Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Melyik ország lesz a következő "célpont"?
Melyik ország lesz a következő "célpont"?Az ukrajnai példa ragadós lehet, mert kicsit mássá nőtte ki magát, mint amire Klicskóék számítottak, a neheze még most jön, főleg a tömegek elégedetlenségének valódi okai miatt. Nem biztos, hogy a "hullámot" az ő orrával meg lehet lovagolni, mert nem az európai csatlakozás az igazi probléma Ukrajnában, hanem a mérhetetlen vagyonokat összelopkodó-raboló oligarchák országkifosztása és a korrupció, ami már túlmutat a kezdeti "forradalmi célkitűzéseken", amit még azért generált a nyugat, hogy stratégiailag gyengítse az oroszokat, és egyúttal átvegye a felügyeletet az orosz gáz és olajszállítás elosztója felett. Oroszország GDP-jének 40%-a ebből származik. Ha összekapcsoljuk az Európában, az USA-ban és Ukrajnában erősödő korrupt politikusok és állami támogatással fosztogatók ellen megindult elégedetlenségi hullámokat, jól látható, hogy a cél ugyanaz, mint a ciprusi bankösszeomlás előidézésénél. Ott 188 orosz oligarcha Oroszországból összelopott vagyona vált ködé, illetve vándorolt Görögországon keresztül a Goldman-Sachshoz, sok más illetőségű, többek közt magyarországi bűncselekményekből származó vagyonokkal együtt. A Rothschild-Rockefeller gengszter-klán módszeresen kapcsolja ki a nagy hatalmú, még összefogásképes pénzügyi rablóbandákat. Nem a nép érdekében, hanem azért, hogy az összerabolt vagyonok bitorlói ne tudjanak összefogni ellenük, esetleg felfegyverezni nagyobb magánhadseregeket.

Viszont ez csak az érem egyik oldala. Nem árt levonni a konzekvenciákat! Európa bármely államában kirobbantható hasonló "felkelés" az országaikat kifosztó és kiraboló "politikusok" és sleppjeik ellen, mert a "korrupciós világranglistán" néhány európai tagállam, de Oroszország is előkelő helyet foglal el, miközben a hatalmas (fiktív) adósságterheket továbbra is fizetik az EKB-n, IMF-en, Világbankon, át a báseli központon keresztül a FED-nek a védelemben reménykedő rablókormányok, és gyarmati helytartókká züllesztett utód bábkormányok. Az oligarchák, beleértve Putyint is, nem lesznek kivételek, bár Kadhafitól és Líbiától eltérően Oroszország még meglévő 12 oligarchája (Jelcin idejében is 12 volt, ebből 10 zsidó), és a hatalom Putyin kezében, nem azonos súlycsoportú Líbiáéval. A világszerte nem véletlenül burjánzó korrupció kiteregetése bármely kormányt térdre tud kényszeríteni, akár az USA-ban, Európában, akár az oroszoknál, vagy Kínában. Tökéletes csapda, zsarolási eszköz, és lehetőség bárki és bárkik félreállítására. Ezt is "előre megtervezték"!

A 2010. februárjában kiszivárgott EKB-tervezet harmadik pontja a katonai irányítás bevezetését írja elő (az európai gazdaságok leépítése és a nemzeti kormányok jogköreinek lekorlátozása után, ami már megtörtént). Gorbacsov "peresztrojkás árulása", vagy inkább kiárusítás "jól megtervezett folyamatának" gyümölcse beért, bár az ukrajnai "ellenállást" támogató NSZK és a többi európai kormány a saját torkát nyiszálja, mert Ukrajna után sorra kerülnek a korrupt vezetéseikkel együtt. A felkelés kirobbantásához csak "gondos előkészítés" és sok kapzsi, többnyire kazár - esetenként még zsidó vallású - is kellett, és némi hasonszőrű, nem kazár és nem zsidó kollaboráns. A II. Vh.-ban Hitlerrel, a britekkel, az USA-val és Kesztner Rezsővel takaríttatták el a feleslegüket a munkatáborok utánpótlási vonalainak szétbombázásával és Kesztner "szegény zsidó nem kell Izraelbe" ominózus jelmondata értelmében. Ez utóbbi biztos, hogy Kesztner nem saját kútfőjéből származott. A katonai irányítás bevezetése érdekében most fokozatosan és irányítottan szabadjára engedik a "politikus tolvajok" elleni haragot, újabb holokausztot létrehozva.

Ahogy Orbán Putyinhoz dörgölődzik, jelzi, hogy sejti a sorsát. Hamarosan Európa szerte hasonló helyzeteket idéznek elő, amire az is utal, hogy itthon Orbán sem véletlenül, vagy csak a választások miatt csökkenti a lakosság kifosztásának mértékét, de ez sem fog segíteni rajta, ahogy Gyurcsányékon és a többi rablógyilkoson sem. Még akkor sem, ha az utolsó választásukon csalással ismét bejuttatják magukat a Parlamentbe. 2010-ben is csak a szavazatra jogosultak 1/3- szavazott. Mire ideér az Ukrajnában elindított "lavina", többen fogják kiabálni, hogy "akasszuk fel", mint ahányan hagyják, hogy a fejükre sz...janak. Sokszor jeleztem már korábban, hogy egymást fogják leépíteni a szükségtelenné vált bérencek. Most eljött az ideje...


A Rothschild-Rockefeller taktika nem rossz (nekik). Ahogy felhizlalták Európát (bekapcsolva a tejelésbe a keleti blokkot is), a "levágáshoz", beetetve ezzel a kifosztásban résztvevő mohó keselyűket, megásatták velük a sírjukat is. Egy-egy ország haláltusája eltart majd néhány hónapig, kiirtatva a néppel a lelketleneket és a lelküket eladókat, összeugrasztva a betelepített 70 millió, többnyire muszlimot és négereket a "befogadókkal, vagy helyi etnikummal", miközben az ukrajnai Orosz-USA bevonulás, az osztozkodás már küszöbön áll. Ám Obamba széke is inog (meg az AIPAC-tól kezdve az USA szenátusig, a katonai vezetőket is beleértve mindenkié), és hamarosan Putyinnak is egyre több "gondja" lesz, illetve már van, és eddig is volt, de még több lesz.
Mindenki arra számított, az országrablók is, hogy először a nép kerül sorra vágóhídon, és a rablásból, lopásból meggazdagodók vezethetik vérpadra lakosságukat de a "tervezők" részéről logikátlan és dőreség lenne, ha hatalmas erőket megmozgatni képes gátlástalan rablógyilkosok tömegére támaszkodva építenék fel hatalmukat. Az ilyen felépítmény kialakításába az eddigi összes királyság és rendszer belebukott. Először mindent meg kell szerezni, hogy a "hűbéreseket" egymással lehessen sakkban tartani.

Sajnos számunkra az sem jelent jót, hogy dühünket és elkeseredettségünket szabadjára engedhetjük, mert ez is a "terv" része. Korábban is sokszor jeleztem, hogy az alsóbb szintű kifosztók likvidálását a lakosságra hagyja a "legfelsőbb irányítás". Azoknak a kormányoknak, akiknek van hadserege, ellenük fordul, akiknek nincs, mint Magyarországnak sem, alakulni fog, csak nem azok érdekében akik eddig is kilopták a lakosság szemét, az emberek szájából a falatot, és sajnos nem is a lakosság érdekében. Most még csak tizedelés lesz. A következő lépcső a katonai irányítás alatti tömeges megsemmisítés, oltások és járványok, génmódosított élelmiszerekkel az "élelmiszerhiány" miatti küzdelemre hivatkozva, miközben nem kell egyetlen atombombának sem robbannia. Mindezekhez hozzá fog járulni az európai gázhiány, az ukrajnai Európa felé szállító orosz gázelosztó manipulálásával, ami beindíthatja a pénzügyi rendszer, a dollár és euró összeomlása mellett az európai, "Arab tavasz" mintájára megtervezett látszólagos káoszt.

Ismét csak sajnos, Ukrajna osztozkodás tárgyát képezi, amiben nem kis szerepe lesz az USA belső problémájának megoldásán kívül az orosz tengeri kijárat kérdésének is. Ha Putyin és Obama megegyezik, harangoztak az "amerikai forradalomnak", de az európaiaknak is, mert nincs hír az alaszkai orosz csapatok visszavonásáról, de a kínaiakról sem. Összességében, ahogy Kadhafi bespájzolt betétei eltűntek, a menekülő ukrán milliomosokat, milliárdosokat is megszabadítják lopott vagyonuktól, és nem valószínű, hogy visszakerül Ukrajnába. Viszont egyre nagyobb a valószínűsége egy külföldi beavatkozásnak, amelyben nem csak orosz-amerikai fegyveres erők vesznek részt.
Magyarország vonatkozásában van miért aggódni az eddigi összes kormányzásban és parlamenti országellenes tevékenységben résztvevőnek, mert a kialakított ukrajnai helyzet bárhol létrejöhet, még azokban az országokban is, akik Ukrajnában szították a "lázadást"...

/Tulok/

  Hozzászólások
#61 | Statikus - 2014.03.01. 19:56:59
Gyorsulóban a jövőkép kibontakozása: most jövök a nappaliból, ahol üzemel a tv és benne Borbás Marcsi Raj Tamás lányával a kóser konyha titkaiba avatja be a gyanútlan gój nézőt (pl. a feleségemet).

Az összefüggések: kijevi puccs után orosz-ukrán háború, mely leköti az orosz katonai erő jelentős részét, miközben a Merkel-Netanjahu tárgyalások apropóján Iránon megint sapka van, illetve Szírián pedig nincs sapka....A kibontakozó események beindítják a Kárpát-medencébe bevándorolni szándékozó izraeli "menekültek" indulási ingerét...A célországban pedig elő kell készíteni az új "haza" őslakosait az "új" civilizációs szabályok elfogadására és betartására, sőt: szeretetére!

Ez nekem nem kóser....
#62 | Hegel - 2014.03.01. 20:56:41
Ja az oroszokat lefoglalják hogy Irán sziria szabad prédává válhassék, miközben a Kárpát medencét betelepitik az uj honfoglalókkal.....mert mi mindig itt voltunk ergó nálunk hazajövetelek voltak ahogy tegnap is a vendégségből.

Ja minket meg átnevelni akarnak majd ahogy a kutyasuliban nem Hegelt hanem engem osztottak ki rendesen hogy a szálkásszörü az örzővédő vadászeb és másként vele bánni mint a snacival....Bááár mindkettő dajcshund azért most valami afgán agárszerüt kapunk....elfogadásilag...
#63 | Hegel - 2014.03.01. 21:00:52
Azé több krdés merül fenn bennem...Putyin miért volt ilyen nyugodt, vagy csak annak látszott?
Aztán vajjon a pápa mit is akart tőle..merthogy más vallású lévén a jezsuita tuti ő hivta... aztán hogyan tud kinával megszervezni egy normális védelmet merthogy ugy tünik a keselyük medvét akarna enni... Szóval???Frown
#64 | Tulok - 2014.03.01. 21:30:58
Gizus! Ukrajna szétszakításához (Miért engedtek át Ukrajnának több mint 20 millió oroszt? Ennek hosszútávú terv "szaga" van!) nem kellett sok. A Timosenko és Janukovics mögött tömörülő oligarchák így is leépítésre kerülnek, mert a "jogutód" Nyugat-Ukrajna lesz, amíg Kelet-Ukrajna formálisan vagy ténylegesen az Orosz Föderáció alá fog tartozni, bár 1994-es egyezmény Oroszországnak is tiltja a beavatkozást, amit indokoltan felülírhat az orosz lakta területek védelme. A helyzet olyan mint nálunk, annyi különbséggel, hogy itt mindent próbáltak (nagyrészt sikeresen) eltitkolni az emberek elöl, de "ami késik, nem múlik". Itt is ki fognak teregetni mindent, "felsőbb parancsra", mondjuk a Bilderbergére. A "kisember" ezekben a "játékokban" valóban csak "eszköz" és néző.
Kérdésedre válaszolva: Putyin nem akarta elrontani az olimpia hangulatát...

Tibi! Az USA véleménye szerint Ukrajna segítség nélkül is meg tudja oldani a "válságot", vagyis az oligarchák lopott pénze bőven fedezi a kiadásokat, de népi támogatás nélkül, mivel a "forradalmárok" nem Klicskó mellett, hanem a korrupció ellen lázadtak fel. Az IMF-hitel sem javasolt, csak a választások után. Dmitrij Trenin ezredes, a moszkvai Camegie Központ vezetője (vezető külpolitikai szakértő) véleménye szerint "ideg háborúról" lehet beszélni. Végeredményben a Krím-félsziget az orosz cél, amit keményen és gyorsan megszereznek, mint III. Sándor cár idejében, de ebből nem valószínű, hogy lesz krími háború. Az állig felfegyverzett "udvarias emberek" amúgy is fenntartják a rendet a Krímben, de nem kell aggódniuk, mert 150 ezer orosz katona áll készenlétben a határon, és Ukrajna sem az EU-nak, sem a NATO-nak nem tagja. A krími népszavazás pedig eldönti a kérdést.

Ami pedig az "új honfoglalókat" illeti, nem hinném, hogy olyan nagy kedvvel jönnének a "medve szájába", mert az láthatóan éhes...
Nincs eldöntve, hogy Nyugat-Ukrajna miként lesz felhasználva a "nemzetiségi kérdésekben", de az EU hirtelen jött kisebbségi érdeklődése sem véletlen.

Nem csak a Közel-Kelet mocorog. Korrupciós botrány borzolja a kedélyeket Törökországban is. Erdogan is sáros, de melyik politikus nem? Ahogy Venezuelában is ölik egymást amerikai noszogatásra, kihasználva, hogy az oroszoknál más prioritásokat állítottak fel.
#65 | Renegat - 2014.03.02. 03:00:30
A két felforgató AngloCionista, Oblama és McKáin álszent módon elkezdtek aggódni Putyin határozott fellépése miatt.Irakról, Líbiáról, Szíriáról, Afganisztánról, Venezueláról mélyen hallgatnak.

"Az orosz szenátus támogatta Putyin kérését, hogy csapatokat küldhessen Ukrajnába, szovjet(?) forgatókönyv szerint. Mi nem akarunk hidegháborút, de úgy tűnik, Putyin ezt akarja" - írta az ellenzéki szenátor, az amerikai kongresszus felsőházának befolyásos tagja.

Az arizonai politikus szombati nyilatkozatában azt írta, mélyen aggódik amiatt, hogy "Oroszország folyamatban levő krími katonai intervenciója hamarosan ki fog terjedni Kelet-Ukrajnára".

http://ujszo.com/...borut-akar

http://ujszo.com/...an-haderot

http://www.youtub...#t=2703477

http://propeller....-ukrajnaba
#66 | Renegat - 2014.03.02. 16:32:49
Oroszország közvetlen érdekvédelmi szféráját és biztonsági zónáit sértették meg Cionék az ukrajnai felforgatással s ez súlyosságával az 1962-es Kubai rakétaválsággal egyenértékű agressziónak számít, de most Oroszország irányában.
Az oroszok meg sem fognak állni Kievig:

http://rt.com/fil.../ukr10.jpg

http://rt.com/new...otest-365/

Az U130 Hetyman Szahajdacsnij az Ukrán Haditengerészet 1135.5 Nyerej típusú fregattja, -az illegitim Kievi kormány parancsait megtagadva- mint az Ukrán flotta zászlóshajója-, parancsnokával és legénységével együtt átállt az oroszokhoz. Andrei Tarasov altengernagy parancsnok felhúzta a Szent András lobogót és elindult Szevasztopol felé, hogy csatlakozzon az orosz flottához.

http://rt.com/new...otest-389/

http://www.google...5784659166
#67 | Renegat - 2014.03.03. 11:33:09
Hogy mik vannak...?!Nem gondoltam volna!Egy kis kuriózum "a másik oldalról":
(Egy IDF ügynök élete végéig IDF ügynök marad, akárhol is van.Kötelezik rá.)

http://www.szomba...loi-kozott

http://www.ibtime...up-1436865
#68 | Statikus - 2014.03.03. 19:49:24
#68 Renegat

Az első linked különösen érdekes - a kapcsolódó hozzászólások még inkább!

Sejtettem, hogy az ukrajnai puccs hátterében vannak még ismeretlen momentumok.
Most olvastam valahol, hogy Kína óriási termőföld területeket akart bérbe venni az ukránoktól - amire valószínűleg rövidesen sor is került volna, ha...
Tehát pl. ezért is vált sürgetővé a kijevi Majdan-buli a "nyugat" számára: gondolok itt pl. a Monsanto GMO-s terveire. (Az időzítés pedig a téli olimpia miatt érthető...)

Tegnap a vejem megkérdezte tőlem, hogy szerintem lesz-e háború? Ez azért érdekes, mert másfél évvel ezelőtt, az unokám születésekor összekülönböztünk az akkori török-szír határvillongásokból feltételezett világháborús jóslatom miatt. Azóta nem politizáltam vele... Most alig tudtam kezelni a helyzetet, hiszen másfél év hallgatása családon belül igen megterhelő idegileg....

Persze fogalmam sincs, hogy lesz-e háború, de a valószínűsége nagyobb, mint bármikor.

Visszatérve Kína hozzáállásához az Ukrajnában kialakult helyzethez: jól látszik, ahogy Oroszországgal karöltve igen impozáns világpolitikai taktikázást folytat. Csak úgy bejelentette, hogy felszólítja Amerikát államadóssága törlesztésére vele (Kínával) szemben, de ezt nem WC-papírnak tekintett dollárban kéri, hanem aranyban! Ez a nyúl-szindróma bokorilag: gyakorlatilag rákérdezett a tabura: hova lett a világ aranya?
Egyébként ezt feszegeti - többek között - Szeszák Gyula is a legújabb írásában (az Isten által becsukott szemmel kiválasztottak mentalitását elemezve).

Azt hiszem, történelmi a helyzet - Putyin vagy igaz orosz lélekkel, vagy annak álcázott háttérhatalmi attitűddel bedobott a ventilátorba egy kis nem oda való anyagot....

Közben vérszagra gyűl az éji vad: Lengyelország és Románia egyaránt területi igényt jelentett be (vagy legalább is fogalmazott meg) Ukrajnával szemben.
Oroszország nem ilyen tesze-tosza: területi igényt foganatosított.

Természetesen fogalmam sincs, hogy mi lesz a helyzet végkimenetele. Ha ALBERT PIKE programjára gondolok, akkor itt az ideje: a 100 év az idén letelik..
#69 | Renegat - 2014.03.04. 15:01:20
Meglepő, a fősodratú médiákban elhallgatott -de meg nem erősített- hír:

"SÁRGA VÉSZJELZÉS az ukrajnai helyzet miatt.

2014 március 1.-i megj: Ma éjjel egy Kijevböl érkezett amerikai (?) kommandó megpróbálta elfoglalni a krími belügyminisztérium épületét, de az orosz különleges alakulatok legyözték öket. Az orosz sajtó úgy számolt be a dologról, hogy: "ismeretlen fegyveresek" megpróbálták elfoglalni a krími belügyminisztériumot."

http://www.pokolr...m/content/

http://rt.com/new...unmen-344/
#70 | Statikus - 2014.03.05. 18:18:17
A lehallgatott beszélgetés nagy bomba lehet

"Egyre inkább nyilvánvaló, hogy az orvlövészek mögött nem Janukovics állt, hanem valaki az új koalícióból." - mondta Catherine Ashtonnak az észt külügyminszter annak a telefonbeszélgetésnek a során, amelyet a még Janukovicshoz hű erők hallgattak le. Urmas Paet szerint különösen aggasztó, hogy az akkor már hatalomra készülő ellenzék jelezte, hogy ebben az ügyben nem kívánnak vizsgálódni. "Érdekes, folytassa" - mondta az EU kül és biztonságpolitikai főbiztosa. Paet arról is beszámolt, hogy a tüntetésen nagy elismerést szerzett Olga Bogomolec főorvos olyan bizonyítékokat mutatott be, amelyek igazolták, hogy a rendőröket és a tüntetőket ugyanolyan fegyverekkel lőtték le, vélhetően ugyanazok az emberek.
Paet szerint a nyomozás hiánya azonnal diszkreditálja az új vezetést.

A beszélgetés nagy része Paet benyomásáról szólt, arról, hogyan viszonyulnak az emberek az új koalícióhoz, amelyre sokan bizalmatlanul tekintenek. Ashton pedig elmondta, hogy az emberek valóban változást akarnak Ukrajnában és az új vezetés nem teheti kizárólag a Majdan tüntetőire építve. "Ha csak barokádokat építenek, akkor nem tudunk pénzügyi segítséget nyújtani, hiszen nekünk partnerekre van szükségünk" - mesélte Ashton Paetnek, hogy mit mondott az ellenzék vezetőinek."

http://index.hu/k...eptereket/

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum