Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Szabadság vagy önkéntes rabszolgaság?
Szabadság vagy önkéntes rabszolgaság?Elgondolkodtató, hogy a végnapjait élő EU döglődő bikájára miért kapaszkodnának fel olyan USA, izraeli és európai kényszertől tőlünk kevésbé szenvedő országok, mint Ukrajna lakossága. Az Európai Unió eddig már sikeresen kifosztotta a szegényebb és gazdagabb tagállamait, a gazdaságokat, az éhséggazdálkodásnak, és politikai érdekeknek megfelelően szabályozott támogatású és időjárás-módosítással megspékelt mezőgazdaságaikat, iparuk termelését. Erőforrásaikat tönkretették, majd felvásárolták, leépítették, szétlopták. A lakosságot egyre "szigorodó rendelkezésekkel, törvényekkel és megfélemlítéssel" ugyanúgy getókba akarják tereleni, mint ahogy az USA 5000 FEMA táborát is ilyen céllal hozták létre. Az "engedetlen lakosságot" Orosz-Kínai valamint főként ENSZ "vegyes haderő" közreműködésével kívánja a cion-terrorista USA kormány megtölteni. Görögország kifosztása, a török-görög ellentét eredményeként létrehozott Ciprus, megosztással offshore paradicsommá változtatott "új kis állam", a Lévi-medence rá eső részét játszotta át orosz és Goldman Sachs kézre, de még így is jobban jártak, mint az USA , izraeli, brit, francia kirablást elszenvedő Líbia, Irak és Afganisztán, vagy az aranykészletétől 90%-ban megszabadított NSZK.

Az EU irányítás bűncselekményeit nehéz lenne teljes terjedelmükben és kialakításukban itt felsorolni, de nehezen elképzelhető, hogy Ukrajnában, ahogy Szerbiában vagy a nemrég csatlakozott Horvátországban, az emberek semmit sem tudnak az EU-ról. Nem tudnak az ellopott aranykészletekről, a kifosztott országokról, a kirabolt lakosságról, a válsággenerálásban történő aktív cionista kormányaik szintjén futó részvételről. Az etnikai konfliktusok kirobbantása érdekében betelepített muszlimokról.
Ukrajna már átesett a közelmúltban egy kifosztási hullámon, amikor a volt, nem önkéntesen szocialista országokat kirabolták a majdnem volt politikai nómenklatúra tagjai, és azok utódai, valamint a nemzeti közös vagyon jelentős részét bagóért átjátszották a védelmükről gondoskodó belföldi és külföldi bűntársaiknak. Az ukrán tüntetők ez utóbbiakról még tudhatnak, de vajmi keveset arról a pokolról, amit az EU belépés hozhat a számukra, mert olyan, hogy EU, nem létezik, csak egy Goldman Sachs gyarmat.
Persze sokan nem tudják, hogy a "tagállamok" csak bejegyzett vállalatok, igazgatótanáccsal, és mint ilyenek, adóznak a "kormánynak", a Bilderberg Világkormányának.

Mielőtt azzal a "Világkormánnyal" foglalkoznánk, melynek még országokként szerepelő vállalatait már bejegyezték, Magyarországot Kaliforniában, érdemes néhány szót ejteni az ukrán események hátteréről is. Több ezer pro-EU társulású tűntető van Kijev "Maidan" szegletében, annak ellenére, hogy bírósági végzés született a gyűlések betiltására. A rendőrség, aki állítólag aránytalan erővel járt el a tüntetőkkel szemben, úgy döntött, hogy elhagyja a helyszínt. Több ezernyi EU-párti tüntető okoz feszültséget Ukrajnában, és kimegy az utcára, amikor Svájcban és Európában milliók vannak bizonyíthatóan ellene. A tüntetők azt követelik, hogy az ukrán kormány és az elnök mondjon le, mert elutasították a hét elején az EU társulási megállapodást. E "szörnyű cselekmény" felháborította Obama destabilizációs erőit a tüntetők "Forradalom" kántálásától kísérve. A demonstrációkon való részvételért beígértek nekik 150 hrivnyát fejenként. Ez egyenértékű 16.30 CHF-el, vagy 13.23 euróval, vagyis kb. 3.800,-Ft-al, ami majdnem annyi, mint a magyar Parlament előtt tüntetésre felbérelt nyugdíjasok "tiszteletdíja". Hétfőn, a pénzt ki kellett, vagy ki kellett volna fizetni. Ukrajnában sokakban felmerül a kérdés, hogy ki az, aki a több ezer frankot adja a drága és hatalmas EU-zászlókra, amelyeket látni lehet mindenhol a tüntetőknél?

A kijevi rendőrségi intézkedések viharos kritikát váltottak ki az Egyesült Államok és az EU részéről. Az ukrán elnök, Viktor Janukovics is elítélte a tüntetők elleni erőszakot, és elrendelte, hogy a legfőbb ügyész vizsgálja ki az eseményeket. A boksz világbajnok, Vitali Klitschko, aki a Liberális UDAR Pártot vezeti, felszólította a polgárokat, hogy jöjjenek a fővárosba támogatni az ellenzéket. Klitschko pártját, az UDAR-t, részben a Konrad-Adenauer-Stiftung finanszírozta és hozta létre. Ez a párt közel áll Merkelhez és a CDU-hozl. Nem az első alkalom, hogy ez a kétes alapítvány aktív destabilizálós tevékenységet folytat más kormányok ellen. 2002-ben, ők támogatták a puccsot a demokratikus venezuelai kormány ellen. Egyiptom ellen szintén, és e német szervezet ellen volt vizsgálat, mert beavatkozott az ország belügyeibe. Nyikolaj Azarov miniszterelnök figyelmeztette a tüntetőket arra, hogy ha megsértik a törvényt, akkor vállalniuk kell az ország destabilizációjáért a felelőséget, és ezt azért is komolyan kell venni, mert az orosz különleges alakulatok már ugrásra készen várják a fejleményeket, és mert a "vállalti átalakulás" még nem fejeződött be.


Hogy mi ez a "vállalati átalakulás"? A cikk harmadik bekezdésében már említésre kerültek a Világ vállalatként bejegyzett országai. Miközben a legtöbben nem figyeltek oda, mega -és gigavállalatok alakultak a lakosság tudta nélkül, amelyeket úgy hívnak, hogy USA, Nagy-Britannia, Kína, Oroszország, stb., de erről az OPPT (Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet -One People Public Trust, továbbiakban OPPT) és UCC (Uniform Commercial Code, UCC „júszíszí” - Egységes Kereskedelmi Kódex) kapcsán az oldalon részletes tájékoztatás fog megjelenni. A UCC a kereskedelem "bibliája", amelyet világszerte használnak, ám néha leplezve. Az UCC-ről nem tanulnak a jogi egyetemeken, csak a magasrangú bankok és kormányzati szervek alkalmazzák. Ennek megfelelően a legtöbb ügyvéd, ügyész és bíró nem is ismeri a UCC rendszerét, és érvénytelennek tekintheti azt. Néhány példa az UCC rendeleteinek használatáról:

"Az 1997 március 4-én megjelent 13037-es számú Ügyvezetői rendelet az embert vagyontárggyá minősítette.
Lásd: Link
A 2011. augusztus 12-én beiktatott UCC Doc # 0000000181425776 bizonyítja, hogy a Federal Reserve System és az Egyesült Államok Kincstára (The United States Department of the Treasury 1789) között 14.3 trillió dollárért adásvételi akció játszódott le, melynek tárgyai amerikai állampolgárok voltak.
A UCC Doc #2001059388 feltárja azt a dokumentumsablont, amellyel a Federal Reserve Bank (Szövetségi Tartalék Rendszer, azaz az amerikai szövetségi jegybank) fedezetet biztosít magának a világ nagyobb bankjainak ügyleteiből, vonatkozzon az ingóságokra, árucikkekre, vagy akár még meg nem született élőállatokra is.
Lásd: Link
Azok, akik az UCC hatókörét az Egyesült Államok területén kívül érvénytelennek tartják, ezzel semmisnek és érvénytelennek tekintenék a New-york-i Szövetségi Jegybank létrejöttének jogi alapjait is.
"

Az emberiség történelmében egydülálló emberi, jogi és gazdasági változások zajlanak. Előzetesben annyit, hogy "Vége a rabszolgaságnak"!

/Tulok/

Utólagosan ide kívánkozik "Odon" hozzászólásában említett, közben napvilágot látott dokumentum kivonata az Uniós belépés feltételeiről:

"#11 | odon0803 - 2013.12.08. 15:25:42
Emellett egy olyan dokumentum került nyilvánosságra, amelyet állítólag a társulási szerződéssel együtt kellett volna aláírni Ukrajnának. Ebben a dokumentumban szerepelnek az EU által Ukrajna felé támasztott követelmények, illetve előírások. Olyan durva és drasztikus "parancsok" vannak benne, mint például az ukrán krumpli export 10 százalékra történő csökkentése, ugyanilyen mértékben csökkentenie kell a cukor kereskedelmét is. Ukrajnának teljesen meg kell szüntetnie a hús, vaj, tojás, és más számos mezőgazdasági termék termelési kapacitását, így ezekből behozatalra szorulna.

Előirányozza Ukrajna számára, hogy azonnal meg kell kezdenie a vasútvonalak kompatibilissé tételét az európai vasúthoz, vagyis a szélesebb nyomtávút ki kell cserélni az európai keskenyebb nyomtávúra, ezzel együtt azonnal privatizálnia kell a vasutat, és az átépítésre európai tendert kiírni. Előirányozta a hozzá tartozó 6000 vasúti kocsi és vonat európai beszerzését. Kötelezővé tette a gyárak logisztikájához a teljes úthálózat átalakíttatását európai cégekkel. Előírja, hogy Ukrajna azonnal megszüntet mindennemű vámot az európai ruházati termékekre - és végül a leglényegesebb tétel, miszerint Ukrajnának valamennyi energiahordozó fogyasztói árát európai szintre kell emelnie, különösképpen a gáz és a villany, majd a benzin árát.

Ezt a dokumentumot, amely összesen 900 oldalas, és pontokba foglalva rögzíti Ukrajna szuverenitásának felszámolását, és kiszolgálását a nyugati érdekeknek, az ország kiárusítását, és iparának, mezőgazdaságának tönkretételét, Alexander Gorokhov ukrán politikus hozta nyilvánosságra, aki mindvégig ott volt az Európai Unióval folytatott tárgyalásokon.

Nem ártana, ha a fenti követelésekről is tudósítaná az ukrán jóhiszemű tüntetőket Arszenyíj úr, a kiváló szabadkőműves, aki feltehetően az egyik legnagyobb nyertese lenne Ukrajna EU-hoz történő csatlakozásának.

Ennyit az emberi tudatlanság hatalmas erejéről és az aljas félrevezetés és mézesmadzag politika lényegéről.
Persze mindenkinek joga van hülyének lenni. És ami a szomorú, hiú ábrándokat kergetni
".

  Hozzászólások
#191 | Krisi - 2014.01.15. 17:07:03
Bízom a magyarok bölcsességében:
nem ülnek fel a provokációknak.
A mi fegyverünk az igazság kimondása és következetes képviselete.

Az országgyülési választásokhoz csak annyit szólnék,hogy:
"Aki hitvány,magyarnak alkalmatlan",s a hitvány ne "akarja képviselni" a kifosztott magyar testvérét.


A Jóisten áldjon meg minden igaz magyar embert!
Tartsd magad Nemzetem!

YouTube Videó


#192 | Seraf - 2014.01.15. 19:53:59
Kedves Krisi .
Nem vagyok pártoskodó, de angyal-bögyölő párti igen : Beillesztem a videót, mert nekem
is új volt ez a pindurka szoknyás ; És igazad van, ezért sem szabad az uszításnak felülni .
#193 | Krisi - 2014.01.18. 17:53:37
Kedves Seraf!
A hitványnak bizonyult PÁRTOSKODÁS-t én sem támogatom.Smile

De mi a fene az az OPPT?
http://op.iuste.b...az-az-oppt
#194 | Seraf - 2014.01.19. 05:57:23
Kedves Krisi .
Valamikor a cikk megjelenése idején a 'túloldalon' már esett szó erről a hirtelen felbukkanó
valamiről - Az OPPT helyett inkább mutatok egy TPP-t, amiről konkrétabb az információ is .

#195 | Krisi - 2014.01.19. 11:44:31
Kedves Seraf!
Köszönöm,hogy finoman jelezted figyelmetlenségem.Igazad van,visszanéztem,s ott van leírva,kitárgyalva.
Kb. úgy érzem most magam,mint a vatikáni keresztény bankár lelepleződésénél....az a kereszténység nem ugyanaz a kereszténység...
Mi magyarok mindig is itt voltunk a Kárpát-medencében (őslakosok vagyunk),míg az amerikaiaknak előbb "ki kellett írtaniuk" az őslakos indiánokat,majd a nagyobb profit miatt "rabszolgásítaniuk kellett" az afrikai őslakosokat a zsidó kereskedők (emberkereskedők) közreműködésével.
A 21.századra "sikerült elérniük" a fejlődésük azon fokára,ahol már nekik kell küzdeniük (meg már az egész világnak) a szabad emberként való létezésükért.
Tulajdonképpen most kezdem érteni,honnan az a bikkfanyelven fogalmazott "emberi erőforrás minisztérium", "emberi erőforrás miniszter",stb.
Ezek a "rendszerváltók" simán "emberi erőforrásnak" néznek. A lejjebb majd nyilván azt jelenti náluk (rabszolgakereskedők=fejvadász munkaközvetítők),hogy "állati erőforrás" (így bánnak manapság a magyar munkaerővel-Magyarországon).
Magyar ember "emberi erőforrásként" soha nem tekintett a másik magyarra.Ha mégis,akkor az nem magyar volt,csak magyarul beszélő.
A magyar a másik embert EMBERNEK látja és úgy is kezeli.Ha mégsem ,akkor az "hitvány",magyarnak alkalmatlan.
Most értettem meg azt is,miért nem emelték fel a szavukat a magyarországi keresztény egyházak a magyar nemzet ily mértékű kifosztása ellen.
Épp most olvastam a Vérszerződés Eskü-szövegét.

Szóval Seraf,kösz a helyreigazítást!Smile
#196 | Seraf - 2014.01.20. 23:08:33
Kedves Krisi .
Igaziból nem annak szántam, de azért örülök, hogy megtaláltad - Ez az alábbi hír se semmi .


2014. 01. 20 : "Karen Hudes üzenete a magyaroknak" - 'Karen Hudes, a Világbank volt jog -
tanácsosa, a világszintű korrupciót feltáró bennfentes külön nekünk, magyaroknak küld ü -
zenetet a bankvilágban zajló eseményekről. A bankok titkai napvilágra kerülnek. Szóval, fel
a fejjel ! A világ pénzeit fedező aranykészletek szép lassan előkerülnek ... A videóban emlí -
tett link Magyarország cégként történő bejegyzéséről' http://tinyurl.co...

YouTube Videó


http://www.youtub...3n9YV9Fcqc

YouTube Videó


#197 | Seraf - 2014.01.27. 02:43:52
2014. 01. 14 : "Ferenc pápa ; A pokol nem létezik" - 'A pokolról szóló doktrína teljesen ösz -
szeférhetetlen azzal a hittel, hogy Isten szeretete végtelen' ... Jézus kijelentése ; Lukács
Ev. 16 : 19 - 31 http://www.bibl.u....hu/Biblia A Cikk http://www.keresz...em-letezik { Ki hazudik ?! Jézus ? Az Írás ? Vagy netán a Reá hivatkozó *ki tudja kinek a helytartója* ?! }

2014. 01. 22 : "Állatok" - 'Gy. Attila barátom mesélte a hét végén Csíkszeredában, hogy
Németországban sorra nyílnak az erotikus állatkertek. - Ne hülyéskedj ! - mondtam erre
én -, valakik azért fizetnek, hogy megnézzék, miképp üzekednek különböző állatok ? - El
vagy tévedve, ember ! - nevette el magát Attila. - Azért fizetnek, hogy ők üzekedjenek
különböző állatokkal' http://www.magyar.../allatok-0 { Az ilyenekkel majd ő lesz együtt }

-------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 01 - 26 : Tisztelt Peter123 http://www.kubiny...u/forum/11

Lesznek itt még meglepetések a "péter helytartója" részéről. Kezdte a ho -
moszexuálisok társadalmi integrálásával, mintha isteni és természetes do -
log lenne, hogy a társadalom tekintse elfogadottnak a deviáns jelenséget :
Hamarosan folytatta a bűnözők lábának mosásával, a megbocsájtás köntö -
sével burkolva, ahelyett hogy a becsületes emberekét mosná és azokat ál -
lítaná követendő példának ; A nem létező 'pokolról' tett kijelentése pedig
egyenesen Írás ellenes / tagadó - Itt kezdődik az a kérdés ( mivel jelenleg
még ellenőrizhető, de már jó ideje dolgoznak a Biblia átírásán és ezek sze -
rint abból már kifelejtenék ), hogy kinek hisznek az emberek. Jézusnak, a -
ki szerint bizony van, vagy egy 'Hazugnak', aki vallásos köntösbe Rá hivat -
kozva, de neki homlok egyenest ellent mondva téveszti meg az embereket .

LUKÁCS EV. 16 : 19 - 31 http://www.bibl.u....hu/Biblia

Minden őszinte és valóban vallásos érzelműnek javaslom a következő videó /
előadás megtekintését, mivel a *magyar katolikus* egyház nem egyenlő a
*római katolikus* vállalkozással .

YouTube Videó


69-ES & 70-ES HSZ
http://hungarianr...c_start=60
72-ES & 76-OS HSZ
http://hungarianr...1#comments

-----------------------------------------------------------------------------

2014 - 01 - 26 : Tisztelt Benedek http://www.kubiny...u/forum/11

Nekem tetszik amit az egymás iránti szeretetről / segítségről ír. Azt sem kétlem,
hogy a hittanon így oktatják. Viszont a jelzett kiemelésben egyértelmű Jézus ki -
jelentése, miszerint a pokol nem állapot s olyannyira elkülönül a mennytől, hogy
( egyikből a másikba ) átjárhatatlan elválasztás, azaz 'közbevetés' van azok kö -
zött. A példázatban / kijelentésben olvasható *kínokban / gyötrődés* szavak u -
talnak az állapotra - Ezt csak azért említem, mert akkor a hittanon tanultak sze -
rint Jézus feltámadása és mennybemenetele sem testi. Nem jártam hittanra és
nem tudom ezt hogyan tanítják, de az Írás egyértelműen 'nem állapotnak' jelzi .
#198 | Seraf - 2014.02.03. 18:03:51
2014. 02. 03 : "Melegellenes tüntetés Párizsban ; százezrek vonultak fel" - 'A százezres
tüntetői összlétszám rendőrségi adat. A szervezők szerint Párizsban félmillióan voltak a
felvonulók, Lyonban pedig 40 ezren. A rendőrség 80 ezerre és 19 ezer 500-ra becsülte
a tüntetők párizsi és lyoni seregét ... Manuel Valls belügyminiszter felszólította a mérsé -
kelt jobboldalt, hogy határolódjon el a mozgalomtól, amely nem hajlandó elfogadni a par -
lamentáris rendszer demokratikus döntéseit http://www.atv.hu...nultak-fel


Úgy látszik az ilyen nyilatkozóknak *meggyőződése*, hogy az emberek mindent kötele -
sek szó nélkül elviselni / hagyni, mivel azt demokratikusnak hazudott keretekbe csoma -
golták - Akkor mire fog hivatkozni, mikor megszünik a védelme és a többség számonké -
ri mindegyiktől, hogy milyen törvényeket / rendeleteket hoztak a nevükben / ellenükre ?

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 40% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 40% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 20% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum