kettő együtt nem megy. Most mi mondhatjuk azt a katonákkal, rendőrökkel, és önkéntes, de szintén kárvallott segítőkkel, hogy ugyanolyan, egyenértékű áldozatai vagyunk a hatalom bitorlóinak, a már meg sem bízottaknak. Kétféle módon lehet visszaszerezni azt, amit elloptak, elraboltak tőlünk. Az egyik, hogy próbálunk rést keresni a művi úton kitermelt, álhumánus és álnemzeti jogrendszeren, vagy maga felé hajló, és idegen érdekeket képviselő látszólag "önálló" politika gyökeres megváltoztatása, helyesen fogalmazva, kiirtása az út.


Politika mindig lesz, amíg három ember él a Földön. A kettő esetén már eleve az egyikre nézve diktatúra... Ádám és Éva első súlyosabb problémája akkor következhetett be 100%-os valószínűséggel, amikor végig kellett nézniük a testvérviszályt, Ábel halálát. A hülyeség beetetésének elsődleges aktusa volt, amikor megpróbálta a judeokereszténység berkein belül bemagyarázni a "hívőknek", hogy minden fajból elég volt két példány a "bárkán" a vízözön idején. Ez magyarra fordítva annyit jelent, hogy minden élőlény vérfertőzött, egymás közt szaporodott, genetikailag hibás egyed, mert Káinnak sem volt jobb híjján más lehetősége, mint megdugni az anyját... Igaz, más választása nemigen lehetett az ismertetett felállásban... Semmilyen faj esetében se csak egy pár egyedre vezethető vissza a teremtés, ahogy Sét és Lillit létéről is hírt adott az akkori, a jelenlegihez hasonló tulajdonoskörrel bíró "sajtó", a Tóra, de egy biztos: A "testvérgyilkosság" sehol sem menő és elfogadott elfoglaltság. Káin "népe" nem fér a bőrében...


Kevesen tudják, de az Egyesült Államok és Oroszország is "hatalmas nukleáris veszélyt" jelent, mivel a "rakéta-szállítások" különleges helyzetet előidéző események a Földközi-tengeren. A nukleáris háború közvetlen veszélye, és a szenátus előzetes döntése a szenátus külügyi bizottságának támogatásával, nem csak egy rakéta kampány, de az al-Kaida erői közvetlen támogatásával jár Szírián belül. A katonai vezetők jelentős része elvesztette hitét az amerikai parancsnoki struktúrában. Furcsa irányba mozdultak el a demokráciapárti erők az eddigi legdrasztikusabb fordulat, az amerikai politika 9/11 változása óta. Szilárd bizonyítékok, és a hírszerző közösség is megerősíti, hogy az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország ismerte az augusztus 21-i Sarin támadások előtt a terveket. Több bizonyíték, többek közt elfogott e-mailek mutatják, hogy a Pentagon magas rangú tisztviselői részt vettek a támadás megtervezésében.


Érdekes és trükkös fejlemény volt a júliusi izraeli tesztelő tengeralattjáró támadás, ami Szíria fejlett Yahont P800-as anti-hajó rakétáit tesztelte, milyen hatékonysággal képesek elpusztítani az amerikai rakétarombolókat, miközben az USA elrejti nukleáris arzenálját. Egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy az USA átalakította fő nukleáris parancsstruktúráját egy előre látható konfrontáció miatt Oroszországgal és Szíriával, valamint az amerikai erők várható lázadása miatt. Több mint 2000 nukleáris fegyver és két nukleáris bombázó alakulat költözött közvetlenül a Fehér Ház parancsára egy régi tengeralattjáró bázisra. A B2-es bombázók egy része valóban eltűnt. Senki sem tudja, hol vannak, de azt sokan tudják, hogy a Sarint Törökországon keresztül szállították Szíriába. A helyi tisztviselők (Hatay tartomány, Törökország) megerősítették, hogy a határátlépésre használt tranzit pontokat már elárasztották a Moszad, a CIA és más nyugati hírszerző ügynökségek emberei.

Top Pentagon tisztviselők minősített e-mailekben valójában hencegnek a 2003. augusztus 1-i szíriai támadás megtervezésével és végrehajtásával, amelyről azt mondják, hogy megölt 1400 embert. A helyzet kísértetiesen hasonlít a WTC tornyainak összeomlásakor táncoló zsidók "véletlen egybeesésére". A tervezet többszörös biztosítással futott, mivel nem csak török oldalról, de Szaud-Arábia és Katar felöl is gondoskodtak, hogy hamis zászló alatt támadást lehessen indítani a szíriai kormány ellen, de Amerika már át van itatva a félelemmel. Több mint 200 kongresszusi képviselő tudomásul veszi, hogy a saját kormányuk vesz részt hamis zászló alatt a terrorizmusban. Rádiós személyiségek és a szélsőjobboldal már nyíltan elismerik, hogy támogatják az al-Kaida terroristákat Szíriában. Az amerikai nukleáris képességről van szó. Fegyverek kerültek engedély nélkül, valamint a flottabombázók tűnnek el, valószínűleg egy tengerentúli helyre.


Remélhetően az Amerikai-Izraeli Közügyek Bizottsága (American Israel Public Affairs bizottság - AIPAC), a legerősebb az izraeli lobbi csoport az USA-ban, kampánytámadását megakadályozzák a háború ellenes csoportok, és az is nagyon remélendő, hogy a háborúra uszító 250 AIPAC vezető és aktivista, valamint John Kerry amerikai külügyminiszter, a republikánus Mitch McConnell, a texasi John Cornyn és a francia külügyminisztert, Laurent Fabius is "elnyeri" méltó jutalmát, vagyis agyonverik őket a szenátusra való nyomásgyakorlás miatt, ami nevezhető zsarolásnak is, választóik érdekei és határozott nemtetszése ellenére . A kántálás folyamatos, mivel az AIPAC érdekei szerint a szenátus tagjai ismételten megfizethetik a székhez jutásuk adósságát a Capitol dombon. Szerdán, a szenátus külügyi bizottsága elfogadta a határozattervezetet, amely jóváhagyja az erőszakot Szíria ellen. A dokumentum teljes értékű jóváhagyásához szükséges a kongresszus mindkét háza előtti elfogadás, ami tekinthető egyfajta engedélynek az amerikai kormány számára a kongresszus részéről, hogy megtámadhassák Szíriát.


Oroszország nem engedi meg, ahogy az ukrán hadvezetés számára is kijelölték nyílt parancsban a magyarországi zsidó-fertőzött településeket célpontként. Valószínűleg az az 50 ezer tisztogatásra Szíriába "látogató" orosz és egyéb országokból származó önkéntes, volt katona sem fog engedni a készenlétben tartott iráni bajasi alakulatokkal, akik kiseprik Szíriából a nyugati pénzmaffia által Szíriába küldött "lázadókat". A szárazföldi USA-izraeli rablóhadjárat már csak ezért is nehezen elképzelhető és nem árt emlékeztetni a sokkal rosszabbul felfegyverzett Hezbollah 1987-es győzelmére sem, mert most ultramodern fegyverekkel felszerelt, orosz biztosítású csapatok ellen kell harcolni. 87-ben is elverték őket Libanonban, de Amerika és Izrael függ a "Samson Option-tól", egy nukleáris támadási tervtől Irán ellen, hogy "megmentse" Izraelt a tömeges megtorlástól. Ugyanakkor Oroszország felajánlotta, hogy meghosszabbítja a légvédelmi ernyőjét ártalmatlanná téve bármilyen izraeli támadást. Tel Aviv elparázslik, az Iron Dome (Vaskupola) gyorsan égne, de ki profitál azok közül, akik ezt csinálják? Ha az Új Amerikai Évszázad projekt elintézte, hogy a 2000-ben államcsínyt hajtsanak végre, és a 9/11 támadásokat, az tudta, hogy a tervben tett állásfoglalás szerint Amerika elpusztítaná a hét nemzetet. Most már egyértelmű, hogy a "New American Century", az Új Amerikai Évszázad projektnek soha nem volt célja, hogy tartalmazza az amerikai nép érdekeit. Egyezés csak a Yinon-tervvel kapcsolatban mutatkozik, de a tényleges szándékokat jól lehet látni. Fogyatkozó haderő mellett viszont nehéz lesz külföldön háborúzni, ha a nyugati hadseregek is szétszakadnak belülről. Polgárháborúk helyett a zsidó vezetésnek elkötelezett vs. lakosság pártjára álló katonák-polgári milíciák közötti háborúra lehet számítani, bár ez sem fog kevés áldozattal járni...

/Tulok/

  Hozzászólások
#41 | Seraf - 2013.10.29. 07:15:06
2013. 10. 28 : "Japán katonai parádét rendezett ... Kína-Japán háborúra gyúrnak" 2013. 10.
28 : "India és Pakisztán között érlelődik a nukleáris háború ?" 2013. 10. 18 : "Az Öböl Menti
Államok egy jövőbeni regionális háborúra készülnek" http://aranykorha...logspot.hu
#42 | Seraf - 2013.11.08. 05:44:32
2013. 11. 06 : " Putyin végzett a NATO rakéta paktummal, a hadsereg háborúra készül " -
'Putyin felkészült egy háborúra áll a jelentésben' http://aranykorha...nxKCFMW7s1
2013. 11. 07 : "NATO-USA-Törökország hadgyakorlatot tart a Földközi-tengeren" - 'Nyil -
ván Szíria és Irán lenne a legközelebbi ellenség' http://aranykorha...latot.html

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum