NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Gyermekeink, Rokonaink, Bar√°taink √©lete sem √©rt√©k sz√°munkra?
Ez√ļttal egy j√≥l ismert probl√©m√°t k√∂zel√≠t√ľnk meg, de a logikus, tudom√°nyos √©s √©rzelmi meggy√Ķz√©sre alapozva, a legfontosabb √©rt√©keinkre vet√≠tve. T√∂bb nemzetv√©d√Ķ szakember v√≠v √©let-hal√°l harcot Magyarorsz√°g lakoss√°g√°nak m√≥dszeres, a 60-as √©vek eleje √≥ta tart√≥s k√°lim-kloridos m√©rgez√©se ellen! Bejelent√©seik, feljelent√©seik sz√©lmalomharcnak t√Ľnhetnek, mert t√∂megesen csak a nemzeti oldal felvil√°gosodottabb r√©sze figyelt fel r√°!
Mivel jelen √≠r√°s sz√©lesebb nyilv√°noss√°g sz√°m√°ra k√©sz√ľlt, √≠gy kit√©rn√©k olyan r√©szletekre is, amelyek sokak sz√°m√°ra ismertek, de sok olyan ember akad, aki sz√°nd√©kosan el sem olvassa a hasonl√≥, felvil√°gos√≠t√≥, √©s cselekv√©sre buzd√≠t√≥ felh√≠v√°sokat, mert √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letnek, l√©gb√Ķl kapott val√≥tlans√°gnak min√Ķs√≠tve, szinte gondolkod√°s n√©lk√ľl √°tl√©p rajta. Egyesek, pedig gyakorta arra hivatkoznak, hogy tehetetlenek az elnyom√≥ hatalom n√©pirt√°si tev√©kenys√©ge ellen!

Tegye, ha lelkiismeret furdal√°s n√©lk√ľl k√©pes m√©rgezett √©telt letenni gyermekei, sz√ľlei, testv√©rei, rokonai, bar√°tai el√© az asztalra. Az ismeretlen honfit√°rsakat nem eml√≠tem meg, mert a k√∂z√∂ny√∂ss√©g tipikus √°larca a szem√©lytelens√©g.

Valamennyien tudjuk, hogy Magyarorsz√°gon n√©pbetegs√©gk√©nt emlegetik a sz√≠v -√©s √©rrendszeri betegs√©geket, √©s els√Ķdleges hal√°lokk√©nt a sz√≠vinfarktus, agyv√©rz√©s √©s t√ľd√Ķemb√≥lia szerepel. Az eur√≥pai √°tlagn√°l 10 √©vvel alacsonyabb √°tlag√©letkort a magyarok √©tkez√©si szok√°saival, a s√≥s, zs√≠ros √©telek fogyaszt√°s√°val, illetve a mozg√°shi√°nyos √©letm√≥ddal indokolj√°k, amely ellen saj√°tos, t√∂rv√©nytelen, embertelen √©s nem csak a magyarorsz√°gi, de a nemzetk√∂zi jogba is √ľtk√∂z√Ķ m√≥don biztos√≠tanak "szabad utat"!
A boltokban, √°ruh√°zl√°ncokban a polcokat vizsg√°lva, t√∂bb s√≥ t√≠pus is a kez√ľnkbe akadhat. A zsid√≥ vall√°s√ļ n√©pess√©g sz√°m√°ra gy√°rtott √©s csomagolt "k√≥ser" s√≥ kiv√©tel√©vel, egyik sem felel meg sem az MSZ 01-10007-82-es magyar szabv√°nynak, sem az eur√≥pai √Člelmiszer Adal√©kanyagok K√≥dex Bizotts√°ga √°ltali CX STAN 150-1985, Rev. 1-1997, Amend. 1-1999, Amend. 2-2001, Amend. 3-2006-os el√Ķ√≠r√°sainak, amelyek az √©tkez√©si s√≥ N√°trium-klorid tartalm√°t "legal√°bb" 97%-ban hat√°rozza meg! Az √Člelmiszer Adal√©kanyagok K√≥dex Bizotts√°ga 42. √ľl√©s√©t 2010-ben, K√≠n√°ban, Pekingben tartotta, Magyarorsz√°g k√©pviselet√©ben a FVM, √Člelmiszerl√°nc Elemz√©si F√Ķoszt√°ly r√©sz√©r√Ķl Kelemen G√°bor, f√Ķtan√°csos r√©szv√©tel√©vel.


A fogyaszt√≥v√©d√Ķ s√≥-szabv√°nyt (MSZ-01-10007-82.) s√©rt√Ķ, e szabv√°ny tudatos kij√°tsz√°s√°val a fogyaszt√≥k eg√©szs√©g√©t v√©gzetesen k√°ros√≠t√≥ csal√°snak, a nem k√≥ser √©tkez√©s√Ľeket tudatosan beteg√≠t√Ķ √©s ivartalan√≠t√≥, m√©rgez√Ķ "√©tkez√©si s√≥kever√©kek" magyarorsz√°gi kereskedelmi forgalmaz√°sa n√©p -√©s jog-ellenes!


Sokan nem ismerik a kálium-klorid élettani hatásait, mivel a nátriumszegény sókat reklámozzák minden TV csatornán, de Schobert Norbi honlapján, vagy az izraeli érdekeltség által megvásárolt Horváth Rozi "védjegy" alatt is, ezért magyarázatot kell adnunk a kálium-kloridos, "nátriumszegény sók" élettani hatásairól: Kálium-klorid
Egy√ļttal kiemeln√©m azok sz√°m√°ra, akik nem rendelkeznek internetes el√©rhet√Ķs√©ggel, vagy kinyomtatva kapj√°k meg a felh√≠v√°st, hogy milyen t√°j√©koztat√°st ad a k√°lium-kloridr√≥l a
Wikipédia:

"Gyógyászati felhasználása:
A k√°lium-kloridot pszichi√°terek a m√°ni√°s depresszi√≥ kezel√©s√©re is haszn√°lj√°k. Rendszeres adagol√°sa, mondhatni, megsz√ľnteti az √©rzelmeket √©s a depresszi√≥ kezelhet√Ķ. H√°tul√ľt√Ķje az, hogy rendszeres adagol√°sa √©rzelemhi√°nyos √°llapotot id√©zhet el√Ķ, √≠gy nem javasolj√°k a konyhas√≥, azaz a n√°trium-klorid helyettes√≠t√©s√©re. Ez√©rt nem is vezett√©k be a konyhas√≥ lev√°lt√°s√°t k√°lium-kloridra, mivel pszichi√°terek javasolt√°k az √∂tlet elvet√©s√©t. N√©h√°ny term√©kben nagyon kis mennyis√©gben megtal√°lhat√≥, p√©ld√°ul s√≥kever√©kekben, k√°liumbevitel c√©lj√°b√≥l."

A lakoss√°g m√©rgez√©se k√©t gener√°ci√≥ √≥ta tart. A fenti id√©zetben szerepel√Ķ "nagyon kis" k√°lium-klorid mennyis√©g a legt√∂bb forgalomban l√©v√Ķ √©tkez√©si s√≥ban 40%, vagyis egy kil√≥gramban 40 deka! Sokak nem √©rtik, mi√©rt k√∂z√∂mb√∂sek az egym√°s szomsz√©ds√°g√°ban √©l√Ķk. Mi√©rt fordulhat el√Ķ, hogy k√∂zvetlen szomsz√©dok is alig ismerik egym√°st, pedig hossz√ļ √©vekig √©ltek a k√©t emelettel feljebb, vagy h√°rom h√°zzal od√©bb lak√≥ mellett?
Miért válik rideggé, távolságtartóvá, összefogás-hiányossá az emberek zöme?
A v√°lasz nem csak a rohan√≥ √©letben, a szakadatlan futkos√°sban, a l√©t√©rt folytatott k√ľzdelem, id√Ķhi√°nyos, elidegen√≠t√Ķ hat√°s√°ban rejlik.
A napi √°tlagos 15 gramm s√≥bevitelb√Ķl, √°tlagosan, mintegy 6 gramm, k√°lium-klorid! Aki m√°r v√°s√°rolt gy√≥gyszert√°rban laborat√≥riumi tisztas√°g√ļ n√°trium-kloridot, vagyis tiszta konyhas√≥t, tudja, hogy eleinte els√≥zza a rutinszer√Ľen adagolt s√≥val √©teleit, mert a NaCl "s√≥sabb", √≠zesebb, √©s nincs mar√≥ mell√©khat√°sa!

"a kálium-kloridnak kellemetlen, savas íze van, ezért általában konyhasóval keverve szokták használni."


Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, mi√©rt kell egy√°ltal√°n s√≥t fogyasztani, mikor a m√©dia a s√≥-mentes, vagy minim√°lis s√≥mennyis√©g haszn√°lat√°t aj√°nlja az eg√©szs√©ges √©letm√≥dhoz?
A v√°lasz az ember √©s a legt√∂bb √°llat fiziol√≥gi√°j√°ban keresend√Ķ! A v√©rben, ami a szervezet oxig√©n, t√°panyag -√©s salakanyagok sz√°ll√≠t√°s√°√©rt felel√Ķs, a k√°lium-klorid √©s a n√°trium-klorid ar√°nya 1:30. Ugyanennyi, n√©mi helyi elt√©r√©ssel, a vil√°gtengerekben l√©v√Ķ k√°lium-klorid √©s a n√°trium-klorid ar√°ny is, l√©v√©n ezek egy√ľttesen alkotj√°k a f√∂ldi √©let b√∂lcs√Ķj√©t! Szint√©n ilyen ar√°nyban kevert oldatot kapunk a k√≥rh√°zban, √©lettani s√≥oldatk√©nt inf√ļzi√≥ban a kisz√°rad√°s ellen, ha megbetegsz√ľnk! Ez ut√≥bbi oldatot Ringer-oldatk√©nt is emlegetik, √©s ezzel kapcsolatban id√©zn√©k Tejfalussy Andr√°s, 2006. X. 19-i keltez√©s√Ľ, a Strasbourgi Nemzetk√∂zi Emberi Jogi B√≠r√≥s√°gon tett feljelent√©s√©b√Ķl:

"Orvosoknak tudatosan tan√≠tj√°k a k√°liumot olyan m√©rt√©kben t√ļladagol√≥ "napi k√°lium d√≥zisok" inf√ļzi√≥val beadagol√°s√°t, mely az inf√ļzi√≥ felgyors√≠t√°sa eset√©n a k√°lium t√ļladagol√°snak a vesem√Ľk√∂d√©st cs√∂kkent√Ķ, m√©rgez√Ķ hat√°sa miatt, sz√≠vle√°ll√≠t√≥ hat√°s√ļ. Ez√ļton a "tan√≠t√°s szabads√°g√°nak" "az alkotm√°nyos jog√°ra" hivatkozva, b√°rkinek b√ľntetlen√ľl beadhat√≥ a gyilkos k√°liumd√≥zis a k√≥rh√°zakban. √ćgy gyilkolt egy poznani k√≥rh√°zi √°pol√≥ is, s a hazai √°pol√≥n√Ķ is (a"Fekete Angyal"). Csak az√©rt ker√ľlhettek b√ľntet√Ķb√≠r√≥s√°g el√©, mert Poznanban az EKG-n megmaradt a bizony√≠t√≥ diagram arr√≥l, hogy mindig az √°pol√≥ √ľgyeletei alatt t√∂rt√©nt m√©rgez√Ķ k√°lium t√ļladagol√°s miatti sz√≠vmeg√°ll√°s, s az√©rt, mert a hazai √°pol√≥n√Ķ dicsekedett azzal, hogy sorozatosan, sikeresen gyilkolt k√°lium t√ļladagol√°ssal. "
Link

"A sejtek k√∂z√∂tti kapcsolatot szervezet√ľnkben a v√©relektrolit biztos√≠tja. A n√°trium-, k√°lium- √©s klorid ion k√©nyes egyens√ļlya biztos√≠tja, hogy ez a kapcsolat megfelel√Ķen m√Ľk√∂dj√∂n. B√°rmilyen zavar s√ļlyos k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r az egy√©nre n√©zve. Sz√°mos betegs√©g kiv√°lt√≥ oka lehet ez is, k√∂zt√ľk a k√©t legelterjedtebb a csontritkul√°s, √©s a r√°k, de f√©rfiak nemz√Ķk√©pess√©g√©t is rontja.
Az ókorban desztilláltvíz ivással és hozzá sóskenyér evéssel gyógyítottak számos betegséget, mert megfigyelték, hogy valójában ezek hiánya okozza a legtöbb betegséget.
Az emberi test s√≥tartalm√°nak 27 %-a a csontokban, krist√°lyos form√°ban t√°rol√≥dik. Ez szerepet j√°tszik a csontok kem√©nys√©g√©ben, teh√°t a s√≥hi√°ny is felel√Ķs lehet a csontritkul√°s kifejl√Ķd√©s√©√©rt. A csont s√≥tartalm√°t csak a v√©r l√©tfontoss√°g√ļ norm√°lis szintj√©nek biztos√≠t√°sa miatt haszn√°lja a szervezet. Az alacsony s√≥fogyaszt√°s a sejt elsavasod√°s√°hoz j√°rul hozz√°. Az er√Ķs savas k√∂zegben a sejt k√°ros√≠thatja a DNS szerkezet√©t, √©s r√°kos megbeteged√©shez vezethet. K√≠s√©rleti m√©r√©sek megmutatt√°k, hogy sz√°mos r√°kos betegn√©l alacsony s√≥szintet m√©rtek a testben.
Az inf√ļzi√≥s Ringer-oldat alkot√≥elemeinek √∂sszet√©tele a sz√≠v ig√©nyeinek legjobban felelnek meg."
(Forrás: Dr. Boksay Zoltán - Dr. Csákvári Béla - Dr. Kónya Józsefné: Kémia III. osztály, Gimnáziumi tankönyv)

A k√°lium-klorid a talajban sem k√≠v√°natos, mert: "A talaj magasabb k√°liumszintje m√°s mikroelemek felv√©tel√©t is akad√°lyozza, p√©ld√°ul a l√©gz√©s szempontj√°b√≥l fontos vas, vagy a m√°r eml√≠tett nitr√°tok lebont√°s√°hoz sz√ľks√©ges molibd√©n, mang√°n √©s cink felv√©tel√©t. Ha ezek a mikroelemek ott vannak a szervezetben, akkor a nitr√°tokat amm√≥ni√°kra bontj√°k, √©s az t√°vozik a szervezetb√Ķl. Ha hi√°nyoznak, akkor ez a szint√©zis nem megy v√©gbe, csak nitridek vagy egy√©b nitrog√©nsz√°rmaz√©kok, p√©ld√°ul nitr√≥zaminok keletkeznek, s mivel ezek karcinog√©n anyagok, betegs√©geket id√©znek el√Ķ.
A (k√°lium a) talajban l√©v√Ķ kalcium a cink felv√©tel√©nek blokkol√°s√°val a gazdas√°gi √°llatok reprodukci√≥j√°t is vesz√©lyezteti.
De m√°s mez√Ķgazdas√°gi szempontb√≥l k√°ros jelens√©g is visszavezethet√Ķ a k√°lium t√ļlzott jelenl√©t√©re a talajban.
Mivel a k√°lium nem engedi meg, hogy a n√∂v√©ny elegend√Ķ kalciumhoz jusson, ezzel t√∂nkreteszi a sejtfalat √©s emiatt n√∂vekszik a n√∂v√©nyek √©rz√©kenys√©ge. A sejteket k√∂nnyen megt√°madj√°k a mikroorganizmusok, egy√©b k√≥rokoz√≥k, s mivel a laza sejtszerkezet el√Ķseg√≠ti a szabad aminosavak felv√©tel√©t - amelyek a mikroorganizmusokat t√°pl√°lj√°k - √≠gy azok elszaporodnak, a n√∂v√©nyeken betegs√©gek jelennek meg."

A kereskedelemben kaphat√≥ s√≥term√©kek csomagol√°s√°n m√°r csak elv√©tve lehet "MSZ" (Magyar Szabv√°ny) jel√∂l√©st tal√°lni. Ha van, akkor is csak annyi, hogy "MSZ", de ez sem jellemz√Ķ!
Az al√°bbiakban n√©h√°ny term√©k k√©pe l√°that√≥, de b√Ķvebben itt lehet t√°j√©koz√≥dni:
LinkMilyen következményei vannak a kálium-klorid mérgezésnek?
Sz√≠v √©s kering√©si probl√©m√°k, magas v√©rnyom√°s, asztma, csontritkul√°s, √©rsz√Ľk√ľlet, fokozott tromb√≥zis, √©s infarktus vesz√©ly, anyagcserezavarok, de cs√∂kkenti a nemz√Ķk√©pess√©get is.
A k√°lium egy egy√©bk√©nt l√©tfontoss√°g√ļ anyag, a v√©rben 3,5-5 mmol/liter -nek kell lenni bel√Ķle, azonban az egyens√ļlya annyira k√©nyes, hogy 7 mmol/l-n√©l m√°r meg√°ll a sz√≠v!
Az orvosi biok√©mi√°b√≥l ismert Donnan egyens√ļly azt √≠rja le, hogy a v√©rben 5 mmol/l k√°liumnak kell lenni. Az emberi szervezet sz√°m√°ra l√©tfontoss√°g√ļ anyagok egyens√ļly√°nak fenntart√°s√°hoz egy anyagb√≥l ugyanannyit kell fogyasztani, mint amennyi term√©szetes √ļton t√°vozik! √Ātlagos embern√©l, napi 2 liter folyad√©kfogyaszt√°st √©s ennek megfelel√Ķen 2 liter folyad√©k√ľr√≠t√©st vegy√ľnk alapul. A folyad√©k√ľr√≠t√©s nem csak vizelet√ľr√≠t√©st jelent, de ha a folyad√©kveszt√©s t√∂bbi m√≥dj√°t is r√©szletezn√©nk, az sem m√≥dos√≠tana sokat a v√©geredm√©nyen.
A vizelet, mint sz√Ľrlet, a v√©rb√Ķl v√°laszt√≥dik ki. Ide√°lis esetben, ha a szervezetnek nem kell az√©rt dolgoznia, hogy k√°liumot tartson vissza, vagy felesleges k√°liumt√≥l szabaduljon meg, akkor a kiv√°lasztott vizeletben ugyanannyi k√°lium van, mint a v√©rben, teh√°t 5 mmol/l. Ha ennyi √ľr√ľl, akkor az egyens√ļly fenntart√°s√°hoz ugyanannyit kell fogyasztani, teh√°t 5 mmol/l-t. Ez napi 2 liter eset√©n napi 10 mmol k√°liumfogyaszt√°st jelent. A k√°lium relat√≠v atomt√∂mege 39,1. 39,1x10=391 mg. Teh√°t ide√°lis esetben, napi 2 liter folyad√©kfogyaszt√°st alapul v√©ve, a napi ide√°lis k√°liumfogyaszt√°s 391 mg, vagyis 0,39 gramm! Ha kevesebb folyad√©kot iszunk, akkor kevesebb k√°liumra van sz√ľks√©g√ľnk!
J√≥l l√°that√≥, hogy a betegs√©ggy√°rt√≥k, az eg√©szs√©ges k√°liumfogyaszt√°shoz k√©pest 10 - 20 szoros mennyis√©get t√ľntetnek fel eg√©szs√©gesnek, √©s ennyit javasolnak (mer√Ķ j√≥indulatb√≥l).

Aki eddig nem l√°tott tiszt√°n s√≥√ľgyekben, elolvashatja, hogy a Talmud (zsid√≥ t√∂rv√©nyk√∂nyv) eg√©szs√©gjav√≠t√≥k√©nt, gy√≥gyszerk√©nt is aj√°nlja a desztill√°lt v√≠z iv√°st, √©s a t√∂bb, tiszta konyhas√≥ (s√≥s keny√©r) ev√©st 83 betegs√©g ellen. L√°sd: Talmud. 93 b. lap √©s Baba m. 107 b. alatt is. El√Ķ√≠rja, hogy zsid√≥k csak tiszta desztill√°lt vizet haszn√°ljanak iv√≥v√≠zk√©nt, m√°sok viszont csak szennyezettet ihassanak. L√°sd Talmud. Taanith. 10 a. lap. Vagyis nem a desztill√°lt v√≠z k√°ros, hanem esetleg a desztill√°lt iv√≥v√≠z hi√°nya √©s a konyhas√≥ hi√°nyos √©tkez√©s. Term√©szetesen err√Ķl korszer√Ľ tudom√°nyos m√©r√©sek adatai is rendelkez√©sre √°llnak.

A WHO is t√∂k√©letes iv√≥v√≠zk√©nt aj√°nlja a desztill√°lt vizet, teh√°t az Eur√≥pai Uni√≥s szab√°lyok megs√©rt√©se is, ha a hivatalos m√©dia a tiszta desztill√°lt l√°gy iv√≥vizet √°rtalmasabbnak h√≠reszteli, mint a kem√©ny √°sv√°nyvizeket √©s a m√©rgeket √©s v√≠rusokat is tartalmaz√≥ vezet√©kes iv√≥vizet, s a konyhas√≥-haszn√°lat hi√°nya √©s a k√°liummal d√ļs√≠tott √©telek miatti val√≥ban √©letvesz√©lyes betegs√©geket r√°fogja a tiszta v√≠z nem l√©tez√Ķ m√©rgez√Ķ hat√°s√°ra.
Mindezek konkr√©t m√©r√©si bizony√≠t√©kai is megtekinthet√Ķk a Link internetes honlapon.

Jogosan felmer√ľl√Ķ k√©rd√©s honfit√°rsaink r√©sz√©r√Ķl, hogy hol, √©s hogyan tudjuk beszerezni a sz√ľks√©gleteinknek megfelel√Ķ mennyis√©g√Ľ, nem m√©rgez√Ķ, vagyis j√≥ min√Ķs√©g√Ľ s√≥mennyis√©get, √©s hogyan tudunk megbizonyosodni arr√≥l, hogy val√≥ban olyan √∂sszet√©tel√Ľ, mint ami a szabv√°nynak, √©s az √©lettanilag optim√°lis krit√©riumoknak is megfelel.

Tejfalussy √ör 1996. m√°rcius 29-√©n √°tadott bejelent√Ķ level√©re a TECHNOL√ďGIAPOLITIKAI F√ēSZT√ĀLY-t√≥l D√°nyi Istv√°n v√°lasza az volt, hogy "feljelent√©s az IKM-hez nem √©rkezett be"! De erre a sorsra jutott t√∂bb sz√°z hasonl√≥ pr√≥b√°lkoz√°s is az√≥ta, mivel mindig akad olyan "neves orvosi szag√©rt√Ķ", akinek a "szakmai tekint√©ly√©re" hivatkozva megindokolj√°k, hogy az eg√©sz vil√°gon m√©rgez√Ķnek tartott, √©s bizony√≠tottan m√©rgez√Ķ "s√≥kever√©kek" a "magyaroknak" nem √°rtanak!

J√≥, vagy kiv√°l√≥ min√Ķs√©g√Ľ s√≥t, csak k√ľlf√∂ldr√Ķl lehet beszerezni, mivel Magyarorsz√°gon nem b√°ny√°sznak s√≥t! Itt csak csomagolj√°k, de Salamon Berkowitz, ny√≠rtasi csomagol√≥√ľzeme nem t√ļl bizalomgerjeszt√Ķ, vagy j√≥ "aj√°nl√≥lev√©l", b√°r a "k√≥ser" s√≥t val√≥sz√≠n√Ľleg ott csomagolj√°k, √©s onnan osztj√°k el, "hitsorsos bar√°taiknak". Korm√°nyszint√Ľ int√©zked√©sekre pedig, nem lehet sz√°m√≠tani, mivel az ENSZ 2050-ig tervez√Ķ, 2010. szeptemberi jelent√©se, nem csak a k√°rosanyag kibocs√°t√°s 50%-os cs√∂kkent√©s√©t √≠rta el√Ķ, hanem a vil√°g √∂sszn√©pess√©g√©nek 50%-os cs√∂kkent√©s√©t is! A 2010-es jelent√©s

Az egyéni beszerzések nem oldják meg a kollektív problémát, mivel az élelmiszer feldolgozókban dolgozók, ismerve az alapanyagokat, megelégszenek azzal, ha ismerik a só összetételét, és egészségkárosító hatásait, ezért családjukkal, rokonaikkal, barátaikkal nem etetik meg! DE!
√ēk is k√©nytelenek megenni, az ugyanazzal a s√≥val k√©sz√ľlt kenyeret, k√©sz√©teleket, konzerveket, √©s h√ļsk√©sz√≠tm√©nyeket, amelyeknek a gy√°rt√°si folyamat√°t nem ismerik, ezzel m√©rgezve ak√°r saj√°t gyermekeiket is! De melyik sz√ľl√Ķ adna m√©rgez√Ķ √©telt a gyermek√©nek, ha tudja, hogy m√©rgez√Ķ? √Čs melyik sz√ľl√Ķ t√Ľri el, ha m√°sok akarj√°k megm√©rgezni az √ē, vagy ismer√Ķsei gyermek√©t, ha tudja, hogy a m√°sik sz√ľl√Ķ is mell√© √°ll? Ki mern√© ezt megtenni, amikor az emberek az√©rt k√©nytelenek m√°sokat is v√©deni, hogy a saj√°t csal√°djuk is v√©dve legyen?

A t√∂rv√©ny √©s eg√©szs√©gellenes kereskedelmi forgalomban √©tkez√©si s√≥k√©nt kaphat√≥ term√©kekr√Ķl viszonylag egyszer√Ľen meg√°llap√≠that√≥, hogy milyen ar√°nyban tartalmaznak k√°lium-kloridot.
Tegy√ľnk a h√Ľt√Ķszekr√©nybe egy √ľveg csapvizet. J√≥l m√Ľk√∂d√Ķ h√Ľt√Ķg√©p eset√©n, a v√≠z 4-10 Celsius fokig fog leh√Ľlni, n√©h√°ny √≥ra alatt. Egy kb. 2 dl-es poh√°rba t√∂ltve, √©s egy mokk√°skan√°lnyi s√≥t belesz√≥rva, 10-15 mp-es l√∂tyk√∂l√©s ut√°n, a poh√°r alj√°n marad√≥ konyhas√≥nak l√°tsz√≥ feh√©r krist√°lyos √ľled√©k, a k√°lium-klorid. Nem kell kevergetni, mivel a n√°trium-klorid ionos t√©rr√°cs√ļ, √©s azonnal elold√≥dik a v√≠zben, am√≠g a k√°lium-klorid alk√°lif√©m-halogenid, ami valamivel lassabban old√≥dik el! A val√≥ban konyhas√≥s folyad√©kot felhaszn√°lhatjuk f√Ķz√©sre, a marad√©k √ľled√©ket pedig c√©lszer√Ľ ki√∂nteni (vagy egy√©b, egy√©ni elk√©pzel√©sek szerinti felhaszn√°l√°sra √∂sszegy√Ľjteni).

Ett√Ķl sokkal hat√©konyabb megold√°s, ha megszervezz√ľk a nagyobb mennyis√©g√Ľ erd√©lyi, bevizsg√°lt min√Ķs√©g√Ľ s√≥ beszerz√©s√©t! Ez a feladat, √©s a csomagok post√°z√°sa, n√©mi juttat√°s fej√©ben k√∂nnyen megoldhat√≥. A postak√∂lts√©g, √©s a 3-5 kg s√≥ beszerz√©se √≠gy sem fogja meghaladni a 1800-2500,-Ft-os √°rat, ami kb. f√©l√©ves sz√ľks√©glet√©t tudja fedezni egy csal√°dnak. Term√©szetesen megk√∂vetelhetj√ľk a p√©ks√©gek, maszek h√ļsfeldolgoz√≥kt√≥l is, hogy ne haszn√°ljanak m√©rgezett s√≥t, mivel ugyanezt √ēk is elv√°rhatj√°k a m√°s √©lelmiszeripari ter√ľleten dolgoz√≥kt√≥l. Ez nem "becs√ľletkassza", √©s mindig akadnak √ľgyesked√Ķk, a term√©keik k√∂z√∂sen bevizsg√°ltathat√≥k (r√©szecske scannerrel, 5000,.-Ft-os √°ron), ami egy sum√°kol√≥ v√°llalkoz√°s cs√Ķdj√©t, hiteltelenn√© v√°l√°s√°t jelentheti!

A lehet√Ķs√©g adott! Magyarorsz√°g napi s√≥felhaszn√°l√°sa, a jelenlegi hozz√°vet√Ķlegesen 100 tonn√°r√≥l, val√≥di s√≥ eset√©n 40-50 tonn√°ra eshet, ami csak k√©t kamionnyi!
√Ėn nyugodt sz√≠vvel adna gyermek√©nek, √©desanyj√°nak, √©desapj√°nak, testv√©reinek, rokonainak, bar√°tainak, olyan √©telt, amir√Ķl tudja, hogy m√©rgez√Ķ s√≥val, adal√©kanyagokkal k√©sz√ľlt, esetleg √Ėn k√©sz√≠tette? √Čs ha rendszeres fogyaszt√°s eset√©n megr√∂vid√≠ti az √©let√©t? Ami s√ļlyos eg√©szs√©gk√°rosod√°st, betegs√©geket okoz, √©s nem "csak" okozhat? Ki szeretn√© m√°r 40-50 √©vesen eltemetni sz√≠vinfarktusban, l√°tsz√≥lag okok n√©lk√ľl elhunyt gyermek√©t? Ki szeretn√© s√ļlyosb√≠tani beteg rokona √°llapot√°t m√©rgez√©ssel? Aki szeretn√©, haszn√°ljon patk√°nym√©rget! Gyorsan megtudja, hogy mi j√°rna b√ľntet√©sk√©nt, azoknak a gyilkosoknak, akik hatalmi poz√≠ci√≥b√≥l, b√©renck√©nt ugyanerre vetemednek!
Mi gyermekek, sz√ľl√Ķk, testv√©rek, bar√°tok, nem kell, hogy ezt tegy√ľk!

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Tulok - 2011.03.18. 12:24:08
Kedves Nelli! A lakoss√°gi kiszolg√°l√°st letiltott√°k:

www.fokiingatlan.com/Kepek/soantsz.jpg


Ezért nem szolgálhat ki a gyógyszerész!

(Lementve és kinagyítva olvasható!)
#12 | szurkemarha - 2011.03.23. 16:28:38
Azannya!!! K√∂szi,Lacik√°m. Azt hittem, az a n√Ķ csak mell√©besz√©l a gy√≥gyszert√°rban.

Nem tudom, √©n m√©rt nem tal√°ltam meg, de a l√©nyeg, hogy most sz√©tk√ľld√∂m.

Hajr√° Magyarok!!
#13 | Tulok - 2011.03.30. 09:29:56
"(Eszter, 2011.03.22 14:46)
"Soós Gyöngyvér,vagy ki a fene"aláírásával nyomtak a kezembe egy dupla papírt a gyógyszertárban.
Ebb√Ķl id√©zve:
"Az ut√≥bbi h√≥napokban saj√°tos magyar abszurd jelentkezett bizonyos internetes oldalakon,amely lecsap√≥dik a gy√≥gyszert√°rakban is:nevezetesen tudom√°nyosnak t√Ľn√Ķ inform√°ci√≥kat tettek k√∂zz√© a kereskedelemben kaphat√≥ konyhas√≥ n√°trium tartalm√°nak √°rt√≥ c√©l√ļk√°liummal t√∂rt√©n√Ķ helyettes√≠t√©s√©r√Ķl √©s a fokozott k√°lium bevitel s√ļlyos eg√©szs√©gk√°ros√≠t√≥ hat√°s√°r√≥l.A k√°lium s√≥z√°ssal t√∂rt√©n√Ķ bevitel√©nek elker√ľl√©se a gy√≥gyszerk√∂nyvi min√Ķs√©g√Ľ NaCl
√©lelmez√©si c√©l√ļ alkalmaz√°s√°t aj√°nlj√°k.A hisz√©keny lakosok ez√©rt ostromolj√°k a gy√≥gyszert√°rakat a legal√°bb t√≠zszeres √°r√ļ alapanyag√©rt."
Ez csak az els√Ķ bekezd√©s...
Utánanéztem,ki ez a Soós Gyöngyvér?
Egy id√Ķs b√Ķrgy√≥gy√°sz nemi k√≥r gy√≥gy√≠t√≥ PROFESSZOR-ASSZONY!

K√©rdem √©n:Ha valaki tudom√°nyos k√©rd√©sben,t√∂bb√©-kev√©sb√© szakm√°ba v√°g√≥an foglal √°ll√°st,s√Ķt agit√°l,akkor mi√©rt nem √≠rja al√° a titulus√°t is?
S√°nt√≠t √©s b√Ľzlik egyszerre!
Nem tudom,ki ez a n√Ķ,de a h√ľvely ph -√©rt√©k√©r√Ķl √≠rt tanulm√°nya engem nem gy√Ķz√∂tt meg arr√≥l,hogy Tejfalussy √ļr el√©nk t√°rt √©s √∂sszegy√Ľjt√∂tt bizony√≠t√©kai
"MAGYAR ABSZURD"lenn√©nek,s√Ķt ink√°bb az √Ķ levele tipikus!!!
Megpróbálom beszkennelni és feltölteni!
So√≥s Gy√∂ngyv√©rnek meg √ľzenem,err√Ķl a "bizonyos" oldalr√≥l,hogy
NEM J√ĖTT BE!!!"

Forr√°s: http://www.magyar...k-comments
#14 | Myksa - 2011.04.04. 13:10:11
Kedves Barátaim és Harcostársaim!

Mindny√°jatok figyelm√©be aj√°nlom a lenti tanuls√°gos lev√©lv√°lt√°st Sikl√≥si Andr√°s bar√°tom √©s Tejfalussy √ļr k√∂z√∂tt. (id√Ķrendben alulr√≥l felfel√©!), valamint a m√©g al√°bb k√∂vetkez√Ķ mell√©kleteket is. √Črdemes komolyan venni a benn√ľk foglaltakat, mert az eg√©szs√©g√ľnkr√Ķl s az √©let√ľnkr√Ķl van sz√≥! Az italokon s az √©lelmiszereken, k√ľl√∂n√∂sen pedig az √©tkez√©si s√≥kon kereszt√ľl is √©vtizedek √≥ta tervszer√Ľen m√©rgeznek benn√ľnket, s ebben egyar√°nt b√Ľn√∂s valamennyi hazai korm√°ny (bele√©rtve Orb√°n√©kat is!), orsz√°ggy√Ľl√©s, az Orvosi Kamara, a "Magyar (finnugr√°sz!) √°ll Tudom√°nyos Akad√©mia", a b√≠r√≥s√°gok √©s √ľgy√©szs√©gek, valamint az √∂sszes √©rdekelt szakhat√≥s√°g. P√©ld√°tlan, ami itt t√∂rt√©nik, ezek t√©nyleg a legaljasabb maffiam√≥dszerekkel akarnak likvid√°lni benn√ľnket! Nem b√≠zhatunk senkiben sem, csak √∂nmagunkban. K√©rem, hogy k√∂z√∂s nemzeti √©rdek√ľnkben terjessz√©tek min√©l sz√©lesebb k√∂rben ezt a k√∂rlevelet.

M√°s. Csatolva k√ľld√∂m egy k√ľlpolitikai tanulm√°nyomat, valamint meghallgat√°sra javaslom (aki el√©g id√Ķt tud r√° szak√≠tani) a Szent Korona R√°di√≥n el√©rhet√Ķ √©s let√∂lthet√Ķ Magyar Jelen Sajt√≥klub eddigi 47 h√≠rcsokr√°t √©s elemz√©s√©t, melyek az al√°bbi linken tal√°lhat√≥k meg: http://szentkoron...b/archivum . Ezekben szinte valamennyi jelent√Ķs magyar √©s vil√°gprobl√©ma sz√≥ba ker√ľl, s z√∂mmel a saj√°t megl√°t√°saimat, okfejt√©seimet tartalmazz√°k, mindig a legny√≠ltabb, legteljesebb igazs√°gra t√∂rekedve.

Kedves Andr√°s!

K√∂sz√∂n√∂m gyors v√°laszodat, ill. a mell√©kelt anyagokat. Mivel illet√©kes hat√≥s√°gk√©nt az O√ČTI garanci√°j√°ra hivatkozt√°l, ez√©rt megn√©ztem a honlapjukat http://www.oeti.h...mp;m2id=88, s ebb√Ķl az der√ľlt ki sz√°momra, hogy √Ķk is nyakig benne vannak a szervezett n√©pirt√°sban, hiszen √Ķk is a STOP S√ď programot rekl√°mozz√°k. Ezek ut√°n arra is k√©pesnek tartom √Ķket, hogy b√°rmilyen hamis tan√ļs√≠tv√°nyt kiadjanak, pl. a lengyel s√≥ eset√©ben, hogy tov√°bb m√©rgezzenek benn√ľnket. Ez√©rt val√≥ban csak k√ľlf√∂ld√∂n √©rdemes a s√≥t beszerezni (pl. Erd√©lyben, K√°rp√°talj√°n vagy Lengyelorsz√°gban), ahol m√©g biztosan kik√ľsz√∂b√∂lhetj√ľk a "magyar" (zsid√≥!) √°tcsomagol√°st, azaz az eredeti √∂sszet√©tel megv√°ltoztat√°s√°t. Javaslom, hogy egyik k√∂rleveledben erre is h√≠vd fel az olvas√≥k figyelm√©t, hogy n√°lunk m√°r semmilyen c√©gnek √©s hivatalos szervnek nem hihet√ľnk, teh√°t aj√°nlott nagyobb t√©telben a hat√°ron t√ļlr√≥l (bar√°ti-rokoni szervez√©sben) behozni √©s sz√©tosztani az √©tkez√©si s√≥t. Vagyis √ľzletekben ezut√°n senki ne v√°s√°roljon, azaz bojkott√°ljuk a hazai s√≥k√©szletet, ha nem akarunk id√Ķ el√Ķtt megd√∂gleni. Egy√©bk√©nt p√°r napja laikusk√©nt j√≥magam ism√©t sz√≥ltam e t√©mak√∂rr√Ķl a legut√≥bbi Magyar Jelen Sajt√≥klubban (l√°sd http://szentkoron..._sajtoklub , kb. 45-54 perc k√∂zt ).
Kedves Andr√°s!

V√©lem√©nyem szerint a c√©g g√°tl√°stalan √©s megb√≠zhatatlan, miut√°n azon hamis indokol√°ssal, hogy a konyhas√≥t k√°lis√≥val val√≥ helyettes√≠t√©s gy√≥gyhat√°s√ļ a magas v√©rnyom√°sban, kering√©si betegs√©gekben szenved√Ķk r√©sz√©re, r√©szt v√°llal a STOP S√ď program szerinti tudatosan hamis rekl√°mban. Az √©tkez√©si v√°kuums√≥ az adatlap szerint nem tartalmaz k√°lis√≥t, de csak akkor szabad v√°s√°rolni t√Ķl√ľk, ha okirati tan√ļs√≠tv√°nyt is adnak hozz√°, ami szerint az MSZ-01-10007-82. magyar szabv√°nynak megfelel√Ķnek ismerte el ezen term√©k√ľket az O√ČTI, √©s garant√°lja a magyar szabv√°ny betart√°s√°t az ellen√Ķrz√©sre illet√©kes magyar hat√≥s√°g.

Nincs b√ľntet√©si t√©tel ezen magyar szabv√°nyt s√©rt√Ķ, k√°lis√≥t is tartalmaz√≥ √©tkez√©si s√≥kra. B√°rmit el lehet k√∂vetni a b√ľntethetetlens√©gre sz√°m√≠t√≥knak. A k√°lis√≥val fajirt√°si stb. haszonhoz k√©pest elhanyagolhat√≥ m√©rt√©k√Ľ b√ľntet√©s sem visszatart√≥ hat√°s√ļ. A term√©szetes s√≥ stb. elnevez√©sek csal√°sok, mert valamennyi ilyen s√≥kever√©k valamennyi komponense a tengerb√Ķl sz√°rmazik. Az, hogy √©letet vagy hal√°lt szolg√°l, kiz√°r√≥lag e s√≥k ar√°ny√°t√≥l f√ľgg. Az izraeli Holt-tengerben is ugyanazok a s√≥k vannak, mint az √©lettel teli tengerekben √©s √≥ce√°nokban, csak az ar√°nyuk m√°s. Sejtjeink tengere a v√©rsz√©rum, amiben 30/1 az √©lettanilag optim√°lis n√°trium/k√°lium ar√°ny. Ezt most a STOP S√ď programmal 1/1-re, √©letkiolt√≥ra m√≥dos√≠tj√°k. L√°sd a mell√©kelt b√≠r√≥s√°gi keresetben √©s az √ľgy√©sz feljelent√Ķ beadv√°ny, ill. a www.aquanet.fw.hu honlap bizony√≠t√©kai alapj√°n.

A hamis rekl√°mban k√∂zrem√Ľk√∂d√Ķ miskolci c√©g helyett egy olyan magyar c√©get kellene keresni, amelyik nem itt, hanem Lengyelorsz√°gban v√°lasztja ki √©s csomagolja be a Magyar Szabv√°nynak mindenben megfelel√Ķ √©tkez√©si s√≥t. Ehhez az O√ČTI enged√©ly√©t is megszerezve, z√°rt l√°ncban, b√ľntet√Ķjogi felel√Ķss√©get is v√°llalva kell eljuttatni k√∂zvetlen√ľl a magyarok kez√©hez. Vagy lengyel gy√≥gyszert√°rb√≥l kell v√°s√°rolni, az √°ltaluk becsomagolt tiszta konyhas√≥t, elk√©rve az adatlapj√°t, mivel a gy√≥gyszert√°r ott sem m√≥dos√≠thatja az adatlap szerinti √∂sszet√©telt.

Azért tiltja a szabvány a konyhasóhoz kálisót adagolást, mert a kálisó egyébként is veszélyesen sok lehet az élelmiszerekben.

Budapest, 2011. 04. 01.

√údv, Tejfalussy Andr√°s
#15 | Myksa - 2011.04.04. 14:35:59
A lakosság mérgezése, már két generáció óta tart-

rabsicOK


Magyarorsz√°gon az √Ķsi s√≥monop√≥liumot idegen kezekbe adt√°k az idegenb√©rencek.

L√°tni kell, hogy a kereskedelemben kaphat√≥, Magyarorsz√°gon forgalmazott s√≥ felirat√ļ csomagokon a csomagol√≥hely megjel√∂l√©se egys√©gesen Ny√≠rtass. ( hogyan ker√ľltek oda?)

Ott keverik a val√≥di s√≥hoz a k√°lis√≥t. N√©h√°ny √©ve ezek az idegen v√©gl√©nyek r√©szegen randal√≠roztak a b√©k√©s ny√≠rs√©gi faluban, √©s magyar n√Ķket moleszt√°ltak. Csak a kapa, meg egy√©b hasonl√≥ "b√©keszerz√Ķ" alkalmass√°gok √°ll√≠tott√°k meg √Ķket, akkor is sz√©ls√Ķs√©geseztek.Az az √°llami vezet√©s, √©rett√ľnk el √©s kitartottan a mi ad√≥nkb√≥l fizetve, melynek v√°lasztott embernek l√°tsz√≥ b√°bjai a magyars√°g elsorvaszt√°s√°ra szerz√Ķdtek, √©s adtak szabad kezet egy √°ll√≠t√≥lag visszatelep√ľl√Ķ charter-hord√°nak - nos, √Ķk err√Ķl m√©lyen hallgatnak √©s hallgattatnak. Nagy az √Ķ b√Ľn√ľk. √ögy nevezik: n√©pirt√°s. √Čs ez nem √©v√ľl el, mint N√ľrnberg √≥ta tudjuk. √ćgy fejez√Ķdik be a kett√Ķs m√©rce gyakorlata.

Mindek√∂zben az √°ll√≠t√≥lagos r√©szeges visszatelep√ľl√Ķk - a mi ad√≥nkb√≥l, vissza nem t√©r√≠tend√Ķ √°llami t√°mogat√°ssal l√©tes√≠tett √ľzem√ľk haszn√°b√≥l - √©lnek √©s virulnak sz√©p Haz√°nk eldugott szeglet√©ben √©s keverik a s√≥nkat k√°lis√≥val. Mert az t√∂rt√©nik. Nem csup√°n a s√≥ csomagol√°s√°r√≥l sz√≥l az √ľzlet, hanem kever√Ķ√ľzemet l√©tes√≠tettek. Ki az a f√©lesz√Ľ, aki ezt nem l√°tja? A s√≥ csomagol√°sa √©s a kever√©se k√©t alapvet√Ķen k√ľl√∂nb√∂z√Ķ ipari tev√©kenys√©g. De √Ķk minden enged√©lyt tegnapra kaptak meg erre, miel√Ķtt "visszatelep√ľltek" volna. √Črtik? Miel√Ķtt!

A k√°liumot m√Ľtr√°gya alapanyagk√©nt is haszn√°lj√°k - sajnos sz√©les k√∂rben telehazudva a vil√°got annak j√≥t√©kony n√∂v√©nyi hat√°s√°r√≥l koholt aljass√°g√°val.
#16 | Tulok - 2011.04.04. 17:29:42
√Āld√°s Myksa! √údv√∂z√∂llek min√°lunk! Salamon Berkowitz tev√©kenys√©g√©t, hazudoz√°sait, √©s s√≥csomagol√°si/kever√©si t√∂meggyilkoss√°gra val√≥ t√∂rekv√©s√©t j√≥l ismerj√ľk! M√°ria-Ter√©zia idej√©ben j√∂ttek, osztr√°k katon√°k v√©delme alatt, most NATO √©s izraeli megsz√°ll√°s miatt tolhatj√°k ide k√©p√ľket, miut√°n, ahogy eur√≥p√°ban m√°shol is, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel √°tvett√©k az ir√°ny√≠t√°st!
Salamon Berkowitznak a legrosszabbat k√≠v√°nom, amit egy zsid√≥nak k√≠v√°nni lehet: Allah r√°ngassa meg a szak√°l√°t (rem√©lhet√Ķleg Allah nem √©ri be ennyivel)!

A k√∂rlevelet √©n is megkaptam, √©s tov√°bb√≠tottam is! Kor√°bban Sikl√≥si Andr√°snak is megk√ľldtem a Lengyel S√≥ Kft-s linket, ez√©rt k√©rt v√©lem√©nyt Tejfalussy Andr√°st√≥l.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum