NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Armageddon az √∂r√∂k vil√°goss√°ghoz...
Armageddon az √∂r√∂k vil√°goss√°ghoz...A z√Ľrzavaros ukrajnai helyzet sokakban v√°lt ki indokolatlanul kis m√©rt√©k√Ľ, vagy f√©lelemt√Ķl vez√©relt, t√ļllihegett reakci√≥kat, de mindig el√Ķt√©rbe nyomakodik a k√©rd√©s, kiknek milyen haszna sz√°rmazik az ukrajnai v√°ls√°gb√≥l? Mi√©rt √°ll √©rdek√©ben az USA-nak, Izraelnek, Sorosnak, Merkelnek, K√≠n√°nak √©s Putyinnak, hogy a nemzetk√∂zi helyzet - ronda kifejez√©ssel √©lve - eszkal√°l√≥djon? Mert, hogy kiknek okoz k√°rt, √©s kiknek fog m√©g, nem neh√©z kital√°lni. Az el√Ķbbivel kapcsolatban c√©lszer√Ľ egy kicsit a m√ļltba "r√©vedni", vagyis Eur√≥pa √©s a Szovjetuni√≥ √ļjrafeloszt√°s√°n√°l kezdeni az "aknakeres√©st", mivel Trianont√≥l a Szovjetuni√≥ felboml√°s√°ig olyan hat√°r, nemzetis√©gi √©s vall√°si konfliktusok el√Ķre tervezett lehet√Ķs√©geit √©p√≠tett√©k be a sz√©tdarabol√°ssal, amelyekr√Ķl csak a "tervez√Ķk" √©s a beavatottak tudhattak. K√∂zel-Kelet, Afrika √©s a T√°vol-Kelet csak√ļgy r√©sze ennek, mint ahogy D√©l-Amerika is. A "k√©plet" nem olyan bonyolult, mint amennyire sokan hiszik.Val√≥j√°ban primit√≠ven egyszer√Ľ, csak nem a r√©szletekben kell keresni az alapgondolatokat, hanem azt kell l√°tni, hogy mennyire egyszer√Ľ az alaps√©ma vonalvezet√©se.

A szt√°linista kommunizmus jegy√©ben l√©trehozott Szovjetuni√≥, a Habsburg Birodalom sz√©tszed√©se, Trianon lecsonkolt Magyarorsz√°ga, majd N√©metorsz√°g felsz√°mol√°sa, √©s Gorbacsov peresztrojk√°ja ugyanazt a "tervet" szolg√°lta, amit h√≠vhatn√°nk "angolsz√°sz misszi√≥nak" is (nem a Brown-f√©l√©r√Ķl van sz√≥, hanem err√Ķl: Link), √©s ide kell sorolni az Eur√≥pai Uni√≥ l√©trehoz√°s√°t, valamint az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett 70 milli√≥ - f√Ķleg muszlim - √©s a tervezett 50 milli√≥ n√©ger betelep√≠t√©si k√©rd√©s√©t is. A Bernard Lewis terv √©s Yinon terv √∂sszege √©s c√©lja is ugyanaz, szervesen kapcsol√≥dik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettekhez (Link).


A kommunizmus megoszt√≥ √©s "tag√°llamai" egym√°st fenyeget√Ķ terrorja "sikeres tesztnek" bizonyult. A l√°zad√≥ "tagk√∂zt√°rsas√°gok" lever√©se, egym√°ssal t√∂rt√©n√Ķ leveret√©se, megmutatta az utat egy olyan vil√°grendszer fel√©, amelyik a megoszt√°sra √©p√ľl. A nemzetek feldarabol√°sai id√Ķz√≠tett bombak√©nt ker√ľltek a "terv rendszer√©be", ahogy az er√Ķs nemzet√°llamok leig√°z√°sa is. N√©metorsz√°g m√°r nem l√©tezik. Az oka el√©g egy√©rtelm√Ľ, ha valaki ismeri az ENSZ megb√≠zat√°s√°nak lej√°rta felt√©teleit. Megbizat√°suk megsz√Ľnik, ha az USA b√©k√©t k√∂t N√©metorsz√°ggal. Ez√©rt nem l√©teziik N√©metorsz√°g, csak egy er√Ķsen √Ķrz√∂tt NSZK (n√©met tartom√°nyok sz√∂vets√©ge). Hitler N√©metorsz√°ga szint√©n egy, a tervez√Ķk sz√°m√°ra hasznos teszt volt, ahogy Edmund de Rothschild is kijelentette, a zsid√≥kra csak addig √©s arra van sz√ľks√©g, hogy kiirts√°k egym√°st az arabokkal (v√©lhet√Ķleg itt nem a kaz√°r-zsid√≥kra gondolt). Trianon hossz√ļ t√°von is biztos√≠tja, hogy b√°rmikor fel√©leszthet√Ķ, kisz√©les√≠thet√Ķ konfliktus legyen l√©trehozhat√≥ Kelet-k√∂z√©p Eur√≥p√°ban. Ukrajna l√°tsz√≥lag logik√°tlan "kieg√©sz√≠t√©se" a n√©pess√©g csaknem fel√©t, de lagal√°bb 40%-√°t kitev√Ķ orosz lakoss√°ggal, szint√©n egy id√Ķz√≠tett bomba volt, amit most robbantottak fel.

A kezdeti k√©rd√©s a haszon k√©rd√©se volt. Az USA, n√©met ad√≥kb√≥l id√©zhet el√Ķ energiav√°ls√°got, √©s ezen kereszt√ľl t√°rsadalmi √∂sszeoml√°st az NSZK-ban az orosz g√°z megvon√°sa ok√°n, mik√∂zben leny√ļlja az √∂sszerabolt olgarcha vagyonokat. Ez ut√≥bbira m√©g az √≠r√°s v√©g√©n visszat√©rek. Ugyanezt tette Irakban, Afganiszt√°nban √©s L√≠bi√°ban is, √©s ez√©rt kellett a ciprusi v√°ls√°g is, a LIBOR √©s br√≥ker-botr√°ny. A fejlett nyugati orsz√°gokt√≥l nagys√°grendekkel korruptabb vezet√©s√Ľ kelet-eur√≥pai orsz√°gok lak√≥i, ahogy Ukrajn√°ban is, ugr√°sra k√©szen v√°rnak a "bevet√©si parancsra". Minden orsz√°gban hemzsegnek a korrupt, csal√≥, tolvaj gazember politikusok. A l√°zad√°sok kirobbant√°s√°hoz csak az "√©g√Ķ gyuf√°t" kell k√∂z√©j√ľk haj√≠tani √©s Eur√≥pa l√°ngba borul, mert a "t√Ľzv√©sz" gyorsan el√©ri a v√©dettnek tartott orsz√°gokat is. A "hat√©konys√°g n√∂vel√©se" √©rdek√©ben volt sz√ľks√©g 120 milli√≥, t√∂bbnyire alulk√©pzett, nyelvet nem ismer√Ķ, m√°s vall√°si k√∂rnyezetb√Ķl, m√°s t√°rsadalomszeml√©lettel rendelkez√Ķ n√©pess√©g betelep√≠t√©s√©re, √©s ahol rendelkez√©sre √°ll, az anyanemzet, az etnikum √©s nemzetis√©gek egym√°sra usz√≠t√°si lehet√Ķs√©ge, b√°r itt m√©g v√°r "n√©mi munka" a b√©rencek egy r√©sz√©re.


Ahogy az USA korm√°nya is felk√©sz√ľlt a lakoss√°ga elleni harcra, az ellen√°ll√≥ n√©pess√©g FEMA √°tnevel√Ķ vagy megsemmis√≠t√Ķ t√°borokba z√°r√°s√°ra, √ļgy Eur√≥p√°ban is el√Ķk√©sz√≠tett√©k, √©s most is el√Ķk√©sz√≠tik a hasonl√≥ int√©zked√©seket. Ukrajna sz√©thull√°sa elker√ľlhetetlen, mivel Putyin is k√©ri a r√©sz√©t a hadserege sz√°m√°ra. Azon hadsereg sz√°m√°ra, amely arra hivatott, hogy megv√©dje a hatalm√°t √©s a vagyon√°t. K√≠na haszna a csontig legaty√°sod√≥ ukrajnai lakoss√°g "megseg√≠t√©s√©n" kereszt√ľl a vil√°g harmadik legnagyobb √©lelmiszer export√Ķre term√Ķter√ľleteinek √©s fegyvergy√°rt√°s√°nak megszerz√©se. Ukrajna t√Ķszomsz√©ds√°g√°ban, vagyis n√°lunk sem jobb a helyzet. Csak annyi a k√ľl√∂nbs√©g, hogy ott oligarch√°knak, itt milli√°rdos gazembereknek, politikusoknak h√≠vj√°k a fosztogat√≥kat. Itthon sokan kifog√°solj√°k, hogy a FIDESZ-KDNP "Izrael bar√°t", rendk√≠v√ľli √°llapotra, √©s katonai ir√°ny√≠t√°sra kihegyezett illegitim alkott√°kolm√°nya nem tartalmazza a k√∂zt√°rsas√°gi √°llamforma meghat√°roz√°s√°t. Magyarorsz√°gon sohasem l√©tezett legitim "k√∂zt√°rsas√°g", ahogy az ut√≥bbi 70 √©v alatt n√©pszavaz√°ssal meger√Ķs√≠tett alkotm√°ny sem k√≠nl√≥dta mag√°t vil√°gra. A v√°laszt√°si sz√≠nj√°t√©k, a vil√°g m√°s orsz√°gait√≥l elt√©r√Ķen, egy illegitim t√∂bb nev√Ľ, de egy gazd√°j√ļ helytart√≥s√°g meg√∂r√∂k√∂lhet√Ķs√©g√©√©rt folyik. A "k√©pvisel√Ķk", b√°r nem azonos es√©llyel, de versenyezhetnek, hogy melyik tudja jobban el -√©s ki√°rulni a "tartom√°ny" n√©p√©t. Ez a "bomba" egy√ľtt fog robbanni a Benes-dekr√©tumok kivizsg√°l√°s√°val √©s a hat√°ron k√≠v√ľlre rekesztett magyarok k√©rd√©s√©vel.


Sajnos, ahogy Ukrajn√°ban az ukr√°n nacionalist√°kat √©s egy√©b csoportokat, √ļgy itthon a "h√°rom csoportba" sorolhat√≥kat is neh√©z meggy√Ķzni. Az els√Ķ csoportba azok tartoznak, akiket az√©rt nem lehet meggy√Ķzni, mert k√©ptelenek felfogni a k√∂r√ľl√∂tt√ľk lej√°tsz√≥d√≥ esem√©nyeket. Nem l√°tj√°k az √∂sszef√ľgg√©seket √©s m√°r nem is fogj√°k l√°tni, mert megb√©k√©ltek saj√°t h√ľlyes√©g√ľkkel. A m√°sodik csoportba relat√≠ve kevesen tartoznak, mert sok inform√°ci√≥t, ezek √∂sszegz√©s√©t √©s a sz√ľks√©ges konzekvenci√°k levon√°s√°t √©s √©szben tart√°s√°t ig√©nyli a "tags√°g". A harmadik csoport a meggy√Ķz√Ķd√©ses "okosok√©", akik hasonl√≥ak az els√Ķ csoport egyedeihez, annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy butas√°gukat, t√°j√©kozatlans√°gukat, szemellenz√Ķss√©g√ľket, megalkuv√°sukat, √∂n√©rzetess√©g m√≠mel√©s√©vel, daccal, gyakran len√©z√©ssel pr√≥b√°lj√°k eltakarni. Az els√Ķ csoportba sorolt buta, k√∂nnyen befoly√°solhat√≥ √©s ir√°ny√≠that√≥ emberekt√Ķl csak az √∂n√©rzetes, m√°sok elveit szajk√≥z√≥ h√ľly√©k rosszabbak. Term√©szetesen az ezekbe a csoportokba be nem soroltak " h√ľly√≠tik az els√Ķ csoportot, megnyugtatva √Ķket, hogy majd jobb lesz (egyszer), mik√∂zben morzs√°t sz√≥rnak a harmadik csoport tagjai k√∂z√©, √©s az els√Ķ √©s harmadik csoport el√Ķl is pr√≥b√°lj√°k eltitkolni a m√°sodik csoport alternat√≠v√°it. Ha tov√°bb ragozzuk a k√©rd√©st, hamar kider√ľl, hogy a csoportokon k√≠v√ľliek k√∂z√© csak a m√°sodik √©s harmadik csoportb√≥l lehet bejutni, de a bejut√°sban a m√°sodik csoport egyedeit megakad√°lyozza az √°rul√°sban, a becs√ľlet, a hazaszeretet, √©s a gerinc "birtokl√°sa". B√°r az els√Ķ csoportban is sz√©p sz√°mmal akadnak becs√ľletes, gerinces, hazaszeret√Ķ emberek, √∂r√∂kl√∂tt vagy "szerzett" butas√°guk akad√°ly a csoportv√°lt√°sban, vagy a csoportokon k√≠v√ľlis√©g el√©r√©s√©ben.

Sokan rettegve gondolnak az elk√∂vetkez√Ķ armageddonra, mivel e sz√≥ √°ltal√°nos √©rtelmez√©sben a vil√°gv√©g√©re utal, pedig a vil√°gv√©ge m√°r elj√∂tt. Az embereket becsapj√°k, megt√©vesztik, ha valaki sz√≥t emel ez ellen, ellehetetlen√≠tik, agyonhallgatj√°k jogos felh√°borod√°sukat, beperelik, b√∂rt√∂nbe, t√°borokba z√°rj√°k, vagy meg√∂lik √Ķket. Nincs jog, mert a b√≠r√≥s√°gok csak akkor d√∂ntenek t√∂rv√©nyesen, ha gazd√°ik ezt megengedik sz√°mukra. Szem√©rmetlen√ľl hazudva szegik meg az √°ltaluk hozott t√∂rv√©nyeket, amelyek betart√°s√°ra felesk√ľdtek. √Ėnjel√∂lt, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalombitorl√≥ k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķk korm√°nyozz√°k a F√∂ld szinte valamennyi orsz√°g√°t, akik nem csak kifosztj√°k √°llampolg√°rnak cs√ļfolt rabszolg√°ikat, de eladj√°k kil√≥ra, kik√∂lcs√∂nzik, vagy v√°g√≥h√≠dra hajtj√°k √Ķket. Ezek az identit√°s n√©lk√ľli, erk√∂lcsi hull√°k hagyj√°k, hogy parancsol√≥ik ezerf√©le eszk√∂zzel puszt√≠ts√°k n√©p√ľket a h√°bor√ļkkal, a m√©rgekt√Ķl, a biol√≥giai fegyvereken kereszt√ľl az elektronikus hadvisel√©s minden eszk√∂z√©t ig√©nybe v√©ve, de fegyverr√© v√°lt az id√Ķj√°r√°s √©s az agym√Ľk√∂d√©s befoly√°sol√°sa is. N√©pirt√≥ h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k ir√°ny√≠tanak orsz√°gokat, szabadon. A kifosztott n√©pek felsz√°mol√°s√°nak az utols√≥ f√°zisa, amikor h√°bor√ļba k√©nyszer√≠tik, a t√ļl√©l√Ķket, √©s akik m√©g nem haltak √©hen, azokat deport√°lj√°k.

Ukrajna k√∂zelebb hozta a h√°bor√ļt Eur√≥p√°hoz. Azt a h√°bor√ļt, amit "klasszikus m√≥don" m√©g l√Ķfegyverekkel is v√≠vnak, de az √∂njel√∂lt, t√∂rv√©nytelen√ľl, korrupt tolvajokb√≥l, rabl√≥kb√≥l √°ll√≥, senki √°ltal meg nem v√°lasztott "korm√°ny" √©s oligarcha sleppje, harcot ind√≠tott a m√°sik oldal rabl√≥i ellen, akik t√∂rv√©nyes megv√°laszt√°sukra hivatkozva tett√©k √©s tenn√©k ugyanazt, mint illegitim, hasonsz√Ķr√Ľ ut√≥daik. Egy√ļttal megk√≠s√©relen√©k megt√°madni az oroszokat is, ha a hadsereg erre hajland√≥ lenne, de kinek van kedve n√©pny√ļz√≥, k√∂zt√∂rv√©nyes rabl√≥gyilkosok √©rdekei√©rt v√°s√°rra vinni a b√Ķr√©t? Neh√©z √ļgy h√°bor√ļzni, hogy azokt√≥l v√°rj√°k el, hogy kifoszt√≥ik vagyon√°nak megtart√°s√°√©rt harcoljanak, akik az els√Ķ jobb √≠g√©retre besoroz√≥ik ellen ford√≠tj√°k a puskacs√∂vet. Mi kell m√©g az armaggedonhoz? Tal√°n csak annyi, hogy a hirtelen j√∂tt felismer√©s a n√©p√ľket kifoszt√≥kat r√°d√∂bbentse (ezeket az emberi hullad√©kokat), hogy nekik csak azt a szerepet sz√°nt√°k, hogy begy√Ľjtve a begy√Ľjthet√Ķt, elv√©gezz√©k a piszkos munk√°t, majd kor√°bbi megb√≠z√≥ik odavess√©k √Ķket a kifosztottak √≠t√©lkez√©se el√©, √Ķk meg leny√ļlj√°k az ellopott, elrabolt vagyonokat.


√Āltal√°nos elgondol√°s, hogy a jelenlegi kr√≠mi kiszakad√°s Ukrajn√°b√≥l, v√°lasz Koszov√≥ kiszak√≠t√°s√°ra Szerbi√°b√≥l, de aki erre gondol, megfeledkezik az ENSZ szem√©lyi √∂nkorm√°nyzatok l√©trehoz√°s√°t t√°mogat√≥ rendelkez√©seir√Ķl, az etnikai kisebbs√©gek betelep√≠t√©sekkel vagy kiemelt t√°mogat√°ssal val√≥ l√©trehoz√°s√°r√≥l, vagy megl√©v√Ķk "szapor√≠t√°s√°r√≥l", valamint az EU √°ltal "v√°ratlanul", az ukrajnai konfliktussal egyid√Ķben a Benes-dekr√©tumokkal kapcsolatos bizotts√°g fel√°ll√≠t√°s√°r√≥l. A j√≥l ismert m√≥dszer szerint, a nemzet√°llamokat sz√©tszedik auton√≥m ter√ľletekre, melyek √∂n√°ll√≥an m√°r nem k√©pesek megv√©deni magukat. Gyakorlatilag ugyanez t√∂rt√©nt Magyarorsz√°gon a 1990-es √©vekben, a nagy c√©gek √©s nagy szakszervezetek felsz√°mol√°sakor. A nagy c√©gb√Ķl kis c√©gek sokas√°ga √©s kis szakszervezeti csoportok alakultak, melyek k√ľl√∂n-k√ľl√∂n nem k√©pviseltek nagy er√Ķt, √©s az elt√©r√Ķ tev√©kenys√©gek miatt m√°r nem volt egyszerre √©rintett minden felsz√°mol√°s al√° es√Ķ, vagy l√©tsz√°mcs√∂kkent√©s el√© n√©z√Ķ kis c√©g, √≠gy a sztr√°jkok is er√Ķtlenn√© v√°ltak. L√°tsz√≥lag a Zbigniew Brzezinski-f√©le Ukrajna-doktr√≠na, amely Oroszorsz√°g strat√©giai gyeng√≠t√©s√©t eredm√©nyezte volna a krimi b√°zisok lev√°laszt√°s√°val, m√©gis fog eredm√©nyt hozni, mert Ukrajna fokozatosan sz√©tszakad, de Olaszorsz√°g is divizion√°l. Ugyanilyen t√∂rekv√©sek mutatkoznak Spanyolorsz√°gban, a katal√°nok kiv√°l√°si sz√°nd√©kait illet√Ķen, Sk√≥cia is m√°r r√©szben f√ľggetlen√≠tette mag√°t, de hamarosan Nagy-Magyarorsz√°g is ter√≠t√©kre ker√ľl, a Felvid√©k, Erd√©ly, K√°rp√°talja, B√°cska viszonylat√°ban. A k√∂rny√©kez√Ķ ut√≥d√°llamok kezdhetnek agg√≥dni, mert ukrajnai szint√Ľ korrupci√≥s √°llapotok uralkodnak √©s hozhat√≥ l√©tre "forradalmi helyzetk√©nt" Szlov√°ki√°ban, Rom√°ni√°ban √©s Szerbi√°ban. Term√©szetesen hasonl√≥ "lehet√Ķs√©geket" k√≠n√°l Eur√≥pa t√∂bbi (kaz√°r-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ) "nemzet√°llama" is.


Itthon m√©g, a "v√°laszt√°s" (???) f√©ny√©ben sok-sok emberke "j√°tszik r√©szv√©telt a h√°zimunk√°ban", vagyis "kitereget". Antallok, Hornok, Gyurcs√°nyok, Kuncz√©k, Orb√°nok, Cs√°nyik, Garancsik, Szim√°k stb. szennyes√©t√Ķl dugul el a nemzet l√°bbalhajt√≥s mos√≥g√©pe. Milli√°rdok potyognak ki a sz√Ľr√Ķb√Ķl, a szennyes l√©b√Ķl, √©s id√Ķnk√©nt itt-ott, egy-egy fej is. Hamarosan fejek sz√°zai fognak gurulni, mert a Bilderberg Group legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°sa egyr√©szt be akarja nyelni az olgarch√°k, vagy magyarosan sz√≥lva, a rabl√≥, tolvaj, haza√°rul√≥ gazemberek √∂sszelopott, √∂sszehar√°csolt vagyon√°t, m√°sr√©szt p√©nz√ľgyi √©s gazdas√°gi √∂sszeoml√°ssal k√°oszt teremt, amib√Ķl csak a seg√≠ts√©g√©vel lehet kijutni. Ez ut√≥bbinak, √©s a "r√°vezet√©snek" √°ra van, mindent akarnak, tokkal, vonon√≥stul, sz√Ķr√∂st√Ķl b√Ķr√∂st√ľl, l√©tsz√°m cs√∂kkentett testest√Ķl-lelkest√Ķl... A csapatmozg√°sok m√°r megkezd√Ķdtek Eur√≥pa-szerte. Sok a k√∂nny√Ľ-p√°nc√©los, √©s nem csak a n√©metekn√©l, n√°lunk is, amin nem kell csod√°lkozni, mert itthon m√°r csak az nem l√°t aki nem akar (de k√©nytelen lesz)...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#211 | Merkurius - 2014.04.03. 22:38:37
http://magyarmegm...tem/3946-g√©czi-g√°bor-√ľzenete
#212 | piskota - 2014.04.03. 23:12:01
Statikus!
Az ismertetett linked http://www.magyar... id√Ķz√≠t√©se miatt v√©lem, hogy kev√©sb√© burkolt pszich√©s nyom√°sgyakorl√°s a v√°laszt√≥kra...
Kíváncsi vagyok meddig lesz fenn a válaszom!

piskota szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2014.04.03 - 20:51

Mi ez a hisztéria?
A t√©nyek azt mutatj√°k, hogy √©vtizedek √≥ta, v√°laszt√°si ciklusr√≥l-ciklusra cionista korm√°nyok, cionista t√∂rv√©nyhoz√≥k vannak r√°nk-er√Ķltetve, r√°nk-k√©nyszer√≠tve! Lehet vitatni, de nem √©rdemes!
Amerik√°ban lehet tudni, nyilv√°nos a szen√°torok vall√°si hovatartoz√°sa!
Nálunk miért nem?
M√©g arr√≥l sincs tudom√°sunk, hogy az √°ll√≠t√≥lagos v√°lasztott, √°ll√≠t√≥lagos k√©pvisel√Ķnk milyen √°llampolg√°rs√°ggal, √°llampolg√°rs√°gokkal rendelkezik…
Gyz

Azt csak ut√≥lag k√©rdezn√©m, hogy mi is volt, mi is lehetett az oka, a s√°rga csillag kit√Ľzet√©s√©nek?
Gyz

Na! Kiegészítettem:

piskota szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2014.04.03 - 21:54

√Črtelmes, √©rdemes gondolatnak tartom, ha felv√°zoln√°k azt a b√Ľn√∂kkel teljes k√ľl√∂n-utat, melyet a zsid√≥s√°g oly tudatosan, semmire sem tekintettel haszn√°lt, mely elvezetett a s√°rga csillagig…
Gyz
#213 | piskota - 2014.04.03. 23:38:58
#217 | Merkurius!
El vagyok ragadtatva, le vagyok ny√Ľg√∂zve az aranyos linkedt√Ķl: http://magyarmegm...
Esze nincs annak, aki nem ért egyet vele...
Sz√°momra k√ľl√∂n√∂sen felemel√Ķ, √©rt√©kelt a befejez√©s:
"Hetedszer: a hetedik te magad l√©gy! Ne told √°t m√°sra a felel√Ķss√©get, vedd a kezedbe sorsod ir√°ny√≠t√°s√°t: d√∂nts√©l! D√∂ntsd el, hogy az √©letet szolg√°lod, vagy a hal√°lt, mert egyszerre nem lehet k√©t urad! √ögy d√∂nt√∂ttem, hogy a p√°rtoskod√°s helyett az √©letet v√°lasztom: 2014. √°prilis 6.-√°n csal√°dommal h√©t gy√ľm√∂lcsf√°t √ľltet√ľnk. H√©t kis f√°t ut√≥dainknak az egys√©g√©rt, az √©let√©rt a j√∂v√Ķ√©rt. Ez h√©tszents√©g!
Géczy Gábor"

A f√°k, a gy√ľm√∂lcsf√°k egyenesen megejtett√©k a sz√≠vemet, szinte leb√©n√≠tott√°k a tudatom...
Némi zavart, félelmet, zavart félelmet csak az alábbi kitétele jelentett:
"Ha senki se menne el szavazni, megsz√ľletne az egys√©g, ha mindenki az √©letet szolg√°ln√°, elt√Ľnn√©nek a betegs√©gek, ha k√∂z√∂sen teremten√©nk, egy√ľtt hozn√°nk l√©tre a j√∂v√Ķt."
Kiemelem: "Ha senki se menne el szavazni... stb!!!"
Nos ez a "ha" a bel√°t√°s, a sajn√°lkoz√°s, a realit√°s szava...
A r√°nk-er√Ķltetett jogszab√°lyok, t√∂rv√©nytelen t√∂rv√©nyek v√©gett a hatalombitorl√≥k tov√°bbra is nyomor√≠thatnak minket, √ļgyhogy mars szavazni, legal√°bb t√°masszunk nekik n√©mi neh√©zs√©get!
Juttassuk be a cionista parlament√ľnkbe K√°sler √Ārp√°d√©kat, A HAZA NEM ELAD√ď MOZGALOM p√°rtot, hogy legyen rem√©ny√ľnk az igaz sz√≥ra...
Meggy√Ķz√Ķd√©sem, hogy ami j√≥, ami bev√°lt, azt nem fogj√°k lenull√°zni, viszont ami nem...
Rem√©nyt teremthetnek, rem√©nyt teremthet√ľnk!
Gyz
#214 | Hegel - 2014.04.03. 23:51:25
http://magyarmegm...s#commentsmiut√°n unom a M. kollektiv b√ľn√Ķss√©g√©vel j√°tszadoz√°st!

Montgomerry pont ugyan ezeket irta a naplójába illetve a jelentésében!

http://magyarmegm...e#commentsEz meg engem az √≥sz√∂vi v√©res k√ľzdelmeire eml√©keztet... √©s a k√∂r bez√°rul a folytonos ism√©tl√©s√©t√Ķl!
#215 | piskota - 2014.04.04. 00:22:55
Hegel!
http://magyarmegm...
Azt kell, hogy mondjam, jó a cikk!
Mást nem is mondhatok, hisz rendre visszaköszönnek a saját, már a P.I. oldalon is publikált meglátásaim, akkori közös vitáink...
Gyan√≠tom, hogy Dobai Mikl√≥s lelkes olvas√≥nk, esetleg, Nick n√©v alatt lelkes r√©sztvev√Ķ volt...
Gyz
#216 | piskota - 2014.04.04. 12:10:45
P√°rtlist√°nkon szerepel az er√Ķs√∂d√Ķ Jobbik, ki egyre ink√°bb feladja mark√°ns arculat√°t, melyet kiz√°r√≥lag a p√°rtvezet√Ķk hat√°roznak meg...
Ezek a vezet√Ķk egyre ink√°bb belesimulnak szerep√ľkbe, a szalonk√©pess√©g c√©lk√©nt lebeg a szem√ľk el√Ķtt, mert az hossz√ļt√°von oldan√° meg egzisztenci√°lis gondjaikat...
"Cél a középre tartás
B√°r a jobbikos k√©pvisel√Ķk nyilv√°nosan rendre hangs√ļlyozz√°k, hogy tartalmi v√°ltoz√°st nem jelent az arculatv√°ltoz√°s, az Orig√≥nak most t√∂bb jobbikos is azt mondta, hogy nem csak retorik√°ban, politik√°ban, „mindenben” nyitni akarnak a k√∂z√©p fel√©. A kamp√°ny is k√∂z√©pre h√ļz, a radik√°lis hangb√≥l visszavettek, a csal√°dbar√°t rekl√°mokkal egyar√°nt c√©lozz√°k a fiatalokat √©s az id√Ķsebbeket."
Von√°n√°l is olvastam a k√∂z√©pre h√ļz√°st.., csak nem a Fidesz kit√ļr√°s√°ra k√©sz√ľlnek, √ļj kisfideszk√©nt?
Sajn√°lkozom a karakterveszt√©sen, mely egyenes √ļton a politikai, parlamenti dagonya fel√© kezd ir√°nyt venni!
Sajn√°lkozom, mert ez az a p√°rt, mely legink√°bb a z√°szlaja al√° tudta gy√Ľjteni a magyar magyars√°got...
Azoknak a jobbikosoknak, kiknek nem tetszik p√°rtjuk meghirdetett k√∂z√©pre-tart√°sa, j√≥-sz√≠vvel aj√°nlom figyelm√ľkbe K√°sler √Ārp√°dot √©s A Haza Nem Elad√≥ Mozgalom p√°rtot!
Fojtsuk a b√Ľzl√Ķ demokr√°cia mocskos √°rj√°ba a hatalombitorl√≥, cionista "mi kuty√°nk k√∂lkeit"!
Gyöngyösi Zoltán
#217 | piskota - 2014.04.04. 17:41:35
Szeretnék mindenki megnyugtatni!
Szavazataitok lead√°sa eset√©n sem lesz legitimebb a rendszer, aminthogy azzal sem d√Ķl meg a hatalombitorl√≥k uralma, ha t√∂rt√©netesen nem szavaztok!
A magam r√©sz√©r√Ķl szavazok, szeretn√©k rem√©nyt teremteni A Haza Nem Elad√≥ Mozgalom p√°rt t√°mogat√°s√°val!
Gyz
#218 | Merkurius - 2014.04.04. 23:18:31
https://www.youtu...zB_RaDY1Ao

Pisk√≥ta , nem tudom l√°ttad-e m√°r ezt , de gondolom ez a link jobban tetszik mint az el√Ķz√Ķ .
Tudom , hogy van a bevezet√©s√©ben sok igazs√°g , persze sz√ľks√©g is van r√° mert an√©lk√ľl m√°r nem lehet az embereket megt√©veszteni . De el√°rulom neked , hogy nem √Ķ az a mad√°r akir√Ķl az elej√©n sz√≥ volt.
Tudom , hogy lusta vagy olvasni így talán azt sem tudod , hogy a Magyarok ellen ez a jelenleg végidejét folyó harc már évezredek óta folyik . Talán azt azért Te is eltudod képzelni , hogy Magyarok közösségében az utóbbi legfalább egyévezredben volt ennél sokkal nagyobb is mint most , és mégsem tudott a Magyarok javára dönteni .
Egyébként amíg van az országban szabad ember addig az ország szabdságát sem tudják igazán elvenni . Ez sem több egy rossz programnál . A Magyarnak Istenben nem hinni kell , hanem tudni , ismerni , és azonnal másképp látja a helyzetet .

Amit utols√≥ hozz√°sz√≥l√°sodban √≠rt√°l . A jelen rendszert semmi m√°s nem teszi √ļgy ahogy legitimm√© azonkiv√Ľl , hogy tudnak hivatkozni az emberek szavazataira . Lehet , hogy a t√∂bbs√©g √©ppen nem arra ment szavazni akik korm√°nyra ker√ľltek mivel elment szavazni , r√©szt vesz ebben a j√°t√©kban az azt jelenti , hogy , ha m√°s m√°sk√©pp gondolkodik , √©s m√°s lesz az eredm√©ny azt is elfogadja .

"a hatalombitorlók uralma, ha történetesen nem szavaztok!"
Ez bizony teljes m√©rt√©kben nem √≠gy van , a hatalmuk azonnalmegd√Ķlne . egy√°ltal√°n kinek , √©s mi alapj√°n lenne hatalma , ha senkire nem szavazna a n√©p?

K√ľl√∂nben abban igazad van , hogy itt ahhoz , hogy val√≥s v√°ltoz√°s legyen olyan er√Ķre van sz√ľks√©g aki nem az agymosott n√©pre t√°maszkodik , hanem egy teljesen m√°s min√Ķs√©g√ľ er√Ķnek van birtok√°ban , √©s neki azt√°n t√©nyleg mindegy , hogy megy-e valaki ixelni , vagy nem , persze lehetne a dolog egszer√ľbb is , de aminek meg kell t√∂rtnnie , meg is fog t√∂rt√©nni , f√ľggetlen√ľl a szavaz√≥sdi j√°t√©kt√≥l .
#219 | Renegat - 2014.04.05. 00:09:54
Egy ilyen kaliber√Ľ fick√≥t sz√≠vesen l√°tn√©k a magyar parlamentben √©n is...mondjuk Martonyi helyett...

https://www.youtu...85e1v4y198
#220 | piskota - 2014.04.05. 00:21:03
224 | Renegat!
Ez is egyik jele, jelens√©ge az er√Ķs√∂d√Ķ ellen√°ll√°snak...
Rem√©lem lesz k√∂vet√Ķje a cionista parlament√ľnkben is.
Rajtunk is m√ļlik!
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum