Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ez a "vonat" már elment...
Ez a "vonat" már elment...Éves megemlékezésként túl vagyunk a Halottak Napján, leróva kegyeletünket elhunyt szeretteink sírjainál, megemlékezve eltávozott rokonokról, barátokról, ismerősökről és szívünkhöz közel álló, történelmünkből ismertekről, de elsősorban olyanokról, akiknek köszönhetően lehetőségünk van emlékezni rájuk, mert még élünk. Sajnos a Hallowin-őrület "játékos perverziója" fertőzésként hatol be a még érintetlen társadalmakba is. A koponyák és rothadó zombik felizgatják a lelkileg sérült, vagy lelketlen embereket, így a Halloween perverz szexuális orgiává vált! A Sátáni Biblia helyet a Halloween az egyik a két legfontosabb fesztivál közül a sátáni naptárban, miközben akár "HD minőségben" is, de torz gumiálarcok és valódi hús vér halottakban "gyönyörködhet" a szemlélő, mert a mindennapok részévé vált a hatalom által nyereségvágyból elkövetett erőszak. Az emberáldozat, a vér és szexuális orgazmus, október 28-tól november 1-ig, a druida Shamhain szüreti fesztiválja. A teokrácia, a rabszolga sorba taszított parasztság elleni terror párosult a tömeges emberáldozatokkal, amikor több ezer férfit, nőt és gyermeket élve elégettek az "ünnepen". Talán nem meglepő, hogy a gall druida tömeges áldozatok bemutatásának hagyománya feltámadt az Illuminátusok megjelenése és a francia forradalom alatt.

A Halloweent a luciferi gondolkodásmód önálló kezdeményezése kereteként tervezték. A megszállottság, a vágy és a halál lett a támasza a szórakoztató iparban. 1966 óta a perverz szex, az okkult csodálat "forradalma", a sorozatgyilkosok és elmebetegek társadalmi elfogadtatásának szimbóluma. Mindez azon célokat szolgálja, hogy a folyamat kiagyalói oly mértékben és minőségben mérgezzék a társadalmakat, mint ahogy teszik ezt az államilag üzemeltetett kábítószermaffián, a homoszexualitás népszerűsítésén, az emberi értékek devalválásán és felszámolásán keresztül, háborúkkal, tömeggyilkosságokkal, humanitárius cselekedeteknek beállított fosztogatásokkal, törvényesnek nevezett rablógyilkosságokkal. E tevékenység része az éhséglázadások kirobbanásához vezető, politikai, stratégiai okokból,
és nem utolsó sorban nyereségvágyból elkövetett időjárás befolyásolás is.


(Lekima, a szuper tájfun. SW-IR űrfelvétel készült 14:30 24 óra 2013. Hőmérséklet a szem fekvésében -123 ° C-on. Forrás: CIMSS / SSEC / WISC.)

A négy trillió dolláros "üzlet", a globális felmelegedési csalás jövedelmének felhasználása és szerkezeti jellege az Enron-botrány óta számottevően átalakult. A kezdeti, üzleti célú időjárás-módosítás már nem csak üzleti, de stratégiai fegyverré vált, bár nem csak arra használható. Október második felében még a japán szigeteket elérő szuper-tájfun várta, hogy a szigorúan titkos DARPA-projekt csapata akadályozza meg a pusztítást, nem hiába. A Tesla-technológia világszerte óriási érdeklődésnek és kutatás-fejlesztés szinten a lehető legnagyobb népszerűségnek örvend. Az emberiség túlnyomó része viszont nem annyira osztja ezt nézetet, amikor a bőrén kísérleteznek. A 2010. nyarán létrehozott orosz aszály, európai hideg, és az ausztrál árvizek, az arabokra és a Közel-Keletre nézve csúfos éhséglázadásokhoz, "Arab Tavaszhoz", majd Líbia kirablásához vezettek. Japán már 2011. március 11-én is megtapasztalta, mire képes a Tesla kutatások alapjain kifejlesztett HAARP-technológia, a múlthéten azt is, hogy a "Szuper-Tájfun" rejtélyes energiájú impulzusok hatására feloldódott a semmiben.

Persze, nem is véletlenül jött létre. A globális, vagy inkább globalista zsarolásról megbízható információt közölt a Veterans Today, és arról is, hogy a tájfun nem természetes eredetű, és megpróbálják felhasználni Japán ellen. Az alábbi felsorolás ismerteti a chemtrails segítségével végrehajtott támadást, amitől a vihar újra erősödni kezedett:

(Ma reggel) Last Stand: A művelet folytatódik, annak ellenére, hogy ellenintézkedéseket tettek. Az északi régióban a felső homlok feloldódik, 3 órával később, az északi régióban a szem aszimmetrikusan csökken, utána további 2 órán át a szimmetriáját teljesen elveszti, és 13 órával a rajt után a működés, a vihar, 3. kategóriássá gyengült (lásd az alábbi képeket).

Szuper tájfun: Lekoma - 2013-10-24. Kezdve 75%-os erő alkalmazás 12:52 órakor (19:52 GMT) tegnap este, az alábbiak szerint.:

A nagy energiájú kísérletek okozta abnormális viselkedés megállapítást nyert, és amely kísérletek az USA-ban nagyon "sikeresek".

Hogy nem mind arany, ami fénylik, jól mutatja, hogy: "Ha nem lett volna a Lekima, a Francisco tájfun is elment volna észak felé" - mondta Tomohiro Osaki. De az erősebb és gyorsabb Lekima várhatóan blokkolja, sőt megzavarja a Franciscot, megakadályozza a gyors haladását, és azt, hogy északi irányba elmenjen.


A szemelvényként beillesztett legújabb időjárás módosítási "eredmény" jól példázza a cionista amerikai irányítás célkitűzéseit. Közben a - "gépezet" többi része is dolgozik". CIA terrorista ügynökök dolgoznak az USA által létrehozott al-Kaida terroristák teljesítményének fokozásán Szíria ellen, összehangolva a NATO terrorista tevékenységével. Pofátlanul "elfogultságról" papol az amerikai szövetségi bíróság, amikor alkotmányellenesen megakadályozta Shira Scheindlin bíró alkotmány szerinti döntésének érvényesítését a New York-i rendőrség stop-and-frisk politikája ellen. Csodálkoznak, hogy az egész világ utálja az USA-t, és vele együtt Izraelt is, a gátlástalan és minden törvényt figyelmen kívül hagyó politikának nevezett erőszak alkalmazása miatt. A geo-mérnöki "projektek" célja a halál. 2013. májusában Dél-Karolinában akkora aeroszol támadást hajtottak végre 22 millió ember ellen, hogy a mérgező chemtrail csapadék miatt a 10 mérföldre lévő hegyeket alig lehetett látni. Dél-Karolina amúgy is a bögyében lehet az USA terrorista kormányának, mert nem csak mérgező vegyianyagok permetezésével, de atomrobbantásokkal is szeretnék megritkítani a lakosságát. Hogy "tiszta vizet öntsünk a fejekbe" (hidrokefália), idézhető Zbigniew Brzezinski (Council on Foreign Relations, Trilaterális Bizottság, Bilderberg Group):

"Korábban könnyebb volt irányítani egymillió embert, minthogy fizikailag megöljenek egy embert. Ma már végtelenül könnyebb megölni egy millió embert, amit majd ellenőriz egy millió ember."

Jól ismert és dokumentált az, hogy hosszú távú expozícióban a légszennyezés miatti levegőbe kerülő részecskék jelentősen növelik a halálozási rátát, a tüdőrák és a szívbetegségek kockázatát. A dohánytermékeken mutogatott szénbányász tüdő (anthracosis), és a "pék tüdő" (liszt és más allergének belélegzése) okozta súlyos asztma elkerülhető, de a "Geoenginering csapadékkal" érkező részecskék nem. A "Chemtrails", a meghatározása szerint egy "egzotikus fegyver". Az Air Force (1990) Chemtrails kémia kézi online leírása elérhető és letölthető. Link
Az Evergreen Aviation elismeri, hogy rendelkezik chemtrail szerződésekkel az Air Force-al (Légierővel). Kizárólagos chemtrail szabadalmak listái állnak rendelkezésre. Több száz laboratóriumi vizsgálat azt mutatja, hogy a geo-mérnökinek nevezett projekt elsődleges összetevői az alumínium és a bárium. Egyéb alkatelemek közé tartoznak a szintetikus polimerek, a kén, etilén-dibromid, Morgellons betegség, vírusok, gombák és baktériumok. A toxikus fém-részecskék gyorsan felszívódnak a légutakban és/vagy a gyomor-bél traktusban, lerakódnak a tüdőben, az izmokban, és a csontokban.


Egy térkép a The Guardian-tól

Nem élő rendszerek használata esetén is az alumínium részét képezi a biokémiai folyamatoknak, felhalmozódik az agyban és a csontokban. A Material Safety Data Sheet az alumíniumról kimondja, hogy a mérgezés legjelentősebb tünetei a csökkent szellemi funkciók, feledékenység, koncentráció képesség csökkenés, és szélsőséges esetben teljes értékű demencia, Alzheimer-kór. Toxicitást is okoz, csont lágyító és csonttömeg csökkenés jelentkezik, a vese és egyéb lágyrészek sérülését eredményezi, és elég nagy dózisban okozhat szívmegállást. Az alumínium-mérgezés szorosan kapcsolódik az autizmushoz. A bárium mérgező az emberre és az állatokra, drámai csökkenést okoz a szervezet kálium szintjében. Emiatt (és más tényezők közrejátszásával), a báriumról ismert, hogy jelentősen növeli a szívrohamok gyakoriságát, főleg 65 éves kortól. A kén a másik toxin, ami felmerül a Geoengineering tevékenységgel kapcsolatban. Laboratóriumi vizsgálatok azt mutatják, hogy a kísérleti állatokon a kén súlyos érrendszeri károsodást okoz, az erek, az agy, a szív és a vesék esetében. Ezek a vizsgálatok azt mutatják, hogy a kén egyes formái magzati károsodást és veleszületett rendellenességek okoz. Az anyák is folytatják a kén-mérgezést, átadva gyermekeiknek az anyatejen keresztül. A kén szintén károsíthatja a belső enzimrendszereket az állatoknál.

William Thomas, oknyomozó újságíró és a szerző a Chemtrails-ről megerősítette, hogy a Chemtrails szem fertőzéseket, orrvérzést, bőr sebeket, izom fájdalmat, krónikus kimerültséget, legyengült immunrendszert, akut asztmát és az allergiát, a rövid távú memória elvesztését és szívinfarktust okoz sok embernél, több mint egy tucat országban.Thomas azt is leírja:

A gyilkos kis részecskék, mint az alumínium-oxid, megtalálhatók a Chemtrails-ben. A New York Times szerint, "mikroszkopikus porszemek ... képesek beszivárogni a tüdő legkisebb rekeszeibe, és a tüdő átadja a véráramnak. "
A részecskék mérettartományban arra a Welsbach Szabadalmi leírásra épülnek, hogy a Chemtrails a legerősebben kötődik a betegségekhez és a korai halálhoz, különösen azoknál embereknél, akik már fogékonyak a légzési problémákra." (New York Times október, 14/06)
A Welsbach Szabadalom kéri a megatonnás mennyiségű, 10 mikron méretű alumínium-oxid részecskék kiszórását a légkörben. Az EPA megállapítása szerint a részecskék "szélsőséges veszélyt jelentenek az emberi egészségre", ami 5%-kal nagyobb halálozási arányt idéz elő 24 órán belül.
"A szív, valamint a tüdő is sérül az ultrafinom részecskéktől, mivel elég kicsik ahhoz, hogy bekerüljenek a véráramba, és lángra lobbantsák a szöveteket és sejteket". - számol be a Los Angeles Times. "Miután elérik részecskék a szívet, stressz-reakciót okoznak a sejtekben, gyulladást idéznek elő, ami hozzájárul a szívbetegséghez. A részecskék is okozhatnak vérrögképződést. " (Los Angeles Times, december 29/03).
Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége Neurotoxikologiai (agy mérgezés) részlege szerint, a lebegő részecske "olyan környezet-egészségügyi kockázatot jelent, ami globális méreteket ölt." (az aerosoled részecskék egészségügyi kockázatai, PubMed Abstract).
Az EPA kifejti, hogy mélyen behatolnak a tüdőbe és a keringési rendszerbe. Ezek a por méretű részecskék "felelősek több tízezer halálesetért évente, a légúti és koszorúér-betegségek előidézésével."
2010-ben 1.200.000 kínait ölt meg a légszennyezés. "A levegőszennyezés az élet természetes velejárója a városokban, mint Peking, ahol sok ember visel légzőkészüléket, amikor a szabadban utazik". A fenti vizsgálatok alapján egyértelmű a következtetés, a Chemtrail csapadék károsítja az egészséget és megöli az embereket.


Az autizmus mértéke az amerikai gyerekeknél már csaknem megduplázódott az elmúlt évtizedben, az amerikai Centers for Disease Control (CDC) jelentése szerint, amíg körülbelül 150 gyermek volt 2000-ben, jelenleg minden ötvenedik amerikai gyerek már diagnosztizált autista. A rabló -és tömeggyilkos elit nagyon jól tudja, hogy mi történik, ha a gyermekek naponta belélegzik a részecskéket, a repülőgépek által kiszórt alumíniumot, séta közben, a parkban játszva, vagy üldögélve a saját légkondicionált otthonukban, tantermekben. Obama vezető tudományos és technológiai tanácsadója, John P. Holdren a társszerzője egy könyvnek, az Ecoscience címűnek, amelyben támogatja kialakulását egy "planetáris rendszernek", amely egy "globális rendőrség" útján érvényesítheti totalitárius intézkedéseit a népesség-szabályozás területén (is), beleértve a kényszerabortuszt, a tömeges sterilizációs programokat az élelmiszer -és vízellátáson keresztül, valamint a kötelező testi implantátumok használatát, amelyek megakadályozzák, hogy a párok gyermeket tudjanak nemzeni. Holdren már a Goldman Sachs 2007-es konferenciáján is javasolta, hogy "a Geoengineering-módszer a legjobb, hogy megszabaduljanak a "selejt emberektől" egy fenntartható lakosság érdekében".

A "húsba vágó" kérdésről sok oldalt lehetne írni, mert a felgyülemlett szakirodalommal, laboreredményekkel, bizonyítékokkal, vallomásokkal és jó szándékú tájékoztatásokkal meg lehetne tölteni a Nemzeti Múzeumot, pincétől a padlásig. A Council on Foreign Relations (CFR - Külügyi Kapcsolatok Tanácsa) lényegében egy nem túl titkos kormánya az Egyesült Államoknak, és sok kutatónak van rálátása a hatalmas globális bűnszövetkezetre, amely a mainstream médiát is szabályozza. Ugyanez a "BSZ" (bűnSzövetkezet), amit nevezhetünk "ZsCBSz"-nek is (Zsidó Cinosta BűnSzövetkezetnek). Nincs új a nap alatt, vagyis módszerek nem változtak, csak kiegészültek a technikai fejlődés legfrissebb elemeivel. Ebbe beletartozik Obamba átverései közül mindegyik. A féreg, ha amerikai, vagy francia, brit, esetleg magyar, akkor is féreg marad. A lehallgatási botrány már csak hab a tortán. Évek óta lehallgatnak minden elektronikus eszközt, műholdakról figyelik egyes személyek mozgását, tevékenységét. Szeretnék tudni, hogy mikor találják meg az "ellenszert" ellenük. Tudják mi az, és mi is tudjuk, ez a vonat már elment...

/Tulok/

  Hozzászólások
#61 | Hegel - 2013.11.19. 18:40:25
Spari, amikor a másik embert tisztelem meg, ahogy hozzá fordulok kommunikációban, úgy magamat tisztelem meg vele! Ugyanis, ha a többi ittlévő úgy hányná fel vasvellával a copyt javítatlanul, Te sem értenéd miafrászt is akar közölni!

Ezt csak te csinálod.
A szeretet nem az hogy odairjuk a szpics alá, hanem az hogy tisztességesen komunikálunk a többiekkel - ez olyan mint mikor hozzám beállit valaki és kávéval kinálom pofáncsapás helyett.
Stim???

A változást neked is el kell kezdened, nyugdijas vagy hova a francba rohansz kapkodsz? - vagy igy ne!
#62 | spartakusz - 2013.11.20. 14:55:34
Kedves hegel - kijavítottan, de egyszer jó ,másszor nem jó - bent hagyja azokat a fránya - számokat - nem értem?

spari...
#63 | piskota - 2013.11.21. 08:19:43
Valaki!
Valaki már írja meg meg felé, hogy nem a számszerűsített idézőjelekkel van a baj, hogy sületlen amit...
Magam nem tehetem, mert úgy hiszi, hogy pikkelek rá, hogy célkeresztben van, pedig tényleg ott van...
Gyz
Spari! -tényleg sajnálom, hogy képtelen vagyok hozzád felnőni, érteni...
#64 | spartakusz - 2013.11.21. 17:33:38
Látod piskóta ez már baj:

Egy kicsit nosztalgiázok - olvasd:

jogálom vagy jogállam?

https://internetf...ungeleben/
#65 | piskota - 2013.11.22. 09:34:40
Spari!
Az ajánlott linket átolvastam...
Az alapírás mondanivalója világos, logikus...
A hozzászólásaidat is olvastam!
Kezd kialakulni bennem veled kapcsolatban az a meggyőződés, hogy személyes ügyed, valós, avagy vélt károd, hozta meg számodra a nagy felvilágosodást, minek következtében, mintegy személyes bosszúként, ahol lehet, szapulod a rendszert...
Gyanúsítsd már meg magadat azzal, hogyha ez az életedet betöltő ügyed nincs, még ma is hű állampolgára, híve lennél e ránk-kényszerített rendszernek!
Gyz
#66 | spartakusz - 2013.11.22. 11:07:45
Sajnálom piskóta megint mellé nyúltál - a traumát 1987-ben kaptam ami kinyitotta a szemem - amire utalsz az csak következmény a bitorló hatalomnak - majd mi meg mutassuk ki az úr alapon -

1976 - 02. 16-tól 1987-ig rendőr voltam - ezt mindenki tudja rólam - aki az életem c. írásom olvasta - te nem kértél belőlem - emlékszel - azzal - hogy hülyeségeimet nem olvasod - tökéletesen tisztába vagyok azzal - hogy csak háttérből segíthetek - ezek és azok után - tévedésemnek ez a büntetése, hogy húszon valahány évesen de harminc valahány évesen 11. 5. év után pánikszerűen elmenekültem tőlük fortéllyal - ez van piskóta - azok az írások amelyek nem hiszem ha nem tudom , hogy segítették a spartakuszok munkáját - munkádat - neked is, ha nem is fogadod el - értelmes magas szintű tudó OKOS - doktor - professzor igazolta vissza - NEM IS HISZED EL spari - MIT INDÍTOTTÁL EL" MONDATA MÉG MINDIG ITT CSENG A FÜLEMBE - ÚGY HOGY DURVÁN MONDOM ÍROM NEKED - TÖBBET NE KÓSTÁLGASS MERT KÉNYTELEN LESZEK HINNI ÉS TUDNI, HOGY ZSIDÓ VAGY - vagy TELJESEN ELSZÍDOSODOTT BŰNÖZÖK KÖRE - KÖZÉ TARTOZOL - ÉN KÉSZ VAGYOK MEGHALNI HAZÁMÉRT BÁRMIKOR - DE NEM KEZDENEK KI NYILVÁNOSAN - PL. AMIKOR A NAVOT FELAKARTAM JELENTENI NAGYKANIZSA BÍRÓSÁGON ELZAVARTAK - - MEG STB.

Többet nem írok - mint írtam az utolsó csepp a pohárban c. vers formámban -

amivel ártani tudnának persze ..

ne haragudj rám ez van - ujjak kellenek és tiszták - valóban ahogy Kubinyi úr mondja az IGÉT magyarul az - az ÉGIT!

ÉRTED - ÉRTEM - ÉS MINDANNYIUNKÉRT ÍRTAM EZT IS"
spari...
#67 | piskota - 2013.11.22. 12:50:45
Spari!
Kóstolgat a fene...
Inkább Te vagy az, ki időnként alaposan próbára teszed a tűrőképességem, hol ezzel, hol azzal...
Hol az értelem sánta, hol értelmezhetetlen a csomagolás...
De nincs semmi baj, hiszen sok-mindennel találkoztál, találkozhattál már az életben, sok ismeretet szedtél össze, sokan akár fel is nézhetnek rád...
Viszont kérlek, zsidó mivoltomat ne feszegesd, hiszen azt titokban szándékozom tartani mint Szegedi-Csanád, és még hányan...
Gyz
#68 | spartakusz - 2013.11.22. 17:43:41
melyik fenére gondolsz a rák - a lép - meg stb. - tudod mit inkább olvasd el az ide varázsolt ponton levőkben leírtakat - és válaszolj a kislány kérdésére:

itt:

YYYY

http://internetfi...ott-tudas/

Spari---YYYYTTTT
#69 | piskota - 2013.11.22. 22:13:48
Írtam, ma Spari napot tartok, tartottam!
Elolvastam a szinte megható, aranyos, frappáns, tényleg igazán csattanós történetet...
Még tettszett is a butuska mese...
Azért túlzásba ne ess, ne próbálkozz a 130 kilóddal a kislány bőrébe bújni...
Áttételesen: jó lenne, ha maradnál a politikánál, s végre kivezetnéd az országot abból az anyagból, melynek nyilvánvalóan a szakértőjének vallod magad...
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 60% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 40% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum