NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Valami s√∂t√©t van kialakul√≥ban a l√°that√°ron
Valami s√∂t√©t van kialakul√≥ban a l√°that√°ronA cionista terrorista h√°bor√ļ n√∂veli a v√©gs√Ķ crescendot. Az emberekn√©l a tartalom, a k√∂zelg√Ķ v√©gzet megk√∂zel√≠t√©se? A pszichol√≥gusok szerint, a legt√∂bb ember valamilyen m√©rt√©k√Ľ √©s megnyilv√°nul√°s√ļ norm√°lis elfogults√°gban szenved, de az id√©zget√©st kicsit k√©s√Ķbbre hagyom. A t√©t nagy, mi t√∂bb, √≥ri√°si! Az USA-Izrael-Nagy-Britannia √°lh√°bor√ļs indok gener√°l√°s√°r√≥l, √©s a n√©met, tudjuk kinek a tulajdon√°ban l√©v√Ķ sajt√≥ usz√≠t√°s√°r√≥l a sz√≠riai amerikai fell√©p√©st illet√Ķen, el√©g egys√©ges a v√©lem√©ny vil√°gszerte. Mindenki tudja, hogy a III. Vil√°gh√°bor√ļ a t√©t, √©s az usz√≠t√≥k a zs√°km√°nyra √©hes "tulajdonos befektet√Ķk", akik dr√≥ton r√°ngatj√°k a korrupt korm√°nyokat, mik√∂zben saj√°t s√≠rjukat √°ss√°k. M√©g az USA-ban is csak 10%-ra tehet√Ķ azon nyomorult idi√≥t√°k sz√°ma, akik t√°mogatj√°k a sz√≠riai "csap√°sm√©r√©st", nem gondolkodva azon, hogy milyen alapon form√°l jogot ak√°r az amerikai Bilderberg b√°b, Obama, vagy a NATO arra, hogy m√°sok feje felett d√∂nts√∂n olyasmiben, amihez sem illet√©kess√©ge, se joga, sem t√°mogatotts√°ga nincs. √ćt√©lkez√©sre, a v√©gs√Ķ √≠t√©lkez√©sre pedig v√©gk√©pp nincs jogalapjuk. Sokan √ļgy tekintenek a katon√°kra, mint akarat n√©lk√ľli b√°bokra, f√Ķleg azok, akik "alkalmazz√°k" √Ķket.


A mai viszonyok szerint a katona nem norm√°lis, amikor az√©rt vesz fel fizet√©st, hogy ak√°r a saj√°t √©desanyj√°ra, testv√©reire, vagy apj√°ra is r√°t√°madjon parancsra. Mindegy, hogy m√°s gyereke gyilkolja le az apj√°t, anyj√°n, testv√©reit, de ugyanarra a "csapatra" esk√ľdtek fel. Eladt√°k a lelk√ľket az "√∂rd√∂gnek" egy t√°l lencs√©√©rt, ami m√©g a harminc ez√ľstt√Ķl is kevesebb. Az ilyet √ļgy h√≠vj√°k magyarul, hogy "b√©rgyilkos", de m√°r a katon√°k is z√ļgol√≥dnak, fell√©pnek parancsnokaik ellen. Minden szarh√°zi tolvaj politikus √©s milli√°rdos "tolvaj, rabl√≥ befektet√Ķ" felbujt√≥k√©nt az hiszi, hogy p√©nz√©rt mindenre kaphat√≥ mindenki a saj√°t hosszabb t√°v√ļ √©letben marad√°si √©rdekei ellen√©re. Aki "nagyban j√°tszik", azt hiszi, el lehet b√ļjni mindig a hatalom m√∂g√©, mint csatl√≥s. Kipr√≥b√°lj√°k azokat a helyzeteket, amelyekn√©l a lakoss√°g reakci√≥it vizsg√°lj√°k, √©s k√≠m√©letlen√ľl lem√©sz√°rolj√°k azokat, akiknek m√©g van mit veszteni, felhaszn√°lva az olyan t√∂megeket is, akiknek m√°r csak a csupasz fenek√ľk maradt. De a hatalom karcs√ļsodik, √©s vele egy√ľtt az ereje is. K√∂zben a t√Ľr√Ķk√©pess√©get tesztelik. Szeretn√©k, hogy a lev√°g√°sra √≠t√©lt kecske m√©g h√≠zzon egy kicsit, de ne a k√°poszt√°n. A kett√Ķ egy√ľtt nem megy. Most mi mondhatjuk azt a katon√°kkal, rend√Ķr√∂kkel, √©s √∂nk√©ntes, de szint√©n k√°rvallott seg√≠t√Ķkkel, hogy ugyanolyan, egyen√©rt√©k√Ľ √°ldozatai vagyunk a hatalom bitorl√≥inak, a m√°r meg sem b√≠zottaknak. K√©tf√©le m√≥don lehet visszaszerezni azt, amit elloptak, elraboltak t√Ķl√ľnk. Az egyik, hogy pr√≥b√°lunk r√©st keresni a m√Ľvi √ļton kitermelt, √°lhum√°nus √©s √°lnemzeti jogrendszeren, vagy maga fel√© hajl√≥, √©s idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ l√°tsz√≥lag "√∂n√°ll√≥" politika gy√∂keres megv√°ltoztat√°sa, helyesen fogalmazva, kiirt√°sa az √ļt.


Politika mindig lesz, am√≠g h√°rom ember √©l a F√∂ld√∂n. A kett√Ķ eset√©n m√°r eleve az egyikre n√©zve diktat√ļra... √Ād√°m √©s √Čva els√Ķ s√ļlyosabb probl√©m√°ja akkor k√∂vetkezhetett be 100%-os val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel, amikor v√©gig kellett n√©zni√ľk a testv√©rvisz√°lyt, √Ābel hal√°l√°t. A h√ľlyes√©g beetet√©s√©nek els√Ķdleges aktusa volt, amikor megpr√≥b√°lta a judeokereszt√©nys√©g berkein bel√ľl bemagyar√°zni a "h√≠v√Ķknek", hogy minden fajb√≥l el√©g volt k√©t p√©ld√°ny a "b√°rk√°n" a v√≠z√∂z√∂n idej√©n. Ez magyarra ford√≠tva annyit jelent, hogy minden √©l√Ķl√©ny v√©rfert√Ķz√∂tt, egym√°s k√∂zt szaporodott, genetikailag hib√°s egyed, mert K√°innak sem volt jobb h√≠jj√°n m√°s lehet√Ķs√©ge, mint megdugni az anyj√°t... Igaz, m√°s v√°laszt√°sa nemigen lehetett az ismertetett fel√°ll√°sban... Semmilyen faj eset√©ben se csak egy p√°r egyedre vezethet√Ķ vissza a teremt√©s, ahogy S√©t √©s Lillit l√©t√©r√Ķl is h√≠rt adott az akkori, a jelenlegihez hasonl√≥ tulajdonosk√∂rrel b√≠r√≥ "sajt√≥", a T√≥ra, de egy biztos: A "testv√©rgyilkoss√°g" sehol sem men√Ķ √©s elfogadott elfoglalts√°g. K√°in "n√©pe" nem f√©r a b√Ķr√©ben...


Kevesen tudj√°k, de az Egyes√ľlt √Āllamok √©s Oroszorsz√°g is "hatalmas nukle√°ris vesz√©lyt" jelent, mivel a "rak√©ta-sz√°ll√≠t√°sok" k√ľl√∂nleges helyzetet el√Ķid√©z√Ķ esem√©nyek a F√∂ldk√∂zi-tengeren. A nukle√°ris h√°bor√ļ k√∂zvetlen vesz√©lye, √©s a szen√°tus el√Ķzetes d√∂nt√©se a szen√°tus k√ľl√ľgyi bizotts√°g√°nak t√°mogat√°s√°val, nem csak egy rak√©ta kamp√°ny, de az al-Kaida er√Ķi k√∂zvetlen t√°mogat√°s√°val j√°r Sz√≠ri√°n bel√ľl. A katonai vezet√Ķk jelent√Ķs r√©sze elvesztette hit√©t az amerikai parancsnoki strukt√ļr√°ban. Furcsa ir√°nyba mozdultak el a demokr√°ciap√°rti er√Ķk az eddigi legdrasztikusabb fordulat, az amerikai politika 9/11 v√°ltoz√°sa √≥ta. Szil√°rd bizony√≠t√©kok, √©s a h√≠rszerz√Ķ k√∂z√∂ss√©g is meger√Ķs√≠ti, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok, Nagy-Britannia √©s Franciaorsz√°g ismerte az augusztus 21-i Sarin t√°mad√°sok el√Ķtt a terveket. T√∂bb bizony√≠t√©k, t√∂bbek k√∂zt elfogott e-mailek mutatj√°k, hogy a Pentagon magas rang√ļ tisztvisel√Ķi r√©szt vettek a t√°mad√°s megtervez√©s√©ben.


√Črdekes √©s tr√ľkk√∂s fejlem√©ny volt a j√ļliusi izraeli tesztel√Ķ tengeralattj√°r√≥ t√°mad√°s, ami Sz√≠ria fejlett Yahont P800-as anti-haj√≥ rak√©t√°it tesztelte, milyen hat√©konys√°ggal k√©pesek elpuszt√≠tani az amerikai rak√©tarombol√≥kat, mik√∂zben az USA elrejti nukle√°ris arzen√°lj√°t. Egy√©rtelm√Ľ bizony√≠t√©kok vannak arra, hogy az USA √°talak√≠totta f√Ķ nukle√°ris parancsstrukt√ļr√°j√°t egy el√Ķre l√°that√≥ konfront√°ci√≥ miatt Oroszorsz√°ggal √©s Sz√≠ri√°val, valamint az amerikai er√Ķk v√°rhat√≥ l√°zad√°sa miatt. T√∂bb mint 2000 nukle√°ris fegyver √©s k√©t nukle√°ris bomb√°z√≥ alakulat k√∂lt√∂z√∂tt k√∂zvetlen√ľl a Feh√©r H√°z parancs√°ra egy r√©gi tengeralattj√°r√≥ b√°zisra. A B2-es bomb√°z√≥k egy r√©sze val√≥ban elt√Ľnt. Senki sem tudja, hol vannak, de azt sokan tudj√°k, hogy a Sarint T√∂r√∂korsz√°gon kereszt√ľl sz√°ll√≠tott√°k Sz√≠ri√°ba. A helyi tisztvisel√Ķk (Hatay tartom√°ny, T√∂r√∂korsz√°g) meger√Ķs√≠tett√©k, hogy a hat√°r√°tl√©p√©sre haszn√°lt tranzit pontokat m√°r el√°rasztott√°k a Moszad, a CIA √©s m√°s nyugati h√≠rszerz√Ķ √ľgyn√∂ks√©gek emberei.

Top Pentagon tisztvisel√Ķk min√Ķs√≠tett e-mailekben val√≥j√°ban hencegnek a 2003. augusztus 1-i sz√≠riai t√°mad√°s megtervez√©s√©vel √©s v√©grehajt√°s√°val, amelyr√Ķl azt mondj√°k, hogy meg√∂lt 1400 embert. A helyzet k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a WTC tornyainak √∂sszeoml√°sakor t√°ncol√≥ zsid√≥k "v√©letlen egybees√©s√©re". A tervezet t√∂bbsz√∂r√∂s biztos√≠t√°ssal futott, mivel nem csak t√∂r√∂k oldalr√≥l, de Szaud-Ar√°bia √©s Katar fel√∂l is gondoskodtak, hogy hamis z√°szl√≥ alatt t√°mad√°st lehessen ind√≠tani a sz√≠riai korm√°ny ellen, de Amerika m√°r √°t van itatva a f√©lelemmel. T√∂bb mint 200 kongresszusi k√©pvisel√Ķ tudom√°sul veszi, hogy a saj√°t korm√°nyuk vesz r√©szt hamis z√°szl√≥ alatt a terrorizmusban. R√°di√≥s szem√©lyis√©gek √©s a sz√©ls√Ķjobboldal m√°r ny√≠ltan elismerik, hogy t√°mogatj√°k az al-Kaida terrorist√°kat Sz√≠ri√°ban. Az amerikai nukle√°ris k√©pess√©gr√Ķl van sz√≥. Fegyverek ker√ľltek enged√©ly n√©lk√ľl, valamint a flottabomb√°z√≥k t√Ľnnek el, val√≥sz√≠n√Ľleg egy tengerent√ļli helyre.


Rem√©lhet√Ķen az Amerikai-Izraeli K√∂z√ľgyek Bizotts√°ga (American Israel Public Affairs bizotts√°g - AIPAC), a leger√Ķsebb az izraeli lobbi csoport az USA-ban, kamp√°nyt√°mad√°s√°t megakad√°lyozz√°k a h√°bor√ļ ellenes csoportok, √©s az is nagyon rem√©lend√Ķ, hogy a h√°bor√ļra usz√≠t√≥ 250 AIPAC vezet√Ķ √©s aktivista, valamint John Kerry amerikai k√ľl√ľgyminiszter, a republik√°nus Mitch McConnell, a texasi John Cornyn √©s a francia k√ľl√ľgyminisztert, Laurent Fabius is "elnyeri" m√©lt√≥ jutalm√°t, vagyis agyonverik √Ķket a szen√°tusra val√≥ nyom√°sgyakorl√°s miatt, ami nevezhet√Ķ zsarol√°snak is, v√°laszt√≥ik √©rdekei √©s hat√°rozott nemtetsz√©se ellen√©re . A k√°nt√°l√°s folyamatos, mivel az AIPAC √©rdekei szerint a szen√°tus tagjai ism√©telten megfizethetik a sz√©khez jut√°suk ad√≥ss√°g√°t a Capitol dombon. Szerd√°n, a szen√°tus k√ľl√ľgyi bizotts√°ga elfogadta a hat√°rozattervezetet, amely j√≥v√°hagyja az er√Ķszakot Sz√≠ria ellen. A dokumentum teljes √©rt√©k√Ľ j√≥v√°hagy√°s√°hoz sz√ľks√©ges a kongresszus mindk√©t h√°za el√Ķtti elfogad√°s, ami tekinthet√Ķ egyfajta enged√©lynek az amerikai korm√°ny sz√°m√°ra a kongresszus r√©sz√©r√Ķl, hogy megt√°madhass√°k Sz√≠ri√°t.


Oroszorsz√°g nem engedi meg, ahogy az ukr√°n hadvezet√©s sz√°m√°ra is kijel√∂lt√©k ny√≠lt parancsban a magyarorsz√°gi zsid√≥-fert√Ķz√∂tt telep√ľl√©seket c√©lpontk√©nt. Val√≥sz√≠n√Ľleg az az 50 ezer tisztogat√°sra Sz√≠ri√°ba "l√°togat√≥" orosz √©s egy√©b orsz√°gokb√≥l sz√°rmaz√≥ √∂nk√©ntes, volt katona sem fog engedni a k√©szenl√©tben tartott ir√°ni bajasi alakulatokkal, akik kiseprik Sz√≠ri√°b√≥l a nyugati p√©nzmaffia √°ltal Sz√≠ri√°ba k√ľld√∂tt "l√°zad√≥kat". A sz√°razf√∂ldi USA-izraeli rabl√≥hadj√°rat m√°r csak ez√©rt is nehezen elk√©pzelhet√Ķ √©s nem √°rt eml√©keztetni a sokkal rosszabbul felfegyverzett Hezbollah 1987-es gy√Ķzelm√©re sem, mert most ultramodern fegyverekkel felszerelt, orosz biztos√≠t√°s√ļ csapatok ellen kell harcolni. 87-ben is elvert√©k √Ķket Libanonban, de Amerika √©s Izrael f√ľgg a "Samson Option-t√≥l", egy nukle√°ris t√°mad√°si tervt√Ķl Ir√°n ellen, hogy "megmentse" Izraelt a t√∂meges megtorl√°st√≥l. Ugyanakkor Oroszorsz√°g felaj√°nlotta, hogy meghosszabb√≠tja a l√©gv√©delmi erny√Ķj√©t √°rtalmatlann√° t√©ve b√°rmilyen izraeli t√°mad√°st. Tel Aviv elpar√°zslik, az Iron Dome (Vaskupola) gyorsan √©gne, de ki profit√°l azok k√∂z√ľl, akik ezt csin√°lj√°k? Ha az √öj Amerikai √Čvsz√°zad projekt elint√©zte, hogy a 2000-ben √°llamcs√≠nyt hajtsanak v√©gre, √©s a 9/11 t√°mad√°sokat, az tudta, hogy a tervben tett √°ll√°sfoglal√°s szerint Amerika elpuszt√≠tan√° a h√©t nemzetet. Most m√°r egy√©rtelm√Ľ, hogy a "New American Century", az √öj Amerikai √Čvsz√°zad projektnek soha nem volt c√©lja, hogy tartalmazza az amerikai n√©p √©rdekeit. Egyez√©s csak a Yinon-tervvel kapcsolatban mutatkozik, de a t√©nyleges sz√°nd√©kokat j√≥l lehet l√°tni. Fogyatkoz√≥ hader√Ķ mellett viszont neh√©z lesz k√ľlf√∂ld√∂n h√°bor√ļzni, ha a nyugati hadseregek is sz√©tszakadnak bel√ľlr√Ķl. Polg√°rh√°bor√ļk helyett a zsid√≥ vezet√©snek elk√∂telezett vs. lakoss√°g p√°rtj√°ra √°ll√≥ katon√°k-polg√°ri mil√≠ci√°k k√∂z√∂tti h√°bor√ļra lehet sz√°m√≠tani, b√°r ez sem fog kev√©s √°ldozattal j√°rni...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#21 | piskota - 2013.09.21. 10:18:30
Valami sötét van kialakulóban a láthatáron..?
Ez az írás címe...
Nos, a l√°tszat szerint ez a m√©lys√©ges s√∂t√©ts√©g m√°r j√≥ r√©gen √©letelem√ľnkk√© v√°lt...
Az index hozta le:

1961-ben majdnem hidrogénbomba robbant

MTI

2013. szeptember 20., péntek 22:49 |
Címkék
hidrogénbomba, usa, baleset

Csaknem felrobbant egy hidrog√©nbomba t√∂bb mint f√©l √©vsz√°zaddal ezel√Ķtt az Egyes√ľlt √Āllamok s√Ľr√Ľn lakott keleti t√©rs√©g√©ben. A nukle√°ris katasztr√≥f√°t a szerkezet n√©gy biztons√°gi berendez√©se k√∂z√ľl csak az utols√≥ akad√°lyozta meg – √≠rja a Guardian.

A lap egy eddig titkos dokumentumot id√©z, amelyet egy oknyomoz√≥ √ļjs√°g√≠r√≥ szerzett meg az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l rendelkez√Ķ t√∂rv√©ny alapj√°n. A cikk szerint 1961. janu√°r 23-√°n, h√°rom nappal John F. Kennedy eln√∂k beiktat√°sa ut√°n, egy B-52-es had√°szati bomb√°z√≥ k√©t, egyenk√©nt 4 megatonna hat√≥erej√Ľ hidrog√©nbomb√°val a fed√©lzet√©n √Čszak-Karolina √°llam felett rep√ľlt, amikor dug√≥h√ļz√≥ba ker√ľlt √©s a leveg√Ķben sz√©tesett.

A k√©t hidrog√©nbomba elszabadult √©s az egyik pontosan √ļgy kezdett m√Ľk√∂dni, mintha h√°bor√ļs helyzetben vetett√©k volna be: az es√©s sebess√©g√©t cs√∂kkent√Ķ ejt√Ķerny√Ķje kiny√≠lt, gy√ļjt√≥szerkezetei bekapcsoltak √©s csak egyetlen alacsony fesz√ľlts√©g√Ľ biztons√°gi kapcsol√≥ vette elej√©t a robban√°snak.

Ha a bomba felrobban, a deton√°ci√≥ ereje a Hirosim√°ban bevetett atombomba 260-szorosa lett volna √©s a puszt√≠t√≥ radioakt√≠v szennyez√Ķd√©s Washingtonig, Baltimore-ig, Philadelphi√°ig, s√Ķt ak√°r New Yorkig is eljutott volna, milli√≥k √©let√©t vesz√©lybe sodorva.

A k√©s√Ķbbi szak√©rt√Ķi vizsg√°lat meg√°llap√≠totta, hogy a bomba n√©gy biztons√°gi mechanizmusa k√∂z√ľl, amelyek a v√©letlen robban√°st akad√°lyozt√°k volna meg, h√°rom nem m√Ľk√∂d√∂tt megfelel√Ķen √©s csak az utols√≥, meglehet√Ķsen egyszer√Ľ √©s szint√©n nem t√ļl megb√≠zhat√≥ biztons√°gi kapcsol√≥ mentette meg Amerik√°t a nukle√°ris katasztr√≥f√°t√≥l.

Az incidenst felt√°r√≥ √ļjs√°g√≠r√≥, Eric Schlosser a nukle√°ris fegyverkez√©si versenyr√Ķl k√©sz√ľl√Ķ k√∂nyv√©hez v√©gez kutat√°sokat, √©s √≠gy jutott az esetet felt√°r√≥ dokumentumokhoz. Schlosser a kutat√°s sor√°n felt√°rta, hogy csak 1950 √©s 1968 k√∂z√∂tt h√©tsz√°z jelent√Ķsebb incidens t√∂rt√©nt amerikai nukle√°ris fegyverekkel, √©s ezek az incidensek 1250 atomt√∂ltetet √©rintettek.
Gyz
#22 | Seraf - 2013.09.23. 00:34:44
Ez ism√©t figyelemre m√©lt√≥ h√≠r / int√©zked√©s : 2013. 09. 22 ; "Izrael lehet a vil√°g els√Ķ k√©sz -
p√©nzn√©lk√ľli t√°rsadalma" - 'A bizotts√°g feladata lesz koordin√°lni minden olyan tev√©kenys√© -
get, amellyel felgyorsíthatják a készpénz kivonását az ország gazdaságából, hogy ezzel
cs√∂kkents√©k az ad√≥csal√°s lehet√Ķs√©g√©t. Egyre t√∂bb orsz√°gb√≥l √©rkeznek ilyen √©s ehhez ha -
sonló hírek, mintha ezzel egy társadalmi igénynek próbálnának eleget tenni a politikusok,
holott, a legtöbb ember teljesen elégedett lenne a hagyományos fizetési módszerekkel'
http://idokjelei....tarsadalma { Alakulgat ez, mint a bimbi f√ľle - Lehet hivatkozni sok-sok
mindenre, pl. az adócsalás vagy fekete gazdaság visszaszorítására, meg költségkímélés -
re √©s hat√©konys√°gra, de ahogy eml√≠tettem a k√∂zpontos√≠t√°sa biztos√≠thatja az alapvet√Ķ √©s leghat√©konyabb kontrolt - A korrupci√≥t nem olyan int√©zked√©sekkel kell megsz√ľntetni, a -
mi k√©s√Ķbb felhaszn√°lhat√≥ a t√°rsadalom ellen a megregul√°z√°sa v√©gett, hanem az erk√∂lcsi
hozz√°√°ll√°st kell alapvet√Ķen megv√°ltoztatni - √Čs ehhez egy√©nileg kellene √ļgy gondolkodni }


Nem tudom ki hogy van vele, de megl√°t√°som szerint a k√©szp√©nz n√©lk√ľli t√°rsadalom √©letre -
h√≠v√°sa nem ilyen hatalmi berendezked√©shez val√≥, mivel a diktat√ļra kiemelt eszk√∂ze lehet .
#23 | piskota - 2013.09.23. 09:04:20
A F√∂ld, a Vil√°g ir√°ny√≠tsa meghat√°roz√≥an a n√°cionista zsid√≥s√°g kez√©ben van, s a "Jegyz√Ķk√∂nyvek" t√©ziseit, el√Ķ√≠r√°sait k√∂veti, azt f√©lelmetes k√∂vetkezetess√©ggel val√≥s√≠tja meg!
Ez mellett is v√©lem, hogy lehet tenni ellene, melynek nem lehet eleme a passzivit√°sba menek√ľl√©s!
Gyz
#24 | piskota - 2013.09.23. 09:56:26
Persze vannak más törekvések is...

Vil√°ggazdas√°g:

Nem gy√Ķzi K√≠na etetni a lakoss√°got, ez√©rt Ukrajn√°ban v√°s√°rol f√∂ldet
2013. 9. 22. 15:32|V√°llalatok » Mez√Ķgazdas√°g
Egy k√≠nai √°llami gazdas√°g, a Hszincsiang tartom√°nyi Xinjiang Production and Construction Corps. n√©h√°ny √©v alatt 3 milli√≥ hekt√°r term√Ķter√ľletet szerez Ukrajn√°ban - jelentette a South China Morning Post c√≠m√Ľ lap vas√°rnap.

Tov√°bb√° m√©g egy mondat a cikkb√Ķl:

K√≠nai szak√©rt√Ķk szerint a K√≠n√°ban korl√°tozottan rendelkez√©sre √°ll√≥ term√Ķf√∂ld, az alacsony termel√©kenys√©g √©s a nagy lakoss√°g indokolja, hogy k√ľlf√∂ldi terjeszked√©ssel is gondoskodjanak az orsz√°g √©lelmiszer-ell√°t√°s√°r√≥l.

Mit ne mondjak, b√Ķs√©gesen lehetne komment√°lni ezt a h√≠rt...
Gyz
#25 | Seraf - 2013.09.24. 14:45:16
Komment√°r n√©lk√ľl : 2013.09.24 : "Milyen esem√©ny indokolja ezt a soha nem l√°tott k√©sz√ľlt -
s√©get az USA-ban ?!" - 'J√ļniusban az amerikai ( FEMA ) √©s orosz megfelel√Ķje ( EMERCOM )
egyezm√©nyt √©s szerz√Ķd√©seket √≠rt al√° szoros egy√ľttm√Ľk√∂d√©sr√Ķl k√∂zelg√Ķ katasztr√≥fahelyze -
tekben. Orosz k√ľl√∂nleges egys√©gek √©rkeztek gyakorlatozni az Egyes√ľlt √Āllamokba .... M√©g
a Forbes is felteszi a kérdést, hogy miiért vásárol a DHS ( Homeland Security ) több, mint
egy milli√°rd l√Ķszert, t√∂bb ezer fegyvert √©s t√∂bb ezer aknabiztos p√°nc√©lozott j√°rm√Ľvet bel -
földi használatra ?' http://vilaghelyz...a-nem.html

2013.09.24 : "A vil√°g legnagyobb bankja bejelentette az √∂sszeoml√°st ?" - 'Nekem √ļgy t√Ľ -
nik, mintha 2007-et √©ln√©nk √ļjra, csak a helyzet most sokkal rosszabb, nyilatkozta a k√∂z -
gazdász, aki arról vált híressé, hogy észrevette az adósságpiacok vad mozgását a 2008 -
as v√°ls√°g el√Ķtt ... Nem tudom mit fognak tenni. Val√≥sz√≠n√Ľleg Jap√°n p√©ld√°j√°t k√∂veti majd
az egész világ, de ez a csirkefogók utolsó fogása lesz' http://idokjelei....sszeomlast
#26 | piskota - 2013.09.24. 16:32:46
Seraf!

http://vilaghelyz...
Kétségtelen, érdemes az ilyen linkeket feltenni, mert mindig tartalmaznak egy-egy kevésbé, vagy nem is ismert információt...
Elismer√©sre m√©lt√≥an a cikk, a k√©rd√Ķjelek alkalmaz√°s√°val k√∂zvetve v√©lem√©nyez, s vel√ľnk mondatja ki az √≠t√©letet...
Elker√ľlhetetlen, hogy ezek a t√©m√°k folyamatosan ne k√∂sz√∂njenek vissza, hiszen a hatalmi terrort√©boly egyre fokoz√≥dik, ami term√©szetes reakci√≥k√©nt v√°ltja ki a meger√Ķszakolt t√∂megek v√©dekez√©s√©t, ellen√°ll√°s√°t...
Ezt a v√©dekez√©st, ellen√°ll√°st t√°mogatjuk, er√Ķs√≠tj√ľk, forsz√≠rozzuk mi magunk is...
Gyz
#27 | Seraf - 2013.09.24. 16:39:49
Zolt√°n .

√Čn is √ļgy l√°tom, hogy a helyzet fokoz√≥dik ( valahonnan ismer√Ķs a mond√°s ). K√∂zben az√©rt fentebb megtoldottam a hsz-t egy friss h√≠rrel - Nekem a nyilatkozat *utols√≥* sora tetszik .
#28 | piskota - 2013.09.26. 08:35:32
M√Ľk√∂dnek a s√∂t√©t tudat√ļ s√∂t√©t er√Ķk, hogy v√©letlen√ľl sem maradjunk vil√°gfesz√ľlts√©g n√©lk√ľl:

Kim Dzsong Un bukása mindent elsöpör

2013. szeptember 25., szerda, 18:21 • Utols√≥ friss√≠t√©s: 10 √≥r√°ja
Szerz√Ķ: Zubor Zal√°n

C√≠mk√©k: elemz√Ķk; √Čszak-Korea; strat√©gia; kim dzsong-un; RAND Corporation;kHozz√°sz√≥l√°sok (#4)


B√°rmikor √∂sszeomolhat √Čszak-Korea egy amerikai elemz√Ķc√©g szerint, amely √°ll√≠tja: egy ilyen fejlem√©ny ak√°r K√≠na √©s az Egyes√ľlt √Āllamok √∂ssze√ľtk√∂z√©s√©t is eredm√©nyezheti. Az elemz√Ķk ez√©rt a k√©t nagyhatalom egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t s√ľrgetik, hogy k√∂z√∂sen tudj√°k megoldani a „keletn√©met-t√≠pus√ļ √∂sszeoml√°st”.
http://hvg.hu/vil..._2013_9_25


Sajn√°latos, szinte kik√©nyszer√≠t√Ķ elv√°r√°st sugall a cikk!
Amennyiben a jelzett hatalmak val√≥ban foglalkozn√°nak az ismertetett javaslattal, az m√°r √∂nmag√°ban is nemzetk√∂zi fesz√ľlts√©get, kritikus id√Ķszakot jelentene...
N√°cionista s√∂t√©t-zsid√≥ "elemz√Ķk", a n√°cionista m√©dia erre j√°tszik, a figyelemelterel√©sre, hogy a n√°cionista Izrael a figyelemmegoszt√°s r√©v√©n leveg√Ķh√∂z jusson, illetve igyekeznek ez√ļton h√°tt√©rbe szor√≠tani az Izrael √°ltal elk√∂vetett emberis√©gellenes n√°cionista b√Ľntetteket!
Gyz
#29 | piskota - 2013.09.26. 09:13:05
Hegel!
B√°r az √ľzen√Ķfalra feltett linked t√©m√°ja
http://pilishu.wo...
egy√°ltal√°n nem felel meg a blog c√≠m√©ben eml√≠tett "kialakul√≥ban l√©v√Ķ s√∂t√©ts√©gnek", mert ez m√°r maga a teljes abszol√ļt, alulm√ļlhatatlan s√∂t√©ts√©g!
Biztos √ļt a pokolba!
Gyz
#30 | Seraf - 2013.09.28. 16:53:12
2013. 09. 28 : "Illuminati 2013 - A Sátán Zsinagógája" http://idokjelei....sinagogaja


  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum