NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Armageddon az √∂r√∂k vil√°goss√°ghoz...
Armageddon az √∂r√∂k vil√°goss√°ghoz...A z√Ľrzavaros ukrajnai helyzet sokakban v√°lt ki indokolatlanul kis m√©rt√©k√Ľ, vagy f√©lelemt√Ķl vez√©relt, t√ļllihegett reakci√≥kat, de mindig el√Ķt√©rbe nyomakodik a k√©rd√©s, kiknek milyen haszna sz√°rmazik az ukrajnai v√°ls√°gb√≥l? Mi√©rt √°ll √©rdek√©ben az USA-nak, Izraelnek, Sorosnak, Merkelnek, K√≠n√°nak √©s Putyinnak, hogy a nemzetk√∂zi helyzet - ronda kifejez√©ssel √©lve - eszkal√°l√≥djon? Mert, hogy kiknek okoz k√°rt, √©s kiknek fog m√©g, nem neh√©z kital√°lni. Az el√Ķbbivel kapcsolatban c√©lszer√Ľ egy kicsit a m√ļltba "r√©vedni", vagyis Eur√≥pa √©s a Szovjetuni√≥ √ļjrafeloszt√°s√°n√°l kezdeni az "aknakeres√©st", mivel Trianont√≥l a Szovjetuni√≥ felboml√°s√°ig olyan hat√°r, nemzetis√©gi √©s vall√°si konfliktusok el√Ķre tervezett lehet√Ķs√©geit √©p√≠tett√©k be a sz√©tdarabol√°ssal, amelyekr√Ķl csak a "tervez√Ķk" √©s a beavatottak tudhattak. K√∂zel-Kelet, Afrika √©s a T√°vol-Kelet csak√ļgy r√©sze ennek, mint ahogy D√©l-Amerika is. A "k√©plet" nem olyan bonyolult, mint amennyire sokan hiszik.Val√≥j√°ban primit√≠ven egyszer√Ľ, csak nem a r√©szletekben kell keresni az alapgondolatokat, hanem azt kell l√°tni, hogy mennyire egyszer√Ľ az alaps√©ma vonalvezet√©se.

A szt√°linista kommunizmus jegy√©ben l√©trehozott Szovjetuni√≥, a Habsburg Birodalom sz√©tszed√©se, Trianon lecsonkolt Magyarorsz√°ga, majd N√©metorsz√°g felsz√°mol√°sa, √©s Gorbacsov peresztrojk√°ja ugyanazt a "tervet" szolg√°lta, amit h√≠vhatn√°nk "angolsz√°sz misszi√≥nak" is (nem a Brown-f√©l√©r√Ķl van sz√≥, hanem err√Ķl: Link), √©s ide kell sorolni az Eur√≥pai Uni√≥ l√©trehoz√°s√°t, valamint az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett 70 milli√≥ - f√Ķleg muszlim - √©s a tervezett 50 milli√≥ n√©ger betelep√≠t√©si k√©rd√©s√©t is. A Bernard Lewis terv √©s Yinon terv √∂sszege √©s c√©lja is ugyanaz, szervesen kapcsol√≥dik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettekhez (Link).


A kommunizmus megoszt√≥ √©s "tag√°llamai" egym√°st fenyeget√Ķ terrorja "sikeres tesztnek" bizonyult. A l√°zad√≥ "tagk√∂zt√°rsas√°gok" lever√©se, egym√°ssal t√∂rt√©n√Ķ leveret√©se, megmutatta az utat egy olyan vil√°grendszer fel√©, amelyik a megoszt√°sra √©p√ľl. A nemzetek feldarabol√°sai id√Ķz√≠tett bombak√©nt ker√ľltek a "terv rendszer√©be", ahogy az er√Ķs nemzet√°llamok leig√°z√°sa is. N√©metorsz√°g m√°r nem l√©tezik. Az oka el√©g egy√©rtelm√Ľ, ha valaki ismeri az ENSZ megb√≠zat√°s√°nak lej√°rta felt√©teleit. Megbizat√°suk megsz√Ľnik, ha az USA b√©k√©t k√∂t N√©metorsz√°ggal. Ez√©rt nem l√©teziik N√©metorsz√°g, csak egy er√Ķsen √Ķrz√∂tt NSZK (n√©met tartom√°nyok sz√∂vets√©ge). Hitler N√©metorsz√°ga szint√©n egy, a tervez√Ķk sz√°m√°ra hasznos teszt volt, ahogy Edmund de Rothschild is kijelentette, a zsid√≥kra csak addig √©s arra van sz√ľks√©g, hogy kiirts√°k egym√°st az arabokkal (v√©lhet√Ķleg itt nem a kaz√°r-zsid√≥kra gondolt). Trianon hossz√ļ t√°von is biztos√≠tja, hogy b√°rmikor fel√©leszthet√Ķ, kisz√©les√≠thet√Ķ konfliktus legyen l√©trehozhat√≥ Kelet-k√∂z√©p Eur√≥p√°ban. Ukrajna l√°tsz√≥lag logik√°tlan "kieg√©sz√≠t√©se" a n√©pess√©g csaknem fel√©t, de lagal√°bb 40%-√°t kitev√Ķ orosz lakoss√°ggal, szint√©n egy id√Ķz√≠tett bomba volt, amit most robbantottak fel.

A kezdeti k√©rd√©s a haszon k√©rd√©se volt. Az USA, n√©met ad√≥kb√≥l id√©zhet el√Ķ energiav√°ls√°got, √©s ezen kereszt√ľl t√°rsadalmi √∂sszeoml√°st az NSZK-ban az orosz g√°z megvon√°sa ok√°n, mik√∂zben leny√ļlja az √∂sszerabolt olgarcha vagyonokat. Ez ut√≥bbira m√©g az √≠r√°s v√©g√©n visszat√©rek. Ugyanezt tette Irakban, Afganiszt√°nban √©s L√≠bi√°ban is, √©s ez√©rt kellett a ciprusi v√°ls√°g is, a LIBOR √©s br√≥ker-botr√°ny. A fejlett nyugati orsz√°gokt√≥l nagys√°grendekkel korruptabb vezet√©s√Ľ kelet-eur√≥pai orsz√°gok lak√≥i, ahogy Ukrajn√°ban is, ugr√°sra k√©szen v√°rnak a "bevet√©si parancsra". Minden orsz√°gban hemzsegnek a korrupt, csal√≥, tolvaj gazember politikusok. A l√°zad√°sok kirobbant√°s√°hoz csak az "√©g√Ķ gyuf√°t" kell k√∂z√©j√ľk haj√≠tani √©s Eur√≥pa l√°ngba borul, mert a "t√Ľzv√©sz" gyorsan el√©ri a v√©dettnek tartott orsz√°gokat is. A "hat√©konys√°g n√∂vel√©se" √©rdek√©ben volt sz√ľks√©g 120 milli√≥, t√∂bbnyire alulk√©pzett, nyelvet nem ismer√Ķ, m√°s vall√°si k√∂rnyezetb√Ķl, m√°s t√°rsadalomszeml√©lettel rendelkez√Ķ n√©pess√©g betelep√≠t√©s√©re, √©s ahol rendelkez√©sre √°ll, az anyanemzet, az etnikum √©s nemzetis√©gek egym√°sra usz√≠t√°si lehet√Ķs√©ge, b√°r itt m√©g v√°r "n√©mi munka" a b√©rencek egy r√©sz√©re.


Ahogy az USA korm√°nya is felk√©sz√ľlt a lakoss√°ga elleni harcra, az ellen√°ll√≥ n√©pess√©g FEMA √°tnevel√Ķ vagy megsemmis√≠t√Ķ t√°borokba z√°r√°s√°ra, √ļgy Eur√≥p√°ban is el√Ķk√©sz√≠tett√©k, √©s most is el√Ķk√©sz√≠tik a hasonl√≥ int√©zked√©seket. Ukrajna sz√©thull√°sa elker√ľlhetetlen, mivel Putyin is k√©ri a r√©sz√©t a hadserege sz√°m√°ra. Azon hadsereg sz√°m√°ra, amely arra hivatott, hogy megv√©dje a hatalm√°t √©s a vagyon√°t. K√≠na haszna a csontig legaty√°sod√≥ ukrajnai lakoss√°g "megseg√≠t√©s√©n" kereszt√ľl a vil√°g harmadik legnagyobb √©lelmiszer export√Ķre term√Ķter√ľleteinek √©s fegyvergy√°rt√°s√°nak megszerz√©se. Ukrajna t√Ķszomsz√©ds√°g√°ban, vagyis n√°lunk sem jobb a helyzet. Csak annyi a k√ľl√∂nbs√©g, hogy ott oligarch√°knak, itt milli√°rdos gazembereknek, politikusoknak h√≠vj√°k a fosztogat√≥kat. Itthon sokan kifog√°solj√°k, hogy a FIDESZ-KDNP "Izrael bar√°t", rendk√≠v√ľli √°llapotra, √©s katonai ir√°ny√≠t√°sra kihegyezett illegitim alkott√°kolm√°nya nem tartalmazza a k√∂zt√°rsas√°gi √°llamforma meghat√°roz√°s√°t. Magyarorsz√°gon sohasem l√©tezett legitim "k√∂zt√°rsas√°g", ahogy az ut√≥bbi 70 √©v alatt n√©pszavaz√°ssal meger√Ķs√≠tett alkotm√°ny sem k√≠nl√≥dta mag√°t vil√°gra. A v√°laszt√°si sz√≠nj√°t√©k, a vil√°g m√°s orsz√°gait√≥l elt√©r√Ķen, egy illegitim t√∂bb nev√Ľ, de egy gazd√°j√ļ helytart√≥s√°g meg√∂r√∂k√∂lhet√Ķs√©g√©√©rt folyik. A "k√©pvisel√Ķk", b√°r nem azonos es√©llyel, de versenyezhetnek, hogy melyik tudja jobban el -√©s ki√°rulni a "tartom√°ny" n√©p√©t. Ez a "bomba" egy√ľtt fog robbanni a Benes-dekr√©tumok kivizsg√°l√°s√°val √©s a hat√°ron k√≠v√ľlre rekesztett magyarok k√©rd√©s√©vel.


Sajnos, ahogy Ukrajn√°ban az ukr√°n nacionalist√°kat √©s egy√©b csoportokat, √ļgy itthon a "h√°rom csoportba" sorolhat√≥kat is neh√©z meggy√Ķzni. Az els√Ķ csoportba azok tartoznak, akiket az√©rt nem lehet meggy√Ķzni, mert k√©ptelenek felfogni a k√∂r√ľl√∂tt√ľk lej√°tsz√≥d√≥ esem√©nyeket. Nem l√°tj√°k az √∂sszef√ľgg√©seket √©s m√°r nem is fogj√°k l√°tni, mert megb√©k√©ltek saj√°t h√ľlyes√©g√ľkkel. A m√°sodik csoportba relat√≠ve kevesen tartoznak, mert sok inform√°ci√≥t, ezek √∂sszegz√©s√©t √©s a sz√ľks√©ges konzekvenci√°k levon√°s√°t √©s √©szben tart√°s√°t ig√©nyli a "tags√°g". A harmadik csoport a meggy√Ķz√Ķd√©ses "okosok√©", akik hasonl√≥ak az els√Ķ csoport egyedeihez, annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy butas√°gukat, t√°j√©kozatlans√°gukat, szemellenz√Ķss√©g√ľket, megalkuv√°sukat, √∂n√©rzetess√©g m√≠mel√©s√©vel, daccal, gyakran len√©z√©ssel pr√≥b√°lj√°k eltakarni. Az els√Ķ csoportba sorolt buta, k√∂nnyen befoly√°solhat√≥ √©s ir√°ny√≠that√≥ emberekt√Ķl csak az √∂n√©rzetes, m√°sok elveit szajk√≥z√≥ h√ľly√©k rosszabbak. Term√©szetesen az ezekbe a csoportokba be nem soroltak " h√ľly√≠tik az els√Ķ csoportot, megnyugtatva √Ķket, hogy majd jobb lesz (egyszer), mik√∂zben morzs√°t sz√≥rnak a harmadik csoport tagjai k√∂z√©, √©s az els√Ķ √©s harmadik csoport el√Ķl is pr√≥b√°lj√°k eltitkolni a m√°sodik csoport alternat√≠v√°it. Ha tov√°bb ragozzuk a k√©rd√©st, hamar kider√ľl, hogy a csoportokon k√≠v√ľliek k√∂z√© csak a m√°sodik √©s harmadik csoportb√≥l lehet bejutni, de a bejut√°sban a m√°sodik csoport egyedeit megakad√°lyozza az √°rul√°sban, a becs√ľlet, a hazaszeretet, √©s a gerinc "birtokl√°sa". B√°r az els√Ķ csoportban is sz√©p sz√°mmal akadnak becs√ľletes, gerinces, hazaszeret√Ķ emberek, √∂r√∂kl√∂tt vagy "szerzett" butas√°guk akad√°ly a csoportv√°lt√°sban, vagy a csoportokon k√≠v√ľlis√©g el√©r√©s√©ben.

Sokan rettegve gondolnak az elk√∂vetkez√Ķ armageddonra, mivel e sz√≥ √°ltal√°nos √©rtelmez√©sben a vil√°gv√©g√©re utal, pedig a vil√°gv√©ge m√°r elj√∂tt. Az embereket becsapj√°k, megt√©vesztik, ha valaki sz√≥t emel ez ellen, ellehetetlen√≠tik, agyonhallgatj√°k jogos felh√°borod√°sukat, beperelik, b√∂rt√∂nbe, t√°borokba z√°rj√°k, vagy meg√∂lik √Ķket. Nincs jog, mert a b√≠r√≥s√°gok csak akkor d√∂ntenek t√∂rv√©nyesen, ha gazd√°ik ezt megengedik sz√°mukra. Szem√©rmetlen√ľl hazudva szegik meg az √°ltaluk hozott t√∂rv√©nyeket, amelyek betart√°s√°ra felesk√ľdtek. √Ėnjel√∂lt, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalombitorl√≥ k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķk korm√°nyozz√°k a F√∂ld szinte valamennyi orsz√°g√°t, akik nem csak kifosztj√°k √°llampolg√°rnak cs√ļfolt rabszolg√°ikat, de eladj√°k kil√≥ra, kik√∂lcs√∂nzik, vagy v√°g√≥h√≠dra hajtj√°k √Ķket. Ezek az identit√°s n√©lk√ľli, erk√∂lcsi hull√°k hagyj√°k, hogy parancsol√≥ik ezerf√©le eszk√∂zzel puszt√≠ts√°k n√©p√ľket a h√°bor√ļkkal, a m√©rgekt√Ķl, a biol√≥giai fegyvereken kereszt√ľl az elektronikus hadvisel√©s minden eszk√∂z√©t ig√©nybe v√©ve, de fegyverr√© v√°lt az id√Ķj√°r√°s √©s az agym√Ľk√∂d√©s befoly√°sol√°sa is. N√©pirt√≥ h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k ir√°ny√≠tanak orsz√°gokat, szabadon. A kifosztott n√©pek felsz√°mol√°s√°nak az utols√≥ f√°zisa, amikor h√°bor√ļba k√©nyszer√≠tik, a t√ļl√©l√Ķket, √©s akik m√©g nem haltak √©hen, azokat deport√°lj√°k.

Ukrajna k√∂zelebb hozta a h√°bor√ļt Eur√≥p√°hoz. Azt a h√°bor√ļt, amit "klasszikus m√≥don" m√©g l√Ķfegyverekkel is v√≠vnak, de az √∂njel√∂lt, t√∂rv√©nytelen√ľl, korrupt tolvajokb√≥l, rabl√≥kb√≥l √°ll√≥, senki √°ltal meg nem v√°lasztott "korm√°ny" √©s oligarcha sleppje, harcot ind√≠tott a m√°sik oldal rabl√≥i ellen, akik t√∂rv√©nyes megv√°laszt√°sukra hivatkozva tett√©k √©s tenn√©k ugyanazt, mint illegitim, hasonsz√Ķr√Ľ ut√≥daik. Egy√ļttal megk√≠s√©relen√©k megt√°madni az oroszokat is, ha a hadsereg erre hajland√≥ lenne, de kinek van kedve n√©pny√ļz√≥, k√∂zt√∂rv√©nyes rabl√≥gyilkosok √©rdekei√©rt v√°s√°rra vinni a b√Ķr√©t? Neh√©z √ļgy h√°bor√ļzni, hogy azokt√≥l v√°rj√°k el, hogy kifoszt√≥ik vagyon√°nak megtart√°s√°√©rt harcoljanak, akik az els√Ķ jobb √≠g√©retre besoroz√≥ik ellen ford√≠tj√°k a puskacs√∂vet. Mi kell m√©g az armaggedonhoz? Tal√°n csak annyi, hogy a hirtelen j√∂tt felismer√©s a n√©p√ľket kifoszt√≥kat r√°d√∂bbentse (ezeket az emberi hullad√©kokat), hogy nekik csak azt a szerepet sz√°nt√°k, hogy begy√Ľjtve a begy√Ľjthet√Ķt, elv√©gezz√©k a piszkos munk√°t, majd kor√°bbi megb√≠z√≥ik odavess√©k √Ķket a kifosztottak √≠t√©lkez√©se el√©, √Ķk meg leny√ļlj√°k az ellopott, elrabolt vagyonokat.


√Āltal√°nos elgondol√°s, hogy a jelenlegi kr√≠mi kiszakad√°s Ukrajn√°b√≥l, v√°lasz Koszov√≥ kiszak√≠t√°s√°ra Szerbi√°b√≥l, de aki erre gondol, megfeledkezik az ENSZ szem√©lyi √∂nkorm√°nyzatok l√©trehoz√°s√°t t√°mogat√≥ rendelkez√©seir√Ķl, az etnikai kisebbs√©gek betelep√≠t√©sekkel vagy kiemelt t√°mogat√°ssal val√≥ l√©trehoz√°s√°r√≥l, vagy megl√©v√Ķk "szapor√≠t√°s√°r√≥l", valamint az EU √°ltal "v√°ratlanul", az ukrajnai konfliktussal egyid√Ķben a Benes-dekr√©tumokkal kapcsolatos bizotts√°g fel√°ll√≠t√°s√°r√≥l. A j√≥l ismert m√≥dszer szerint, a nemzet√°llamokat sz√©tszedik auton√≥m ter√ľletekre, melyek √∂n√°ll√≥an m√°r nem k√©pesek megv√©deni magukat. Gyakorlatilag ugyanez t√∂rt√©nt Magyarorsz√°gon a 1990-es √©vekben, a nagy c√©gek √©s nagy szakszervezetek felsz√°mol√°sakor. A nagy c√©gb√Ķl kis c√©gek sokas√°ga √©s kis szakszervezeti csoportok alakultak, melyek k√ľl√∂n-k√ľl√∂n nem k√©pviseltek nagy er√Ķt, √©s az elt√©r√Ķ tev√©kenys√©gek miatt m√°r nem volt egyszerre √©rintett minden felsz√°mol√°s al√° es√Ķ, vagy l√©tsz√°mcs√∂kkent√©s el√© n√©z√Ķ kis c√©g, √≠gy a sztr√°jkok is er√Ķtlenn√© v√°ltak. L√°tsz√≥lag a Zbigniew Brzezinski-f√©le Ukrajna-doktr√≠na, amely Oroszorsz√°g strat√©giai gyeng√≠t√©s√©t eredm√©nyezte volna a krimi b√°zisok lev√°laszt√°s√°val, m√©gis fog eredm√©nyt hozni, mert Ukrajna fokozatosan sz√©tszakad, de Olaszorsz√°g is divizion√°l. Ugyanilyen t√∂rekv√©sek mutatkoznak Spanyolorsz√°gban, a katal√°nok kiv√°l√°si sz√°nd√©kait illet√Ķen, Sk√≥cia is m√°r r√©szben f√ľggetlen√≠tette mag√°t, de hamarosan Nagy-Magyarorsz√°g is ter√≠t√©kre ker√ľl, a Felvid√©k, Erd√©ly, K√°rp√°talja, B√°cska viszonylat√°ban. A k√∂rny√©kez√Ķ ut√≥d√°llamok kezdhetnek agg√≥dni, mert ukrajnai szint√Ľ korrupci√≥s √°llapotok uralkodnak √©s hozhat√≥ l√©tre "forradalmi helyzetk√©nt" Szlov√°ki√°ban, Rom√°ni√°ban √©s Szerbi√°ban. Term√©szetesen hasonl√≥ "lehet√Ķs√©geket" k√≠n√°l Eur√≥pa t√∂bbi (kaz√°r-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ) "nemzet√°llama" is.


Itthon m√©g, a "v√°laszt√°s" (???) f√©ny√©ben sok-sok emberke "j√°tszik r√©szv√©telt a h√°zimunk√°ban", vagyis "kitereget". Antallok, Hornok, Gyurcs√°nyok, Kuncz√©k, Orb√°nok, Cs√°nyik, Garancsik, Szim√°k stb. szennyes√©t√Ķl dugul el a nemzet l√°bbalhajt√≥s mos√≥g√©pe. Milli√°rdok potyognak ki a sz√Ľr√Ķb√Ķl, a szennyes l√©b√Ķl, √©s id√Ķnk√©nt itt-ott, egy-egy fej is. Hamarosan fejek sz√°zai fognak gurulni, mert a Bilderberg Group legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°sa egyr√©szt be akarja nyelni az olgarch√°k, vagy magyarosan sz√≥lva, a rabl√≥, tolvaj, haza√°rul√≥ gazemberek √∂sszelopott, √∂sszehar√°csolt vagyon√°t, m√°sr√©szt p√©nz√ľgyi √©s gazdas√°gi √∂sszeoml√°ssal k√°oszt teremt, amib√Ķl csak a seg√≠ts√©g√©vel lehet kijutni. Ez ut√≥bbinak, √©s a "r√°vezet√©snek" √°ra van, mindent akarnak, tokkal, vonon√≥stul, sz√Ķr√∂st√Ķl b√Ķr√∂st√ľl, l√©tsz√°m cs√∂kkentett testest√Ķl-lelkest√Ķl... A csapatmozg√°sok m√°r megkezd√Ķdtek Eur√≥pa-szerte. Sok a k√∂nny√Ľ-p√°nc√©los, √©s nem csak a n√©metekn√©l, n√°lunk is, amin nem kell csod√°lkozni, mert itthon m√°r csak az nem l√°t aki nem akar (de k√©nytelen lesz)...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | piskota - 2014.03.17. 21:12:30
√Črintetted a l√©nyeget, polariz√°lni a t√°rsadalmakat, a nemzeteket felsz√°molni!
Félelemben tartani, kiszolgáltatottá tenni mindenkit, s olyan bizalmatlanságot kelteni, mely lehetetlenné tesz minden összefogást.
Ennek a megtervezett k√°osznak mondhat ellent, tarthatja egyben, egys√©gben, sz√°rmaz√°st√≥l f√ľggetlen√ľl, a bigott zsid√≥s√°got a rasszizmuson alapul√≥, vall√°ss√° emelt ideol√≥gi√°juk, legal√°bbis hit√ľk szerint...
Remélem csalódni fognak...
Gyz
#2 | GorcsevIvan - 2014.03.17. 23:49:40
Nagyszer√Ľ cikk, enn√©l t√∂bbet m√°r igaz√°n nem sz√ľks√©ges tudnunk a tot√°lis √©bred√©shez! Vagy m√©gis?! A magam r√©sz√©r√Ķl ennek az inform√°ci√≥nak a t√∂red√©ke is kinyitja azt a bizonyos bicsk√°t a zsebemben √©s minden eg√©szs√©ges igazs√°g√©rzet√Ľ magyar ember val√≥szin√Ľleg ki kell hogy mondja: El√©g Volt! Amennyiben valaki nem igy reag√°l, √©rdemes az illet√Ķnek √°tgondolni, hogy hov√° t√ľnt az igazs√°g√©rzete, b√°tors√°ga √©s val√≥di t√ļl√©l√©si √∂szt√∂ne. A t√ļl√©l√©si √∂szt√∂nt az√©rt illettem a "val√≥di" jelz√Ķvel, mert olvastam nevets√©ges v√©lem√©nyeket, mely szerint egy√©nileg vagy kis k√∂z√∂ss√©gekben lehets√©ges t√ļl√©lni a fenti cikkben v√°zolt glob√°lis esem√©nyeket. Nem osztom ezeket a v√©lem√©nyeket. Az ember olyan k√∂z√∂ss√©gi l√©ny, aki k√©ptelen visszal√©pni a civiliz√°ci√≥ jelenlegi fejl√Ķd√©si fok√°r√≥l √ļgy, hogy t√ļl√©ljen h√°bor√ļkat, √©hins√©get, j√°rv√°nyokat. Ugyanis az nem indok, hogy kor√°bban m√°r megtette sz√°mtalanszor - a r√©gi emberek sokkal kev√©sbb√© f√ľggtek a technol√≥gi√°t√≥l, mint a maiak. R√°ad√°sul sokkal okosabbak, √©rettebbek √©s talpraesettebbek is voltak mint a maiak! A mai ember szinte teljes m√©rt√©kben f√ľgg√Ķs√©gben √©l, a falvak pedig szinte teljesen eln√©ptelenedtek. A m√©g l√©tez√Ķ falusiak a v√°rosi munk√°kt√≥l f√ľggenek. Ha hirtelen √°t kellene t√©rj√ľnk f√∂ldm√Ľvel√©sre, szinte senki nincs m√°r aki tudn√° mit kell tenni, illetve nincsenek m√°r eszk√∂zeink, amelyeket bevethetn√©nk egy alacsonyabb szint√Ľ termel√©s beindit√°s√°ra. A val√≥di t√ļl√©l√©s szerintem mindenk√©ppen a Nagy Terv megel√Ķz√©se, szabot√°l√°sa. Ehhez pedig a lakoss√°g jelenlegi null√°hoz k√∂zelit√Ķ fel√©bredetts√©gi √°llapota mellett arra van sz√ľks√©g, hogy hozz√°nk hasonl√≥ emberek m√©dia nyilv√°noss√°got kapjanak, p√©ld√°ul a v√°laszt√°sokban val√≥ tudatos r√©szv√©tel r√©v√©n. Nincs mese, szavazni kell, m√©ghozz√° NEM a jelenlegi parlamenti p√°rtokra, hanem a kicsik k√∂z√ľl azokra, akikben meg tudunk bizni megfelel√Ķ kutat√≥munka befektet√©s√©t k√∂vet√Ķen. √Čs nagyon fontos! Nem az a megbizhat√≥, akinek egy doktori vagy m√°smilyen cim van a neve mellett! S√Ķt, ezeknek az embereknek kell a legink√°bb ut√°nan√©zni! Ir√°ny a szavaz√≥urna!
#3 | spartakusz - 2014.03.18. 04:08:03
ADOK, NEM ADOK!
beírásom törlöm - válaszom nem fogadja az oldal rá...
spari...
#4 | piskota - 2014.03.18. 07:37:58
Spari!
Elmehetn√©l a fen√©be a m√°shol olvasott, s itt el√Ķadott √∂mleng√©seiddel, amit m√©g nyakon-√∂ntesz a szok√°sos zagyvas√°gaiddal!
Veled egységet?
Az idi-otizmus nem lesz az ide√°lom!
SZER-E-TETTEL.
Gyz
#5 | piskota - 2014.03.18. 08:12:38
Lehet √°lmodozni mindenf√©le ide√°lis viszonyokr√≥l, k√∂r√ľlm√©nyekr√Ķl, ak√°r vigaszk√©nt, ak√°r lelki seg√©lyk√©nt...
De ez nem √©rinti a val√≥s√°got, mert a val√≥s√°got nap-mint nap √°t√©lj√ľk, a maga ki√°br√°nd√≠t√≥ jelens√©geivel, gondjaival, esetenk√©nt megoldhatatlan probl√©m√°ival...
Amit megtapasztalhattunk, hogy sehov√° sem vezet, j√≥t nem sz√ľl a passzivit√°s, sem a m√ļltban, sem a m√°ban!
Tapasztalat, hogy a t√°rsadalom a nemzet olyan m√©rt√©kben van polariz√°lva, felapr√≥zva, hogy semmif√©le egys√©gr√Ķl nem besz√©lhet√ľnk!
Tapasztalhattuk v√°laszt√°si ciklusr√≥l-ciklusra, hogy rendre t√°rsadalomellenes, √©s f√Ķleg a magyarellenes trend √©rv√©nyes√ľlt...
Ez sem volt k√©pes egys√©gbe kalap√°lni benn√ľnket...
Tulok bar√°tj√°nak, harcost√°rs√°nak vallja K√°sler √Ārp√°dot, ki arra k√©nyszer√ľlt, hogy mozgalm√°t p√°rtt√° szervezze √°t a t√∂bbsz√∂r ismertetett k√∂r√ľlm√©nyek, felt√©telek miatt!
Nos, amit most megtehet√ľnk az az, hogy az √ē mozgalm√°t, p√°rtj√°t t√°mogatjuk, bizonyos m√ļltb√©li esem√©nyek ok√°n is!
Tegy√ľk meg!
Ismerkedj√ľnk meg tev√©kenys√©g√ľkkel, s legy√ľnk sz√≥sz√≥l√≥i, aktivist√°i t√∂rekv√©seiknek, melyekkel √©rtelemszer√Ľen lehet √©s kell azonosulni...
Ami pedig elv√°laszthat, nem tiszta, vagy m√°sk√©pp l√°tunk, azt tegy√ľk talonba, k√©s√Ķbbi t√°rgyal√°sra...
Most a t√°mogat√°s a fontos, s m√°sok, mindny√°junk biztat√°sa!
Gyz
#6 | Hegel - 2014.03.18. 17:41:37
Az √≥kori id√Ķkben a csal√°dokat t√∂rzsekbe majd v√©r√°ldozatok √°r√°n nemzets√©gekbe terelt√©k √∂ssze egy egy darab f√∂ldr√©szen amit ujjabb v√©r√°ldozatok √°r√°n nagyobitottak vagy √°trendeztek - ma a 21 sz√°zadban ennek a fel√©pit√©snek a lebont√°sa van tot√°lis egy√©ni szintre! - ellens√©gk√©peket kre√°lva egym√°sr√≥l. (ugy int√©zve hogy a l√°tszat √©s val√≥s√°g ugyan az legyen!)

R√©g√≥ta OK gy√°rt√°s folyik mi√©rt hol verj√©k sz√©t az el√Ķz√Ķekben egys√©gbe terelt embereket.

Olyan √©rzetem van mintha a t√∂bbezer√©ves nyugalomban k√∂z√∂ss√©gben √©l√Ķ emberek k√∂z√© betelepitettek volna egy tot√°l ellent√©tes fajt akinek a hibridje kompatibilis valamennyirre vele de m√©gsem!

√Čs ez sz√°nd√©kosan hogy a v√©g√©n a leromlott volt emberis√©get kipusztithass√°k a f√∂ld√©rt mint √©l√Ķhely ilyent√©nval√≥ elfoglal√°s√°√©rt!

Akik ezt igy tervezt√©k val√≥szin√ľ m√°s √©letid√Ķvel rendelkeznek az ember√©t√Ķl √©s gondosan tanulm√°nyozz√°k a terveiket hogyan val√≥s√ļlnak meg.

N√©zz√ľk √Ķk √ľtk√∂z√Ķnek tett√©k ide azt a m√°s fajt akik maguk √©s az ittl√©v√Ķk k√∂z√© √ľtk√∂z√Ķnek szint√©n szaporitottak egy m√°sik ugyan olyan fajt....nincs uj a nap alatt s√Ķt feltal√°ci√≥ se csak ut√°nz√°s!

Valahogy a globális bajokból nekem ez jön le.

V√°laszt√°s: 4 √©vvel ezel√Ķtt Seres M√°ria a parlamenti tiszteletdijak √©s egyebek elsz√°moltat√°s√°t kezdem√©nyezve ker√ľlt be k√ľl√∂n list√°n a p√°rtj√°val....az√≥ta valaki hallott elsz√°moltat√°sr√≥l vagy b√°rmily dologr√≥l amit ez a p√°rt elint√©zett a k√∂z jav√°ra?

Csak kiv√°ncsi vagyok.

Mert a p√°rtj√°b√≥l valakinek volt errefele √ľzlete aki 3-4 embernek munkalehet√Ķs√©get adott - ahogy beker√ľltek √©s kapt√°k a finansziroz√°st az √ľzlet vele a 3-4 csal√°d meg√©lhet√©se elt√ľnt a tulajdonos viszont azt nem tudom mennyit kap de hogy m√°r azid√Ķt√°jban a poh√°r fenek√©t vizslatta azt l√°ttam saj√°t szememmel.

Szóval?Frown

Szeretem a hazámat az embereket de? A tapasztalataim másról is tájékoztatnak.

Rezign√°lt vagyok? IGEN megvan az okom r√°.

Vagy csak a kezd√Ķ k√©p illusztr√°ci√≥ elevenedett meg....
#7 | GorcsevIvan - 2014.03.18. 19:10:16
Hegel! Elk√©pzelhet√Ķ, hogy nagyon is r√°√©rezt√©l az Igazs√°gra az emberis√©g helyzet√©vel kapcsolatban. Nemr√©giben olvastam egy kit√Ľn√Ķ ir√°st T√≥th Ferenct√Ķl: Madarat toll√°r√≥l, embert Ist√©n√©r√Ķl cimmel. A szerz√Ķ behat√≥an elemzi az √ďsz√∂vets√©g √©s √öjsz√∂vets√©g meglep√Ķen ellent√©tes Istenk√©p√©t √°br√°zol√≥ r√©szeit √©s d√∂bbenetesen hasonl√≥ v√©gs√Ķ k√∂vetkeztet√©sre jut mint Te, r√°ad√°sul igen meggy√Ķz√Ķen (az √ďsz√∂vets√©g gyakran gonosz, bossz√ļ√°ll√≥ Isten√©t csak √ļgy lehet √∂sszeegyeztetni az √öjsz√∂vets√©g szeret√Ķ Isten√©vel, ha...., no de nem l√∂v√∂m le a po√©nt). Aj√°nlom ink√°bb az ir√°st mindenki figyelm√©be (tal√°n nem meglep√Ķ, hogy a k√∂nyvet csak nemzeti boltokban lehet v√°s√°rolni, amig be nem tiltj√°k). A v√°laszt√°sokhoz kapcsol√≥d√≥ hozz√°√°ll√°sod pedig csup√°n azt a hozz√°√°l√°st t√ľkr√∂zi, amely a Nagy Terv szerves r√©sze: nem bizhatt√°l senkiben a kommunizmus idej√©n, mert minden m√°sodik ember bes√ļg√≥ volt √©s nem bizhatsz most sem senkiben, mert az elm√ļlt 25 √©v politikai garnit√ļr√°ja mindent megtett, hogy a bizalmad a s√°rba tiporja. Egyed√ľli dolog amid megmaradt az a HITed - no nem √°m valami vall√°sos HIT-re gondolok, hanem √Ķseid azon meggy√Ķz√Ķd√©s√©re, amely ott szunnyad zsigereidben √©s amely b√°rmely pillanatban l√°ngrakaphat: "tudom, hogy egy Igazs√°g van, melynek nev√©ben √©lek √©s ez az Igazs√°g sokkal hatalmasabb, mint a Nagy Terv vagy annak b√°rmely forr√°sa!" "Azt kell TENNED, amit a SZIVED dikt√°l √©s felejtsd el a val√≥szin√Ľs√©gsz√°mit√°st!" Egy kor√°bbi cikk hozz√°sz√≥l√≥ja (sajnos m√°r nem eml√©kszem pontosan ki) azt k√©rdezte, hogy ha a Nagy Terv kiagyal√≥i ilyen hatalommal √©s fegyverzettel birnak, hogyan lehets√©ges az, hogy m√©g mindig j√°tssz√°k kisded szavaz√≥j√°t√©kaikat?! H√°t a v√°lasz egyszer√Ľ: rendkiv√ľli m√≥don tartanak ett√Ķl a szunnyad√≥, nagyon sokunkban m√°r-m√°r kihunyni l√°tsz√≥ HIT-t√Ķl. Ez√©rt k√©t f√Ķ ir√°nyelvet kell betartaniuk minden√°ron: 1. a racionalit√°sunk feler√Ķsit√©se olyan extr√©m szintre, amelyen gondolkod√°sunk racionaliz√°l√°ss√° fajul a NEM CSELEKV√ČS szintj√©n, 2. a fokozatoss√°g alapelv√©nek tiszteletben tart√°sa annak √©rdek√©ben, nehogy hirtelen fel√©bredjenek az emberek √©s fell√°ngoljon benn√ľk az az √ēSER√ē amely szabot√°lhatn√°, megel√Ķzhetn√© a Nagy Tervet.
#8 | Hegel - 2014.03.18. 19:23:27
"1. a racionalit√°sunk feler√Ķsit√©se olyan extr√©m szintre, amelyen gondolkod√°sunk racionaliz√°l√°ss√° fajul a NEM CSELEKV√ČS szintj√©n, 2. a fokozatoss√°g alapelv√©nek tiszteletben tart√°sa annak √©rdek√©ben, nehogy hirtelen fel√©bredjenek az emberek √©s fell√°ngoljon benn√ľk az az √ēSER√ē amely szabot√°lhatn√°, megel√Ķzhetn√© a Nagy Tervet. "

Hmm ez lesz elk√∂vetkez√Ķ elm√©lked√©sem alapja!

Csakhogy l√°that√≥ legyen a tapasztal√°som form√°ja:56 ban √©n vetk√Ķztet√©st er√Ķszakot majd a k√©t harci helyzet sz√ľnet√©ben az √úll√Ķi ut√≥n √©s a k√∂r√ļton rengeteg halottat l√°ttam...el√Ķz√Ķ napokban pedig hord√≥szonokokat!

Kisl√°ny voltam als√≥tagozatos m√©g de amiket az√≥ta tanitanak mondanak mindkett√Ķ ellenkezik a tapasztal√°sommal.
3 ut volt felgerjesztették a jónépet ahogy most Ukrajnában majd leverték!
Közben rablások minden szinten ami nekik meg alantabb az embereknek kellett a másiktól.

√Čn ugy l√°tom a √≥k√≥rt√≥l kezd√Ķd√Ķ rabl√°sok szok√°sainak modern v√°ltozat√°t √©lj√ľk l√°tjuk! -csak a szinfalak eszk√∂z√∂k m√°sok. http://magyarnemz...dmore=6820
Ahogy a t√©rk√©peket n√©zem mintha a hunok skyt√°k ter√ľlet√©t ujjabban kaz√°ri√°nak t√ľntetn√©k fel....nem ismer√Ķs a m√≥di? a r√©gebbi ut√°nzata pedig csup√°n.
#9 | Hegel - 2014.03.18. 19:30:50
A parlamenten k√≠v√ľli p√°rtok kamp√°ny t√°mogat√°sa [egy√©ni jel√∂ltek + orsz√°gos lista)
Támogatás összege (Ft) 530,55 millió 530,55 millió 365,7 millió 365,7millió 359,7millió 358,7 millió 356,7 millió 201,85 millió 199,85 millió 198,85 millió 198,85 millió 185,85 millió 183,85 millió 182,85 millió 181,85 millió
P√°rt neve
Jólétés Szabadság Demokratikus Közösség
Szoci√°ldemokrat√°k Magyar Polg√°ri P√°rtja
A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt
Seres Mária Szövetségesei
Magyarorsz√°gi Gg√°nyp√°rt
√Ėsszefog√°s P√°rt
Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt
Sportos és Egészséges Magyarországért Párt
Új Magyarországért Párt
F√ľggetlen Kisgazdap√°rt
Új Dimenzió Párt
Magyar Cselekv√Ķ P√°rt
Egy√ľtt 2014 P√°rt
Magyar Munk√°sp√°rt
Zöldek Pártja


Ha valaki √∂sszeadja m√©g egy j√≥p√°r √©lelmiszer sz√∂vetkezetet is alapithatna bel√Ķle mik√∂zben ez igy likas hord√≥ba folyt √∂sszeg.

Ha igaz√°n a haza vagy b√°rmi nem elad√≥ lenne akkor ezen √∂sszegekb√Ķl nem fentart√°sokat irodab√©rleteket stb finanszirozn√°nak hanem minimum ennyi termel√Ķ sz√∂vetkezetet alapitan√°nak!

Igen sokat dolgoztam ingyen , t√°rsadalmi munk√°ban, szivess√©gb√Ķl stb! Igy √∂regedtem meg m√°r alig v√°ltozom azt hiszem e t√©ren. Soha nem tapsoltam p√©nz√©rt de ha √∂ssze kell fogni vagyok csak nem olyan √©rdek√©rt m√°r aki azt√°n aligha marad a k√∂z jav√°nak!

OK tudom √©lni is kell meg az ember zsarolhat√≥ megvehet√Ķ √©s sok form√°lya van e k√©t esetnek!
#10 | GorcsevIvan - 2014.03.18. 20:02:17
Hegel: Teljesen egyet√©rtek Veled! Viszont amikor azt irtam, ink√°bb hallgass a Szivedre, mint a Racionalit√°sodra, ez alatt azt √©rtettem, hogy bels√Ķ meggy√Ķz√Ķd√©sb√Ķl cselekedj, NE az√©rt mert mondjuk valaki bujtogat/manipul√°l egy sz√°modra el√Ķny√∂s dologgal, amit m√°sok nem kaphatnak meg. Ilyen szinten a vall√°si k√∂z√∂ss√©gek t√∂bbs√©ge is manipulativ, ugyanis a lelki √ľdv√∂ss√©ged kiz√°r√≥lagos let√©tem√©nyeseinek vallj√°k magukat √©s mint ilyenek, hozz√°juk (√©s nem Istenhez) megvallott h√Ľs√©ged√©rt cser√©be kin√°lj√°k sz√°modra a mennyorsz√°got, mik√∂zben v√©lem√©ny√ľk szerint mindenki m√°s elk√°rhozik, mert nem h√Ľ hozz√°juk. Ahogy a szekt√°k elfajzott vezet√Ķi szokt√°k volt mondani: rajtuk a kenet/Isten√©lm√©nyben volt r√©sz√ľk/Allah v√©re folyik ereikben DE (term√©szetesen) √Ķk csak Isten/Allah nev√©ben cselekszenek √©s igy a burkolt √ľzenet az, hogy Te mindenben Nekik kell engedelmeskedned, mert √ēk Isten k√∂zvetlen √ľgyn√∂kei. Tal√°n √©rdemes ezt a technik√°t √©szben tartani, ugyanis a Nagy Terv ki√∂tl√Ķi a j√∂v√Ķben lehet bevetik majd, amennyiben passzivit√°sunk megaj√°nd√©kozza √Ķket azzal a k√°osszal √©s k√©ts√©gbees√©ssel, amelyben ilyen technika eredm√©nyesen alkalmazhat√≥ majd. Akit b√Ķvebben is √©rdekelnek ezek a manipulativ technik√°k olvass√°k el Bartus L√°szl√≥ - Fesz Van (avagy a Hit Gy√ľlekezte M√°sik Arca) cim√Ľ remekm√Ľv√©t - elcsod√°lkoz√°suk garant√°lt lesz! Visszakanyarodva a szavaz√°s buktat√≥ihoz, egyszer√Ľ az √°lca p√°rtok kisz√Ľr√©se: NE szavazz egyetlen olyan p√°rtra sem, mely m√°r kapott es√©lyt kor√°bban illetve azon √ļj p√°rtokra sem, melyek megoszt√≥ programokkal birnak (l√°sd Jobbik). Sok sikert √Āprilis 6-√°n! √Čs saj√°t meggy√Ķz√Ķd√©sb√Ķl!!! Felejts√ľk el kis kedvenceinket, a statisztik√°kat √©s a rekl√°mokat! Ezek mind manipul√°ci√≥s technik√°k, sz√°munkra a Nagy Terv kiagyal√≥inak helytart√≥it√≥l!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum