NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberis??g val??di bib...
- Szavaz??s GERM?ĀNUL, RASS...
- Ir??ni reng??s...
- M??retek az oce??n alatt...

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...
- 780.) Utolsů tŠrgyalŠs...
- 797.) Utolsů ŪrŠs...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Melyik orsz√°g lesz a k√∂vetkez√Ķ "c√©lpont"?
Melyik orsz√°g lesz a k√∂vetkez√Ķ "c√©lpont"?Az ukrajnai p√©lda ragad√≥s lehet, mert kicsit m√°ss√° n√Ķtte ki mag√°t, mint amire Klicsk√≥√©k sz√°m√≠tottak, a neheze m√©g most j√∂n, f√Ķleg a t√∂megek el√©gedetlens√©g√©nek val√≥di okai miatt. Nem biztos, hogy a "hull√°mot" az √Ķ orr√°val meg lehet lovagolni, mert nem az eur√≥pai csatlakoz√°s az igazi probl√©ma Ukrajn√°ban, hanem a m√©rhetetlen vagyonokat √∂sszelopkod√≥-rabol√≥ oligarch√°k orsz√°gkifoszt√°sa √©s a korrupci√≥, ami m√°r t√ļlmutat a kezdeti "forradalmi c√©lkit√Ľz√©seken", amit m√©g az√©rt gener√°lt a nyugat, hogy strat√©giailag gyeng√≠tse az oroszokat, √©s egy√ļttal √°tvegye a fel√ľgyeletet az orosz g√°z √©s olajsz√°ll√≠t√°s eloszt√≥ja felett. Oroszorsz√°g GDP-j√©nek 40%-a ebb√Ķl sz√°rmazik. Ha √∂sszekapcsoljuk az Eur√≥p√°ban, az USA-ban √©s Ukrajn√°ban er√Ķs√∂d√Ķ korrupt politikusok √©s √°llami t√°mogat√°ssal fosztogat√≥k ellen megindult el√©gedetlens√©gi hull√°mokat, j√≥l l√°that√≥, hogy a c√©l ugyanaz, mint a ciprusi bank√∂sszeoml√°s el√Ķid√©z√©s√©n√©l. Ott 188 orosz oligarcha Oroszorsz√°gb√≥l √∂sszelopott vagyona v√°lt k√∂d√©, illetve v√°ndorolt G√∂r√∂gorsz√°gon kereszt√ľl a Goldman-Sachshoz, sok m√°s illet√Ķs√©g√Ľ, t√∂bbek k√∂zt magyarorsz√°gi b√Ľncselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ vagyonokkal egy√ľtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-kl√°n m√≥dszeresen kapcsolja ki a nagy hatalm√ļ, m√©g √∂sszefog√°sk√©pes p√©nz√ľgyi rabl√≥band√°kat. Nem a n√©p √©rdek√©ben, hanem az√©rt, hogy az √∂sszerabolt vagyonok bitorl√≥i ne tudjanak √∂sszefogni ellen√ľk, esetleg felfegyverezni nagyobb mag√°nhadseregeket.

Viszont ez csak az √©rem egyik oldala. Nem √°rt levonni a konzekvenci√°kat! Eur√≥pa b√°rmely √°llam√°ban kirobbanthat√≥ hasonl√≥ "felkel√©s" az orsz√°gaikat kifoszt√≥ √©s kirabol√≥ "politikusok" √©s sleppjeik ellen, mert a "korrupci√≥s vil√°granglist√°n" n√©h√°ny eur√≥pai tag√°llam, de Oroszorsz√°g is el√Ķkel√Ķ helyet foglal el, mik√∂zben a hatalmas (fikt√≠v) ad√≥ss√°gterheket tov√°bbra is fizetik az EKB-n, IMF-en, Vil√°gbankon, √°t a b√°seli k√∂zponton kereszt√ľl a FED-nek a v√©delemben rem√©nyked√Ķ rabl√≥korm√°nyok, √©s gyarmati helytart√≥kk√° z√ľllesztett ut√≥d b√°bkorm√°nyok. Az oligarch√°k, bele√©rtve Putyint is, nem lesznek kiv√©telek, b√°r Kadhafit√≥l √©s L√≠bi√°t√≥l elt√©r√Ķen Oroszorsz√°g m√©g megl√©v√Ķ 12 oligarch√°ja (Jelcin idej√©ben is 12 volt, ebb√Ķl 10 zsid√≥), √©s a hatalom Putyin kez√©ben, nem azonos s√ļlycsoport√ļ L√≠bi√°√©val. A vil√°gszerte nem v√©letlen√ľl burj√°nz√≥ korrupci√≥ kitereget√©se b√°rmely korm√°nyt t√©rdre tud k√©nyszer√≠teni, ak√°r az USA-ban, Eur√≥p√°ban, ak√°r az oroszokn√°l, vagy K√≠n√°ban. T√∂k√©letes csapda, zsarol√°si eszk√∂z, √©s lehet√Ķs√©g b√°rki √©s b√°rkik f√©lre√°ll√≠t√°s√°ra. Ezt is "el√Ķre megtervezt√©k"!

A 2010. febru√°rj√°ban kisziv√°rgott EKB-tervezet harmadik pontja a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t √≠rja el√Ķ (az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se √©s a nemzeti korm√°nyok jogk√∂reinek lekorl√°toz√°sa ut√°n, ami m√°r megt√∂rt√©nt). Gorbacsov "peresztrojk√°s √°rul√°sa", vagy ink√°bb ki√°rus√≠t√°s "j√≥l megtervezett folyamat√°nak" gy√ľm√∂lcse be√©rt, b√°r az ukrajnai "ellen√°ll√°st" t√°mogat√≥ NSZK √©s a t√∂bbi eur√≥pai korm√°ny a saj√°t tork√°t nyisz√°lja, mert Ukrajna ut√°n sorra ker√ľlnek a korrupt vezet√©seikkel egy√ľtt. A felkel√©s kirobbant√°s√°hoz csak "gondos el√Ķk√©sz√≠t√©s" √©s sok kapzsi, t√∂bbnyire kaz√°r - esetenk√©nt m√©g zsid√≥ vall√°s√ļ - is kellett, √©s n√©mi hasonsz√Ķr√Ľ, nem kaz√°r √©s nem zsid√≥ kollabor√°ns. A II. Vh.-ban Hitlerrel, a britekkel, az USA-val √©s Kesztner Rezs√Ķvel takar√≠ttatt√°k el a felesleg√ľket a munkat√°borok ut√°np√≥tl√°si vonalainak sz√©tbomb√°z√°s√°val √©s Kesztner "szeg√©ny zsid√≥ nem kell Izraelbe" omin√≥zus jelmondata √©rtelm√©ben. Ez ut√≥bbi biztos, hogy Kesztner nem saj√°t k√ļtf√Ķj√©b√Ķl sz√°rmazott. A katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se √©rdek√©ben most fokozatosan √©s ir√°ny√≠tottan szabadj√°ra engedik a "politikus tolvajok" elleni haragot, √ļjabb holokausztot l√©trehozva.

Ahogy Orb√°n Putyinhoz d√∂rg√∂l√Ķdzik, jelzi, hogy sejti a sors√°t. Hamarosan Eur√≥pa szerte hasonl√≥ helyzeteket id√©znek el√Ķ, amire az is utal, hogy itthon Orb√°n sem v√©letlen√ľl, vagy csak a v√°laszt√°sok miatt cs√∂kkenti a lakoss√°g kifoszt√°s√°nak m√©rt√©k√©t, de ez sem fog seg√≠teni rajta, ahogy Gyurcs√°ny√©kon √©s a t√∂bbi rabl√≥gyilkoson sem. M√©g akkor sem, ha az utols√≥ v√°laszt√°sukon csal√°ssal ism√©t bejuttatj√°k magukat a Parlamentbe. 2010-ben is csak a szavazatra jogosultak 1/3- szavazott. Mire ide√©r az Ukrajn√°ban elind√≠tott "lavina", t√∂bben fogj√°k kiab√°lni, hogy "akasszuk fel", mint ah√°nyan hagyj√°k, hogy a fej√ľkre sz...janak. Sokszor jeleztem m√°r kor√°bban, hogy egym√°st fogj√°k le√©p√≠teni a sz√ľks√©gtelenn√© v√°lt b√©rencek. Most elj√∂tt az ideje...


A Rothschild-Rockefeller taktika nem rossz (nekik). Ahogy felhizlalt√°k Eur√≥p√°t (bekapcsolva a tejel√©sbe a keleti blokkot is), a "lev√°g√°shoz", beetetve ezzel a kifoszt√°sban r√©sztvev√Ķ moh√≥ kesely√Ľket, meg√°satt√°k vel√ľk a s√≠rjukat is. Egy-egy orsz√°g hal√°ltus√°ja eltart majd n√©h√°ny h√≥napig, kiirtatva a n√©ppel a lelketleneket √©s a lelk√ľket elad√≥kat, √∂sszeugrasztva a betelep√≠tett 70 milli√≥, t√∂bbnyire muszlimot √©s n√©gereket a "befogad√≥kkal, vagy helyi etnikummal", mik√∂zben az ukrajnai Orosz-USA bevonul√°s, az osztozkod√°s m√°r k√ľsz√∂b√∂n √°ll. √Ām Obamba sz√©ke is inog (meg az AIPAC-t√≥l kezdve az USA szen√°tusig, a katonai vezet√Ķket is bele√©rtve mindenki√©), √©s hamarosan Putyinnak is egyre t√∂bb "gondja" lesz, illetve m√°r van, √©s eddig is volt, de m√©g t√∂bb lesz.
Mindenki arra sz√°m√≠tott, az orsz√°grabl√≥k is, hogy el√Ķsz√∂r a n√©p ker√ľl sorra v√°g√≥h√≠don, √©s a rabl√°sb√≥l, lop√°sb√≥l meggazdagod√≥k vezethetik v√©rpadra lakoss√°gukat de a "tervez√Ķk" r√©sz√©r√Ķl logik√°tlan √©s d√Ķres√©g lenne, ha hatalmas er√Ķket megmozgatni k√©pes g√°tl√°stalan rabl√≥gyilkosok t√∂meg√©re t√°maszkodva √©p√≠ten√©k fel hatalmukat. Az ilyen fel√©p√≠tm√©ny kialak√≠t√°s√°ba az eddigi √∂sszes kir√°lys√°g √©s rendszer belebukott. El√Ķsz√∂r mindent meg kell szerezni, hogy a "h√Ľb√©reseket" egym√°ssal lehessen sakkban tartani.

Sajnos sz√°munkra az sem jelent j√≥t, hogy d√ľh√ľnket √©s elkeseredetts√©g√ľnket szabadj√°ra engedhetj√ľk, mert ez is a "terv" r√©sze. Kor√°bban is sokszor jeleztem, hogy az als√≥bb szint√Ľ kifoszt√≥k likvid√°l√°s√°t a lakoss√°gra hagyja a "legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s". Azoknak a korm√°nyoknak, akiknek van hadserege, ellen√ľk fordul, akiknek nincs, mint Magyarorsz√°gnak sem, alakulni fog, csak nem azok √©rdek√©ben akik eddig is kilopt√°k a lakoss√°g szem√©t, az emberek sz√°j√°b√≥l a falatot, √©s sajnos nem is a lakoss√°g √©rdek√©ben. Most m√©g csak tizedel√©s lesz. A k√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķ a katonai ir√°ny√≠t√°s alatti t√∂meges megsemmis√≠t√©s, olt√°sok √©s j√°rv√°nyok, g√©nm√≥dos√≠tott √©lelmiszerekkel az "√©lelmiszerhi√°ny" miatti k√ľzdelemre hivatkozva, mik√∂zben nem kell egyetlen atombomb√°nak sem robbannia. Mindezekhez hozz√° fog j√°rulni az eur√≥pai g√°zhi√°ny, az ukrajnai Eur√≥pa fel√© sz√°ll√≠t√≥ orosz g√°zeloszt√≥ manipul√°l√°s√°val, ami beind√≠thatja a p√©nz√ľgyi rendszer, a doll√°r √©s eur√≥ √∂sszeoml√°sa mellett az eur√≥pai, "Arab tavasz" mint√°j√°ra megtervezett l√°tsz√≥lagos k√°oszt.

Ism√©t csak sajnos, Ukrajna osztozkod√°s t√°rgy√°t k√©pezi, amiben nem kis szerepe lesz az USA bels√Ķ probl√©m√°j√°nak megold√°s√°n k√≠v√ľl az orosz tengeri kij√°rat k√©rd√©s√©nek is. Ha Putyin √©s Obama megegyezik, harangoztak az "amerikai forradalomnak", de az eur√≥paiaknak is, mert nincs h√≠r az alaszkai orosz csapatok visszavon√°s√°r√≥l, de a k√≠naiakr√≥l sem. √Ėsszess√©g√©ben, ahogy Kadhafi besp√°jzolt bet√©tei elt√Ľntek, a menek√ľl√Ķ ukr√°n milliomosokat, milli√°rdosokat is megszabad√≠tj√°k lopott vagyonukt√≥l, √©s nem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy visszaker√ľl Ukrajn√°ba. Viszont egyre nagyobb a val√≥sz√≠n√Ľs√©ge egy k√ľlf√∂ldi beavatkoz√°snak, amelyben nem csak orosz-amerikai fegyveres er√Ķk vesznek r√©szt.
Magyarorsz√°g vonatkoz√°s√°ban van mi√©rt agg√≥dni az eddigi √∂sszes korm√°nyz√°sban √©s parlamenti orsz√°gellenes tev√©kenys√©gben r√©sztvev√Ķnek, mert a kialak√≠tott ukrajnai helyzet b√°rhol l√©trej√∂het, m√©g azokban az orsz√°gokban is, akik Ukrajn√°ban sz√≠tott√°k a "l√°zad√°st"...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | gladiator07 - 2014.02.21. 21:27:12
A CBJ, - t√∂k√©letes alkalmaz√°sa.., Dejav√ļ k√∂nt√∂sbe csomagolva.

Kieg√©sz√≠t√©s: elker√ľlv√©n a "fel√©re" √©rt√©st.

Az els√Ķ mondatom az esem√©nyek kronol√≥gi√°j√°ra, ill. a m√≥dszerre ir√°nyult.
#2 | Tulok - 2014.02.21. 21:40:56
Gladi√°tor07! Rem√©lem nem a fedett ( "√≥vszeres" ) or√°lis szexre gondolt√°l... igaz, azzal is lehet p√°rhuzamokat keresni, b√°r a "d√©jav√ļ" hat √≥r√°n√°l m√°r nem annyira vid√°m dolog...
#3 | gladiator07 - 2014.02.21. 21:57:53
Tulok, mire gondolt√°l a "v√©delmi 6osoddal".., ma m√°r az is digit√°lis.., b√°r n√©ha az ana - l√≥g, c√©lra t√∂r√Ķbb!
#4 | Statikus - 2014.02.21. 22:50:16
Bocsi...
Kérdés, hogy mi lesz, ha véget ér Szocsi?

Beindul-e az orosz birodalmi l√©peget√Ķ,
vagy kett√©szakad az ukr√°n s√°rga-k√©k leped√Ķ?

Lassan kider√ľl: Putyin is "hal" a tort√°n -
√≠gy cs√ļszik le az "√ļj vil√°grend" mindannyiunk tork√°n....
#5 | Tulok - 2014.02.22. 01:01:50
Tibi! Lehet v√°lasztani. Vagy besorol az "ellenz√©k" Janukovics mell√©, vagy √≠zekre szedik Ukrajn√°t, vagy kiegyeznek egy "tiszta v√°laszt√°sban". A lengyel, a belarusz, az orosz, a rom√°n azonnal jelentkezne ter√ľleti k√∂vetel√©sekkel, ha nem egyezn√©nek meg, de akkor a rom√°nokt√≥l, szlov√°kokt√≥l, szerbekt√Ķl, osztr√°kokt√≥l is vissza kellene adni az elcsatolt ter√ľleteket nek√ľnk. Antall ilyen megfontol√°sb√≥l nem fogadta el anno k√°rp√°talj√°t. Tudta, hogy abb√≥l Trianon fel√ľlvizsg√°lata √©s a k√∂rny√©kez√Ķ ut√≥d√°llamokkal viselt h√°bor√ļ k√∂vetkezne be. A mostani "magyar korm√°ny" val√≥sz√≠n√Ľleg nem akarn√°, de a g√°zeloszt√≥ miatt a nyugat vagy Izrael k√∂veteln√©, hogy "akarjuk".
Ukrajn√°b√≥l meg val√≥sz√≠n√Ľleg egy z√°szl√≥nyi ter√ľletet hagyn√°nak...
K√©rd√©s, hogy az EU nyak√°ba veszi-e a "ter√ľletrendez√©st", mert akkor kit√∂r a balh√© Eur√≥p√°ban. √Čppen csak ennyi a "probl√©ma". Els√Ķ √©s m√°sodik vil√°gh√°bor√ļs hat√°rk√©rd√©sek t√∂bb orsz√°g eset√©ben is jelentkezn√©nek, de Oroszorsz√°g eset√©ben is √ļjabb metamorf√≥zis lenne v√°rhat√≥... √©s lehet, hogy lesz is, mert hasonl√≥ lehet a c√©l.
A k√©rd√©st tov√°bb gondolva, a L√©vi-medence, a l√≠biai, iraki g√°z √©s olaj p√≥tolhatja az orosz g√°zt, amivel Oroszorsz√°g elvesz√≠ten√© egyik f√Ķ bev√©teli forr√°s√°t. A t√∂bbi k√∂vetkezik mag√°t√≥l...
#6 | spartakusz - 2014.02.22. 05:00:56
Szerintem?

Tudjuk e, hogy mit akarnak? Nem. Mire gondolok? Arra, hogy egy nagyon hossz√ļ b√©k√©s korszakot √°lmodtak e meg – vagy tov√°bbra is a f√©lj √©s v√©dekezz – √°lland√≥ konfliktus gener√°l√°sa √©s fenn tart√°sa a c√©l – mert ha nincs fenyegetetts√©g, nincs v√©dekez√©si k√©nyszer sem ok√°n.

Ezt m√°r nem tudj√°k megcsin√°lni mert kics√ļszott az ir√°ny√≠totts√°g f√Ķ vez√©r fonala a kez√ľkb√Ķl – hissz√ľk mi – de ez nem √≠gy van – a tud√°s el√Ķre l√°t√°s , soha nem tesz semmit ok n√©lk√ľl, pl√°ne olyat nem ami biztons√°g√°t – ak√°r csak egy pill√©r√©t visszavonhatatlanul vesz√©lyeztetn√©- Ez √≠gy volt van √©s lesz a j√∂v√Ķben is. A tud√°s az tud√°s √©s nem kiz√°rva semmi megt√∂rt√©nhet √Ķ esem√©nyt sem - teszi a biztos dolg√°t.

Ahogy Tulok Laci r√°tapintott – az „el√Ķrel√°t√≥k” mindent bekalkul√°ltak – nem √©rheti √Ķket meglepet√©s a vil√°g ir√°ny√≠t√≥ szerep√©ben – nem csak az√©rt mert l√°thatatlanok tov√°bbra is – hi√°ba van megnevezve ma a neveken – a f√Ķ nevek nem azok!

Szer-e-tettel.
Id. Kiss László
#7 | aragorn - 2014.02.22. 09:31:16
Azt hittem, √ļjabb " szem√©tlerak√≥nak" kell Ukrajna. Hogy ber√°ntsa az Eu √©s √≠gy lassan megcsin√°lj√°k az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamokat. A nyersanyagvita szerintem csak indok, mert gazdas√°got bojkott eset√©n m√°r minden √°llam rendelkezik azzal a tud√°ssal, hogy alternat√≠v m√≥don szabad energi√°val megoldja a probl√©m√°it. Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, hogy ezek alapj√°n b√°rmely orsz√°gnak egy√°ltal√°n sz√ľks√©ge van-e az eu-ra, vagy az oroszokra. Szerintem jobban van f√©lnival√≥ja annak az orsz√°gnak amelyik export√°lna. Ha m√°sk√©pp nem megy katonai hatalommal, er√Ķf√∂l√©nnyel er√Ķltetik r√° 1-1 kisebb orsz√°gra az el√Ķnytelen szerz√Ķd√©seket. Vagy eladni, vagy megszerezni akarnak. Lsd. afrikai orsz√°gok, k√∂zel kelet.
#8 | Renegat - 2014.02.22. 11:41:32
2014.02.22.szombat

Janukovics, Rybak és Zaharcsenko trió "olajra lépett".

A mai nap kijevi fejlem√©nyei percr√Ķl-percre √≠r√°sban, k√©pekben, vide√≥ban:

http://atlatszook...frissitjuk

Az Espreso Live-TV √©l√Ķ k√∂zvet√≠t√©s√©t m√°r csak itt l√°thatj√°tok:

http://www.youtub..._LFrMcoEm4
#9 | Tulok - 2014.02.22. 12:23:06
B√©l√°m! Menek√ľlnek a patk√°nyok a s√ľllyed√Ķ haj√≥r√≥l, ami v√°rhat√≥ is volt, de nem lenne √≠gy, ha a nyugat nem t√°mogatn√° "az ellen√°ll√≥kat", amit elmulasztottak 1956-ban megtenni Magyarorsz√°ggal kapcsolatban. Nem voltunk el√©g fontosak, most viszont lesz√ľnk, aminek mint mindig, a kisember issza meg a lev√©t. A v√°laszt√°si euf√≥ria elk√∂d√∂s√≠ti a l√°t√°st egyesekn√©l... de ez a c√©lja az eg√©sz cirkusznak is.
Ne l√°ss, ne halj, ne gondolkodj, csak √ļssz az √°rral √©s pr√≥b√°lj √©letben maradni, mik√∂zben nem l√°tod, hogy azt hull√°mot, ami elsodor, kik gerjesztik. A hull√°mcsin√°l√≥kat kellene paffra v√°gni, de a legt√∂bb ember csak az orr√°ig l√°t, vagy addig sem. Ez olyan, mint a t√ľneti kezel√©s. Nem a betegs√©get gy√≥gy√≠tj√°k, csak a t√ľnetei k√∂vetkezm√©nyeit enyh√≠tik. Obamacare-t√∂rv√©ny pepit√°ban...

Ui.: A t√∂bbsz√∂ri c√≠mv√°ltoztat√°s annak k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy a Google szok√°sos 2-4 √≥r√°s beindexel√©se helyett m√°r figyelembe sem veszi az oldalt. Sajnos elt√Ľnt az egyik kedvenc n√©met oldalam is, mint kider√ľlt "korm√°nyzati" t√°mad√°sok miatt. A sarokba szorult patk√°ny mindenkibe belemar (m√©g a "seg√≠t√Ķ k√©zbe" is, b√°r ez esetben neh√©z eld√∂nteni, ki √°rt, vagy seg√≠t)...
#10 | Hegel - 2014.02.22. 12:33:30
Azon elm√©lkedem mik√∂zben olvaslak bennetek, hogy a Putyin p√°pa l√°togat√°s√°n nem √© err√Ķl a menetrendr√Ķl volt e sz√≥!
Hiszen k√∂ztudott csak mindig eln√©z√ľnk a feh√©r szoknya mellett hogy a jezsuita p√°pas√°g√© a hatalom. Hogy a R+R kl√°n cv√°lasztja e a p√°p√°t vagy forditva van a hatalom azt nem tudom mert az 1 vh √≥ta fordulhatott ott is a tengely de az biztos az √©len j√°rnak a madzagr√°ngat√°sban.

√Čs ez√©rt volt nekem mindig az az √©rz√©sem a maciz√≥s sz√∂vegekn√©l hogy az is a l√°tv√°nyterv r√©sze.

Egy biztos: a lélek nem hal meg, és arra kell odafigyelni hogy a lelket ne tudják elpusztitani!

Aki hazáját népét eladja/adta annak a lelke már eladva!

Senki nem szerezhet boldogul√°st m√°sok szenved√©se √°r√°n! Majd a r+r+p se! √ēk ugyan √ļgy a kozmikus rend al√° tartoznak mint azok akikt√Ķl elszedt√©k a l√©tez√©st!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum