NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  COM-ok √©s √ľres fenyeget√©sek
COM-ok √©s √ľres fenyeget√©sekAzt mondj√°k, az ut√°nz√°s a leg√Ķszint√©bb form√°ja a h√≠zelg√©snek. Ebben az √©rtelemben, az Egyes√ľlt √Āllamok K√ľl√∂nleges M√Ľveleti Parancsnoks√°ga / US SOCOM (a tov√°bbi r√©szleteket l√°sd al√°bb Link) tev√©kenys√©g√©t nagy dics√©ret illeti az eg√©sz amerikai fegyveres er√Ķkkel egyetemben. A Pentagon az elm√ļlt √©vtizedekben val√≥ban akkora er√Ķre tett szert, amit senki sem tudott elk√©pzelni. A Vil√°got - minden egyes n√©gyzetcentim√©ter√©t - mint egy hatalmas tort√°t (hat felel√Ķs region√°lis parancsnoks√°gra) osztva, hat nagy szeletk√©nt kezelik. Az Egyes√ľlt √Āllamok Eur√≥pai Parancsnoks√°ga / EUCOM (Stuttgart) felel√Ķs az eur√≥pai r√©gi√≥j√°√©rt. Az Egyes√ľlt √Āllamok csendes-√≥ce√°ni Parancsnoks√°ga / PACOM felel√Ķs √Āzsi√°ban, az amerikai K√∂zponti Parancsnoks√°g / CENTCOM felel√Ķs a K√∂zel-Keleten √©s √Čszak-Afrik√°ban, az Egyes√ľlt √Āllamok D√©li-Parancsnoks√°ga / SOUTHCOM felel√Ķs Latin -Amerik√°ban. A "d√≠szlethez" tartozik, csak ebben a sz√°zadban megalakult USA √Čszaki-Parancsnoks√°ga / NORTHCOM, amely felel√Ķs az Egyes√ľlt √Āllamok, Kanada √©s Mexik√≥ fel√ľgyelet√©√©rt, √©s szint√©n a k√∂zelm√ļltban, 2007-ben alakult, mint utols√≥, az amerikai Afrika-Parancsnoks√°ga / az AFRICOM (szint√©n Stuttgart), a legt√∂bb afrikai tev√©kenys√©gben felel√Ķsk√©nt. (L√°sd m√©g: Link).


Az alattomosan megval√≥s√≠tott nagyra t√∂r√Ķ "c√©g", minden n√©gyzetcentim√©ter√©t figyelni √©s ellen√Ķrizni akarja a bolyg√≥nknak, √©s vigy√°z√≥ szemei a kik√©pzett amerikai katonai parancsnokok. T√©nylegesen eddig csak a sci-fi filmekben a gonosz (f√∂ld√∂nk√≠v√ľli) er√Ķk, c√©ljak√©nt szerepelt, hogy a F√∂ld bolyg√≥t az id√Ķk v√©gezet√©ig az ellen√Ķrz√©s√ľk alatt tarts√°k, de el√©g hozz√° egy nagyon is emberform√°j√ļ mocskos csal√°d. √Čs azt sem szabad figyelmen k√≠v√ľl hagyni, hogy a Pentagon tervez√Ķi nemcsak a "F√∂ldet" akarj√°k, hanem az amerikai Strat√©giai Parancsnoks√°g / a STRATCOM (Tov√°bbi inform√°ci√≥k√©rt l√°sd Link), az USA √õr-Parancsnoks√°ggal a vil√°g√Ľrt, √©s az Egyes√ľlt √Āllamok STRACOM-ba integr√°lt Cyber-Parancsnoks√°g√°val a "virtu√°lis teret" is szeretn√© uralni az interneten. Az amerikai fegyveres er√Ķk csendben fel√©p√≠tettek egy titkos hadsereget, amit elrejtettek a K√ľl√∂nleges M√Ľveleti Parancsnoks√°g / SOCOM n√©v m√∂g√∂tt. Link √©s Link

A legt√∂bb ember a vil√°gban zajl√≥ folyamatok m√∂g√∂tt nem l√°tja, nem is l√°thatja a kegyetlen tervszer√Ľs√©get, mert a r√©szletekbe nem avatj√°k be, √©s a titkos tev√©kenys√©gekr√Ķl nincs, vagy nehezen el√©rhet√Ķ az inform√°ci√≥, pedig Albert Pike, a luciferi csoport, a "Rend" nagymestere, Palladium level√©ben (1871. augusztus 15) grafikusan is felv√°zolta a Harmadik Vil√°gh√°bor√ļ terveit.

"A harmadik vil√°gh√°bor√ļt, kihaszn√°lva az illumin√°tus √ľgyn√∂k√∂k √°ltal sz√≠tott k√ľl√∂nbs√©geket,'a politikai cionist√°k √©s az iszl√°m vil√°g vezet√Ķi k√∂z√∂tt', √ļgy kell kialak√≠tani, hogy az iszl√°m (a mohamed√°n arab vil√°g), √©s a politikai cionizmus (Izrael √°llam) k√∂lcs√∂n√∂sen elpuszt√≠ts√°k egym√°st. Ek√∂zben a t√∂bbi nemzet, m√©g egyszer megosztott√° v√°lik ebben a k√©rd√©sben, √©s k√©nytelen lesz harcolni a teljes fizikai, erk√∂lcsi, szellemi √©s gazdas√°gi kimer√ľlts√©g√©ig... szabadj√°ra fogjuk engedni a nihilist√°kat √©s az ateist√°kat, √©s kiprovok√°lunk egy f√©lelmetes t√°rsadalmi kataklizm√°t... Azut√°n az √°llampolg√°rok minden√ľtt k√©nytelenek lesznek, hogy megv√©dj√©k magukat a vil√°g, a kisebbs√©g forradalm√°rai ellen, majd kiirtj√°k a rombol√≥ civiliz√°ci√≥t, √©s a sokas√°g ki√°br√°ndul a kereszt√©nys√©gb√Ķl, melynek deista szellemei att√≥l a pillanatt√≥l kezdve nem ir√°nyt√Ľ vagy ir√°nymutat√°sk√©nt szolg√°lnak. Az ideges ember az ide√°lis, de nem tudja, hogy hol hozza meg im√°data az igazi vil√°goss√°got, a tiszta luciferi doktr√≠na univerz√°lis megnyilv√°nul√°s√°t. "Judaizmus: zsid√≥k k√∂z√∂sen, akik a gyakorlatban a vall√°s alapj√°nak a T√≥r√°t √©s a Talmudot tekintik. A cionizmus: szervezet zsid√≥k, akik hittek abban, hogy a zsid√≥ n√©pnek sz√ľks√©ge van egy nemzetre a saj√°t maga gener√°lta √ľld√∂z√©sek el√∂l. RothIsm vagy Rothschildizmus: r√∂vid√≠t√©s, a cionista mozgalom s√©r√ľlt √©s v√°lasztott r√©sze, a Rothschild-h√°z √©s az √ľgyn√∂k√∂k, a "New World Order" (√öj Vil√°grend) napirendj√©n. RBZJ: Rothschild h√°tt√©rt√°mogat√°s√ļ cionista zsid√≥k bet√Ľszava, ami akkor haszn√°latos, amikor b√°rki hivatkozik/csatlakozik, vagy kapcsol√≥dik a Rothschild-h√°zhoz. RAGENT: a Rothschild √ľgyn√∂k√∂k r√∂vid√≠tett megnevez√©se. A Rothschild-h√°z (a Rothschildok): Glob√°lis p√©nz√ľgyi birodalom alakult a 18. sz√°zad v√©g√©n. Egy kaz√°r dinasztia, a Rothschildok ellen√Ķrzik a vil√°g gazdas√°g√°nak hatalmas r√©sz√©t, √©s a rejtett k√©z m√∂g√∂tt t√°rsadalmi kataklizm√°k: a francia, az orosz √©s az amerikai forradalmak, a kommunizmus, a kapitalizmus, vil√°gh√°bor√ļ √©s a modern Izrael √Āllam h√ļz√≥dnak meg. A Rothschildok nem "bibliai zsid√≥k", √©s nem gyakorolj√°k a judaizmust. A "The Labour Leader” √ļjs√°g √≠rta Britanni√°ban 1891. december 19-√©n:


"Ez a v√©rsz√≠v√≥ n√©ps√©g volt az oka, m√©rhetetlen bajt √©s nyomor√ļs√°got hozva Eur√≥p√°ra a jelen sz√°zadban, √©s halmoztak fel egy csod√°latos vagyont, els√Ķsorban az √°llamok k√∂z√∂tti h√°bor√ļk sz√≠t√°s√°val, amelyek k√∂z√ľl m√©g sok, soha sem veszekedett. Ahol baj van Eur√≥p√°ban, ahol a pletyk√°k keringenek a h√°bor√ļ kipattan√°s√°r√≥l √©s a f√©rfi elme megzavarodik a f√©lelemt√Ķl, a v√°ltoz√°s √©s csap√°sok miatt, lehet, hogy a horog orr√ļ Rothschild √°ll a j√°t√©k m√∂g√∂tt a r√©gi√≥ban."
A "imperializmusr√≥l" JA Hobson ezt √≠rta: "Nagy h√°bor√ļt lehet megval√≥s√≠tani b√°rmely olyan eur√≥pai √°llamban... ha a h√°z, a Rothschildok √©s kapcsolataik, betolt√°k oda az arcukat".
A "munka√ľgyi vezet√Ķ" nem haszn√°lta a "zsid√≥" kifejez√©st, mert a Rothschildok √©s lesz√°rmazottaik kaz√°rok, ahogy megfogalmazta, "nem √Ābrah√°m magva", √©s ahogy az asken√°zi √©s keleti kaz√°r sem. Hi√°ba mondj√°k magukr√≥l, hogy zsid√≥k, legfeljebb a vall√°suk lehet az.
Rothschild alap√≠totta √©s finansz√≠rozza a cionista mozgalmat √©s tov√°bbiakban a New World Order napirendet. Az els√Ķ cionista konferenci√°n Theodor Herzl, egy Rothschild √ľgyn√∂k (Ragent), vil√°goss√° teszi a Rothschildizmust (RothIsm), ami nem el√Ķny a "zsid√≥k" sz√°m√°ra.

"L√©nyeges, hogy a zsid√≥k szenved√©sei... rosszabbodjanak... ez seg√≠teni fog a terveink megval√≥s√≠t√°s√°ban... Van egy remek √∂tlet... antiszemit√°kat induk√°lunk, hogy felsz√°molj√°k a zsid√≥ vagyonokat .... Az antiszemit√°k seg√≠tenek benn√ľnket ez√°ltal abban, hogy er√Ķs√≠teni fogj√°k a zsid√≥k √ľld√∂z√©s√©t √©s elnyom√°s√°t. Az antiszemit√°k lesznek a legjobb bar√°tok ".
A zsid√≥k "visszat√©rtek a Szentf√∂ldre" 1947. Augusztus 29-√©n, 1897-ben Theodor Herzl, az alap√≠t√≥ RothIsm, az els√Ķ cionista kongresszuson azt j√≥solta, hogy √∂tven √©ven bel√ľl lesz egy zsid√≥ √°llam. Az ENSZ-hat√°rozat (GA 181) particion√°lta ezt Palesztin√°ban, 1947-ben.
RothIsm, egy politikai mozgalom, ami √∂szt√∂n√∂zze, ha kell, er√Ķszakkal, a zsid√≥kat, hogy menjenek Palesztin√°ba. Minden zsid√≥ arra k√©sztettek, hogy nem sz√°m√≠t, ha nem "√Ābrah√°m magv√°b√≥l" sz√°rmaznak, akkor is kimehetnek Palesztin√°ba. Herzl felvetette 1897-ben, √©s 1947. v√©g√©n a zsid√≥ diaszp√≥ra visszat√©r√©rt a "Szentf√∂ldre", b√°r ez olyan "bizarr v√©letlen", minthogy ugyanaz a szem√©ly megnyeri a lott√≥ √∂t√∂st h√°rom h√©tig egyfolyt√°ban. A palesztinai ter√ľletfoglalal√°st v√©gleges√≠tett√©k 1947-ben, ami r√©sze volt a Rothschildok terveinek a New World Order megval√≥s√≠t√°s√°ban."Hogy hat√°sa teljes legyen √©s teljes ellen√Ķrz√©se alatt tudjon tartani minden embert a bolyg√≥n, valamint jelent√Ķsen cs√∂kkenti a vil√°g lakoss√°g√°t a k√©tharmad√°ra".

A Rothschildok, a titkos t√°rsas√°gok, a "The Bavarian Illuminati, Order of Perfectibilists", a Skull and Bones m√°r nem min√Ķs√ľl √Ķskori sci-finek √©s gy√∂kerei az √Ķsi vall√°sokba, az okkultizmusba: jezsuit√°k, templomos lovagok, r√≥zsakeresztesek, szabadk√Ķm√Ľvesek √©s a Kabbala s√∂t√©t vil√°g√°ba ny√ļlnak. 2003-ban, 60 percnyi anyagot sug√°rzott err√Ķl Alexandra Robbins, a New Yorker munkat√°rsa. Robbins, a Yale diplom√°sa, behatolt a hallgat√°s fal√°ba, abba amit a Skull and Bones (koponya √©s csontok), a Rothschild titkos t√°rsas√°g amerikai √°ga k√©pvisel. Szerz√Ķje a bestsellernek: Secrets of the Tomb: Skull and Bones, az Ivy League, √©s a Hidden Paths of Power. A Skull and Bones tagjai k√∂z√∂tt szerepelnek a 20. sz√°zad "leger√Ķsebb" emberei, mint JP Morgan, John D. Rockefeller, Abraham Kuhn, Solomon Loeb, √©s mind kapcsol√≥dnak a Rothschildok glob√°lis p√©nz√ľgyi birodalm√°hoz, a titkos t√°rsas√°gokhoz. Tagok a Federal Reserve, a Bank of England, Franciaorsz√°gban, N√©metorsz√°gban, √©s ami azt illeti, minden a k√∂zponti bankban, b√°rhol a vil√°gon.
RothIsm nem volt annyira titokban finansz√≠rozott amikor Baron Edmond (Benjamin) de Rothschild, v√°s√°rolt 90.000 hekt√°rt Palesztin√°ban, elind√≠tva Izrael j√∂v√Ķj√©t, kezdetben a mez√Ķgazdas√°gi t√°rsadalomban. Miut√°n a korai telepesek meg√©rkeztek, azt akart√°k, hogy Rothschild "vegye le a kez√©t r√≥luk." Baron Edmond v√°lasza: "l√©trehoztam a jisuvot, csak √©n. Ez√©rt sem a f√©rfiaknak, sem a telepeseknek, sem szervezeteiknek nincs joguk beavatkozni a terveimbe". Lord Moyne, a brit k√ľl√ľgyminiszter Kair√≥ban, 1942-ben megpr√≥b√°lt beavatkozni b√°r√≥ Edmond terveibe, amikor kijelentette, hogy "a zsid√≥k nem voltak lesz√°rmazottai az √Ķsi h√©bereknek, √©s nem volt jogos az ig√©ny√ľk" a Szentf√∂ldre. Mellette korl√°tozni akarta a zsid√≥ bev√°ndorl√°st. Palesztin√°ba azzal v√°dolt√°k, hogy "k√©rlelhetetlen ellens√©ge a h√©ber f√ľggetlens√©gnek", √©s 1944. november 6-√°n Lord Moyne-t meggyilkolta a Stern Gang k√©t tagja (Yitzhak Shamir csoport).

A zsid√≥ √°llam szents√©gt√∂r√©s, megtal√°lhat√≥ a Bibli√°ban, ahogy a Rothschild-gang kihaszn√°lja J√°nos apostol Jelen√©sek k√∂nyv√©nek pr√≥f√©ci√°it is (Jelen√©sek 11:02-3, 1948. m√°jus 14, 688 AD + 1260 √©v). A Rothschild t√°mogat√°s√ļ cionista zsid√≥k (RBZJ), √©s egy sz√©lh√°mos, Cyrus Scofield, felhaszn√°lt√°k √©s megv√°ltoztatt√°k Amerik√°ban a vall√°si orient√°ci√≥t a Scofield Reference Biblia, Oxford University Press haszn√°lat√°val. Scofield, miut√°n kiengedt√©k a b√∂rt√∂nb√Ķl, bevezett√©k a Samuel Untermeyerekhez, az eln√∂k Koren Hayesod, √©s a RothIsm mozgalomba Amerik√°ban. Az Untermeyereknek egy √ľgyv√©d k√∂zrem√Ľk√∂d√∂tt a Federal Reserve Bank t√∂rv√©ny elk√©sz√≠t√©s√©ben 1910-ben, √©s a Scofield Reference Bible finansz√≠roz√°s√°ban. A Scofield Biblia t√∂bb sz√°z k√∂nnyen olvashat√≥ l√°bjegyzettel a lapok alj√°n, megt√©veszt√Ķ m√≥don sz√∂vi √∂ssze a √ď-√©s √öjsz√∂vets√©g r√©szeit, √ļgy, mintha ugyanazok az emberek √≠rt√°k volna, ugyanabban az id√Ķben. Lehetetlen t√ļlbecs√ľlni Cyrus Scofield √©s Oxford hat√°sait, a huszadik sz√°zad kereszt√©ny √©s a zsid√≥ szekt√°s hiedelmeket, de a korl√°tlan rekl√°m √©s prom√≥ci√≥ hat√°s√°ra a Scofield Biblia lett a legfontosabb eszk√∂ze a kereszt√©ny cionizmus √ľzenet√©nek terjeszt√©s√©hez: hogy a modern Izrael √Āllam teljes√≠ti a bibliai pr√≥f√©ci√°t.


Nem v√©letlen√ľl, a fentieknek k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy "Az anticionista rabbik √°ll√≠tj√°k, hit√ľk szerint nemhogy √°llama, f√∂ldje sem lehetne a zsid√≥knak. Izraelt √©s a cionizmust tartj√°k felel√Ķsnek a zsid√≥gy√Ľl√∂let kialakul√°s√°√©rt".
Ehhez az√©rt annyit hozz√° kell tenni, hogy Izrael lakoss√°g√°nak csak 2-3%-a "√Ābrah√°m magv√°b√≥l sz√°rmaz√≥" zsid√≥. Mivel a k√©rd√©sk√∂r terjedelme t√ļlny√ļlik e cikk keretein, csak n√©mi betekint√©st pr√≥b√°ltam adni a Rothschild vil√°guralmi t√∂rekv√©sek eszk√∂zt√°r√°ba. √ćgy m√°r √©rthet√Ķbb a kereszt√©nys√©g elferd√≠t√©s√©nek be√©p√≠t√©se a "tervbe", a "COM" region√°lis parancsnoks√°gok szervezeti fel√©p√≠tm√©nyei, az 1760-as √©vekt√Ķl m√≥dszeresen kialak√≠tott √ļj koncepci√≥j√ļ, "rothschildi vil√°g", a vil√°gban folyamatosan d√ļl√≥ h√°bor√ļk oka.

A "vil√°gb√©ke let√©tem√©nyes√©nek", az USA-nak a nimbusza alaposan megkopott. Az izraeli provok√°ci√≥gy√°r csak sz√≥rakozik. Netanjahu √©s a cionista haverjai Izraelben √©s az eg√©sz vil√°gon, a b√©ket√°rgyal√°sok ir√°ny√°ba a legcsek√©lyebb √©rdekl√Ķd√©st sem mutatj√°k. A c√©l az, hogy Erec Izrael (Nagy Izrael) a N√≠lus √©s az Eufr√°tesz k√∂z√∂tt, a K√∂zel-Keleten, bizonytalan helyzetet teremtsen. Ez csak fel√ľletesen sz√≥l a k√Ķolaj, a f√∂ldg√°z, √©s az energiaforr√°sokr√≥l, amelyekr√Ķl hossz√ļ ideje tudj√°k a fanatikusok, hogy ezek elavultak. A k√Ķolajat √©s f√∂ldg√°zt most csak finansz√≠roz√°sra haszn√°lj√°k az √Ķr√ľlt terveikhez amelyek hozz√°j√°rulnak majd a F√∂ld elpuszt√≠t√°s√°hoz. Az √Ķr√ľlet olyan, mint amilyennek hangzik. Az Izrael √Āllam alatti jelenlegi vezet√©snek egy √©rdeke van, az Armageddon, hogy √°ll√≠t√≥lag eleget tegyen a bibliai pr√≥f√©ci√°knak. F√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy a h√©tk√∂znapi izraeliek azt gyan√≠tj√°k, √Ķket v√°lasztott√°k a jelenlegi fanatikus korm√°nyok √°gy√ļt√∂ltel√©knek? Ha igen, val√≥sz√≠n√Ľleg mind elhagyj√°k az orsz√°got.
Armageddon ut√°n a terv, Nagy-Izrael ("Erec Izrael"), amely politikai ig√©ny a zsid√≥ csoportok r√©sz√©r√Ķl. Ez felt√©telezi az oszthatatlan ter√ľlet n√©ven ismert Izrael f√∂ldj√©t, √©s mag√°ban foglalja a b√Ķv√ľl√©s√©t a zsid√≥ szuverenit√°snak az orsz√°g eg√©sz ter√ľlet√©n a F√∂ldk√∂zi-tenger √©s a Jord√°n foly√≥t√≥l, Jord√°nia n√©hai r√©szein kereszt√ľl Libanon, Sz√≠ria, Egyiptom √©s Irak ter√ľleteire.


"Brit Izrael" a h√°tt√©rben ... v√°gyik egy √ļj k√∂zel-keleti h√°bor√ļra, amely min√©l sz√∂rny√Ľbb, ann√°l jobb, mint a "Battle of Armageddon", amelyet √°ll√≠t√≥lag megj√≥soltak a Bibli√°ban. Az Armageddon el√Ķfelt√©tele a Massi√°s megjelen√©se, a "tizedik Megv√°lt√≥", mint Messiasch, zsid√≥. Milyen aggaszt√≥ az a t√©ny, hogy az "isteni megjelen√©skor" szinte az eg√©sz vil√°g csatlakozni fog a h√©ber Hosanna-h√≠v√°shoz, mert sok kereszt√©ny v√°rja az √ör m√°sodik elj√∂vetel√©t. A hindu v√°rja a j√∂v√Ķ a "Kalki Avatarj√°t", a buddhista v√°gyik a Maitreyara, az elj√∂vend√Ķ buddh√°ra, a p√°rszi a Sosiosh-t v√°rja, a s√≠ita ayatollahs m√©g az ismer√Ķs, de √Ķk k√©pviselik a tizenkettedik √©s egyben utols√≥ elismert ut√≥dj√°t Mohamed pr√≥f√©t√°nak (Im√°m), √©s az id√Ķk v√©gezet√©ig "Mahdi" - jelenik meg - az ir√°ny√≠tott Isten, a vil√°g ura.
√Ām a legmeglep√Ķbb t√©ny, hogy a vall√°sok egyet√©rtenek k√©pekben az isteni elv√°r√°sr√≥l. Ahogy a zsid√≥ Messi√°s megfelel az indiai doktr√≠n√°nak, amely szint√©n Vishnu a Kalki, a feh√©r l√≥, mint az utols√≥ Avatar t√Ľz √©s l√°ng k√∂zepette visszat√©r, √©s Sosiosh is lesz√°ll egy feh√©r lovon "torn√°d√≥ a t√Ľzben". Ugyanez a Jelen√©sek 19:13: "√Čs l√°ttam az √©g megny√≠lt, √©s √≠m√© egy feh√©r l√≥, √©s √ľl ... b√≠r√°k √©s teszi a h√°bor√ļ igazs√°g√°ban. A szeme t√Ľzl√°ng... √©s az √Ķ neve az √ļgynevezett Isten Ig√©je..."

A jelen √©s k√∂zelj√∂v√Ķ viszont m√©g az ukrajnai sz√≠nj√°t√©kt√≥l hangos, b√°r sem Eur√≥p√°nak, sem az USA-nak nem fontos Ukrajna uni√≥s integr√°ci√≥ja. Ukrajn√°ban a h√°bor√ļt nem a n√©ppel, hanem az oligarch√°kkal kell megv√≠vni, ki √≠g√©r t√∂bbet alapon. B√°r Rothschild kiv√©nhedt kuty√°j√°nak, Sorosnak, m√©g nem hullott ki minden m√Ľfoga, harapni a talpnyal√≥ NSZK korm√°ny "t√°mogat√°saival" is tud. A nyugat sz√°m√°ra strat√©giai jelent√Ķss√©ge van csak, de az m√°r sokkal l√©nyegesebb. Ukrajna ad otthont a k√©t kritikus kik√∂t√Ķ, Odessza √©s Szevasztopol sz√°m√°ra, √©s ami m√©g enn√©l is fontosabb, hogy Oroszorsz√°gnak kereskedelmi √©s katonai hozz√°f√©r√©st ad a Fekete-tengeren, hozz√°f√©r√©st a F√∂ldk√∂zi-tengerhez. Oroszorsz√°g egyetlen megmaradt nyugati kik√∂t√Ķj√©t blokkolja a Gr√∂nland-Izland-UK szakad√©k, a j√©g √©szakkeleten, D√°nia a Balti-tengeren √©s Jap√°n keleten. A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ alatt a n√©metek elfoglalt√°k Ukrajn√°t a Szovjetuni√≥ megt√°mad√°s√°s√°nak els√Ķ √©v√©ben, kihaszn√°lva a mez√Ķgazdas√°got, mint az alapot a t√°mad√°shoz Szt√°lingr√°d ellen. Megpr√≥b√°lt√°k elv√°lasztani Oroszorsz√°got az ut√°np√≥tl√°si vonalakt√≥l Bakuban. A k√©t h√°bor√ļ k√∂z√∂tt, Szt√°linnak fel kellett √©p√≠teni az ipari √ľzemeket. Eladta az ukr√°n √©lelmiszereket tengerent√ļlon √©s takarm√°nyt haszn√°lt a gy√°ri munk√°sok etet√©s√©re Oroszorsz√°gban. Az ukr√°nok √©hen maradtak, de az ipar ki√©p√≠t√©se miatt v√©g√ľl seg√≠tettek a szovjeteknek legy√Ķzni Hitlert. Eur√≥pa szemsz√∂g√©b√Ķl Oroszorsz√°g potenci√°lis vesz√©lyt jelent D√©l-Lengyelorsz√°gra √©s Rom√°ni√°ra. Ezek az orsz√°gok m√°r f√ľggenek az orosz energi√°t√≥l, teljesen tudat√°ban vannak annak, hogy az oroszok esetleg kihaszn√°lhatj√°k a f√ľgg√Ķs√©get, √©s √°tvehetik az ir√°ny√≠t√°st felett√ľk.


Az orosz szempontb√≥l, ez√©rt szigor√ļbb az ukr√°n-EU integr√°ci√≥ meg√≠t√©l√©se, mivel a k√©pviselt √°ll√°spont potenci√°lisan hal√°los vesz√©lyt jelent az orosz nemzetbiztons√°gra. Miut√°n a narancsos forradalom, egy r√∂vid √©let√Ľ EU-p√°rti adminisztr√°ci√≥t hozott hatalomra a 2000-es √©vek k√∂zep√©n, Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k vil√°goss√° tette, hogy Ukrajna n√©lk√ľl√∂zhetetlen az orosz biztons√°ghoz. A zavarg√°sok sz√≠t√°s√°val az amerikai k√ľl√ľgyminiszt√©rium, a CIA √©s az MI6 foglalkozik, de m√°ra m√°r a nyugat √∂sszes szemet√©t odaf√ļjta a "sz√©l". F√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy az √°ll√≠t√°sok, igazak-e vagy sem, Putyin √ļgy v√©li, Ukrajna elveszt√©se katasztrof√°lis lenne Oroszorsz√°g sz√°m√°ra, √©s √≠gy a gazdas√°gi nyom√°st √©s az √°llami titkosszolg√°latokat haszn√°lja a jobb bel√°t√°sra b√≠r√°sra. Az ukr√°n ellenz√©knek sem sok keresnival√≥ja van, a nyugati garanci√°k √©rt√©ktelenek, √©s az am√ļgy EU sz√°m√°ra sem el√Ķny√∂s "csatlakoz√°s" az ukr√°n mez√Ķgazdas√°g, az orosz energiaell√°t√°s, a m√©g megl√©v√Ķ ipar elveszt√©s√©t jelenten√©. Ez√©rt l√©nyeges k√©rd√©s, hogy a Timosenk√≥-f√©le rabl√≥gazd√°lkod√°sban is az orsz√°got ural√≥ √©s ir√°ny√≠t√≥ oligarch√°k √©s korrupt hivatalnokok eltakar√≠t√°sa n√©lk√ľl, mi v√°ltozna azon k√≠v√ľl, hogy √ļjabb √©hes farkashorda telepedne Ukrajn√°ra Klicsk√≥ vezet√©s√©vel.

Ukrajna nem annyira strat√©giai fontoss√°g√ļ Eur√≥pa sz√°m√°ra mint Oroszorsz√°gnak. Eur√≥pa soha nem akarta felvenni Ukrajn√°t soraiba, csup√°n szerette volna, hogy nyissa ki az ajt√≥t, lehet√Ķs√©get biztos√≠tva. Az Eur√≥pai Uni√≥ egy romhalmaz. Tekintettel a borzalmas gazdas√°gi probl√©m√°kra D√©l-Eur√≥p√°ban, az √∂tlet, hogy behozzanak m√©g egy gyenge orsz√°got, mint Ukrajna, abszurd, ugyanakkor val√≥sz√≠n√Ľtlen is, a teljes jog√ļ tags√°g. Az a v√©lem√©ny nem csak a saj√°tom, hasonl√≥an l√°tja a Stratfor is. Ennek ellen√©re, a fesz√ľlts√©g a r√©gi√≥k k√∂z√∂tti val√≥s, √©s neh√©z megk√ľzdeni az EU-p√°rti nyom√°ssal is a megosztott orsz√°gban. Az Egyes√ľlt √Āllamok alkalmazkodik, ha egy√°ltal√°n Washington eset√©ben lehet ilyesmir√Ķl besz√©lni. Hat√°rozottan t√°mogatta a narancsos forradalmat, ami egy nagy szakad√©k Oroszorsz√°ggal szemben. A jelenlegi politika, elker√ľlve a felesleges r√©szv√©telt eur√°zsiai konfliktusokban, arra utal, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok kimarad az ukr√°n bulib√≥l, √©s az aknamunk√°t a Bilderbergre b√≠zza. Ha az amerikai helyzetet n√©zz√ľk, ez nem is csoda, mert a HAARP-pal el√Ķid√©zett sz√©ls√Ķs√©ges USA id√Ķj√°r√°s vagy a virginiai iv√≥v√≠zm√©rgez√©sen √©s v√≠zhi√°nyon k√≠v√ľl, Rumsfeld v√©delmi miniszternek a 2001. szeptember 11-es rak√©tat√°mad√°s ut√°n a Capital v√©delm√©re is figyelnie kell.

"Az a t√©ny, hogy egy terrorista sztr√°jk b√°rmikor, b√°rhol √©s b√°rmilyen technol√≥gi√°val l√©trej√∂het, fizikailag lehetetlenn√© teszi, hogy a fegyveres er√Ķk minden id√Ķben √©s minden helyen bevethet√Ķek legyenek minden lehets√©ges technika ellen. Itt besz√©l√ľnk a m√Ľanyag k√©sekr√Ķl √©s arr√≥l, hogy az American Airlines rep√ľl√Ķg√©pei tele vannak a polg√°rokkal, valamint a rak√©t√°kr√≥l, hogy elpuszt√≠ts√°k ezt az √©p√ľletet, √©s hasonl√≥kat (nem hallhat√≥) ... hogy az Ige Trade Center elpusztult. Az egyetlen m√≥dja a probl√©ma megold√°s√°ra az, hogy fel kell venni a harcot a terrorist√°kkal, b√°rhol is tal√°lhat√≥k, √©s lesz√°molni vel√ľk. " (Donald Rumsfeld)
√úres fenyeget√©sek, √©s egy s√∂t√©t nap Amerik√°ra. J√≥l tudjuk, hogy a jogai√©rt √©s √©letben marad√°s√°√©rt harcol√≥ lakoss√°g az ellens√©g, a korm√°ny √©s a vez√©rkar a terrorista, √©s a nevet√Ķ harmadik az AIPAC...


Nemr√©giben a k√©pvisel√Ķh√°z egy tagja elt√Ľnt egy r√∂vid egyiptomi utaz√°s ut√°n. Steve Stockman Texas-i k√©pvisel√Ķt kerest√©k, az √Ķ k√©pe volt minden √ļjs√°gban. Az √ļtra elkis√©rte n√©h√°ny munkat√°rsa a k√©pvisel√Ķh√°zb√≥l, akik ismertek, mint a hossz√ļ t√°v√ļ √ľzleti partnerei Karzai (Afganiszt√°n) k√°b√≠t√≥szer-csemp√©szet√©nek √©s a t√∂meges korrupci√≥s eseteknek. Az Egyes√ľlt √Āllamok kezd sz√©tesni politikailag, mint egy ban√°nk√∂zt√°rsas√°g. Tizenhat szen√°tor √°ll Obama p√°rtj√°n, azaz a korrupt √©s hozz√° nem √©rt√Ķ, GOP (Republik√°nus P√°rt) is csatlakozik -, amely p√°rt mindig is elvakult sz√©ls√Ķs√©ges volt. Amerik√°t soha sem hajtja a t√∂rv√©nykez√©s h√°bor√ļban, csak a gy√Ľl√∂lt szem√©lyek csoportja, akiknek a h√°bor√ļk elemeit adj√°k el a ny√≠lt piacon. Ma l√°tja mag√°t Menendez szen√°tor, az AIPAC vezet√Ķinek √∂sszeesk√ľv√©se kapcs√°n, jelenleg csal√°s az eln√∂kkel szemben a v√°d, √©s √Ķ √©ppen most rep√ľlt √ľzleti kapcsolatokat √°polni a d√©l-amerikai k√°b√≠t√≥szer kartell finansz√≠roz√≥ival. Mendezt k√∂veti Lamar Alexander Tennessee, a t√°rsszervez√Ķ, a szankci√≥kr√≥l sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyben (Ir√°n ellen). Az irodavezet√Ķ √∂ngyilkoss√°got k√∂vetett el, miut√°n letart√≥ztatt√°k gyermekpornogr√°fia miatt. A politikai harc Washingtonban arra k√©nyszer√≠tette az Obama-adminisztr√°ci√≥t, hogy a "szent tehenek" ker√ľljenek a c√©lkeresztben, √©s ezek a gyermekporn√≥ √©s veszteget√©si botr√°nyok, a drogkartellekkel √©s m√©g sok m√°ssal, instabil helyzetet teremt.

AIPAC, zsid√≥ lobby is reflektorf√©nybe ker√ľlt. Az AIPAC-ot m√°r r√©g√≥ta illeg√°lis lobbiz√°ssal, katonai titkok v√©tel√©vel √©s elad√°s√°val, a washingtoni ellen√Ķrz√©s kij√°tsz√°s√°val, a washingtoni hatalom cs√ļcs√°nak megveszteget√©s√©vel, zsarol√°ssal √©s megf√©leml√≠t√©ssel v√°dolj√°k. Az AIPAC jelenleg politikai ellenz√©k, a zsid√≥ lakoss√°g Amerik√°ban, amely sz√©les k√∂rben t√°mogatja Obam√°t. AIPAC, valamint az Anti-Defamation League of "Fox" Abe Foxmant, ny√≠ltan elhagyt√°k a zsid√≥ v√°laszt√≥k, √©s √∂ssze√°lltak a drogkartellekkel, az olaj-spekul√°nsokkal √©s a szervezett b√Ľn√∂z√©ssel, csoportokkal, amelyek a fokozott fesz√ľlts√©get gerjesztenek a K√∂zel-Keleten profit √≠g√©ret√©ben. A k√©pmutat√°s √∂sszeomlik. Washington ostrom alatt. Nem csak az√©rt, mert a s√ľrg√Ķss√©gi rak√©tav√©delmi rendszerek lebegnek az √©gen, vagy az√©rt, mert az embereket szab√°lyoz√°s fenyegeti, amely l√©t√ľket vesz√©lyezteti letart√≥ztat√°s vagy elt√Ľn√©s form√°j√°ban. A hadsereg, elmer√ľlt a botr√°nyok h√≥napokban, most vetik al√° a teljes k√∂r√Ľ tiszt√≠t√°snak, mivel kezd megrend√ľlni a nukle√°ris er√Ķ.

Ami hi√°nyzik, az a b√°tors√°g √©s a bizalom, az amerikai n√©p szemsz√∂g√©b√Ķl. Az els√Ķdleges c√©l az Obama eln√∂ks√©g r√©sz√©r√Ķl - legal√°bbis a k√ľlpolitika ter√©n - normaliz√°lni kell a kapcsolatokat Ir√°nnal, b√°r az ur√°nd√ļs√≠t√°si megegyez√©s m√°r √≠gy is nagyban cs√∂kkentette a fesz√ľlts√©get. Csak Kerry vesz a sz√°j√°ba √ľres fenyeget√©seket, nyilv√°n azt akarja, hogy egy √ľzletet tudjon √∂ssze√ľtni, melyet szigor√ļan v√©dett n√©h√°ny h√©ttel ezel√Ķtt. Most a porba veti mag√°t, de amit lehet menteni Amerik√°ban, az az igazs√°g. Sajnos a k√∂zeli gazdas√°gi √©s t√°rsadalmi √∂sszeoml√°s nem sok j√≥t √≠g√©r. Egy √∂sszeoml√°si l√°ncreakci√≥t...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | Seraf - 2014.02.11. 02:30:58
2014. 02. 10 : "Nyolc Nobel-jelölés Snowdennek" - 'Edward Snowden legalább nyolc jelö -
lést kapott a Nobel-békedíjra, mások mellett Stefan Svallfors svéd szociológustól és az
Eur√≥pai Z√∂ldek ( EP ) k√©pvisel√Ķcsoportj√°t√≥l is' http://magyarhirl...snowdennek
#42 | Seraf - 2014.02.12. 05:40:01
2014. 02. 10 : "A Mazsihisz Orbán Viktornak írt levelében nem ejt szót bojkottról" - 'A Ma -
zsihisz az √°ltala vitatott k√©rd√©sekben az al√°bbi levelet k√ľldte Orb√°n Viktor minisztereln√∂k -
nek a Holokauszt Eml√©k√©vvel kapcsolatosan. B√°r k√∂zgy√Ľl√©s√©n a szervezet az √°llami √ľnnep -
s√©gekr√Ķl val√≥ t√°volmarad√°s√°t helyezte kil√°t√°sba, level√ľkben a konstrukt√≠v megold√°s lehe -
t√Ķs√©g√©t keresik' http://www.szomba...bojkottrol

2014. 02. 11 : "Mégis kell a támogatás a Mazsihisznek" http://alfahir.hu...zsihisznek

2014. 02. 11 : "Magyar√°zkodni k√©nyszer√ľlt a Mazsihisz" http://www.hidfo....-mazsihisz
#43 | Seraf - 2014.02.12. 06:05:48
2014. 02. 11 : "Slomo Sand botr√°nyk√∂nyv√©r√Ķl" - 'A nemzettudat, mely ide√°lis k√∂r√ľlm√©nyek
k√∂z√∂tt term√©szetes √ļton j√∂n l√©tre az illet√Ķ n√©pcsoport t√∂rt√©nelm√©nek k√∂z√∂sen v√©gigg√ľrc√∂ -
lése közepette. Persze az is igaz, hogy nem csak a természetes tehát igazi, hanem a kia -
gyalt, s√ļjkolt, √©s esetleg teljesen hamis alap√ļ k√∂z√∂s tudat is n√©pet, nemzetet form√°l√≥ le -
het .... A nemzetek ugyanis nem irdatlan katonai er√Ķ √©s roppant szigor√ļ v√©rszerinti, vagy
vall√°si rend k√∂vetkezt√©ben teremthet√Ķek meg, azaz nem is megtelemthet√Ķek, hanem l√©t -
rej√∂nnek magukt√≥l, vagy nem j√∂nnek l√©tre. Az egyelen igazi hajt√≥er√Ķ √©s megval√≥s√≠t√≥er√Ķ a
nemzettudat, azaz egy igazi közös történelmi emlékezet, amely egy népcsoportot közös
nevez√Ķre hoz' http://www.nemzet...ikk=1#cikk

YouTube Videů

Ez meglepett, de ha az ATV hírbemondója állítja, akkor biztos tudja mit mond : "Európa
legnagyobb Neo-Protest√°ns gy√ľlekezet√©nek vezet√Ķje" ; Err√Ķl a c√≠mr√Ķl tudnak a tagok ?

YouTube Videů

Ha m√°r ATV : Meg saj√°t TV ; Akkor korh√Ľ dokumentumk√©nt leadhatn√° a h√Ķskort √°br√°zol√≥ id√Ķket - Szerintem is vid√°m lenne az a vas√°rnap .... Mostan√°ban elt√ľnt a h√≥kusz-p√≥kusz .

YouTube Videů

' Figyelj√©tek meg viszont P√°l mir√Ķl pr√≥f√©t√°l. Hogy lesznek k√©pmutat√≥k, farizeusok, ravasz
emberek, akik a kereszténységnek a látszatát megtartják
' { √Čs vall√°sos k√∂nt√∂sbe b√ļjva
arra vesznek rá látszatkeresztényeket, hogy emberek / gyerekek eltiprását támogassák
}

YouTube Videů


PLUSZ http://www.youtub..._SBiEylkfI PLUSZ

{ 15 HSZ ==> http://hungarianr...=387#c7983 <== HSZ 15 }

*Aki vall√°sos / √°hitatos k√∂nt√∂sbe b√ļjva a gyilkol√°st √©s m√°sok leig√°z√°s√°t t√°mogatja, az a -
kár mire hivatkozik, maga is "gyilkos", mivel a 'hozzájárulásával' történik. Ez egyetemes i -
d√Ķrendben vonatkozik a m√ļltra / jelenre √©s j√∂v√Ķre
- A szennyes lelk√ľk megy 'ahova' val√≥*
{ J√©zusra hivatkozva a szenved√©st t√°mogatj√°k ! Melyik val√≥di / igaz k√∂vet√Ķje tett ilyet ? }

69 HSZ http://hungarianr...t=60#c6603 HSZ 69
15 HSZ http://hungarianr...t=10#c7915 HSZ 15

"√ögy sz√≥ljatok √©s √ļgy cselekedjetek, mint a kiket a * sza -
badság törvénye fog megítélni
.... Mert az ítélet irgalmat -
lan az ir√°nt, a ki nem cselekszik * irgalmass√°got
"


{ M√ĀT√Č EV. 12 : 34 }
http://www.bibl.u....hu/Biblia
{ M√ĀT√Č EV. 12 : 36 }

"A ki gy√Ľl√∂li az √Ķ atyjafi√°t, * mind embergyilkos
az ... egy embergyilkosnak sincs örök élete
"
"Hallottátok, hogy megmondatott a régieknek :
Ne ölj, mert a ki öl, méltó az * ítéletre
"


#44 | Seraf - 2014.02.13. 03:18:53
2014. 02. 12 : "Izraeli hajsza eur√≥pai √ļtlev√©l√©rt" - '√Čvekig asken√°zi, k√∂z√©p-eur√≥pai kapcso -
latokat kerestek az izraeliek, hogy szert tegyenek az √°h√≠tott eur√≥pai √ļtlev√©lre. A m√ļlt h√©t
v√©g√©n azt√°n kider√ľlt ; sokkal r√∂videbb √ļton juthatnak hozz√°, ha szef√°rd, vagyis ib√©riai vo -
nalon kutakodnak. Van, aki azért hajtja a dokumentumot, mert utazgatni akar és van, aki
azért, hogy legyen hova mennie, ha el kellene hagyni Izraelt ... Az a cionista feltételezés,
hogy egy zsidó állam megalakítása biztonságos menedéket jelent a zsidóknak, ma már na -
gyon t√°volinak t√Ľnik. A zsid√≥ √°llam a legkev√©sb√© biztons√°gos hely ma a zsid√≥knak. M√©gha
nem is mindenki fogadja ezt el, sok-sok izraeli, a zsid√≥ t√∂rt√©nelemb√Ķl tanulva, igenis mene -
déket keres magának' http://www.keletp...utlevelert
#45 | Seraf - 2014.02.14. 03:53:05
2014.02.13 : "Felháborodást váltott ki Schulz beszéde a kneszetben" - 'Azt mondta, hogy
a palesztinoknak joguk van az önrendelkezéshez és békében akarnak élni .... Benjámin Ne -
tanjahu √ļgy fogalmazott, hogy Schulz sok m√°s eur√≥paihoz hasonl√≥an szelekt√≠ven √≠t√©li meg
a helyzetet a palesztinok √©letk√∂r√ľlm√©nyeivel kapcsolatban, √©s lekicsinyli az Izraelre leselke -
d√Ķ vesz√©lyek m√©rt√©k√©t' http://www.vajma....etben.html
#46 | gladiator07 - 2014.02.14. 23:02:30
N√©met S√°ndor milyen "m√Ľveletet" alkalmaz a l√°t6√≥ esetek fenforg√°s√°ban. {megmagyar√°z6tatlan r√°ng√°sok, hangok}. Tudja √© valaki.???? √Čs' ezen "praktik√°t" ismeri Ferenc P√°pa is.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum