NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberis??g val??di bib...
- Szavaz??s GERM?ĀNUL, RASS...
- Ir??ni reng??s...
- M??retek az oce??n alatt...

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...
- 780.) Utolsů tŠrgyalŠs...
- 797.) Utolsů ŪrŠs...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Melyik orsz√°g lesz a k√∂vetkez√Ķ "c√©lpont"?
Melyik orsz√°g lesz a k√∂vetkez√Ķ "c√©lpont"?Az ukrajnai p√©lda ragad√≥s lehet, mert kicsit m√°ss√° n√Ķtte ki mag√°t, mint amire Klicsk√≥√©k sz√°m√≠tottak, a neheze m√©g most j√∂n, f√Ķleg a t√∂megek el√©gedetlens√©g√©nek val√≥di okai miatt. Nem biztos, hogy a "hull√°mot" az √Ķ orr√°val meg lehet lovagolni, mert nem az eur√≥pai csatlakoz√°s az igazi probl√©ma Ukrajn√°ban, hanem a m√©rhetetlen vagyonokat √∂sszelopkod√≥-rabol√≥ oligarch√°k orsz√°gkifoszt√°sa √©s a korrupci√≥, ami m√°r t√ļlmutat a kezdeti "forradalmi c√©lkit√Ľz√©seken", amit m√©g az√©rt gener√°lt a nyugat, hogy strat√©giailag gyeng√≠tse az oroszokat, √©s egy√ļttal √°tvegye a fel√ľgyeletet az orosz g√°z √©s olajsz√°ll√≠t√°s eloszt√≥ja felett. Oroszorsz√°g GDP-j√©nek 40%-a ebb√Ķl sz√°rmazik. Ha √∂sszekapcsoljuk az Eur√≥p√°ban, az USA-ban √©s Ukrajn√°ban er√Ķs√∂d√Ķ korrupt politikusok √©s √°llami t√°mogat√°ssal fosztogat√≥k ellen megindult el√©gedetlens√©gi hull√°mokat, j√≥l l√°that√≥, hogy a c√©l ugyanaz, mint a ciprusi bank√∂sszeoml√°s el√Ķid√©z√©s√©n√©l. Ott 188 orosz oligarcha Oroszorsz√°gb√≥l √∂sszelopott vagyona v√°lt k√∂d√©, illetve v√°ndorolt G√∂r√∂gorsz√°gon kereszt√ľl a Goldman-Sachshoz, sok m√°s illet√Ķs√©g√Ľ, t√∂bbek k√∂zt magyarorsz√°gi b√Ľncselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ vagyonokkal egy√ľtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-kl√°n m√≥dszeresen kapcsolja ki a nagy hatalm√ļ, m√©g √∂sszefog√°sk√©pes p√©nz√ľgyi rabl√≥band√°kat. Nem a n√©p √©rdek√©ben, hanem az√©rt, hogy az √∂sszerabolt vagyonok bitorl√≥i ne tudjanak √∂sszefogni ellen√ľk, esetleg felfegyverezni nagyobb mag√°nhadseregeket.

Viszont ez csak az √©rem egyik oldala. Nem √°rt levonni a konzekvenci√°kat! Eur√≥pa b√°rmely √°llam√°ban kirobbanthat√≥ hasonl√≥ "felkel√©s" az orsz√°gaikat kifoszt√≥ √©s kirabol√≥ "politikusok" √©s sleppjeik ellen, mert a "korrupci√≥s vil√°granglist√°n" n√©h√°ny eur√≥pai tag√°llam, de Oroszorsz√°g is el√Ķkel√Ķ helyet foglal el, mik√∂zben a hatalmas (fikt√≠v) ad√≥ss√°gterheket tov√°bbra is fizetik az EKB-n, IMF-en, Vil√°gbankon, √°t a b√°seli k√∂zponton kereszt√ľl a FED-nek a v√©delemben rem√©nyked√Ķ rabl√≥korm√°nyok, √©s gyarmati helytart√≥kk√° z√ľllesztett ut√≥d b√°bkorm√°nyok. Az oligarch√°k, bele√©rtve Putyint is, nem lesznek kiv√©telek, b√°r Kadhafit√≥l √©s L√≠bi√°t√≥l elt√©r√Ķen Oroszorsz√°g m√©g megl√©v√Ķ 12 oligarch√°ja (Jelcin idej√©ben is 12 volt, ebb√Ķl 10 zsid√≥), √©s a hatalom Putyin kez√©ben, nem azonos s√ļlycsoport√ļ L√≠bi√°√©val. A vil√°gszerte nem v√©letlen√ľl burj√°nz√≥ korrupci√≥ kitereget√©se b√°rmely korm√°nyt t√©rdre tud k√©nyszer√≠teni, ak√°r az USA-ban, Eur√≥p√°ban, ak√°r az oroszokn√°l, vagy K√≠n√°ban. T√∂k√©letes csapda, zsarol√°si eszk√∂z, √©s lehet√Ķs√©g b√°rki √©s b√°rkik f√©lre√°ll√≠t√°s√°ra. Ezt is "el√Ķre megtervezt√©k"!

A 2010. febru√°rj√°ban kisziv√°rgott EKB-tervezet harmadik pontja a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t √≠rja el√Ķ (az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se √©s a nemzeti korm√°nyok jogk√∂reinek lekorl√°toz√°sa ut√°n, ami m√°r megt√∂rt√©nt). Gorbacsov "peresztrojk√°s √°rul√°sa", vagy ink√°bb ki√°rus√≠t√°s "j√≥l megtervezett folyamat√°nak" gy√ľm√∂lcse be√©rt, b√°r az ukrajnai "ellen√°ll√°st" t√°mogat√≥ NSZK √©s a t√∂bbi eur√≥pai korm√°ny a saj√°t tork√°t nyisz√°lja, mert Ukrajna ut√°n sorra ker√ľlnek a korrupt vezet√©seikkel egy√ľtt. A felkel√©s kirobbant√°s√°hoz csak "gondos el√Ķk√©sz√≠t√©s" √©s sok kapzsi, t√∂bbnyire kaz√°r - esetenk√©nt m√©g zsid√≥ vall√°s√ļ - is kellett, √©s n√©mi hasonsz√Ķr√Ľ, nem kaz√°r √©s nem zsid√≥ kollabor√°ns. A II. Vh.-ban Hitlerrel, a britekkel, az USA-val √©s Kesztner Rezs√Ķvel takar√≠ttatt√°k el a felesleg√ľket a munkat√°borok ut√°np√≥tl√°si vonalainak sz√©tbomb√°z√°s√°val √©s Kesztner "szeg√©ny zsid√≥ nem kell Izraelbe" omin√≥zus jelmondata √©rtelm√©ben. Ez ut√≥bbi biztos, hogy Kesztner nem saj√°t k√ļtf√Ķj√©b√Ķl sz√°rmazott. A katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se √©rdek√©ben most fokozatosan √©s ir√°ny√≠tottan szabadj√°ra engedik a "politikus tolvajok" elleni haragot, √ļjabb holokausztot l√©trehozva.

Ahogy Orb√°n Putyinhoz d√∂rg√∂l√Ķdzik, jelzi, hogy sejti a sors√°t. Hamarosan Eur√≥pa szerte hasonl√≥ helyzeteket id√©znek el√Ķ, amire az is utal, hogy itthon Orb√°n sem v√©letlen√ľl, vagy csak a v√°laszt√°sok miatt cs√∂kkenti a lakoss√°g kifoszt√°s√°nak m√©rt√©k√©t, de ez sem fog seg√≠teni rajta, ahogy Gyurcs√°ny√©kon √©s a t√∂bbi rabl√≥gyilkoson sem. M√©g akkor sem, ha az utols√≥ v√°laszt√°sukon csal√°ssal ism√©t bejuttatj√°k magukat a Parlamentbe. 2010-ben is csak a szavazatra jogosultak 1/3- szavazott. Mire ide√©r az Ukrajn√°ban elind√≠tott "lavina", t√∂bben fogj√°k kiab√°lni, hogy "akasszuk fel", mint ah√°nyan hagyj√°k, hogy a fej√ľkre sz...janak. Sokszor jeleztem m√°r kor√°bban, hogy egym√°st fogj√°k le√©p√≠teni a sz√ľks√©gtelenn√© v√°lt b√©rencek. Most elj√∂tt az ideje...


A Rothschild-Rockefeller taktika nem rossz (nekik). Ahogy felhizlalt√°k Eur√≥p√°t (bekapcsolva a tejel√©sbe a keleti blokkot is), a "lev√°g√°shoz", beetetve ezzel a kifoszt√°sban r√©sztvev√Ķ moh√≥ kesely√Ľket, meg√°satt√°k vel√ľk a s√≠rjukat is. Egy-egy orsz√°g hal√°ltus√°ja eltart majd n√©h√°ny h√≥napig, kiirtatva a n√©ppel a lelketleneket √©s a lelk√ľket elad√≥kat, √∂sszeugrasztva a betelep√≠tett 70 milli√≥, t√∂bbnyire muszlimot √©s n√©gereket a "befogad√≥kkal, vagy helyi etnikummal", mik√∂zben az ukrajnai Orosz-USA bevonul√°s, az osztozkod√°s m√°r k√ľsz√∂b√∂n √°ll. √Ām Obamba sz√©ke is inog (meg az AIPAC-t√≥l kezdve az USA szen√°tusig, a katonai vezet√Ķket is bele√©rtve mindenki√©), √©s hamarosan Putyinnak is egyre t√∂bb "gondja" lesz, illetve m√°r van, √©s eddig is volt, de m√©g t√∂bb lesz.
Mindenki arra sz√°m√≠tott, az orsz√°grabl√≥k is, hogy el√Ķsz√∂r a n√©p ker√ľl sorra v√°g√≥h√≠don, √©s a rabl√°sb√≥l, lop√°sb√≥l meggazdagod√≥k vezethetik v√©rpadra lakoss√°gukat de a "tervez√Ķk" r√©sz√©r√Ķl logik√°tlan √©s d√Ķres√©g lenne, ha hatalmas er√Ķket megmozgatni k√©pes g√°tl√°stalan rabl√≥gyilkosok t√∂meg√©re t√°maszkodva √©p√≠ten√©k fel hatalmukat. Az ilyen fel√©p√≠tm√©ny kialak√≠t√°s√°ba az eddigi √∂sszes kir√°lys√°g √©s rendszer belebukott. El√Ķsz√∂r mindent meg kell szerezni, hogy a "h√Ľb√©reseket" egym√°ssal lehessen sakkban tartani.

Sajnos sz√°munkra az sem jelent j√≥t, hogy d√ľh√ľnket √©s elkeseredetts√©g√ľnket szabadj√°ra engedhetj√ľk, mert ez is a "terv" r√©sze. Kor√°bban is sokszor jeleztem, hogy az als√≥bb szint√Ľ kifoszt√≥k likvid√°l√°s√°t a lakoss√°gra hagyja a "legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s". Azoknak a korm√°nyoknak, akiknek van hadserege, ellen√ľk fordul, akiknek nincs, mint Magyarorsz√°gnak sem, alakulni fog, csak nem azok √©rdek√©ben akik eddig is kilopt√°k a lakoss√°g szem√©t, az emberek sz√°j√°b√≥l a falatot, √©s sajnos nem is a lakoss√°g √©rdek√©ben. Most m√©g csak tizedel√©s lesz. A k√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķ a katonai ir√°ny√≠t√°s alatti t√∂meges megsemmis√≠t√©s, olt√°sok √©s j√°rv√°nyok, g√©nm√≥dos√≠tott √©lelmiszerekkel az "√©lelmiszerhi√°ny" miatti k√ľzdelemre hivatkozva, mik√∂zben nem kell egyetlen atombomb√°nak sem robbannia. Mindezekhez hozz√° fog j√°rulni az eur√≥pai g√°zhi√°ny, az ukrajnai Eur√≥pa fel√© sz√°ll√≠t√≥ orosz g√°zeloszt√≥ manipul√°l√°s√°val, ami beind√≠thatja a p√©nz√ľgyi rendszer, a doll√°r √©s eur√≥ √∂sszeoml√°sa mellett az eur√≥pai, "Arab tavasz" mint√°j√°ra megtervezett l√°tsz√≥lagos k√°oszt.

Ism√©t csak sajnos, Ukrajna osztozkod√°s t√°rgy√°t k√©pezi, amiben nem kis szerepe lesz az USA bels√Ķ probl√©m√°j√°nak megold√°s√°n k√≠v√ľl az orosz tengeri kij√°rat k√©rd√©s√©nek is. Ha Putyin √©s Obama megegyezik, harangoztak az "amerikai forradalomnak", de az eur√≥paiaknak is, mert nincs h√≠r az alaszkai orosz csapatok visszavon√°s√°r√≥l, de a k√≠naiakr√≥l sem. √Ėsszess√©g√©ben, ahogy Kadhafi besp√°jzolt bet√©tei elt√Ľntek, a menek√ľl√Ķ ukr√°n milliomosokat, milli√°rdosokat is megszabad√≠tj√°k lopott vagyonukt√≥l, √©s nem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy visszaker√ľl Ukrajn√°ba. Viszont egyre nagyobb a val√≥sz√≠n√Ľs√©ge egy k√ľlf√∂ldi beavatkoz√°snak, amelyben nem csak orosz-amerikai fegyveres er√Ķk vesznek r√©szt.
Magyarorsz√°g vonatkoz√°s√°ban van mi√©rt agg√≥dni az eddigi √∂sszes korm√°nyz√°sban √©s parlamenti orsz√°gellenes tev√©kenys√©gben r√©sztvev√Ķnek, mert a kialak√≠tott ukrajnai helyzet b√°rhol l√©trej√∂het, m√©g azokban az orsz√°gokban is, akik Ukrajn√°ban sz√≠tott√°k a "l√°zad√°st"...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#41 | Gyula - 2014.02.27. 23:00:34
Reneg√°t! a hovatartoz√°suk szerinti csoport k√©pre gondoltam, ezeket √©n is ismerem, az ukr√°n k√©pen l√©v√Ķ embl√©m√°kat nem ismerem a K√°sler k√©pen. K√∂sz a linkeket, de nem erre v√°gytam Gyula
#42 | Statikus - 2014.02.28. 15:36:31
"Most tél van és csend és hó és halál..."

Nagyjából: "Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik.."

Szinte senki nem mer j√≥slatokba bocs√°tkozni az ukr√°n helyzettel kapcsolatban (hallgatnak a blog√≠r√≥k, a politikai elemz√Ķk, az ismertebb h√≠rport√°lok is). Val√≥sz√≠n√Ľleg most t√©nyleg csak az a "J√≥, a Rossz √©s a Cs√ļf" triumvir√°tus tudja, hogy mi k√∂vetkezik: amit √Ķk akarnak....(Persze nem tudom, a J√≥ k√∂zt√ľk van-e, vagy kit "cs√ļfolnak" √≠gy?)

Elmennek az esem√©nyek egy korl√°tozott ukr√°n-orosz katonai √∂sszecsap√°sig? √Čs akkor j√∂n a Tenkes kapit√°nya....a NATO? Esetleg egy kis-NATO, a V4-ek k√∂z√∂s csipet-csapata r√°ndul √°t a keleti szomsz√©dhoz?

√Čn meg merem kock√°ztatni, hogy valami eff√©le bek√∂vetkezik - √©s ennek sz√°rny√°n lesz m√©g egy p√°r viadal: pl. Sz√≠ria m√©g is maga f√∂l√© h√ļzza a nyugati bomb√°z√≥kat, vagy Jap√°nt r√°usz√≠tj√°k K√≠n√°ra a lakatlan szigetek miatt....

Val√≥di vil√°gh√°bor√ļt, nukle√°ris r√∂ppenty√Ľz√©st szerintem nem rendeznek. A v√©g√©n Ukrajna tort√°j√°n valahogy megosztoznak.
#43 | Statikus - 2014.02.28. 20:32:43
Az√©rt ezek el√©g t√Ľrhet√Ķ √≠r√°sok:

R√©gi forgat√≥k√∂nyv √ļj szerepl√Ķkkel

http://www.antalf...u/?p=13264

Mesterséges forradalmak

http://www.magyar...orradalmak
#44 | Statikus - 2014.02.28. 21:04:29
Vajon jó kérdéseket tesz fel az Aranykor hajnalán bloggere?

"Mondj√°tok el, mit gondoltok az ukrajnai helyzetr√Ķl? Mi lesz a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©s? Tudni kell, hogy Kijev most val√≥j√°ban Washington, ami szemben √°ll az oroszokkal. Ak√°r egy h√°bor√ļ is kirobbanhat m√°r most. Az √©n megl√°t√°som, hogy Putyin√©k m√©g v√°rnak, de nem hagyj√°k, hogy kiszor√≠ts√°k √Ķket a vil√°g strat√©giai pontjair√≥l.

Az oroszokat egyre szorosabban veszik k√∂rbe √©s egy biztos....l√©pni fognak, mert nincs m√°s. √Čs √≠gy √Ķk lesznek az agresszorok....ez a terv a Nyugat folytatni fogja ezt a proxy h√°bor√ļt...k√∂nt√∂sbe b√ļjtatott h√°bor√ļj√°t K√≠na √©s Oroszorsz√°g ellen √©s azt v√°rj√°k, hogy √ēk l√©pjenek.

√Čs m√©g ott van Sz√≠ria √©s Ir√°n...a k√∂vetkez√Ķ hadsz√≠nt√©r ... egyre m√©lyebben √©s m√©lyebben haladunk a katasztr√≥fa fel√©, h√≥napr√≥l h√≥napra fokoz√≥dik a helyzet √©s nem lesz visszal√©p√©s."
#45 | Statikus - 2014.02.28. 21:07:44
Aj√°nd√©k Izraelt√Ķl Jap√°nnak (Fukushima ut√°n):

http://hu.euronew...-japannak/
#46 | Hegel - 2014.02.28. 21:26:17
Nekem ugy t√ľnik ez terv, √©s a p√°paf√©les√©g ezt dikt√°lta le Putyinnak, k√ľl√∂nben!

Tudom√°sul kell venni m√°r az √≥k√≥r idej√©n a keletr√≥mai cs√°sz√°rs√°g az√©rt szakadt sz√©t 1x mert azid√Ķben a t√°vols√°g √°thidal√°sa neh√©zkes volt...de r√≥ma is ann√≥ mindig provok√°lt majd v√©dekez√©sk√©nt dobta be a t√°mad√°st....hiszen a Fk√∂zitenger k√∂rbe m√°r ezid√Ķt√°jt j√≥ n√©pekkel volt tele....fugger stb.... azt√°n ugyi a k√©t egyh√°z is meg f√∂ldrajziklag is sz√©tv√°lt.

Ahogy mi áhitozunk a nagyMO után ezek még a császárságnál tartanak azaz ujra megteremtették csak nem kötötték az orrunkra...e van!

Hogy a szentkoron√°t ki akarja majd nagymagyark√©nt bitorolni azt nem tudom de hogy a fej√©re ezek k√∂z√ľl 1 se meri majd feltenni+ pal√°st az ziher √©s csak n√©vleg lesz a birtokosa de nem beavatottk√©nt!

Mégha megrongálják jobban akkoris mert van a Koronának egy lelkisége is ami megronthatatlan!

√Čn irtam vagy m√°s? ki tudjaSmile
#47 | Hegel - 2014.02.28. 21:29:26
S√Ķt h√ľlye az a magyar aki elmegy szavazni, vagy b√°rmilyen slattyog√°sra! Mindenki √ľlj√∂n ott hon a segg√©n eddig is ezt tette csak ne a tv n√©zze hanem foglalja le mag√°t valami m√°ssal......ma a vil√°got neglig√°lni kell!
#48 | gladiator07 - 2014.02.28. 21:31:28
Bisztos hogy Putyin nem fogja t√©tlen√ľl n√©zni hogy a jobb kez√©t idegen kuty√°k nyalogass√°k.., erre √ē maga a bisztos√≠t√©k. Tanultak az elmult 100 √©vb√Ķl, √©pp eleget.., legal√°bbis √ļgy gondolom.., ha nem az √ē, hib√°lya, s tal√°n a milyenk is
#49 | Renegat - 2014.02.28. 21:33:44
Magyarorsz√°gon nagy divatt√° v√°lt a "kamu-diploma".

"A Jobbik habony√°rp√°dja is az Econovumon "doktor√°lt"?"

http://atlatszook..._doktoralt

"A Dobronyi diplom√°j√°t kibocs√°jt√≥ egyetem sz√©khelyek√©nt megnevezett Laramie egy harmincezres kisv√°ros, amely otthont ad a University of Wyoming f√Ķ kampusz√°nak, illetve a Laramie County Community College √©s a Wyoming Technical Institute-nak is vannak itt kampuszai." -ahol csak √ļgy ontj√°k magukb√≥l az ilyen marketingtanfolyamos "krampuszokat".Smile

Az "Update 2:" kommentjein majdnem szét estem...Grin
#50 | Statikus - 2014.02.28. 21:37:40
A Szent Korona kapcs√°n jutott eszembe (m√°rmint hogy ki lehet a visel√Ķje) - ismeritek Czike L√°szl√≥ f√Ľzfa-po√©m√°j√°t Orb√°n Viktorr√≥l?

Trónörökös volt a Habsburg,
A Ferenc Ferdin√°nd -
Nyári éjen kedvese lett:
S√°rika, vadvir√°g...

Száll reád merénylet átka,
A m√°tka megfogant -
Méhében egy halott császár
Magjáért szól a lant.

Ah! lágyan kél az esti szél
Alcs√ļtdoboz fel√©;
Sz√ľzek siralma, √∂zvegyek
Panasza nyög belé.

Ne sz√ľlj cs√°sz√°rt, te sz√Ľz! anya
Ne szoptass csecsem√Ķt!...,
Férjhez adták egy orsóshoz
A csinos roma n√Ķt.

El√°rul a j√°romcsontod,
A nemes halánték -
Nemzedékek titkát hordod:
Ferdinánd atyádét.

Európa egységes lesz,
Magyar reményt kínál -
Hogy végtére megment minket
A szakr√°lis kir√°ly.

P√°pa, add h√°t √°ld√°sodat!
√ē megmenti tr√≥nod...
Antikrisztus nem fog rajta -
S így mindenki boldog.

Megmenek√ľlhet a vil√°g,
Róma és Izrael -
Armageddon teh√°t nem lesz:
A vész így illan el...

Hal√°l helyett √∂r√∂m√ľnnep
Az Apokalipszis -
Jézus, s Márja békét hoznak,
Mert nem lesz több krízis.

Az Aranykor b√Ķs√©ggel j√∂n,
B√ľszke Isten Fia -
Eredm√©nyes volt az √ļjkor
Magyar √°ldozata.

Eggyé forrt az egész világ,
Minden népe testvér -
Megigazul minden ember,
A sok b√Ľn√∂s megt√©r.

Egynek engedetlensége
Majd’ mindent t√∂nkretett -
De egy engedelmessége
Irgalmat érdemelt.

Isten teh√°t megbocs√°tott:
Új a történelem! -
Mert lesz√°llt Ferdin√°ndra
Megszentel√Ķ kegyelem.

Vác, 2004. október 26.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum