NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberis??g val??di bib...
- Szavaz??s GERM?ĀNUL, RASS...
- Ir??ni reng??s...
- M??retek az oce??n alatt...

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...
- 780.) Utolsů tŠrgyalŠs...
- 797.) Utolsů ŪrŠs...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Melyik orsz√°g lesz a k√∂vetkez√Ķ "c√©lpont"?
Melyik orsz√°g lesz a k√∂vetkez√Ķ "c√©lpont"?Az ukrajnai p√©lda ragad√≥s lehet, mert kicsit m√°ss√° n√Ķtte ki mag√°t, mint amire Klicsk√≥√©k sz√°m√≠tottak, a neheze m√©g most j√∂n, f√Ķleg a t√∂megek el√©gedetlens√©g√©nek val√≥di okai miatt. Nem biztos, hogy a "hull√°mot" az √Ķ orr√°val meg lehet lovagolni, mert nem az eur√≥pai csatlakoz√°s az igazi probl√©ma Ukrajn√°ban, hanem a m√©rhetetlen vagyonokat √∂sszelopkod√≥-rabol√≥ oligarch√°k orsz√°gkifoszt√°sa √©s a korrupci√≥, ami m√°r t√ļlmutat a kezdeti "forradalmi c√©lkit√Ľz√©seken", amit m√©g az√©rt gener√°lt a nyugat, hogy strat√©giailag gyeng√≠tse az oroszokat, √©s egy√ļttal √°tvegye a fel√ľgyeletet az orosz g√°z √©s olajsz√°ll√≠t√°s eloszt√≥ja felett. Oroszorsz√°g GDP-j√©nek 40%-a ebb√Ķl sz√°rmazik. Ha √∂sszekapcsoljuk az Eur√≥p√°ban, az USA-ban √©s Ukrajn√°ban er√Ķs√∂d√Ķ korrupt politikusok √©s √°llami t√°mogat√°ssal fosztogat√≥k ellen megindult el√©gedetlens√©gi hull√°mokat, j√≥l l√°that√≥, hogy a c√©l ugyanaz, mint a ciprusi bank√∂sszeoml√°s el√Ķid√©z√©s√©n√©l. Ott 188 orosz oligarcha Oroszorsz√°gb√≥l √∂sszelopott vagyona v√°lt k√∂d√©, illetve v√°ndorolt G√∂r√∂gorsz√°gon kereszt√ľl a Goldman-Sachshoz, sok m√°s illet√Ķs√©g√Ľ, t√∂bbek k√∂zt magyarorsz√°gi b√Ľncselekm√©nyekb√Ķl sz√°rmaz√≥ vagyonokkal egy√ľtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-kl√°n m√≥dszeresen kapcsolja ki a nagy hatalm√ļ, m√©g √∂sszefog√°sk√©pes p√©nz√ľgyi rabl√≥band√°kat. Nem a n√©p √©rdek√©ben, hanem az√©rt, hogy az √∂sszerabolt vagyonok bitorl√≥i ne tudjanak √∂sszefogni ellen√ľk, esetleg felfegyverezni nagyobb mag√°nhadseregeket.

Viszont ez csak az √©rem egyik oldala. Nem √°rt levonni a konzekvenci√°kat! Eur√≥pa b√°rmely √°llam√°ban kirobbanthat√≥ hasonl√≥ "felkel√©s" az orsz√°gaikat kifoszt√≥ √©s kirabol√≥ "politikusok" √©s sleppjeik ellen, mert a "korrupci√≥s vil√°granglist√°n" n√©h√°ny eur√≥pai tag√°llam, de Oroszorsz√°g is el√Ķkel√Ķ helyet foglal el, mik√∂zben a hatalmas (fikt√≠v) ad√≥ss√°gterheket tov√°bbra is fizetik az EKB-n, IMF-en, Vil√°gbankon, √°t a b√°seli k√∂zponton kereszt√ľl a FED-nek a v√©delemben rem√©nyked√Ķ rabl√≥korm√°nyok, √©s gyarmati helytart√≥kk√° z√ľllesztett ut√≥d b√°bkorm√°nyok. Az oligarch√°k, bele√©rtve Putyint is, nem lesznek kiv√©telek, b√°r Kadhafit√≥l √©s L√≠bi√°t√≥l elt√©r√Ķen Oroszorsz√°g m√©g megl√©v√Ķ 12 oligarch√°ja (Jelcin idej√©ben is 12 volt, ebb√Ķl 10 zsid√≥), √©s a hatalom Putyin kez√©ben, nem azonos s√ļlycsoport√ļ L√≠bi√°√©val. A vil√°gszerte nem v√©letlen√ľl burj√°nz√≥ korrupci√≥ kitereget√©se b√°rmely korm√°nyt t√©rdre tud k√©nyszer√≠teni, ak√°r az USA-ban, Eur√≥p√°ban, ak√°r az oroszokn√°l, vagy K√≠n√°ban. T√∂k√©letes csapda, zsarol√°si eszk√∂z, √©s lehet√Ķs√©g b√°rki √©s b√°rkik f√©lre√°ll√≠t√°s√°ra. Ezt is "el√Ķre megtervezt√©k"!

A 2010. febru√°rj√°ban kisziv√°rgott EKB-tervezet harmadik pontja a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t √≠rja el√Ķ (az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se √©s a nemzeti korm√°nyok jogk√∂reinek lekorl√°toz√°sa ut√°n, ami m√°r megt√∂rt√©nt). Gorbacsov "peresztrojk√°s √°rul√°sa", vagy ink√°bb ki√°rus√≠t√°s "j√≥l megtervezett folyamat√°nak" gy√ľm√∂lcse be√©rt, b√°r az ukrajnai "ellen√°ll√°st" t√°mogat√≥ NSZK √©s a t√∂bbi eur√≥pai korm√°ny a saj√°t tork√°t nyisz√°lja, mert Ukrajna ut√°n sorra ker√ľlnek a korrupt vezet√©seikkel egy√ľtt. A felkel√©s kirobbant√°s√°hoz csak "gondos el√Ķk√©sz√≠t√©s" √©s sok kapzsi, t√∂bbnyire kaz√°r - esetenk√©nt m√©g zsid√≥ vall√°s√ļ - is kellett, √©s n√©mi hasonsz√Ķr√Ľ, nem kaz√°r √©s nem zsid√≥ kollabor√°ns. A II. Vh.-ban Hitlerrel, a britekkel, az USA-val √©s Kesztner Rezs√Ķvel takar√≠ttatt√°k el a felesleg√ľket a munkat√°borok ut√°np√≥tl√°si vonalainak sz√©tbomb√°z√°s√°val √©s Kesztner "szeg√©ny zsid√≥ nem kell Izraelbe" omin√≥zus jelmondata √©rtelm√©ben. Ez ut√≥bbi biztos, hogy Kesztner nem saj√°t k√ļtf√Ķj√©b√Ķl sz√°rmazott. A katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©se √©rdek√©ben most fokozatosan √©s ir√°ny√≠tottan szabadj√°ra engedik a "politikus tolvajok" elleni haragot, √ļjabb holokausztot l√©trehozva.

Ahogy Orb√°n Putyinhoz d√∂rg√∂l√Ķdzik, jelzi, hogy sejti a sors√°t. Hamarosan Eur√≥pa szerte hasonl√≥ helyzeteket id√©znek el√Ķ, amire az is utal, hogy itthon Orb√°n sem v√©letlen√ľl, vagy csak a v√°laszt√°sok miatt cs√∂kkenti a lakoss√°g kifoszt√°s√°nak m√©rt√©k√©t, de ez sem fog seg√≠teni rajta, ahogy Gyurcs√°ny√©kon √©s a t√∂bbi rabl√≥gyilkoson sem. M√©g akkor sem, ha az utols√≥ v√°laszt√°sukon csal√°ssal ism√©t bejuttatj√°k magukat a Parlamentbe. 2010-ben is csak a szavazatra jogosultak 1/3- szavazott. Mire ide√©r az Ukrajn√°ban elind√≠tott "lavina", t√∂bben fogj√°k kiab√°lni, hogy "akasszuk fel", mint ah√°nyan hagyj√°k, hogy a fej√ľkre sz...janak. Sokszor jeleztem m√°r kor√°bban, hogy egym√°st fogj√°k le√©p√≠teni a sz√ľks√©gtelenn√© v√°lt b√©rencek. Most elj√∂tt az ideje...


A Rothschild-Rockefeller taktika nem rossz (nekik). Ahogy felhizlalt√°k Eur√≥p√°t (bekapcsolva a tejel√©sbe a keleti blokkot is), a "lev√°g√°shoz", beetetve ezzel a kifoszt√°sban r√©sztvev√Ķ moh√≥ kesely√Ľket, meg√°satt√°k vel√ľk a s√≠rjukat is. Egy-egy orsz√°g hal√°ltus√°ja eltart majd n√©h√°ny h√≥napig, kiirtatva a n√©ppel a lelketleneket √©s a lelk√ľket elad√≥kat, √∂sszeugrasztva a betelep√≠tett 70 milli√≥, t√∂bbnyire muszlimot √©s n√©gereket a "befogad√≥kkal, vagy helyi etnikummal", mik√∂zben az ukrajnai Orosz-USA bevonul√°s, az osztozkod√°s m√°r k√ľsz√∂b√∂n √°ll. √Ām Obamba sz√©ke is inog (meg az AIPAC-t√≥l kezdve az USA szen√°tusig, a katonai vezet√Ķket is bele√©rtve mindenki√©), √©s hamarosan Putyinnak is egyre t√∂bb "gondja" lesz, illetve m√°r van, √©s eddig is volt, de m√©g t√∂bb lesz.
Mindenki arra sz√°m√≠tott, az orsz√°grabl√≥k is, hogy el√Ķsz√∂r a n√©p ker√ľl sorra v√°g√≥h√≠don, √©s a rabl√°sb√≥l, lop√°sb√≥l meggazdagod√≥k vezethetik v√©rpadra lakoss√°gukat de a "tervez√Ķk" r√©sz√©r√Ķl logik√°tlan √©s d√Ķres√©g lenne, ha hatalmas er√Ķket megmozgatni k√©pes g√°tl√°stalan rabl√≥gyilkosok t√∂meg√©re t√°maszkodva √©p√≠ten√©k fel hatalmukat. Az ilyen fel√©p√≠tm√©ny kialak√≠t√°s√°ba az eddigi √∂sszes kir√°lys√°g √©s rendszer belebukott. El√Ķsz√∂r mindent meg kell szerezni, hogy a "h√Ľb√©reseket" egym√°ssal lehessen sakkban tartani.

Sajnos sz√°munkra az sem jelent j√≥t, hogy d√ľh√ľnket √©s elkeseredetts√©g√ľnket szabadj√°ra engedhetj√ľk, mert ez is a "terv" r√©sze. Kor√°bban is sokszor jeleztem, hogy az als√≥bb szint√Ľ kifoszt√≥k likvid√°l√°s√°t a lakoss√°gra hagyja a "legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°s". Azoknak a korm√°nyoknak, akiknek van hadserege, ellen√ľk fordul, akiknek nincs, mint Magyarorsz√°gnak sem, alakulni fog, csak nem azok √©rdek√©ben akik eddig is kilopt√°k a lakoss√°g szem√©t, az emberek sz√°j√°b√≥l a falatot, √©s sajnos nem is a lakoss√°g √©rdek√©ben. Most m√©g csak tizedel√©s lesz. A k√∂vetkez√Ķ l√©pcs√Ķ a katonai ir√°ny√≠t√°s alatti t√∂meges megsemmis√≠t√©s, olt√°sok √©s j√°rv√°nyok, g√©nm√≥dos√≠tott √©lelmiszerekkel az "√©lelmiszerhi√°ny" miatti k√ľzdelemre hivatkozva, mik√∂zben nem kell egyetlen atombomb√°nak sem robbannia. Mindezekhez hozz√° fog j√°rulni az eur√≥pai g√°zhi√°ny, az ukrajnai Eur√≥pa fel√© sz√°ll√≠t√≥ orosz g√°zeloszt√≥ manipul√°l√°s√°val, ami beind√≠thatja a p√©nz√ľgyi rendszer, a doll√°r √©s eur√≥ √∂sszeoml√°sa mellett az eur√≥pai, "Arab tavasz" mint√°j√°ra megtervezett l√°tsz√≥lagos k√°oszt.

Ism√©t csak sajnos, Ukrajna osztozkod√°s t√°rgy√°t k√©pezi, amiben nem kis szerepe lesz az USA bels√Ķ probl√©m√°j√°nak megold√°s√°n k√≠v√ľl az orosz tengeri kij√°rat k√©rd√©s√©nek is. Ha Putyin √©s Obama megegyezik, harangoztak az "amerikai forradalomnak", de az eur√≥paiaknak is, mert nincs h√≠r az alaszkai orosz csapatok visszavon√°s√°r√≥l, de a k√≠naiakr√≥l sem. √Ėsszess√©g√©ben, ahogy Kadhafi besp√°jzolt bet√©tei elt√Ľntek, a menek√ľl√Ķ ukr√°n milliomosokat, milli√°rdosokat is megszabad√≠tj√°k lopott vagyonukt√≥l, √©s nem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy visszaker√ľl Ukrajn√°ba. Viszont egyre nagyobb a val√≥sz√≠n√Ľs√©ge egy k√ľlf√∂ldi beavatkoz√°snak, amelyben nem csak orosz-amerikai fegyveres er√Ķk vesznek r√©szt.
Magyarorsz√°g vonatkoz√°s√°ban van mi√©rt agg√≥dni az eddigi √∂sszes korm√°nyz√°sban √©s parlamenti orsz√°gellenes tev√©kenys√©gben r√©sztvev√Ķnek, mert a kialak√≠tott ukrajnai helyzet b√°rhol l√©trej√∂het, m√©g azokban az orsz√°gokban is, akik Ukrajn√°ban sz√≠tott√°k a "l√°zad√°st"...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#61 | Statikus - 2014.03.01. 19:56:59
Gyorsul√≥ban a j√∂v√Ķk√©p kibontakoz√°sa: most j√∂v√∂k a nappalib√≥l, ahol √ľzemel a tv √©s benne Borb√°s Marcsi Raj Tam√°s l√°ny√°val a k√≥ser konyha titkaiba avatja be a gyan√ļtlan g√≥j n√©z√Ķt (pl. a feles√©gemet).

Az √∂sszef√ľgg√©sek: kijevi puccs ut√°n orosz-ukr√°n h√°bor√ļ, mely lek√∂ti az orosz katonai er√Ķ jelent√Ķs r√©sz√©t, mik√∂zben a Merkel-Netanjahu t√°rgyal√°sok aprop√≥j√°n Ir√°non megint sapka van, illetve Sz√≠ri√°n pedig nincs sapka....A kibontakoz√≥ esem√©nyek beind√≠tj√°k a K√°rp√°t-medenc√©be bev√°ndorolni sz√°nd√©koz√≥ izraeli "menek√ľltek" indul√°si inger√©t...A c√©lorsz√°gban pedig el√Ķ kell k√©sz√≠teni az √ļj "haza" √Ķslakosait az "√ļj" civiliz√°ci√≥s szab√°lyok elfogad√°s√°ra √©s betart√°s√°ra, s√Ķt: szeretet√©re!

Ez nekem nem kóser....
#62 | Hegel - 2014.03.01. 20:56:41
Ja az oroszokat lefoglalj√°k hogy Ir√°n sziria szabad pr√©d√°v√° v√°lhass√©k, mik√∂zben a K√°rp√°t medenc√©t betelepitik az uj honfoglal√≥kkal.....mert mi mindig itt voltunk erg√≥ n√°lunk hazaj√∂vetelek voltak ahogy tegnap is a vend√©gs√©gb√Ķl.

Ja minket meg √°tnevelni akarnak majd ahogy a kutyasuliban nem Hegelt hanem engem osztottak ki rendesen hogy a sz√°lk√°ssz√∂r√ľ az √∂rz√Ķv√©d√Ķ vad√°szeb √©s m√°sk√©nt vele b√°nni mint a snacival....B√°√°√°r mindkett√Ķ dajcshund az√©rt most valami afg√°n ag√°rszer√ľt kapunk....elfogad√°silag...
#63 | Hegel - 2014.03.01. 21:00:52
Az√© t√∂bb krd√©s mer√ľl fenn bennem...Putyin mi√©rt volt ilyen nyugodt, vagy csak annak l√°tszott?
Azt√°n vajjon a p√°pa mit is akart t√Ķle..merthogy m√°s vall√°s√ļ l√©v√©n a jezsuita tuti √Ķ hivta... azt√°n hogyan tud kin√°val megszervezni egy norm√°lis v√©delmet merthogy ugy t√ľnik a kesely√ľk medv√©t akarna enni... Sz√≥val???Frown
#64 | Tulok - 2014.03.01. 21:30:58
Gizus! Ukrajna sz√©tszak√≠t√°s√°hoz (Mi√©rt engedtek √°t Ukrajn√°nak t√∂bb mint 20 milli√≥ oroszt? Ennek hossz√ļt√°v√ļ terv "szaga" van!) nem kellett sok. A Timosenko √©s Janukovics m√∂g√∂tt t√∂m√∂r√ľl√Ķ oligarch√°k √≠gy is le√©p√≠t√©sre ker√ľlnek, mert a "jogut√≥d" Nyugat-Ukrajna lesz, am√≠g Kelet-Ukrajna form√°lisan vagy t√©nylegesen az Orosz F√∂der√°ci√≥ al√° fog tartozni, b√°r 1994-es egyezm√©ny Oroszorsz√°gnak is tiltja a beavatkoz√°st, amit indokoltan fel√ľl√≠rhat az orosz lakta ter√ľletek v√©delme. A helyzet olyan mint n√°lunk, annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy itt mindent pr√≥b√°ltak (nagyr√©szt sikeresen) eltitkolni az emberek el√∂l, de "ami k√©sik, nem m√ļlik". Itt is ki fognak teregetni mindent, "fels√Ķbb parancsra", mondjuk a Bilderberg√©re. A "kisember" ezekben a "j√°t√©kokban" val√≥ban csak "eszk√∂z" √©s n√©z√Ķ.
Kérdésedre válaszolva: Putyin nem akarta elrontani az olimpia hangulatát...

Tibi! Az USA v√©lem√©nye szerint Ukrajna seg√≠ts√©g n√©lk√ľl is meg tudja oldani a "v√°ls√°got", vagyis az oligarch√°k lopott p√©nze b√Ķven fedezi a kiad√°sokat, de n√©pi t√°mogat√°s n√©lk√ľl, mivel a "forradalm√°rok" nem Klicsk√≥ mellett, hanem a korrupci√≥ ellen l√°zadtak fel. Az IMF-hitel sem javasolt, csak a v√°laszt√°sok ut√°n. Dmitrij Trenin ezredes, a moszkvai Camegie K√∂zpont vezet√Ķje (vezet√Ķ k√ľlpolitikai szak√©rt√Ķ) v√©lem√©nye szerint "ideg h√°bor√ļr√≥l" lehet besz√©lni. V√©geredm√©nyben a Kr√≠m-f√©lsziget az orosz c√©l, amit kem√©nyen √©s gyorsan megszereznek, mint III. S√°ndor c√°r idej√©ben, de ebb√Ķl nem val√≥sz√≠n√Ľ, hogy lesz kr√≠mi h√°bor√ļ. Az √°llig felfegyverzett "udvarias emberek" am√ļgy is fenntartj√°k a rendet a Kr√≠mben, de nem kell agg√≥dniuk, mert 150 ezer orosz katona √°ll k√©szenl√©tben a hat√°ron, √©s Ukrajna sem az EU-nak, sem a NATO-nak nem tagja. A kr√≠mi n√©pszavaz√°s pedig eld√∂nti a k√©rd√©st.

Ami pedig az "√ļj honfoglal√≥kat" illeti, nem hinn√©m, hogy olyan nagy kedvvel j√∂nn√©nek a "medve sz√°j√°ba", mert az l√°that√≥an √©hes...
Nincs eld√∂ntve, hogy Nyugat-Ukrajna mik√©nt lesz felhaszn√°lva a "nemzetis√©gi k√©rd√©sekben", de az EU hirtelen j√∂tt kisebbs√©gi √©rdekl√Ķd√©se sem v√©letlen.

Nem csak a Közel-Kelet mocorog. Korrupciós botrány borzolja a kedélyeket Törökországban is. Erdogan is sáros, de melyik politikus nem? Ahogy Venezuelában is ölik egymást amerikai noszogatásra, kihasználva, hogy az oroszoknál más prioritásokat állítottak fel.
#65 | Renegat - 2014.03.02. 03:00:30
A két felforgató AngloCionista, Oblama és McKáin álszent módon elkezdtek aggódni Putyin határozott fellépése miatt.Irakról, Líbiáról, Szíriáról, Afganisztánról, Venezueláról mélyen hallgatnak.

"Az orosz szen√°tus t√°mogatta Putyin k√©r√©s√©t, hogy csapatokat k√ľldhessen Ukrajn√°ba, szovjet(?) forgat√≥k√∂nyv szerint. Mi nem akarunk hidegh√°bor√ļt, de √ļgy t√Ľnik, Putyin ezt akarja" - √≠rta az ellenz√©ki szen√°tor, az amerikai kongresszus fels√Ķh√°z√°nak befoly√°sos tagja.

Az arizonai politikus szombati nyilatkozat√°ban azt √≠rta, m√©lyen agg√≥dik amiatt, hogy "Oroszorsz√°g folyamatban lev√Ķ kr√≠mi katonai intervenci√≥ja hamarosan ki fog terjedni Kelet-Ukrajn√°ra".

http://ujszo.com/...borut-akar

http://ujszo.com/...an-haderot

http://www.youtub...#t=2703477

http://propeller....-ukrajnaba
#66 | Renegat - 2014.03.02. 16:32:49
Oroszorsz√°g k√∂zvetlen √©rdekv√©delmi szf√©r√°j√°t √©s biztons√°gi z√≥n√°it s√©rtett√©k meg Cion√©k az ukrajnai felforgat√°ssal s ez s√ļlyoss√°g√°val az 1962-es Kubai rak√©tav√°ls√°ggal egyen√©rt√©k√Ľ agresszi√≥nak sz√°m√≠t, de most Oroszorsz√°g ir√°ny√°ban.
Az oroszok meg sem fognak √°llni Kievig:

http://rt.com/fil.../ukr10.jpg

http://rt.com/new...otest-365/

Az U130 Hetyman Szahajdacsnij az Ukr√°n Haditenger√©szet 1135.5 Nyerej t√≠pus√ļ fregattja, -az illegitim Kievi korm√°ny parancsait megtagadva- mint az Ukr√°n flotta z√°szl√≥shaj√≥ja-, parancsnok√°val √©s leg√©nys√©g√©vel egy√ľtt √°t√°llt az oroszokhoz. Andrei Tarasov altengernagy parancsnok felh√ļzta a Szent Andr√°s lobog√≥t √©s elindult Szevasztopol fel√©, hogy csatlakozzon az orosz flott√°hoz.

http://rt.com/new...otest-389/

http://www.google...5784659166
#67 | Renegat - 2014.03.03. 11:33:09
Hogy mik vannak...?!Nem gondoltam volna!Egy kis kuriózum "a másik oldalról":
(Egy IDF √ľgyn√∂k √©lete v√©g√©ig IDF √ľgyn√∂k marad, ak√°rhol is van.K√∂telezik r√°.)

http://www.szomba...loi-kozott

http://www.ibtime...up-1436865
#68 | Statikus - 2014.03.03. 19:49:24
#68 Renegat

Az els√Ķ linked k√ľl√∂n√∂sen √©rdekes - a kapcsol√≥d√≥ hozz√°sz√≥l√°sok m√©g ink√°bb!

Sejtettem, hogy az ukrajnai puccs hátterében vannak még ismeretlen momentumok.
Most olvastam valahol, hogy K√≠na √≥ri√°si term√Ķf√∂ld ter√ľleteket akart b√©rbe venni az ukr√°nokt√≥l - amire val√≥sz√≠n√Ľleg r√∂videsen sor is ker√ľlt volna, ha...
Teh√°t pl. ez√©rt is v√°lt s√ľrget√Ķv√© a kijevi Majdan-buli a "nyugat" sz√°m√°ra: gondolok itt pl. a Monsanto GMO-s terveire. (Az id√Ķz√≠t√©s pedig a t√©li olimpia miatt √©rthet√Ķ...)

Tegnap a vejem megk√©rdezte t√Ķlem, hogy szerintem lesz-e h√°bor√ļ? Ez az√©rt √©rdekes, mert m√°sf√©l √©vvel ezel√Ķtt, az unok√°m sz√ľlet√©sekor √∂sszek√ľl√∂nb√∂zt√ľnk az akkori t√∂r√∂k-sz√≠r hat√°rvillong√°sokb√≥l felt√©telezett vil√°gh√°bor√ļs j√≥slatom miatt. Az√≥ta nem politiz√°ltam vele... Most alig tudtam kezelni a helyzetet, hiszen m√°sf√©l √©v hallgat√°sa csal√°don bel√ľl igen megterhel√Ķ idegileg....

Persze fogalmam sincs, hogy lesz-e h√°bor√ļ, de a val√≥sz√≠n√Ľs√©ge nagyobb, mint b√°rmikor.

Visszat√©rve K√≠na hozz√°√°ll√°s√°hoz az Ukrajn√°ban kialakult helyzethez: j√≥l l√°tszik, ahogy Oroszorsz√°ggal kar√∂ltve igen impoz√°ns vil√°gpolitikai taktik√°z√°st folytat. Csak √ļgy bejelentette, hogy felsz√≥l√≠tja Amerik√°t √°llamad√≥ss√°ga t√∂rleszt√©s√©re vele (K√≠n√°val) szemben, de ezt nem WC-pap√≠rnak tekintett doll√°rban k√©ri, hanem aranyban! Ez a ny√ļl-szindr√≥ma bokorilag: gyakorlatilag r√°k√©rdezett a tabura: hova lett a vil√°g aranya?
Egy√©bk√©nt ezt feszegeti - t√∂bbek k√∂z√∂tt - Szesz√°k Gyula is a leg√ļjabb √≠r√°s√°ban (az Isten √°ltal becsukott szemmel kiv√°lasztottak mentalit√°s√°t elemezve).

Azt hiszem, t√∂rt√©nelmi a helyzet - Putyin vagy igaz orosz l√©lekkel, vagy annak √°lc√°zott h√°tt√©rhatalmi attit√Ľddel bedobott a ventil√°torba egy kis nem oda val√≥ anyagot....

K√∂zben v√©rszagra gy√Ľl az √©ji vad: Lengyelorsz√°g √©s Rom√°nia egyar√°nt ter√ľleti ig√©nyt jelentett be (vagy legal√°bb is fogalmazott meg) Ukrajn√°val szemben.
Oroszorsz√°g nem ilyen tesze-tosza: ter√ľleti ig√©nyt foganatos√≠tott.

Természetesen fogalmam sincs, hogy mi lesz a helyzet végkimenetele. Ha ALBERT PIKE programjára gondolok, akkor itt az ideje: a 100 év az idén letelik..
#69 | Renegat - 2014.03.04. 15:01:20
Meglep√Ķ, a f√Ķsodrat√ļ m√©di√°kban elhallgatott -de meg nem er√Ķs√≠tett- h√≠r:

"S√ĀRGA V√ČSZJELZ√ČS az ukrajnai helyzet miatt.

2014 m√°rcius 1.-i megj: Ma √©jjel egy Kijevb√∂l √©rkezett amerikai (?) kommand√≥ megpr√≥b√°lta elfoglalni a kr√≠mi bel√ľgyminiszt√©rium √©p√ľlet√©t, de az orosz k√ľl√∂nleges alakulatok legy√∂zt√©k √∂ket. Az orosz sajt√≥ √ļgy sz√°molt be a dologr√≥l, hogy: "ismeretlen fegyveresek" megpr√≥b√°lt√°k elfoglalni a kr√≠mi bel√ľgyminiszt√©riumot."

http://www.pokolr...m/content/

http://rt.com/new...unmen-344/
#70 | Statikus - 2014.03.05. 18:18:17
A lehallgatott beszélgetés nagy bomba lehet

"Egyre ink√°bb nyilv√°nval√≥, hogy az orvl√∂v√©szek m√∂g√∂tt nem Janukovics √°llt, hanem valaki az √ļj koal√≠ci√≥b√≥l." - mondta Catherine Ashtonnak az √©szt k√ľl√ľgyminszter annak a telefonbesz√©lget√©snek a sor√°n, amelyet a m√©g Janukovicshoz h√Ľ er√Ķk hallgattak le. Urmas Paet szerint k√ľl√∂n√∂sen aggaszt√≥, hogy az akkor m√°r hatalomra k√©sz√ľl√Ķ ellenz√©k jelezte, hogy ebben az √ľgyben nem k√≠v√°nnak vizsg√°l√≥dni. "√Črdekes, folytassa" - mondta az EU k√ľl √©s biztons√°gpolitikai f√Ķbiztosa. Paet arr√≥l is besz√°molt, hogy a t√ľntet√©sen nagy elismer√©st szerzett Olga Bogomolec f√Ķorvos olyan bizony√≠t√©kokat mutatott be, amelyek igazolt√°k, hogy a rend√Ķr√∂ket √©s a t√ľntet√Ķket ugyanolyan fegyverekkel l√Ķtt√©k le, v√©lhet√Ķen ugyanazok az emberek.
Paet szerint a nyomoz√°s hi√°nya azonnal diszkredit√°lja az √ļj vezet√©st.

A besz√©lget√©s nagy r√©sze Paet benyom√°s√°r√≥l sz√≥lt, arr√≥l, hogyan viszonyulnak az emberek az √ļj koal√≠ci√≥hoz, amelyre sokan bizalmatlanul tekintenek. Ashton pedig elmondta, hogy az emberek val√≥ban v√°ltoz√°st akarnak Ukrajn√°ban √©s az √ļj vezet√©s nem teheti kiz√°r√≥lag a Majdan t√ľntet√Ķire √©p√≠tve. "Ha csak barok√°dokat √©p√≠tenek, akkor nem tudunk p√©nz√ľgyi seg√≠ts√©get ny√ļjtani, hiszen nek√ľnk partnerekre van sz√ľks√©g√ľnk" - mes√©lte Ashton Paetnek, hogy mit mondott az ellenz√©k vezet√Ķinek."

http://index.hu/k...eptereket/

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum