NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Valami s√∂t√©t van kialakul√≥ban a l√°that√°ron
Valami s√∂t√©t van kialakul√≥ban a l√°that√°ronA cionista terrorista h√°bor√ļ n√∂veli a v√©gs√Ķ crescendot. Az emberekn√©l a tartalom, a k√∂zelg√Ķ v√©gzet megk√∂zel√≠t√©se? A pszichol√≥gusok szerint, a legt√∂bb ember valamilyen m√©rt√©k√Ľ √©s megnyilv√°nul√°s√ļ norm√°lis elfogults√°gban szenved, de az id√©zget√©st kicsit k√©s√Ķbbre hagyom. A t√©t nagy, mi t√∂bb, √≥ri√°si! Az USA-Izrael-Nagy-Britannia √°lh√°bor√ļs indok gener√°l√°s√°r√≥l, √©s a n√©met, tudjuk kinek a tulajdon√°ban l√©v√Ķ sajt√≥ usz√≠t√°s√°r√≥l a sz√≠riai amerikai fell√©p√©st illet√Ķen, el√©g egys√©ges a v√©lem√©ny vil√°gszerte. Mindenki tudja, hogy a III. Vil√°gh√°bor√ļ a t√©t, √©s az usz√≠t√≥k a zs√°km√°nyra √©hes "tulajdonos befektet√Ķk", akik dr√≥ton r√°ngatj√°k a korrupt korm√°nyokat, mik√∂zben saj√°t s√≠rjukat √°ss√°k. M√©g az USA-ban is csak 10%-ra tehet√Ķ azon nyomorult idi√≥t√°k sz√°ma, akik t√°mogatj√°k a sz√≠riai "csap√°sm√©r√©st", nem gondolkodva azon, hogy milyen alapon form√°l jogot ak√°r az amerikai Bilderberg b√°b, Obama, vagy a NATO arra, hogy m√°sok feje felett d√∂nts√∂n olyasmiben, amihez sem illet√©kess√©ge, se joga, sem t√°mogatotts√°ga nincs. √ćt√©lkez√©sre, a v√©gs√Ķ √≠t√©lkez√©sre pedig v√©gk√©pp nincs jogalapjuk. Sokan √ļgy tekintenek a katon√°kra, mint akarat n√©lk√ľli b√°bokra, f√Ķleg azok, akik "alkalmazz√°k" √Ķket.


A mai viszonyok szerint a katona nem norm√°lis, amikor az√©rt vesz fel fizet√©st, hogy ak√°r a saj√°t √©desanyj√°ra, testv√©reire, vagy apj√°ra is r√°t√°madjon parancsra. Mindegy, hogy m√°s gyereke gyilkolja le az apj√°t, anyj√°n, testv√©reit, de ugyanarra a "csapatra" esk√ľdtek fel. Eladt√°k a lelk√ľket az "√∂rd√∂gnek" egy t√°l lencs√©√©rt, ami m√©g a harminc ez√ľstt√Ķl is kevesebb. Az ilyet √ļgy h√≠vj√°k magyarul, hogy "b√©rgyilkos", de m√°r a katon√°k is z√ļgol√≥dnak, fell√©pnek parancsnokaik ellen. Minden szarh√°zi tolvaj politikus √©s milli√°rdos "tolvaj, rabl√≥ befektet√Ķ" felbujt√≥k√©nt az hiszi, hogy p√©nz√©rt mindenre kaphat√≥ mindenki a saj√°t hosszabb t√°v√ļ √©letben marad√°si √©rdekei ellen√©re. Aki "nagyban j√°tszik", azt hiszi, el lehet b√ļjni mindig a hatalom m√∂g√©, mint csatl√≥s. Kipr√≥b√°lj√°k azokat a helyzeteket, amelyekn√©l a lakoss√°g reakci√≥it vizsg√°lj√°k, √©s k√≠m√©letlen√ľl lem√©sz√°rolj√°k azokat, akiknek m√©g van mit veszteni, felhaszn√°lva az olyan t√∂megeket is, akiknek m√°r csak a csupasz fenek√ľk maradt. De a hatalom karcs√ļsodik, √©s vele egy√ľtt az ereje is. K√∂zben a t√Ľr√Ķk√©pess√©get tesztelik. Szeretn√©k, hogy a lev√°g√°sra √≠t√©lt kecske m√©g h√≠zzon egy kicsit, de ne a k√°poszt√°n. A kett√Ķ egy√ľtt nem megy. Most mi mondhatjuk azt a katon√°kkal, rend√Ķr√∂kkel, √©s √∂nk√©ntes, de szint√©n k√°rvallott seg√≠t√Ķkkel, hogy ugyanolyan, egyen√©rt√©k√Ľ √°ldozatai vagyunk a hatalom bitorl√≥inak, a m√°r meg sem b√≠zottaknak. K√©tf√©le m√≥don lehet visszaszerezni azt, amit elloptak, elraboltak t√Ķl√ľnk. Az egyik, hogy pr√≥b√°lunk r√©st keresni a m√Ľvi √ļton kitermelt, √°lhum√°nus √©s √°lnemzeti jogrendszeren, vagy maga fel√© hajl√≥, √©s idegen √©rdekeket k√©pvisel√Ķ l√°tsz√≥lag "√∂n√°ll√≥" politika gy√∂keres megv√°ltoztat√°sa, helyesen fogalmazva, kiirt√°sa az √ļt.


Politika mindig lesz, am√≠g h√°rom ember √©l a F√∂ld√∂n. A kett√Ķ eset√©n m√°r eleve az egyikre n√©zve diktat√ļra... √Ād√°m √©s √Čva els√Ķ s√ļlyosabb probl√©m√°ja akkor k√∂vetkezhetett be 100%-os val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel, amikor v√©gig kellett n√©zni√ľk a testv√©rvisz√°lyt, √Ābel hal√°l√°t. A h√ľlyes√©g beetet√©s√©nek els√Ķdleges aktusa volt, amikor megpr√≥b√°lta a judeokereszt√©nys√©g berkein bel√ľl bemagyar√°zni a "h√≠v√Ķknek", hogy minden fajb√≥l el√©g volt k√©t p√©ld√°ny a "b√°rk√°n" a v√≠z√∂z√∂n idej√©n. Ez magyarra ford√≠tva annyit jelent, hogy minden √©l√Ķl√©ny v√©rfert√Ķz√∂tt, egym√°s k√∂zt szaporodott, genetikailag hib√°s egyed, mert K√°innak sem volt jobb h√≠jj√°n m√°s lehet√Ķs√©ge, mint megdugni az anyj√°t... Igaz, m√°s v√°laszt√°sa nemigen lehetett az ismertetett fel√°ll√°sban... Semmilyen faj eset√©ben se csak egy p√°r egyedre vezethet√Ķ vissza a teremt√©s, ahogy S√©t √©s Lillit l√©t√©r√Ķl is h√≠rt adott az akkori, a jelenlegihez hasonl√≥ tulajdonosk√∂rrel b√≠r√≥ "sajt√≥", a T√≥ra, de egy biztos: A "testv√©rgyilkoss√°g" sehol sem men√Ķ √©s elfogadott elfoglalts√°g. K√°in "n√©pe" nem f√©r a b√Ķr√©ben...


Kevesen tudj√°k, de az Egyes√ľlt √Āllamok √©s Oroszorsz√°g is "hatalmas nukle√°ris vesz√©lyt" jelent, mivel a "rak√©ta-sz√°ll√≠t√°sok" k√ľl√∂nleges helyzetet el√Ķid√©z√Ķ esem√©nyek a F√∂ldk√∂zi-tengeren. A nukle√°ris h√°bor√ļ k√∂zvetlen vesz√©lye, √©s a szen√°tus el√Ķzetes d√∂nt√©se a szen√°tus k√ľl√ľgyi bizotts√°g√°nak t√°mogat√°s√°val, nem csak egy rak√©ta kamp√°ny, de az al-Kaida er√Ķi k√∂zvetlen t√°mogat√°s√°val j√°r Sz√≠ri√°n bel√ľl. A katonai vezet√Ķk jelent√Ķs r√©sze elvesztette hit√©t az amerikai parancsnoki strukt√ļr√°ban. Furcsa ir√°nyba mozdultak el a demokr√°ciap√°rti er√Ķk az eddigi legdrasztikusabb fordulat, az amerikai politika 9/11 v√°ltoz√°sa √≥ta. Szil√°rd bizony√≠t√©kok, √©s a h√≠rszerz√Ķ k√∂z√∂ss√©g is meger√Ķs√≠ti, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok, Nagy-Britannia √©s Franciaorsz√°g ismerte az augusztus 21-i Sarin t√°mad√°sok el√Ķtt a terveket. T√∂bb bizony√≠t√©k, t√∂bbek k√∂zt elfogott e-mailek mutatj√°k, hogy a Pentagon magas rang√ļ tisztvisel√Ķi r√©szt vettek a t√°mad√°s megtervez√©s√©ben.


√Črdekes √©s tr√ľkk√∂s fejlem√©ny volt a j√ļliusi izraeli tesztel√Ķ tengeralattj√°r√≥ t√°mad√°s, ami Sz√≠ria fejlett Yahont P800-as anti-haj√≥ rak√©t√°it tesztelte, milyen hat√©konys√°ggal k√©pesek elpuszt√≠tani az amerikai rak√©tarombol√≥kat, mik√∂zben az USA elrejti nukle√°ris arzen√°lj√°t. Egy√©rtelm√Ľ bizony√≠t√©kok vannak arra, hogy az USA √°talak√≠totta f√Ķ nukle√°ris parancsstrukt√ļr√°j√°t egy el√Ķre l√°that√≥ konfront√°ci√≥ miatt Oroszorsz√°ggal √©s Sz√≠ri√°val, valamint az amerikai er√Ķk v√°rhat√≥ l√°zad√°sa miatt. T√∂bb mint 2000 nukle√°ris fegyver √©s k√©t nukle√°ris bomb√°z√≥ alakulat k√∂lt√∂z√∂tt k√∂zvetlen√ľl a Feh√©r H√°z parancs√°ra egy r√©gi tengeralattj√°r√≥ b√°zisra. A B2-es bomb√°z√≥k egy r√©sze val√≥ban elt√Ľnt. Senki sem tudja, hol vannak, de azt sokan tudj√°k, hogy a Sarint T√∂r√∂korsz√°gon kereszt√ľl sz√°ll√≠tott√°k Sz√≠ri√°ba. A helyi tisztvisel√Ķk (Hatay tartom√°ny, T√∂r√∂korsz√°g) meger√Ķs√≠tett√©k, hogy a hat√°r√°tl√©p√©sre haszn√°lt tranzit pontokat m√°r el√°rasztott√°k a Moszad, a CIA √©s m√°s nyugati h√≠rszerz√Ķ √ľgyn√∂ks√©gek emberei.

Top Pentagon tisztvisel√Ķk min√Ķs√≠tett e-mailekben val√≥j√°ban hencegnek a 2003. augusztus 1-i sz√≠riai t√°mad√°s megtervez√©s√©vel √©s v√©grehajt√°s√°val, amelyr√Ķl azt mondj√°k, hogy meg√∂lt 1400 embert. A helyzet k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t a WTC tornyainak √∂sszeoml√°sakor t√°ncol√≥ zsid√≥k "v√©letlen egybees√©s√©re". A tervezet t√∂bbsz√∂r√∂s biztos√≠t√°ssal futott, mivel nem csak t√∂r√∂k oldalr√≥l, de Szaud-Ar√°bia √©s Katar fel√∂l is gondoskodtak, hogy hamis z√°szl√≥ alatt t√°mad√°st lehessen ind√≠tani a sz√≠riai korm√°ny ellen, de Amerika m√°r √°t van itatva a f√©lelemmel. T√∂bb mint 200 kongresszusi k√©pvisel√Ķ tudom√°sul veszi, hogy a saj√°t korm√°nyuk vesz r√©szt hamis z√°szl√≥ alatt a terrorizmusban. R√°di√≥s szem√©lyis√©gek √©s a sz√©ls√Ķjobboldal m√°r ny√≠ltan elismerik, hogy t√°mogatj√°k az al-Kaida terrorist√°kat Sz√≠ri√°ban. Az amerikai nukle√°ris k√©pess√©gr√Ķl van sz√≥. Fegyverek ker√ľltek enged√©ly n√©lk√ľl, valamint a flottabomb√°z√≥k t√Ľnnek el, val√≥sz√≠n√Ľleg egy tengerent√ļli helyre.


Rem√©lhet√Ķen az Amerikai-Izraeli K√∂z√ľgyek Bizotts√°ga (American Israel Public Affairs bizotts√°g - AIPAC), a leger√Ķsebb az izraeli lobbi csoport az USA-ban, kamp√°nyt√°mad√°s√°t megakad√°lyozz√°k a h√°bor√ļ ellenes csoportok, √©s az is nagyon rem√©lend√Ķ, hogy a h√°bor√ļra usz√≠t√≥ 250 AIPAC vezet√Ķ √©s aktivista, valamint John Kerry amerikai k√ľl√ľgyminiszter, a republik√°nus Mitch McConnell, a texasi John Cornyn √©s a francia k√ľl√ľgyminisztert, Laurent Fabius is "elnyeri" m√©lt√≥ jutalm√°t, vagyis agyonverik √Ķket a szen√°tusra val√≥ nyom√°sgyakorl√°s miatt, ami nevezhet√Ķ zsarol√°snak is, v√°laszt√≥ik √©rdekei √©s hat√°rozott nemtetsz√©se ellen√©re . A k√°nt√°l√°s folyamatos, mivel az AIPAC √©rdekei szerint a szen√°tus tagjai ism√©telten megfizethetik a sz√©khez jut√°suk ad√≥ss√°g√°t a Capitol dombon. Szerd√°n, a szen√°tus k√ľl√ľgyi bizotts√°ga elfogadta a hat√°rozattervezetet, amely j√≥v√°hagyja az er√Ķszakot Sz√≠ria ellen. A dokumentum teljes √©rt√©k√Ľ j√≥v√°hagy√°s√°hoz sz√ľks√©ges a kongresszus mindk√©t h√°za el√Ķtti elfogad√°s, ami tekinthet√Ķ egyfajta enged√©lynek az amerikai korm√°ny sz√°m√°ra a kongresszus r√©sz√©r√Ķl, hogy megt√°madhass√°k Sz√≠ri√°t.


Oroszorsz√°g nem engedi meg, ahogy az ukr√°n hadvezet√©s sz√°m√°ra is kijel√∂lt√©k ny√≠lt parancsban a magyarorsz√°gi zsid√≥-fert√Ķz√∂tt telep√ľl√©seket c√©lpontk√©nt. Val√≥sz√≠n√Ľleg az az 50 ezer tisztogat√°sra Sz√≠ri√°ba "l√°togat√≥" orosz √©s egy√©b orsz√°gokb√≥l sz√°rmaz√≥ √∂nk√©ntes, volt katona sem fog engedni a k√©szenl√©tben tartott ir√°ni bajasi alakulatokkal, akik kiseprik Sz√≠ri√°b√≥l a nyugati p√©nzmaffia √°ltal Sz√≠ri√°ba k√ľld√∂tt "l√°zad√≥kat". A sz√°razf√∂ldi USA-izraeli rabl√≥hadj√°rat m√°r csak ez√©rt is nehezen elk√©pzelhet√Ķ √©s nem √°rt eml√©keztetni a sokkal rosszabbul felfegyverzett Hezbollah 1987-es gy√Ķzelm√©re sem, mert most ultramodern fegyverekkel felszerelt, orosz biztos√≠t√°s√ļ csapatok ellen kell harcolni. 87-ben is elvert√©k √Ķket Libanonban, de Amerika √©s Izrael f√ľgg a "Samson Option-t√≥l", egy nukle√°ris t√°mad√°si tervt√Ķl Ir√°n ellen, hogy "megmentse" Izraelt a t√∂meges megtorl√°st√≥l. Ugyanakkor Oroszorsz√°g felaj√°nlotta, hogy meghosszabb√≠tja a l√©gv√©delmi erny√Ķj√©t √°rtalmatlann√° t√©ve b√°rmilyen izraeli t√°mad√°st. Tel Aviv elpar√°zslik, az Iron Dome (Vaskupola) gyorsan √©gne, de ki profit√°l azok k√∂z√ľl, akik ezt csin√°lj√°k? Ha az √öj Amerikai √Čvsz√°zad projekt elint√©zte, hogy a 2000-ben √°llamcs√≠nyt hajtsanak v√©gre, √©s a 9/11 t√°mad√°sokat, az tudta, hogy a tervben tett √°ll√°sfoglal√°s szerint Amerika elpuszt√≠tan√° a h√©t nemzetet. Most m√°r egy√©rtelm√Ľ, hogy a "New American Century", az √öj Amerikai √Čvsz√°zad projektnek soha nem volt c√©lja, hogy tartalmazza az amerikai n√©p √©rdekeit. Egyez√©s csak a Yinon-tervvel kapcsolatban mutatkozik, de a t√©nyleges sz√°nd√©kokat j√≥l lehet l√°tni. Fogyatkoz√≥ hader√Ķ mellett viszont neh√©z lesz k√ľlf√∂ld√∂n h√°bor√ļzni, ha a nyugati hadseregek is sz√©tszakadnak bel√ľlr√Ķl. Polg√°rh√°bor√ļk helyett a zsid√≥ vezet√©snek elk√∂telezett vs. lakoss√°g p√°rtj√°ra √°ll√≥ katon√°k-polg√°ri mil√≠ci√°k k√∂z√∂tti h√°bor√ļra lehet sz√°m√≠tani, b√°r ez sem fog kev√©s √°ldozattal j√°rni...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#31 | Seraf - 2013.09.29. 12:41:44
2013. 09.28 : "Amerika bedobja a f√°kly√°t ?" - 'Egy kiterjedt gazdas√°gi √∂sszeoml√°sra k√©sz√ľ -
l√ľnk, emberek, mondta Doug Hagmann a TruNews h√°zigazd√°j√°nak, Rick Wiles-nak ... Gond -
jaink vannak. A sz√∂vets√©gi korm√°ny civil felkel√©sekre k√©sz√ľl, mondta, hozz√°t√©ve, hogy va -
lah√°nyszor katonai csapatmozg√°sr√≥l, katonai felszerel√©sek mozgat√°s√°r√≥l, a rend√Ķrs√©g ka -
tonai eszk√∂z√∂kkel t√∂rt√©n√Ķ felszerel√©s√©r√Ķl, l√Ķszerbeszerz√©sekr√Ķl √©s hasonl√≥kr√≥l hallunk, a t√∂ -
meges felkel√©sekre k√©sz√ľlnek' ; 'Gerald Celente figyelmeztet, miszerint k√©sz√ľljenek a leg -
rosszabbra √©s rem√©lj√©k a legjobbakat ... Olyan id√Ķk v√°rnak r√°nk, milyet m√©g nem tapasztal -
tunk saj√°t √©let√ľnk sor√°n' ; 'Az emberi t√∂rt√©nelem minden bizonnyal a legnehezebb id√Ķszak√° -
nak k√ľsz√∂b√©n √°ll !' http://vilaghelyz...belul.html
#32 | piskota - 2013.09.30. 10:01:18
'Egy kiterjedt gazdas√°gi √∂sszeoml√°sra k√©sz√ľl√ľnk, emberek, mondta Doug Hagmann a TruNews h√°zigazd√°j√°nak, Rick Wiles-nak ...

-olvasom, majd megnyitom a linket.., végiggörgetem.., bele sem fogok az olvasásába.., nincs értelme, még akkor sem, ha minden bizonnyal jogos és alapos indokkal íródott...
Gazdasági összeomlás? -egy fenét!
Totális kollapszus! Totális összeomlás!
-csakis az id√Ķpont lehet k√©rd√©ses.., ami lehet tervezett, azaz kiv√°ltott.., lehet, ismeretlen t√©nyez√Ķk√∂n indul√≥, alapul√≥ p√°nikroham...
-√∂ssze is √©rhet a kett√Ķ.., m√°r minden felt√©telezhet√Ķ, m√°r semmi sem z√°rhat√≥ ki...
Rem√©nykedj√ľnk, hogy hamar a nyakunkba szakad, ne kelljen sok√°ig v√°rnunk r√°...
Ez a zsidó világ, ez a zsidó rend, ez a zsidó trend
nem kívánatos!
Gyz
#33 | piskota - 2013.10.04. 22:45:45
Egyáltalán nem biztos, hogy a totális összeomlás indítókulcsa a gazdaság kezében van...
Meg ne felejtkezz√ľnk a sz√°mtalan kisebb-nagyobb gazemberr√Ķl, kik n√©vre-sz√≥l√≥an maradand√≥t k√≠v√°nnak alkotni, s tal√°n nem is marad, ki tett√ľket elismerje, avagy el√≠t√©lje...
Gyz
#34 | Seraf - 2013.10.05. 11:24:47
2013. 10.04 : "A sv√°jci hadgyakorlatok a gazdas√°gi √∂sszeoml√°st √©s a menek√ľlt√°radatok ke -
zel√©s√©t modellezik" - 'Cs√Ķdbejutott franci√°k eg√©sz hord√°i sz√°llj√°k meg Sv√°jcot, hogy vissza -
szerezz√©k ellopott p√©nz√ľket. Ilyen √©s ehhez hasonl√≥ k√©pzeletbeli helyzetek megold√°s√°t gya -
korolta a sv√°jci hadsereg a m√ļlt h√©tv√©g√©n nyilv√°noss√°gra hozott hadgyakorlat forgat√≥k√∂ny -
ve szerint ... Az Egyes√ľlt √Āllamokban is tartottak hasonl√≥ hadgyakorlatokat, amelyek sor√°n
a p√©nz√ľgyi √∂sszeoml√°st √©s a polg√°ri felkel√©sek vesz√©ly√©t szimul√°lt√°k - Az amerikai korm√°ny
is tudja, hogy mi k√∂zeledik √©s fokozott √ľtemben k√©sz√≠ti el√Ķ a hatalmi h√°l√≥zatot, hogy k√©pes legyen megbirk√≥zni a k√∂vetkezm√©nyekkel' http://idokjelei....modellezik
#35 | piskota - 2013.10.05. 22:38:56
Azt kell mondanom, hogy valahogy √≠gy kell m√Ľk√∂dnie egy orsz√°g korm√°ny√°nak! K√°r is ragozni, vagy √∂sszevetni...
Gyz
#36 | piskota - 2013.10.08. 07:15:50
Gyakorlatilag minden orsz√°g vezet√©se, lehet√Ķs√©gei ar√°ny√°ban, igyekszik mindent megtenni annak √©rdek√©ben, hogy saj√°t t√ļl√©l√©s√ľket biztos√≠ts√°k...
A jelek szerint ez Svájcban ez a lakosság bevonásával és érdekében történik...
Ez a megold√°s elt√©r az USA felk√©sz√ľlts√©gt√Ķl, a FEMA hal√°lt√°borokt√≥l, a k√©szenl√©tbe helyezett kopors√≥-hegyekt√Ķl...
Gyz
#37 | Seraf - 2013.10.10. 18:25:57
2013. 10. 09 : "Bloomberg megj√≥solta a vil√°ggazdas√°g apokalipszis√©t" - 'Az √ľzleti vil√°g
egyik legelismertebb √ľgyn√∂ks√©ge, a Bloomberg a vil√°ggazdas√°g cs√Ķdj√©t j√≥solja, ameny -
nyiben az USA bejelenti a fizetésképtelenséget' http://hungarian....alipsziset 2013. 10.
10 : "K√©sz√ľl a cs√Ķdre az USA" http://index.hu/g...armageddon
#38 | Seraf - 2013.10.11. 19:11:49
2013. 10. 10 : "Az Egyes√ľlt √Āllamok szak√≠tott a saj√°t alkotm√°ny√°val" - 'Egy rend√Ķr√°llam
van sz√ľlet√Ķben, mely szocialista eszk√∂z√∂kkel kamp√°nyol √©s v√©di a kapitalista elit √©rdeke -
it, de teszi mindezt egyre diktatórikusabb és mások jogait sárba tipró módon ... Tényleg
az amerikai √°llampolg√°rok lefegyverz√©s√©re k√©sz√ľl a hatalom √©s az alkotm√°ny √°ltal biztos√≠ -
tott szabad fegyverviselés jogának eltörlésére' http://vilaghelyz...sajat.html
#39 | Seraf - 2013.10.13. 00:37:22
2013. 10. 11 : " 43 millió embernek nincs elég ennivalója Európában " - ' Az emberek élete
teljesen feje tetej√©re √°llt √©s az elszeg√©nyed√©s folyamatos ... Eur√≥pa az elm√ļlt hat √©vtized
legs√ļlyosabb humanit√°rius katasztr√≥f√°j√°t √©li ' http://idokjelei....-europaban
#40 | Seraf - 2013.10.14. 16:03:29
2013. 10. 08 : "Az √∂sszeesk√ľv√©s padl√≥n van, de m√©g nem bukott el, t√°mad√°s folyik min -
den fronton, amíg le nem mondanak" http://ujvilagtud...g-nem.html

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum