Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiket akar "megmenteni" a NATO?
Kiket akar "megmenteni" a NATO?Egyértelmű, hogy nem a békés, kifosztást, elnyomást és lassú megsemmisítést elszenvedő lakosságot. Még mielőtt mindenki azt gondolná, csak Ukrajnáról van szó, Európa és az USA lakossága is éppen annyira érintett. Az uniós védelmi miniszterek "messzemenő következményekkel számolnak". Legalábbis most jön majd, hogy védjük meg tolvajaink, kirablóink, kiárusítóink harácsolt vagyonát azoktól, akik visszaadnák jogos tulajdonosaiknak, esetleg még ténylegesen is lehetne "demokratikus választásokat" tartani. Megértem a "hazai kormányálláspontot", valóban szoros együttműködést kell kialakítani azzal az amerikai hadsereggel, amely "hivatalos" felmérések szerint is háromnegyed részében nem akar külföldön, idegen, illetve nem az amerikai nép érdekeit képező célokért harcolni. Ugyanúgy megérthető, hogy Európa egyetlen tagállamának lakossága sem akar az "Uniós" rablóbanda, és a NATO terrorszervezete érdekeiért azok ellen harcolni, akik honfitársaik és a jogos jussukat követelik, mikor ugyanezek lopják el tőlük is mindenüket. Természetesen a "zsoldos" más. Nincs identitása, hazája, eladta magát azoknak, akik megfizetik. A köznyelv nevezi bérgyilkosnak, "fogdmegnek" is az ilyeneket, de ettől még nem lesz elfogadott a tevékenységük. Főleg az nem, hogy közpénzekből fizessék ezért őket.

Nevetséges az is, hogy Obama megfélemlítésről mer beszélni az orosz csapatok orosz-ukrán határon történő felvonulása miatt, amikor 1945-óta az amerikai csapatok mást sem csináltak, mint "megfélemlítettek", mindig, a határaiktól távol. A következő követelés már az lesz, hogy "helyezzék Oroszországot amerikai felügyelet alá". Amúgy meg, Obama jobban tenné, ha a saját házatáján söpörne, mert hamarosan támogató lakosság és hadsereg nélkül marad. Az ukrajnai helyzet miatt nem számíthatnak orosz-kínai segítségre sem az amerikai polgárháborúban, ami már korlátozott mértékben folyamatban van, és terjed USA-szerte. Ezen a csökkenő létszámú, közutálatnak "örvendő" gombnyomogatósok sem tudnak "segíteni" a drónjaikkal. Globális vulkánkitörés van kilátásban.
Ukrajnában CIA irányítású provokációkkal véres összecsapásokat próbálnak kirobbantani, de nem bíznak az egyre nagyobb mértékben és létszámban dezertáló ukrajnai katonákban sem. Ezért kell a "NATO segítség". A helyzet hasonló az 1956-os Magyar Forradalomhoz, amikoris egy illegitim, felhatalmazás nélküli, magát kormánynak nevező csoport, idegen haderővel kényszerítette térdre a lakosságot és a hadsereget. Az ukrajnai illegitim "kormány" tisztában van azzal, hogy hamarosan az ukrán nacionalistákkal sem tud takarózni, mert kilóg a hexagram (Link), és vele együtt a hasonszőrűek lólába is, ahogy az is egyértelmű, hogy az USA Obama-adminisztrációja a NATO és az EU "bevetésével" a máséval veri a csalánt. Ez utóbbi kezd szokásává válni, mert az utóbbi időben vagy csak felforgatókat küld (tanácsadókként), vagy csak "kiképez terroristákat", és biztos távolból "támadgat", de mindig irányítani akar.


"Az ország népességének döntő többségét 3 nagy csoport alkotja: az ukrán anyanyelvű ukránok (az összlakosság 40-45%-a), az orosz anyanyelvű ukránok (30-35%) és az orosz anyanyelvű oroszok (kb. 20 %). Az országban az ukrán nemzetiségűek aránya magasabb, mint az ukrán anyanyelvűeké, az orosz anyanyelvűeké pedig magasabb, mint az orosz nemzetiségűeké. Jogilag Ukrajna egyetlen államnyelve az ukrán, valójában azonban az ország nagy részén az orosz uralja a nyilvános nyelvi színterek többségét. Az ukrán–orosz nyelvi és politikai ellentét, az államnyelv használati körének kiterjesztése és az orosz nyelv státusának problémája következtében Ukrajnában paradox helyzet állt elő a nyelvi viszonyok megítélését illetően. A szociológiai kutatások igazolják, hogy az egyértelműen ukrán dominanciájú nyugati és központi országrészben attól rettegnek, hogy ha az orosz második államnyelvvé válik, akkor megszűnik az ukrán államiság, veszélybe kerül az ukrán nyelv és nemzet. Az erősen orosz-domináns délen és keleten ezzel szemben úgy gondolják, az ukránosító politika létében veszélyezteti az orosz nyelvet és az oroszok nemzeti azonosságtudatát Ukrajnában." Link


Mivel a Hídfő.net minden lényeges eseményről tájékoztat, felesleges idézni a részleteket, inkább a zajló folyamatokat érdemes elemezni. A nyugati világban a politikus bűnözőket és bűntársaikat egyre jobban idegesíti, hogy a háborúkat katonákkal vívják, és ezek a katonák egyre nagyobb arányban helytelenítik és tagadják meg a gyilkosságra és öngyilkosságra buzdító (még) vezetőik parancsait. Szintén aggodalmukra ad okot, hogy a nyugat-szerte elcsalt választások már nem adnak elég felhatalmazást a hatalom bitorlóinak még a buta emberek szemében sem. Jó példa rá Magyarország, ahol a szavazásra jogosultak egynegyedét sem kitevő "felhatalmazással" rendelkező "kormány", ellenőrzi a leadott aláírásgyűjtő íveken szerepelő aláírókat, főleg a pénzzel és csomaggal támogatott romákat, hogy oda szavaztak-e, ahonnan a "támogatást" kapták. A "módszerek" nyugat szerte hasonlóak, az amerikai "két párt rendszertől", az 1945. utáni Magyarország "kékcédulás" választásának komcsi módszereiig. Egyiptomban a hadsereg "leváltotta" a demokratikusan megválasztott elnököt, és betiltotta a legnagyobb pártot, a Muzulmán Testvériséget. Ukrajnában puccsot hajtottak végre és polgárháborúval, NATO haderő bevonásával számolják fel az országot. Európát bankcsődökkel és orosz-EU háborúval terelik az Európai Egyesült Államok felé, pedig a legtöbb tagország lakossága azonnal kiválna az EU-ból, és ki is fog, ha a NATO-t és "szövetségeseit" kiverik Ukrajnából.


És itt jön a következő kérdés: Mit akar a nyugat Ukrajnában, amikor a harctól elszokott, védtelenekkel szemben "bátor" katonasága felkészült, kiváló fegyverzettel és erőnléttel rendelkező, hazájukat védő katonák ellen kerül bevetésre? A Földközi-tengeri egyesült USA és brit hajóhad csúfos távozásánál Szíria partjaitól, már kiderült, hogy rakétákkal sem mennek semmire. Most nem afgán kecskevadászok elöltöltős puskáival kell szembenézni, hanem a specnazzal. Odapofátlankodnak Ukrajnába, "segítségként" éhínséget, energiahiányt, kifosztást, kirablást és polgárháborút hozva, és még elvárva azt is, hogy a világ lakossága megegye azt a szemetet, amit "hírként tálalnak" a saját tevékenységükről. A burkolt cél, a háborús fenyegetettség miatti rendkívüli állapot, és a katonai irányítás elrendelése Európában az ukrajnai felfordulás ürügyén. A végóráit élő USA és EU vezetésnek, a korrupt kormányoknak, nincs más választási lehetősége. Mindezek a III. Világháború felé sodorják a Világot, de sokak véleménye szerint már olyan szennyes az emberiség, hogy csak a világóceánokban feloldva megtisztítható. Ez utóbbira ugyan rácáfol a körülöttünk még nagy számban létező rendes, jó emberek sokasága, de létünk és létük, nem csak tőlünk és tőlük függ. Sajnos, a "másik oldal sem olyan tiszta", mint amilyennek sokan az NWO fenyegetéstől látják, de a Krím már egy újabb Izland lehet, ahogy Magyarországnak is olyanná kell válnia.

/Tulok/

  Hozzászólások
#1 | gladiator07 - 2014.04.17. 11:01:40
Az embernek "történelmi" s "történeti" Deja - vu, érzése támad, a Római Birodalmi átrendeződését illetően, mely hsonló "csete - patét követően "átvedlett" ún. kereszténnyé, ergo. Új világrendé amely most szintén "zenész" formáció alkalmazásával formálódik. Cinikus és álszent ez a metamorfózis, viszont már többezer éve "művelik".., akkor most miért lenne másként, s a cinikum mindkét oldal álszentsége, ha eszt a "műszót" lehet ebben a formában értelmezni.
A Georgiai kövek "faragása" folyik, ha testszik ha nem, s az 500.000.000, meglessz, ha valaki bele nem szól, "fentről". Viszont felmerül a kérdés a "fentiek" nem e hasonlóan tennék..! Nos" szerintem Ők" robbanékonyabban alkalmaznák ugyanaszt, mert a valaha teremtett gyönyörű ember szellem belepisilt a számára létre hozott homokozóba, ami önmagába nem lenne káros, viszont saját magvát mérgezi ( te)) meg.

Hasonló kép ért véget Atlantisz is, ill. a Lemúr biro - dalom is, elődeikkel egyetembe.
Kérdés, - Mi, mikor fogunk fegyverhez nyúlni, amit a kezünkbe adnak. " ...aki kardot fog, az kard által fog elveszni, ...mély instrukciója kezd ön - magjáért besorolni.
"döncsd a tőkét ne siránkozz"..!
#2 | Hegel - 2014.04.17. 13:03:30
Gladi ne felejtsd (hú igy kell ezt irni?) el hogy KELET-RÓMAI volt az a császárság!

Utánozva a fellállását a volt HUN birodalomnak amely mint a bolygók hullámzottak (keringés) ide-oda. Ez a ciklikus mozgás a természeti erők felhasználása végülis. Ha látensen de valahol létezik...gondolj a Vatikán fegyvereire és a török hadra vagy politikára...egy brancsban vannak. Vagy Pityú és a Pápa kapcsolatára.

Na né átlépek a másik lapra és ime:http://magyarnemz...dmore=7060
#3 | gladiator07 - 2014.04.17. 14:07:07
Hegel.

Az egész volt Római birodalom - ra értem, mert az volt.

A föld mindenkori irányítói, ismétlem.., ezerévesek, és itt Szellemiségről,- ben, fogalmazok, időről időre, igyekszenek EGY - pólusúvá érelelni a kolonizált, sok, fajú bolygót, amit ők mármint az idelátogató, korlátozott teremtéssel bíró "fél - istenek" birtokolnak.
Ez mára már tény.!

A Hun biro - dalom sem volt kivétel, s felesleges az egekig magasztalni, egyik kutya s a másik eb. Csak nézük meg Nimród - ról készült domborművet. Ugye - ugye..! S Ahura Mazda sem különb, az avesztával sem.

A keleti szeglet, telis tele van korlátozott, fals teremtéssel biró magasabb szellemiségekkel, és nem foldönkívüliekkel mert az hamis és félrevezető folyamat.

Ma sem más a helyzet s alakul, ...alakítják át a "szerkezetet", ha nekünk tetszik ha nem. Viszont ma már "szarosabb" a kellék csere. A neve Atom bomba, amely mára, szinte ellenőrizetlen. Atlantisz is ebbe pusztult bele.., pusztították el.

Az egész Róma, mocskos volt és fertőzött, s mint egy kártya vár omlott össze, romboltatták le, üszkös törmelékén építették fel az új koglomerátumot, s felhsználva az Ősi népek Természet törvényén alapuló eszköz rendszerét, természetesen kiforgatva megyalázva. Ma.., most ennek vagyunk Tanui, s ezért különleges időket élünk meg, és át. A 6 - alom velejéig rod6t rendszerét konvertálja, a segédletünkel át.., hát persze hogy bele fogunk pusztulni..!

Ők' már előkészítették a lehetséges búvóhelyüket, földön vizen levegőbe, barlangokba.., ahogy Atlantiszban is hasonlóan godolkodtak.., hisz az Ő (k) megmaradt, leszármazottaik a mai Irányítók.
Nem vátozik, csak átalakul.

Ez az én ok - fejtésem. Putyin is egy "kapitális" játékos, semmi egyébb.
#4 | Hegel - 2014.04.17. 14:21:10
Gladi azért menj át a mazsolaszobába és Keriont olvasgasd csak...valahogy másként látja!
Merthogy :" ....Az nem lehet hogy annyi szív, szakad meg a honért....."

Ha atlantiszi bölcsek ezt akarták volna akkor nem küldik Thot mestert tanitani...valami más is van amiről nincs tudomásunk!
Tán sejtés: nem ua a teremtőink egyes népekkel...hanem jóval több..és ők harcolnak rajtunk keresztül!

http://www.sokkal...e%C3%B3val
#5 | Tulok - 2014.04.17. 15:16:04
Gladiator07! Minden esetben "deja vu" érzésünk lehet, amikor ugyanazokkal a módszerekkel rabolják, fosztják ki az emberiséget, és ugyanazokat a módszereket használják a megosztásra és a tájékozatlanok átverésére, kiirtására. Az NWO, felépítményénél fogva sem lehet tartós állapot. Az 500 millió nagyjából helyes szám. Ennyi férget kell eltávolítani, hogy megtisztuljon a bolygó.

Tibi! Az "összekuszált madzagok" csak annyit jelentenek, hogy az USA és vele a Bilderberg is, "madarakat keres". Barrosóéknak, és az európai kormányoknak még "tollas a háta". Amelyiknek már kihullott, azon a több ágú gazdasági és pénzügyi korbáccsal húznak végig, de csak addig, amíg az aranyrúbel és az orosz-kínai tőkekivonás le nem építi a dollárt. A vele összeomló euró a külföldre menekített lopott holmi értékvesztésével jár, és az sem menekül, aki aranyba fektetett, mert azokat tárt karokkal fogadja Soros. Ugyanis az aranypiacot csak azok tudják befolyásolni, akiknek a legnagyobb mennyiségben áll a rendelkezésére. Azokat, akiknek van eladható holmija, nem érdekli az aranyárfolyam, mert az árat az eladó szabja meg a kínálat függvényében. Viszont azokról, akiknek csak aranya van,Soros fog "gondoskodni". Mint tudjuk, nála ez azt fogja jelenteni, hogy alkalmas időben, piacra dob néhány ezer tonna aranyat, és leveri az árfolyamot. Az árfolyam hinta-palintán is jól lehet keresni, de igazából az a cél, hogy megszüntessék az aranyelszámolást, egy "természeti kincs alapú fedezettel".
És valóban igaz, a katonák egyre jobban beelégelnek, viszont nélkülük meg nincs hatalom. Az ukrajnai "teszt" is jól mutatja, nem érdemes a katonát a saját népére uszítani, mert visszaüt. Ezért alkalmaznak "import" haderőt", mint ahogy tervezték ezt az USA-ban is, és ahogy tették ezt Magyarország esetében is 1956-ban. Ugyanezt tervezik Európában is.
Az EGF "vakadémia" elsősorban a betelepülő kazárok, és a gyarmati irányítás védelmében szükséges számukra, de mivel a NATO és nyugat "szimpatizáns" ukrajnai oligarchák illegitim kormánya elkerülhetetlenül vereséget szenved, a Közép-Európáig előrenyomuló orosz befolyás ellen is védeni kell őket. Erre kellett a 10 milliárd eurós orosz hitel, az "elköteleződés", a TEK és a renitens, lázadásra hajlamos magyarok megfékezésére, bár az FSZB-t, a KGB-t és a specnaz alakulatait ezek sem fogják megvárni...
#6 | gladiator07 - 2014.04.17. 15:19:30
Hegel.
Nincs szükségem "mazsolára", s ha ő' másként látja világot, az ő baja, s ennek a megvitatása nem -E lap joga s felülete.

Az én ismeretem nem tőle van, és még Thott - tól sem.
Ha a bölcsek, a rájuk ragatt megnevezéshez ragaszkodnak, máig itt lennének közöttünk, de a közöny és 6alom vágy párosulva a gőggel, a pusztulásukat okozta. Nekünk volt Jézusunk...! tudtunk vele élni... NEM.., akkor!

Mindenkinek az ABSZOLÚT TEREMTŐ ISTENI PÁR A SZÜLŐJE. AZ ISTEN ,- ISTEN - NŐ, kik teremtették az elsőd szülötteket, s majd az elsődszülöttek.., a másodszülött ember szellemet, mely év trilliárdokat vett igénybe.Az ember szellem első létbe hívásakor nem volt más csak pirinyó kis buborék szerű szellemiségi gondolat, egészen addig amig szilárd fizikai testbe nem búlt, s az már a vég. Ezért van a szellem anyagba zuhanása, a végetelnbe.
Senki máson (okon ) nem tanul6, csak saját magán, az általa megteremtett útun, aki szellem testvére hibáiból tanul az élősködö, parazita. Ilyen nem fordul6 elő a teremtő abszolútum vertikumában, butaság és ostobaság netovábbja.

A már. ..lealanyocsodott emberszellemek birodalmában igen.., az viszont pusztulásra itéltetett. Ezek az ún. flistenek, kelti kultúrákben nagyon sok berögzült, és rombol a mai napokig.
#7 | sandornagy - 2014.04.17. 15:27:50
.
COBRA: IS:IS PORTÁL AKTIVÁLÁS (2014.ÁPR.16.)
2.bp.blogspot.com/-nT5oyvMCmNc/U07hxr5iAgI/AAAAAAAA4bM/edXfQbh_E3k/s1600/2014+Window.jpg
#8 | Hegel - 2014.04.17. 16:28:16
Tulok légyszi ez nálam nem világos..." Erre kellett a 10 milliárd eurós orosz hitel, az "elköteleződés", a TEK és a renitens, lázadásra hajlamos magyarok megfékezésére, bár az FSZB-t, a KGB-t és a specnaz alakulatait ezek sem fogják megvárni..."
Szóval addig vágom hogy a 10 es Paks helyett főleg az ami valami védelmi pénz valakiknek...a nyugatiaknak vagy ???? És akkor jól érzem Pityu is az NVO csatára?
#9 | Seraf - 2014.04.17. 17:32:22
Wiiking / Tibi .

Akit említesz : Az az Astar Kapitány lenne, aki kifizette a teljes államadósságot ? ; Szerin -
ted ha szépen megkérjük, akkor segítene a hiteleseken is ? { Közbe már csinálom 'azt' is }

YouTube Videó

Viszont mostanság mintha eltűnt volna az Űr Kalóz. Én értem a "dizájn váltást" is. A gond
azoknál vagyon, akik szeretnek felejteni és nem érteni http://www.youtub...kOcYb3uhxA
Az is igaz, hogy a múltkor az a nyugalmazott Kanadai katonatiszt ( jó pénzért és neki már
mindegy alapon ) felül überelte a Cion Galaktikus Ügynökség által küldött Űr MenőManót is
azzal a "pufókás" üzenettel, hogy ha a Föld felrobban, akkor az Univerzumnak befelhősült .
#10 | Hegel - 2014.04.17. 18:27:20
Ha a cobra általi valós lenne akkor hogyan jöhetett létre Ukrajna balhéja? Hiszen bőven 2013 ban már megvoltak a letartóztatások!

Hülyités hogy várjanak a zemberek...aki időt nyer az életet....

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum