NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  M√°r √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letre sem telik...
M√°r √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letre sem telik...√ćgy k√©nytelenek vagyunk megbar√°tkozni a val√≥s√°ggal. Az USA staf√©tabot negyvenk√©tezredik √°tad√°sa ism√©telten "vil√°gb√©k√©vel fenyeget", √©s egyetlen rem√©ny√ľk az ir√°ni jackpot megnyer√©se. Viszont, a felt√©telezett f√Ķd√≠jat csak kett√Ķs l√©p√©ssel lehet el√©rni. El√Ķsz√∂r is meg kellene szerezni az er√Ķsen meggyeng√ľlt tev√©kenys√©g√ľkkel tark√≠tott sz√≠riai sz√©khelyet, majd le kellene gy√Ķzni Ir√°n sz√∂vets√©ges√©t, a Hezbollahot. K√∂zben egy alkalmas indokkal, ami most a katasztr√≥f√°kra val√≥ felk√©sz√ľl√©s, megf√©leml√≠tik saj√°t lakoss√°gukat. A "dar√°l√≥" nem √°ll meg. A n√©ph√ľly√≠t√©s sem. A magukat cionist√°nak nevez√Ķk, minden eszk√∂zt megragadnak, hogy elbut√≠tott, f√©lret√°j√©koztatott √°ldozataikat beterelj√©k a g√∂d√∂rbe, amit saj√°t magukkal √°satnak meg. Biztos, hogy sajn√°latos, de egyre kevesebben d√Ķlnek be nekik, ahogy ak√°r a demokratikus √°talak√≠t√°s, ak√°r a kommunizmus vagy a terrorizmus elleni harcra hivatkozva irtj√°k a lakoss√°got vil√°gszerte. M√°r nem igaz√°n lehet takargatni, hogy nincs Egyes√ľlt √Āllamok. Preston James, Ph.D szerint az Egyes√ľlt √Āllamok, az "alkotm√°nyos k√∂zt√°rsas√°g", megsz√Ľnt 1989 . janu√°r 20-√°n, √©s egy k√ľlf√∂ldi sz√©khely√Ľ b√Ľn√∂z√Ķi szindik√°tus ragadta mag√°hoz a hatalmat, jogtalanul. Val√≥j√°ban a "szabads√°g orsz√°ga", az USA nem is j√∂tt l√©tre, vagy ha m√©gis, csak r√∂vid id√Ķszakot v√©shetnek a s√≠rk√∂v√©re. Az √Čszak-D√©l elleni h√°bor√ļ mind√∂ssze arr√≥l sz√≥lt, hogy mik√©nt lehet l√©trehozni egy amerikai "Szovjetuni√≥t", vagyis egy "bolsevik tan√°csk√∂zt√°rsas√°got", amiben ugyan√ļgy megt√©vesztik az embereket, mint ahogy tett√©k a Szovjetuni√≥ kier√Ķszakol√°sakor, √©s ami m√°ra totalit√°rius rend√Ķr√°llamm√° degener√°l√≥dott.


A "filoz√≥fikus hangulat" nem a v√©letlen m√Ľve. Mondhatn√°nk, minden halad a "tervek" szerint, ami m√©gis el√©g felel√Ķtlen kijelent√©s lenne. A Forbes jelent√©se szerint egymilli√≥ amerikai katona s√©r√ľlt meg Irakban √©s Afganiszt√°nban, ami azt jelenti, hogy a katon√°nk√©nti 1,3 milli√≥ doll√°ros k√∂lts√©g felk√ļszott 2,1 milli√≥ra, mik√∂zben minden meg√∂lt t√°lib harcos 50 milli√≥ doll√°rj√°ba ker√ľl az amerikai ad√≥fizet√Ķknek. Link Joseph Stiglitz √©s Linda Bilmes becsl√©se szerint a jelenlegi out-of-pocket √©s m√°r el√Ķre felmer√ľl√Ķ j√∂v√Ķbeni k√∂lts√©gekre az afg√°n √©s az iraki h√°bor√ļ eset√©n legal√°bb 6.000.000.000.000 $, vagyis kinti sz√°m√≠t√°s szerint 6 trilli√≥ doll√°r, az eur√≥pai szerint 6000 milli√°rd doll√°r a keret. Amit Amerika szerzett cser√©be a 6000 milli√°rd doll√°r√©rt, egy milli√≥ s√©r√ľlt katona, √©s sok s√ļlyosan s√©r√ľlt. A h√°bor√ļkb√≥l bev√©tel √°llami szinten alig k√©pz√Ķdik, mivel az iraki, l√≠biai olajat amerikai mag√°nc√©gek lopj√°k el, ahogy az afganiszt√°ni jelenleg 4000 tonn√°s k√°bit√≥szertermel√©s haszn√°t is a Clinton-kl√°n ossza tov√°bb. Az el√Ķbbi eset√©ben ugyan√ļgy elcsalj√°k az ad√≥t, mint ahogy teszik ezt Magyarorsz√°gon is a multik, az ut√≥bbib√≥l pedig "nem szok√°s ad√≥t fizetni", b√°r egy sereg orsz√°g katon√°i biztos√≠tj√°k a "zavartalan termel√©st". A kor√°bbi "sikerek" ok√°n, h√°bor√ļs b√Ľn√∂k elk√∂vet√©se miatt a Bush √©s Obama-rezsim mellett Tony Blair-t is fel√Ķss√©gre kellene vonni H√°g√°ban, √©s egy-egy akaszt√°s nekik is kij√°rna, ahogy Szaddam Husszein sem volt teljesen √°rtatlan. Persze a nevezett gazemberek csak b√°b√ļk, csak√ļgy mint Eur√≥pa "politikus" madzagon r√°ngatottjai. Sz√≠ria eset√©ben pedig tesztelhetik, hogy mekkora √∂sszefog√°s ellen kell fell√©pni rabl√≥band√°kkal...

Szeg√©ny filipp√≠n√≥kra is r√°j√°r a r√ļd, vagy ink√°bb az amerikai DARPA k√≠s√©rletez√Ķk k√≠v√°ncsis√°ga. A vil√°g m√°r t√∂bb id√Ķj√°r√°si anom√°li√°t l√°tott a k√∂zelm√ļltban, mint p√©ld√°ul a Kathrina √©s a Sandy hurrik√°nok. Mindkett√Ķr√Ķl elismeri a Weather Modification Association’s (Id√Ķj√°r√°s M√≥dos√≠t√°si Sz√∂vets√©g) a saj√°t honlapj√°n, hogy az id√Ķj√°r√°sm√≥dos√≠t√°sban "ilyen programok" l√©teznek. Az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°si technik√°k hat√°sainak megismer√©se c√©lj√°b√≥l 1950-ben rendezt√©k az els√Ķ konferenci√°t a szponzorok √©s tudom√°nyos k√∂z√∂ss√©gek a WMA √©gisze alatt. Az atmoszf√©rikus f√Ľt√©si k√≠s√©rletek az eg√©sz vil√°gon folynak, bele√©rtve az operat√≠v k√∂zpontokat √©s a radar megfigyel√Ķ√°llom√°sok k√∂zvetlen k√∂zel√©t. A vil√°g legnagyobb vihar√°t figyelhett√©k meg, felfedezve a mikrohull√°m√ļ impulzusokkal v√©gzett tev√©kenys√©get a Typhoon Haiyan (F√ľl√∂p-szigetek) tombol√°sa eset√©ben. Az al√°bbi vide√≥ bemutatja, hogy mik√©nt id√©zt√©k el√Ķ a t√°jfun rendk√≠v√ľli puszt√≠t√°s√°t.


V√©geredm√©nyben a "szabad, t√∂rv√©nytelen gyilkol√°shoz val√≥ jogot" m√°r r√©g√≥ta gyakorolja az USA-t ural√≥ rabl√≥gyilkos banda, b√°r kor√°bban m√©g kommunizmus elleni harcnak, majd a k√°b√≠t√≥szer, √©s ut√°na terrorizmus elleni harcnak √°ll√≠tott√°k be. A "demokratiz√°l√≥d√°s" is egy indok lehetett, de m√°ra eljutott oda az amerikai √°tlagpolg√°r, hogy a Bush-rezsimek alatt l√©trehozott FEMA -t√°borok valamelyik√©ben tal√°lhatja mag√°t, ha szembeszeg√ľl a "sz√∂vets√©gi korm√°ny" rendelkez√©seivel, ha nem engedi a meggyilkol√°sa √©rdek√©ben kifejlesztett "vakcin√°kkal" oltatni mag√°t vagy gyermekeit, √©s ha nem tapsol a saj√°t √°llama √©s korm√°nya √°ltal, idegen ir√°ny√≠t√°s hat√°s√°ra v√©grehajtott, √ļn. "terrorcselekm√©nyek elk√∂vet√Ķinek" elfog√°sa, illetve likvid√°l√°sakor. A k√©rd√©s "√°llami kezel√©se" gyakorlatilag megegyezik a Holokauszttagad√°s elleni t√∂rv√©nyek √©rv√©nyes√≠t√©s√©nek nemzetk√∂zi - helyesebben - "nyugati", nem bizony√≠t√©k alap√ļ, "k√∂telez√Ķ eredm√©ny√Ľ" kezel√©s√©vel.


Ilyen k√©rd√©sk√∂r az USA Alkotm√°ny M√°sodik M√≥dos√≠t√°sa feletti vita is. M√°r nyilv√°nos annak a 46 k√©pvisel√Ķnek a neve, akik le akarj√°k fegyverezni az amerikai lakoss√°got, megvonva a jogot, hogy megv√©dje saj√°t mag√°t, ak√°r a saj√°t korm√°ny√°val szemben is, ha az a n√©pe ellen fordul. Ami felett√©bb √©rdekess√© teszi a helyzetet az az, hogy a szoci√°lis biztons√°gra, az eg√©szs√©g√ľgy √©s a banksz√°ml√°k (el√Ķbbi eset√©ben az ObamaCare-t√∂rv√©ny, ut√≥bbin√°l a MERS csal√°sok) meg√Ķrz√©se √©rdek√©ben l√°tja indokoltnak az alkotm√°nyos jogokat semmibe vev√Ķ korm√°nyzat, ha sz√ľks√©ges, ha nem, k√≠nai √©s orosz csapatok "seg√≠ts√©g√©t" is ig√©nybe v√©ve, h√°zr√≥l-h√°zra j√°rva begy√Ľjteni a lakoss√°g birtok√°ban l√©v√Ķ fegyvereket, √©s az ENSZ hat√°sk√∂r√©be helyezni. Err√Ķl nem √°rt, ha esz√©be jut az embereknek a tuszik kiirt√°sa, amikor egymilli√≥ tuszit √∂ltek meg 90 nap alatt, √©s ott is a n√©pirt√°s el√Ķtt elkobozt√°k a fegyvereket az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezete k√©ksisakos "b√©kefenntart√≥i". De ugyan√≠gy j√°rt el az ENSZ a szud√°ni √©s mianmari m√©sz√°rl√°sok el√Ķtt, ahogy az ENSZ √©s a Vil√°gbank k√©ksisakosai n√Ķk, f√©rfiak, gyermekek otthon√°t √©gette fel, kilakoltatva 40.000 ugandait, hogy "meg√Ķrizz√©k a f√∂ldeket az √©ghajlatv√°ltoz√°s elleni k√ľzdelemhez". Mindenesetre a The European Union Times m√°r kiadta a v√©szriaszt√°s a Hawain katasztr√≥fav√©delmet k√∂z√∂sen gyakorol√≥ k√≠nai csapatok √©s az USA ter√ľlet√©n t√°boroz√≥ 50 ezer orosz katona miatt. Link√Črdekes, hogy a "Sandy Hook", mesters√©gesen el√Ķid√©zett esem√©nye ut√°n a kommunista K√≠na sz√≥l√≠totta fel az Egyes√ľlt √Āllamokat a lakoss√°gi k√©zben l√©v√Ķ fegyverek szigor√ļ ellen√Ķrz√©s√©re. Sorra jelentkez√Ķ fejlem√©nyek azt jelzik, hogy k√≠naiak √©s oroszok fognak az √©len j√°rni az amerikai f√∂ld√∂n t√∂rt√©n√Ķ fegyverelkobz√°sok ter√©n. Term√©szetesen a k√≠nai √©s orosz jelenl√©t az USA-ban "katasztr√≥fav√©delmi gyakorlat c√≠msz√≥val", de nem minden h√°ts√≥ sz√°nd√©k n√©lk√ľli, √©s el√Ķrevet√≠ti az orosz tud√≥sok √°ltal gyorsul√≥ p√≥luseltol√≥d√°s miatti p√≥lusv√°lt√°s k√©rd√©sk√∂r√©t is, megfejelve a "sz√ľks√©gesnek tartott", √©s a felesleges katasztr√≥fav√©delmi gyakorlatok elker√ľl√©se √©rdek√©ben gener√°lt katasztr√≥f√°kkal. Nem k√©ts√©ges, hogy az USA korm√°nya √©s a Bilderberg Group √©letben tart√°sa mindent meg√©r a k√≠nai korm√°nynak √©s az orosznak is, mivel az √©rdekek k√∂z√∂sek. Az "uralkod√≥ rabl√≥elit" ugyanabba a k√∂rbe tartozik, a t√ļl√©l√©s "z√°loga" az USA korm√°ny√°nak v√©delme a k√∂lcs√∂n√∂ss√©g jegy√©ben. Az √ļn. fegyverbegy√Ľjt√©sek kor√°bban is milli√≥k hal√°l√°t jelentett√©k.

1911-ben, T√∂r√∂korsz√°gban, ellen√Ķrizt√©k a fegyvereket, √©s 1915-1917 k√∂z√∂tt 1,5 milli√≥ √∂rm√©nyt gyilkoltak meg, akik k√©ptelenek voltak magukat megv√©deni a "korm√°ny" etnikai tisztogat√°sa ellen. Letart√≥ztatt√°k √©s megsemmis√≠tett√©k √Ķket. 1929-ben, a volt Szovjetuni√≥ban volt fegyverellen√Ķrz√©s, √©s az ellen√Ķrz√©s eredm√©nyek√©nt letart√≥ztatt√°k a "nehezebben kezelhet√Ķ" polg√°rokat. 1929-t√Ķl Szt√°lin hal√°l√°ig, 40 milli√≥ szovjet tal√°lkozott a korai v√©ggel, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ korm√°nyzati √ľgyn√∂ks√©gek "kez√©vel", vagyis letart√≥ztatt√°k √©s megsemmis√≠tett√©k √Ķket. N√©metorsz√°g megalapozott v√°ltozatak√©nt a pisztolyok ellen√Ķrz√©s√©nek, 1938-ban √©s 1939-1945 k√∂z√∂tt, kommunist√°k, zsid√≥k, cig√°nyok, homoszexu√°lisok, ment√°lisan betegek, √©s m√°sok megsemmis√≠t√©s√©t hajtott√°k v√©gre, akik szint√©n nem tudt√°k megv√©deni magukat. Megjegyzend√Ķ, hogy ez ut√≥bbi esetben, b√°r a "m√°sik oldal" alkalmazta a "m√≥dszert", az elk√∂vet√©s m√≥dja √©s a hivatkoz√°si alap ugyanaz maradt, mik√∂zben a mai napig "h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂knek" tartj√°k elk√∂vet√Ķit, ellenben a kor√°bbi √©s k√©s√Ķbbi n√©pirt√°sok elk√∂vet√Ķivel. Miut√°n a kommunista K√≠na megalakult, az 1935-√∂s fegyverellen√Ķrz√©st k√∂vet√Ķen, a becsl√©sek szerint az az 50 milli√≥ politikai disszidens is k√©ptelen volt megv√©deni mag√°t a fasiszta vezet√Ķk terrorj√°t√≥l, letart√≥ztatt√°k √©s megsemmis√≠tett√©k √Ķket.

Az 1964-es Guatemal√°ban tartott fegyver ellen√Ķrz√©s eredm√©nyek√©nt 1964 √©s 1981 k√∂z√∂tt 100.000 embert irtottak ki, akik k√©ptelenek voltak megv√©deni magukat a k√∂ny√∂rtelen diktat√ļra terrorj√°t√≥l, letart√≥ztatt√°k √©s megsemmis√≠tett√©k √Ķket. Ugand√°ban is megval√≥sult a fegyver ellen√Ķrz√©s 1970-ben. 1971-t√Ķl 1979-ig 300.000 kereszt√©nyt irtottak ki, akik k√©ptelenek voltak megv√©deni magukat a diktat√≥rikus korm√°ny letart√≥ztat√°sai √©s megsemmis√≠t√Ķ gyilkoss√°gai ellen. Kambodzs√°ban 1956-ban volt fegyver ellen√Ķrz√©s. 1975-t√≥l 1977-ig egymilli√≥ "m√Ľvelt" ember k√©ptelen volt megv√©deni mag√°t a fasiszta korm√°nyt√≥l, letart√≥ztatt√°k √©s megsemmis√≠tett√©k √Ķket. V√©g√ľl vissza√©rt√ľnk az 1994-ben Ruand√°ban lefegyverezett tuszi n√©phez, akik nem voltak k√©pesek megv√©deni magukat a totalit√°rius korm√°nyzattal szemben, √©s k√∂zel egymilli√≥ embert v√©geztek ki.


A "katasztr√≥fav√©delem" fontos √©s "sarkalatos" probl√©m√°v√° v√°lt, mivel a "demokratiz√°l√°s" is arra a sorsra jutott, mint el√Ķdei, "a kommunizmus elleni harc, a k√°b√≠t√≥szer elleni k√ľzdelem, a diktat√≥rikus korm√°nyok kicser√©l√©se cion-b√©renc diktat√≥rikus korm√°nyokra, a terrorizmus elleni harc, amir√Ķl kider√ľlt, hogy csak akkor hasznos, ha "terrorist√°kat" a terror ellen harcol√≥k k√©pzik ki, jellemz√Ķen haz√°jukat, csal√°djukat √©s term√©szeti kincseiket v√©d√Ķ √Ķslakos fajt√°rsaik ellen. A katasztr√≥fav√©delem az√©rt is fontos, mert a chemtrails m√©rgez√©sek, k√©nyszerolt√°sok √©s orvosi gyilkoss√°gok mellett, a mesters√©gesen el√Ķid√©zett f√∂ldreng√©sek, hurrik√°nok, t√°jfunok √©s a "megtorl√≥k" √°ltal gener√°lt indokokra hivatkozva m√°r az is b√Ľncselekm√©ny lehet a lakoss√°g r√©sz√©r√Ķl, ha nem akar sz√°nd√©k√°val ellent√©tesen √©s id√Ķ el√Ķtt megd√∂gleni...


Nyitott szemmel kell j√°rni, b√°r a vegyi-permetez√©sek miatt gyakoribb a k√∂t√Ķh√°rtya gyullad√°s, √©s a szabadban sem tan√°csos sokat tart√≥zkodni, mert a t√ľd√Ķnek sem tesz j√≥t (ahogy a b√Ķrnek sem), ha sokat l√©legez√ľnk be a kipermetezett r√°kkelt√Ķ, sz√∂vetroncsol√≥ anyagokb√≥l. A nyitott szem m√©gis hasznos, mert legal√°bb l√°tni lehet Isten Szent Eg√©n az id√Ķj√°r√°s -√©s eg√©sszs√©gi √°llapot befoly√°sol√°snak √©s az emberek m√©rgez√©s√©nek sz√©tter√ľl√Ķ felh√Ķit, ahogy l√°thatjuk, amint a f√°ma szerint "katasztr√≥f√°k megel√Ķz√©s√©n dolgoz√≥k" katasztr√≥f√°kat id√©znek el√Ķ, hogy a j√≥hiszem√Ľ katasztr√≥faelh√°r√≠t√≥nak legyen mibe belepusztulnia a betervezett √°ldozatokkal egy√ľtt. Norm√°lis ember ilyenkor elmegy az els√Ķ, v√©delm√©vel megb√≠zotthoz, √©s "nyilatkoztatja", vagyis addig veri, am√≠g szuszog. Ha tagad: vagy h√ľlye, vagy h√ľlye √∂ngyilkosjel√∂lt, aki azt hiszi, meg√ļszhatja. Ha nem tagad, akkor vagy kir√∂h√∂g benn√ľnket √©s elpusztul vel√ľnk egy√ľtt, vagy kir√∂h√∂g benn√ľnket, √©s √ļgy gondolja, hogy id√Ķben le tud l√©pni. De a legt√∂bb m√©g a szem√©nek sem akar hinni, √©s annak sem, amikor lerohad a l√°ba, vagy m√©g k√©s√Ķbb sem, amikor b√©n√°n lesi, hogy mikor cser√©lik meg az ispot√°lyban az √°gyt√°lat az √©thord√≥val. Mindenesetre √©rdemes odafigyelni most m√°r a katasztr√≥fav√©delem j√°rm√Ľveire is, ahogy tan√°csos "a haza v√©delm√©ben lakoss√°got terroriz√°l√≥ korm√°nyalakulatok", vagy idegen hader√Ķk mozg√°s√°ra is, mert nem tudni, hogy mikor fog a bolond lyukb√≥l f√ļv√≥ sz√©l hurrik√°nn√°, torn√°d√≥v√° dagadni n√©mi "megrendelt" beavatkoz√°s hat√°s√°ra, √©s mikor akarj√°k likvid√°lni azokat, akik m√©g id√Ķben figyelmeztetnek...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | odon0803 - 2013.11.30. 12:17:23
Ir√°n √©s a Hatok t√°rgyal√°sa nem volt titkos, de titkos volt az USA √©s Ir√°n k√∂z√∂tti k√ľl√∂n t√°rgyal√°s, amit a megegyez√©s ut√°n nyilv√°noss√°gra hoztak. Nem sok mindent lehet - sikeresen - eltitkolni az √≠zraeliek el√Ķtt, ezt most siker√ľlt. A 300 atomt√∂ltet√©n √ľld√∂g√©l√Ķ √ćzrael sir√°nkozik, hogy Ir√°n 20%-os ur√°niumot akar d√ļs√≠tani. Enyh√©n sz√≥lva asszimetrikus helyzet, de az ajv√©kol√°s az megy. Akkor mekkora ajv√©kol√°s lesz, ha a h√°bor√ļ ut√°n Sz√≠ri√°ba r√∂vid hat√≥t√°vols√°g√ļ, kiv√©dhetetlen Iszkander orosz rak√©t√°kat telep√≠tenek, amelyek meg tudj√°k majd semmis√≠teni a Negev-sivatagi kil√∂v√Ķb√°zisokat. A kis haver most t√ļl sokat akart el√©rni, √©s el√©rte n√©h√°ny nagyhatalom ingerk√ľsz√∂b√©t.

V√©lem√©nyem szerint, ha van "√∂sszedolgoz√°s" az USA √©s Oroszorsz√°g valamint K√≠na k√∂z√∂tt, akkor az az, hogy a vil√°got v√©gre b√©k√©sebb vizekre ir√°ny√≠ts√°k. El√©g volt az √°lland√≥ zavarkelt√©sb√Ķl, politikai machin√°ci√≥kb√≥l, hamis z√°szl√≥s terrorb√≥l. A vil√°g fejl√Ķdni akar, nem pusztulni. Ebb√Ķl az aspektusb√≥l n√©zve √©rezhet√Ķ, hogy milyen piti√°ner √©s mondvacsin√°lt blabla az Asszad elleni "igazs√°gos" h√°bor√ļ. Sokkal nagyobb l√©pt√©k√Ľ d√∂nt√©sek el√Ķtt √°llunk, a kis bajkever√Ķ h√°tt√©rbe fog szorulni, vagy nagyon nyakon fogj√°k v√°gni.
#42 | Tulok - 2013.11.30. 18:46:19
Odon! A pontokkal kapcsolatban... Az eg√©sz vil√°gon az a c√©ljuk, hogy cs√∂kkents√©k a n√©pess√©get. Hogy mi√©rt fontos az USA √©s Eur√≥pa n√©pess√©g√©nek a cs√∂kkent√©se, el√©g egy√©rtelm√Ľ. Konkurens fajokr√≥l, vagy n√©pess√©gr√Ķl van sz√≥. Mivel err√Ķl √≠rtam a cikkben is, √©s mivel a cionista n√©pirt√≥ ir√°nyzat 2001-t√Ķl hatalmas lend√ľletet vett, az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©s√©t a "l√©tsz√°mcs√∂kkent√©sr√Ķl" komolyan kell venni. Az USA, mint egy vegyes-felv√°gott, kiv√°l√≥an alkalmas arra, hogy a sokf√©le nemzetis√©g, b√Ķrsz√≠n, √∂sszeugraszthat√≥ legyen.
Ukrajna "csatlakoz√°sa" soha sem volt k√©ts√©ges. Biztos voltam abban, hogy az orosz nem hagy √ļjabb lyukat a hat√°rain. Logik√°tlan lenne, √©s Janukovicsot sem v√©letlen√ľl helyezt√©k a fonott kal√°cs-fej√Ľ, nemzetgyilkos ribanc hely√©re. El√©g egy√©rtelm√Ľ, hogy a h√°bor√ļkat egyre nehezebb emberekkel megv√≠vni. Nem k√∂nny√Ľ gondolkod√°smentes katon√°kat kitermelni. Sokszor √≠rtam arr√≥l, hogy fokozatosan k√©nytelenek szem√©lytelenn√© tenni a gyilkol√°st, dr√≥n-vez√©rl√Ķkkel, robotokkal, v√≠rusokkal √©s bakt√©riumokkal. Jellemz√Ķen egyik sem pof√°zik vissza, az els√Ķt kiv√©ve.
Olyan, mint p√©nz, m√°r r√©g√≥ta nem l√©tezik. Minden p√©nznemnek csak √°rucsere √©rt√©ke van, az is csak virtu√°lis, vagy ha √ļgy tetszik, egyezm√©nyes...
A fajokr√≥l √©rdemes lenne vit√°zni, de alapvet√Ķen nem elhanyagoland√≥, hogy a "feh√©r ember" alatt nem csak az amerikai √©s eur√≥pai vagy ausztr√°liai feh√©reket kell √©rteni, hanem a "kifeh√©redett" szefard zsid√≥kat, akik m√©g a k√∂z√©pkorban "lev√°ltott√°k" az √∂sszes eur√≥pai kir√°lyi csal√°dot, az "arisztokr√°cia" jelent√Ķs r√©sz√©t, √©s akik azt mondj√°k a kaz√°r zsid√≥kr√≥l, hogy "szem√©t n√©ps√©g, szolgak√©nt kell b√°nni vel√ľk, hogy tudj√°k hol a hely√ľk". Az id√©zet √ļn. "arisztokrata csal√°dok" k√©pvisel√Ķit√Ķl sz√°rmazik, de kaz√°r-zsid√≥ is alacsonyabb rend√Ľ fajnak tekinti m√©g Izraelben is a "sz√≠nes b√Ķr√Ľ" n√©pess√©get, b√°r valamikor √Ķk is azok voltak, ahogy a f√Ķleg spanyol, zsid√≥, maranjosnak nevezett rabszolgakeresked√Ķk is.
Jelenleg Oroszorsz√°gon kereszt√ľl K√≠n√°ig, az USA-t is bele√©rtve, cionist√°k pr√≥b√°lj√°k f√©lrevezetni a t√∂megeket, mert a cionizmus semmi egy√©b, csak annyi, hogy bizonyos embert√≠pus pr√≥b√°lja mag√°t a t√∂bbi ember f√∂l√© emelni. Az egyik a nemess√©g√©re pr√≥b√°l apell√°lni, a m√°sik a vall√°s√°ra, a harmadik mondvacsin√°lt Isten√©re, √©s a saj√°t maga √°ltal hirdetett "kiv√°lasztotts√°g√°ra".
√Čs m√©g egy apr√≥s√°g, b√°r egyet√©rt√ľnk a sz√ľrk√©kkel √©s a "reptiloidokkal" kapcsolatban, Hegel eg√©szs√©ges logik√°ja csak akkor szokott megbicsaklani, ha √∂sszezavarj√°k, illetve ha nem tal√°l √©sszer√Ľ magyar√°zatot a norm√°lis g√©nszerkezet√©b√Ķl ad√≥d√≥ "emberi" gondolkod√°sm√≥dja.
Ami pedig az izraeli atomt√∂lteteket √©s az USA-Ir√°n k√∂z√∂tti t√°rgyal√°sokat illet, m√°r 1999-ben, a Warren D. Farr USAF tisztj√©nek jelent√©se szerint is Izrael k√∂zel ezer vagy m√©g t√∂bb atomfegyverrel rendelkezik, nem sz√°m√≠tva az indiai k√∂z√∂s gy√°rt√°st. Viszont a cionista vil√°got nem Izrael ir√°ny√≠tja. Csak eszk√∂z. A Bilderberg Group legfels√Ķbb magja, √©s a szint√©n ezt k√©pvisel√Ķ City of London "sakkozik"... http://blog.xfree...ekr%F5l%20!!

Hegel! Olyan, hogy "f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek", nem l√©teznek. Esetleg hazat√©r√Ķk... de k√©t dolgot l√°thatnak. Nincs √ļj a nap alatt, megint kifejl√Ķd√∂tt az a faj, aki vagy ami, a kor√°bbi civiliz√°ci√≥kat is elpuszt√≠totta a v√©gkifejlett, vagy ha jobban tetszik a "v√°lt√°s" el√Ķtt.
#43 | Seraf - 2013.11.30. 22:39:00
2013. 11. 28 : "Ismét megkegyelmezett egy pulykának Obama" - ' Barack Obama amerikai
elnök idén is megkegyelmezett a Fehér Háznak felajánlott hálaadás-napi pulyának és a te -
lev√≠zi√≥k √°ltal szerd√°n √©l√Ķben k√∂zvet√≠tett szertart√°son boldog √ľnnepet k√≠v√°nt az amerikaiak -
nak ' http://manna.ro/v...11-28.html

YouTube Videů

2013. 11. 30 : "A legnagyobb holokauszt, ami a Földön létezett, és a 'Hálaadás' valódi hát -
tere" - 'Az az elk√©pzel√©s, hogy az eur√≥paiak vitt√©k a civiliz√°ci√≥t Amerik√°ba, egyszer√Ľen ha -
mis és hazugság' http://vilaghelyz...oldon.html 2013. 11. 30 : "Az Amerikai Humanista Szö -
vetség beperelte a tanárt, mert imádkozott egy beteg diákért" http://idokjelei....g-diakert/

#44 | piskota - 2013.12.02. 07:26:43
√Ėnk√©nyuralmi jelk√©pek √ļton-√ļtf√©len, forgalmas tereken...
Vannak √©s b√≠zom benne, hogy lesznek is, kik a rend√Ķrs√©g helyett, elt√°vol√≠tj√°k a provokat√≠v n√°cionista jelk√©peket...
Azokat a vall√°sinak √°lc√°zott, hazudott jelk√©peket, amelyek egy terror-vil√°guralmi, rasszista ideol√≥gia megtestes√≠t√Ķi: http://www.origo....jakat.html nos azoknak nincs helye, nemhogy a k√∂zter√ľleten, de sehol a vil√°gon sem!
Soha, senki sem fogalmazta meg durvábban, mint amit nácionista zsidóság vall; "...a gójok között egy sincs, ki embernek neveztetnék.", mint írja a zsidóság szent könyve a Talmud!
Vegy√ľk figyelembe a #31 hozz√°sz√≥l√°somban id√©zett
"Az Alliance Israelitée felhívása:" címszó alatti magyarságellenes dokumentumot, a zsidóság következetes Magyarország-ellenes tevékenységét...
Mindenkinek világosnak kell hogy legyen, hogy ismét egy arcátlan nácionista zsidó provokációval állunk szemben!
A rend√Ķrs√©gt√Ķl pedig elv√°rhat√≥, hogy Magyarorsz√°gon, a magyar k√∂zv√©lem√©nyt s√©rt√Ķ n√°cionista vil√°guralmi zsid√≥ provokat√≠v jelk√©peket, halad√©ktalanul elt√°vol√≠tja, a provok√°torok ellen pedig elj√°r√°st kezdem√©nyez!
Gyz
#45 | Hegel - 2013.12.02. 09:14:15
"Hegel eg√©szs√©ges logik√°ja csak akkor szokott megbicsaklani, ha √∂sszezavarj√°k, illetve ha nem tal√°l √©sszer√Ľ magyar√°zatot a norm√°lis g√©nszerkezet√©b√Ķl ad√≥d√≥ "emberi" gondolkod√°sm√≥dja. "GrinGrinGrin

Igen mert elkezdett derengeni a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ n√©pek arcberendez√©seit n√©zegetve - egyiptomi - mezopot√°miai reliefeken l√©v√Ķk majd a mai "emberek√©t" hogy igen nagy elt√©r√©seket mutatnak - teh√°t nem lehet egyetlen fajb√≥l a t√°rsas√°g.

K√©tlem azt a tudom√°nyosnak nevezett nemtommit hogy az emberis√©g afrika belsej√©ben keletkezett volna..na a mai pir√©zek igenbele√©rtve a cig√≥kkal eggy√ľtt..igen nagyon hasonl√≥an n√©znek ki k√ľls√Ķre a kifer√©redettek is tartalmaznak von√≥s-okat de f√Ķleg a F√∂ldk√∂zi tenger mell√©k√©n gyakoriak feh√©rk√©nt aposztrof√°lva is.
Na meg a m√≥r nevezet√ľ t√°rsas√°g akik Gibralt√°r fel√Ķl lept√©k el eur√≥p√°t......merthogy a mai szir f√∂ldek ann√≥ m√©g p√°rtus majd r√≥mai ir√°nyit√°s alatt t√°n a r√≥mai √©ra alatt m√°r ......de szem √©s testtart√°s emberi alkat igen hasonlatos(dologtalan)

A Kaukázusi és kárpátmedencei népség egészen más arc és csontozat felépitést visel magán.

Nézem a állitólagos kazárnak aposzrofáltakat (PI oldalon jegyzetteket) szintén alig tartalmaznak kárpátdencei vagy ázsiai jegyeket testalkatukban. Puhábbak, fizikailag, hizásra hajlamosabban már fiatalon is. Még a szikár alkatok is valamiféle fura megjelenést közvetitenek.

MK egyik videoj√°n mutatja a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ FK alkatokat √©s a fur√°n krumpli orr is jellemz√Ķ egyik fajra, akik ma szeretn√©k gyarmatositani a naprendszert.

Ok lehet nem FK-k mégis ma azok közé sorolják a mai hatalmi ágak. (pl.oroszok.)

Az antropol√≥gia m√°r nagyon fiatalon is √©rdekelt, gondolom ez√©rt is keresg√©lek a k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©gekben....√©s igen a keres√©s m√©g nem hozta el a kiv√°nt eredm√©nyt ez√©rt azt√°n?Frownsokszor nem √©rtem mi is van?

Ha a M t√∂rt√©nelmet n√©zz√ľk akkor mindig is az ellens√©geink pusztit√≥ink voltak, √©s soha nem adtak a emberis√©gnek semmi olyan tiszta ideol√≥gi√°t ami a felemelked√©s√©t szolg√°lta volna.

√Čn a SZ. k√∂nyvekre ejtek azok m√°ra poros dogm√°k, a sziv√ľnkre kell hallgatni de amai zavarosban hazud√≥k elt√ľntettek mindent ami tiszta.

(alig várom hogy a volt cégem lezárja a dolgát mert megkapom a gépem, igaz az se sokkal fiatalabb de tán nem korlátoz majd. )
#46 | Seraf - 2013.12.22. 06:52:29
2013. 12. 19 : "Titkos csoport irányítja a Világot" http://aranykorha...rZfHicW7s0

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 75% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 25% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum