NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Armageddon az √∂r√∂k vil√°goss√°ghoz...
Armageddon az √∂r√∂k vil√°goss√°ghoz...A z√Ľrzavaros ukrajnai helyzet sokakban v√°lt ki indokolatlanul kis m√©rt√©k√Ľ, vagy f√©lelemt√Ķl vez√©relt, t√ļllihegett reakci√≥kat, de mindig el√Ķt√©rbe nyomakodik a k√©rd√©s, kiknek milyen haszna sz√°rmazik az ukrajnai v√°ls√°gb√≥l? Mi√©rt √°ll √©rdek√©ben az USA-nak, Izraelnek, Sorosnak, Merkelnek, K√≠n√°nak √©s Putyinnak, hogy a nemzetk√∂zi helyzet - ronda kifejez√©ssel √©lve - eszkal√°l√≥djon? Mert, hogy kiknek okoz k√°rt, √©s kiknek fog m√©g, nem neh√©z kital√°lni. Az el√Ķbbivel kapcsolatban c√©lszer√Ľ egy kicsit a m√ļltba "r√©vedni", vagyis Eur√≥pa √©s a Szovjetuni√≥ √ļjrafeloszt√°s√°n√°l kezdeni az "aknakeres√©st", mivel Trianont√≥l a Szovjetuni√≥ felboml√°s√°ig olyan hat√°r, nemzetis√©gi √©s vall√°si konfliktusok el√Ķre tervezett lehet√Ķs√©geit √©p√≠tett√©k be a sz√©tdarabol√°ssal, amelyekr√Ķl csak a "tervez√Ķk" √©s a beavatottak tudhattak. K√∂zel-Kelet, Afrika √©s a T√°vol-Kelet csak√ļgy r√©sze ennek, mint ahogy D√©l-Amerika is. A "k√©plet" nem olyan bonyolult, mint amennyire sokan hiszik.Val√≥j√°ban primit√≠ven egyszer√Ľ, csak nem a r√©szletekben kell keresni az alapgondolatokat, hanem azt kell l√°tni, hogy mennyire egyszer√Ľ az alaps√©ma vonalvezet√©se.

A szt√°linista kommunizmus jegy√©ben l√©trehozott Szovjetuni√≥, a Habsburg Birodalom sz√©tszed√©se, Trianon lecsonkolt Magyarorsz√°ga, majd N√©metorsz√°g felsz√°mol√°sa, √©s Gorbacsov peresztrojk√°ja ugyanazt a "tervet" szolg√°lta, amit h√≠vhatn√°nk "angolsz√°sz misszi√≥nak" is (nem a Brown-f√©l√©r√Ķl van sz√≥, hanem err√Ķl: Link), √©s ide kell sorolni az Eur√≥pai Uni√≥ l√©trehoz√°s√°t, valamint az Eur√≥p√°ba betelep√≠tett 70 milli√≥ - f√Ķleg muszlim - √©s a tervezett 50 milli√≥ n√©ger betelep√≠t√©si k√©rd√©s√©t is. A Bernard Lewis terv √©s Yinon terv √∂sszege √©s c√©lja is ugyanaz, szervesen kapcsol√≥dik az el√Ķz√Ķekben eml√≠tettekhez (Link).


A kommunizmus megoszt√≥ √©s "tag√°llamai" egym√°st fenyeget√Ķ terrorja "sikeres tesztnek" bizonyult. A l√°zad√≥ "tagk√∂zt√°rsas√°gok" lever√©se, egym√°ssal t√∂rt√©n√Ķ leveret√©se, megmutatta az utat egy olyan vil√°grendszer fel√©, amelyik a megoszt√°sra √©p√ľl. A nemzetek feldarabol√°sai id√Ķz√≠tett bombak√©nt ker√ľltek a "terv rendszer√©be", ahogy az er√Ķs nemzet√°llamok leig√°z√°sa is. N√©metorsz√°g m√°r nem l√©tezik. Az oka el√©g egy√©rtelm√Ľ, ha valaki ismeri az ENSZ megb√≠zat√°s√°nak lej√°rta felt√©teleit. Megbizat√°suk megsz√Ľnik, ha az USA b√©k√©t k√∂t N√©metorsz√°ggal. Ez√©rt nem l√©teziik N√©metorsz√°g, csak egy er√Ķsen √Ķrz√∂tt NSZK (n√©met tartom√°nyok sz√∂vets√©ge). Hitler N√©metorsz√°ga szint√©n egy, a tervez√Ķk sz√°m√°ra hasznos teszt volt, ahogy Edmund de Rothschild is kijelentette, a zsid√≥kra csak addig √©s arra van sz√ľks√©g, hogy kiirts√°k egym√°st az arabokkal (v√©lhet√Ķleg itt nem a kaz√°r-zsid√≥kra gondolt). Trianon hossz√ļ t√°von is biztos√≠tja, hogy b√°rmikor fel√©leszthet√Ķ, kisz√©les√≠thet√Ķ konfliktus legyen l√©trehozhat√≥ Kelet-k√∂z√©p Eur√≥p√°ban. Ukrajna l√°tsz√≥lag logik√°tlan "kieg√©sz√≠t√©se" a n√©pess√©g csaknem fel√©t, de lagal√°bb 40%-√°t kitev√Ķ orosz lakoss√°ggal, szint√©n egy id√Ķz√≠tett bomba volt, amit most robbantottak fel.

A kezdeti k√©rd√©s a haszon k√©rd√©se volt. Az USA, n√©met ad√≥kb√≥l id√©zhet el√Ķ energiav√°ls√°got, √©s ezen kereszt√ľl t√°rsadalmi √∂sszeoml√°st az NSZK-ban az orosz g√°z megvon√°sa ok√°n, mik√∂zben leny√ļlja az √∂sszerabolt olgarcha vagyonokat. Ez ut√≥bbira m√©g az √≠r√°s v√©g√©n visszat√©rek. Ugyanezt tette Irakban, Afganiszt√°nban √©s L√≠bi√°ban is, √©s ez√©rt kellett a ciprusi v√°ls√°g is, a LIBOR √©s br√≥ker-botr√°ny. A fejlett nyugati orsz√°gokt√≥l nagys√°grendekkel korruptabb vezet√©s√Ľ kelet-eur√≥pai orsz√°gok lak√≥i, ahogy Ukrajn√°ban is, ugr√°sra k√©szen v√°rnak a "bevet√©si parancsra". Minden orsz√°gban hemzsegnek a korrupt, csal√≥, tolvaj gazember politikusok. A l√°zad√°sok kirobbant√°s√°hoz csak az "√©g√Ķ gyuf√°t" kell k√∂z√©j√ľk haj√≠tani √©s Eur√≥pa l√°ngba borul, mert a "t√Ľzv√©sz" gyorsan el√©ri a v√©dettnek tartott orsz√°gokat is. A "hat√©konys√°g n√∂vel√©se" √©rdek√©ben volt sz√ľks√©g 120 milli√≥, t√∂bbnyire alulk√©pzett, nyelvet nem ismer√Ķ, m√°s vall√°si k√∂rnyezetb√Ķl, m√°s t√°rsadalomszeml√©lettel rendelkez√Ķ n√©pess√©g betelep√≠t√©s√©re, √©s ahol rendelkez√©sre √°ll, az anyanemzet, az etnikum √©s nemzetis√©gek egym√°sra usz√≠t√°si lehet√Ķs√©ge, b√°r itt m√©g v√°r "n√©mi munka" a b√©rencek egy r√©sz√©re.


Ahogy az USA korm√°nya is felk√©sz√ľlt a lakoss√°ga elleni harcra, az ellen√°ll√≥ n√©pess√©g FEMA √°tnevel√Ķ vagy megsemmis√≠t√Ķ t√°borokba z√°r√°s√°ra, √ļgy Eur√≥p√°ban is el√Ķk√©sz√≠tett√©k, √©s most is el√Ķk√©sz√≠tik a hasonl√≥ int√©zked√©seket. Ukrajna sz√©thull√°sa elker√ľlhetetlen, mivel Putyin is k√©ri a r√©sz√©t a hadserege sz√°m√°ra. Azon hadsereg sz√°m√°ra, amely arra hivatott, hogy megv√©dje a hatalm√°t √©s a vagyon√°t. K√≠na haszna a csontig legaty√°sod√≥ ukrajnai lakoss√°g "megseg√≠t√©s√©n" kereszt√ľl a vil√°g harmadik legnagyobb √©lelmiszer export√Ķre term√Ķter√ľleteinek √©s fegyvergy√°rt√°s√°nak megszerz√©se. Ukrajna t√Ķszomsz√©ds√°g√°ban, vagyis n√°lunk sem jobb a helyzet. Csak annyi a k√ľl√∂nbs√©g, hogy ott oligarch√°knak, itt milli√°rdos gazembereknek, politikusoknak h√≠vj√°k a fosztogat√≥kat. Itthon sokan kifog√°solj√°k, hogy a FIDESZ-KDNP "Izrael bar√°t", rendk√≠v√ľli √°llapotra, √©s katonai ir√°ny√≠t√°sra kihegyezett illegitim alkott√°kolm√°nya nem tartalmazza a k√∂zt√°rsas√°gi √°llamforma meghat√°roz√°s√°t. Magyarorsz√°gon sohasem l√©tezett legitim "k√∂zt√°rsas√°g", ahogy az ut√≥bbi 70 √©v alatt n√©pszavaz√°ssal meger√Ķs√≠tett alkotm√°ny sem k√≠nl√≥dta mag√°t vil√°gra. A v√°laszt√°si sz√≠nj√°t√©k, a vil√°g m√°s orsz√°gait√≥l elt√©r√Ķen, egy illegitim t√∂bb nev√Ľ, de egy gazd√°j√ļ helytart√≥s√°g meg√∂r√∂k√∂lhet√Ķs√©g√©√©rt folyik. A "k√©pvisel√Ķk", b√°r nem azonos es√©llyel, de versenyezhetnek, hogy melyik tudja jobban el -√©s ki√°rulni a "tartom√°ny" n√©p√©t. Ez a "bomba" egy√ľtt fog robbanni a Benes-dekr√©tumok kivizsg√°l√°s√°val √©s a hat√°ron k√≠v√ľlre rekesztett magyarok k√©rd√©s√©vel.


Sajnos, ahogy Ukrajn√°ban az ukr√°n nacionalist√°kat √©s egy√©b csoportokat, √ļgy itthon a "h√°rom csoportba" sorolhat√≥kat is neh√©z meggy√Ķzni. Az els√Ķ csoportba azok tartoznak, akiket az√©rt nem lehet meggy√Ķzni, mert k√©ptelenek felfogni a k√∂r√ľl√∂tt√ľk lej√°tsz√≥d√≥ esem√©nyeket. Nem l√°tj√°k az √∂sszef√ľgg√©seket √©s m√°r nem is fogj√°k l√°tni, mert megb√©k√©ltek saj√°t h√ľlyes√©g√ľkkel. A m√°sodik csoportba relat√≠ve kevesen tartoznak, mert sok inform√°ci√≥t, ezek √∂sszegz√©s√©t √©s a sz√ľks√©ges konzekvenci√°k levon√°s√°t √©s √©szben tart√°s√°t ig√©nyli a "tags√°g". A harmadik csoport a meggy√Ķz√Ķd√©ses "okosok√©", akik hasonl√≥ak az els√Ķ csoport egyedeihez, annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy butas√°gukat, t√°j√©kozatlans√°gukat, szemellenz√Ķss√©g√ľket, megalkuv√°sukat, √∂n√©rzetess√©g m√≠mel√©s√©vel, daccal, gyakran len√©z√©ssel pr√≥b√°lj√°k eltakarni. Az els√Ķ csoportba sorolt buta, k√∂nnyen befoly√°solhat√≥ √©s ir√°ny√≠that√≥ emberekt√Ķl csak az √∂n√©rzetes, m√°sok elveit szajk√≥z√≥ h√ľly√©k rosszabbak. Term√©szetesen az ezekbe a csoportokba be nem soroltak " h√ľly√≠tik az els√Ķ csoportot, megnyugtatva √Ķket, hogy majd jobb lesz (egyszer), mik√∂zben morzs√°t sz√≥rnak a harmadik csoport tagjai k√∂z√©, √©s az els√Ķ √©s harmadik csoport el√Ķl is pr√≥b√°lj√°k eltitkolni a m√°sodik csoport alternat√≠v√°it. Ha tov√°bb ragozzuk a k√©rd√©st, hamar kider√ľl, hogy a csoportokon k√≠v√ľliek k√∂z√© csak a m√°sodik √©s harmadik csoportb√≥l lehet bejutni, de a bejut√°sban a m√°sodik csoport egyedeit megakad√°lyozza az √°rul√°sban, a becs√ľlet, a hazaszeretet, √©s a gerinc "birtokl√°sa". B√°r az els√Ķ csoportban is sz√©p sz√°mmal akadnak becs√ľletes, gerinces, hazaszeret√Ķ emberek, √∂r√∂kl√∂tt vagy "szerzett" butas√°guk akad√°ly a csoportv√°lt√°sban, vagy a csoportokon k√≠v√ľlis√©g el√©r√©s√©ben.

Sokan rettegve gondolnak az elk√∂vetkez√Ķ armageddonra, mivel e sz√≥ √°ltal√°nos √©rtelmez√©sben a vil√°gv√©g√©re utal, pedig a vil√°gv√©ge m√°r elj√∂tt. Az embereket becsapj√°k, megt√©vesztik, ha valaki sz√≥t emel ez ellen, ellehetetlen√≠tik, agyonhallgatj√°k jogos felh√°borod√°sukat, beperelik, b√∂rt√∂nbe, t√°borokba z√°rj√°k, vagy meg√∂lik √Ķket. Nincs jog, mert a b√≠r√≥s√°gok csak akkor d√∂ntenek t√∂rv√©nyesen, ha gazd√°ik ezt megengedik sz√°mukra. Szem√©rmetlen√ľl hazudva szegik meg az √°ltaluk hozott t√∂rv√©nyeket, amelyek betart√°s√°ra felesk√ľdtek. √Ėnjel√∂lt, csal√°ssal, megt√©veszt√©ssel hatalombitorl√≥ k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√Ķk korm√°nyozz√°k a F√∂ld szinte valamennyi orsz√°g√°t, akik nem csak kifosztj√°k √°llampolg√°rnak cs√ļfolt rabszolg√°ikat, de eladj√°k kil√≥ra, kik√∂lcs√∂nzik, vagy v√°g√≥h√≠dra hajtj√°k √Ķket. Ezek az identit√°s n√©lk√ľli, erk√∂lcsi hull√°k hagyj√°k, hogy parancsol√≥ik ezerf√©le eszk√∂zzel puszt√≠ts√°k n√©p√ľket a h√°bor√ļkkal, a m√©rgekt√Ķl, a biol√≥giai fegyvereken kereszt√ľl az elektronikus hadvisel√©s minden eszk√∂z√©t ig√©nybe v√©ve, de fegyverr√© v√°lt az id√Ķj√°r√°s √©s az agym√Ľk√∂d√©s befoly√°sol√°sa is. N√©pirt√≥ h√°bor√ļs b√Ľn√∂s√∂k ir√°ny√≠tanak orsz√°gokat, szabadon. A kifosztott n√©pek felsz√°mol√°s√°nak az utols√≥ f√°zisa, amikor h√°bor√ļba k√©nyszer√≠tik, a t√ļl√©l√Ķket, √©s akik m√©g nem haltak √©hen, azokat deport√°lj√°k.

Ukrajna k√∂zelebb hozta a h√°bor√ļt Eur√≥p√°hoz. Azt a h√°bor√ļt, amit "klasszikus m√≥don" m√©g l√Ķfegyverekkel is v√≠vnak, de az √∂njel√∂lt, t√∂rv√©nytelen√ľl, korrupt tolvajokb√≥l, rabl√≥kb√≥l √°ll√≥, senki √°ltal meg nem v√°lasztott "korm√°ny" √©s oligarcha sleppje, harcot ind√≠tott a m√°sik oldal rabl√≥i ellen, akik t√∂rv√©nyes megv√°laszt√°sukra hivatkozva tett√©k √©s tenn√©k ugyanazt, mint illegitim, hasonsz√Ķr√Ľ ut√≥daik. Egy√ļttal megk√≠s√©relen√©k megt√°madni az oroszokat is, ha a hadsereg erre hajland√≥ lenne, de kinek van kedve n√©pny√ļz√≥, k√∂zt√∂rv√©nyes rabl√≥gyilkosok √©rdekei√©rt v√°s√°rra vinni a b√Ķr√©t? Neh√©z √ļgy h√°bor√ļzni, hogy azokt√≥l v√°rj√°k el, hogy kifoszt√≥ik vagyon√°nak megtart√°s√°√©rt harcoljanak, akik az els√Ķ jobb √≠g√©retre besoroz√≥ik ellen ford√≠tj√°k a puskacs√∂vet. Mi kell m√©g az armaggedonhoz? Tal√°n csak annyi, hogy a hirtelen j√∂tt felismer√©s a n√©p√ľket kifoszt√≥kat r√°d√∂bbentse (ezeket az emberi hullad√©kokat), hogy nekik csak azt a szerepet sz√°nt√°k, hogy begy√Ľjtve a begy√Ľjthet√Ķt, elv√©gezz√©k a piszkos munk√°t, majd kor√°bbi megb√≠z√≥ik odavess√©k √Ķket a kifosztottak √≠t√©lkez√©se el√©, √Ķk meg leny√ļlj√°k az ellopott, elrabolt vagyonokat.


√Āltal√°nos elgondol√°s, hogy a jelenlegi kr√≠mi kiszakad√°s Ukrajn√°b√≥l, v√°lasz Koszov√≥ kiszak√≠t√°s√°ra Szerbi√°b√≥l, de aki erre gondol, megfeledkezik az ENSZ szem√©lyi √∂nkorm√°nyzatok l√©trehoz√°s√°t t√°mogat√≥ rendelkez√©seir√Ķl, az etnikai kisebbs√©gek betelep√≠t√©sekkel vagy kiemelt t√°mogat√°ssal val√≥ l√©trehoz√°s√°r√≥l, vagy megl√©v√Ķk "szapor√≠t√°s√°r√≥l", valamint az EU √°ltal "v√°ratlanul", az ukrajnai konfliktussal egyid√Ķben a Benes-dekr√©tumokkal kapcsolatos bizotts√°g fel√°ll√≠t√°s√°r√≥l. A j√≥l ismert m√≥dszer szerint, a nemzet√°llamokat sz√©tszedik auton√≥m ter√ľletekre, melyek √∂n√°ll√≥an m√°r nem k√©pesek megv√©deni magukat. Gyakorlatilag ugyanez t√∂rt√©nt Magyarorsz√°gon a 1990-es √©vekben, a nagy c√©gek √©s nagy szakszervezetek felsz√°mol√°sakor. A nagy c√©gb√Ķl kis c√©gek sokas√°ga √©s kis szakszervezeti csoportok alakultak, melyek k√ľl√∂n-k√ľl√∂n nem k√©pviseltek nagy er√Ķt, √©s az elt√©r√Ķ tev√©kenys√©gek miatt m√°r nem volt egyszerre √©rintett minden felsz√°mol√°s al√° es√Ķ, vagy l√©tsz√°mcs√∂kkent√©s el√© n√©z√Ķ kis c√©g, √≠gy a sztr√°jkok is er√Ķtlenn√© v√°ltak. L√°tsz√≥lag a Zbigniew Brzezinski-f√©le Ukrajna-doktr√≠na, amely Oroszorsz√°g strat√©giai gyeng√≠t√©s√©t eredm√©nyezte volna a krimi b√°zisok lev√°laszt√°s√°val, m√©gis fog eredm√©nyt hozni, mert Ukrajna fokozatosan sz√©tszakad, de Olaszorsz√°g is divizion√°l. Ugyanilyen t√∂rekv√©sek mutatkoznak Spanyolorsz√°gban, a katal√°nok kiv√°l√°si sz√°nd√©kait illet√Ķen, Sk√≥cia is m√°r r√©szben f√ľggetlen√≠tette mag√°t, de hamarosan Nagy-Magyarorsz√°g is ter√≠t√©kre ker√ľl, a Felvid√©k, Erd√©ly, K√°rp√°talja, B√°cska viszonylat√°ban. A k√∂rny√©kez√Ķ ut√≥d√°llamok kezdhetnek agg√≥dni, mert ukrajnai szint√Ľ korrupci√≥s √°llapotok uralkodnak √©s hozhat√≥ l√©tre "forradalmi helyzetk√©nt" Szlov√°ki√°ban, Rom√°ni√°ban √©s Szerbi√°ban. Term√©szetesen hasonl√≥ "lehet√Ķs√©geket" k√≠n√°l Eur√≥pa t√∂bbi (kaz√°r-zsid√≥ ir√°ny√≠t√°s√ļ) "nemzet√°llama" is.


Itthon m√©g, a "v√°laszt√°s" (???) f√©ny√©ben sok-sok emberke "j√°tszik r√©szv√©telt a h√°zimunk√°ban", vagyis "kitereget". Antallok, Hornok, Gyurcs√°nyok, Kuncz√©k, Orb√°nok, Cs√°nyik, Garancsik, Szim√°k stb. szennyes√©t√Ķl dugul el a nemzet l√°bbalhajt√≥s mos√≥g√©pe. Milli√°rdok potyognak ki a sz√Ľr√Ķb√Ķl, a szennyes l√©b√Ķl, √©s id√Ķnk√©nt itt-ott, egy-egy fej is. Hamarosan fejek sz√°zai fognak gurulni, mert a Bilderberg Group legfels√Ķbb ir√°ny√≠t√°sa egyr√©szt be akarja nyelni az olgarch√°k, vagy magyarosan sz√≥lva, a rabl√≥, tolvaj, haza√°rul√≥ gazemberek √∂sszelopott, √∂sszehar√°csolt vagyon√°t, m√°sr√©szt p√©nz√ľgyi √©s gazdas√°gi √∂sszeoml√°ssal k√°oszt teremt, amib√Ķl csak a seg√≠ts√©g√©vel lehet kijutni. Ez ut√≥bbinak, √©s a "r√°vezet√©snek" √°ra van, mindent akarnak, tokkal, vonon√≥stul, sz√Ķr√∂st√Ķl b√Ķr√∂st√ľl, l√©tsz√°m cs√∂kkentett testest√Ķl-lelkest√Ķl... A csapatmozg√°sok m√°r megkezd√Ķdtek Eur√≥pa-szerte. Sok a k√∂nny√Ľ-p√°nc√©los, √©s nem csak a n√©metekn√©l, n√°lunk is, amin nem kell csod√°lkozni, mert itthon m√°r csak az nem l√°t aki nem akar (de k√©nytelen lesz)...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#221 | piskota - 2014.04.05. 01:35:14
#223 | Merkurius!

Kimondottan helyeslem, hogy feltetted ezt a linket!
Lehetne kritika alá vonni, de én sem teszem, s elvárom, MOST más se tegye!
A lehetséges pozitívum csakis a mi támogatásunkkal jöhet létre, erre a reményt a szavazatunkkal kell megteremteni! A remény realitását!

Sajnálom, hogy hozzászólásod keretébe személyemet is belevontad, mert ezzel részben elterelted a figyelmet:
"De el√°rulom neked , hogy nem √Ķ az a mad√°r akir√Ķl az elej√©n sz√≥ volt.
Tudom , hogy lusta vagy olvasni így talán azt sem tudod , hogy a Magyarok ellen ez a jelenleg végidejét folyó harc már évezredek óta folyik."
Pió-atyáról, az általa említett madárkáról, Móricz Jánosról, II. János Pál pápáról Magyarország vonatkozásában máshol, talán 2011-ben már kifejtettem a nyomos véleményem...
Ezt Seraf tudná igazolni, aki olvasott, ha hajlandó lenne megszólalni, mert linken nem tudom tálalni, mivel szervezeti átalakítások miatt számomra most elérhetetlen az anyag...
Ami pedig a "lusta vagy olvasni"-t illeti...
M√°sr√≥l van sz√≥! Arra h√≠vtam fel a becses figyelmeteket, mikor esetenk√©nt napi 10-24 √≥r√°t kitev√Ķ linkekkel bomb√°zt√°tok egym√°st, hogy az id√Ķ muland√≥, vissza nem hozhat√≥, becs√ľlj√©tek meg, becs√ľlj√©tek meg a m√°sok, a t√°rsatok idej√©t!
Volt, mikor magam is t√©kozl√≥an b√°ntam az id√Ķmmel... Ments√©gemre szolg√°l, hogy katonai szolg√°latom alatt t√∂rt√©nt, hogy sz√©ls√Ķs√©get eml√≠tsek, olyan szakk√∂nyvet is lelkiismeretesen olvastam ki valamelyik szovjet hadseregparancsnok toll√°b√≥l, a szerz√Ķre nem eml√©kszem, melynek az volt a c√≠me, hogy: "L√∂v√©szhadoszt√°lyok alkalmaz√°sa a II. Vil√°gh√°bor√ļban." Gondolom egyed√ľl vagyok Magyarorsz√°gon, aki ezt a tekint√©lyes s√ļly√ļ k√∂nyvet √°tr√°gta. Annyira lusta vagyok olvasni, hogy t√∂bbnyire t√∂bb k√∂nyvet olvasok, hangulatt√≥l f√ľgg√Ķen mikor melyiket viszem tov√°bb... A kiolvasott t√∂bb k√∂nyvt√°rnyi k√∂nyv ellen√©re is mondhatom, k√∂nyvt√°rnyi a restanci√°m. S√Ķt, m√©g a birtokolt k√∂nyveimmel sem ker√ľltem szinkronba, r√°ad√°sul m√©g mindig v√©tkezek, s elgyeng√ľl√∂k, ha olyan k√∂nyv ker√ľl a kezembe...
Visszat√©rve az alapgondolathoz: meg kell l√°tni a halv√°ny lehet√Ķs√©get is, s √©lni kell vele!
Gyz
#222 | piskota - 2014.04.05. 09:40:48
Amir√Ķl az el√Ķz√Ķkben tettem eml√≠t√©st, a Jobbik √©s Vona "k√∂z√©pre" tart√°s√°r√≥l:
http://www.origo....kevel.html
Az a k√©rd√©s, hogy h√°ny jobbikos p√°rtt√°rs√°hoz jut el ez az interj√ļ? -mert azokhoz, akikhez ez eljut, azok k√∂z√ľl nagyon sokan azonnal v√°ltani fognak!
Indulatuk √©rthet√Ķ!
Ez a Vona f√©le taknyol√°s el√Ķrevet√≠ti, s√Ķt igazolva l√°ttatja Posta Imre (r√©sz)-igazs√°g√°t...
R√©szigazs√°gr√≥l sz√≥lok, mert a k√©tesnek t√Ľn√Ķ p√°rtvezet√Ķk m√∂g√∂tt ott vannak a val√≥ban jobbat akar√≥ magyarok, nem mindig j√≥l inform√°lt, t√≠zezrei, sz√°zezrei...
Arr√≥l nem is besz√©lve, hogy Vona is, m√°r ezzel az interj√ļval is, hozz√°teszi a mag√°√©t, ahhoz az elemi erej√Ľ √°ltal√°nos jogos bizalmatlans√°ghoz, ami ma a politikusokat √∂vezi! Tov√°bb er√Ķs√≠ti azt a n√©zetet, hogy minden politikus sz@rh√°zi, minden politikus a karrierj√©t √©p√≠ti, minden politikus a vagyonra hajt!
Hossz√ļ lenne a n√©vsor, kik ezt l√°tszanak igazolni...
Fel kell ismernetek, hogy ez egy általános politikusi ellenséges tevékenység, mely a bizalmatlanság végtelen növelésére, a társadalom, a nemzet szétverésére, megosztására szolgál!
Nos! Ebben a bizalmatlans√°gi l√©gk√∂rben, a lehets√©ges legrosszabb felt√©telek mellett is, k√©nyszer√ľl√ľnk arra, hogy rem√©nyt, es√©lyt tal√°ljunk!
Sok v√©rt vesztett√ľnk az √©vsz√°zadok alatt, a tov√°bbi vesztess√©get el kell ker√ľlni!
√Čvtizedek √≥ta a demokr√°ci√°r√≥l papolva k√∂tnek g√ļzsba minket, terroriz√°lnak, lehetetlen√≠tenek el, orozz√°k el √©letlehet√Ķs√©geinket, boldogul√°sunkat...
Ismerj√©tek fel! Ez a demokr√°cia k√©t√©l√Ľ fegyver!
Visszafordítható a hatalombitorlókra, a lélektelen "mi kutyánk kölkeire"!
MOST nincs helye a k√©telyeknek, nincs helye a bizalmatlans√°gnak, L√ČPN√úNK KELL! El√Ķre!
V√°llaljuk fel a sz√≥-sz√≥l√≥ szerep√©t A HAZA NEM ELAD√ď MOZGALOM P√ĀRT mellett, legal√°bb holnap estig legy√ľnk az aktivist√°juk!
Gyz
#223 | Renegat - 2014.04.05. 11:43:32
Kicsit más téma, de valakiknek lehet hogy életbevágóan FONTOS!

DEVIZ√ĀSOKNAK!!!!

Mentsetek le mindent amit itt találtok, amíg lehet!

https://www.googl...mozilla:huShockfficial&client=firefox-a&gfe_rd=cr&ei=Lak_U7uOHebb8gefioDYBw

http://www.szeren...ezd-at.pdf

http://devizahite...-kuzdoknek

http://devizahite...zerzodesed

http://www.hoxa.h...4&p4=2

http://www.google...7178,d.Yms

http://www.civilk...

http://www.civilk...relnoknek/

http://www.deviza.../forumaink

A bankoligarch√°k ebben az √©vben kih√ļzz√°k a gyuf√°t, "lesz kapsz!"

http://www.civilk...cselekedj/

http://www.civilk...rorszagon/
#224 | Renegat - 2014.04.05. 17:16:33
"Oroszorsz√°g el√©g katonai √©s gazdas√°gi er√Ķvel rendelkezik ahhoz, hogy h√°bor√ļ eset√©n ne csak megv√©dje saj√°t f√ľggetlens√©g√©t, de a nyugatot v√©gleg t√©rdre k√©nyszer√≠tse. Nem k√©rd√©ses, a Wall Street m√°r bejelentette a had√ľzenetet: Washington nem akar aranyrubelt l√°tni, √©s csak id√Ķ k√©rd√©se, mikor lesz ebb√Ķl k√∂zvetlen katonai konfront√°ci√≥."

Lengyelorsz√°g 10000 NATO katona ter√ľlet√©n t√∂rt√©n√Ķ √°llom√°soztat√°s√°t k√©rte a sz√∂vets√©gt√Ķl.Gondolom ezt sem a n√©p nev√©ben k√©rt√©k.Lengyelorsz√°g √ļjra √°t√©lheti a II. vil√°gh√°bor√ļt.

http://www.hidfo....ranyrubelt

http://www.whatdo...ex1759.htm

http://www.telegr...itory.html

http://hungarian....agat-1924/

http://aranykorha...ogspot.hu/
#225 | Istoczy - 2014.04.05. 19:25:12
Pár óra még és bizzunk benne, hogy valami megindul. Azért kell elmenni szavazni, mert csak a pályáról lehet gólt rugni.
Ne agg√≥djatok Vona miatt, senki sem kap annyi t√°mad√°st, mint √Ķ. A C√ČL, min√©l t√∂bb szavazat. Ha ehhez azt kell bedobni, hogy k√∂z√©pre h√ļzunk, akkor ezt az eszk√∂zt kell haszn√°lni, ez szentesiti a C√ČL-t. H√°bor√ļ van √©s h√°boruban minden fegyver megengedett. A t√∂bbi p√°rt az mind sz√Ľz √©s √Ķszinte?
Holnap este t√∂bbet tudok a Pest megye 2. k√∂rzetb√Ķl Tarts√°tok sz√°razon a puskaport mindenesetre.
#226 | Istoczy - 2014.04.05. 19:58:56
Akarom mondani a C√ČL szentesiti az eszk√∂zt...
#227 | piskota - 2014.04.05. 21:14:45
Még közel 24 óra!
K√∂zel 24 √≥ra am√≠g m√©g tehet√ľnk valamit!
Tegy√ľk meg amit meg tudunk tenni!
Tegy√ľk meg, hogy rem√©nykedhess√ľnk!
Csal√≥d√°s nem √©rhet benn√ľnket, ha megtett√ľk azt, amit meg tudunk tenni...
Gyz
#228 | naiv - 2014.04.05. 22:01:30
T. tan√°r √ör!
Ism√©t siker√ľlt p√°r mozaikdarabk√°t a hely√©re illeszteni.
Köszönet érte.

√Črdekes, hogy ez egy halad√≥ csoport, √©rtelmes r√©sztvev√Ķkkel, √©s m√©gis sokszor kell ism√©telni, mivel vagy felejt√ľnk, de az is lehet, hogy els√Ķre nem ragadt meg, √≠gy nem is √°llt √∂ssze a kirak√≥s.

----------------

v√°laszt√°s

M√°ty√°s kir√°ly hal√°l√°nak √©vfordul√≥j√°ra id√Ķz√≠teni a v√°laszt√°st, t√∂bb mint jelz√©s √©rt√©k√Ľ.

Ebben már a pökhendiség, gátlástalanság, önteltség szimbolikája jelenik meg.


Kompromisszumos javaslatom a szavaz√°sra.

Mindenki saját lelkiismerete szerint hozza meg a döntését.

Úgy vélem, az érvénytelen szavazatok is beleszámítanak az összesítésbe.
A ar√°ny √≠gy n√©mileg sz√©p√≠thet√Ķ.
Ennyi j√°t√©kt√©r maradt ebben a homokoz√≥ban, hiszen a v√©geredm√©ny m√°r el√Ķre determin√°lt.
Ehhez persze kellenek majd a tr√ľkk√∂z√©sek, de ez ennek a cirkusznak a r√©sze.

Az 1 fordul√≥s sz√≠nj√°t√©kban el√Ķfordulhat (orsz√°gos √∂sszes√≠t√©sben), hogy a v√°ltoz√°sra voksol√≥k √∂sszes√≠tett ar√°nya meghaladja a 60%-ot, m√©gis a 30egyn√©h√°ny %-os eredm√©nnyel rendelkez√Ķ gittegylet visz mindent.
40% k√∂r√ľl ak√°r 2/3-os t√∂bbs√©ggel is, mint el√Ķz√Ķ alkalommal.

Nem kiz√°rhat√≥ a meglepet√©s, de ha el√Ķszeded a jobbik eszed, √©s belen√©zel a lapokba, m√©gsem lenne az.

Cinkelt lapokkal spílerek játszanak.

√Āprilis 25.ig pedig b√Ķven van id√Ķ a megfelel√Ķ szavazatok √∂sszesz√°ml√°l√°s√°ra.
(jöhet a mátrix, a töredékszámítás, a tinta.....stCool

A szavaz√≥lapon, rem√©lem nem lesznek a sz√°m√≠t√≥g√©pes adatfeldolgoz√°st seg√≠t√Ķ jel√∂l√©sek.
Ennek √©rtelm√©ben ugyi ez nem azonos√≠that√≥ egy k√≥ddal, sz√°mmal a szem√©lyt illet√Ķen? min√Ķ para

-------------------

roszatom

√Čvek √≥ta hitelb√Ķl van finansz√≠rozva a l√©legeztet√Ķ g√©p k√∂lts√©ge, melyre a beteg (orsz√°g) r√° van kapcsolva.
Az apjuk messze j√°r, az anyjuk az "√©gb√Ķl" figyeli mint marakodnak egym√°ssal gyermekei, hogy kinek szebb a homokoz√≥ lap√°tja, mik√∂zben a hi√©n√°k a h√°zban vannak √©s a d√∂gkesely√Ľk m√°r bontj√°k a tet√Ķt.

Zs√© teh√°t j√≥l j√∂nne, de akikt√Ķl √©rkezhetne lassan kih√°tr√°lnak, mivel m√°r t√∂bbsz√∂r figyelmeztett√©k az elkan√°szodott kiselef√°ntot, hogy porcel√°nboltban van.

Van ugyan a "cs√ļnya l√°ny" ki eml√≠tette, hogy apuk√°j√°nak van p√©nze √©s hajland√≥s√°ga is, de az meg mindenbe bele√ľti az orr√°t. R√°ad√°sul k√≠v√°ncsiskodik, meg bele akar sz√≥lni, hogy mit, mire, mi√©rt, hova, hogyan.

Az eubolt + a hitelek persze nagyon kellen√©nek, hisz m√°st m√°r nem lehet leny√ļlni, mivel a pinc√©t√Ķl a padl√°sig √ľres a h√°z. A kiskakas is szeretne m√©g a szem√©tdombj√°n kapirg√°lni.

A nagy tan√°cstalans√°gban, mit ad az √©g 1x csak cs√∂rren a telefon. Pattanj fiam, √ľzen a c√°ratyus, besz√©dem van veled.
L√°tom s√°nta is vagy , az√©rt √©rt√©l ilyen lassan ide, no nesze itt egy p√ļp.
Kisember meg azt hitte, hogy √Ķ sz√≥rta sz√©t a borsot a boltban.

√ćgy van ez, ha a velencei t√ľkr√∂t kell √°talak√≠tani, hogy min√©l szebben mutassa a p√≥zol√≥ √∂ntelts√©g√©t.


-------------

öszefoglaló

A s√∂t√©ts√©g a f√©ny n√©lk√ľli √°llapot. Nem a s√∂t√©ts√©g ellen kell k√ľzdeni, hanem az√©rt, hogy min√©l t√∂bb l√°mp√°csk√°t siker√ľlj√∂n meggy√ļjtani a fejekben.

Tudomásul kell venni, az ébredés csak akkor fog bekövetkezni, ha eljött az ideje.
(ez nagyon nem azt jelenti, hogy ne csin√°lj semmit)

Addig nincs tov√°bbl√©p√©s, am√≠g nem gondolkodunk kell√Ķ sz√°mban azonos c√©l√©rt, r√°ad√°sul az els√Ķ kongat√°sra b√©getve rohanunk az √©pp aktu√°lisan sz√°munkra kijel√∂lt vez√©r√ľr√ľ ut√°n.
(az els√Ķ b√∂szt√∂r√∂n legal√°bb 300ezer ember indult volna ak√°r gyalog is, de tudj√°tok mi lett bel√Ķle, a petici√≥kb√≥l meg m√°r tele van a .....m!!)

V√°ltoz√°s csak akkor lesz el√©rhet√Ķ, ha k√©pesek lesz√ľnk egym√°snak kezet ny√ļjtani, kibesz√©lni g√∂rcseinket, f√°jdalmainkat. F√©lretessz√ľk az eg√≥nkat, elfelejtj√ľk a p√°rtoskod√°st, vagy b√°rmely m√°s megoszt√≥ c√©lt szolg√°l√≥ kre√°ci√≥t.

Embert pr√≥b√°l√≥ √°prilis, m√°jus el√Ķtt √°llunk, vigy√°zzatok magatokra!


------

még valami:
a k√©rem √©s az elv√°rom szavak k√∂z√∂tt, m√°r hangz√°sra is nagy a k√ľl√∂nbs√©g.
#229 | GorcsevIvan - 2014.04.05. 22:06:13
piskota: Mivel √Ėn is K√°sler szimpatiz√°ns, ak√°rcsak j√≥magam, kiv√°ncsi lenn√©k, hogy tud e arr√≥l valamit, hogy a Haza Nem Elad√≥ Mozgalom hogy hogy nem l√©pett sz√∂vets√©gre olyan hasonl√≥ szellemis√©get k√©pvisel√Ķ p√°rtokkal mint pl. a Seres M√°ria Sz√∂vets√©gesei? A minap sz√≥ba √°lltam egyik k√©pvisel√Ķj√ľkkel, √©s ugyanezt a k√©rd√©st tettem fel, mire az illet√Ķ azt v√°laszolta, hogy K√°sler √Ārp√°d soha nem kereste meg √Ķket ez √ľgyben. Erre √©n azt k√©rdeztem, √©s akkor √Ėn√∂k mi√©rt nem kerest√©k meg K√°sler √Ārp√°dot ugyanilyen c√©lb√≥l? A v√°lasz igy hangzott: "mi m√°r 2010-ben is indultunk √©s igaz hogy csup√°n 1%-ot √©rt√ľnk el, de id√©n sokkal jobb a marketing√ľnk, √ļgy √©rezz√ľk, sokkal t√∂bb es√©ly√ľnk van, mint 2010-ben!" Dzsingisz K√°n is csak √ļgy tudott a vil√°g ura lenni, hogy egyesitette a Mongol t√∂rzseket - szerintem √≥ri√°si hiba az, hogy az azonos szellemis√©g√Ľ p√°rtok nem pr√≥b√°lt√°k meg egyesiteni er√Ķiket. Ezen az egy dolgon nagyon elmehet a v√°laszt√°s (r√°ad√°sul az ellenfelek igyekeztek min√©l jobban koalici√≥ba t√∂m√∂r√ľlni - ha tehett√©k volna, ak√°r MSZP-Fidesz-KDNP-Egy√ľtt-DK-PM-MLP-LMP-Magyarorsz√°gi Cig√°nyp√°rt koalici√≥t is l√©trehoztak volna, DE akkor nem tudt√°k volna a l√°tszatot f√∂nntartani!). Sz√≥val tisztelt Pisk√≥ta, mit tudsz ez √ľgyben? Az, hogy a Jobbik val√≥szin√Ľleg nem kereste a koalici√≥ lehet√Ķs√©g√©t K√°sler√©kkel nagyon √°rulkod√≥ olyan tekintetben, hogy val√≥j√°ban melyik oldalon √°llnak √©s hogy mi motiv√°lja √Ķket (p√©nz). De kiv√°ncsi lenn√©k erre a Seres M√°ria Sz√∂vets√©gesei P√°rtra is? Kik √Ķk √©s kit k√©pviselnek val√≥j√°ban? V√°rom v√°laszod!
#230 | piskota - 2014.04.05. 23:03:05
#233 | naiv


"még valami:
a k√©rem √©s az elv√°rom szavak k√∂z√∂tt, m√°r hangz√°sra is nagy a k√ľl√∂nbs√©g."

√ćme a kritikus mondatom:
"Lehetne kritika alá vonni, de én sem teszem, s elvárom, MOST más se tegye!"
Kedves Naiv!
Nagyon szépen kérlek, kíséreld meg elfogadni, hogy bár korlátozottan, de megillet, némi szerény, elvárás támasztás...
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 33% [1 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum