NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ez a "vonat" m√°r elment...
Ez a "vonat" m√°r elment...√Čves megeml√©kez√©sk√©nt t√ļl vagyunk a Halottak Napj√°n, ler√≥va kegyelet√ľnket elhunyt szeretteink s√≠rjain√°l, megeml√©kezve elt√°vozott rokonokr√≥l, bar√°tokr√≥l, ismer√Ķs√∂kr√Ķl √©s sz√≠v√ľnkh√∂z k√∂zel √°ll√≥, t√∂rt√©nelm√ľnkb√Ķl ismertekr√Ķl, de els√Ķsorban olyanokr√≥l, akiknek k√∂sz√∂nhet√Ķen lehet√Ķs√©g√ľnk van eml√©kezni r√°juk, mert m√©g √©l√ľnk. Sajnos a Hallowin-√Ķr√ľlet "j√°t√©kos perverzi√≥ja" fert√Ķz√©sk√©nt hatol be a m√©g √©rintetlen t√°rsadalmakba is. A kopony√°k √©s rothad√≥ zombik felizgatj√°k a lelkileg s√©r√ľlt, vagy lelketlen embereket, √≠gy a Halloween perverz szexu√°lis orgi√°v√° v√°lt! A S√°t√°ni Biblia helyet a Halloween az egyik a k√©t legfontosabb fesztiv√°l k√∂z√ľl a s√°t√°ni napt√°rban, mik√∂zben ak√°r "HD min√Ķs√©gben" is, de torz gumi√°larcok √©s val√≥di h√ļs v√©r halottakban "gy√∂ny√∂rk√∂dhet" a szeml√©l√Ķ, mert a mindennapok r√©sz√©v√© v√°lt a hatalom √°ltal nyeres√©gv√°gyb√≥l elk√∂vetett er√Ķszak. Az ember√°ldozat, a v√©r √©s szexu√°lis orgazmus, okt√≥ber 28-t√≥l november 1-ig, a druida Shamhain sz√ľreti fesztiv√°lja. A teokr√°cia, a rabszolga sorba tasz√≠tott paraszts√°g elleni terror p√°rosult a t√∂meges ember√°ldozatokkal, amikor t√∂bb ezer f√©rfit, n√Ķt √©s gyermeket √©lve el√©gettek az "√ľnnepen". Tal√°n nem meglep√Ķ, hogy a gall druida t√∂meges √°ldozatok bemutat√°s√°nak hagyom√°nya felt√°madt az Illumin√°tusok megjelen√©se √©s a francia forradalom alatt.

A Halloweent a luciferi gondolkod√°sm√≥d √∂n√°ll√≥ kezdem√©nyez√©se keretek√©nt tervezt√©k. A megsz√°llotts√°g, a v√°gy √©s a hal√°l lett a t√°masza a sz√≥rakoztat√≥ iparban. 1966 √≥ta a perverz szex, az okkult csod√°lat "forradalma", a sorozatgyilkosok √©s elmebetegek t√°rsadalmi elfogadtat√°s√°nak szimb√≥luma. Mindez azon c√©lokat szolg√°lja, hogy a folyamat kiagyal√≥i oly m√©rt√©kben √©s min√Ķs√©gben m√©rgezz√©k a t√°rsadalmakat, mint ahogy teszik ezt az √°llamilag √ľzemeltetett k√°b√≠t√≥szermaffi√°n, a homoszexualit√°s n√©pszer√Ľs√≠t√©s√©n, az emberi √©rt√©kek devalv√°l√°s√°n √©s felsz√°mol√°s√°n kereszt√ľl, h√°bor√ļkkal, t√∂meggyilkoss√°gokkal, humanit√°rius cselekedeteknek be√°ll√≠tott fosztogat√°sokkal, t√∂rv√©nyesnek nevezett rabl√≥gyilkoss√°gokkal. E tev√©kenys√©g r√©sze az √©hs√©gl√°zad√°sok kirobban√°s√°hoz vezet√Ķ, politikai, strat√©giai okokb√≥l,
√©s nem utols√≥ sorban nyeres√©gv√°gyb√≥l elk√∂vetett id√Ķj√°r√°s befoly√°sol√°s is.


(Lekima, a szuper t√°jfun. SW-IR √Ľrfelv√©tel k√©sz√ľlt 14:30 24 √≥ra 2013. H√Ķm√©rs√©klet a szem fekv√©s√©ben -123 ¬į C-on. Forr√°s: CIMSS / SSEC / WISC.)

A n√©gy trilli√≥ doll√°ros "√ľzlet", a glob√°lis felmeleged√©si csal√°s j√∂vedelm√©nek felhaszn√°l√°sa √©s szerkezeti jellege az Enron-botr√°ny √≥ta sz√°mottev√Ķen √°talakult. A kezdeti, √ľzleti c√©l√ļ id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°s m√°r nem csak √ľzleti, de strat√©giai fegyverr√© v√°lt, b√°r nem csak arra haszn√°lhat√≥. Okt√≥ber m√°sodik fel√©ben m√©g a jap√°n szigeteket el√©r√Ķ szuper-t√°jfun v√°rta, hogy a szigor√ļan titkos DARPA-projekt csapata akad√°lyozza meg a puszt√≠t√°st, nem hi√°ba. A Tesla-technol√≥gia vil√°gszerte √≥ri√°si √©rdekl√Ķd√©snek √©s kutat√°s-fejleszt√©s szinten a lehet√Ķ legnagyobb n√©pszer√Ľs√©gnek √∂rvend. Az emberis√©g t√ļlnyom√≥ r√©sze viszont nem annyira osztja ezt n√©zetet, amikor a b√Ķr√©n k√≠s√©rleteznek. A 2010. nyar√°n l√©trehozott orosz asz√°ly, eur√≥pai hideg, √©s az ausztr√°l √°rvizek, az arabokra √©s a K√∂zel-Keletre n√©zve cs√ļfos √©hs√©gl√°zad√°sokhoz, "Arab Tavaszhoz", majd L√≠bia kirabl√°s√°hoz vezettek. Jap√°n m√°r 2011. m√°rcius 11-√©n is megtapasztalta, mire k√©pes a Tesla kutat√°sok alapjain kifejlesztett HAARP-technol√≥gia, a m√ļlth√©ten azt is, hogy a "Szuper-T√°jfun" rejt√©lyes energi√°j√ļ impulzusok hat√°s√°ra felold√≥dott a semmiben.

Persze, nem is v√©letlen√ľl j√∂tt l√©tre. A glob√°lis, vagy ink√°bb globalista zsarol√°sr√≥l megb√≠zhat√≥ inform√°ci√≥t k√∂z√∂lt a Veterans Today, √©s arr√≥l is, hogy a t√°jfun nem term√©szetes eredet√Ľ, √©s megpr√≥b√°lj√°k felhaszn√°lni Jap√°n ellen. Az al√°bbi felsorol√°s ismerteti a chemtrails seg√≠ts√©g√©vel v√©grehajtott t√°mad√°st, amit√Ķl a vihar √ļjra er√Ķs√∂dni kezedett:

(Ma reggel) Last Stand: A m√Ľvelet folytat√≥dik, annak ellen√©re, hogy ellenint√©zked√©seket tettek. Az √©szaki r√©gi√≥ban a fels√Ķ homlok felold√≥dik, 3 √≥r√°val k√©s√Ķbb, az √©szaki r√©gi√≥ban a szem aszimmetrikusan cs√∂kken, ut√°na tov√°bbi 2 √≥r√°n √°t a szimmetri√°j√°t teljesen elveszti, √©s 13 √≥r√°val a rajt ut√°n a m√Ľk√∂d√©s, a vihar, 3. kateg√≥ri√°ss√° gyeng√ľlt (l√°sd az al√°bbi k√©peket).

Szuper t√°jfun: Lekoma - 2013-10-24. Kezdve 75%-os er√Ķ alkalmaz√°s 12:52 √≥rakor (19:52 GMT) tegnap este, az al√°bbiak szerint.:

A nagy energi√°j√ļ k√≠s√©rletek okozta abnorm√°lis viselked√©s meg√°llap√≠t√°st nyert, √©s amely k√≠s√©rletek az USA-ban nagyon "sikeresek".

Hogy nem mind arany, ami f√©nylik, j√≥l mutatja, hogy: "Ha nem lett volna a Lekima, a Francisco t√°jfun is elment volna √©szak fel√©" - mondta Tomohiro Osaki. De az er√Ķsebb √©s gyorsabb Lekima v√°rhat√≥an blokkolja, s√Ķt megzavarja a Franciscot, megakad√°lyozza a gyors halad√°s√°t, √©s azt, hogy √©szaki ir√°nyba elmenjen.


A szemelv√©nyk√©nt beillesztett leg√ļjabb id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°si "eredm√©ny" j√≥l p√©ld√°zza a cionista amerikai ir√°ny√≠t√°s c√©lkit√Ľz√©seit. K√∂zben a - "g√©pezet" t√∂bbi r√©sze is dolgozik". CIA terrorista √ľgyn√∂k√∂k dolgoznak az USA √°ltal l√©trehozott al-Kaida terrorist√°k teljes√≠tm√©ny√©nek fokoz√°s√°n Sz√≠ria ellen, √∂sszehangolva a NATO terrorista tev√©kenys√©g√©vel. Pof√°tlanul "elfogults√°gr√≥l" papol az amerikai sz√∂vets√©gi b√≠r√≥s√°g, amikor alkotm√°nyellenesen megakad√°lyozta Shira Scheindlin b√≠r√≥ alkotm√°ny szerinti d√∂nt√©s√©nek √©rv√©nyes√≠t√©s√©t a New York-i rend√Ķrs√©g stop-and-frisk politik√°ja ellen. Csod√°lkoznak, hogy az eg√©sz vil√°g ut√°lja az USA-t, √©s vele egy√ľtt Izraelt is, a g√°tl√°stalan √©s minden t√∂rv√©nyt figyelmen k√≠v√ľl hagy√≥ politik√°nak nevezett er√Ķszak alkalmaz√°sa miatt. A geo-m√©rn√∂ki "projektek" c√©lja a hal√°l. 2013. m√°jus√°ban D√©l-Karolin√°ban akkora aeroszol t√°mad√°st hajtottak v√©gre 22 milli√≥ ember ellen, hogy a m√©rgez√Ķ chemtrail csapad√©k miatt a 10 m√©rf√∂ldre l√©v√Ķ hegyeket alig lehetett l√°tni. D√©l-Karolina am√ļgy is a b√∂gy√©ben lehet az USA terrorista korm√°ny√°nak, mert nem csak m√©rgez√Ķ vegyianyagok permetez√©s√©vel, de atomrobbant√°sokkal is szeretn√©k megritk√≠tani a lakoss√°g√°t. Hogy "tiszta vizet √∂nts√ľnk a fejekbe" (hidrokef√°lia), id√©zhet√Ķ Zbigniew Brzezinski (Council on Foreign Relations, Trilater√°lis Bizotts√°g, Bilderberg Group):

"Kor√°bban k√∂nnyebb volt ir√°ny√≠tani egymilli√≥ embert, minthogy fizikailag meg√∂ljenek egy embert. Ma m√°r v√©gtelen√ľl k√∂nnyebb meg√∂lni egy milli√≥ embert, amit majd ellen√Ķriz egy milli√≥ ember."

J√≥l ismert √©s dokument√°lt az, hogy hossz√ļ t√°v√ļ expoz√≠ci√≥ban a l√©gszennyez√©s miatti leveg√Ķbe ker√ľl√Ķ r√©szecsk√©k jelent√Ķsen n√∂velik a hal√°loz√°si r√°t√°t, a t√ľd√Ķr√°k √©s a sz√≠vbetegs√©gek kock√°zat√°t. A doh√°nyterm√©keken mutogatott sz√©nb√°ny√°sz t√ľd√Ķ (anthracosis), √©s a "p√©k t√ľd√Ķ" (liszt √©s m√°s allerg√©nek bel√©legz√©se) okozta s√ļlyos asztma elker√ľlhet√Ķ, de a "Geoenginering csapad√©kkal" √©rkez√Ķ r√©szecsk√©k nem. A "Chemtrails", a meghat√°roz√°sa szerint egy "egzotikus fegyver". Az Air Force (1990) Chemtrails k√©mia k√©zi online le√≠r√°sa el√©rhet√Ķ √©s let√∂lthet√Ķ. Link
Az Evergreen Aviation elismeri, hogy rendelkezik chemtrail szerz√Ķd√©sekkel az Air Force-al (L√©gier√Ķvel). Kiz√°r√≥lagos chemtrail szabadalmak list√°i √°llnak rendelkez√©sre. T√∂bb sz√°z laborat√≥riumi vizsg√°lat azt mutatja, hogy a geo-m√©rn√∂kinek nevezett projekt els√Ķdleges √∂sszetev√Ķi az alum√≠nium √©s a b√°rium. Egy√©b alkatelemek k√∂z√© tartoznak a szintetikus polimerek, a k√©n, etil√©n-dibromid, Morgellons betegs√©g, v√≠rusok, gomb√°k √©s bakt√©riumok. A toxikus f√©m-r√©szecsk√©k gyorsan felsz√≠v√≥dnak a l√©gutakban √©s/vagy a gyomor-b√©l traktusban, lerak√≥dnak a t√ľd√Ķben, az izmokban, √©s a csontokban.


Egy térkép a The Guardian-tól

Nem √©l√Ķ rendszerek haszn√°lata eset√©n is az alum√≠nium r√©sz√©t k√©pezi a biok√©miai folyamatoknak, felhalmoz√≥dik az agyban √©s a csontokban. A Material Safety Data Sheet az alum√≠niumr√≥l kimondja, hogy a m√©rgez√©s legjelent√Ķsebb t√ľnetei a cs√∂kkent szellemi funkci√≥k, feled√©kenys√©g, koncentr√°ci√≥ k√©pess√©g cs√∂kken√©s, √©s sz√©ls√Ķs√©ges esetben teljes √©rt√©k√Ľ demencia, Alzheimer-k√≥r. Toxicit√°st is okoz, csont l√°gy√≠t√≥ √©s csontt√∂meg cs√∂kken√©s jelentkezik, a vese √©s egy√©b l√°gyr√©szek s√©r√ľl√©s√©t eredm√©nyezi, √©s el√©g nagy d√≥zisban okozhat sz√≠vmeg√°ll√°st. Az alum√≠nium-m√©rgez√©s szorosan kapcsol√≥dik az autizmushoz. A b√°rium m√©rgez√Ķ az emberre √©s az √°llatokra, dr√°mai cs√∂kken√©st okoz a szervezet k√°lium szintj√©ben. Emiatt (√©s m√°s t√©nyez√Ķk k√∂zrej√°tsz√°s√°val), a b√°riumr√≥l ismert, hogy jelent√Ķsen n√∂veli a sz√≠vrohamok gyakoris√°g√°t, f√Ķleg 65 √©ves kort√≥l. A k√©n a m√°sik toxin, ami felmer√ľl a Geoengineering tev√©kenys√©ggel kapcsolatban. Laborat√≥riumi vizsg√°latok azt mutatj√°k, hogy a k√≠s√©rleti √°llatokon a k√©n s√ļlyos √©rrendszeri k√°rosod√°st okoz, az erek, az agy, a sz√≠v √©s a ves√©k eset√©ben. Ezek a vizsg√°latok azt mutatj√°k, hogy a k√©n egyes form√°i magzati k√°rosod√°st √©s velesz√ľletett rendelleness√©gek okoz. Az any√°k is folytatj√°k a k√©n-m√©rgez√©st, √°tadva gyermekeiknek az anyatejen kereszt√ľl. A k√©n szint√©n k√°ros√≠thatja a bels√Ķ enzimrendszereket az √°llatokn√°l.

William Thomas, oknyomoz√≥ √ļjs√°g√≠r√≥ √©s a szerz√Ķ a Chemtrails-r√Ķl meger√Ķs√≠tette, hogy a Chemtrails szem fert√Ķz√©seket, orrv√©rz√©st, b√Ķr sebeket, izom f√°jdalmat, kr√≥nikus kimer√ľlts√©get, legyeng√ľlt immunrendszert, akut asztm√°t √©s az allergi√°t, a r√∂vid t√°v√ļ mem√≥ria elveszt√©s√©t √©s sz√≠vinfarktust okoz sok embern√©l, t√∂bb mint egy tucat orsz√°gban.Thomas azt is le√≠rja:

A gyilkos kis r√©szecsk√©k, mint az alum√≠nium-oxid, megtal√°lhat√≥k a Chemtrails-ben. A New York Times szerint, "mikroszkopikus porszemek ... k√©pesek besziv√°rogni a t√ľd√Ķ legkisebb rekeszeibe, √©s a t√ľd√Ķ √°tadja a v√©r√°ramnak. "
A r√©szecsk√©k m√©rettartom√°nyban arra a Welsbach Szabadalmi le√≠r√°sra √©p√ľlnek, hogy a Chemtrails a leger√Ķsebben k√∂t√Ķdik a betegs√©gekhez √©s a korai hal√°lhoz, k√ľl√∂n√∂sen azokn√°l emberekn√©l, akik m√°r fog√©konyak a l√©gz√©si probl√©m√°kra." (New York Times okt√≥ber, 14/06)
A Welsbach Szabadalom k√©ri a megatonn√°s mennyis√©g√Ľ, 10 mikron m√©ret√Ľ alum√≠nium-oxid r√©szecsk√©k kisz√≥r√°s√°t a l√©gk√∂rben. Az EPA meg√°llap√≠t√°sa szerint a r√©szecsk√©k "sz√©ls√Ķs√©ges vesz√©lyt jelentenek az emberi eg√©szs√©gre", ami 5%-kal nagyobb hal√°loz√°si ar√°nyt id√©z el√Ķ 24 √≥r√°n bel√ľl.
"A sz√≠v, valamint a t√ľd√Ķ is s√©r√ľl az ultrafinom r√©szecsk√©kt√Ķl, mivel el√©g kicsik ahhoz, hogy beker√ľljenek a v√©r√°ramba, √©s l√°ngra lobbants√°k a sz√∂veteket √©s sejteket". - sz√°mol be a Los Angeles Times. "Miut√°n el√©rik r√©szecsk√©k a sz√≠vet, stressz-reakci√≥t okoznak a sejtekben, gyullad√°st id√©znek el√Ķ, ami hozz√°j√°rul a sz√≠vbetegs√©ghez. A r√©szecsk√©k is okozhatnak v√©rr√∂gk√©pz√Ķd√©st. " (Los Angeles Times, december 29/03).
Az Egyes√ľlt √Āllamok K√∂rnyezetv√©delmi √úgyn√∂ks√©ge Neurotoxikologiai (agy m√©rgez√©s) r√©szlege szerint, a lebeg√Ķ r√©szecske "olyan k√∂rnyezet-eg√©szs√©g√ľgyi kock√°zatot jelent, ami glob√°lis m√©reteket √∂lt." (az aerosoled r√©szecsk√©k eg√©szs√©g√ľgyi kock√°zatai, PubMed Abstract).
Az EPA kifejti, hogy m√©lyen behatolnak a t√ľd√Ķbe √©s a kering√©si rendszerbe. Ezek a por m√©ret√Ľ r√©szecsk√©k "felel√Ķsek t√∂bb t√≠zezer hal√°leset√©rt √©vente, a l√©g√ļti √©s koszor√ļ√©r-betegs√©gek el√Ķid√©z√©s√©vel."
2010-ben 1.200.000 k√≠nait √∂lt meg a l√©gszennyez√©s. "A leveg√Ķszennyez√©s az √©let term√©szetes velej√°r√≥ja a v√°rosokban, mint Peking, ahol sok ember visel l√©gz√Ķk√©sz√ľl√©ket, amikor a szabadban utazik". A fenti vizsg√°latok alapj√°n egy√©rtelm√Ľ a k√∂vetkeztet√©s, a Chemtrail csapad√©k k√°ros√≠tja az eg√©szs√©get √©s meg√∂li az embereket.


Az autizmus m√©rt√©ke az amerikai gyerekekn√©l m√°r csaknem megdupl√°z√≥dott az elm√ļlt √©vtizedben, az amerikai Centers for Disease Control (CDC) jelent√©se szerint, am√≠g k√∂r√ľlbel√ľl 150 gyermek volt 2000-ben, jelenleg minden √∂tvenedik amerikai gyerek m√°r diagnosztiz√°lt autista. A rabl√≥ -√©s t√∂meggyilkos elit nagyon j√≥l tudja, hogy mi t√∂rt√©nik, ha a gyermekek naponta bel√©legzik a r√©szecsk√©ket, a rep√ľl√Ķg√©pek √°ltal kisz√≥rt alum√≠niumot, s√©ta k√∂zben, a parkban j√°tszva, vagy √ľld√∂g√©lve a saj√°t l√©gkondicion√°lt otthonukban, tantermekben. Obama vezet√Ķ tudom√°nyos √©s technol√≥giai tan√°csad√≥ja, John P. Holdren a t√°rsszerz√Ķje egy k√∂nyvnek, az Ecoscience c√≠m√Ľnek, amelyben t√°mogatja kialakul√°s√°t egy "planet√°ris rendszernek", amely egy "glob√°lis rend√Ķrs√©g" √ļtj√°n √©rv√©nyes√≠theti totalit√°rius int√©zked√©seit a n√©pess√©g-szab√°lyoz√°s ter√ľlet√©n (is), bele√©rtve a k√©nyszerabortuszt, a t√∂meges steriliz√°ci√≥s programokat az √©lelmiszer -√©s v√≠zell√°t√°son kereszt√ľl, valamint a k√∂telez√Ķ testi implant√°tumok haszn√°lat√°t, amelyek megakad√°lyozz√°k, hogy a p√°rok gyermeket tudjanak nemzeni. Holdren m√°r a Goldman Sachs 2007-es konferenci√°j√°n is javasolta, hogy "a Geoengineering-m√≥dszer a legjobb, hogy megszabaduljanak a "selejt emberekt√Ķl" egy fenntarthat√≥ lakoss√°g √©rdek√©ben".

A "h√ļsba v√°g√≥" k√©rd√©sr√Ķl sok oldalt lehetne √≠rni, mert a felgy√ľlemlett szakirodalommal, laboreredm√©nyekkel, bizony√≠t√©kokkal, vallom√°sokkal √©s j√≥ sz√°nd√©k√ļ t√°j√©koztat√°sokkal meg lehetne t√∂lteni a Nemzeti M√ļzeumot, pinc√©t√Ķl a padl√°sig. A Council on Foreign Relations (CFR - K√ľl√ľgyi Kapcsolatok Tan√°csa) l√©nyeg√©ben egy nem t√ļl titkos korm√°nya az Egyes√ľlt √Āllamoknak, √©s sok kutat√≥nak van r√°l√°t√°sa a hatalmas glob√°lis b√Ľnsz√∂vetkezetre, amely a mainstream m√©di√°t is szab√°lyozza. Ugyanez a "BSZ" (b√ĽnSz√∂vetkezet), amit nevezhet√ľnk "ZsCBSz"-nek is (Zsid√≥ Cinosta B√ĽnSz√∂vetkezetnek). Nincs √ļj a nap alatt, vagyis m√≥dszerek nem v√°ltoztak, csak kieg√©sz√ľltek a technikai fejl√Ķd√©s legfrissebb elemeivel. Ebbe beletartozik Obamba √°tver√©sei k√∂z√ľl mindegyik. A f√©reg, ha amerikai, vagy francia, brit, esetleg magyar, akkor is f√©reg marad. A lehallgat√°si botr√°ny m√°r csak hab a tort√°n. √Čvek √≥ta lehallgatnak minden elektronikus eszk√∂zt, m√Ľholdakr√≥l figyelik egyes szem√©lyek mozg√°s√°t, tev√©kenys√©g√©t. Szeretn√©k tudni, hogy mikor tal√°lj√°k meg az "ellenszert" ellen√ľk. Tudj√°k mi az, √©s mi is tudjuk, ez a vonat m√°r elment...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#61 | Hegel - 2013.11.19. 18:40:25
Spari, amikor a m√°sik embert tisztelem meg, ahogy hozz√° fordulok kommunik√°ci√≥ban, √ļgy magamat tisztelem meg vele! Ugyanis, ha a t√∂bbi ittl√©v√Ķ √ļgy h√°nyn√° fel vasvell√°val a copyt jav√≠tatlanul, Te sem √©rten√©d miafr√°szt is akar k√∂z√∂lni!

Ezt csak te csin√°lod.
A szeretet nem az hogy odairjuk a szpics alá, hanem az hogy tisztességesen komunikálunk a többiekkel - ez olyan mint mikor hozzám beállit valaki és kávéval kinálom pofáncsapás helyett.
Stim???

A v√°ltoz√°st neked is el kell kezdened, nyugdijas vagy hova a francba rohansz kapkodsz? - vagy igy ne!
#62 | spartakusz - 2013.11.20. 14:55:34
Kedves hegel - kijavítottan, de egyszer jó ,másszor nem jó - bent hagyja azokat a fránya - számokat - nem értem?

spari...
#63 | piskota - 2013.11.21. 08:19:43
Valaki!
Valaki m√°r √≠rja meg meg fel√©, hogy nem a sz√°mszer√Ľs√≠tett id√©z√Ķjelekkel van a baj, hogy s√ľletlen amit...
Magam nem tehetem, mert √ļgy hiszi, hogy pikkelek r√°, hogy c√©lkeresztben van, pedig t√©nyleg ott van...
Gyz
Spari! -t√©nyleg sajn√°lom, hogy k√©ptelen vagyok hozz√°d feln√Ķni, √©rteni...
#64 | spartakusz - 2013.11.21. 17:33:38
Látod piskóta ez már baj:

Egy kicsit nosztalgi√°zok - olvasd:

jog√°lom vagy jog√°llam?

https://internetf...ungeleben/
#65 | piskota - 2013.11.22. 09:34:40
Spari!
Az aj√°nlott linket √°tolvastam...
Az alapírás mondanivalója világos, logikus...
A hozzászólásaidat is olvastam!
Kezd kialakulni bennem veled kapcsolatban az a meggy√Ķz√Ķd√©s, hogy szem√©lyes √ľgyed, val√≥s, avagy v√©lt k√°rod, hozta meg sz√°modra a nagy felvil√°gosod√°st, minek k√∂vetkezt√©ben, mintegy szem√©lyes bossz√ļk√©nt, ahol lehet, szapulod a rendszert...
Gyan√ļs√≠tsd m√°r meg magadat azzal, hogyha ez az √©letedet bet√∂lt√Ķ √ľgyed nincs, m√©g ma is h√Ľ √°llampolg√°ra, h√≠ve lenn√©l e r√°nk-k√©nyszer√≠tett rendszernek!
Gyz
#66 | spartakusz - 2013.11.22. 11:07:45
Sajn√°lom pisk√≥ta megint mell√© ny√ļlt√°l - a traum√°t 1987-ben kaptam ami kinyitotta a szemem - amire utalsz az csak k√∂vetkezm√©ny a bitorl√≥ hatalomnak - majd mi meg mutassuk ki az √ļr alapon -

1976 - 02. 16-t√≥l 1987-ig rend√Ķr voltam - ezt mindenki tudja r√≥lam - aki az √©letem c. √≠r√°som olvasta - te nem k√©rt√©l bel√Ķlem - eml√©kszel - azzal - hogy h√ľlyes√©geimet nem olvasod - t√∂k√©letesen tiszt√°ba vagyok azzal - hogy csak h√°tt√©rb√Ķl seg√≠thetek - ezek √©s azok ut√°n - t√©ved√©semnek ez a b√ľntet√©se, hogy h√ļszon valah√°ny √©vesen de harminc valah√°ny √©vesen 11. 5. √©v ut√°n p√°nikszer√Ľen elmenek√ľltem t√Ķl√ľk fort√©llyal - ez van pisk√≥ta - azok az √≠r√°sok amelyek nem hiszem ha nem tudom , hogy seg√≠tett√©k a spartakuszok munk√°j√°t - munk√°dat - neked is, ha nem is fogadod el - √©rtelmes magas szint√Ľ tud√≥ OKOS - doktor - professzor igazolta vissza - NEM IS HISZED EL spari - MIT IND√ćTOTT√ĀL EL" MONDATA M√ČG MINDIG ITT CSENG A F√úLEMBE - √öGY HOGY DURV√ĀN MONDOM √ćROM NEKED - T√ĖBBET NE K√ďST√ĀLGASS MERT K√ČNYTELEN LESZEK HINNI √ČS TUDNI, HOGY ZSID√ď VAGY - vagy TELJESEN ELSZ√ćDOSODOTT B√õN√ĖZ√ĖK K√ĖRE - K√ĖZ√Č TARTOZOL - √ČN K√ČSZ VAGYOK MEGHALNI HAZ√ĀM√ČRT B√ĀRMIKOR - DE NEM KEZDENEK KI NYILV√ĀNOSAN - PL. AMIKOR A NAVOT FELAKARTAM JELENTENI NAGYKANIZSA B√ćR√ďS√ĀGON ELZAVARTAK - - MEG STB.

Többet nem írok - mint írtam az utolsó csepp a pohárban c. vers formámban -

amivel √°rtani tudn√°nak persze ..

ne haragudj r√°m ez van - ujjak kellenek √©s tiszt√°k - val√≥ban ahogy Kubinyi √ļr mondja az IG√ČT magyarul az - az √ČGIT!

√ČRTED - √ČRTEM - √ČS MINDANNYIUNK√ČRT √ćRTAM EZT IS"
spari...
#67 | piskota - 2013.11.22. 12:50:45
Spari!
Kóstolgat a fene...
Ink√°bb Te vagy az, ki id√Ķnk√©nt alaposan pr√≥b√°ra teszed a t√Ľr√Ķk√©pess√©gem, hol ezzel, hol azzal...
Hol az értelem sánta, hol értelmezhetetlen a csomagolás...
De nincs semmi baj, hiszen sok-mindennel találkoztál, találkozhattál már az életben, sok ismeretet szedtél össze, sokan akár fel is nézhetnek rád...
Viszont kérlek, zsidó mivoltomat ne feszegesd, hiszen azt titokban szándékozom tartani mint Szegedi-Csanád, és még hányan...
Gyz
#68 | spartakusz - 2013.11.22. 17:43:41
melyik fen√©re gondolsz a r√°k - a l√©p - meg stb. - tudod mit ink√°bb olvasd el az ide var√°zsolt ponton lev√Ķkben le√≠rtakat - √©s v√°laszolj a kisl√°ny k√©rd√©s√©re:

itt:

YYYY

http://internetfi...ott-tudas/

Spari---YYYYTTTT
#69 | piskota - 2013.11.22. 22:13:48
√ćrtam, ma Spari napot tartok, tartottam!
Elolvastam a szinte megható, aranyos, frappáns, tényleg igazán csattanós történetet...
Még tettszett is a butuska mese...
Az√©rt t√ļlz√°sba ne ess, ne pr√≥b√°lkozz a 130 kil√≥ddal a kisl√°ny b√Ķr√©be b√ļjni...
√Ātt√©telesen: j√≥ lenne, ha maradn√°l a politik√°n√°l, s v√©gre kivezetn√©d az orsz√°got abb√≥l az anyagb√≥l, melynek nyilv√°nval√≥an a szak√©rt√Ķj√©nek vallod magad...
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 60% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 40% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum