NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az Armageddon "kutat√°s eredm√©nyei"...
Az Armageddon "kutat√°s eredm√©nyei"...A kell√Ķs k√∂zep√©n vagyunk egy glob√°lis vegyi -√©s biol√≥giai fegyverkez√©si versenynek, ami sokkal rosszabb, mint a legrosszabb f√©lelmek a nukle√°ris fegyverekt√Ķl. Ezeket a fegyvereket els√Ķsorban nem a frontokra tervezt√©k, hanem a laborat√≥riumok √©s t√°mogat√≥ik egy orwelli j√∂v√Ķt√Ķl is sokkal rosszabbat hoznak l√©tre a t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek kifejleszt√©s√©nek verseny√©ben, aminek m√°r semmi k√∂ze a glob√°lis ellen√Ķrz√©shez vagy az olajhoz, esetleg ideol√≥gi√°k terjeszt√©s√©hez. A 2001-es Enron-botr√°ny √≥ta nyilv√°noss√°gra ker√ľlt az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°s √©s p√°rhuzamosan a n√©pirt√°si indokgener√°l√°s az√≥ta t√∂bb esetben megbukott esem√©nyeinek egyre b√Ķv√ľl√Ķ halmaza, ahogy sorra kider√ľlnek a nyugati t√∂mb korm√°nyainak megtervezett "terrort√°mad√°sai" saj√°t maguk ellen. Irakban k√∂zel m√°sf√©l milli√≥ ember hal√°l√°t okozt√°k. Palesztin√°ban k√∂zel ugyanennyit, nem sz√°m√≠tva Afganiszt√°n, L√≠bia, Sz√≠ria, Mali stb. n√©pirt√°sait, de l√©leksz√°mban a "terraform√°l√≥" t√∂meggyilkosok 2050-ig el√Ķir√°nyzott 3500 milli√≥ ember elpuszt√≠t√°s√°nak terv√©hez ez eleny√©sz√Ķ. A cionist√°k kevesellik.


A vil√°g jelenleg is szabadl√°bon gar√°zd√°lkod√≥ t√∂meggyilkosai Obama vezet√©s√©vel az USA korm√°nya, √©s a kor√°bbi korm√°nyzatok prominens, "hivatalosan" is b√Ľn√∂z√©ssel foglalkoz√≥ szem√©lyei. Ugyanez a helyzet a brit √©s francia, valamint az izraeli korm√°nyokkal tagjaival kapcsolatban is. T√°mogat√≥ik a hazug cion m√©dia, a "t√∂rv√©nyhoz√°s", a titkosszolg√°latok, a p√©nzvil√°g c√°p√°i, az √°llamilag vez√©relt maffi√°k √©s gengsztereik, kar√∂ltve az √°ltaluk t√°mogatott al-Kaida terrorszervezet gyilkosaival. Ha valakit kihagytam a sorb√≥l, sz√≥ljon...

Az id√Ķj√°r√°s manipul√°ci√≥k egyik r√©sze gyakran j√≥l l√°that√≥ az √©gbolton. A kipermetezett anyagok √∂sszet√©tel√©t vil√°gszerte vizsg√°lj√°k, ismerik, de p√°rhuzamosan a permetez√©sekkel, vegyileg, biol√≥giai fegyverekkel is √°rtanak, √©s elektronikusan manipul√°lj√°k a viselked√©st, mit p√©ld√°ul a engedelmess√©get, agresszi√≥, de kiterjed a tev√©kenys√©g a korai hal√°loz√°s el√Ķid√©z√©s√©re, betegs√©gekre √©s az √∂ngyilkoss√°g elektrom√°gneses szorgalmaz√°s√°ra is.
Az "√°tlagpolg√°r", vagy a most egyre gyakrabban hangoztatott "tucatember" hazamegy, miut√°n kizs√°km√°nyol√≥i sz√°m√°ra megtermelte a betev√Ķre √©s az ellene ford√≠tott fegyverre val√≥t, lerogyva √ľl√Ķ, vagy fekv√Ķ alkalmatoss√°g√°ra, mag√°r bor√≠tja a m√©dia szemet√©t, majd napi rendszeress√©ggel guber√°lni kezd k√∂zte. Napr√≥l napra, h√©tr√Ķl h√©tre megnyugszik, hogy tal√°n nem lesz atomh√°bor√ļ m√©g a h√©tv√©g√©ig... Mik√∂zben √Ķt el√°rul√≥ korm√°nya seg√©dkezik √Ķ √©s saj√°t maga csendes kiirt√°s√°ban. Ezt magyar√°zza a vezet√Ķ eg√©szs√©g√ľgyi orvos, Gennagyij Onishchenko Oroszorsz√°gban. V√©lem√©nye szerint, a katonai strukt√ļr√°k, az Egyes√ľlt √Āllamokban, akik Gr√ļzia ter√ľlet√©n is √°llom√°soznak, a gr√ļz hat√≥s√°gok tudt√°val, egyet√©rt√©s√©vel foglalkozik a tev√©kenys√©ggel, amelyet egyezm√©nyek tiltanak a biol√≥gia ter√ľlet√©n.

A Lugar kutat√°s az egyik z√°rt szervezet Gr√ļzi√°ban. A k√∂zpontot, amely √∂t √©vvel ezel√Ķtt √©p√ľlt amerikai alapokb√≥l, hom√°ly fedi. A helyi lakosok zavarban voltak, hogy mi√©rt nem az USA-ban √©p√≠tettek laborat√≥riumot 270 milli√≥ doll√°r√©rt, mi√©rt egy m√°sik orsz√°gban? A felt√©telez√©sek egyik leggyakoribbika, hogy az USA Gr√ļzi√°ban √°ll√≠t el√Ķ biol√≥giai √©s vegyi fegyvereket. A nagy √©rdekl√Ķd√©snek k√∂sz√∂nhet√Ķen, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok lehet√Ķs√©get kapott a gr√ļz f√∂ld√∂n is kipr√≥b√°lni √©s fejleszteni fegyvereit, t√ľkr√∂zi a rangsorban el√Ķkel√Ķ hely√ľk, vend√©gek k√∂z√∂tt, akik a hivatalos megnyit√≥ra √©rkeztek a k√∂zpontban. √ćgy √©rthet√Ķ, ha az aleln√∂k, a v√©delmi miniszter, Andrew Weber j√°rt ott, aki felel√Ķs az NBC v√©delmi k√©rd√©seiben. A szem√©lyzet fele a k√∂zponti hadseregb√Ķl sz√°rmazik. Ezt mondja az egykori √°llambiztons√°gi miniszter, a gr√ļz Valeri Chaburdzanija. "A lakoss√°gnak gyan√ļs, mert az amerikaiak nem voltak √©rdekeltek a gr√ļz gazdas√°gban, majd hirtelen √©rdekl√Ķd√©st mutattak mindenf√©le biol√≥giai fedett m√Ľveleteket ir√°nt. Gyan√ļba ker√ľlt ez a t√©ny, mivel a katonai munk√°kr√≥l van sz√≥."


Napjainkban senki sem hisz a hivatalos nyilatkozatoknak arr√≥l, hogy az amerikaiaknak semmi k√∂ze ezekhez a kutat√°sokhoz, √©s a k√∂zpont √©p√≠t√©s√©hez, √≠gy a j√°rv√°ny√ľgyi helyzethez sem, mondja a Gr√ļz K√∂zt√°rsas√°g egyik politol√≥gusa, Arshcil Tschkoidze. √Črdemes megjegyezni, hogy ez a labor csak egy l√°ncszem a egys√©ges l√°ncban, az olyan int√©zm√©nyek sor√°ban, amilyeneket fel√©p√≠tettek az amerikaiak sz√°mos eur√≥pai orsz√°gban, de Thaif√∂ld√∂n, Egyiptomban √©s Keny√°ban is. Az Egyes√ľlt √Āllamok hagyom√°nyosan csak akkor j√°rhat el a saj√°t √©rdek√©ben, ha √©rdekelt. A legut√≥bbi vegyi fegyveres t√°mad√°s Sz√≠ri√°ban, elvezette a nyomoz√≥kat a nyomvonalon egy √©vtizedes h√°l√≥zathoz, titkos laborat√≥riumokban, kiterjesztve a Kaszpi-medence √©s a Balti-tenger ter√ľlet√©re. Tal√°n m√©g annyit meg kell jegyezni, hogy a Szovjet√ļni√≥ vegyi -√©s biol√≥giai fegyverek fejleszt√©si k√∂zpontja Gr√ļzi√°ban volt. Az USA-ban sz√©les k√∂rben ismert politikai vezet√Ķk, Alan Grayson, Pat Buchanan, Zbigniew Brzezinski, ahogy a kor√°bbi, √ļgy a legut√≥bbi vegyi fegyveres t√°mad√°sok hamis z√°szl√≥s m√Ľveleteir√Ķl abszol√ļt szkepticizmussal nyilatkoznak az amerikai r√©szv√©tellel kapcsolatos nagyobb k√©rd√©sekr√Ķl. A lid√©rces amerikai titkos laborat√≥riumok k√©rd√©s√©t a sz√Ķnyeg al√° s√∂p√∂rik.

Az √ļjs√°g√≠r√≥, Jeffrey Silverman, aki Gr√ļzi√°ban dolgozik, hozta le az al√°bbi t√∂rt√©netet:


"M√©g 2004-ben szerzett alv√°llalkoz√≥kat a US Department of Defense (voltak benne t√∂r√∂k ​​alv√°llalkoz√≥k is) akik ismert√©k a projektet - a biol√≥giai t√°bort Gr√ļzi√°ban -, √©s a laborat√≥riumi l√©tes√≠tm√©nyek fel√©p√ľltek a Tbilisi rep√ľl√Ķt√©r k√∂zel√©ben. Hamar kider√ľlt, hogy az amerikai korm√°ny √©s a Department of Defense (DoD), szerette volna megvizsg√°lni az √ļj fert√Ķz√Ķ mikrob√°k - mint a l√©pfene t√∂rzsek - hat√°s√°t, a szabad √©g alatti egyik szarvasmarha √°llom√°nyon, Gr√ļzia vid√©ki ter√ľletein. Meg kell jegyezni, hogy ez egy kis orsz√°g, √©s Tbiliszi egykor a k√∂zpontja volt az √°llati -√©s n√∂v√©nyi hadvisel√©snek a szovjet biol√≥gia fegyverek kutat√°s√°ban.
Tudtam, hogy hozz√°f√©rnek a l√©tes√≠tm√©ny adataihoz, √©s besz√©ltem v√°llalkoz√≥kkal, inform√°torokkal. Megtudtam, hogy a laborat√≥riumi h√°l√≥zatot val√≥j√°ban az Egyes√ľlt √Āllamok V√©delmi Miniszt√©riuma m√Ľk√∂dteti √©s t√°mad√≥ jelleg√Ľ. Egyesek m√©g od√°ig is elmer√©szkedtek, hogy azt √°ll√≠tj√°k, az amerikai korm√°ny Gr√ļzia lakoss√°g√°t is felhaszn√°lta tesztel√©sre, r√©szek√©nt a folyamatos kutat√°snak. Ez felveti a k√©rd√©st, hogy a gr√ļzok vissza√©lnek-e a balj√≥s Bioprogrammal, √©s olt√≥anyag szabadf√∂ldi k√≠s√©rleteket v√©geznek. Lehet, hogy neh√©z bizony√≠tani, de az Egyes√ľlt √Āllamok m√°r √©vek √≥ta k√≠s√©rletezik saj√°t n√©p√©n, √©s √≠gy fel tudt√°k haszn√°lni Gr√ļzia n√©p√©n is a beleegyez√©s√ľk n√©lk√ľl. Arr√≥l, hogy a teljes tiszt√°nl√°t√°s r√©szek√©nt a ter√ľleten vizsg√°latokat v√©geztek volna a vakcin√°kkal kapcsolatban, nincs inform√°ci√≥.

Sz√°mos laborat√≥rium sz√©tsz√≥rva Kelet-Eur√≥p√°ban, csatlakozik a k√∂ld√∂kzsin√≥rhoz, a biol√≥giai fegyverek terjeszt√©si "Prevention" programj√°hoz (BWPP), amely fedezet a t√°mad√≥ programhoz. Ha kider√ľl, hogy a mikrobi√°lis t√∂rzsek ellen√°llnak az antibiotikumoknak, a v√≠rus gyorsan elterjed √©s antibiotikum-rezisztens fert√Ķz√©sek okoz.
"
2005-ben indult a CIA vezet√©s√©vel a tev√©kenys√©g a r√©gi√≥ban. B√°r hivatalosan elhagyta a CIA a ter√ľletet, ekkor hoztak l√©tre egy, a CIA √°ltal t√°mogatott mag√°n zsoldos hadsereget. L√©trehoztak egy felel√Ķtlen szervezetet, amely felel√Ķs volt a fejlett genetik√°n alapul√≥ biol√≥giai fegyverek, valamint az olt√≥anyagok kifejleszt√©s√©ben, amely betegs√©g "id√Ķz√≠tett bomb√°kat", vagy "√∂ngyilkos korl√°tokat" jelent. A szervezet vette √°t a vil√°g heroin √ľzlet√©t, a gy√°rt√°st√≥l a forgalmaz√°sig Afganiszt√°nban, amelyeket t√°mogatnak egyes esetekben, a Global Hawk pil√≥ta n√©lk√ľli rep√ľl√Ķg√©p-rendszerek, √©s a nemzetk√∂zi j√°ratok. Ilyen biol√≥giai fegyvereket gy√°rtanak jelenleg Kazahszt√°non k√≠v√ľl Gr√ļzi√°ban, Bulg√°ri√°ban, Rom√°ni√°ban, Szlov√©ni√°ban √©s Lengyelorsz√°gban. Az egyik gy√°r L√≠bi√°ban tal√°lhat√≥. 2006-ban √©p√ľlt, USA √ľgyn√∂k√∂k √©s Wikileaks is jelentette, b√°r az ukrajnai Baxter gy√≥gyszer(m√©reg)gy√°rt√≥ le√°nyv√°llalat√°nak is kider√ľlt a tev√©kenys√©ge a 2009. √Ķszi H1N1 j√°rv√°nyban, illetve kialak√≠t√°s√°ban.

Egy√ľttm√Ľk√∂dve a "szakemberek", az Egyes√ľlt √Āllamokban, Porton Down-ban, az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban, az √∂sszes rendelkez√©sre √°ll√≥ k√≥rokoz√≥t begy√Ľjtik, n√©ha lopnak is egyetemi laborat√≥riumokb√≥l, √©s nyilv√°nos helyeken t√∂rt√©n√Ķ felhaszn√°l√°ssukat is be√©p√≠tik az "Armageddon" kutat√°sba. A "kutat√°shoz hozz√°tartozik", hogy a kutat√°sban r√©sztvev√Ķ tud√≥sokat meg√∂lik. Az "√∂ngyilkos" Dr. David Kelly hal√°la is ennek a szervezetnek tudhat√≥ be, mint ahogy John Wheeler III meggyilkol√°sa is. Link Link Link
T√∂bb tucat m√°s tud√≥st is meg√∂ltek m√°r a kapcsolatos szervezetek. M√©g Michael Hastings √ļjs√°g√≠r√≥ is ennek volt az egyik √°ldozata. Link
A folyamatban l√©v√Ķ "terraform√°l√°s" mellett elt√∂rp√ľl a sz√≠riai sarin-g√°z t√°mad√°s. A cionista hatalom emberirt√°si hajlamai betegs√©gg√© fajultak, ami messze t√ļl mutat a geopolitikai √©s a multinacion√°lis c√©gek manipul√°ci√≥in. C√©lk√©nt, a lakoss√°g bizonyos genetikai vari√°nsai k√∂nnyen ker√ľlnek a c√©lkeresztbe. A v√°rhat√≥ √©lettartam megr√∂vid√≠t√©se, a cs√∂kken√Ķ termel√©kenys√©g, a szeg√©ny√≠tett ur√°n haszn√°lata, vagy az id√Ķj√°r√°s befoly√°sol√°sa is r√©sze cionista c√©lok megval√≥s√≠t√°s√°nak.

Az ut√≥bbik√©nt eml√≠tett id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°snak is egyre t√Ķbb √©szlelhet√Ķ hat√°sa van. Az √Čszaki-Sark jeg√©nek olvad√°s√°val p√°rhuzamosan h√≠zik a D√©li-Sark jege. Glob√°lsi felmeleged√©sre hivatkozva szednek be √©vi 4 trilli√≥ (itt 4 billi√≥) doll√°rt CO2-ad√≥ c√≠msz√≥val, de felhaszn√°l√°s√°r√≥l nincs r√©szletez√©s. Arr√≥l sem, hogy a 2010. december√©ben rendezett koppenh√°gai konferenci√°ra mi√©rt hamis adatokkal √©rkeztek a vil√°g √ļjrafeloszt√°s√°n munk√°lkod√≥k. Haz√°nkban m√°r csak alig felismerhet√Ķ a tavasz, √©s az √Ķsz. A GWEN-tornyokkal, "NATO radarokkal" √©s HAARP √°llom√°sokkal befoly√°solt, vegyi-permetez√©sekkel kombin√°lt id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°ssal szab√°lyozz√°k az √©lelmiszer termel√©st, de a tudatot is. 2010-ben a vil√°gon, √ļn. "term√©szeti katasztr√≥f√°k okoztak" rossz term√©st. Ausztr√°li√°ban √°rv√≠z, Oroszorsz√°gban asz√°ly, Eur√≥p√°ban az √©vszakban eddig soha el√Ķ nem fordul√≥ hideg okozott term√©skies√©st. M√©g rendelkez√©s√ľnkre √°llnak a m√Ľholdfelv√©telek, az Ukrajna k√∂zep√©n "mintha elv√°gt√°k volna" vegyi permetez√©sekr√Ķl. 2011-re bor√≠t√©kolhat√≥k voltak az √©hs√©gl√°zad√°sok a III. vil√°gban. Az "Arab tavasz" sz√ľl√©s helyett csak egy rosszul siker√ľlt abortusz lett az elszenved√Ķinek, de nem vett√©k √©szre, hogy kik v√©gzik a "magzatelhajt√°st", √©s milyen m√≥dszerekkel.


A "felt√©teles m√≥d" m√°r nem haszn√°lhat√≥. Megjelentek a DNS-specifikus v√≠rusok, betegs√©gek, egyenl√Ķre m√©g csak az √°zsiaikat megt√°mad√≥kr√≥l tudunk, de sokat "√≠g√©r" a SARS vagy a mad√°rinfluenza is, a l√©pfen√©r√Ķl nem is besz√©lve. Az ilyen "kutat√°sok" miatt m√°r t√∂bb billi√≥ doll√°r elt√Ľnt, de milli√°rdokat k√∂ltenek ezoterikus kutat√°sokra is. Az Army Corps of Engineers keret√©ben m√°r √≠rtam az izraeli ellen√Ķrizetlen fejleszt√©sekr√Ķl, az ott felhalmozott vegyi -√©s nukle√°ris fegyverekr√Ķl, az amerikai, de az eg√©sz vil√°g ad√≥fizet√Ķinek ellopott p√©nz√©b√Ķl "finansz√≠rozva". A laborat√≥riumok ugyanolyan val√≥s√°gosak, mint az, hogy az NSA k√©mkedik mindenki ut√°n a vil√°gon, √©s Obama, a t√∂meggyilkos m√©g k√©ri is a vil√°got, hogy seg√≠tsenek megf√©kezni azt a terrorizmust, amit az USA, Izrael, Nagy-Britannia, Franciaorsz√°g hozott l√©tre √©s √ľzemeltet. Egyre t√∂bb a felismert "hamis z√°szl√≥"...

Ki ne ismern√© a "m√≥dszert", amikor egy kis termet√Ľ, vagy m√©g fiatal, belek√∂t k√©t-h√°rom, n√°la sokkal er√Ķsebb, nagyobb, gyan√ļtlan emberbe, √©s amikor meg akarj√°k pofozni a szem√©tked√©s√©rt, el√Ķker√ľl 5-6 vagy 10 tagbaszakadt, l√°that√≥an "nagy gyakorlattal" rendelkez√Ķ ver√Ķember, akik "megv√©dik" √©s k√°rp√≥tl√°sk√©nt f√°jdalomd√≠jat szednek?
A helyzet ugyanez Izraellel. A terror√°llamot az√©rt hozt√°k l√©tre, hogy √°lland√≥ fesz√ľlts√©gforr√°st jelentsen a K√∂zel-Keleten, de mostm√°r az eg√©sz vil√°gon. Izrael tal√°n az egyetlen rendszer a bolyg√≥n a vegyi fegyverek ter√©n, k√ľl√∂n√∂sen a polg√°rok ellen haszn√°ltak eset√©ben (G√°za), aki nem csak gy√°rt, hanem haszn√°l is vegyi fegyvereket √°rtatlan polg√°rok ellen. A nemzetk√∂zi szervezetek hi√°ba k√©rik, hogy a nemzetek l√©pjenek fel ez ellen. Nem f√©l a vegyi fegyverekr√Ķl sz√≥l√≥ egyezm√©nyekt√Ķl, mert a CIA szerint, 1982-t√Ķl az Izrael birtok√°ban l√©v√Ķ vegyi -√©s atomfegyverek termel√©s√©t √©s felhaszn√°l√°s√°t a mai napig senki sem zavarta, ahogy nincs fegyverzet ellen√Ķrz√©si enged√©ly, hogy megl√°togass√°k az izraeli fegyverarzen√°l t√∂megpuszt√≠t√≥, k√∂zt√ľk vegyi fegyvereinek titkos t√°rol√≥it, gy√°rait.


Eddig csak hat orsz√°g nem √≠rta al√° a vegyi fegyverekr√Ķl sz√≥l√≥ egyezm√©nyt. A Vegyi Fegyver-tilalmi Egyezm√©ny a legfontosabb egyezm√©ny az ilyen t√≠pus√ļ t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek gy√°rt√°sa √©s t√°rol√°sa ellen. 1993. Janu√°r 13-√°n √≠rt√°k al√° P√°rizsban √©s New Yorkban, 165 ENSZ-tag√°llam r√©szv√©tel√©vel, √©s 1997. √Āprilis-29-t√Ķl k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ, kiv√©ve Izraelt, Mianmart, Angol√°t, Egyiptomot, √Čszak-Kore√°t √©s D√©l-Szud√°nt. Izrael a nukle√°ris egyezm√©nyeket sem, mert "kiv√©ve a gyevi b√≠r√≥t", de majdcsak j√∂n egy M√°ty√°s kir√°ly...
Id√Ķszer√Ľ is lesz, mert az USA finansz√≠roz√°s√°ban m√°r csak a vil√°gt√≥l ellopott p√©nzek tudn√°k tov√°bb fenntartani a hadvisel√©s√ľket, de ugye a kapzsis√°g...
Az√©rt m√©g nem kell le√≠rni az ellenfelet, mert Eur√≥pa, Ausztr√°lia, Kanada √©s az USA lakoss√°g√°nak legkegyetlenebb megsarcol√°sa m√©g csak most k√∂vetkezik. Fizess a saj√°t v√≠zed√©rt, a leveg√Ķ√©rt, az ellenszer√©rt, ha megm√©rgez a hatalom, az orvosi kezel√©sek√©rt, amit v√≠rus √©s bakt√©riumfegyverek okoznak, √©s szavazz legyilkol√≥idra, hogy jelezd, √∂nk√©ntes √∂ngyilkos vagy, aki k√©szs√©gesen irtja ki m√©g saj√°t mag√°t is!

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#81 | spartakusz - 2013.10.21. 05:36:47
Szevasztok!

√ögy bizony Gyz - j√∂v√Ķre lesz az 500 . √©vfordul√≥ja D√≥zsa elpuszt√≠t√°s√°nak - √©s ismerj√ľk spartacus sors√°t is.

Ennek tudat√°ban mit kell tenn√ľnk, hogy a mai fel√©bred√©s sorsa ne √ļgy v√©gz√Ķdjenek - √©n le√≠rtam - t√∂bbet nem ism√©tlem magam - keresd vissza - a diagn√≥zis ismert - a hal√°los ellens√©g √©l√Ķben csin√°lja - nem sz√≠vbajj√≥s ha kell nemzet vezet√Ķt meg√∂let - vagy egy eg√©sz rep√ľl√Ķ KORM√ĀNY szem√©lyzetet tesz el l√°b al√≥l - meg stb. mi benn√ľnk meg nem tudatosul - p√©ld√°ul G√ĀBOR MELL√Č √ĀLLNI SZ√ČLES MELL√ČNYEL - VAGY A TEGNAPI DEVIZ√ĀSOK AMI M√ĀR TUDJUK NEM AZ - MEGOSZT√ďD√ĀSA MEG STB.
GY√ĖTRELMES GONDOLATOK GY√ĖT√ĖRNEK

ID. kISS l√ĀSZL√ď
#82 | spartakusz - 2013.10.21. 05:40:11
http://www.artson...utalisabb/

YYYY

√ČS TUDD A ZSARNOKOKRA MINDIG EZ A SORS V√ĀR:

http://www.origo....istan.html

ID. kISS l√ĀSZL√ď
#83 | piskota - 2013.10.21. 09:04:02
Spari!
Ilyen alapon ne reménykedj!
A ránk-kényszerített rendszer igen jól lett kitalálva, s minden ellenállásra reagálva, tovább tökéletesítik...
Ez egy√©bk√©nt egy nagyon egyszer√Ľ j√°tszma.., csak azt kellene m√°r v√©gre sokaknak felfogni, hogy lehets√©ges a rossz-ir√°ny√ļ, s√∂t√©t hatalombitorl√≥k hatalmi appar√°tus√°t minden-t√©ren t√ļlterhelni, ellehetetlen√≠teni! Olyan alapon, amik√©nt √Ķk a lakoss√°got lehetetlen√≠tik el...
K√©szs√©ges √°llampolg√°rk√©nt, alattval√≥k√©nt sz√©tr√°gni a rendszer tart√≥oszlopait, mik√©nt a termeszek mutatnak p√©ld√°t, hogy meglegyen az el√Ķfelt√©tele annak, hogy a legkisebb behat√°sra √∂sszeomoljon az eg√©sz t√°kolm√°ny.
Ez √≠gy le√≠rva ak√°r demag√≥gi√°nak is √©rt√©kelhet√Ķ, holott, tal√°n sz√Ľkl√°t√≥k√∂r√Ľs√©gem ok√°n, jelenleg m√°s j√°rhat√≥ utat nem l√°tok...
Hosszan √©rvelni val√≥s, vagy v√©lt igazam mellett nem sz√°nd√©kozom, de most, okt√≥berben, a forradalmi h√≥nap k√∂zep√©n, tudom√°sul kell venni, hogy az elnyom√≥ glob√°lis rendszer jelent√Ķs l√©p√©sel√Ķnnyel rendelkezik, s jelenleg es√©lytelen forradalmi v√°ltoz√°st v√°rni, rem√©lni...
Viszont, minden m√°sra √©s mindenkire, sz√ľks√©g van!

√ögy, egyebekben: mennyit fogyt√°l? √Āllni, j√°rni tudsz-e? Sz√≥t √©rteni esetleg a szomsz√©dokkal? Legal√°bb azokkal, kik n√©mi ismerettel rendelkezve fog√©konyabbak felfogni, hogy mi is t√∂rt√©nik k√∂r√ľl√∂tt√ľnk, vel√ľnk...
Gyz
#84 | Seraf - 2013.10.22. 03:10:04
2013. 10.19 : "Sz√°mszer√Ľs√≠tett√©k az "embertelen" gyilkoss√°gokat" - 'Pakiszt√°n meger√Ķs√≠ -
tette, hogy az elm√ļlt √©vtizedben mintegy 2200 emberrel v√©geztek az orsz√°gban dr√≥nok,
azaz amerikai pil√≥ta n√©lk√ľli rep√ľl√Ķg√©pek csap√°sai, s k√∂z√ľl√ľk legal√°bb 400-an civilek vol -
tak ... Washington elismeri a jemeni és a pakisztáni drónprogram létezését, de az egyes
m√Ľveletekr√Ķl nem ad inform√°ci√≥t, √©s sz√°mokat sem k√∂z√∂l' http://mno.hu/kul...at-1190971

2013. 10.21 : "Az √ľzenetet √°tadt√°k, de vajon vett√©k is ?" - 'A legt√∂bb ember, sok keresz -
t√©nyt is bele√©rtve, gondolkod√°s n√©lk√ľl elutas√≠tja, √©s negat√≠v jelz√Ķkkel √≠rja le Dianne tett√©t.
Viselked√©s√©b√Ķl √≠t√©lve, Dianne pontosan erre sz√°m√≠tott √©s ez√©rt is k√ľzd√∂tt a r√° b√≠zott fela -
dat teljesítése ellen ... A férj elmondta, hogy az esemény után Dianne teljesen nyugodtan
viselkedett √©s l√°that√≥lag megk√∂nnyebb√ľlt, mint aki h√Ľen teljes√≠tett egy r√°b√≠zott feladatot'
http://idokjelei....-vettek-is { √ČS PLUSZ A #75-√ĖS HSZ http://hungarianr...=361#c6617 }
#85 | Tulok - 2013.10.22. 06:22:42
Seraf! Dianne Reidy √ľzenete el√©g vil√°gos, √©s egy√©rtelm√Ľ. Hihetetlen, hogy az amerikaiak elhiszik azt a rizs√°t, hogy egy nemzet lesz bel√Ķl√ľk att√≥l, hogy a vil√°g szemete nagy r√©sz√©t oda sodorja a sz√©l, √©s √°llampolg√°rs√°got kapva nem marad mindenki √°ltal ut√°lt √≠r, maffi√≥z√≥ olasz, band√°kba t√∂m√∂r√ľlt n√©ger, csal√≥ zsid√≥, vagy len√©zett latin-amerikai, de sorolhatn√°nk a megosztotts√°g okait.
Ami m√©g √∂sszek√∂t√∂tte a lakoss√°got, a kereszt√©ny vall√°s volt, de pont a vall√°s sz√©tver√©se volt a c√©l m√°r 200-225 k√∂z√∂tt is, az √ďtestamentum zsid√≥k √°ltali r√≥mai meg√≠r√°skor, √©s ugyancsak a zsid√≥k √°ltal, R√≥m√°ban 350-375 k√∂z√∂tt k√©sz√ľlt √öjtestamentumnak is, ahogy a k√∂zelm√ļltig is (2000).
Ezek ut√°n ne csod√°lkozzon senki, hogy az USA n√©pess√©g√©nek jelent√Ķs r√©sze teljesen h√ľlye, b√°r van sok norm√°lis is, de azokat meg a fek√°kkal - ahogy magukat nevezik - rasszizmusra hivatkozva terroriz√°ltatj√°k. Ilyen √∂sszet√©tel mellett nem neh√©z bemagyar√°zni a h√ľlye amerikai katon√°nak, hogy a haz√°j√°t v√©dte Vietnamban, Kore√°ban, Afganiszt√°nban, √©s nem a k√°b√≠t√≥szer maffia haszn√°t, vagy a Rothschildok √©s Rockefellerek olaj√°t rabolta √∂ssze, gyilkolt √©s gyilkol a K√∂zel-Keleten √©s √°ltal√°ban vil√°gszerte.
#86 | Seraf - 2013.10.26. 09:03:38
Tulok .

Lehet, hogy náluk még gyengébb a történelem tanítása, mint nálunk. Vagy direkt nem kö -
vetelm√©ny tudni, hogy minden birodalom velej√°r√≥ja volt a n√©pi ( de m√Ľvi ) olvaszt√≥t√©gely .

"Russel E. Brand az emberis√©g kizs√°km√°nyol√°sa ellen" - ' A n√©pszer√Ľ angol sz√≠n√©sz hat√°ro -
zott felsz√≥lal√°sa a t√°rsadalmi √©s gazdas√°gi egyenl√Ķtlens√©g ellen. Csak olyan rendszereket
hagyhatunk meg, amelyek az emberiséget és a bolygót szolgálják ... Nem olyanokat, ame -
lyek az elitet szolgálják, legyen az akár politikai vagy társasági elit - Jelenleg ez történik'


  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum