NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Forradalom vagy harmadik vil√°gh√°bor√ļ
Forradalom vagy harmadik vil√°gh√°bor√ļAm√≠g az emberek nem v√°lnak, v√°lhatnak politikailag el√©g intelligens√© ahhoz, hogy ezt a val√≥s√°got, √©s a kiv√°lt√≥ okait a jelenlegi v√°ls√°gnak meg√©rts√©k, addig nem lesznek k√©pesek legy√Ķzni azt, ami miatt az √©letsz√≠nvonal tov√°bbra is cs√∂kkenni fog, √©s mindannyiunkat lass√ļ hal√°lra √≠t√©li a neo-feud√°lis rendszerre √©p√ľl√Ķ ad√≥srabszolgas√°g. Az √°tlagember rettenetesen naiv kapcsolatban azzal, hogy mennyire romlott, korrupt √©s szenved√©lybeteg "t√°pvezet√©keken" √©l a bankkartell. A m√©di√°n kereszt√ľli kontrollt √©s dominanci√°t megtartott√°k, √©s az emberis√©g elleni b√Ľncselekm√©nyek m√©g v√©letlen√ľl sem nev√©n nevezve ker√ľlnek ki a k√∂ztudatba. A glob√°lis puszt√≠t√°s √©s n√©pirt√°sok m√°r konkr√©t cselekedetek. Az eredm√©ny egy gyan√ļtlan lakoss√°g zavaros √©s passz√≠v emberei, akiknek a j√∂v√Ķj√©t let√©pt√©k a feje f√∂l√ľl, k√∂zvetlen√ľl a szem√ľk l√°tt√°ra, an√©lk√ľl, hogy szervezett v√©delmet √©s ellen√°ll√°st tan√ļs√≠tan√°nak. Ahogy a r√∂gz√ľlt glob√°lis banki kartell tov√°bbra is ir√°ny√≠tja az orsz√°gok belpolitik√°j√°t, a politikai tervezet k√∂vetkez√Ķ f√°zisban a v√°ls√°g elker√ľlhetetlen jellemz√Ķje az eszkal√°l√≥d√≥ t√∂meges er√Ķszak.


Az Army War College kijelentette, a Pentagon "er√Ķszakos, strat√©giai zavarkelt√©sre k√©sz√ľl az Egyes√ľlt √Āllamokon bel√ľl "√©s a "sz√©les k√∂rben elterjedt civil er√Ķszak" miatt "c√©ltudatos nemzeti ellen√°ll√°st hirdet." Hogy mi j√∂n, a jelek vil√°gosak. Zavarg√°sok √©s az er√Ķszak k√∂vetkezt√©ben a gazdas√°gi v√°ls√°g m√°r tapasztalt sok orsz√°gban, szerte a vil√°gon. Azonban zavarg√°sok m√©g nem fordultak el√Ķ az Egyes√ľlt √Āllamokban. Sok elm√©let l√©tezik, hogy mi√©rt volt olyan kev√©s ellen√°ll√°s az amerikai lakoss√°g r√©sz√©r√Ķl eddig, √©s ebbe sz√°mos t√©nyez√Ķ j√°tszott bele. A legjelent√Ķsebb t√©nyez√Ķ az, hogy fontos volt a szoci√°lis h√°l√≥ program, amivel megakad√°lyozt√°k, hogy az emberek sz√©ls√Ķs√©ges int√©zked√©seket tegyenek. A "m√≥dszer" m√°s orsz√°gokban, els√Ķsorban Eur√≥p√°ban is lanyhul√≥ er√Ķvel, de m√©g m√Ľk√∂dik. Logikusan, a szoci√°lis h√°l√≥ gondoskodik arr√≥l, hogy az emberek belek√©nyszer√≠thet√Ķek legyenek egy olyan helyzetbe, ami a "szeg√©nys√©g ellen k√ľzdelem programjaiban" elvezet a glob√°lis megfigyel√©s "csere alap√ļ" (zsarol√°s szint√Ľ) kialak√≠that√≥s√°g√°hoz, az √©lelmiszer-b√©lyegekhez, a munkan√©lk√ľli ell√°t√°sokhoz, az orvosi √©s gy√≥gyszer√©szeti kiszolg√°ltatotts√°ghoz.

Ez m√°r t√ļlny√ļlik a szoci√°lis h√°l√≥ rendszer√©n, amelyet arra terveztek, hogy elvezessen ahhoz, hogy l√©nyegesen kevesebbet kapjanak az emberek, mint amennyi lehets√©ges. Ezt a "biztons√°gi h√°l√≥ rendszert" m√°ra m√°r lecsapolt√°k, az √∂sszes tartal√©k er√Ķforr√°st ellopt√°k, √©s nyilv√°nval√≥an nem tarthat√≥ fenn a jelenlegi gazdas√°gi √©s politikai felt√©telek mellett. A t√°rsadalmi nyugtalans√°g √©s az er√Ķszak kit√∂r√©se el√Ķbb-ut√≥bb elkezdi bubor√©kait egyre gyakrabban √©s s√Ľr√Ľbben eregetni a felsz√≠nre, √©s az uralkod√≥ "elit" nem lesz k√©pes fenntartani a hatalm√°t, vagy egyszer√Ľen becsapni a t√∂megeket a mainstream m√©dia propagandag√©pezet√©n kereszt√ľl. A nagyhatalmak eset√©ben ez v√©gzetes k√∂vetkezm√©nyekkel j√°rhat, az uralkod√≥ (rabl√≥) elit sz√°m√°ra. Hatalmi strukt√ļr√°juk csak polg√°ri ir√°ny√≠t√°s mellett fenntarthat√≥. A katonai ir√°ny√≠t√°s hamar megunja a "polg√°ri parancsokat". Az USA k√©t vil√°gh√°bor√ļt is √ļgy v√©szelt √°t, hogy a polg√°ri b√°b-ir√°ny√≠t√°s a hely√©n maradt, de m√°ra sz√°molni kell azzal, hogy a d√©l-karolinai atomrobbant√°st megtagad√≥ t√°bornokok k√∂vet√Ķi m√°r nem √©rik be a f√©lre√°ll√≠t√°suk t√©ny√©vel. A v√°rhat√≥ "eredm√©nyek" √≠gy is l√°ncreakci√≥t ind√≠tanak el. Az USA gazdas√°gi √∂sszeoml√°sa els√Ķk√©nt eur√≥pai √∂sszeoml√°st eredm√©nyez, ami K√≠na k√©t legnagyobb piac√°nak elveszt√©s√©t jelenti. K√≠na, b√°rmennyire nagy √©s l√°tsz√≥lag er√Ķs, t√∂bb sz√°z milli√≥ ember munkan√©lk√ľlis√©g√©vel √©s el√©gedetlens√©g√©vel nem fog tudni megbirk√≥zni, √©s ezt a BRICS orsz√°gai sem tudj√°k kompenz√°lni az amerikai √©s eur√≥pai piac kies√©s√©t.

Ha a lakoss√°g t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge k√∂zvetlen√ľl √©rzi a negat√≠v hat√°sokat saj√°t √©letsz√≠nvonal√°ban, a propaganda rendszer √∂sszeomlik. Az ill√ļzi√≥ sz√©tfoszlik, √©s az emberek v√©gre elkezdenek b√∂lcselkedni azon, hogy milyen sz√∂rny√Ľ √°tver√©st j√°tszottak vel√ľk. Amikor fel√©brednek a saj√°t -√©s a m√©dia okozta √°lomb√≥l, √©s r√°j√∂nnek, hogy √Ķk most egy r√©m√°lmot √©lnek meg mint √Ķr√ľltek, √©s mint olyat, ami nem csak annak hangzik, r√°j√∂nnek, hogy val√≥j√°ban saj√°t maguk, saj√°t √©rdekeik ellen szavaztak. Az apatikus t√∂bbs√©g nem szavaz, de akt√≠v lesz az √∂nfenntart√°s √©rdek√©ben, mert a t√ļl√©l√©si √∂szt√∂nt nem k√∂nny√Ľ h√°tt√©rbe szor√≠tani. Egyre t√ľrelmetlenebb hangok, √≠r√°sok √©s jelz√©sek k√∂zlik az √ļn. uralkod√≥ oszt√°llyal, hogy vegye √©szre, egyre kevesebbet √©r a b√°b politikusok szavazata, fejek fognak hullani, a sz√≥ szoros √©rtelm√©ben. Michael T. Klare (Planet a Brink): "Mivel az emberek elvesztik a bizalmukat a k√©pess√©g ir√°nt, hogy a piacok √©s a korm√°nyok, megoldj√°k a glob√°lis v√°ls√°g probl√©m√°it, val√≥sz√≠n√Ľ, hogy heves tiltakoz√°sok t√∂rnek ki, vagy t√°mad√°s m√°sok, a felel√Ķs√∂k elit√©l√©s√©re, bele√©rtve a korm√°nyzati tisztvisel√Ķket, a vezet√Ķket, f√∂ldesurakat, a bev√°ndorl√≥kat √©s az etnikai kisebbs√©geket (a lista a j√∂v√Ķben bizony√≠that√≥an hosszabb lesz √©s nyugtalan√≠t√≥). Ha a jelenlegi gazdas√°gi katasztr√≥fa tov√°bb is √≠gy alakul, amire Obama eln√∂k √ļgy hivatkozott, hogy a "elveszett √©vtized", az eredm√©ny lehet glob√°lis t√°j, tele gazdas√°gil t√ľzf√©szkek megr√°zk√≥dtat√°saival".


Az egykori nemzetbiztonsági tanácsadó, Zbigniew Brzezinski is kifejezte félelmét:
"√Čn agg√≥dok, mert mi t√∂rt√©nik, ha milli√≥ √©s milli√≥ munkan√©lk√ľli lesz, az emberek t√©nyleg szembe ker√ľlnek Dire Straits (sz√∂rny√Ľ szorosokkal). √Čs mi lesz addig, ameddig a dolgok rem√©lhet√Ķen javuln√°nak."
Persze a jelenlegi helyzet okoz√°s√°nak egyik f√Ķkolomposa sz√°j√°b√≥l neh√©z lenne elhinni, hogy az emberek sorsa komolyan aggasztan√°, b√°r krokodilk√∂nnyeket eddig is hullatott a v√©n h√≥h√©r. T√∂bbek k√∂zt az √Ķ √°ldatlan tev√©kenys√©g√©nek is eredm√©nyek√©nt, a "terrorizmus elleni harc" hamis z√°szlaj√°t felv√°ltja a "civil er√Ķszak", √©s a "bels√Ķ rend √©s emberi biztons√°g" szint√©n hamis z√°szlaj√°ra hivatkoz√°s, az orsz√°gon bel√ľli √°llamterror kialak√≠t√°s√°ra, a stat√°rium bevezet√©s√©t szorgalmazva. A "f√©lelmekt√Ķl gy√∂t√∂rt patk√°nyok" sor√°ban term√©szetesen megtal√°lhat√≥k azok a szervezetek is, amelyek legf√Ķbb eszk√∂z√∂kk√©nt Sorossal, Brzezinskivel, Kissingerrel, a Rockefellerekkel, Rothchildokkal kar√∂ltve, vagy ink√°bb kiny√ļjtott karjukk√©nt, r√©szt vettek a v√°ls√°g l√©trehoz√°s√°ban. Az IMF √©s a Vil√°gbank m√°r r√©g√≥ta foglalkozik a t√°rsadalmi felfordul√°ssal, "IMF l√°zad√°s" c√≠msz√≥val, amely a titkos cs√°sz√°rs√°gi gazdas√°gi m√Ľveletek√©nt Joseph Stiglitz, The Observerben kisziv√°rogtatott Pallas-interj√ļban lek√∂z√∂ltek alapj√°n, h√°rom (3,5) l√©p√©sben - ami val√≥j√°ban n√©gy l√©p√©s - oldja meg a k√©rd√©st. A Nobel-d√≠jas k√∂zgazd√°sz szerint, aki kor√°bban a Vil√°gbank vezet√Ķ k√∂zgazd√°sza √©s aleln√∂ke volt, a h√°rom (3,5-4) l√©p√©s taktik√°ja elker√ľlhetetlen k√∂vetkezm√©nyek√©nt a lakoss√°g jelent√Ķs r√©sz√©nek elveszt√©s√©hez vezet, ami elengedhetetlen a t√ļl√©l√©shez. Nem kell sok√°ig kotor√°szni ideol√≥gi√°kt√≥l, izmusokt√≥l, HAARP besug√°rz√°st√≥l, vegyi-permetez√©sekt√Ķl, m√Ľkaj√°kt√≥l, √°rtalmas "gy√≥gyszerekt√Ķl" roggyant elm√©nkben, hogy felismerj√ľk az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©s√©nek 50-50-50 c√©lkit√Ľz√©seit.

Amerika √©s Eur√≥pa szembeker√ľlt a legs√ļlyosabb foglalkoztat√°si v√°ls√°ggal, ami a 1930-as √©vekhez hasonl√≥an hatalmas kock√°zatot jelent, √©s "egy robban√°sig fesz√ľlt t√°rsadalmi nyugtalans√°got" eredm√©nyez, hacsak nem v√°ltoztatnak √≥vatosan, a Nemzetk√∂zi Valutaalap "figyelmeztet√©se" hat√°s√°ra. Az alattomos az IMF, a k√∂zelm√ļltban ind√≠tott propaganda kamp√°nyt, nyilv√°nosan becsm√©relve a deficitet okoz√≥ k√∂lts√©gvet√©si megszor√≠t√°sokat √©s megszor√≠t√≥ int√©zked√©seket. Azonban a sz√≠nfalak m√∂g√∂tt, m√°r arra k√©nyszer√≠tve a v√©grehajt√°sukat, √©s √≠gy a szok√°sos kereslet cs√∂kkent√©st el√Ķid√©zend√Ķ, hogy a l√©tfontoss√°g√ļ szoci√°lis szolg√°ltat√°sokat √©s az √°llami kiad√°sokat kell cs√∂kkenteni, amit a cs√∂kkent√©st v√©grehajtva zavarg√°sok fognak k√∂vetni. Az Economistben Dean Baker azt √≠rja: "A k√∂zponti bank√°rok √©s cinkosaik az IMF-ben dikt√°lj√°k a politik√°t a demokratikusan v√°lasztott korm√°nyoknak. A program √ļgy t√Ľnik, hogy mindenhol egyforma, visszav√°gott nyugell√°t√°sok, cs√∂kkentik az √°llami t√°mogat√°st az eg√©szs√©g√ľgyben, gyeng√≠ti a szakszervezeteket √©s az egyszer√Ľ munk√°sok csak fizet√Ķs darabjai a j√°t√©knak."


M√≠g az IMF-nek nem okoz probl√©m√°t figyelmeztetni a nyugd√≠jasok "t√ļl sok a szoci√°lis juttat√°saira", a "m√°sik oldal" nyilv√°nval√≥an nem tal√°lta a hangj√°t, amikor a k√©rd√©s az volt, hogy a szem√©t √©rt√©kpap√≠rokkal a Goldman Sachs vagy a Citigroup tev√©kenys√©g√©t seg√≠tette, hogy "√ľzemanyagot biztos√≠tson" a h√°z-botr√°ny bubor√©kj√°hoz. Az amerikai √©s a glob√°lis gazdas√°got m√°r kifosztott√°k √©s megsemmis√ľlt helyrehozhatatlanul. A legt√∂bb komoly k√∂zgazd√°sz is elismeri, hogy a korm√°nyok m√°r kimer√≠tett√©k a t√Ķk√©j√ľket a "bankok megment√©s√©re", √©s figyelembe v√©ve a p√©ld√°tlan, politikusok seg√≠ts√©g√©vel l√©trehozott kezelhetetlen mennyis√©g√Ľ ad√≥ss√°got. A szan√°l√°s a k√∂zelm√ļltban √ļjra megindult, v√©gs√Ķ szakaszak√©nt a fosztogat√°snak, √©s a tov√°bbi konszolid√°ci√≥ a gazdags√°gokban soha nem l√°tott m√©rt√©kben. M√©g mindig t√∂bb t√≠z trilli√≥ doll√°ros ad√≥ss√°got rejtenek off-book-ok √©s t√∂bb sz√°z doll√°rmilli√°rdokat a s√∂t√©t, derivat√≠v k√∂telezetts√©get rejt√Ķ medenc√©k. Mivel a visszaes√©s folytat√≥dik, semmi sem maradt, hogy a gazdas√°g √©l√©nk√≠t√©s√©re ford√≠ts√°k, a tartal√©kok √©s a biztons√°gi h√°l√≥k m√°r el√©rt√©k a hat√°raikat.

Talán érdemes néhány szót ejteni arról, hogy a császári fasiszta banki kartell hogyan fog reagálni a lázadásra. Hogyan fogják fenntartani hatalmukat az egyre jobban radikalizálódó és ellenséges amerikai és európai lakosság ellen?
Els√Ķsorban arra t√∂rekednek, hogy elh√°r√≠ts√°k a szervezett l√°zad√°sokat, de m√°r n√∂vekednek a propaganda er√Ķfesz√≠t√©si k√≠s√©rletei, hogy megossz√°k √©s elvonj√°k a lakoss√°g figyelm√©t. A taktika az "oszd meg √©s uralkodj strat√©gia" m√°r a teljes "kijelz√Ķn" megjelent. A hagyom√°nyos m√©di√°ban drasztikusan n√Ķtt a lefedetts√©g √©s r√°ir√°ny√≠totta a figyelmet a megosztotts√°g retorik√°j√°ra - a megoszt√≥ k√©rd√©sekben, mint a bev√°ndorl√°s, a rasszizmus, etnikai -√©s vall√°si fanatizmus, a "lusta munkan√©lk√ľliek", "jogosults√°gi j√≥l√©t" √©s a homoszexu√°lis h√°zass√°g. Megosztja, √©s elvonja a lakoss√°got, megakad√°lyozza a t√∂megek megszervez√©s√©t az igazi elnyom√≥k ellen. Ez a propaganda er√Ķfesz√≠t√©s csak egy ideiglenes int√©zked√©s, √©s nem lesz elegend√Ķ hossz√ļ t√°von. Ahogy a gazdas√°g tov√°bbra is az √∂sszeoml√°s sz√©l√©n egyens√ļlyozik, a banki elit megkock√°ztatja, hogy megd√∂nts√©k, eredm√©nyek√©nt saj√°t kapzsis√°guknak. Akkor m√°r fizikai, katonai alap√ļ er√Ķszakkal pr√≥b√°lj√°k elnyomni popul√°ci√≥kat, hogy minden term√©szetes √©s mesters√©ges er√Ķforr√°st birtokolni √©s ellen√Ķrizni tudjanak, min√©l kisebb l√©tsz√°mmal, mert a cionizmus "aranyk√∂p√©sei" csak egyet nem √≠rnak le. Azt, hogy soha sem lesz b√©k√©s bank√°r-bank√°r k√∂zti viszony...
A glob√°lis banki kartell sakkozik a Nagy Sakkt√°bl√°n. Csak az ut√≥bbi n√©h√°ny h√©t esem√©nyeit felsorolva is olyan list√°t kapunk a beavatkoz√°sokr√≥l, illetve emberis√©g ellenes tranzakci√≥kr√≥l, b√Ľncselekm√©nyekr√Ķl, hogy felsorolni is neh√©z, nemhogy √∂sszeadni a k√∂lts√©geket. Az ut√≥bbiakat viszont az a munk√°s fizeti, akit meg akarnak fosztani marad√©k jogait√≥l, akit lass√ļ hal√°lba k√ľldenek, aki harcol nekik, √©rt√ľk, a hasznuk√©rt, √©s akit megvetve ki akarnak irtani, mert g√©nhib√°s cionist√°k kiki√°ltott√°k alacsonyabb rend√Ľ fajnak...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#71 | Tulok - 2013.11.05. 14:53:31
Hegel! Egyetlen gyermek sem tehet sz√ľlei b√Ľneir√Ķl, m√©g a v√©rfert√Ķz√©sben sz√ľletettek sem, de ez nem azt jelenti, hogy ez ut√≥bbiaknak szaporodni is szabad.
A leveg√Ķ, v√≠z, √©lelmiszerek sz√°nd√©kos szennyez√©s√©b√Ķl sz√°rmaz√≥ genetikai hib√°k teljes m√©rt√©kben megk√ľl√∂nb√∂ztethet√Ķek a v√©rfert√Ķz√©s okozta g√©nhib√°kt√≥l. Az √°ltalad eml√≠tett gyermekek szeretete egy√©rtelm√Ľen jelzi, hogy nem √©rzelemhi√°nyosak.
Ami az antiszemitizmust illeti (e ronda kifejez√©st Moritz Steinschneidernek tulajdon√≠tj√°k), nagyon is sok k√∂ze van a politik√°hoz, mivel ak√°r s√©mi, ak√°r nem s√©mi zsid√≥k is haszn√°lj√°k mindazokra, akik faji ellent√©t, vagy politikai egyet nem √©rt√©s miatt konfront√°l√≥dnak vel√ľk. Olvasatukban mindenkire alkalmazhat√≥, aki zsid√≥t b√≠r√°l, kritiz√°l, vagy net√°n b√°ntani mer√©szel. Az egyik legfontosabb √ľt√Ķk√°rty√°juk, els√Ķsorban politikai, de "igazs√°gszolg√°ltat√°si" ter√ľleten is, mivel N√ľrbergben akasztottak ez√©rt, de sok orsz√°gban b√∂rt√∂nb√ľntet√©ssel terroriz√°lj√°k ellenfeleiket manaps√°g is.
Val√≥ igaz, hogy nem minden zsid√≥ cionista, s√Ķt, a v√©rzsid√≥k k√∂z√∂tt van a legkevesebb, mivel kaz√°r-zsid√≥ "tal√°lm√°ny" a cionizmus.
"1975. november 10-√©n az ENSZ 72 szavazattal 35 ellen√©ben (32 hi√°nyz√°ssal) elfogadta, a 3379-es hat√°rozatot, melynek √©rtelm√©ben „A cionizmus a rasszizmus √©s a faji megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s egyik form√°ja”. 1991. december 16-√°n 111:25 ar√°nyban (13 hi√°nyz√°ssal) visszavont√°k ezt a hat√°rozatot."
"A cionizmus baloldali, antiimperialista kritik√°ja szerint az √Ķslak√≥k nacionalizmusa legitimebb, mint a „megsz√°ll√≥k√©”, a „gyarmatos√≠t√≥k√©”. Az ENSZ 1975-√∂s el√≠t√©l√Ķ hat√°rozata is nagyj√°b√≥l ezt a gondolatmenetet k√∂veti."
A nem zsidó cionisták elég hamar rádöbbennek, hogy csak ideiglenes eszközök...
#72 | Hegel - 2013.11.05. 15:21:13
KöszönömSmile
Qurva neh√©z ezek k√∂z√∂tt a csiki csuki ha akarom cim√ľ j√°tszm√°kba eligazodni.
F√Ķleg ha az embernek alapvet√Ķ dolgai vannak az √©letben, √©s f√Ķleg azokra helyezi az idej√©t energi√°j√°t.

Azon elm√©lkedem annyirra h√ľly√©k hogy nem fogj√°k fel √©s m√°r csak a k√©nyelm√ľk√©rt se tesznek le az √°lland√≥ harcr√≥l? T√©nyleg buta egy n√©ps√©g...sokkal k√∂nyebb kedvesnek √©s automatikusan a m√°sik rendelkez√©s√©re √°ll√≥nak lenni.
Nah jól van csak én vélem igyGrin
#73 | piskota - 2013.11.05. 17:49:41
Egyfolyt√°ban esik, s n√©mi akad√°lyba √ľtk√∂zik, hogy elh√°r√≠tsam a munk√°mat akad√°lyoz√≥ id√Ķt...
Ebb√Ķl is kifoly√≥lag igaz√°n harap√≥s a hangulatom.., √≠gy azt√°n...
Igazol√°sra tal√°n nem szorulok a zsid√≥s√°ggal kapcsolatban, a magyars√°g, Magyarorsz√°g, √©s az eg√©sz nem-zsid√≥ emberis√©g rasszista n√°cionista ellens√©g√©nek tartom √Ķket, aminthogy azok is!
Akt√≠van, avagy csak passz√≠van √©lvezik a kollekt√≠v el√Ķny√∂ket, egyre megy! Ellens√©geim! Tehets√©ges, dolgukat j√≥l v√©gz√Ķ, ellens√©geim! Nem vagyok hajland√≥ b√°rmely vonatkoz√°sban sem lebecs√ľlni √Ķket! Ti sem tehetitek, ha nem akartok meglepet√©st!
Talán néhányan emlékeznek rá, mikor néhány éve azon sajnálkoztam, hogy míg Izraelnek egy, egyébként éppen kazár, Golda Meir jutott, Magyarországot Dávid Ibolyával terheli az Isten.
Igaz√°n nem t√∂lt el der√Ľvel, ha az izraeli titkosszolg√°lat lehet√Ķs√©geire gondolok, amint az izraeli hadsereg √ľt√Ķereje is aggaszt√≥ t√©nyez√Ķ, nem a mi kateg√≥ri√°nk.
A rendelkez√©s√ľkre √°ll√≥ technol√≥gi√°r√≥l meg v√©gk√©pp ne besz√©lj√ľnk, mert az eg√©sz vil√°got tudj√°k fosztogatni, mert minden√ľtt ott vannak, s ezzel vissza is √©lnek!
Sok √∂sszecsap√°s v√©gz√Ķd√∂tt azzal a tanuls√°ggal, hogy az ellent sosem szabad lebecs√ľlni!
Gyz
#74 | Seraf - 2013.11.10. 05:38:00
Tal√°ltam n√©mi √ļj / √ļjabb inform√°ci√≥t a cikkhez - Sajnos csak angolul √©s nincs hozz√° felirat .

YouTube Videů


PLUSZ http://www.youtub...s65iV4Ig4E PLUSZ

YouTube Videů


PLUSZ http://www.youtub...H9HRjeQo3s PLUSZ

YouTube Videů  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum