Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Melyik ország lesz a következő "célpont"?
Melyik ország lesz a következő "célpont"?Az ukrajnai példa ragadós lehet, mert kicsit mássá nőtte ki magát, mint amire Klicskóék számítottak, a neheze még most jön, főleg a tömegek elégedetlenségének valódi okai miatt. Nem biztos, hogy a "hullámot" az ő orrával meg lehet lovagolni, mert nem az európai csatlakozás az igazi probléma Ukrajnában, hanem a mérhetetlen vagyonokat összelopkodó-raboló oligarchák országkifosztása és a korrupció, ami már túlmutat a kezdeti "forradalmi célkitűzéseken", amit még azért generált a nyugat, hogy stratégiailag gyengítse az oroszokat, és egyúttal átvegye a felügyeletet az orosz gáz és olajszállítás elosztója felett. Oroszország GDP-jének 40%-a ebből származik. Ha összekapcsoljuk az Európában, az USA-ban és Ukrajnában erősödő korrupt politikusok és állami támogatással fosztogatók ellen megindult elégedetlenségi hullámokat, jól látható, hogy a cél ugyanaz, mint a ciprusi bankösszeomlás előidézésénél. Ott 188 orosz oligarcha Oroszországból összelopott vagyona vált ködé, illetve vándorolt Görögországon keresztül a Goldman-Sachshoz, sok más illetőségű, többek közt magyarországi bűncselekményekből származó vagyonokkal együtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-klán módszeresen kapcsolja ki a nagy hatalmú, még összefogásképes pénzügyi rablóbandákat. Nem a nép érdekében, hanem azért, hogy az összerabolt vagyonok bitorlói ne tudjanak összefogni ellenük, esetleg felfegyverezni nagyobb magánhadseregeket.

Viszont ez csak az érem egyik oldala. Nem árt levonni a konzekvenciákat! Európa bármely államában kirobbantható hasonló "felkelés" az országaikat kifosztó és kiraboló "politikusok" és sleppjeik ellen, mert a "korrupciós világranglistán" néhány európai tagállam, de Oroszország is előkelő helyet foglal el, miközben a hatalmas (fiktív) adósságterheket továbbra is fizetik az EKB-n, IMF-en, Világbankon, át a báseli központon keresztül a FED-nek a védelemben reménykedő rablókormányok, és gyarmati helytartókká züllesztett utód bábkormányok. Az oligarchák, beleértve Putyint is, nem lesznek kivételek, bár Kadhafitól és Líbiától eltérően Oroszország még meglévő 12 oligarchája (Jelcin idejében is 12 volt, ebből 10 zsidó), és a hatalom Putyin kezében, nem azonos súlycsoportú Líbiáéval. A világszerte nem véletlenül burjánzó korrupció kiteregetése bármely kormányt térdre tud kényszeríteni, akár az USA-ban, Európában, akár az oroszoknál, vagy Kínában. Tökéletes csapda, zsarolási eszköz, és lehetőség bárki és bárkik félreállítására. Ezt is "előre megtervezték"!

A 2010. februárjában kiszivárgott EKB-tervezet harmadik pontja a katonai irányítás bevezetését írja elő (az európai gazdaságok leépítése és a nemzeti kormányok jogköreinek lekorlátozása után, ami már megtörtént). Gorbacsov "peresztrojkás árulása", vagy inkább kiárusítás "jól megtervezett folyamatának" gyümölcse beért, bár az ukrajnai "ellenállást" támogató NSZK és a többi európai kormány a saját torkát nyiszálja, mert Ukrajna után sorra kerülnek a korrupt vezetéseikkel együtt. A felkelés kirobbantásához csak "gondos előkészítés" és sok kapzsi, többnyire kazár - esetenként még zsidó vallású - is kellett, és némi hasonszőrű, nem kazár és nem zsidó kollaboráns. A II. Vh.-ban Hitlerrel, a britekkel, az USA-val és Kesztner Rezsővel takaríttatták el a feleslegüket a munkatáborok utánpótlási vonalainak szétbombázásával és Kesztner "szegény zsidó nem kell Izraelbe" ominózus jelmondata értelmében. Ez utóbbi biztos, hogy Kesztner nem saját kútfőjéből származott. A katonai irányítás bevezetése érdekében most fokozatosan és irányítottan szabadjára engedik a "politikus tolvajok" elleni haragot, újabb holokausztot létrehozva.

Ahogy Orbán Putyinhoz dörgölődzik, jelzi, hogy sejti a sorsát. Hamarosan Európa szerte hasonló helyzeteket idéznek elő, amire az is utal, hogy itthon Orbán sem véletlenül, vagy csak a választások miatt csökkenti a lakosság kifosztásának mértékét, de ez sem fog segíteni rajta, ahogy Gyurcsányékon és a többi rablógyilkoson sem. Még akkor sem, ha az utolsó választásukon csalással ismét bejuttatják magukat a Parlamentbe. 2010-ben is csak a szavazatra jogosultak 1/3- szavazott. Mire ideér az Ukrajnában elindított "lavina", többen fogják kiabálni, hogy "akasszuk fel", mint ahányan hagyják, hogy a fejükre sz...janak. Sokszor jeleztem már korábban, hogy egymást fogják leépíteni a szükségtelenné vált bérencek. Most eljött az ideje...


A Rothschild-Rockefeller taktika nem rossz (nekik). Ahogy felhizlalták Európát (bekapcsolva a tejelésbe a keleti blokkot is), a "levágáshoz", beetetve ezzel a kifosztásban résztvevő mohó keselyűket, megásatták velük a sírjukat is. Egy-egy ország haláltusája eltart majd néhány hónapig, kiirtatva a néppel a lelketleneket és a lelküket eladókat, összeugrasztva a betelepített 70 millió, többnyire muszlimot és négereket a "befogadókkal, vagy helyi etnikummal", miközben az ukrajnai Orosz-USA bevonulás, az osztozkodás már küszöbön áll. Ám Obamba széke is inog (meg az AIPAC-tól kezdve az USA szenátusig, a katonai vezetőket is beleértve mindenkié), és hamarosan Putyinnak is egyre több "gondja" lesz, illetve már van, és eddig is volt, de még több lesz.
Mindenki arra számított, az országrablók is, hogy először a nép kerül sorra vágóhídon, és a rablásból, lopásból meggazdagodók vezethetik vérpadra lakosságukat de a "tervezők" részéről logikátlan és dőreség lenne, ha hatalmas erőket megmozgatni képes gátlástalan rablógyilkosok tömegére támaszkodva építenék fel hatalmukat. Az ilyen felépítmény kialakításába az eddigi összes királyság és rendszer belebukott. Először mindent meg kell szerezni, hogy a "hűbéreseket" egymással lehessen sakkban tartani.

Sajnos számunkra az sem jelent jót, hogy dühünket és elkeseredettségünket szabadjára engedhetjük, mert ez is a "terv" része. Korábban is sokszor jeleztem, hogy az alsóbb szintű kifosztók likvidálását a lakosságra hagyja a "legfelsőbb irányítás". Azoknak a kormányoknak, akiknek van hadserege, ellenük fordul, akiknek nincs, mint Magyarországnak sem, alakulni fog, csak nem azok érdekében akik eddig is kilopták a lakosság szemét, az emberek szájából a falatot, és sajnos nem is a lakosság érdekében. Most még csak tizedelés lesz. A következő lépcső a katonai irányítás alatti tömeges megsemmisítés, oltások és járványok, génmódosított élelmiszerekkel az "élelmiszerhiány" miatti küzdelemre hivatkozva, miközben nem kell egyetlen atombombának sem robbannia. Mindezekhez hozzá fog járulni az európai gázhiány, az ukrajnai Európa felé szállító orosz gázelosztó manipulálásával, ami beindíthatja a pénzügyi rendszer, a dollár és euró összeomlása mellett az európai, "Arab tavasz" mintájára megtervezett látszólagos káoszt.

Ismét csak sajnos, Ukrajna osztozkodás tárgyát képezi, amiben nem kis szerepe lesz az USA belső problémájának megoldásán kívül az orosz tengeri kijárat kérdésének is. Ha Putyin és Obama megegyezik, harangoztak az "amerikai forradalomnak", de az európaiaknak is, mert nincs hír az alaszkai orosz csapatok visszavonásáról, de a kínaiakról sem. Összességében, ahogy Kadhafi bespájzolt betétei eltűntek, a menekülő ukrán milliomosokat, milliárdosokat is megszabadítják lopott vagyonuktól, és nem valószínű, hogy visszakerül Ukrajnába. Viszont egyre nagyobb a valószínűsége egy külföldi beavatkozásnak, amelyben nem csak orosz-amerikai fegyveres erők vesznek részt.
Magyarország vonatkozásában van miért aggódni az eddigi összes kormányzásban és parlamenti országellenes tevékenységben résztvevőnek, mert a kialakított ukrajnai helyzet bárhol létrejöhet, még azokban az országokban is, akik Ukrajnában szították a "lázadást"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#1 | gladiator07 - 2014.02.21. 21:27:12
A CBJ, - tökéletes alkalmazása.., Dejavú köntösbe csomagolva.

Kiegészítés: elkerülvén a "felére" értést.

Az első mondatom az események kronológiájára, ill. a módszerre irányult.
#2 | Tulok - 2014.02.21. 21:40:56
Gladiátor07! Remélem nem a fedett ( "óvszeres" ) orális szexre gondoltál... igaz, azzal is lehet párhuzamokat keresni, bár a "déjavú" hat óránál már nem annyira vidám dolog...
#3 | gladiator07 - 2014.02.21. 21:57:53
Tulok, mire gondoltál a "védelmi 6osoddal".., ma már az is digitális.., bár néha az ana - lóg, célra törőbb!
#4 | Statikus - 2014.02.21. 22:50:16
Bocsi...
Kérdés, hogy mi lesz, ha véget ér Szocsi?

Beindul-e az orosz birodalmi lépegető,
vagy kettészakad az ukrán sárga-kék lepedő?

Lassan kiderül: Putyin is "hal" a tortán -
így csúszik le az "új világrend" mindannyiunk torkán....
#5 | Tulok - 2014.02.22. 01:01:50
Tibi! Lehet választani. Vagy besorol az "ellenzék" Janukovics mellé, vagy ízekre szedik Ukrajnát, vagy kiegyeznek egy "tiszta választásban". A lengyel, a belarusz, az orosz, a román azonnal jelentkezne területi követelésekkel, ha nem egyeznének meg, de akkor a románoktól, szlovákoktól, szerbektől, osztrákoktól is vissza kellene adni az elcsatolt területeket nekünk. Antall ilyen megfontolásból nem fogadta el anno kárpátalját. Tudta, hogy abból Trianon felülvizsgálata és a környékező utódállamokkal viselt háború következne be. A mostani "magyar kormány" valószínűleg nem akarná, de a gázelosztó miatt a nyugat vagy Izrael követelné, hogy "akarjuk".
Ukrajnából meg valószínűleg egy zászlónyi területet hagynának...
Kérdés, hogy az EU nyakába veszi-e a "területrendezést", mert akkor kitör a balhé Európában. Éppen csak ennyi a "probléma". Első és második világháborús határkérdések több ország esetében is jelentkeznének, de Oroszország esetében is újabb metamorfózis lenne várható... és lehet, hogy lesz is, mert hasonló lehet a cél.
A kérdést tovább gondolva, a Lévi-medence, a líbiai, iraki gáz és olaj pótolhatja az orosz gázt, amivel Oroszország elveszítené egyik fő bevételi forrását. A többi következik magától...
#6 | spartakusz - 2014.02.22. 05:00:56
Szerintem?

Tudjuk e, hogy mit akarnak? Nem. Mire gondolok? Arra, hogy egy nagyon hosszú békés korszakot álmodtak e meg – vagy továbbra is a félj és védekezz – állandó konfliktus generálása és fenn tartása a cél – mert ha nincs fenyegetettség, nincs védekezési kényszer sem okán.

Ezt már nem tudják megcsinálni mert kicsúszott az irányítottság fő vezér fonala a kezükből – hisszük mi – de ez nem így van – a tudás előre látás , soha nem tesz semmit ok nélkül, pláne olyat nem ami biztonságát – akár csak egy pillérét visszavonhatatlanul veszélyeztetné- Ez így volt van és lesz a jövőben is. A tudás az tudás és nem kizárva semmi megtörténhet ő eseményt sem - teszi a biztos dolgát.

Ahogy Tulok Laci rátapintott – az „előrelátók” mindent bekalkuláltak – nem érheti őket meglepetés a világ irányító szerepében – nem csak azért mert láthatatlanok továbbra is – hiába van megnevezve ma a neveken – a fő nevek nem azok!

Szer-e-tettel.
Id. Kiss László
#7 | aragorn - 2014.02.22. 09:31:16
Azt hittem, újabb " szemétlerakónak" kell Ukrajna. Hogy berántsa az Eu és így lassan megcsinálják az Európai Egyesült Államokat. A nyersanyagvita szerintem csak indok, mert gazdaságot bojkott esetén már minden állam rendelkezik azzal a tudással, hogy alternatív módon szabad energiával megoldja a problémáit. Felvetődik a kérdés, hogy ezek alapján bármely országnak egyáltalán szüksége van-e az eu-ra, vagy az oroszokra. Szerintem jobban van félnivalója annak az országnak amelyik exportálna. Ha másképp nem megy katonai hatalommal, erőfölénnyel erőltetik rá 1-1 kisebb országra az előnytelen szerződéseket. Vagy eladni, vagy megszerezni akarnak. Lsd. afrikai országok, közel kelet.
#8 | Renegat - 2014.02.22. 11:41:32
2014.02.22.szombat

Janukovics, Rybak és Zaharcsenko trió "olajra lépett".

A mai nap kijevi fejleményei percről-percre írásban, képekben, videóban:

http://atlatszook...frissitjuk

Az Espreso Live-TV élő közvetítését már csak itt láthatjátok:

http://www.youtub..._LFrMcoEm4
#9 | Tulok - 2014.02.22. 12:23:06
Bélám! Menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról, ami várható is volt, de nem lenne így, ha a nyugat nem támogatná "az ellenállókat", amit elmulasztottak 1956-ban megtenni Magyarországgal kapcsolatban. Nem voltunk elég fontosak, most viszont leszünk, aminek mint mindig, a kisember issza meg a levét. A választási eufória elködösíti a látást egyeseknél... de ez a célja az egész cirkusznak is.
Ne láss, ne halj, ne gondolkodj, csak ússz az árral és próbálj életben maradni, miközben nem látod, hogy azt hullámot, ami elsodor, kik gerjesztik. A hullámcsinálókat kellene paffra vágni, de a legtöbb ember csak az orráig lát, vagy addig sem. Ez olyan, mint a tüneti kezelés. Nem a betegséget gyógyítják, csak a tünetei következményeit enyhítik. Obamacare-törvény pepitában...

Ui.: A többszöri címváltoztatás annak köszönhető, hogy a Google szokásos 2-4 órás beindexelése helyett már figyelembe sem veszi az oldalt. Sajnos eltűnt az egyik kedvenc német oldalam is, mint kiderült "kormányzati" támadások miatt. A sarokba szorult patkány mindenkibe belemar (még a "segítő kézbe" is, bár ez esetben nehéz eldönteni, ki árt, vagy segít)...
#10 | Hegel - 2014.02.22. 12:33:30
Azon elmélkedem miközben olvaslak bennetek, hogy a Putyin pápa látogatásán nem é erről a menetrendről volt e szó!
Hiszen köztudott csak mindig elnézünk a fehér szoknya mellett hogy a jezsuita pápaságé a hatalom. Hogy a R+R klán cválasztja e a pápát vagy forditva van a hatalom azt nem tudom mert az 1 vh óta fordulhatott ott is a tengely de az biztos az élen járnak a madzagrángatásban.

És ezért volt nekem mindig az az érzésem a macizós szövegeknél hogy az is a látványterv része.

Egy biztos: a lélek nem hal meg, és arra kell odafigyelni hogy a lelket ne tudják elpusztitani!

Aki hazáját népét eladja/adta annak a lelke már eladva!

Senki nem szerezhet boldogulást mások szenvedése árán! Majd a r+r+p se! Ők ugyan úgy a kozmikus rend alá tartoznak mint azok akiktől elszedték a létezést!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum