Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Kiket akar "megmenteni" a NATO?
Kiket akar "megmenteni" a NATO?Egyértelmű, hogy nem a békés, kifosztást, elnyomást és lassú megsemmisítést elszenvedő lakosságot. Még mielőtt mindenki azt gondolná, csak Ukrajnáról van szó, Európa és az USA lakossága is éppen annyira érintett. Az uniós védelmi miniszterek "messzemenő következményekkel számolnak". Legalábbis most jön majd, hogy védjük meg tolvajaink, kirablóink, kiárusítóink harácsolt vagyonát azoktól, akik visszaadnák jogos tulajdonosaiknak, esetleg még ténylegesen is lehetne "demokratikus választásokat" tartani. Megértem a "hazai kormányálláspontot", valóban szoros együttműködést kell kialakítani azzal az amerikai hadsereggel, amely "hivatalos" felmérések szerint is háromnegyed részében nem akar külföldön, idegen, illetve nem az amerikai nép érdekeit képező célokért harcolni. Ugyanúgy megérthető, hogy Európa egyetlen tagállamának lakossága sem akar az "Uniós" rablóbanda, és a NATO terrorszervezete érdekeiért azok ellen harcolni, akik honfitársaik és a jogos jussukat követelik, mikor ugyanezek lopják el tőlük is mindenüket. Természetesen a "zsoldos" más. Nincs identitása, hazája, eladta magát azoknak, akik megfizetik. A köznyelv nevezi bérgyilkosnak, "fogdmegnek" is az ilyeneket, de ettől még nem lesz elfogadott a tevékenységük. Főleg az nem, hogy közpénzekből fizessék ezért őket.

Nevetséges az is, hogy Obama megfélemlítésről mer beszélni az orosz csapatok orosz-ukrán határon történő felvonulása miatt, amikor 1945-óta az amerikai csapatok mást sem csináltak, mint "megfélemlítettek", mindig, a határaiktól távol. A következő követelés már az lesz, hogy "helyezzék Oroszországot amerikai felügyelet alá". Amúgy meg, Obama jobban tenné, ha a saját házatáján söpörne, mert hamarosan támogató lakosság és hadsereg nélkül marad. Az ukrajnai helyzet miatt nem számíthatnak orosz-kínai segítségre sem az amerikai polgárháborúban, ami már korlátozott mértékben folyamatban van, és terjed USA-szerte. Ezen a csökkenő létszámú, közutálatnak "örvendő" gombnyomogatósok sem tudnak "segíteni" a drónjaikkal. Globális vulkánkitörés van kilátásban.
Ukrajnában CIA irányítású provokációkkal véres összecsapásokat próbálnak kirobbantani, de nem bíznak az egyre nagyobb mértékben és létszámban dezertáló ukrajnai katonákban sem. Ezért kell a "NATO segítség". A helyzet hasonló az 1956-os Magyar Forradalomhoz, amikoris egy illegitim, felhatalmazás nélküli, magát kormánynak nevező csoport, idegen haderővel kényszerítette térdre a lakosságot és a hadsereget. Az ukrajnai illegitim "kormány" tisztában van azzal, hogy hamarosan az ukrán nacionalistákkal sem tud takarózni, mert kilóg a hexagram (Link), és vele együtt a hasonszőrűek lólába is, ahogy az is egyértelmű, hogy az USA Obama-adminisztrációja a NATO és az EU "bevetésével" a máséval veri a csalánt. Ez utóbbi kezd szokásává válni, mert az utóbbi időben vagy csak felforgatókat küld (tanácsadókként), vagy csak "kiképez terroristákat", és biztos távolból "támadgat", de mindig irányítani akar.


"Az ország népességének döntő többségét 3 nagy csoport alkotja: az ukrán anyanyelvű ukránok (az összlakosság 40-45%-a), az orosz anyanyelvű ukránok (30-35%) és az orosz anyanyelvű oroszok (kb. 20 %). Az országban az ukrán nemzetiségűek aránya magasabb, mint az ukrán anyanyelvűeké, az orosz anyanyelvűeké pedig magasabb, mint az orosz nemzetiségűeké. Jogilag Ukrajna egyetlen államnyelve az ukrán, valójában azonban az ország nagy részén az orosz uralja a nyilvános nyelvi színterek többségét. Az ukrán–orosz nyelvi és politikai ellentét, az államnyelv használati körének kiterjesztése és az orosz nyelv státusának problémája következtében Ukrajnában paradox helyzet állt elő a nyelvi viszonyok megítélését illetően. A szociológiai kutatások igazolják, hogy az egyértelműen ukrán dominanciájú nyugati és központi országrészben attól rettegnek, hogy ha az orosz második államnyelvvé válik, akkor megszűnik az ukrán államiság, veszélybe kerül az ukrán nyelv és nemzet. Az erősen orosz-domináns délen és keleten ezzel szemben úgy gondolják, az ukránosító politika létében veszélyezteti az orosz nyelvet és az oroszok nemzeti azonosságtudatát Ukrajnában." Link


Mivel a Hídfő.net minden lényeges eseményről tájékoztat, felesleges idézni a részleteket, inkább a zajló folyamatokat érdemes elemezni. A nyugati világban a politikus bűnözőket és bűntársaikat egyre jobban idegesíti, hogy a háborúkat katonákkal vívják, és ezek a katonák egyre nagyobb arányban helytelenítik és tagadják meg a gyilkosságra és öngyilkosságra buzdító (még) vezetőik parancsait. Szintén aggodalmukra ad okot, hogy a nyugat-szerte elcsalt választások már nem adnak elég felhatalmazást a hatalom bitorlóinak még a buta emberek szemében sem. Jó példa rá Magyarország, ahol a szavazásra jogosultak egynegyedét sem kitevő "felhatalmazással" rendelkező "kormány", ellenőrzi a leadott aláírásgyűjtő íveken szerepelő aláírókat, főleg a pénzzel és csomaggal támogatott romákat, hogy oda szavaztak-e, ahonnan a "támogatást" kapták. A "módszerek" nyugat szerte hasonlóak, az amerikai "két párt rendszertől", az 1945. utáni Magyarország "kékcédulás" választásának komcsi módszereiig. Egyiptomban a hadsereg "leváltotta" a demokratikusan megválasztott elnököt, és betiltotta a legnagyobb pártot, a Muzulmán Testvériséget. Ukrajnában puccsot hajtottak végre és polgárháborúval, NATO haderő bevonásával számolják fel az országot. Európát bankcsődökkel és orosz-EU háborúval terelik az Európai Egyesült Államok felé, pedig a legtöbb tagország lakossága azonnal kiválna az EU-ból, és ki is fog, ha a NATO-t és "szövetségeseit" kiverik Ukrajnából.


És itt jön a következő kérdés: Mit akar a nyugat Ukrajnában, amikor a harctól elszokott, védtelenekkel szemben "bátor" katonasága felkészült, kiváló fegyverzettel és erőnléttel rendelkező, hazájukat védő katonák ellen kerül bevetésre? A Földközi-tengeri egyesült USA és brit hajóhad csúfos távozásánál Szíria partjaitól, már kiderült, hogy rakétákkal sem mennek semmire. Most nem afgán kecskevadászok elöltöltős puskáival kell szembenézni, hanem a specnazzal. Odapofátlankodnak Ukrajnába, "segítségként" éhínséget, energiahiányt, kifosztást, kirablást és polgárháborút hozva, és még elvárva azt is, hogy a világ lakossága megegye azt a szemetet, amit "hírként tálalnak" a saját tevékenységükről. A burkolt cél, a háborús fenyegetettség miatti rendkívüli állapot, és a katonai irányítás elrendelése Európában az ukrajnai felfordulás ürügyén. A végóráit élő USA és EU vezetésnek, a korrupt kormányoknak, nincs más választási lehetősége. Mindezek a III. Világháború felé sodorják a Világot, de sokak véleménye szerint már olyan szennyes az emberiség, hogy csak a világóceánokban feloldva megtisztítható. Ez utóbbira ugyan rácáfol a körülöttünk még nagy számban létező rendes, jó emberek sokasága, de létünk és létük, nem csak tőlünk és tőlük függ. Sajnos, a "másik oldal sem olyan tiszta", mint amilyennek sokan az NWO fenyegetéstől látják, de a Krím már egy újabb Izland lehet, ahogy Magyarországnak is olyanná kell válnia.

/Tulok/

  Hozzászólások
#131 | Hegel - 2014.04.26. 13:07:25
Ebben igazad van nagyonis Piskóta de ahogy ellehet kozmetikázni az eggyik szavazást ugy a másikat is!

Aztán hol a péróban van az a sok hiteles aki KÁ-ékra szavazott?

Merthogy óvatosan rákérdeztem a választásukra és jobbik volt a válaszuk...

Tudod nem kába vagyok hanem ha hiába ugat az ember hogy nézd csak arra, és mégis ellenkező irányba indul el lehetetlen segiteni - mert helyette nem tud az ember ....még xarni se - neki kell ha már evett a tortából!

És azt igenis tudom hogy az ember a saját maga lelkével ha kellően foglalkozik akkor tapasztalja a Végetelen Teremtő segitségét...oly mértékben hogy tudja egyedül nem ment volna!

Ez szól Naivnak is.
Olvashatunk vagy hallgathatunk bármilyen előadást könyvet irást ha ÖNmagunkkal nem vagyunk tisztában -mert a lelkünk nem más mint a Teremtő 1 szikrája!
Majd az megmutatja merre van a mi saját utunk...sőt a magyarságé is!

Amig összevissza futkosnak az emberek a zajban addig nem hallják meg a saját lelküket se pedig állandóan vele van és mondja a tutit!
#132 | Seraf - 2014.04.26. 16:05:05
Renegat .

Segítesz ha tévednék ? : Nem vagyok kimondottan angolos, de a 'bans' szót a fórum szer -
kesztés okán ismerem ; Laci is csinált nem rég egy ilyen manővert a "véletlenül" eltévedt /
betévedt csevely-partnerrel. Kívülről azt figyeltem, hogy mikor elégeli meg a magas röptű
eszmefuttatását / kiválasztottságát és toldja meg egy arasszal, hogy röptében maradjon .


{ De megeshet, hogy a valódi cél egy jól irányzott tesztelés volt. Mint a bokor nyul esete,
mivel a poszáta hiába borzolta a tollait, hogy sasnak látszon, tudta milyen fészekre száll }

2014. 04. 26 : "Tunisia bans entrance of Israelis" http://www.presst...f-israelis
#133 | Seraf - 2014.04.26. 17:43:38
2014. 04. 25 : "Obama s Kerry szavaikban Oroszországot támadják. Újabb szankciókról
tárgyalnak a hadurak" - 'Obama, Merkel kancellár, Matteo Renzi, Francois Hollande, Da -
vid Cameron megbeszélték az Oroszország elleni további szankciók részleteit. Az ukraj -
nai válság kezd elharapódzni. Putyin szerint az ország polgárháború felé tart, miközben
a kijevi miniszter Oroszországot a harmadik világháború kirobbantásának szándékával
vádolja' http://aranykorha...zagot.html

2014. 04. 25 : "Miért mosolyog Putyin a kötvénypiaci blokádon ?" - 'Összegezve tehát,
Oroszország akár 2015-ig is meghosszabbíthatja ukrajnai kampányát. Ez érdekes hír le -
het a már most fizetésképtelen Ukrajna számára, amely kétségbeesetten próbálja az u -
tolsó csepp gázt is kisajtolni a vezetékekből' http://idokjelei....i-blokadon

2014. 04. 25 : "Oroszország új 'arany' fizetőeszköz bevezetéséről egyeztet Kazahsztán -
nal és Fehéroroszországgal" http://aranykorha...szkoz.html

2014. 04. 23 : "Oroszország elengedi Észak-Korea adósságát" - 'Észak-Korea 11 milliárd
dollárral tartozik még Oroszországnak a szovjet időszakból. Mivel Koreának nem áll ren -
delkezésére valuta, hogy ezt visszafizesse, ezért Moszkva tárgyalásokat kezdett Phen -
jannal' http://www.hidfo....-adossagat

2014. 04. 26 : "Kijevnek nincs pénze szappanra, ételre ; újra a lakosság segítségét kér -
ték" - 'Az ukrán belügyminisztérium a lakosság segítségét kérte, hogy az újonnan mega -
lakított "különleges alakulatoknak" felszerelést tudjanak biztosítani. Korábban már olyan
híreket lehetett hallani, hogy a hadsereg élelmezésére sincsen pénz ... Az amerikaiak ál -
tal küldött fejadagokat még a beszállítások során elsikkasztották ... Nem egyszer a felke -
lőktől kaptak enni a leverésükre küldött ukrán csapatok' http://www.hidfo....get-kertek
#134 | Statikus - 2014.04.26. 21:54:52
Pápák

XXIII. János pápát azok avattatják szentté, akik eltetették láb alól?

Kivonat XXII. János Pápa beszédeiből

Az Ószövetség "egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt
népnek megmásított történelme".

Kivonat XXIII. János pápa beszédeiből A II. Vatikáni Zsinaton

http://albar.lapu...alom=51071

II. János Pál pápa szentté avatási ceremóniáján zarándokként vesz részt Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

http://www.borson...vatikanba_

Vele zarándokolhatna a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc is, hiszen azt csiripelik a verebek a közelemben, hogy apósának talán nem kis köze volt a pápa elleni merénylet megszervezésében ("Alig Acsa"Wink....

http://www.lakato...natkozasai

Egyébként jelzés is született a szentté avatásra:

Meggyilkolt egy embert a II. János Pál tiszteletére emelt óriási feszület

http://444.hu/201...-feszulet/

Erről "ugrik be" egy szakállas régi falusi vicc: a házassági felkészítés során a pap megkérdezte a vőlegényt, hogy hány szentséget nevesít a katolikus egyház - hosszas fejtörés után így fakadt ki a megkérdezett: "azt a hétszentségit, egy se jut eszembe...".
#135 | sandornagy - 2014.04.26. 21:57:09


Hatalmas kör formájú anyahajó, melyet a Brazil planetárium hozott nyilvánosságra!
m.blog.hu/is/istengyermek/postimage/anyaurhajo_1397469121.jpg


#136 | Seraf - 2014.04.26. 22:09:05
Statikus / Tibi : A meglátásod helyén való, de a kérdés némi csodálkozásra utal ; Gladiátor
is jól említette a napokban, hogy a szent szó sem értelmezhető úgy ahogy a mostani új-ke -
reszténység ( 300 óta ) használja ; Ez úgy működik történelmi viszonylatban, hogy szent le -
hetett aki a máglyát elrendelte, és az is aki elviselte - Lényege a dolognak / kivitelezésnek,
hogy a szentesítések más időben történjenek { Így Szent Johanna is várt rá pár esztendőt }
#137 | gladiator07 - 2014.04.26. 22:40:54
Seraf.

A fentebbi írás, az "Aravandák" 15.000.000 multjáról, - JOHANNÁTÓL, - származik médiumon keresztűl. Említi a föld valóságos történelmét sallang mentesen.., úgy ahogy volt s ahogy lesz. Sehol sem érhető el, elektronikus "fészkekben". Nincs, ...nem engedte, (di)) meg!

Üdv: BL.
#138 | piskota - 2014.04.27. 00:26:00
Kedvelt és kevésbé kedvelt személyes és virtuális ismerőseim körében, mivel nem igazán érezték jól magukat kedvelt honlapjukon, kedvüket azon módon hozták helyre, hogy saját honlapot hoztak létre...
Sikereset és kevésbé sikereset...
Valahogy magam is ebbe az irányban látom, látnám a megoldást...
Igaz, ebben néhány apróság megakadályoz...
Azért néhányat felsorolok.
A legfontosabb, hogy számítógépes analfabéta vagyok...
Aztán nincs időm rá, se így, se úgy.., hogy értsétek, hímnemű létemre egész normális életkort megértem...
Merénylet esetén senki sem tételezhetne fel valamiféle beavatkozást.., ez egy kiszolgáltatott helyzet...
Aztán, egyszerre ismerem el, s vonom kétségbe az internet lehetőségeit!
Gondoljatok bele.., gondoljatok bele, hogy hiába érvelhetek bármi mellett is, ha jön egy úgymond józanul gondolkodó, ki kifejti józan aggályait, anélkül, hogy tisztában lenne saját felelőtlenségével...
S messze nem beszéltem az ellenerőkről, kik azonosságot mutatva, mindent elkövetnek, hogy a magyarság ügyét elveszélyeztessék!
Ismétlem magam, belefáradtam...
Fel nem adom, de elfáradtam...
Tettem egy kirándulást a Népszabadság "ónlajt" oldalára (NOL), mely rövidre sikeredett... Kitiltottak! A nem megfelelő tartalom miatt...
Még lehet, hogy beszámolok róla.., van tanulsága!
Jelen értékelésem szerint győztek, legalább is nyerő helyzetben vannak az ócska spekulánsok...
Az egyébként indokolt bizalmatlanság mindent felülír!
Gyz
#139 | Hegel - 2014.04.27. 02:24:19
És a müholdat ami az anyahajót fotózta ki fotózta?

Piskóta a bizalmatlánság további csalódásoktól ment meg. Végülis az ember lelke igen sérülékeny jószág....én nem kockáztatom már mert ennyi hazugságból ami a földön van nincs tiszta kép.

Ahol tud az ember segit aztán maradjon magának szép csendben!Cool
#140 | sandornagy - 2014.04.27. 14:24:43
Hegel, a kép bal alsó sarkában még van valami !

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum