Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiket akar "megmenteni" a NATO?
Kiket akar "megmenteni" a NATO?Egyértelmű, hogy nem a békés, kifosztást, elnyomást és lassú megsemmisítést elszenvedő lakosságot. Még mielőtt mindenki azt gondolná, csak Ukrajnáról van szó, Európa és az USA lakossága is éppen annyira érintett. Az uniós védelmi miniszterek "messzemenő következményekkel számolnak". Legalábbis most jön majd, hogy védjük meg tolvajaink, kirablóink, kiárusítóink harácsolt vagyonát azoktól, akik visszaadnák jogos tulajdonosaiknak, esetleg még ténylegesen is lehetne "demokratikus választásokat" tartani. Megértem a "hazai kormányálláspontot", valóban szoros együttműködést kell kialakítani azzal az amerikai hadsereggel, amely "hivatalos" felmérések szerint is háromnegyed részében nem akar külföldön, idegen, illetve nem az amerikai nép érdekeit képező célokért harcolni. Ugyanúgy megérthető, hogy Európa egyetlen tagállamának lakossága sem akar az "Uniós" rablóbanda, és a NATO terrorszervezete érdekeiért azok ellen harcolni, akik honfitársaik és a jogos jussukat követelik, mikor ugyanezek lopják el tőlük is mindenüket. Természetesen a "zsoldos" más. Nincs identitása, hazája, eladta magát azoknak, akik megfizetik. A köznyelv nevezi bérgyilkosnak, "fogdmegnek" is az ilyeneket, de ettől még nem lesz elfogadott a tevékenységük. Főleg az nem, hogy közpénzekből fizessék ezért őket.

Nevetséges az is, hogy Obama megfélemlítésről mer beszélni az orosz csapatok orosz-ukrán határon történő felvonulása miatt, amikor 1945-óta az amerikai csapatok mást sem csináltak, mint "megfélemlítettek", mindig, a határaiktól távol. A következő követelés már az lesz, hogy "helyezzék Oroszországot amerikai felügyelet alá". Amúgy meg, Obama jobban tenné, ha a saját házatáján söpörne, mert hamarosan támogató lakosság és hadsereg nélkül marad. Az ukrajnai helyzet miatt nem számíthatnak orosz-kínai segítségre sem az amerikai polgárháborúban, ami már korlátozott mértékben folyamatban van, és terjed USA-szerte. Ezen a csökkenő létszámú, közutálatnak "örvendő" gombnyomogatósok sem tudnak "segíteni" a drónjaikkal. Globális vulkánkitörés van kilátásban.
Ukrajnában CIA irányítású provokációkkal véres összecsapásokat próbálnak kirobbantani, de nem bíznak az egyre nagyobb mértékben és létszámban dezertáló ukrajnai katonákban sem. Ezért kell a "NATO segítség". A helyzet hasonló az 1956-os Magyar Forradalomhoz, amikoris egy illegitim, felhatalmazás nélküli, magát kormánynak nevező csoport, idegen haderővel kényszerítette térdre a lakosságot és a hadsereget. Az ukrajnai illegitim "kormány" tisztában van azzal, hogy hamarosan az ukrán nacionalistákkal sem tud takarózni, mert kilóg a hexagram (Link), és vele együtt a hasonszőrűek lólába is, ahogy az is egyértelmű, hogy az USA Obama-adminisztrációja a NATO és az EU "bevetésével" a máséval veri a csalánt. Ez utóbbi kezd szokásává válni, mert az utóbbi időben vagy csak felforgatókat küld (tanácsadókként), vagy csak "kiképez terroristákat", és biztos távolból "támadgat", de mindig irányítani akar.


"Az ország népességének döntő többségét 3 nagy csoport alkotja: az ukrán anyanyelvű ukránok (az összlakosság 40-45%-a), az orosz anyanyelvű ukránok (30-35%) és az orosz anyanyelvű oroszok (kb. 20 %). Az országban az ukrán nemzetiségűek aránya magasabb, mint az ukrán anyanyelvűeké, az orosz anyanyelvűeké pedig magasabb, mint az orosz nemzetiségűeké. Jogilag Ukrajna egyetlen államnyelve az ukrán, valójában azonban az ország nagy részén az orosz uralja a nyilvános nyelvi színterek többségét. Az ukrán–orosz nyelvi és politikai ellentét, az államnyelv használati körének kiterjesztése és az orosz nyelv státusának problémája következtében Ukrajnában paradox helyzet állt elő a nyelvi viszonyok megítélését illetően. A szociológiai kutatások igazolják, hogy az egyértelműen ukrán dominanciájú nyugati és központi országrészben attól rettegnek, hogy ha az orosz második államnyelvvé válik, akkor megszűnik az ukrán államiság, veszélybe kerül az ukrán nyelv és nemzet. Az erősen orosz-domináns délen és keleten ezzel szemben úgy gondolják, az ukránosító politika létében veszélyezteti az orosz nyelvet és az oroszok nemzeti azonosságtudatát Ukrajnában." Link


Mivel a Hídfő.net minden lényeges eseményről tájékoztat, felesleges idézni a részleteket, inkább a zajló folyamatokat érdemes elemezni. A nyugati világban a politikus bűnözőket és bűntársaikat egyre jobban idegesíti, hogy a háborúkat katonákkal vívják, és ezek a katonák egyre nagyobb arányban helytelenítik és tagadják meg a gyilkosságra és öngyilkosságra buzdító (még) vezetőik parancsait. Szintén aggodalmukra ad okot, hogy a nyugat-szerte elcsalt választások már nem adnak elég felhatalmazást a hatalom bitorlóinak még a buta emberek szemében sem. Jó példa rá Magyarország, ahol a szavazásra jogosultak egynegyedét sem kitevő "felhatalmazással" rendelkező "kormány", ellenőrzi a leadott aláírásgyűjtő íveken szerepelő aláírókat, főleg a pénzzel és csomaggal támogatott romákat, hogy oda szavaztak-e, ahonnan a "támogatást" kapták. A "módszerek" nyugat szerte hasonlóak, az amerikai "két párt rendszertől", az 1945. utáni Magyarország "kékcédulás" választásának komcsi módszereiig. Egyiptomban a hadsereg "leváltotta" a demokratikusan megválasztott elnököt, és betiltotta a legnagyobb pártot, a Muzulmán Testvériséget. Ukrajnában puccsot hajtottak végre és polgárháborúval, NATO haderő bevonásával számolják fel az országot. Európát bankcsődökkel és orosz-EU háborúval terelik az Európai Egyesült Államok felé, pedig a legtöbb tagország lakossága azonnal kiválna az EU-ból, és ki is fog, ha a NATO-t és "szövetségeseit" kiverik Ukrajnából.


És itt jön a következő kérdés: Mit akar a nyugat Ukrajnában, amikor a harctól elszokott, védtelenekkel szemben "bátor" katonasága felkészült, kiváló fegyverzettel és erőnléttel rendelkező, hazájukat védő katonák ellen kerül bevetésre? A Földközi-tengeri egyesült USA és brit hajóhad csúfos távozásánál Szíria partjaitól, már kiderült, hogy rakétákkal sem mennek semmire. Most nem afgán kecskevadászok elöltöltős puskáival kell szembenézni, hanem a specnazzal. Odapofátlankodnak Ukrajnába, "segítségként" éhínséget, energiahiányt, kifosztást, kirablást és polgárháborút hozva, és még elvárva azt is, hogy a világ lakossága megegye azt a szemetet, amit "hírként tálalnak" a saját tevékenységükről. A burkolt cél, a háborús fenyegetettség miatti rendkívüli állapot, és a katonai irányítás elrendelése Európában az ukrajnai felfordulás ürügyén. A végóráit élő USA és EU vezetésnek, a korrupt kormányoknak, nincs más választási lehetősége. Mindezek a III. Világháború felé sodorják a Világot, de sokak véleménye szerint már olyan szennyes az emberiség, hogy csak a világóceánokban feloldva megtisztítható. Ez utóbbira ugyan rácáfol a körülöttünk még nagy számban létező rendes, jó emberek sokasága, de létünk és létük, nem csak tőlünk és tőlük függ. Sajnos, a "másik oldal sem olyan tiszta", mint amilyennek sokan az NWO fenyegetéstől látják, de a Krím már egy újabb Izland lehet, ahogy Magyarországnak is olyanná kell válnia.

/Tulok/

  Hozzászólások
#121 | Hegel - 2014.04.26. 00:04:22
Látod ezt nem tudom....spiritufo. ditro.hu hasburg lenne???
Pl Gyergyóditróra is gondolhatsz..onnan müködtetik a lapot. (Erdély Hargita megye Mi ott voltunk elszállásolva a munkatársamnál.)

Vagy túl egyszerüen gondolkodom?Grin

Na itten még egy...mit kell tanulni mondjuk.
Nimród, Jézus és a Párduc http://blog.xfree...g_cim=Nimr
#122 | Seraf - 2014.04.26. 00:09:13
Kedves Hegel .

Pusszantlak : Nem is azért jeleztem ; De ennek *szaga* van és nem csak Sz. István miatt .

"1920-ra pedig teljesen természetesen módon jött lét -
re Tria-non, azaz a Három Nem .... mert ekkorra a ma -
gyarság már háromszorosan tagadta meg az eredetét"

YouTube Videó


{ 37 : 47-től, 39 : 36-ig }

Eszerint nem belerángattak minket az I. VH-ba ( a Habsburg ), hanem a saját hibánkból tör -
tént - Szerintem meg az a hiba, hogy van nálunk ilyen Intézet, meg ilyen tévelyítő "kutató" .
#123 | Hegel - 2014.04.26. 00:24:25
Na mingyá jobban megném...csak Kerion irásai között találtam a 2012 várakozásnál Ő vagy neki ajánlva.

Nah de ez? http://www.magtud...yomany.htm

Ja és kösz a kéklasztitSmile
#124 | sandornagy - 2014.04.26. 00:58:26


Nosso Lar (Otthonunk)(feliratos)
image.hotdog.hu/user/Siren/magazin/nosso-lar.jpg


#125 | Seraf - 2014.04.26. 02:54:25

3 killed in shootings at Kansas City-area Jewish centers

YouTube Videó


http://www.youtub...nATkHzDm9U
PLUSZ http://www.youtub...yDzkeYFGWA PLUSZ

YouTube Videó


http://www.youtub...MT7EESwy24
PLUSZ http://www.youtub...ozkhgkZ5u8 PLUSZ

#126 | naiv - 2014.04.26. 02:59:58
aki unatkozik, lapozgasson!

http://sgforum.hu...kakivagyok
#127 | naiv - 2014.04.26. 03:07:18
Hegel - Ny. Tamás már régóta az egyik leghitelesebb forrás.

idézek:

"mert az embernek nem az feladata, hogy azt bogarássza ki, hogy melyik az igaz és melyik a hamis, hanem végre VÁLASSZON közülük! - és olyan jövője lesz!"

Már döntöttem.

----------

Siv Widerberg: BÉLYEG

Bélyeget gyűjtöttem.
Papa hozott egyszer egy kilót.
Azóta nem gyűjtök bélyeget.

------------------------------

ha birod még
http://www.omah.e...

júdás ev-angel-iuma a magyar néphez - Omah - Dr. B...
https://www.googl...7613,d.bGQ

Seraf - neked kötelező!!
Wink

-------------------------------
FONTOS!!

holnap???

http://www.youtub...jUPMpGbV2U

.
#128 | Seraf - 2014.04.26. 04:14:47
Akkor jól hallottam a minap a hírt, ami a kilakoltatási moratórium meghosszabításáról szólt .


2014. 04. 23 : "Meghosszabbíthatják a kilakoltatási moratóriumot ?" - 'A végrehajtói és a
közjegyzői kamara szerint szükségessé válhat a kilakoltatási moratórium április végi határ -
idejének meghosszabbítása' http://index.hu/b...ratoriumot

2014. 04. 23 : "Meghosszabbítják a kilakoltatási tilalmat" - 'A szerdai kormányülésen dön -
töttek arról, hogy meghosszabbítják a kilakoltatási tilalmat. A kabinet szerdai ülésén dön -
tött, meghosszabbítja a kilakoltatási moratóriumot a devizahitelesek problémájának végle -
ges megoldásáig, közölte a kormányszóvivő szerdán' http://hvg.hu/itt...i_tilalmat

2014. 04. 23 : "Meddig szóljon a kilakoltatási moratórium ?" - 'Határozatlan időre szólhat -
na a kilakoltatási moratórium, és a tiltást csak azután kellene feloldani, hogy az Ország -
gyűlés megszavazta az újabb adósmentő intézkedést' http://mno.hu/gaz...um-1222793

2014. 04. 26 : "A kilakoltatási moratórium ne vonatkozzon mindenkire" - 'A kormánypárti
politikusok sajtótájékoztatóján Cs. Katalin azt mondta : egyetért azzal, hogy a kormány
törvénymódosítással kezdeményezi a devizahitelesek problémájának végleges megoldásá -
ig a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását' http://www.vg.hu/...esz-426145
#129 | piskota - 2014.04.26. 10:12:24
Káprázatos lett a honlap, káprázik is bele a szemem...
Igazán bogozhatjátok a valót, a sejtelmes igazságot...
Ráértek, tegyétek...
Kiszakadva, az okozott spirituális, szakrális kábulatomból, azt kell látnom, hogy Orbán Viktor és csapata továbbra is őrzi politikai érzékenységét, és nem téveszti szem elől a napi teendőit...
Gondolok itt a "kilakoltatási moratóriumra"!
Persze, hogy tudom, hogy tudjátok, hogy teljesen tisztában vagytok mindennel, de...
Szóval és tettel, a kilakoltatási téma nem más, mint Orbánék reagálása a fejleményekre...
Azzal számoltak, hogy a "Haza Nem Eladó Mozgalom Párt" kudarcként éli meg a tartományi (országgyűlési) választásokat, és csendesen kimúlik, de legalább is nem indul az EP választáson, vagy ha igen, akkor nem tud kellő számú aláírást biztosítani az induláshoz...
Nos, egyik variáció sem lett életképes!
A "Haza Nem Eladó Mozgalom és Párt" résztvevő az EP választáson!
Így aztán politikai hibának, ostobaságnak bizonyult az az idő-előtt közzétett szándékuk, hogy a "devizahitelesek" ügyével majd az őszi ülésszakon foglalkoznak...
Orbánék felismerték hibájukat, és reagáltak...
Már nehogy a kiábrándult "devizahiteles" Fidesz-szavazók juttassák pozícióba a "Haza Nem Eladó Mozgalom Pártot"...
Szép és tanulságos iskolapélda arra, hogy miképp lehet a valóságtól elszakítani ember tömegeket, kábulatban, sőt reményben tartani...
Több-százezer, sőt milliós "devizahitelesről" beszélünk, kiknek keményen szorongatják a torkát, s mégis a bitorolt hatalomtól reméli a túlélést...
Értelmes nemzetem, népem értelmetlen mámora érthetetlen! Már-már beteges! Kuruzslóra, gyógyító emberre vár.., csodára!
Arra a csodára, hogy az egyszerű juhász, ha arra van szükség, lehetőség, bicskával távolítsa el megvakult szemünkről a hályogot... Nem veszthetünk! Hisz így sem látunk!
Kásler Árpád az egyszerű juhász ígérete!
Nem Soros kikupált neveltje, nem a "mi kutyánk kölkeinek" terhelt, apáik bűneivel is terhelt, hatalombitorló maffiózók közé tartozik!
A reményt nyújthatja, hogy jobb legyen...
Gyz
#130 | piskota - 2014.04.26. 12:19:42
Tovább növeli a kábítószer adagot a Fidesz!

Jó hír a devizahiteleseknek: újraszámolhatják a hiteltartozásokat

Utolsó módosítás:
2014.04.26. - 09:14

A kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról a májusi alakuló ülésen szavazhat az Országgyűlés - mondta Rétvári Bence a Magyar Nemzetnek.
hirdetés


A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) államtitkára a lap szombati cikke szerint közölte: a tiltás a devizaprobléma rendezéséig érvényben marad, s előfordulhat, hogy a folyamat végén a bankoknak újra kell számolniuk a tartozások összegét.

A luxemburgi székhelyű Európai Bíróság április 30-án határoz az úgynevezett Kásler-perben, és az uniós döntés után már csak arra lesz szükség, hogy a Kúria kiegészítse a devizaügyben meghozott decemberi, egyelőre csonka jogegységi határozatát. A szaktárca reményei szerint az uniós fórum azt mondja majd ki, hogy a magyar bíróság megvizsgálhatja a devizakölcsön-szerződések egyes elemeit, és dönthet azok tisztességtelenségéről is.

A politikus szerint a hazai és külföldi ítélkező fórumok még hiányzó állásfoglalásai fontos tényezőkre mutathatnak rá az árfolyamrés vagy a kamatemelés ügyében. Akár az is előfordulhat, hogy a bírósági és a jogalkotási folyamat végén a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel. A fejlemények, a döntések nyomán pontosításra szorulhat, mekkora is voltaképpen a hitelfelvevők devizában nyilvántartott adóssága - mondta az államtitkár.
A kilakoltatási moratórium mostani meghosszabbítása azért is lényeges, mert kiderülhet, hogy a lakásuk elhagyására kényszerülő adósok tartozása kisebb a végrehajtási lapon szereplő összegnél - tette hozzá Rétvári Bence.

Vegyétek, egyétek és igyátok!
Aztán álmodozzatok tovább...
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum