Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Melyik ország lesz a következő "célpont"?
Melyik ország lesz a következő "célpont"?Az ukrajnai példa ragadós lehet, mert kicsit mássá nőtte ki magát, mint amire Klicskóék számítottak, a neheze még most jön, főleg a tömegek elégedetlenségének valódi okai miatt. Nem biztos, hogy a "hullámot" az ő orrával meg lehet lovagolni, mert nem az európai csatlakozás az igazi probléma Ukrajnában, hanem a mérhetetlen vagyonokat összelopkodó-raboló oligarchák országkifosztása és a korrupció, ami már túlmutat a kezdeti "forradalmi célkitűzéseken", amit még azért generált a nyugat, hogy stratégiailag gyengítse az oroszokat, és egyúttal átvegye a felügyeletet az orosz gáz és olajszállítás elosztója felett. Oroszország GDP-jének 40%-a ebből származik. Ha összekapcsoljuk az Európában, az USA-ban és Ukrajnában erősödő korrupt politikusok és állami támogatással fosztogatók ellen megindult elégedetlenségi hullámokat, jól látható, hogy a cél ugyanaz, mint a ciprusi bankösszeomlás előidézésénél. Ott 188 orosz oligarcha Oroszországból összelopott vagyona vált ködé, illetve vándorolt Görögországon keresztül a Goldman-Sachshoz, sok más illetőségű, többek közt magyarországi bűncselekményekből származó vagyonokkal együtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-klán módszeresen kapcsolja ki a nagy hatalmú, még összefogásképes pénzügyi rablóbandákat. Nem a nép érdekében, hanem azért, hogy az összerabolt vagyonok bitorlói ne tudjanak összefogni ellenük, esetleg felfegyverezni nagyobb magánhadseregeket.

Viszont ez csak az érem egyik oldala. Nem árt levonni a konzekvenciákat! Európa bármely államában kirobbantható hasonló "felkelés" az országaikat kifosztó és kiraboló "politikusok" és sleppjeik ellen, mert a "korrupciós világranglistán" néhány európai tagállam, de Oroszország is előkelő helyet foglal el, miközben a hatalmas (fiktív) adósságterheket továbbra is fizetik az EKB-n, IMF-en, Világbankon, át a báseli központon keresztül a FED-nek a védelemben reménykedő rablókormányok, és gyarmati helytartókká züllesztett utód bábkormányok. Az oligarchák, beleértve Putyint is, nem lesznek kivételek, bár Kadhafitól és Líbiától eltérően Oroszország még meglévő 12 oligarchája (Jelcin idejében is 12 volt, ebből 10 zsidó), és a hatalom Putyin kezében, nem azonos súlycsoportú Líbiáéval. A világszerte nem véletlenül burjánzó korrupció kiteregetése bármely kormányt térdre tud kényszeríteni, akár az USA-ban, Európában, akár az oroszoknál, vagy Kínában. Tökéletes csapda, zsarolási eszköz, és lehetőség bárki és bárkik félreállítására. Ezt is "előre megtervezték"!

A 2010. februárjában kiszivárgott EKB-tervezet harmadik pontja a katonai irányítás bevezetését írja elő (az európai gazdaságok leépítése és a nemzeti kormányok jogköreinek lekorlátozása után, ami már megtörtént). Gorbacsov "peresztrojkás árulása", vagy inkább kiárusítás "jól megtervezett folyamatának" gyümölcse beért, bár az ukrajnai "ellenállást" támogató NSZK és a többi európai kormány a saját torkát nyiszálja, mert Ukrajna után sorra kerülnek a korrupt vezetéseikkel együtt. A felkelés kirobbantásához csak "gondos előkészítés" és sok kapzsi, többnyire kazár - esetenként még zsidó vallású - is kellett, és némi hasonszőrű, nem kazár és nem zsidó kollaboráns. A II. Vh.-ban Hitlerrel, a britekkel, az USA-val és Kesztner Rezsővel takaríttatták el a feleslegüket a munkatáborok utánpótlási vonalainak szétbombázásával és Kesztner "szegény zsidó nem kell Izraelbe" ominózus jelmondata értelmében. Ez utóbbi biztos, hogy Kesztner nem saját kútfőjéből származott. A katonai irányítás bevezetése érdekében most fokozatosan és irányítottan szabadjára engedik a "politikus tolvajok" elleni haragot, újabb holokausztot létrehozva.

Ahogy Orbán Putyinhoz dörgölődzik, jelzi, hogy sejti a sorsát. Hamarosan Európa szerte hasonló helyzeteket idéznek elő, amire az is utal, hogy itthon Orbán sem véletlenül, vagy csak a választások miatt csökkenti a lakosság kifosztásának mértékét, de ez sem fog segíteni rajta, ahogy Gyurcsányékon és a többi rablógyilkoson sem. Még akkor sem, ha az utolsó választásukon csalással ismét bejuttatják magukat a Parlamentbe. 2010-ben is csak a szavazatra jogosultak 1/3- szavazott. Mire ideér az Ukrajnában elindított "lavina", többen fogják kiabálni, hogy "akasszuk fel", mint ahányan hagyják, hogy a fejükre sz...janak. Sokszor jeleztem már korábban, hogy egymást fogják leépíteni a szükségtelenné vált bérencek. Most eljött az ideje...


A Rothschild-Rockefeller taktika nem rossz (nekik). Ahogy felhizlalták Európát (bekapcsolva a tejelésbe a keleti blokkot is), a "levágáshoz", beetetve ezzel a kifosztásban résztvevő mohó keselyűket, megásatták velük a sírjukat is. Egy-egy ország haláltusája eltart majd néhány hónapig, kiirtatva a néppel a lelketleneket és a lelküket eladókat, összeugrasztva a betelepített 70 millió, többnyire muszlimot és négereket a "befogadókkal, vagy helyi etnikummal", miközben az ukrajnai Orosz-USA bevonulás, az osztozkodás már küszöbön áll. Ám Obamba széke is inog (meg az AIPAC-tól kezdve az USA szenátusig, a katonai vezetőket is beleértve mindenkié), és hamarosan Putyinnak is egyre több "gondja" lesz, illetve már van, és eddig is volt, de még több lesz.
Mindenki arra számított, az országrablók is, hogy először a nép kerül sorra vágóhídon, és a rablásból, lopásból meggazdagodók vezethetik vérpadra lakosságukat de a "tervezők" részéről logikátlan és dőreség lenne, ha hatalmas erőket megmozgatni képes gátlástalan rablógyilkosok tömegére támaszkodva építenék fel hatalmukat. Az ilyen felépítmény kialakításába az eddigi összes királyság és rendszer belebukott. Először mindent meg kell szerezni, hogy a "hűbéreseket" egymással lehessen sakkban tartani.

Sajnos számunkra az sem jelent jót, hogy dühünket és elkeseredettségünket szabadjára engedhetjük, mert ez is a "terv" része. Korábban is sokszor jeleztem, hogy az alsóbb szintű kifosztók likvidálását a lakosságra hagyja a "legfelsőbb irányítás". Azoknak a kormányoknak, akiknek van hadserege, ellenük fordul, akiknek nincs, mint Magyarországnak sem, alakulni fog, csak nem azok érdekében akik eddig is kilopták a lakosság szemét, az emberek szájából a falatot, és sajnos nem is a lakosság érdekében. Most még csak tizedelés lesz. A következő lépcső a katonai irányítás alatti tömeges megsemmisítés, oltások és járványok, génmódosított élelmiszerekkel az "élelmiszerhiány" miatti küzdelemre hivatkozva, miközben nem kell egyetlen atombombának sem robbannia. Mindezekhez hozzá fog járulni az európai gázhiány, az ukrajnai Európa felé szállító orosz gázelosztó manipulálásával, ami beindíthatja a pénzügyi rendszer, a dollár és euró összeomlása mellett az európai, "Arab tavasz" mintájára megtervezett látszólagos káoszt.

Ismét csak sajnos, Ukrajna osztozkodás tárgyát képezi, amiben nem kis szerepe lesz az USA belső problémájának megoldásán kívül az orosz tengeri kijárat kérdésének is. Ha Putyin és Obama megegyezik, harangoztak az "amerikai forradalomnak", de az európaiaknak is, mert nincs hír az alaszkai orosz csapatok visszavonásáról, de a kínaiakról sem. Összességében, ahogy Kadhafi bespájzolt betétei eltűntek, a menekülő ukrán milliomosokat, milliárdosokat is megszabadítják lopott vagyonuktól, és nem valószínű, hogy visszakerül Ukrajnába. Viszont egyre nagyobb a valószínűsége egy külföldi beavatkozásnak, amelyben nem csak orosz-amerikai fegyveres erők vesznek részt.
Magyarország vonatkozásában van miért aggódni az eddigi összes kormányzásban és parlamenti országellenes tevékenységben résztvevőnek, mert a kialakított ukrajnai helyzet bárhol létrejöhet, még azokban az országokban is, akik Ukrajnában szították a "lázadást"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#51 | Statikus - 2014.02.28. 21:47:29
A világhelyzete.com véleménye Ukrajnával és a neki szánt kész IMF-méreggel kapcsolatban:

Victoria Nuland amerikai diplomata 3 hete (!), még az ukrán hatalomdöntés előtt találkozott az ellenzék vezetőjével: Klicko-val; a neo-náci Tyahnybok-kal és az azóta Janukovics utódjává kinevezett központi bankár Yatsenyuk-kal. VÉLETLEN ? ALIGHA.....

Jatsenyuk most bejelentette, hogy az általa vezetett kormány támogatni fogja az IMF "javaslatait" akkor is, ha azok népszerűtlenek lesznek. Egyben azt is kijelentette, hogy kormánya kész bármit megtenni az IMF hitelért..... Ugye minden világos ?
Az IMF programjának részletei lentebb !
https://www.youtu...hV-sCFr7qA

Csak, hogy a dolog itt nem ér véget. Messze nem.
A történet még csak most kezdődik.....

✰ Ismét egy furcsa déja vu-t érzünk:
olyan erőket juttat hatalomra a cionista nyugati politika, mely nyíltan sérti Oroszország érdekeit és egyben komoly fenyegetést is jelent területi integritására nézve.. Ráadásul meggyőzi az orosz társadalmat arról, hogy a frissen hatalomra juttatott ukrán kormány veszélyt jelent Oroszországra és ezt a veszélyt katonai úton kell elhárítani.

Az Anonymous nevű hackercsoport feltörte több ukrán kormánypolitikus levelezését, - a nyilvánosságra hozott levélváltások pedig alátámasztják, hogy a krími tatárok felfegyverzése folyamatban van.

Cikkek:
http://www.infowa...overnment/

http://www.infowa...f-ukraine/

A Wikileaks által kijuttatott dokumentum egy az Egyesült Államok által az IMF számára "ajánlott" program cserébe 16 milliárd $-ért:

1. Nyugdíjkorhatár megemelése férfiak számára 2, nők számára 3 évvel. Az összes nyugdíj-korkedvezmény megszüntetése, beleértve a fokozott egészségügyi kockázattal járó munkakörök korkedvezményes nyugdíját is.

2. Összes nyugdíj-kiegészítés megszüntetése, beleértve a tudósok, kormánytisztviselők, állami vállalatok vezetői számára biztosított kiegészítéseket is. Nyugdíjasok munkavállalásának korlátozása. Katonatisztek esetében a nyugdíjkorhatár 60 év.

3. A gáz árának emelése, önkormányzati vállalatok számára 50%-al, egyéni fogyasztók számára két lépcsős gázemelés. Villamos energia árának növelése 40%-al, beleértve a lakossági áram árát is. Benzin jövedéki adójának növelése.

4. Szállítmányozásra 50%-os adó kivetése, a korábban elérhető kedvezmények eltörlése. Nem emelhetik a létminimumot, kiterjedt segélyezést vezetnek be.

5. Az ország összes bányájának privatizálása, a bányászoknak járó összes juttatás eltörlése. Az önkormányzati közművekkel, közlekedéssel kapcsolatos és egyéb támogatások eltörlése. Az ingyenes étkezés és tankönyv állami támogatásainak eltörlése.

6. Az egyszerűsített adózás gyakorlatának korlátozása. Az elmaradt térségekben elérhető adómentesség teljes felszámolása. A gyógyszertárak és a gyógyszerészek megadóztatása.

7. Moratóriumok kihirdetése a mezőgazdaság terén. A baromfi és sertés ágazat állami támogatásainak teljes megvonása.

8. A minisztériumok méreteinek csökkentése, állami foglalkoztatottak tömeges leépítése. A fogyasztóvédelem és az Állami Vagyonkezelő Alap Pénzügyminisztérium alá rendelése.

9. Állami alkalmazottak béreinek befagyasztása.

10. Munkanélküli ellátások csak 6 hónap munka után elérhetővé tétele. A táppénz 70%-ra csökkentése úgy, hogy a mindenkori létminimumot ne érhesse el. A táppénz kifizetése csak a betegség 3. napjától kezdődik.

ENNYI !!! NO COMMENT !
#52 | gladiator07 - 2014.02.28. 21:51:27
http://www.origo....ajduk.html

Kb.., erről fú.., a szél.
#53 | Renegat - 2014.02.28. 23:26:03
A világban jelenleg folyó történelmi események kísértetiesen emlékeztetnek Alois Irlmaier (1894 jún. 8.-1959. júl. 26.) bajor látnok jövendöléseire.Sok érdekes azonosságot vélek felfedezni az általa korunkra vonatkozó jövendölései és a jelen történései között.Másnak szabadon lehet más véleménye, a látnokkal száll vitába, én csak korunkkal összecsengő látnoki jövendöléseket vélem felfedezni.

"Egyszerű német kútásó és kubikos volt, aki felnőtt életét Freilassingban (Bajorország) élte le. Híressé azzal vált, hogy már fiatal kora óta tisztánlátó képességekkel rendelkezett. A II. világháború után sok német ember vele kerestette meg családját vagy eltűnt szeretteit. Hírneve okán sok ellenséget is szerzett, akik nevetségessé akarták tenni és boszorkánysággal is megvádolták. Egyszer egy ilyen ügyben a szövetségi bíróság elé idézték, de amikor Irlmaier elmondta az általa soha nem látott és nem ismert bírónak, hogy a bíró feleségén aznap milyen ruha volt és mit csinál a tárgyalással egyidőben, a biró azonnal felmentette."

..."Mi okozza a háborút?"Amikor ez bekövetkezik, a Közel-Keleten háború és forradalom tör ki, ami hirtelen lángol fel. A Földközi-tengeren nagy haditengerészeti erők néznek ellenségesen szembe egymással, a helyzet rendkívül feszült. De a gyújtószikra a Balkánon gyullad be. Látom egy magas valaki bukását, egy véres tőr fekszik mellette -hatás hatást követ.A harmadik világháború eljön, de, hogy melyik évben, azt nem tudom megmondani.
Két férfi meggyilkol egy magasrangú harmadikat. Őket más emberek fizetik.A harmadik meggyilkolása megtörtént. Ezután kezdődik a háború."...

A jóslatok:

http://uzenete.bl...lesei.html
#54 | Renegat - 2014.03.01. 02:04:10
Az új Ukrán illegitim, nem választás útján hatalomra került kormánynak tényleg elment a maradék józan esze is!Mezőgazdaságból, fegyvergyártásból élnek, nyersanyaguk semmi, energiabehozatalra szorulnak és tele vannak adóssággal minimum 20 évre.Erre bekapják az IMF kölcsön-csaliját, számukra a legelőnytelenebb feltételekkel.
(valami hasonló történt nálunk is...)
Egy kommentelő részletezi:

Eva Bohuny: -"EU által Ukrajna felé támasztott követelmények, illetve előírások. Olyan durva és drasztikus "parancsok" vannak benne, mint például az ukrán krumpli export 10 százalékra történő csökkentése, ugyanilyen mértékben csökkentenie kell a cukor kereskedelmét is. Ukrajnának teljesen meg kell szüntetnie a hús, vaj, tojás, és más számos mezőgazdasági termék termelési kapacitását, így ezekből behozatalra szorulna.

Előirányozza Ukrajna számára, hogy azonnal meg kell kezdenie a vasútvonalak kompatibilissé tételét az európai vasúthoz, vagyis a szélesebb nyomtávút ki kell cserélni az európai keskenyebb nyomtávúra, ezzel együtt azonnal privatizálnia kell a vasutat, és az átépítésre európai tendert kiírni. Előirányozta a hozzá tartozó 6000 vasúti kocsi és vonat európai beszerzését. Kötelezővé tette a gyárak logisztikájához a teljes úthálózat átalakíttatását európai cégekkel. Előírja, hogy Ukrajna azonnal megszüntet mindennemű vámot az európai ruházati termékekre - és végül a leglényegesebb tétel, miszerint Ukrajnának valamennyi energiahordozó fogyasztói árát európai szintre kell emelnie, különösképpen a gáz és a villany, majd a benzin árát.

Ezt a dokumentumot, amely összesen 900 oldalas, és pontokba foglalva rögzíti Ukrajna szuverenitásának felszámolását, és kiszolgálását a nyugati érdekeknek, az ország kiárusítását, és iparának, mezőgazdaságának tönkretételét, Alexander Gorokhov ukrán politikus hozta nyilvánosságra, aki mindvégig ott volt az Európai Unióval folytatott tárgyalásokon."

https://www.faceb...tkolthirek
#55 | Tulok - 2014.03.01. 05:00:31
Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy Ukrajna lakossága nem figyeli árgus szemekkel az IMF hitel feltételeiként megadott totális leépítés részleteit (ott is van internet és sajtó), hogy nem látják a kenyeret adó ipar és mezőgazdaság, gyárak, ipari -és mezőgazdasági létesítmények teljes felszámolását, az nagyon téved. A Donyec-medence iparát uraló oligarchák kikapcsolása csak az egyik cél lenne. A fontosabbik a totális polgárháború kirobbantása, ami eddig még nem sikerült Ahmetovék ellen, ami rákényszerítheti Oroszországot az 1994-es egyezmény felrúgására, de a nép fegyveres tényleges fellázadását is eredményezi, mivel eddig csak disztingváltan, a nyugattól és Oroszországtól rettegve fogták vissza magukat.
A szomorú az, hogy, valamelyik oldal el fogja rendeltetni a katonai irányítást. Az elsőt még lehet, hogy a nyugat-bérenc jelenlegi illegitim bábkormány, de a másodikat már az orosz fogja...
A meccs még nincs lejátszva, a java még csak most jön...
Akiket sikeresen félretájékoztattak, hamar rájönnek a munkanélküliség drasztikus emelkedéséből, az energiaárak rohamos emelkedéséből, a cégek-munkahelyek felszámolásából, hogy a jelenlegi helyzet a Dél-Korea, az IMF és a Világbank által 1994-től kialakított, 1997-től 2000-ig történő kirablásának mintájára "demokratizál". Az orosznak ez igen sokba fog kerülni, és ez is cél, a háborús feszültség fokozásán és az orosz katonai erőforrások lekötésén kívül.
Nem mellesleg, az IMF ügyvezető igazgatója, Christine Lagarde már most kénytelen "enyhíteni" a "feltételeken", mert a parlament attól tart, hogy elveszítik a választást. A jelenlegi "lázadás" tulajdonképpen annak köszönhető, hogy az oroszok 2013. decemberében az IMF tartozás kiegyenlítésére tettek javaslatot, ígéretet. Sorosék gyorsan kerestek egy hülyét Klicskó személyében, aki megakadályozta Ukrajna orosz"megsegítését", ami az USA oroszok felé meglévő államadósságának töredékéből kifizethető lett volna az IMF-nek.
#56 | Hegel - 2014.03.01. 12:23:00
Mi a levonható tanulság?
Hiába próbál az egyszerü tömeg bármit is a feje felett sokszor általa is ismeretlenek átnyúlnak és intézkednek, nyilván nem törödve az életével - mert azt semminek tekintik!

Ezért aztán ezt a politikai játszmát ugy lehetne megnyerni ha lexarja a tömeg teljesen!
Nem félni kell hanem totálisan lexarni őket!

Értem én amig ők a munkaadók nehéz ügy....
#57 | Hegel - 2014.03.01. 12:39:17
Jut eszembe azért ezt a xarkavarást amit a jónép feje felett csinálnak alig lehet valójában követni nemhogy érteni.....mint a ringlispil forognak a kapzsik a kondér körül......

Nekem biza fáj a szivem mikor birkázzák öket holott volt munkásemberek között élve látom a saját problémáját alig tudja megoldani, állandóan fáradt, fáradtan kezdi a hétfőt, és gondjai vannak megoldhatatlannak látszóak vagy azok is.

Én beszélgetek emberekkel rájuk van időm időnként, de mikor neten mások pálcát törnek és birkázzák őket, hát én ugy gondolom előbb segitsen a gondjában aztán törjön pálcát a feje felett.

Ha a történelmét nézzük az embernek akár a valóst akár a kitaláltat az embereket mindig is a zsákmányszerzés lehetösegével tudták a fejesek összeugrasztani.....

Amit megkell tanulnia az embernek elégedjen meg azzal amije van azt próbálja ugy hasznositani hogy azzal magának és másnak kárt ne okozzon.

Ha jut a munkájából a másik embernek is azt ne sajnálja tőle! Örüljön a másik haladásának is legyen az anyagi vagy szellemi!

Nekem ebböl a politikai vircsaftból ez a tanulság!
#58 | Statikus - 2014.03.01. 16:52:31
A drótostót után itt a drónosorosz:

Az orosz hadsereg új pilóta nélküli repülőgépeket kap, amelyek nemcsak felderítő feladatokat láthatnak el, hanem csapást is mérhetnek az ellenségre. 2014 óta a katonai felderítés alakulatainál újabb struktúra jelent meg: a pilóta nélküli repülőgépek kezelőinek százada. Az Altaj vidékén az első ilyen nyugat-szibériai század katonái most gyakorolják be a tanfolyamokon kapott elméleti ismereteket.

http://hungarian....vere-3357/
#59 | Statikus - 2014.03.01. 17:28:42
A befektetős Zsiday (beszédes név)véleménye Ukrajna gazdasági kilátásairól:

http://www.zsiday...og/ukrajna
#60 | Statikus - 2014.03.01. 19:08:30
Hu.ha....

Az orosz Föderációs Tanács (az orosz parlament felső háza) ma jóváhagyta Vlagyimir Putyin orosz elnök kérését orosz csapatok bevetésére Ukrajnában a társadalmi-politikai helyzet rendezése érdekében.

http://hungarian....aban-8999/

Van egy olyan gyanúm, hogy Putyin részese ennek az áltörténelmi eseménysorozatnak - az Új Világrend alkalmazottjaként eljátsza a rá kiírt szereppel együtt járó jelenetet a színpadon.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum