NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Szabads√°g vagy √∂nk√©ntes rabszolgas√°g?
Szabads√°g vagy √∂nk√©ntes rabszolgas√°g?Elgondolkodtat√≥, hogy a v√©gnapjait √©l√Ķ EU d√∂gl√Ķd√Ķ bik√°j√°ra mi√©rt kapaszkodn√°nak fel olyan USA, izraeli √©s eur√≥pai k√©nyszert√Ķl t√Ķl√ľnk kev√©sb√© szenved√Ķ orsz√°gok, mint Ukrajna lakoss√°ga. Az Eur√≥pai Uni√≥ eddig m√°r sikeresen kifosztotta a szeg√©nyebb √©s gazdagabb tag√°llamait, a gazdas√°gokat, az √©hs√©ggazd√°lkod√°snak, √©s politikai √©rdekeknek megfelel√Ķen szab√°lyozott t√°mogat√°s√ļ √©s id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°ssal megsp√©kelt mez√Ķgazdas√°gaikat, iparuk termel√©s√©t. Er√Ķforr√°saikat t√∂nkretett√©k, majd felv√°s√°rolt√°k, le√©p√≠tett√©k, sz√©tlopt√°k. A lakoss√°got egyre "szigorod√≥ rendelkez√©sekkel, t√∂rv√©nyekkel √©s megf√©leml√≠t√©ssel" ugyan√ļgy get√≥kba akarj√°k tereleni, mint ahogy az USA 5000 FEMA t√°bor√°t is ilyen c√©llal hozt√°k l√©tre. Az "engedetlen lakoss√°got" Orosz-K√≠nai valamint f√Ķk√©nt ENSZ "vegyes hader√Ķ" k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel k√≠v√°nja a cion-terrorista USA korm√°ny megt√∂lteni. G√∂r√∂gorsz√°g kifoszt√°sa, a t√∂r√∂k-g√∂r√∂g ellent√©t eredm√©nyek√©nt l√©trehozott Ciprus, megoszt√°ssal offshore paradicsomm√° v√°ltoztatott "√ļj kis √°llam", a L√©vi-medence r√° es√Ķ r√©sz√©t j√°tszotta √°t orosz √©s Goldman Sachs k√©zre, de m√©g √≠gy is jobban j√°rtak, mint az USA , izraeli, brit, francia kirabl√°st elszenved√Ķ L√≠bia, Irak √©s Afganiszt√°n, vagy az aranyk√©szlet√©t√Ķl 90%-ban megszabad√≠tott NSZK.

Az EU ir√°ny√≠t√°s b√Ľncselekm√©nyeit neh√©z lenne teljes terjedelm√ľkben √©s kialak√≠t√°sukban itt felsorolni, de nehezen elk√©pzelhet√Ķ, hogy Ukrajn√°ban, ahogy Szerbi√°ban vagy a nemr√©g csatlakozott Horv√°torsz√°gban, az emberek semmit sem tudnak az EU-r√≥l. Nem tudnak az ellopott aranyk√©szletekr√Ķl, a kifosztott orsz√°gokr√≥l, a kirabolt lakoss√°gr√≥l, a v√°ls√°ggener√°l√°sban t√∂rt√©n√Ķ akt√≠v cionista korm√°nyaik szintj√©n fut√≥ r√©szv√©telr√Ķl. Az etnikai konfliktusok kirobbant√°sa √©rdek√©ben betelep√≠tett muszlimokr√≥l.
Ukrajna m√°r √°tesett a k√∂zelm√ļltban egy kifoszt√°si hull√°mon, amikor a volt, nem √∂nk√©ntesen szocialista orsz√°gokat kirabolt√°k a majdnem volt politikai n√≥menklat√ļra tagjai, √©s azok ut√≥dai, valamint a nemzeti k√∂z√∂s vagyon jelent√Ķs r√©sz√©t bag√≥√©rt √°tj√°tszott√°k a v√©delm√ľkr√Ķl gondoskod√≥ belf√∂ldi √©s k√ľlf√∂ldi b√Ľnt√°rsaiknak. Az ukr√°n t√ľntet√Ķk ez ut√≥bbiakr√≥l m√©g tudhatnak, de vajmi keveset arr√≥l a pokolr√≥l, amit az EU bel√©p√©s hozhat a sz√°mukra, mert olyan, hogy EU, nem l√©tezik, csak egy Goldman Sachs gyarmat.
Persze sokan nem tudják, hogy a "tagállamok" csak bejegyzett vállalatok, igazgatótanáccsal, és mint ilyenek, adóznak a "kormánynak", a Bilderberg Világkormányának.

Miel√Ķtt azzal a "Vil√°gkorm√°nnyal" foglalkozn√°nk, melynek m√©g orsz√°gokk√©nt szerepel√Ķ v√°llalatait m√°r bejegyezt√©k, Magyarorsz√°got Kaliforni√°ban, √©rdemes n√©h√°ny sz√≥t ejteni az ukr√°n esem√©nyek h√°tter√©r√Ķl is. T√∂bb ezer pro-EU t√°rsul√°s√ļ t√Ľntet√Ķ van Kijev "Maidan" szeglet√©ben, annak ellen√©re, hogy b√≠r√≥s√°gi v√©gz√©s sz√ľletett a gy√Ľl√©sek betilt√°s√°ra. A rend√Ķrs√©g, aki √°ll√≠t√≥lag ar√°nytalan er√Ķvel j√°rt el a t√ľntet√Ķkkel szemben, √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy elhagyja a helysz√≠nt. T√∂bb ezernyi EU-p√°rti t√ľntet√Ķ okoz fesz√ľlts√©get Ukrajn√°ban, √©s kimegy az utc√°ra, amikor Sv√°jcban √©s Eur√≥p√°ban milli√≥k vannak bizony√≠that√≥an ellene. A t√ľntet√Ķk azt k√∂vetelik, hogy az ukr√°n korm√°ny √©s az eln√∂k mondjon le, mert elutas√≠tott√°k a h√©t elej√©n az EU t√°rsul√°si meg√°llapod√°st. E "sz√∂rny√Ľ cselekm√©ny" felh√°bor√≠totta Obama destabiliz√°ci√≥s er√Ķit a t√ľntet√Ķk "Forradalom" k√°nt√°l√°s√°t√≥l k√≠s√©rve. A demonstr√°ci√≥kon val√≥ r√©szv√©tel√©rt be√≠g√©rtek nekik 150 hrivny√°t fejenk√©nt. Ez egyen√©rt√©k√Ľ 16.30 CHF-el, vagy 13.23 eur√≥val, vagyis kb. 3.800,-Ft-al, ami majdnem annyi, mint a magyar Parlament el√Ķtt t√ľntet√©sre felb√©relt nyugd√≠jasok "tiszteletd√≠ja". H√©tf√Ķn, a p√©nzt ki kellett, vagy ki kellett volna fizetni. Ukrajn√°ban sokakban felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy ki az, aki a t√∂bb ezer frankot adja a dr√°ga √©s hatalmas EU-z√°szl√≥kra, amelyeket l√°tni lehet mindenhol a t√ľntet√Ķkn√©l?

A kijevi rend√Ķrs√©gi int√©zked√©sek viharos kritik√°t v√°ltottak ki az Egyes√ľlt √Āllamok √©s az EU r√©sz√©r√Ķl. Az ukr√°n eln√∂k, Viktor Janukovics is el√≠t√©lte a t√ľntet√Ķk elleni er√Ķszakot, √©s elrendelte, hogy a legf√Ķbb √ľgy√©sz vizsg√°lja ki az esem√©nyeket. A boksz vil√°gbajnok, Vitali Klitschko, aki a Liber√°lis UDAR P√°rtot vezeti, felsz√≥l√≠totta a polg√°rokat, hogy j√∂jjenek a f√Ķv√°rosba t√°mogatni az ellenz√©ket. Klitschko p√°rtj√°t, az UDAR-t, r√©szben a Konrad-Adenauer-Stiftung finansz√≠rozta √©s hozta l√©tre. Ez a p√°rt k√∂zel √°ll Merkelhez √©s a CDU-hozl. Nem az els√Ķ alkalom, hogy ez a k√©tes alap√≠tv√°ny akt√≠v destabiliz√°l√≥s tev√©kenys√©get folytat m√°s korm√°nyok ellen. 2002-ben, √Ķk t√°mogatt√°k a puccsot a demokratikus venezuelai korm√°ny ellen. Egyiptom ellen szint√©n, √©s e n√©met szervezet ellen volt vizsg√°lat, mert beavatkozott az orsz√°g bel√ľgyeibe. Nyikolaj Azarov minisztereln√∂k figyelmeztette a t√ľntet√Ķket arra, hogy ha megs√©rtik a t√∂rv√©nyt, akkor v√°llalniuk kell az orsz√°g destabiliz√°ci√≥j√°√©rt a felel√Ķs√©get, √©s ezt az√©rt is komolyan kell venni, mert az orosz k√ľl√∂nleges alakulatok m√°r ugr√°sra k√©szen v√°rj√°k a fejlem√©nyeket, √©s mert a "v√°llalti √°talakul√°s" m√©g nem fejez√Ķd√∂tt be.


Hogy mi ez a "v√°llalati √°talakul√°s"? A cikk harmadik bekezd√©s√©ben m√°r eml√≠t√©sre ker√ľltek a Vil√°g v√°llalatk√©nt bejegyzett orsz√°gai. Mik√∂zben a legt√∂bben nem figyeltek oda, mega -√©s gigav√°llalatok alakultak a lakoss√°g tudta n√©lk√ľl, amelyeket √ļgy h√≠vnak, hogy USA, Nagy-Britannia, K√≠na, Oroszorsz√°g, stb., de err√Ķl az OPPT (Egy Emberis√©g Nyilv√°nos √Črdekk√©pviselet -One People Public Trust, tov√°bbiakban OPPT) √©s UCC (Uniform Commercial Code, UCC „j√ļsz√≠sz√≠” - Egys√©ges Kereskedelmi K√≥dex) kapcs√°n az oldalon r√©szletes t√°j√©koztat√°s fog megjelenni. A UCC a kereskedelem "bibli√°ja", amelyet vil√°gszerte haszn√°lnak, √°m n√©ha leplezve. Az UCC-r√Ķl nem tanulnak a jogi egyetemeken, csak a magasrang√ļ bankok √©s korm√°nyzati szervek alkalmazz√°k. Ennek megfelel√Ķen a legt√∂bb √ľgyv√©d, √ľgy√©sz √©s b√≠r√≥ nem is ismeri a UCC rendszer√©t, √©s √©rv√©nytelennek tekintheti azt. N√©h√°ny p√©lda az UCC rendeleteinek haszn√°lat√°r√≥l:

"Az 1997 m√°rcius 4-√©n megjelent 13037-es sz√°m√ļ √úgyvezet√Ķi rendelet az embert vagyont√°rggy√° min√Ķs√≠tette.
L√°sd: Link
A 2011. augusztus 12-√©n beiktatott UCC Doc # 0000000181425776 bizony√≠tja, hogy a Federal Reserve System √©s az Egyes√ľlt √Āllamok Kincst√°ra (The United States Department of the Treasury 1789) k√∂z√∂tt 14.3 trilli√≥ doll√°r√©rt ad√°sv√©teli akci√≥ j√°tsz√≥dott le, melynek t√°rgyai amerikai √°llampolg√°rok voltak.
A UCC Doc #2001059388 felt√°rja azt a dokumentumsablont, amellyel a Federal Reserve Bank (Sz√∂vets√©gi Tartal√©k Rendszer, azaz az amerikai sz√∂vets√©gi jegybank) fedezetet biztos√≠t mag√°nak a vil√°g nagyobb bankjainak √ľgyleteib√Ķl, vonatkozzon az ing√≥s√°gokra, √°rucikkekre, vagy ak√°r m√©g meg nem sz√ľletett √©l√Ķ√°llatokra is.
L√°sd: Link
Azok, akik az UCC hat√≥k√∂r√©t az Egyes√ľlt √Āllamok ter√ľlet√©n k√≠v√ľl √©rv√©nytelennek tartj√°k, ezzel semmisnek √©s √©rv√©nytelennek tekinten√©k a New-york-i Sz√∂vets√©gi Jegybank l√©trej√∂tt√©nek jogi alapjait is.
"

Az emberis√©g t√∂rt√©nelm√©ben egyd√ľl√°ll√≥ emberi, jogi √©s gazdas√°gi v√°ltoz√°sok zajlanak. El√Ķzetesben annyit, hogy "V√©ge a rabszolgas√°gnak"!

/Tulok/

Ut√≥lagosan ide k√≠v√°nkozik "Odon" hozz√°sz√≥l√°s√°ban eml√≠tett, k√∂zben napvil√°got l√°tott dokumentum kivonata az Uni√≥s bel√©p√©s felt√©teleir√Ķl:

"#11 | odon0803 - 2013.12.08. 15:25:42
Emellett egy olyan dokumentum ker√ľlt nyilv√°noss√°gra, amelyet √°ll√≠t√≥lag a t√°rsul√°si szerz√Ķd√©ssel egy√ľtt kellett volna al√°√≠rni Ukrajn√°nak. Ebben a dokumentumban szerepelnek az EU √°ltal Ukrajna fel√© t√°masztott k√∂vetelm√©nyek, illetve el√Ķ√≠r√°sok. Olyan durva √©s drasztikus "parancsok" vannak benne, mint p√©ld√°ul az ukr√°n krumpli export 10 sz√°zal√©kra t√∂rt√©n√Ķ cs√∂kkent√©se, ugyanilyen m√©rt√©kben cs√∂kkentenie kell a cukor kereskedelm√©t is. Ukrajn√°nak teljesen meg kell sz√ľntetnie a h√ļs, vaj, toj√°s, √©s m√°s sz√°mos mez√Ķgazdas√°gi term√©k termel√©si kapacit√°s√°t, √≠gy ezekb√Ķl behozatalra szorulna.

El√Ķir√°nyozza Ukrajna sz√°m√°ra, hogy azonnal meg kell kezdenie a vas√ļtvonalak kompatibiliss√© t√©tel√©t az eur√≥pai vas√ļthoz, vagyis a sz√©lesebb nyomt√°v√ļt ki kell cser√©lni az eur√≥pai keskenyebb nyomt√°v√ļra, ezzel egy√ľtt azonnal privatiz√°lnia kell a vasutat, √©s az √°t√©p√≠t√©sre eur√≥pai tendert ki√≠rni. El√Ķir√°nyozta a hozz√° tartoz√≥ 6000 vas√ļti kocsi √©s vonat eur√≥pai beszerz√©s√©t. K√∂telez√Ķv√© tette a gy√°rak logisztik√°j√°hoz a teljes √ļth√°l√≥zat √°talak√≠ttat√°s√°t eur√≥pai c√©gekkel. El√Ķ√≠rja, hogy Ukrajna azonnal megsz√ľntet mindennem√Ľ v√°mot az eur√≥pai ruh√°zati term√©kekre - √©s v√©g√ľl a legl√©nyegesebb t√©tel, miszerint Ukrajn√°nak valamennyi energiahordoz√≥ fogyaszt√≥i √°r√°t eur√≥pai szintre kell emelnie, k√ľl√∂n√∂sk√©ppen a g√°z √©s a villany, majd a benzin √°r√°t.

Ezt a dokumentumot, amely √∂sszesen 900 oldalas, √©s pontokba foglalva r√∂gz√≠ti Ukrajna szuverenit√°s√°nak felsz√°mol√°s√°t, √©s kiszolg√°l√°s√°t a nyugati √©rdekeknek, az orsz√°g ki√°rus√≠t√°s√°t, √©s ipar√°nak, mez√Ķgazdas√°g√°nak t√∂nkret√©tel√©t, Alexander Gorokhov ukr√°n politikus hozta nyilv√°noss√°gra, aki mindv√©gig ott volt az Eur√≥pai Uni√≥val folytatott t√°rgyal√°sokon.

Nem √°rtana, ha a fenti k√∂vetel√©sekr√Ķl is tud√≥s√≠tan√° az ukr√°n j√≥hiszem√Ľ t√ľntet√Ķket Arszeny√≠j √ļr, a kiv√°l√≥ szabadk√Ķm√Ľves, aki feltehet√Ķen az egyik legnagyobb nyertese lenne Ukrajna EU-hoz t√∂rt√©n√Ķ csatlakoz√°s√°nak.

Ennyit az emberi tudatlans√°g hatalmas erej√©r√Ķl √©s az aljas f√©lrevezet√©s √©s m√©zesmadzag politika l√©nyeg√©r√Ķl.
Persze mindenkinek joga van h√ľly√©nek lenni. √Čs ami a szomor√ļ, hi√ļ √°br√°ndokat kergetni
".

  HozzŠszůlŠsok
#191 | Krisi - 2014.01.15. 17:07:03
Bízom a magyarok bölcsességében:
nem √ľlnek fel a provok√°ci√≥knak.
A mi fegyver√ľnk az igazs√°g kimond√°sa √©s k√∂vetkezetes k√©pviselete.

Az orsz√°ggy√ľl√©si v√°laszt√°sokhoz csak annyit sz√≥ln√©k,hogy:
"Aki hitvány,magyarnak alkalmatlan",s a hitvány ne "akarja képviselni" a kifosztott magyar testvérét.


A Jóisten áldjon meg minden igaz magyar embert!
Tartsd magad Nemzetem!

YouTube Videů


#192 | Seraf - 2014.01.15. 19:53:59
Kedves Krisi .
Nem vagyok p√°rtoskod√≥, de angyal-b√∂gy√∂l√Ķ p√°rti igen : Beillesztem a vide√≥t, mert nekem
is √ļj volt ez a pindurka szokny√°s ; √Čs igazad van, ez√©rt sem szabad az usz√≠t√°snak fel√ľlni .
#193 | Krisi - 2014.01.18. 17:53:37
Kedves Seraf!
A hitv√°nynak bizonyult P√ĀRTOSKOD√ĀS-t √©n sem t√°mogatom.Smile

De mi a fene az az OPPT?
http://op.iuste.b...az-az-oppt
#194 | Seraf - 2014.01.19. 05:57:23
Kedves Krisi .
Valamikor a cikk megjelen√©se idej√©n a 't√ļloldalon' m√°r esett sz√≥ err√Ķl a hirtelen felbukkan√≥
valamir√Ķl - Az OPPT helyett ink√°bb mutatok egy TPP-t, amir√Ķl konkr√©tabb az inform√°ci√≥ is .

#195 | Krisi - 2014.01.19. 11:44:31
Kedves Seraf!
Köszönöm,hogy finoman jelezted figyelmetlenségem.Igazad van,visszanéztem,s ott van leírva,kitárgyalva.
Kb. √ļgy √©rzem most magam,mint a vatik√°ni kereszt√©ny bank√°r leleplez√Ķd√©s√©n√©l....az a kereszt√©nys√©g nem ugyanaz a kereszt√©nys√©g...
Mi magyarok mindig is itt voltunk a K√°rp√°t-medenc√©ben (√Ķslakosok vagyunk),m√≠g az amerikaiaknak el√Ķbb "ki kellett √≠rtaniuk" az √Ķslakos indi√°nokat,majd a nagyobb profit miatt "rabszolg√°s√≠taniuk kellett" az afrikai √Ķslakosokat a zsid√≥ keresked√Ķk (emberkeresked√Ķk) k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel.
A 21.sz√°zadra "siker√ľlt el√©rni√ľk" a fejl√Ķd√©s√ľk azon fok√°ra,ahol m√°r nekik kell k√ľzdeni√ľk (meg m√°r az eg√©sz vil√°gnak) a szabad emberk√©nt val√≥ l√©tez√©s√ľk√©rt.
Tulajdonk√©ppen most kezdem √©rteni,honnan az a bikkfanyelven fogalmazott "emberi er√Ķforr√°s miniszt√©rium", "emberi er√Ķforr√°s miniszter",stb.
Ezek a "rendszerv√°lt√≥k" sim√°n "emberi er√Ķforr√°snak" n√©znek. A lejjebb majd nyilv√°n azt jelenti n√°luk (rabszolgakeresked√Ķk=fejvad√°sz munkak√∂zvet√≠t√Ķk),hogy "√°llati er√Ķforr√°s" (√≠gy b√°nnak manaps√°g a magyar munkaer√Ķvel-Magyarorsz√°gon).
Magyar ember "emberi er√Ķforr√°sk√©nt" soha nem tekintett a m√°sik magyarra.Ha m√©gis,akkor az nem magyar volt,csak magyarul besz√©l√Ķ.
A magyar a m√°sik embert EMBERNEK l√°tja √©s √ļgy is kezeli.Ha m√©gsem ,akkor az "hitv√°ny",magyarnak alkalmatlan.
Most √©rtettem meg azt is,mi√©rt nem emelt√©k fel a szavukat a magyarorsz√°gi kereszt√©ny egyh√°zak a magyar nemzet ily m√©rt√©k√Ľ kifoszt√°sa ellen.
√Čpp most olvastam a V√©rszerz√Ķd√©s Esk√ľ-sz√∂veg√©t.

Szóval Seraf,kösz a helyreigazítást!Smile
#196 | Seraf - 2014.01.20. 23:08:33
Kedves Krisi .
Igazib√≥l nem annak sz√°ntam, de az√©rt √∂r√ľl√∂k, hogy megtal√°ltad - Ez az al√°bbi h√≠r se semmi .


2014. 01. 20 : "Karen Hudes √ľzenete a magyaroknak" - 'Karen Hudes, a Vil√°gbank volt jog -
tan√°csosa, a vil√°gszint√Ľ korrupci√≥t felt√°r√≥ bennfentes k√ľl√∂n nek√ľnk, magyaroknak k√ľld √ľ -
zenetet a bankvil√°gban zajl√≥ esem√©nyekr√Ķl. A bankok titkai napvil√°gra ker√ľlnek. Sz√≥val, fel
a fejjel ! A vil√°g p√©nzeit fedez√Ķ aranyk√©szletek sz√©p lassan el√Ķker√ľlnek ... A vide√≥ban eml√≠ -
tett link Magyarorsz√°g c√©gk√©nt t√∂rt√©n√Ķ bejegyz√©s√©r√Ķl' http://tinyurl.co...

YouTube Videů


http://www.youtub...3n9YV9Fcqc

YouTube Videů


#197 | Seraf - 2014.01.27. 02:43:52
2014. 01. 14 : "Ferenc pápa ; A pokol nem létezik" - 'A pokolról szóló doktrína teljesen ösz -
szeférhetetlen azzal a hittel, hogy Isten szeretete végtelen' ... Jézus kijelentése ; Lukács
Ev. 16 : 19 - 31 http://www.bibl.u....hu/Biblia A Cikk http://www.keresz...em-letezik { Ki hazudik ?! J√©zus ? Az √ćr√°s ? Vagy net√°n a Re√° hivatkoz√≥ *ki tudja kinek a helytart√≥ja* ?! }

2014. 01. 22 : "√Āllatok" - 'Gy. Attila bar√°tom mes√©lte a h√©t v√©g√©n Cs√≠kszered√°ban, hogy
N√©metorsz√°gban sorra ny√≠lnak az erotikus √°llatkertek. - Ne h√ľly√©skedj ! - mondtam erre
√©n -, valakik az√©rt fizetnek, hogy megn√©zz√©k, mik√©pp √ľzekednek k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llatok ? - El
vagy t√©vedve, ember ! - nevette el mag√°t Attila. - Az√©rt fizetnek, hogy √Ķk √ľzekedjenek
k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llatokkal' http://www.magyar.../allatok-0 { Az ilyenekkel majd √Ķ lesz egy√ľtt }

-------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 01 - 26 : Tisztelt Peter123 http://www.kubiny...u/forum/11

Lesznek itt m√©g meglepet√©sek a "p√©ter helytart√≥ja" r√©sz√©r√Ķl. Kezdte a ho -
moszexuálisok társadalmi integrálásával, mintha isteni és természetes do -
log lenne, hogy a társadalom tekintse elfogadottnak a deviáns jelenséget :
Hamarosan folytatta a b√Ľn√∂z√Ķk l√°b√°nak mos√°s√°val, a megbocs√°jt√°s k√∂nt√∂ -
s√©vel burkolva, ahelyett hogy a becs√ľletes emberek√©t mosn√° √©s azokat √°l -
l√≠tan√° k√∂vetend√Ķ p√©ld√°nak ; A nem l√©tez√Ķ 'pokolr√≥l' tett kijelent√©se pedig
egyenesen √ćr√°s ellenes / tagad√≥ - Itt kezd√Ķdik az a k√©rd√©s ( mivel jelenleg
m√©g ellen√Ķrizhet√Ķ, de m√°r j√≥ ideje dolgoznak a Biblia √°t√≠r√°s√°n √©s ezek sze -
rint abból már kifelejtenék ), hogy kinek hisznek az emberek. Jézusnak, a -
ki szerint bizony van, vagy egy 'Hazugnak', aki vallásos köntösbe Rá hivat -
kozva, de neki homlok egyenest ellent mondva téveszti meg az embereket .

LUK√ĀCS EV. 16 : 19 - 31 http://www.bibl.u....hu/Biblia

Minden √Ķszinte √©s val√≥ban vall√°sos √©rzelm√Ľnek javaslom a k√∂vetkez√Ķ vide√≥ /
el√Ķad√°s megtekint√©s√©t, mivel a *magyar katolikus* egyh√°z nem egyenl√Ķ a
*római katolikus* vállalkozással .

YouTube Videů


69-ES & 70-ES HSZ
http://hungarianr...c_start=60
72-ES & 76-OS HSZ
http://hungarianr...1#comments

-----------------------------------------------------------------------------

2014 - 01 - 26 : Tisztelt Benedek http://www.kubiny...u/forum/11

Nekem tetszik amit az egym√°s ir√°nti szeretetr√Ķl / seg√≠ts√©gr√Ķl √≠r. Azt sem k√©tlem,
hogy a hittanon √≠gy oktatj√°k. Viszont a jelzett kiemel√©sben egy√©rtelm√Ľ J√©zus ki -
jelent√©se, miszerint a pokol nem √°llapot s olyannyira elk√ľl√∂n√ľl a mennyt√Ķl, hogy
( egyikb√Ķl a m√°sikba ) √°tj√°rhatatlan elv√°laszt√°s, azaz 'k√∂zbevet√©s' van azok k√∂ -
z√∂tt. A p√©ld√°zatban / kijelent√©sben olvashat√≥ *k√≠nokban / gy√∂tr√Ķd√©s* szavak u -
talnak az állapotra - Ezt csak azért említem, mert akkor a hittanon tanultak sze -
rint Jézus feltámadása és mennybemenetele sem testi. Nem jártam hittanra és
nem tudom ezt hogyan tan√≠tj√°k, de az √ćr√°s egy√©rtelm√Ľen 'nem √°llapotnak' jelzi .
#198 | Seraf - 2014.02.03. 18:03:51
2014. 02. 03 : "Melegellenes t√ľntet√©s P√°rizsban ; sz√°zezrek vonultak fel" - 'A sz√°zezres
t√ľntet√Ķi √∂sszl√©tsz√°m rend√Ķrs√©gi adat. A szervez√Ķk szerint P√°rizsban f√©lmilli√≥an voltak a
felvonul√≥k, Lyonban pedig 40 ezren. A rend√Ķrs√©g 80 ezerre √©s 19 ezer 500-ra becs√ľlte
a t√ľntet√Ķk p√°rizsi √©s lyoni sereg√©t ... Manuel Valls bel√ľgyminiszter felsz√≥l√≠totta a m√©rs√© -
kelt jobboldalt, hogy határolódjon el a mozgalomtól, amely nem hajlandó elfogadni a par -
lamentáris rendszer demokratikus döntéseit http://www.atv.hu...nultak-fel


√ögy l√°tszik az ilyen nyilatkoz√≥knak *meggy√Ķz√Ķd√©se*, hogy az emberek mindent k√∂tele -
sek sz√≥ n√©lk√ľl elviselni / hagyni, mivel azt demokratikusnak hazudott keretekbe csoma -
golt√°k - Akkor mire fog hivatkozni, mikor megsz√ľnik a v√©delme √©s a t√∂bbs√©g sz√°monk√© -
ri mindegyikt√Ķl, hogy milyen t√∂rv√©nyeket / rendeleteket hoztak a nev√ľkben / ellen√ľkre ?

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 40% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 40% [2 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 20% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum