Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...
- 791.)Október 23-ra és más...
- 790.)Tisztánlátás végett...
- 789.)Már ezer éve......

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiket akar "megmenteni" a NATO?
Kiket akar "megmenteni" a NATO?Egyértelmű, hogy nem a békés, kifosztást, elnyomást és lassú megsemmisítést elszenvedő lakosságot. Még mielőtt mindenki azt gondolná, csak Ukrajnáról van szó, Európa és az USA lakossága is éppen annyira érintett. Az uniós védelmi miniszterek "messzemenő következményekkel számolnak". Legalábbis most jön majd, hogy védjük meg tolvajaink, kirablóink, kiárusítóink harácsolt vagyonát azoktól, akik visszaadnák jogos tulajdonosaiknak, esetleg még ténylegesen is lehetne "demokratikus választásokat" tartani. Megértem a "hazai kormányálláspontot", valóban szoros együttműködést kell kialakítani azzal az amerikai hadsereggel, amely "hivatalos" felmérések szerint is háromnegyed részében nem akar külföldön, idegen, illetve nem az amerikai nép érdekeit képező célokért harcolni. Ugyanúgy megérthető, hogy Európa egyetlen tagállamának lakossága sem akar az "Uniós" rablóbanda, és a NATO terrorszervezete érdekeiért azok ellen harcolni, akik honfitársaik és a jogos jussukat követelik, mikor ugyanezek lopják el tőlük is mindenüket. Természetesen a "zsoldos" más. Nincs identitása, hazája, eladta magát azoknak, akik megfizetik. A köznyelv nevezi bérgyilkosnak, "fogdmegnek" is az ilyeneket, de ettől még nem lesz elfogadott a tevékenységük. Főleg az nem, hogy közpénzekből fizessék ezért őket.

Nevetséges az is, hogy Obama megfélemlítésről mer beszélni az orosz csapatok orosz-ukrán határon történő felvonulása miatt, amikor 1945-óta az amerikai csapatok mást sem csináltak, mint "megfélemlítettek", mindig, a határaiktól távol. A következő követelés már az lesz, hogy "helyezzék Oroszországot amerikai felügyelet alá". Amúgy meg, Obama jobban tenné, ha a saját házatáján söpörne, mert hamarosan támogató lakosság és hadsereg nélkül marad. Az ukrajnai helyzet miatt nem számíthatnak orosz-kínai segítségre sem az amerikai polgárháborúban, ami már korlátozott mértékben folyamatban van, és terjed USA-szerte. Ezen a csökkenő létszámú, közutálatnak "örvendő" gombnyomogatósok sem tudnak "segíteni" a drónjaikkal. Globális vulkánkitörés van kilátásban.
Ukrajnában CIA irányítású provokációkkal véres összecsapásokat próbálnak kirobbantani, de nem bíznak az egyre nagyobb mértékben és létszámban dezertáló ukrajnai katonákban sem. Ezért kell a "NATO segítség". A helyzet hasonló az 1956-os Magyar Forradalomhoz, amikoris egy illegitim, felhatalmazás nélküli, magát kormánynak nevező csoport, idegen haderővel kényszerítette térdre a lakosságot és a hadsereget. Az ukrajnai illegitim "kormány" tisztában van azzal, hogy hamarosan az ukrán nacionalistákkal sem tud takarózni, mert kilóg a hexagram (Link), és vele együtt a hasonszőrűek lólába is, ahogy az is egyértelmű, hogy az USA Obama-adminisztrációja a NATO és az EU "bevetésével" a máséval veri a csalánt. Ez utóbbi kezd szokásává válni, mert az utóbbi időben vagy csak felforgatókat küld (tanácsadókként), vagy csak "kiképez terroristákat", és biztos távolból "támadgat", de mindig irányítani akar.


"Az ország népességének döntő többségét 3 nagy csoport alkotja: az ukrán anyanyelvű ukránok (az összlakosság 40-45%-a), az orosz anyanyelvű ukránok (30-35%) és az orosz anyanyelvű oroszok (kb. 20 %). Az országban az ukrán nemzetiségűek aránya magasabb, mint az ukrán anyanyelvűeké, az orosz anyanyelvűeké pedig magasabb, mint az orosz nemzetiségűeké. Jogilag Ukrajna egyetlen államnyelve az ukrán, valójában azonban az ország nagy részén az orosz uralja a nyilvános nyelvi színterek többségét. Az ukrán–orosz nyelvi és politikai ellentét, az államnyelv használati körének kiterjesztése és az orosz nyelv státusának problémája következtében Ukrajnában paradox helyzet állt elő a nyelvi viszonyok megítélését illetően. A szociológiai kutatások igazolják, hogy az egyértelműen ukrán dominanciájú nyugati és központi országrészben attól rettegnek, hogy ha az orosz második államnyelvvé válik, akkor megszűnik az ukrán államiság, veszélybe kerül az ukrán nyelv és nemzet. Az erősen orosz-domináns délen és keleten ezzel szemben úgy gondolják, az ukránosító politika létében veszélyezteti az orosz nyelvet és az oroszok nemzeti azonosságtudatát Ukrajnában." Link


Mivel a Hídfő.net minden lényeges eseményről tájékoztat, felesleges idézni a részleteket, inkább a zajló folyamatokat érdemes elemezni. A nyugati világban a politikus bűnözőket és bűntársaikat egyre jobban idegesíti, hogy a háborúkat katonákkal vívják, és ezek a katonák egyre nagyobb arányban helytelenítik és tagadják meg a gyilkosságra és öngyilkosságra buzdító (még) vezetőik parancsait. Szintén aggodalmukra ad okot, hogy a nyugat-szerte elcsalt választások már nem adnak elég felhatalmazást a hatalom bitorlóinak még a buta emberek szemében sem. Jó példa rá Magyarország, ahol a szavazásra jogosultak egynegyedét sem kitevő "felhatalmazással" rendelkező "kormány", ellenőrzi a leadott aláírásgyűjtő íveken szerepelő aláírókat, főleg a pénzzel és csomaggal támogatott romákat, hogy oda szavaztak-e, ahonnan a "támogatást" kapták. A "módszerek" nyugat szerte hasonlóak, az amerikai "két párt rendszertől", az 1945. utáni Magyarország "kékcédulás" választásának komcsi módszereiig. Egyiptomban a hadsereg "leváltotta" a demokratikusan megválasztott elnököt, és betiltotta a legnagyobb pártot, a Muzulmán Testvériséget. Ukrajnában puccsot hajtottak végre és polgárháborúval, NATO haderő bevonásával számolják fel az országot. Európát bankcsődökkel és orosz-EU háborúval terelik az Európai Egyesült Államok felé, pedig a legtöbb tagország lakossága azonnal kiválna az EU-ból, és ki is fog, ha a NATO-t és "szövetségeseit" kiverik Ukrajnából.


És itt jön a következő kérdés: Mit akar a nyugat Ukrajnában, amikor a harctól elszokott, védtelenekkel szemben "bátor" katonasága felkészült, kiváló fegyverzettel és erőnléttel rendelkező, hazájukat védő katonák ellen kerül bevetésre? A Földközi-tengeri egyesült USA és brit hajóhad csúfos távozásánál Szíria partjaitól, már kiderült, hogy rakétákkal sem mennek semmire. Most nem afgán kecskevadászok elöltöltős puskáival kell szembenézni, hanem a specnazzal. Odapofátlankodnak Ukrajnába, "segítségként" éhínséget, energiahiányt, kifosztást, kirablást és polgárháborút hozva, és még elvárva azt is, hogy a világ lakossága megegye azt a szemetet, amit "hírként tálalnak" a saját tevékenységükről. A burkolt cél, a háborús fenyegetettség miatti rendkívüli állapot, és a katonai irányítás elrendelése Európában az ukrajnai felfordulás ürügyén. A végóráit élő USA és EU vezetésnek, a korrupt kormányoknak, nincs más választási lehetősége. Mindezek a III. Világháború felé sodorják a Világot, de sokak véleménye szerint már olyan szennyes az emberiség, hogy csak a világóceánokban feloldva megtisztítható. Ez utóbbira ugyan rácáfol a körülöttünk még nagy számban létező rendes, jó emberek sokasága, de létünk és létük, nem csak tőlünk és tőlük függ. Sajnos, a "másik oldal sem olyan tiszta", mint amilyennek sokan az NWO fenyegetéstől látják, de a Krím már egy újabb Izland lehet, ahogy Magyarországnak is olyanná kell válnia.

/Tulok/

  Hozzászólások
#111 | gladiator07 - 2014.04.25. 13:02:05
Az Aravanda "törzs" kb. 150.000.000 - évvel ezelőtre tehető a földi megjelenése, és őket követte a Valeodon kultúra, ők mind mind más és más csillagrendszerből vándoroltak erre felé, ugyanis az Ő (k)) bolygólyuk tönkre ment.., tették. Majd idővel vissza - vissza látogattak (nak)) az - ITT, maradott fajtáik hogyan léte miatt, s ezért vannak a különböző "rasszok". Egy - egy földi katasztrófát követően hasonló helyzet állt elő.., a föld alá kényszerült, és túlélt egyedek építették újjá, a már megtisztított - Új, földet.

A - Vaelodon népcsoport mai megmaradt képviselői, az Ausztrál őslakók, és így tovább!

Hegel. Hogy ...menyire nem igaz az "egyszülött".., agyszülemény., példázza az - AVATÁR, - film, amibe is NŐi minőségű volt az ún. istenember.

Az egész jelenkori mű vallások, kitalációk együttese.., megszerkesztett szinjáték.., semmi köze a "Létező" forgataghoz. S ahogy a - lélek - hurkokat - alkalmazzák különböző jelképeken.., az a zsákutca tökéletesn szemlélteti az emeber korlátoltságát, kontrol alatt való tartását.

"""""különben manipulálni csak azokat az ember(szellem)eket lehetett, akik maguk is így döntöttek; hiszen a Földnek 5 milliárd éve létezik velünk Védőszelleme, s az Őrangyalok; így, aki, valamely régmúltban itt az ügyködéseikkel ''tilosba'' tévedtek, azokat egyszerűen kihajították az űrbe. az Isten-Szellemiség szándékaiba a Földdel (és a Naprendszerrel) nem lehetséges csak úgy belefirkálni, mert ők éppen műszakilag fejlettebbek.

a ''Világok harca'' című filmben az idegen betolakodókat a földi baktériumok ölték meg. senki sem gondolhat mindenre..."""
#112 | Seraf - 2014.04.25. 19:20:21
Gladiator .

Ki aktíválta ezt a 150 milcsis számot ? : Meg a leírtakat ? ; Van elérhető link a szerzőről ?
#113 | Hegel - 2014.04.25. 19:46:45
Sajnos pont azért és addig csinálják a Kishantos és hasonlóakat mit valamilyen polgárháburút el nem indit a provokáció.
Sok nagyon sok hasonló provokáció történt ebben a 25 évben, és a magyarság nyelt, ujból nyelt, és ujból.

Két lehetőség van rz amit eddig tettünk vagy a polgárháború amire oly rég óta várnak a kirobbantói hogy a maradék magyarságot kiirthassák!

Nem legyőzzék - hanem ki irthassák!

Tudom milyen fájdalom lehet a kishantosi gazdáké - amikor megláttam az angoloknak eladott majd szét vert volt munkahelyemet ahol 17 évesen szakmunkásként kezdtem fájt a szivem összeszorúlt a mellkasom és csak néztem MIÉRT?

Aztán a telefongyárat mikor szétkapták, najó a siemens valamennyi részét irodaépületnek megcsinálta, de a termelő üzemrészlegek mára sehol! Mindkettő munkahely ezreknek adott munkát és minőségi külföldre is alkalmas áruk kerültek ki az emberek keze alól.

Ma pont elmélkedésemnél csak ugy az a gondolatfolyam szürödött be a földi élet nem más, mint az anyaggal való bánásmód is.

Ahogyan elképzelésből a tervet megalkotja az ember és szabja az anyagot - legyen az textil, fa , fém...mindet először a jó szabás jellemzi majd a jó összeillesztés és a jó kezelése az adott anyagnak...minden munkafolyamattal közben is selejtté lehet tenni.

Képzeljük el a szellemi lények nem tanulták meg jól az anyaggal való munkát és most nekünk mennyi selejtből visszamardt dologgal kell küzdenünk hogy megmaradhassunk.
Ilyenek a virusok a bögölyök a egyéb kártevők és sajnos sok emberfajta is.
Igen a szellemét a lelkiismeretét valahol valamelyik fázisnál elcseszték.

Ezért is állitották le a szakmunkásképzést mert magukból indultak ki....a maguk elcseszett lelkismeretéből és szándékaikból, igy a termelő helyek se tudják meguszni e elrontott emberi magatartás következményeit.

Kishantos az élelmiszerhez a tiszta vetőmagvakat adta eddig az ország népének.

Nos a elcseszett ember aki márcsak mulrtiban tud gondolkodni meg hiánygazdálkodásban - ugye akkor van biznic és felverhető ár!

A kereskedő réteg elpusztitotta a földet és emberi népét!
#114 | Hegel - 2014.04.25. 19:53:24
Gladiátor én scifit vagymifenét nem szoktam nézni....vak tyúk vagyok ahhoz hogy féligazságokat szemezgessek agyszüleményekből. Igy a avatárt a mátrixot meg általatok emlitetteket nem láttam nincs egyéb véleményem róla..hiteles e vagy se.

Grin
#115 | Hegel - 2014.04.25. 20:00:19
Naiv azt a hangoskönyvet hogyan lehet lementeni mi kell hozzá?

A lelkünk utja c 3 részes igen érdekes csak odaajándékoztam valakinek akinek nagy szüksége volt rá....de lementeném meghallgatni.
#116 | Seraf - 2014.04.25. 21:40:55
#117 | gladiator07 - 2014.04.25. 21:58:17
Csak kiizzadják aszt a "*aha*" háborút, nem nyugszanak!
#118 | Hegel - 2014.04.25. 22:22:33
1x,2x,3x, is minden más helyett!http://spiritufo....seg-kulcsa

"...fedezzétek fel a saját belső fény-Mag-otokat, és így meg fogjátok találni a kozmikus Mag-yarságot is!" a linkből.

és látom a háborúvárás totál leköti mindenki gondolatát...hááát ez elmeprogramozás!Angry
#119 | naiv - 2014.04.25. 23:18:40
#125 | Hegel, - csak olvassátok Tamás írásait!

----------------------------

#122 | Hegel

Rengeteg anyagot töröltek

Sad

letöltheted innen (mind a 4et)
http://lelekinfo....theto.html


Lelkünk útja
https://docs.goog...edit?pli=1

mentés és olvasás két külön történet, kell külön lejátszó (olvasó) program (úgy tudom pdf - fizetős)

a továbbiakról kérdezd valamelyik gurut!

----------

közben mehet a zene

http://upchucky.o...layer.htm?

sorrend eldönthető

http://www.youtub...Cogdem85KU
#120 | Seraf - 2014.04.25. 23:37:44
Kedves Hegel .

Spirituális UFO-kutató ? : Ezt nem a Habsburg Intézet alkalmazta ? ; Azoknál hagyomány
( és a Jobbik Attila 'akadémiának' csúfolt kiképzőjében ), hogy Szent Istvánt degradálják .

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum