NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Valami s√∂t√©t van kialakul√≥ban a l√°that√°ron
Valami s√∂t√©t van kialakul√≥ban a l√°that√°ronA cionista terrorista h√°bor√ļ n√∂veli a v√©gs√Ķ crescendot. Az emberekn√©l a tartalom, a k√∂zelg√Ķ v√©gzet megk√∂zel√≠t√©se? A pszichol√≥gusok szerint, a legt√∂bb ember valamilyen m√©rt√©k√Ľ √©s megnyilv√°nul√°s√ļ norm√°lis elfogults√°gban szenved, de az id√©zget√©st kicsit k√©s√Ķbbre hagyom. A t√©t nagy, mi t√∂bb, √≥ri√°si! Az USA-Izrael-Nagy-Britannia √°lh√°bor√ļs indok gener√°l√°s√°r√≥l, √©s a n√©met, tudjuk kinek a tulajdon√°ban l√©v√Ķ sajt√≥ usz√≠t√°s√°r√≥l a sz√≠riai amerikai fell√©p√©st illet√Ķen, el√©g egys√©ges a v√©lem√©ny vil√°gszerte. Mindenki tudja, hogy a III. Vil√°gh√°bor√ļ a t√©t, √©s az usz√≠t√≥k a zs√°km√°nyra √©hes "tulajdonos befektet√Ķk", akik dr√≥ton r√°ngatj√°k a korrupt korm√°nyokat, mik√∂zben saj√°t s√≠rjukat √°ss√°k. M√©g az USA-ban is csak 10%-ra tehet√Ķ azon nyomorult idi√≥t√°k sz√°ma, akik t√°mogatj√°k a sz√≠riai "csap√°sm√©r√©st", nem gondolkodva azon, hogy milyen alapon form√°l jogot ak√°r az amerikai Bilderberg b√°b, Obama, vagy a NATO arra, hogy m√°sok feje felett d√∂nts√∂n olyasmiben, amihez sem illet√©kess√©ge, se joga, sem t√°mogatotts√°ga nincs. √ćt√©lkez√©sre, a v√©gs√Ķ √≠t√©lkez√©sre pedig v√©gk√©pp nincs jogalapjuk. Sokan √ļgy tekintenek a katon√°kra, mint akarat n√©lk√ľli b√°bokra, f√Ķleg azok, akik "alkalmazz√°k" √Ķket.


A mai viszonyok szerint a katona nem norm√°lis, amikor az√©rt vesz fel fizet√©st, hogy ak√°r a saj√°t √©desanyj√°ra, testv√©reire, vagy apj√°ra is r√°t√°madjon parancsra. Mindegy, hogy m√°s gyereke gyilkolja le az apj√°t, anyj√°n, testv√©reit, de ugyanarra a "csapatra" esk√ľdtek fel. Eladt√°k a lelk√ľket az "√∂rd√∂gnek" egy t√°l lencs√©√©rt, ami m√©g a harminc ez√ľstt√Ķl is kevesebb. Az ilyet √ļgy h√≠vj√°k magyarul, hogy "b√©rgyilkos", de m√°r a katon√°k is z√ļgol√≥dnak, fell√©pnek parancsnokaik ellen. Minden szarh√°zi tolvaj politikus √©s milli√°rdos "tolvaj, rabl√≥ befektet√Ķ" felbujt√≥k√©nt az hiszi, hogy p√©nz√©rt mindenre kaphat√≥ mindenki a saj√°t hosszabb t√°v√ļ √©letben marad√°si √©rdekei ellen√©re. Aki "nagyban j√°tszik", azt hiszi, el lehet b√ļjni mindig a hatalom m√∂g√©, mint csatl√≥s. Kipr√≥b√°lj√°k azokat a helyzeteket, amelyekn√©l a lakoss√°g reakci√≥it vizsg√°lj√°k, √©s k√≠m√©letlen√ľl lem√©sz√°rolj√°k azokat, akiknek m√©g van mit veszteni, felhaszn√°lva az olyan t√∂megeket is, akiknek m√°r csak a csupasz fenek√ľk maradt. De a hatalom karcs√ļsodik, √©s vele egy√ľtt az ereje is. K√∂zben a t√Ľr√Ķk√©pess√©get tesztelik. Szeretn√©k, hogy a lev√°g√°sra √≠t√©lt kecske m√©g h√≠zzon egy kicsit, de ne a k√°poszt√°n. A kett√Ķ egy√ľtt nem megy. Most mi mondhatjuk azt a katon√°kkal, rend√Ķr√∂kkel, √©s √∂nk√©ntes, de szint√©n k√°rvallott seg√≠t√Ķkkel, hogy ugyanolyan, egyen√©rt√©k√Ľ √°ldozatai vagyunk a hatalom bitorl√≥inak, a m√°r meg sem b√≠zottaknak. K√©tf√©le m√≥don lehet visszaszerezni azt, amit elloptak, elraboltak t√Ķl√ľnk. Az egyik, hogy pr√≥b√°lunk r√©st keresni a m√Ľvi √ļton kitermelt, √°lhum√°nus √©s √°lnemzeti jogrendszeren, vagy maga fel√© hajl√≥, √©s idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ l√°tsz√≥lag "√∂n√°ll√≥" politika gy√∂keres megv√°ltoztat√°sa, helyesen fogalmazva, kiirt√°sa az √ļt.


Politika mindig lesz, am√≠g h√°rom ember √©l a F√∂ld√∂n. A kett√Ķ eset√©n m√°r eleve az egyikre n√©zve diktat√ļra... √Ād√°m √©s √Čva els√Ķ s√ļlyosabb probl√©m√°ja akkor k√∂vetkezhetett be 100%-os val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel, amikor v√©gig kellett n√©zni√ľk a testv√©rvisz√°lyt, √Ābel hal√°l√°t. A h√ľlyes√©g beetet√©s√©nek els√Ķdleges aktusa volt, amikor megpr√≥b√°lta a judeokereszt√©nys√©g berkein bel√ľl bemagyar√°zni a "h√≠v√Ķknek", hogy minden fajb√≥l el√©g volt k√©t p√©ld√°ny a "b√°rk√°n" a v√≠z√∂z√∂n idej√©n. Ez magyarra ford√≠tva annyit jelent, hogy minden √©l√Ķl√©ny v√©rfert√Ķz√∂tt, egym√°s k√∂zt szaporodott, genetikailag hib√°s egyed, mert K√°innak sem volt jobb h√≠jj√°n m√°s lehet√Ķs√©ge, mint megdugni az anyj√°t... Igaz, m√°s v√°laszt√°sa nemigen lehetett az ismertetett fel√°ll√°sban... Semmilyen faj eset√©ben se csak egy p√°r egyedre vezethet√Ķ vissza a teremt√©s, ahogy S√©t √©s Lillit l√©t√©r√Ķl is h√≠rt adott az akkori, a jelenlegihez hasonl√≥ tulajdonosk√∂rrel b√≠r√≥ "sajt√≥", a T√≥ra, de egy biztos: A "testv√©rgyilkoss√°g" sehol sem men√Ķ √©s elfogadott elfoglalts√°g. K√°in "n√©pe" nem f√©r a b√Ķr√©ben...


Kevesen tudj√°k, de az Egyes√ľlt √Āllamok √©s Oroszorsz√°g is "hatalmas nukle√°ris vesz√©lyt" jelent, mivel a "rak√©ta-sz√°ll√≠t√°sok" k√ľl√∂nleges helyzetet el√Ķid√©z√Ķ esem√©nyek a F√∂ldk√∂zi-tengeren. A nukle√°ris h√°bor√ļ k√∂zvetlen vesz√©lye, √©s a szen√°tus el√Ķzetes d√∂nt√©se a szen√°tus k√ľl√ľgyi bizotts√°g√°nak t√°mogat√°s√°val, nem csak egy rak√©ta kamp√°ny, de az al-Kaida er√Ķi k√∂zvetlen t√°mogat√°s√°val j√°r Sz√≠ri√°n bel√ľl. A katonai vezet√Ķk jelent√Ķs r√©sze elvesztette hit√©t az amerikai parancsnoki strukt√ļr√°ban. Furcsa ir√°nyba mozdultak el a demokr√°ciap√°rti er√Ķk az eddigi legdrasztikusabb fordulat, az amerikai politika 9/11 v√°ltoz√°sa √≥ta. Szil√°rd bizony√≠t√©kok, √©s a h√≠rszerz√Ķ k√∂z√∂ss√©g is meger√Ķs√≠ti, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok, Nagy-Britannia √©s Franciaorsz√°g ismerte az augusztus 21-i Sarin t√°mad√°sok el√Ķtt a terveket. T√∂bb bizony√≠t√©k, t√∂bbek k√∂zt elfogott e-mailek mutatj√°k, hogy a Pentagon magas rang√ļ tisztvisel√Ķi r√©szt vettek a t√°mad√°s megtervez√©s√©ben.


√Črdekes √©s tr√ľkk√∂s fejlem√©ny volt a j√ļliusi izraeli tesztel√Ķ tengeralattj√°r√≥ t√°mad√°s, ami Sz√≠ria fejlett Yahont P800-as anti-haj√≥ rak√©t√°it tesztelte, milyen hat√©konys√°ggal k√©pesek elpuszt√≠tani az amerikai rak√©tarombol√≥kat, mik√∂zben az USA elrejti nukle√°ris arzen√°lj√°t. Egy√©rtelm√Ľ bizony√≠t√©kok vannak arra, hogy az USA √°talak√≠totta f√Ķ nukle√°ris parancsstrukt√ļr√°j√°t egy el√Ķre l√°that√≥ konfront√°ci√≥ miatt Oroszorsz√°ggal √©s Sz√≠ri√°val, valamint az amerikai er√Ķk v√°rhat√≥ l√°zad√°sa miatt. T√∂bb mint 2000 nukle√°ris fegyver √©s k√©t nukle√°ris bomb√°z√≥ alakulat k√∂lt√∂z√∂tt k√∂zvetlen√ľl a Feh√©r H√°z parancs√°ra egy r√©gi tengeralattj√°r√≥ b√°zisra. A B2-es bomb√°z√≥k egy r√©sze val√≥ban elt√Ľnt. Senki sem tudja, hol vannak, de azt sokan tudj√°k, hogy a Sarint T√∂r√∂korsz√°gon kereszt√ľl sz√°ll√≠tott√°k Sz√≠ri√°ba. A helyi tisztvisel√Ķk (Hatay tartom√°ny, T√∂r√∂korsz√°g) meger√Ķs√≠tett√©k, hogy a hat√°r√°tl√©p√©sre haszn√°lt tranzit pontokat m√°r el√°rasztott√°k a Moszad, a CIA √©s m√°s nyugati h√≠rszerz√Ķ √ľgyn√∂ks√©gek emberei.

Top Pentagon tisztvisel√Ķk min√Ķs√≠tett e-mailekben val√≥j√°ban hencegnek a 2003. augusztus 1-i sz√≠riai t√°mad√°s megtervez√©s√©vel √©s v√©grehajt√°s√°val, amelyr√Ķl azt mondj√°k, hogy meg√∂lt 1400 embert. A helyzet k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a WTC tornyainak √∂sszeoml√°sakor t√°ncol√≥ zsid√≥k "v√©letlen egybees√©s√©re". A tervezet t√∂bbsz√∂r√∂s biztos√≠t√°ssal futott, mivel nem csak t√∂r√∂k oldalr√≥l, de Szaud-Ar√°bia √©s Katar fel√∂l is gondoskodtak, hogy hamis z√°szl√≥ alatt t√°mad√°st lehessen ind√≠tani a sz√≠riai korm√°ny ellen, de Amerika m√°r √°t van itatva a f√©lelemmel. T√∂bb mint 200 kongresszusi k√©pvisel√Ķ tudom√°sul veszi, hogy a saj√°t korm√°nyuk vesz r√©szt hamis z√°szl√≥ alatt a terrorizmusban. R√°di√≥s szem√©lyis√©gek √©s a sz√©ls√Ķjobboldal m√°r ny√≠ltan elismerik, hogy t√°mogatj√°k az al-Kaida terrorist√°kat Sz√≠ri√°ban. Az amerikai nukle√°ris k√©pess√©gr√Ķl van sz√≥. Fegyverek ker√ľltek enged√©ly n√©lk√ľl, valamint a flottabomb√°z√≥k t√Ľnnek el, val√≥sz√≠n√Ľleg egy tengerent√ļli helyre.


Rem√©lhet√Ķen az Amerikai-Izraeli K√∂z√ľgyek Bizotts√°ga (American Israel Public Affairs bizotts√°g - AIPAC), a leger√Ķsebb az izraeli lobbi csoport az USA-ban, kamp√°nyt√°mad√°s√°t megakad√°lyozz√°k a h√°bor√ļ ellenes csoportok, √©s az is nagyon rem√©lend√Ķ, hogy a h√°bor√ļra usz√≠t√≥ 250 AIPAC vezet√Ķ √©s aktivista, valamint John Kerry amerikai k√ľl√ľgyminiszter, a republik√°nus Mitch McConnell, a texasi John Cornyn √©s a francia k√ľl√ľgyminisztert, Laurent Fabius is "elnyeri" m√©lt√≥ jutalm√°t, vagyis agyonverik √Ķket a szen√°tusra val√≥ nyom√°sgyakorl√°s miatt, ami nevezhet√Ķ zsarol√°snak is, v√°laszt√≥ik √©rdekei √©s hat√°rozott nemtetsz√©se ellen√©re . A k√°nt√°l√°s folyamatos, mivel az AIPAC √©rdekei szerint a szen√°tus tagjai ism√©telten megfizethetik a sz√©khez jut√°suk ad√≥ss√°g√°t a Capitol dombon. Szerd√°n, a szen√°tus k√ľl√ľgyi bizotts√°ga elfogadta a hat√°rozattervezetet, amely j√≥v√°hagyja az er√Ķszakot Sz√≠ria ellen. A dokumentum teljes √©rt√©k√Ľ j√≥v√°hagy√°s√°hoz sz√ľks√©ges a kongresszus mindk√©t h√°za el√Ķtti elfogad√°s, ami tekinthet√Ķ egyfajta enged√©lynek az amerikai korm√°ny sz√°m√°ra a kongresszus r√©sz√©r√Ķl, hogy megt√°madhass√°k Sz√≠ri√°t.


Oroszorsz√°g nem engedi meg, ahogy az ukr√°n hadvezet√©s sz√°m√°ra is kijel√∂lt√©k ny√≠lt parancsban a magyarorsz√°gi zsid√≥-fert√Ķz√∂tt telep√ľl√©seket c√©lpontk√©nt. Val√≥sz√≠n√Ľleg az az 50 ezer tisztogat√°sra Sz√≠ri√°ba "l√°togat√≥" orosz √©s egy√©b orsz√°gokb√≥l sz√°rmaz√≥ √∂nk√©ntes, volt katona sem fog engedni a k√©szenl√©tben tartott ir√°ni bajasi alakulatokkal, akik kiseprik Sz√≠ri√°b√≥l a nyugati p√©nzmaffia √°ltal Sz√≠ri√°ba k√ľld√∂tt "l√°zad√≥kat". A sz√°razf√∂ldi USA-izraeli rabl√≥hadj√°rat m√°r csak ez√©rt is nehezen elk√©pzelhet√Ķ √©s nem √°rt eml√©keztetni a sokkal rosszabbul felfegyverzett Hezbollah 1987-es gy√Ķzelm√©re sem, mert most ultramodern fegyverekkel felszerelt, orosz biztos√≠t√°s√ļ csapatok ellen kell harcolni. 87-ben is elvert√©k √Ķket Libanonban, de Amerika √©s Izrael f√ľgg a "Samson Option-t√≥l", egy nukle√°ris t√°mad√°si tervt√Ķl Ir√°n ellen, hogy "megmentse" Izraelt a t√∂meges megtorl√°st√≥l. Ugyanakkor Oroszorsz√°g felaj√°nlotta, hogy meghosszabb√≠tja a l√©gv√©delmi erny√Ķj√©t √°rtalmatlann√° t√©ve b√°rmilyen izraeli t√°mad√°st. Tel Aviv elpar√°zslik, az Iron Dome (Vaskupola) gyorsan √©gne, de ki profit√°l azok k√∂z√ľl, akik ezt csin√°lj√°k? Ha az √öj Amerikai √Čvsz√°zad projekt elint√©zte, hogy a 2000-ben √°llamcs√≠nyt hajtsanak v√©gre, √©s a 9/11 t√°mad√°sokat, az tudta, hogy a tervben tett √°ll√°sfoglal√°s szerint Amerika elpuszt√≠tan√° a h√©t nemzetet. Most m√°r egy√©rtelm√Ľ, hogy a "New American Century", az √öj Amerikai √Čvsz√°zad projektnek soha nem volt c√©lja, hogy tartalmazza az amerikai n√©p √©rdekeit. Egyez√©s csak a Yinon-tervvel kapcsolatban mutatkozik, de a t√©nyleges sz√°nd√©kokat j√≥l lehet l√°tni. Fogyatkoz√≥ hader√Ķ mellett viszont neh√©z lesz k√ľlf√∂ld√∂n h√°bor√ļzni, ha a nyugati hadseregek is sz√©tszakadnak bel√ľlr√Ķl. Polg√°rh√°bor√ļk helyett a zsid√≥ vezet√©snek elk√∂telezett vs. lakoss√°g p√°rtj√°ra √°ll√≥ katon√°k-polg√°ri mil√≠ci√°k k√∂z√∂tti h√°bor√ļra lehet sz√°m√≠tani, b√°r ez sem fog kev√©s √°ldozattal j√°rni...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | piskota - 2013.09.14. 10:27:52
Igaz√°n nem lepne meg, ha izraeli zsid√≥ sz√©ls√Ķs√©gesek, mint ismeretes, csak azok vannak, Kert√©szt Rabin sors√°ra juttatn√°k.., csak √ļgy figyelmeztet√©s√ľl...
Gyz
#12 | piskota - 2013.09.14. 14:10:29
Szim!

Köszönöm, hogy igazoltál!
Mint m√°r annyiszor √≠rtam le, a rendszer stabilit√°s√°t els√Ķsorban a m√©rt√©ktelen bizalmatlans√°g garant√°lja!
Senki és semmi nem az, mint aminek látszik, milliószor idézett gondolat...
Azok lenn√©nk akinek l√°ttatjuk magunkat? Szerepet j√°tszunk? Ugyan kivel is fogjak √∂ssze, mi√©rt is √ľln√©k fel a l√°tszatnak?
S marad a rendszer stabil!
Marad esélye a magyar Magyarországnak?
Gyz
#13 | piskota - 2013.09.14. 15:25:54
Ez az els√Ķdlegess√© v√°l√≥ bizalmatlans√°g tesz bizonytalann√°, hogy egy√°ltal√°n √©rdemes e √©szlel√©seket, gondolatokat, elk√©pzel√©seket, terveket, tennival√≥kat felvetni, le√≠rni... √Čppen pocs√©k az id√Ķ, s b√°r volna √©rtelmesebb elfoglalts√°gom, de √©ppen olvas√°ssal loptam az am√ļgy is kev√©s id√Ķmet...
Az al√°bbiakat olvastam Donald Caldwell (Lake Jackson, Texas) JG 26 hadm√Ľveleti napl√≥ja II. k√∂tet:1943-45 k√∂nyv√©nek 445. oldal√°n..,
Ottomar Kruse n√©met vad√°szrep√ľl√Ķ pil√≥ta hadifogs√°gba es√©s√©r√Ķl...
Sz√Ľk r√©szlet:
√Ātadtam a pisztolyomat, majd felraktak egy terepj√°r√≥ra, √©s a sof√Ķr, valamint a tizedes k√∂z√© √ľltettek. A dzsip jobb l√©pcs√Ķj√©n egy katona √°llt, fegyver√©t r√°m szegezte. Egy m√°sik m√∂g√∂ttem √ľlt, puskacs√∂v√©t a h√°tamba nyomta. A tizedes pedig egy Coltot tartott a kez√©ben. Ekkor, m√©g mindig nappali ver√Ķf√©nyben, lassan elgurultunk az amerikai harc√°ll√°sok el√Ķtt. B√Ķr kezesl√°basomat l√°tva b√°rki k√∂nnyed√©n k√∂vetkeztethetett kil√©temre. Mindenki csak b√°mult r√°m; n√©h√°nyan kiab√°ltak is. Egy v√∂r√∂sl√Ķ fej√Ľ katona kez√©t a tork√°n v√©gigh√ļzva √ľv√∂lt√∂tt: √Ėlj√©tek meg! √Ėlj√©tek meg! Egyenesen el√Ķre meredtem, s megpr√≥b√°ltam a legkevesebb tudom√°st venni k√∂rnyezetemr√Ķl. A tizedes azt k√©rdezte, hogy √©rtettem-e az amerikai katona jelz√©s√©t. Megvet√Ķen azt v√°laszoltam, hogy ilyen a Wermachtban soha nem fordulhatna el√Ķ. Elk√©pzelhetetlennek t√Ľnt,hogy egy lel√Ķtt rep√ľl√Ķt egys√©geink el√Ķtt mutogassanak a katon√°k sz√≥rakoztat√°s√°ra

Nos, √°ltal√°ban, hangs√ļlyozom: √°ltal√°ban! ez volt a val√≥s√°g, hogy a n√©met hadsereg, m√©gegyszer, √°ltal√°ban, √°ltal√°noss√°gban, erk√∂lcsis√©gben, moralit√°sban alaposan fel√ľlm√ļlta a Sz√∂vets√©geseket, kik sorozatban bizonyultak n√©pirt√≥ k√∂z√∂ns√©ges gyilkosoknak!

N√©h√°ny napja ker√ľlt a francia Oradur, a n√©metek √°ltal val√≥ban le√∂lt lakosaival, lerombolt falujukkal a m√©dia l√°t√≥ter√©be...
V√©letlen√ľl sem esett sz√≥ az el√Ķzm√©nyekr√Ķl, a kiv√°lt√≥ okokr√≥l...
V√©letlen√ľl sem eml√≠tett√©k az √°tutaz√≥ n√©met tisztek legyilkol√°s√°t, kiket hal√°luk ut√°n, hull√°jukat embertelen√ľl meggyal√°zva, /mert a halott katona is ellens√©g,/ s tett√©k k√∂zszeml√©re...
Ezzel szembes√ľltek a frontra vonul√≥, be√©rkez√Ķ hadoszt√°ly katon√°i...
Ezer meg ezer film, ezer meg ezer k√∂nyv, a teljes felvonultatott m√©dia, zsoldos prib√©k t√∂rt√©n√©szek hada dolgozott, √©s m√©g ma is dolgozik rajta, sajnos sikeresen, hogy az igazs√°gnak, vagy ak√°r a r√©szigazs√°gnak a legkisebb atomja sem ker√ľlhessen napvil√°gra!
Most √©ppen Sz√≠ria van m√Ľsoron n√°luk..!
Gyz
#14 | piskota - 2013.09.15. 09:20:35
Megsz√ľletett az orosz-amerikai meg√°llapod√°s Sz√≠ri√°r√≥l
2013. 9. 14. 22:25|Közélet
Oroszorsz√°g √©s az Egyes√ľlt √Āllamok meg√°llapodott Genfben a sz√≠riai vegyi fegyverek k√ľlf√∂ldi megsemmis√≠t√©s√©nek terv√©r√Ķl. Ebben egy hetet adtak Damaszkusznak, hogy √°tadja vegyi fegyvereinek list√°j√°t, √©s megegyeztek, hogy az ENSZ Biztons√°gi Tan√°cs√°hoz fordulnak egy er√Ķ alkalmaz√°s√°val fenyeget√Ķ hat√°rozat elfogad√°sa √©rdek√©ben.

Miért pont csak Szíria?
Az USA-orosz megegyez√©st mi√©rt nem vonatkoztatj√°k minden orsz√°gra, de els√Ķsorban saj√°t magukra √©s a rasszizmus, a gy√Ľl√∂let avatott mestereire Izraelre!
Izrael felhalmozott, bevet√©sre k√©sz, val√≥sz√≠n√Ľleg be is vetett nukle√°ris fegyvereir√Ķl sz√≥ sem esik!
Ugyan miért?
Gyakorlatilag minden √°llam korrupt, √©s velej√©ig rothadt felel√Ķtlen vezet√©s√©nek a kez√©ben l√©v√Ķ t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek arzen√°lja val√≥s potenci√°lis vesz√©lyt jelent az emberis√©g l√©t√©re!
Az m√°r m√°s k√©rd√©s, hogy egy ilyen idi√≥ta t√°rsas√°g elt√Ľn√©se a F√∂ldr√Ķl, mint az emberis√©g, az csak a F√∂ld jav√°ra szolg√°lna...
Gyz
#15 | Renegat - 2013.09.16. 10:54:26
"Ha igazi amerikai vagy, ezt l√°tnod kellene!"

Tim Ryan Ohio-i republikánus szenátor beszéde.
A vide√≥t, ha valaki le tudn√° ford√≠tani, az t√∂rt√©nelmi jelent√Ķs√©g√Ľ lenne! Igy sajnos csak angolul tud√≥k fogj√°k meg√©rteni, b√°r az is nagy eredm√©nynek sz√°m√≠t.A besz√©d√©hez kapcsol√≥d√≥ kommentek h√≠ven t√ľkr√∂zik a kritikus, kem√©nyen kimondott igazs√°gok tartalm√°t az USA vezet√Ķ elitj√©r√Ķl.
"A szavak is fegyverek, a l√Ķszer az igazs√°g!"


http://www.youtub...WNMzMjXLJs
#16 | Seraf - 2013.09.17. 05:03:14
2013. 09. 15 : "Elk√©peszt√Ķ dokumentumok! Az emberis√©g ellen v√≠vott h√°bor√ļ eszk√∂zei mind
valóságosak!" - 'Tudjuk, hogy többé már nincs törvényes kormányunk, a nagyvállalatok és
a bankok ellen√Ķrz√©se alatt √°llunk, amelyek a t√∂rv√©nyes korm√°ny szerep√©ben tetszelegnek,
pedig nem azok. Mi nem v√°lasztan√°nk olyan korm√°nyt, ami h√°bor√ļs g√©pezettel rendelkezik
√©s kijelentik, hogy mit fognak tenni az USA sz√°razf√∂ldi ter√ľletein az emberekkel ... Elmond -
ják, hogyan állítják össze a társadalmi manipulációkat, hogyan alakítják a család szerkeze -
tét, hogyan morzsolják szét a családokat, hogyan állítják össze a hadigépezetet, hogyan
hatnak a csal√°dok gondolkod√°s√°ra, hogy azok feladj√°k √©s hadba k√ľldj√©k gyerekeiket a gaz -
dagok érdekében' http://vilaghelyz...riseg.html
#17 | piskota - 2013.09.17. 06:14:58
Minden √ļt R√≥m√°ba, azaz, Cion B√∂lcseinek Jegyz√Ķk√∂nyv√©hez vezet...
Gyz
#18 | piskota - 2013.09.17. 07:13:54
Legalább 13 halott a haditengerészet parancsnokságán
A t√°mad√≥t lel√Ķtt√©k. √Āll√≠t√≥lagos tettest√°rsait m√©g √≥r√°kon √°t kerest√©k a szigor√ļan √Ķrz√∂tt washingtoni objektum k√∂r√ľl, de v√©g√ľl kider√ľlt, hogy Aaron Alexis egyed√ľl volt. R√©szt vett a 9/11 ut√°ni ment√©sben, a haditenger√©szet k√©tszer is kit√ľntette.
NOL| 2013. szeptember 17. |3 komment

A képlet világos!
Az USA cionista k√∂rei mindig tudnak el√Ķteremteni egy-egy mer√©nyl√Ķt, hogy aljas terveiknek megfelel√Ķen napirenden tarthass√°k az amerikai lakoss√°g lefegyverz√©s√©t, mely a legf√Ķbb akad√°ly a tot√°lis zsid√≥-uralom bevezet√©s√©nek!
Gyz
#19 | piskota - 2013.09.18. 23:10:37
Nincs kétség, jogosan köpték le Gyurcsányt!


Izraeli katon√°k j√∂ttek 2006 √Ķsz√©n Budapestre

Index

2013. √°prilis 25., cs√ľt√∂rt√∂k 13:17 | [aznap friss√≠tve] |

Sz√°zh√ļsz izraeli katona √©rkezett Magyarorsz√°gra nem sokkal a 2006. okt√≥ber 23-i √∂sszecsap√°sok el√Ķtt, hogy "rutin terrorelh√°r√≠t√°si gyakorlatokat v√©gezzen" – der√ľl ki a Stratfor amerikai h√≠rszerz√©si c√©g elemz√Ķinek √∂sszeesk√ľv√©selm√©let-szer√Ľ elemekben gazdag levelez√©s√©b√Ķl, amelyet a WikiLeaks ma k√∂z√∂lt. A WikiLeaks 2012-ben kezdte meg a birtok√°ba jutott mintegy √∂tmilli√≥ straforos e-mail publik√°l√°s√°t.
Címkék
izrael, gyurrcs√°ny ferenc, medgyessy p√©ter, kulcs√°r-√ľgy, 2006 okt√≥ber 23

"2006 √Ķsz√©n, Gyurcs√°ny Ferenc szocialista minisztereln√∂k idej√©n egy izraeli g√©p sz√°llt le a budapesti rept√©ren, 120 izraeli katon√°val a fed√©lzet√©n. A katon√°k az√©rt √©rkeztek az orsz√°gba, hogy rutin terrorelh√°r√≠t√°si gyakorlatokat v√©gezzenek. A magyar m√©dia nem adott h√≠rt a g√©p t√°voz√°s√°r√≥l. Ugyanakkor figyelemre m√©lt√≥, hogy √©ppen ebben az id√Ķben az 1956-os forradalom 50. √©vfordul√≥j√°n tartott b√©k√©s megeml√©kez√©st azonos√≠t√≥ sz√°m n√©lk√ľli, fekete maszkos rend√Ķr√∂k brut√°lisan sz√©tvert√©k" – √≠rta 2010 m√°rcius√°ban a Stratfor egyik munkat√°rsa, Klara E. Kiss-Kingston a szint√©n stratforos Sean Noonan-nek. Kiss-Kingston a 2010-es izraeli k√©mg√©pek magyarorsz√°gi berep√ľl√©se kapcs√°n eleven√≠tette fel a magyar-izraeli titkosszolg√°lati kapcsolatokat.
DBELO20061023057
Lovasrend√Ķr√∂k az Erzs√©bet k√∂r√ļton 2006 okt√≥ber 23-√°nFot√≥: Beliczay L√°szl√≥ / MTI

Az amerikai titkosszolg√°latok legfontosabb alv√°llalkoz√≥j√°nak sz√°m√≠t√≥ Stratfor munkat√°rsai a kisziv√°rogtatott levelez√©sben arr√≥l √©rtekeznek, hogy mi lehetett az izraeli k√©mrep√ľl√Ķk felt√Ľn√©s√©nek az oka, illetve, hogy mit csin√°ltak a magyar l√©gt√©rben.
Mi a Stratfor?

A h√≠rszerz√©sre szakosodott austini v√°llalatot 1996-ban alap√≠tott√°k. Wikip√©dia-oldala szerint strat√©giai, taktikai √©s a megrendel√Ķ ig√©nyeire szabott h√≠rszerz√©ssel foglalkozik, tov√°bb√° az √≠rott √©s az elektronikus sajt√≥r√≥l sz√≥l√≥ elemz√©seket, c√©ges biztons√°gi valamit geopolitikai elemz√©seket k√©sz√≠t.

A berep√ľl√©st annak a sz√≠riai-magyar f√©rfinak a meggyilkol√°s√°val hozt√°k √∂sszef√ľgg√©sbe, aki a 2010-es e-mailez√©sben az "√©vsz√°zad p√©nz√ľgyi csal√°sak√©nt" emelgetett Kulcs√°r-√ľgyben seg√≠tette a rend√Ķrs√©get (l√°sd keretes √≠r√°sunkat alul). A p√©nzmos√°sos-sikkaszt√°sos √ľgyben Medgyessy P√©ter √©s Gyurcs√°ny Ferenc neve is felmer√ľlt.

A stratforosok szerint Gyurcs√°ny seg√≠tett eltussolni "az orsz√°gb√≥l √≥ri√°si p√©nz√∂sszegeket elt√ľntet√Ķ" br√≥kerbotr√°nyt, amihez bank√°rk√©nt szerint√ľk Medgyessynek is k√∂ze volt. Ennek a m√Ľveletnek a r√©sze lehetett a befoly√°sos p√©nzv√°lt√≥k√©nt ismert sz√≠riai-magyar f√©rfi meggyilkol√°sa is.
Csak egy feltételezés volt

Az orig√≥nak siker√ľlt el√©rnie az e-mailt k√ľld√Ķ Kiss Kl√°r√°t, aki azt mondta: „a magyar sajt√≥ban olvasta, hogy meg√©rkeztek az izraeliek 2006 tavasz√°n, hogy biztons√°gi k√≠s√©rleteket v√©gezzenek [...] csak egy felt√©telez√©s volt olyan szempontb√≥l, hogy tal√°n valami k√∂z√ľk volt a magyar rend√Ķr√∂k kik√©pz√©s√©hez”.

„Mi√≥ta bizonyoss√° v√°lt, hogy a Fidesz megnyeri a (2010) √°prilis 11-i v√°laszt√°sokat, √©s a p√°rt vil√°goss√° tette, hogy az elm√ļlt id√Ķszak √∂sszes korrupci√≥s √ľgy√©t ki fogja vizsg√°lni, b√°rkit, aki a sz√≠riai-magyar f√©rfihoz hasonl√≥an inform√°ci√≥t szolg√°ltathat a rend√Ķrs√©gnek az izraeli kapcsolatokkal terhelt nagy volumen√Ľ korrupci√≥s √ľgyekr√Ķl, likvid√°lni fognak” – √°ll a Stratfor-szak√©rt√Ķk e-mailjeiben.

A lev√©lb√Ķl az is kider√ľl, hogy a k√©mg√©pek azon a napon j√°rtak a magyar l√©gt√©rben, amikor a sz√≠riai f√©rfit meg√∂lt√©k. Az eset el√Ķtt k√©t h√≥nappal Gyurcs√°ny Izraelben j√°rt, ahol nem tudni mir√Ķl t√°rgyalt. "Mivel a p√°rtja nagy bajban van, engem egy√°ltal√°n nem lepett meg a k√©mrep√ľl√Ķk felt√Ľn√©se" – √≠rta az elemz√Ķ.
DVETT20100317007
A sz√≠riai p√©nzv√°lt√≥t aut√≥j√°ban l√Ķtt√©k leFot√≥: Lakatos Peter / MTI

A Magyarosz√°gra √©rkez√Ķ, Gulfstream V-√∂s t√≠pus√ļ izraeli g√©pek a legmodernebb h√≠rszerz√©si eszk√∂z√∂kkel voltak felszerelve. A zsid√≥ √°llam direkt titkosszolg√°lati akci√≥k v√©grehajt√°s√°ra v√°s√°rolt ilyen gy√°rtm√°ny√Ľ g√©peket. A Honv√©delmi Miniszt√©rium √°ll√°spontja szerint a g√©pek diplom√°ciai szolg√°latot teljes√≠tettek.

Az √ľggyel kapcsolatban megkerest√ľk Gyurcs√°ny Ferencet is. A volt minisztereln√∂k reakci√≥j√°t itt olvashatja.
Egy rend√Ķr alezredes is v√©gin√©zte Bassam meggyilkol√°s√°t
Az 52 √©ves Trache Bassamot 2010. m√°rcius 17-√©n reggel l√Ķtt√©k le R√°kosszentmih√°lyon, amikor aut√≥j√°val egy piros l√°mp√°n√°l v√°rakozott. A t√°mad√≥ a l√∂v√©sek lead√°sa ut√°n egy t√°sk√°t vett ki az aut√≥b√≥l, majd gyalog menek√ľlt el. Az eset √©rdekess√©ge, hogy a gyilkoss√°got egy rend√Ķr alezredes is v√©gign√©zte, aki semmit sem tett a gyilkoss√°g megakad√°lyoz√°s√°√©rt. A Budapesti Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g (BRFK) k√©s√Ķbb meger√Ķs√≠tette, hogy egy rend√Ķrtisztet tan√ļk√©nt hallgattak ki az √ľgyben.

A kett√Ķs √°llampolg√°rs√°g√ļ sz√≠r f√©rfi h√ļsz √©ve √©lt Magyarorsz√°gon, √°llatorvosi diplom√°t szerzett, de egy√©b v√°llalkoz√°sokb√≥l, feltehet√Ķen p√©nzv√°lt√°sb√≥l tartotta fenn mag√°t. Akkori sajt√≥h√≠rek szerint a Doki becen√©vre hallgat√≥ f√©rfi a br√≥kerbotr√°ny egyik sz√≠r szerepl√Ķj√©nek megtal√°l√°s√°ban seg√≠tett a rend√Ķr√∂knek. A f√©rfi ellen 1997-ben a X. ker√ľleti Gyakorl√≥ utc√°ban k√∂vettek el hasonl√≥ t√°mad√°st, de akkor nem s√©r√ľlt meg. Ezen k√≠v√ľl egy 2006-ban t√∂rt√©nt √∂nb√≠r√°skod√°si √ľgyben is √©rintett volt.

Most mit mondjunk?
A paranoiás Posta Imrének ebben (is) igaza volt?
Gyz
#20 | piskota - 2013.09.18. 23:29:29
A XX. századi sötét középkor:

Extra :: 2013-09-15. 16:48
Elhallgatott gyal√°zat: film k√©sz√ľl a "felszabad√≠t√≥" v√∂r√∂s horda √°ltal meger√Ķszakolt sz√°zezrekr√Ķl

Elhallgatott gyal√°zat c√≠mmel forgatott dokumentumfilmet a „felszabad√≠t√≥” szovjet katon√°k √°ltal meger√Ķszakolt magyar n√Ķkr√Ķl Skrabski Fruzsina. Mint az mno.hu-nak elmondta, azt akarta megmutatni, mik√©nt viselte meg az √°ldozatokat √©s az eg√©sz t√°rsadalmat ez a megal√°ztat√°s. A Biszku-film t√°rsalkot√≥j√°nak m√Ľv√©t √Ķsszel mutatja be a Magyar Telev√≠zi√≥.

További részletek: http://kuruc.info...z2fH3Qw9gT
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum