NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberis??g val??di bib...
- Szavaz??s GERM?ĀNUL, RASS...
- Ir??ni reng??s...
- M??retek az oce??n alatt...

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...
- 780.) Utolsů tŠrgyalŠs...
- 797.) Utolsů ŪrŠs...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Melyik orsz√°g lesz a k√∂vetkez√Ķ "c√©lpont"?
Melyik orsz√°g lesz a k√∂vetkez√Ķ "c√©lpont"?Az ukrajnai p√©lda ragad√≥s lehet, mert kicsit m√°ss√° n√Ķtte ki mag√°t, mint amire Klicsk√≥√©k sz√°m√≠tottak, a neheze m√©g most j√∂n, f√Ķleg a t√∂megek el√©gedetlens√©g√©nek val√≥di okai miatt. Nem biztos, hogy a "hull√°mot" az √Ķ orr√°val meg lehet lovagolni, mert nem az eur√≥pai csatlakoz√°s az igazi probl√©ma Ukrajn√°ban, hanem a m√©rhetetlen vagyonokat √∂sszelopkod√≥-rabol√≥ oligarch√°k orsz√°gkifoszt√°sa √©s a korrupci√≥, ami m√°r t√ļlmutat a kezdeti "forradalmi c√©lkit√Ľz√©seken", amit m√©g az√©rt gener√°lt a nyugat, hogy strat√©giailag gyeng√≠tse az oroszokat, √©s egy√ļttal √°tvegye a fel√ľgyeletet az orosz g√°z √©s olajsz√°ll√≠t√°s eloszt√≥ja felett. Oroszorsz√°g GDP-j√©nek 40%-a ebb√Ķl sz√°rmazik. Ha √∂sszekapcsoljuk az Eur√≥p√°ban, az USA-ban √©s Ukrajn√°ban er√Ķs√∂d√Ķ korrupt politikusok √©s √°llami t√°mogat√°ssal fosztogat√≥k ellen megindult el√©gedetlens√©gi hull√°mokat, j√≥l l√°that√≥, hogy a c√©l ugyanaz, mint a ciprusi bank√∂sszeoml√°s el√Ķid√©z√©s√©n√©l. Ott 188 orosz oligarcha Oroszorsz√°gb√≥l √∂sszelopott vagyona v√°lt k√∂d√©, illetve v√°ndorolt G√∂r√∂gorsz√°gon kereszt√ľl a Goldman-Sachshoz, sok m√°s illet√Ķs√©g√Ľ, t√∂bbek k√∂zt magyarorsz√°gi b√Ľncselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ vagyonokkal egy√ľtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-kl√°n m√≥dszeresen kapcsolja ki a nagy hatalm√ļ, m√©g √∂sszefog√°sk√©pes p√©nz√ľgyi rabl√≥band√°kat. Nem a n√©p √©rdek√©ben, hanem az√©rt, hogy az √∂sszerabolt vagyonok bitorl√≥i ne tudjanak √∂sszefogni ellen√ľk, esetleg felfegyverezni nagyobb mag√°nhadseregeket.

Viszont ez csak az √©rem egyik oldala. Nem √°rt levonni a konzekvenci√°kat! Eur√≥pa b√°rmely √°llam√°ban kirobbanthat√≥ hasonl√≥ "felkel√©s" az orsz√°gaikat kifoszt√≥ √©s kirabol√≥ "politikusok" √©s sleppjeik ellen, mert a "korrupci√≥s vil√°granglist√°n" n√©h√°ny eur√≥pai tag√°llam, de Oroszorsz√°g is el√Ķkel√Ķ helyet foglal el, mik√∂zben a hatalmas (fikt√≠v) ad√≥ss√°gterheket tov√°bbra is fizetik az EKB-n, IMF-en, Vil√°gbankon, √°t a b√°seli k√∂zponton kereszt√ľl a FED-nek a v√©delemben rem√©nyked√Ķ rabl√≥korm√°nyok, √©s gyarmati helytart√≥kk√° z√ľllesztett ut√≥d b√°bkorm√°nyok. Az oligarch√°k, bele√©rtve Putyint is, nem lesznek kiv√©telek, b√°r Kadhafit√≥l √©s L√≠bi√°t√≥l elt√©r√Ķen Oroszorsz√°g m√©g megl√©v√Ķ 12 oligarch√°ja (Jelcin idej√©ben is 12 volt, ebb√Ķl 10 zsid√≥), √©s a hatalom Putyin kez√©ben, nem azonos s√ļlycsoport√ļ L√≠bi√°√©val. A vil√°gszerte nem v√©letlen√ľl burj√°nz√≥ korrupci√≥ kitereget√©se b√°rmely korm√°nyt t√©rdre tud k√©nyszer√≠teni, ak√°r az USA-ban, Eur√≥p√°ban, ak√°r az oroszokn√°l, vagy K√≠n√°ban. T√∂k√©letes csapda, zsarol√°si eszk√∂z, √©s lehet√Ķs√©g b√°rki √©s b√°rkik f√©lre√°ll√≠t√°s√°ra. Ezt is "el√Ķre megtervezt√©k"!

A 2010. febru√°rj√°ban kisziv√°rgott EKB-tervezet harmadik pontja a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t √≠rja el√Ķ (az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se √©s a nemzeti korm√°nyok jogk√∂reinek lekorl√°toz√°sa ut√°n, ami m√°r megt√∂rt√©nt). Gorbacsov "peresztrojk√°s √°rul√°sa", vagy ink√°bb ki√°rus√≠t√°s "j√≥l megtervezett folyamat√°nak" gy√ľm√∂lcse be√©rt, b√°r az ukrajnai "ellen√°ll√°st" t√°mogat√≥ NSZK √©s a t√∂bbi eur√≥pai korm√°ny a saj√°t tork√°t nyisz√°lja, mert Ukrajna ut√°n sorra ker√ľlnek a korrupt vezet√©seikkel egy√ľtt. A felkel√©s kirobbant√°s√°hoz csak "gondos el√Ķk√©sz√≠t√©s" √©s sok kapzsi, t√∂bbnyire kaz√°r - esetenk√©nt m√©g zsid√≥ vall√°s√ļ - is kellett, √©s n√©mi hasonsz√Ķr√Ľ, nem kaz√°r √©s nem zsid√≥ kollabor√°ns. A II. Vh.-ban Hitlerrel, a britekkel, az USA-val √©s Kesztner Rezs√Ķvel takar√≠ttatt√°k el a felesleg√ľket a munkat√°borok ut√°np√≥tl√°si vonalainak sz√©tbomb√°z√°s√°val √©s Kesztner "szeg√©ny zsid√≥ nem kell Izraelbe" omin√≥zus jelmondata √©rtelm√©ben. Ez ut√≥bbi biztos, hogy Kesztner nem saj√°t k√ļtf√Ķj√©b√Ķl sz√°rmazott. A katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se √©rdek√©ben most fokozatosan √©s ir√°ny√≠tottan szabadj√°ra engedik a "politikus tolvajok" elleni haragot, √ļjabb holokausztot l√©trehozva.

Ahogy Orb√°n Putyinhoz d√∂rg√∂l√Ķdzik, jelzi, hogy sejti a sors√°t. Hamarosan Eur√≥pa szerte hasonl√≥ helyzeteket id√©znek el√Ķ, amire az is utal, hogy itthon Orb√°n sem v√©letlen√ľl, vagy csak a v√°laszt√°sok miatt cs√∂kkenti a lakoss√°g kifoszt√°s√°nak m√©rt√©k√©t, de ez sem fog seg√≠teni rajta, ahogy Gyurcs√°ny√©kon √©s a t√∂bbi rabl√≥gyilkoson sem. M√©g akkor sem, ha az utols√≥ v√°laszt√°sukon csal√°ssal ism√©t bejuttatj√°k magukat a Parlamentbe. 2010-ben is csak a szavazatra jogosultak 1/3- szavazott. Mire ide√©r az Ukrajn√°ban elind√≠tott "lavina", t√∂bben fogj√°k kiab√°lni, hogy "akasszuk fel", mint ah√°nyan hagyj√°k, hogy a fej√ľkre sz...janak. Sokszor jeleztem m√°r kor√°bban, hogy egym√°st fogj√°k le√©p√≠teni a sz√ľks√©gtelenn√© v√°lt b√©rencek. Most elj√∂tt az ideje...


A Rothschild-Rockefeller taktika nem rossz (nekik). Ahogy felhizlalt√°k Eur√≥p√°t (bekapcsolva a tejel√©sbe a keleti blokkot is), a "lev√°g√°shoz", beetetve ezzel a kifoszt√°sban r√©sztvev√Ķ moh√≥ kesely√Ľket, meg√°satt√°k vel√ľk a s√≠rjukat is. Egy-egy orsz√°g hal√°ltus√°ja eltart majd n√©h√°ny h√≥napig, kiirtatva a n√©ppel a lelketleneket √©s a lelk√ľket elad√≥kat, √∂sszeugrasztva a betelep√≠tett 70 milli√≥, t√∂bbnyire muszlimot √©s n√©gereket a "befogad√≥kkal, vagy helyi etnikummal", mik√∂zben az ukrajnai Orosz-USA bevonul√°s, az osztozkod√°s m√°r k√ľsz√∂b√∂n √°ll. √Ām Obamba sz√©ke is inog (meg az AIPAC-t√≥l kezdve az USA szen√°tusig, a katonai vezet√Ķket is bele√©rtve mindenki√©), √©s hamarosan Putyinnak is egyre t√∂bb "gondja" lesz, illetve m√°r van, √©s eddig is volt, de m√©g t√∂bb lesz.
Mindenki arra sz√°m√≠tott, az orsz√°grabl√≥k is, hogy el√Ķsz√∂r a n√©p ker√ľl sorra v√°g√≥h√≠don, √©s a rabl√°sb√≥l, lop√°sb√≥l meggazdagod√≥k vezethetik v√©rpadra lakoss√°gukat de a "tervez√Ķk" r√©sz√©r√Ķl logik√°tlan √©s d√Ķres√©g lenne, ha hatalmas er√Ķket megmozgatni k√©pes g√°tl√°stalan rabl√≥gyilkosok t√∂meg√©re t√°maszkodva √©p√≠ten√©k fel hatalmukat. Az ilyen fel√©p√≠tm√©ny kialak√≠t√°s√°ba az eddigi √∂sszes kir√°lys√°g √©s rendszer belebukott. El√Ķsz√∂r mindent meg kell szerezni, hogy a "h√Ľb√©reseket" egym√°ssal lehessen sakkban tartani.

Sajnos sz√°munkra az sem jelent j√≥t, hogy d√ľh√ľnket √©s elkeseredetts√©g√ľnket szabadj√°ra engedhetj√ľk, mert ez is a "terv" r√©sze. Kor√°bban is sokszor jeleztem, hogy az als√≥bb szint√Ľ kifoszt√≥k likvid√°l√°s√°t a lakoss√°gra hagyja a "legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s". Azoknak a korm√°nyoknak, akiknek van hadserege, ellen√ľk fordul, akiknek nincs, mint Magyarorsz√°gnak sem, alakulni fog, csak nem azok √©rdek√©ben akik eddig is kilopt√°k a lakoss√°g szem√©t, az emberek sz√°j√°b√≥l a falatot, √©s sajnos nem is a lakoss√°g √©rdek√©ben. Most m√©g csak tizedel√©s lesz. A k√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķ a katonai ir√°ny√≠t√°s alatti t√∂meges megsemmis√≠t√©s, olt√°sok √©s j√°rv√°nyok, g√©nm√≥dos√≠tott √©lelmiszerekkel az "√©lelmiszerhi√°ny" miatti k√ľzdelemre hivatkozva, mik√∂zben nem kell egyetlen atombomb√°nak sem robbannia. Mindezekhez hozz√° fog j√°rulni az eur√≥pai g√°zhi√°ny, az ukrajnai Eur√≥pa fel√© sz√°ll√≠t√≥ orosz g√°zeloszt√≥ manipul√°l√°s√°val, ami beind√≠thatja a p√©nz√ľgyi rendszer, a doll√°r √©s eur√≥ √∂sszeoml√°sa mellett az eur√≥pai, "Arab tavasz" mint√°j√°ra megtervezett l√°tsz√≥lagos k√°oszt.

Ism√©t csak sajnos, Ukrajna osztozkod√°s t√°rgy√°t k√©pezi, amiben nem kis szerepe lesz az USA bels√Ķ probl√©m√°j√°nak megold√°s√°n k√≠v√ľl az orosz tengeri kij√°rat k√©rd√©s√©nek is. Ha Putyin √©s Obama megegyezik, harangoztak az "amerikai forradalomnak", de az eur√≥paiaknak is, mert nincs h√≠r az alaszkai orosz csapatok visszavon√°s√°r√≥l, de a k√≠naiakr√≥l sem. √Ėsszess√©g√©ben, ahogy Kadhafi besp√°jzolt bet√©tei elt√Ľntek, a menek√ľl√Ķ ukr√°n milliomosokat, milli√°rdosokat is megszabad√≠tj√°k lopott vagyonukt√≥l, √©s nem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy visszaker√ľl Ukrajn√°ba. Viszont egyre nagyobb a val√≥sz√≠n√Ľs√©ge egy k√ľlf√∂ldi beavatkoz√°snak, amelyben nem csak orosz-amerikai fegyveres er√Ķk vesznek r√©szt.
Magyarorsz√°g vonatkoz√°s√°ban van mi√©rt agg√≥dni az eddigi √∂sszes korm√°nyz√°sban √©s parlamenti orsz√°gellenes tev√©kenys√©gben r√©sztvev√Ķnek, mert a kialak√≠tott ukrajnai helyzet b√°rhol l√©trej√∂het, m√©g azokban az orsz√°gokban is, akik Ukrajn√°ban sz√≠tott√°k a "l√°zad√°st"...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#51 | Statikus - 2014.02.28. 21:47:29
A világhelyzete.com véleménye Ukrajnával és a neki szánt kész IMF-méreggel kapcsolatban:

Victoria Nuland amerikai diplomata 3 hete (!), m√©g az ukr√°n hatalomd√∂nt√©s el√Ķtt tal√°lkozott az ellenz√©k vezet√Ķj√©vel: Klicko-val; a neo-n√°ci Tyahnybok-kal √©s az az√≥ta Janukovics ut√≥dj√°v√° kinevezett k√∂zponti bank√°r Yatsenyuk-kal. V√ČLETLEN ? ALIGHA.....

Jatsenyuk most bejelentette, hogy az √°ltala vezetett korm√°ny t√°mogatni fogja az IMF "javaslatait" akkor is, ha azok n√©pszer√Ľtlenek lesznek. Egyben azt is kijelentette, hogy korm√°nya k√©sz b√°rmit megtenni az IMF hitel√©rt..... Ugye minden vil√°gos ?
Az IMF programjának részletei lentebb !
https://www.youtu...hV-sCFr7qA

Csak, hogy a dolog itt nem ér véget. Messze nem.
A t√∂rt√©net m√©g csak most kezd√Ķdik.....

✰ Ism√©t egy furcsa d√©ja vu-t √©rz√ľnk:
olyan er√Ķket juttat hatalomra a cionista nyugati politika, mely ny√≠ltan s√©rti Oroszorsz√°g √©rdekeit √©s egyben komoly fenyeget√©st is jelent ter√ľleti integrit√°s√°ra n√©zve.. R√°ad√°sul meggy√Ķzi az orosz t√°rsadalmat arr√≥l, hogy a frissen hatalomra juttatott ukr√°n korm√°ny vesz√©lyt jelent Oroszorsz√°gra √©s ezt a vesz√©lyt katonai √ļton kell elh√°r√≠tani.

Az Anonymous nev√Ľ hackercsoport felt√∂rte t√∂bb ukr√°n korm√°nypolitikus levelez√©s√©t, - a nyilv√°noss√°gra hozott lev√©lv√°lt√°sok pedig al√°t√°masztj√°k, hogy a kr√≠mi tat√°rok felfegyverz√©se folyamatban van.

Cikkek:
http://www.infowa...overnment/

http://www.infowa...f-ukraine/

A Wikileaks √°ltal kijuttatott dokumentum egy az Egyes√ľlt √Āllamok √°ltal az IMF sz√°m√°ra "aj√°nlott" program cser√©be 16 milli√°rd $-√©rt:

1. Nyugd√≠jkorhat√°r megemel√©se f√©rfiak sz√°m√°ra 2, n√Ķk sz√°m√°ra 3 √©vvel. Az √∂sszes nyugd√≠j-korkedvezm√©ny megsz√ľntet√©se, bele√©rtve a fokozott eg√©szs√©g√ľgyi kock√°zattal j√°r√≥ munkak√∂r√∂k korkedvezm√©nyes nyugd√≠j√°t is.

2. √Ėsszes nyugd√≠j-kieg√©sz√≠t√©s megsz√ľntet√©se, bele√©rtve a tud√≥sok, korm√°nytisztvisel√Ķk, √°llami v√°llalatok vezet√Ķi sz√°m√°ra biztos√≠tott kieg√©sz√≠t√©seket is. Nyugd√≠jasok munkav√°llal√°s√°nak korl√°toz√°sa. Katonatisztek eset√©ben a nyugd√≠jkorhat√°r 60 √©v.

3. A g√°z √°r√°nak emel√©se, √∂nkorm√°nyzati v√°llalatok sz√°m√°ra 50%-al, egy√©ni fogyaszt√≥k sz√°m√°ra k√©t l√©pcs√Ķs g√°zemel√©s. Villamos energia √°r√°nak n√∂vel√©se 40%-al, bele√©rtve a lakoss√°gi √°ram √°r√°t is. Benzin j√∂ved√©ki ad√≥j√°nak n√∂vel√©se.

4. Sz√°ll√≠tm√°nyoz√°sra 50%-os ad√≥ kivet√©se, a kor√°bban el√©rhet√Ķ kedvezm√©nyek elt√∂rl√©se. Nem emelhetik a l√©tminimumot, kiterjedt seg√©lyez√©st vezetnek be.

5. Az orsz√°g √∂sszes b√°ny√°j√°nak privatiz√°l√°sa, a b√°ny√°szoknak j√°r√≥ √∂sszes juttat√°s elt√∂rl√©se. Az √∂nkorm√°nyzati k√∂zm√Ľvekkel, k√∂zleked√©ssel kapcsolatos √©s egy√©b t√°mogat√°sok elt√∂rl√©se. Az ingyenes √©tkez√©s √©s tank√∂nyv √°llami t√°mogat√°sainak elt√∂rl√©se.

6. Az egyszer√Ľs√≠tett ad√≥z√°s gyakorlat√°nak korl√°toz√°sa. Az elmaradt t√©rs√©gekben el√©rhet√Ķ ad√≥mentess√©g teljes felsz√°mol√°sa. A gy√≥gyszert√°rak √©s a gy√≥gyszer√©szek megad√≥ztat√°sa.

7. Morat√≥riumok kihirdet√©se a mez√Ķgazdas√°g ter√©n. A baromfi √©s sert√©s √°gazat √°llami t√°mogat√°sainak teljes megvon√°sa.

8. A miniszt√©riumok m√©reteinek cs√∂kkent√©se, √°llami foglalkoztatottak t√∂meges le√©p√≠t√©se. A fogyaszt√≥v√©delem √©s az √Āllami Vagyonkezel√Ķ Alap P√©nz√ľgyminiszt√©rium al√° rendel√©se.

9. √Āllami alkalmazottak b√©reinek befagyaszt√°sa.

10. Munkan√©lk√ľli ell√°t√°sok csak 6 h√≥nap munka ut√°n el√©rhet√Ķv√© t√©tele. A t√°pp√©nz 70%-ra cs√∂kkent√©se √ļgy, hogy a mindenkori l√©tminimumot ne √©rhesse el. A t√°pp√©nz kifizet√©se csak a betegs√©g 3. napj√°t√≥l kezd√Ķdik.

ENNYI !!! NO COMMENT !
#52 | gladiator07 - 2014.02.28. 21:51:27
http://www.origo....ajduk.html

Kb.., err√Ķl f√ļ.., a sz√©l.
#53 | Renegat - 2014.02.28. 23:26:03
A vil√°gban jelenleg foly√≥ t√∂rt√©nelmi esem√©nyek k√≠s√©rtetiesen eml√©keztetnek Alois Irlmaier (1894 j√ļn. 8.-1959. j√ļl. 26.) bajor l√°tnok j√∂vend√∂l√©seire.Sok √©rdekes azonoss√°got v√©lek felfedezni az √°ltala korunkra vonatkoz√≥ j√∂vend√∂l√©sei √©s a jelen t√∂rt√©n√©sei k√∂z√∂tt.M√°snak szabadon lehet m√°s v√©lem√©nye, a l√°tnokkal sz√°ll vit√°ba, √©n csak korunkkal √∂sszecseng√Ķ l√°tnoki j√∂vend√∂l√©seket v√©lem felfedezni.

"Egyszer√Ľ n√©met k√ļt√°s√≥ √©s kubikos volt, aki feln√Ķtt √©let√©t Freilassingban (Bajororsz√°g) √©lte le. H√≠ress√© azzal v√°lt, hogy m√°r fiatal kora √≥ta tiszt√°nl√°t√≥ k√©pess√©gekkel rendelkezett. A II. vil√°gh√°bor√ļ ut√°n sok n√©met ember vele kerestette meg csal√°dj√°t vagy elt√Ľnt szeretteit. H√≠rneve ok√°n sok ellens√©get is szerzett, akik nevets√©gess√© akart√°k tenni √©s boszork√°nys√°ggal is megv√°dolt√°k. Egyszer egy ilyen √ľgyben a sz√∂vets√©gi b√≠r√≥s√°g el√© id√©zt√©k, de amikor Irlmaier elmondta az √°ltala soha nem l√°tott √©s nem ismert b√≠r√≥nak, hogy a b√≠r√≥ feles√©g√©n aznap milyen ruha volt √©s mit csin√°l a t√°rgyal√°ssal egyid√Ķben, a bir√≥ azonnal felmentette."

..."Mi okozza a h√°bor√ļt?"Amikor ez bek√∂vetkezik, a K√∂zel-Keleten h√°bor√ļ √©s forradalom t√∂r ki, ami hirtelen l√°ngol fel. A F√∂ldk√∂zi-tengeren nagy haditenger√©szeti er√Ķk n√©znek ellens√©gesen szembe egym√°ssal, a helyzet rendk√≠v√ľl fesz√ľlt. De a gy√ļjt√≥szikra a Balk√°non gyullad be. L√°tom egy magas valaki buk√°s√°t, egy v√©res t√Ķr fekszik mellette -hat√°s hat√°st k√∂vet.A harmadik vil√°gh√°bor√ļ elj√∂n, de, hogy melyik √©vben, azt nem tudom megmondani.
K√©t f√©rfi meggyilkol egy magasrang√ļ harmadikat. √ēket m√°s emberek fizetik.A harmadik meggyilkol√°sa megt√∂rt√©nt. Ezut√°n kezd√Ķdik a h√°bor√ļ."...

A jóslatok:

http://uzenete.bl...lesei.html
#54 | Renegat - 2014.03.01. 02:04:10
Az √ļj Ukr√°n illegitim, nem v√°laszt√°s √ļtj√°n hatalomra ker√ľlt korm√°nynak t√©nyleg elment a marad√©k j√≥zan esze is!Mez√Ķgazdas√°gb√≥l, fegyvergy√°rt√°sb√≥l √©lnek, nyersanyaguk semmi, energiabehozatalra szorulnak √©s tele vannak ad√≥ss√°ggal minimum 20 √©vre.Erre bekapj√°k az IMF k√∂lcs√∂n-csalij√°t, sz√°mukra a legel√Ķnytelenebb felt√©telekkel.
(valami hasonló történt nálunk is...)
Egy kommentel√Ķ r√©szletezi:

Eva Bohuny: -"EU √°ltal Ukrajna fel√© t√°masztott k√∂vetelm√©nyek, illetve el√Ķ√≠r√°sok. Olyan durva √©s drasztikus "parancsok" vannak benne, mint p√©ld√°ul az ukr√°n krumpli export 10 sz√°zal√©kra t√∂rt√©n√Ķ cs√∂kkent√©se, ugyanilyen m√©rt√©kben cs√∂kkentenie kell a cukor kereskedelm√©t is. Ukrajn√°nak teljesen meg kell sz√ľntetnie a h√ļs, vaj, toj√°s, √©s m√°s sz√°mos mez√Ķgazdas√°gi term√©k termel√©si kapacit√°s√°t, √≠gy ezekb√Ķl behozatalra szorulna.

El√Ķir√°nyozza Ukrajna sz√°m√°ra, hogy azonnal meg kell kezdenie a vas√ļtvonalak kompatibiliss√© t√©tel√©t az eur√≥pai vas√ļthoz, vagyis a sz√©lesebb nyomt√°v√ļt ki kell cser√©lni az eur√≥pai keskenyebb nyomt√°v√ļra, ezzel egy√ľtt azonnal privatiz√°lnia kell a vasutat, √©s az √°t√©p√≠t√©sre eur√≥pai tendert ki√≠rni. El√Ķir√°nyozta a hozz√° tartoz√≥ 6000 vas√ļti kocsi √©s vonat eur√≥pai beszerz√©s√©t. K√∂telez√Ķv√© tette a gy√°rak logisztik√°j√°hoz a teljes √ļth√°l√≥zat √°talak√≠ttat√°s√°t eur√≥pai c√©gekkel. El√Ķ√≠rja, hogy Ukrajna azonnal megsz√ľntet mindennem√Ľ v√°mot az eur√≥pai ruh√°zati term√©kekre - √©s v√©g√ľl a legl√©nyegesebb t√©tel, miszerint Ukrajn√°nak valamennyi energiahordoz√≥ fogyaszt√≥i √°r√°t eur√≥pai szintre kell emelnie, k√ľl√∂n√∂sk√©ppen a g√°z √©s a villany, majd a benzin √°r√°t.

Ezt a dokumentumot, amely √∂sszesen 900 oldalas, √©s pontokba foglalva r√∂gz√≠ti Ukrajna szuverenit√°s√°nak felsz√°mol√°s√°t, √©s kiszolg√°l√°s√°t a nyugati √©rdekeknek, az orsz√°g ki√°rus√≠t√°s√°t, √©s ipar√°nak, mez√Ķgazdas√°g√°nak t√∂nkret√©tel√©t, Alexander Gorokhov ukr√°n politikus hozta nyilv√°noss√°gra, aki mindv√©gig ott volt az Eur√≥pai Uni√≥val folytatott t√°rgyal√°sokon."

https://www.faceb...tkolthirek
#55 | Tulok - 2014.03.01. 05:00:31
M√©g miel√Ķtt b√°rki azt gondoln√°, hogy Ukrajna lakoss√°ga nem figyeli √°rgus szemekkel az IMF hitel felt√©teleik√©nt megadott tot√°lis le√©p√≠t√©s r√©szleteit (ott is van internet √©s sajt√≥), hogy nem l√°tj√°k a kenyeret ad√≥ ipar √©s mez√Ķgazdas√°g, gy√°rak, ipari -√©s mez√Ķgazdas√°gi l√©tes√≠tm√©nyek teljes felsz√°mol√°s√°t, az nagyon t√©ved. A Donyec-medence ipar√°t ural√≥ oligarch√°k kikapcsol√°sa csak az egyik c√©l lenne. A fontosabbik a tot√°lis polg√°rh√°bor√ļ kirobbant√°sa, ami eddig m√©g nem siker√ľlt Ahmetov√©k ellen, ami r√°k√©nyszer√≠theti Oroszorsz√°got az 1994-es egyezm√©ny felr√ļg√°s√°ra, de a n√©p fegyveres t√©nyleges fell√°zad√°s√°t is eredm√©nyezi, mivel eddig csak disztingv√°ltan, a nyugatt√≥l √©s Oroszorsz√°gt√≥l rettegve fogt√°k vissza magukat.
A szomor√ļ az, hogy, valamelyik oldal el fogja rendeltetni a katonai ir√°ny√≠t√°st. Az els√Ķt m√©g lehet, hogy a nyugat-b√©renc jelenlegi illegitim b√°bkorm√°ny, de a m√°sodikat m√°r az orosz fogja...
A meccs még nincs lejátszva, a java még csak most jön...
Akiket sikeresen f√©lret√°j√©koztattak, hamar r√°j√∂nnek a munkan√©lk√ľlis√©g drasztikus emelked√©s√©b√Ķl, az energia√°rak rohamos emelked√©s√©b√Ķl, a c√©gek-munkahelyek felsz√°mol√°s√°b√≥l, hogy a jelenlegi helyzet a D√©l-Korea, az IMF √©s a Vil√°gbank √°ltal 1994-t√Ķl kialak√≠tott, 1997-t√Ķl 2000-ig t√∂rt√©n√Ķ kirabl√°s√°nak mint√°j√°ra "demokratiz√°l". Az orosznak ez igen sokba fog ker√ľlni, √©s ez is c√©l, a h√°bor√ļs fesz√ľlts√©g fokoz√°s√°n √©s az orosz katonai er√Ķforr√°sok lek√∂t√©s√©n k√≠v√ľl.
Nem mellesleg, az IMF √ľgyvezet√Ķ igazgat√≥ja, Christine Lagarde m√°r most k√©nytelen "enyh√≠teni" a "felt√©teleken", mert a parlament att√≥l tart, hogy elvesz√≠tik a v√°laszt√°st. A jelenlegi "l√°zad√°s" tulajdonk√©ppen annak k√∂sz√∂nhet√Ķ, hogy az oroszok 2013. december√©ben az IMF tartoz√°s kiegyenl√≠t√©s√©re tettek javaslatot, √≠g√©retet. Soros√©k gyorsan kerestek egy h√ľly√©t Klicsk√≥ szem√©ly√©ben, aki megakad√°lyozta Ukrajna orosz"megseg√≠t√©s√©t", ami az USA oroszok fel√© megl√©v√Ķ √°llamad√≥ss√°g√°nak t√∂red√©k√©b√Ķl kifizethet√Ķ lett volna az IMF-nek.
#56 | Hegel - 2014.03.01. 12:23:00
Mi a levonható tanulság?
Hi√°ba pr√≥b√°l az egyszer√ľ t√∂meg b√°rmit is a feje felett sokszor √°ltala is ismeretlenek √°tny√ļlnak √©s int√©zkednek, nyilv√°n nem t√∂r√∂dve az √©let√©vel - mert azt semminek tekintik!

Ezért aztán ezt a politikai játszmát ugy lehetne megnyerni ha lexarja a tömeg teljesen!
Nem f√©lni kell hanem tot√°lisan lexarni √Ķket!

√Črtem √©n amig √Ķk a munkaad√≥k neh√©z √ľgy....
#57 | Hegel - 2014.03.01. 12:39:17
Jut eszembe az√©rt ezt a xarkavar√°st amit a j√≥n√©p feje felett csin√°lnak alig lehet val√≥j√°ban k√∂vetni nemhogy √©rteni.....mint a ringlispil forognak a kapzsik a kond√©r k√∂r√ľl......

Nekem biza f√°j a szivem mikor birk√°zz√°k √∂ket holott volt munk√°semberek k√∂z√∂tt √©lve l√°tom a saj√°t probl√©m√°j√°t alig tudja megoldani, √°lland√≥an f√°radt, f√°radtan kezdi a h√©tf√Ķt, √©s gondjai vannak megoldhatatlannak l√°tsz√≥ak vagy azok is.

√Čn besz√©lgetek emberekkel r√°juk van id√Ķm id√Ķnk√©nt, de mikor neten m√°sok p√°lc√°t t√∂rnek √©s birk√°zz√°k √Ķket, h√°t √©n ugy gondolom el√Ķbb segitsen a gondj√°ban azt√°n t√∂rj√∂n p√°lc√°t a feje felett.

Ha a t√∂rt√©nelm√©t n√©zz√ľk az embernek ak√°r a val√≥st ak√°r a kital√°ltat az embereket mindig is a zs√°km√°nyszerz√©s lehet√∂seg√©vel tudt√°k a fejesek √∂sszeugrasztani.....

Amit megkell tanulnia az embernek elégedjen meg azzal amije van azt próbálja ugy hasznositani hogy azzal magának és másnak kárt ne okozzon.

Ha jut a munk√°j√°b√≥l a m√°sik embernek is azt ne sajn√°lja t√Ķle! √Ėr√ľlj√∂n a m√°sik halad√°s√°nak is legyen az anyagi vagy szellemi!

Nekem ebböl a politikai vircsaftból ez a tanulság!
#58 | Statikus - 2014.03.01. 16:52:31
A drótostót után itt a drónosorosz:

Az orosz hadsereg √ļj pil√≥ta n√©lk√ľli rep√ľl√Ķg√©peket kap, amelyek nemcsak felder√≠t√Ķ feladatokat l√°thatnak el, hanem csap√°st is m√©rhetnek az ellens√©gre. 2014 √≥ta a katonai felder√≠t√©s alakulatain√°l √ļjabb strukt√ļra jelent meg: a pil√≥ta n√©lk√ľli rep√ľl√Ķg√©pek kezel√Ķinek sz√°zada. Az Altaj vid√©k√©n az els√Ķ ilyen nyugat-szib√©riai sz√°zad katon√°i most gyakorolj√°k be a tanfolyamokon kapott elm√©leti ismereteket.

http://hungarian....vere-3357/
#59 | Statikus - 2014.03.01. 17:28:42
A befektet√Ķs Zsiday (besz√©des n√©v)v√©lem√©nye Ukrajna gazdas√°gi kil√°t√°sair√≥l:

http://www.zsiday...og/ukrajna
#60 | Statikus - 2014.03.01. 19:08:30
Hu.ha....

Az orosz F√∂der√°ci√≥s Tan√°cs (az orosz parlament fels√Ķ h√°za) ma j√≥v√°hagyta Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k k√©r√©s√©t orosz csapatok bevet√©s√©re Ukrajn√°ban a t√°rsadalmi-politikai helyzet rendez√©se √©rdek√©ben.

http://hungarian....aban-8999/

Van egy olyan gyan√ļm, hogy Putyin r√©szese ennek az √°lt√∂rt√©nelmi esem√©nysorozatnak - az √öj Vil√°grend alkalmazottjak√©nt elj√°tsza a r√° ki√≠rt szereppel egy√ľtt j√°r√≥ jelenetet a sz√≠npadon.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum