Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Más farkával a csalánt...
Más farkával a csalánt...A nyugat által előidézett és pénzelt polgárháborús ukrajnai helyzet, a teljes Európára kiterjedő "kormányzati hazaárulások" tömege, és a brüsszeli EU vezetés amerikai talpnyaló tevékenysége azt célozza, hogy a krími vízellátás leállításához hasonlóan orosz "válaszcsapásként", a felvonultatott NATO és amerikai haderő fenyegetésére - megtorló intézkedésként - Moszkva leállítsa az orosz gázszállítást Európába, ami nem csekély mennyiséget, a Fitch szakértői szerint 145 milliárd köbmétert tett ki tavaly. Az európai hazaárulók és amerikai gazdáik felelősek Európa hamarosan és szándékosan bekövetkeztetett gazdasági összeomlásáért, pedig, hogy ne történhessen meg, csak egy néhány ezer fős gengszterbandát kellene agyonverni. Sokan csak azt látják az ukrajnai egyre durvábbá váló "nemzetiségi háborúból", hogy Ukrajnával kezdik a nemzetállamok nemzeti szintű szétszabdalását, és polgárháborús helyzet előidézését, de valójában már Hruscsov idejében és tevékenységének következményeként "letették az alapokat" a Krim és az orosz-lakta területek Ukrajnához csatolásával, amit a trianoni "elcsatolási és szétszabdalási szerződés" polgárháborús helyzete fog követni, majd a német, spanyol-katalán, skót-brit és egyéb betelepített muszlim és néger konfrontációk egy "gazdasági -és pénzügyi összeomlás" keretébe ágyazva.

A még mindig illegitim, népszavazással nem legitimizált Orbán-helytartó kormány kiemelt szerepet kapott a háborús helyzet előidézésében, amelyet Martonyi a "Visegrádi Négyek" találkozóján is fennen hangoztatott. Szerencsére háborúra uszító véleményével magára maradt, de elgondolkodtató, hogy a paksi atomerőmű bővítésre 10 milliárd eurós orosz hitel felvétele mellett, a "sokkulacsos" - egynegyedes támogatást sem elérő - álmagyar gyarmati kormány "megrendelésre" nem csak az anyjára, de a magyar lakossságra is rávezetné a bikát a ravatalon. Mi sem természetesebb, "nyugati parancsra" és egy kis "apróért". A legyilkolt lengyel kormány esete a nyugattal, bizonyára elegendő "pszichikai háttértámogatást" adott számukra, bár a "tóból jött békának" a visszaugrás csak "hazatérés", és nem kizárólag ijedtség. Annak született, arra nevelték, ebben nőtt fel, és mindig béka marad, ahogy a patkány is patkány, vagy a csótány is csótány, de az oroszlán akkor is oroszlán marad, ha ketrecbe zárják. Hogy ki melyik, nem kell részletezni.

Kulcskérdés az orosz gázprobléma, és ez olyan pont, ami meghatározza Európa gazdaságát, pedig a "Lévi-medence gázkincsei" még szóba sem kerültek. Nem véletlenül, pedig el tudná látni Európát. Az EU irányítás és az USA legfőbb problémája abban rejlik, hogy miként tudják legyömöszölni Európa lakosságának a torkán, hogy az általuk előidézett és pénzelt ukrajnai konfliktus - a Jacenjuk-nyugat által kooperációban kikínlódott puccs után - milyen indoklással szüntesse meg az Európa orosz energiaellátását. A próbálkozás kétélű fegyver. Oroszország nem fogja leállítani a gázszállítást, sőt, növeli Európa felé, de a cél az, hogy az Európai Egyesült Államok létrehozhatósága érdekében európai gazdasági összeomlást hozhassanak létre, és az egészért Oroszországot hibáztathassák.


Mivel az Északi-áramlat kikerüli Ukrajnát, az NSZK gázellátása csak akkor kerül veszélybe, ha valamilyen nyugati, EU és az USA által előidézett terrorista provokáció folytán le nem áll a vezeték, ami egyet jelent azzal, hogy az Európa Unió megtámadta saját lakosságát. Ez utóbbi nem újdonság, mert Európa kifosztása, kirablása és a tönk szélére juttatása is a "Brüsszeli irányítás érdeme", bűntársaikkal, az európai "rablókormányokkal", és az USA Obama-adminisztrációjával egyetemben. Nem véletlen, hogy nem USA kormányról beszélünk, mert ilyen már régóta nem létezik, ahogy "Magyar Kormány" sem, de ez elmondható Európa valamennyi kormányáról is.

Összegezve: Az ukrajnai gázelosztó papíron az illegitim kormány felügyelete alatt áll. Ha leállítják a gáz továbbítását, az csak az egyesült NATO-USA-EU irányítás és az ukrajnai bábkormány tevékenységének köszönhető. Két eset lehetséges. Vagy Kelet-Ukrajnában szabotálják a gáz továbbhaladását Európa felé és ráfogják a kelet-ukrajnai orosz lakosságra, vagy a gázelosztónál, amit nem tudnak egykönnyen hasonló "indokkal, és magyarázattal" ellátni. A gázszállítás leállítása nem áll érdekében sem Oroszországnak, sem az orosz érdekeket szem előtt tartó Kelet-Ukrajnának, amely hamarosan belép az Orosz Föderációba. Az USA-EU irányítás azt próbálja elérni, hogy Európa "átmenetileg" energiaellátás nélkül maradjon, ami indokot szolgáltat az európai gázellátás izraeli és Lévi-medence szintű gázellátásának kiépítésére, manipulálására és a közben energiahiány miatt kialakuló európai lázadások leverésére. Európa lakossága nagy dilemma előtt áll. Vagy megvárják, amíg táborokba zárják az EU bábirányítás "elkötelezett katonái" (zsoldosok, bérgyilkosok), vagy eltávolítják a hazaáruló kormányokat, kiverik Európából az amerikai haderőt és eltörlik a Goldman Sachs-on (IMF, EKB, Világbank tulajdonos) keresztül létrehozott fiktív államadósságokat. Elhatárolódnak az USA-tól, amely "kormányát", lobbistáit, kifosztóit, ebben az esetben saját lakosságuk fogja felkoncolni. Izrael magára hagyásával a Közel-Kelet "stabilizálását" elvégzik az arabok és a perzsák, ahogy Dél-Amerika instabilitási okait is elhárítják orosz segítséggel.

Ez az egyik lehetőség! Ekkor válna kétpólusúvá a világ. Egyik pólusként a kapitalista szemléletű, még mindíg lopott javakon uralkodó megmaradt "keleti tőkések", és a másikon a világ lakossága. Mert most még három pólus létezik: elsőként a nyugati cionista pénzvilág és bérenc politikusai, másodikként a keleti hasonszőrű pénzemberek és politikusok, és harmadikként a háborúkba kényszerített, kifosztott, terrorizált lakosság szinte országfüggetlenül, akik eldönthetik, hogy kivel háborúznak a két előbbi közül.
A másik "lehetőség", hogy Európa és az USA lakossága tétlenül szemléli, hogy az oroszok elleni háború ürügyén megölessék gyermekeiket, megmérgezzék, leoltsák, lepermetezzék rokonaikat, és táborokba zárva semmisítse meg vele együtt az az "irányítás", amelyik mindvégig erre törekedett és amelyet úgy hívnak, hogy cionista EU, USA, izraeli és Bilderberg Group vezetése. Nem kétséges, az egész, Európa lakossága számára megrendezett műbalhét gondosan megtervezték, egyes részleteit már a 18. századtól, de egyre nehezebb átverni a lakosságot, főleg azért, mert "ellenségem ellensége a barátom".

"Egy 11 országra kiterjedő felmérés eredményét ismertette az Írországban és Angliában működő IpsosMORI közvélemény-kutató igazgatója, Bobby Duffy a Twitter-oldalán. A felmérésben az Oroszország elleni EU-s és amerikai szankciók megítélését vizsgálták, a 11 országban összesen 8333, 16 és 64 év közötti válaszadót hallgattak meg." Link


A magyar 23 -és 38%, Európában a "legjobb eredmény", ami az oroszok elleni szankciók ellenzését illeti, de egyúttal azt is jelenti, hogy van még mit fejlődni. Van egy másik jelentése is a felmérésnek. Mégpedig az, hogy a legalsó, "nem tudommal" (szürke színnel jelölt) válaszolók (23-36% körül minden országban), az első polgárháborús puskalövésre "tudni fognak" és a kevés szankciót javasolók is "átpártolnak" kormányaik és az EU ellen, de a százalékos érték azok miatt is növekedni fog, akiknek a hátán gumibot, puskatus csattan, pedig támogatták a kifosztó kormányaikat hatalomra kerülésükben. Ez így már itthon, 83-85% lesz, és a megkérdezett országokban, még a "legvérmesebb orosz-elleneseknél" is el fogja érni a 65-70%-ot. Történelmi tapasztalat, hogy a 15-30%-os támogatással rendelkező elnyomó hatalmak már csak idegen erő bevetésével tudják - akkor is csak rövid ideig - fenntartani a diktatúrájukat (ne keverjük össze a 22-25%-os itthoni kormánytámogatottsággal). De ez már egy másik "felmérés eredménye" lesz, utána jöhet a "második menet"... de azt is figyelembe kell venni, hogy az oroszok iránti érzelmek terén Magyarország és Lengyelország a két végletet jelenti a volt "szocialista tömb" országai közül. Valószínúleg nem véletlenül került bele Kelet-Közép-Európából csak ez a két ország a felmérésbe.


Lényegét tekintve, az ukrajnai háborús helyzet kialakítása Európa ellen irányuló burkolt gázháború, amit felhasználnak az egységes Európai Egyesült Államok létrehozásának kikényszerítésére és a katonai irányítás bevezetésére. Gyurcsány ezért nem vezethetett be rendkívüli állapotot Magyarországon 2006-ban. Az uniós bérenceknek akkor még "korán" volt, és itt nem az iszlám szent könyvéről beszélek. A 2010. február 25-én éjszaka 02h körül kiszivárogott és rövid két órára rá kicenzúrázott EKB tervezetről szóló tájékoztatás a londoni "The Daily Telegraph" közgazdasági rovatának szerkesztője állásába került, de még sokan le tudták menteni, és a britek körében nagy felháborodást váltott ki. A "tervezetben" első pontként az európai gazdaságok leépítése, másodikként a nemzeti kormányok felszámolása, és harmadik pontként a katonai irányítás bevezetése szerepelt. Az európai kormányok már akkor is tudták, hogy "mi a dolguk", így Orbánék is, mivel az "utasítás" a számukra is készült...

/Tulok/

  Hozzászólások
#121 | gladiator07 - 2014.05.11. 20:25:24
Nem, ...nem szólítok meg senkit, mert nem az én "széria tartozékom", s tisztelve az oldal működtetőjét, tovább nem forgácsolom a.., semmit!
Hegel tökéletesen, és érthető "csillagnyelven ", leírta a státuszqt.., nos, jól!

A világot sem így, sem úgy nem tudja az ember, s még az efféle villanydrótos tudatépítési kurzusokon sem megváltoztatni. Rajtunk múlik, ..és mégsem. Tehetünk ..érte és mégsem. EGYEDÜL MAGADÉRT FELELSZ, és ezt már számtalanszor kifejtettem.., hogy miért, ..erre magyarázatot, az ember MAGÁBAN KELL, HOGY KERESSE. Ha 1 kicsit is van empátia, keresztezve látással.., erre minden 1gyes szellemi ember ráeszmél maga. S a "nyálverés" visszahull az indukálóra. Senkit nem kell, {súlyos nagy hibát követ el maga ellen..,} tanítani, okítani, mert ha az Ő személyisége még "képtelen" képekben gondolkodni csak csíkokban, líneárisan.., erre mondja Kisfaludi Gyuri.., hogy nem a falvédőről jött le.., akkor nincs itt az ideje az arra éretlent "megtéríteni. Nem az Ő világa s talán nem is "hiba".

Itt, ezen az oldalon "nem kispályás" oda - mondogatók vannak. Tanult okos, talán több nyelvet is beszélők, de' semmire sem jogosít fel senkit sehogyan sem.., s kiváltképp látatlanba, s aki eszt a "formát" válassza, az a saját személyisége kudarca.
S csak a klasszikusakat tudom idézni nevezetesen: ..." könnyen lehet az első(k) ből, utolsó(k), és az (látszólag) utolsóból elsők. S tudom, már- már, közhelynek számít de máig érvényben van.

A világ "miértjeit" s hogyanjait, soha sem fogjuk megérteni, max érezni, ..kiváltképp ha a bőrünkön csapkodnak majd ennek "szilánkjait. Egyszer megfog szűnni ezen "LAP", mert elvágják a derekánál, és a többinek is.
S ha oktalanul.., még csak gondolatban is bántod a másikat, szó szerint, magad alatt vágod a gallyat.
Senki sem emelheti magát "piedesztálra", mert senki és semmi sem vagy, csak 1 - ÚTON, haladó vándor, ki ...dacolt a mindenséget Teremtővel, kik { ISTEN, ISTENNŐ}őt létre hozták, s vért fogsz izzadni, ennek helyre hozataláért, a szó szoros, és legnemesebb értelmében.

A világ "folyik", sokszor öntörvényűnek.., láttatva, viszont óriási erők figyelik, és védik ott fenn a tiszta el nem bukott Szellemek birodalmában, bukdácsolásunkat. S ha Egyetlen ember megfordul, s elfordul, s átfordul, már megérte a világot létre hozni. Erről szól a "tékozló fiú esete".! Ilyenkor a Szellem világban boldogság van, s ÖRÖM, ...ünnep ez nékik

Vissza térve a csúnya nyelven, topikra, megbotránkoztató és lesújtó, a hangnem.., s engem legalábbis mélységesen elszomorít.., és ismétlem tanult emberektől az ember nem várná., az e-féle kioktatós vessző futásdit.

Szándékomban ált a pilis oldalában ( Saolin falu ) megszervezni a nyári klub találkozót, de elment a kedvem tőle, komolyan, ...sír a lelkem, ettől a jó magyar "wircsafttól".., pedig szívesen megismerkednék mindenkivel, és végre szemtől - szemben lá6nánk egymást, s "rendeznénk közös dolgainkat".

Áldás egy pogány magyar.
#122 | piskota - 2014.05.11. 22:57:23
Lacikám!
Ez a helyes döntés!
Ezt sokkal könnyebb megtenned, mint egy privát levélben megkeresni azzal, hogy tényleg Seraffal beszélgetve szóba-kerültél, s a fene sem gondolta, hogy a balfácán Seraf, a jelentéktelennek tűnő, s tényleg az, sokad-rangú információt cion-bunkónak használja fel...
Vannak elvek, elvárások, melyek veled egyetértésben, de akár Tőled függetlenül is leszögezett szempontnak, axiómának tekintek, tisztelek, ez elsősorban, s meghatározóan Magyarország helyzet-megítélése...
Ezzel párhuzamos Magyarországon a magyarság helyzete, kiszolgáltatottsága...
Minek is?
A hisztérikus, őrjöngő cionizmusnak.., az egyszerre látványosan, és csendesen kiválóan működő zsidó uralomnak, offenzívának, mely tetten érhető az élet minden területén... Felsoroljam? Neked? -nincs rá szükség...
Volt egynéhány évünk, hogy átrágjuk magunkat aktív, vagy passzív résztvevőnként, szinte minden kérdésen, gondon problémán.., ez lehetett történelmi, szakrális-vallási, magyarságeredet, gazdasági, politikai, genetikai.., ez is felsorolhatatlan...
Megéltünk, átéltünk téves helyzet megítéléseket, s adtunk helytelen, ellenkezésem dacára, zsákutcának bizonyuló javaslatokat, melynek lényege a tartózkodás, a passzivitás volt...
Magam levontam a tapasztalókat!
Javasoltam, többször javasoltam, ajánlottam, hogy pártsemlegesen, egyetlen zsidó jelöltre sem szavazzunk!
Javasoltam, preferáltam, hogy ne a parlamenti prostituált pártok közül válasszunk...
Javasoltam, forszíroztam, hogy a választható új pártok közül a "Haza Nem Eladó Mozgalom Párt" kerüljön támogatásra...
Kétségtelen, e kérdésekben mellém álltál! No nem karakteresen, csak úgy kivárásos alapon...
Nekem teljesen mindegy, hogy ellenséges érzület, avagy ártatlan ostobaság vezet egyeseket, hogy csatlakozzanak meghatározó politikusaink politika-ellenes programjához, mely odáig vezetett, hogy már a politika szótól is minden normális ember hányingert, sokkot kapjon. Tudomásul kell venni, hogy az ostobaság is belépett a halálos büntettek közé! Már pedig a passzivitásra való felhívás, az okoskodó okoskodás szolgálhatja az egyén egyéni érdekeit önbecsülését, de semmiképp a közösség, a nemzet alapvető érdekeit! A felelőtlenségnek, a felelősségnek számtalan helyzete áll fenn, mely tény akármire fordítható...
Lacikám!
Ugye nem személyeskedtem rajtad kívül, s így nem lehet okod törölni, s ha nagy könnyedséget is jelenthetne, esetleg, akár kitiltani?
Lacikám!
A személyes konfliktustűrésed pedig, no, ne élj illúziókban...
Figyelmezlek, és fegyelmezlek!
A szent cél csak egy lehet:
A magyar Magyarország!
Figyelj rám Lacikám!
Nekem a világ, Magyarország, a holnap, sőt a ma! is véget-érthet! Én, érted, ÉN, ezzel élek!
Nem vagyok hajlandó kompromisszumokra, nem vagyok hajlandó megalkuvásokra! Engem ne korlátozzon senki! Te sem! Kitilthatsz! Aztán szégyenkezhetsz, magyarázkodhatsz...
Szerelmem a magyar Magyarország, még akkor is, ha az általam nem belátható,de figyelemmel kísért őseim között netalán zsidó genetikalai ártalom fordult elő.., remélhetőleg a későbbiek folyamán sem szembesülők e fertőzéssel...
Lacikám! Sensei! Szedd össze magad! -mert szükségem van rád! Magyarországnak szüksége van
Gerner László útmutatására!
Ne bonyolódj az én személyes, de valahol általánosítható konfliktusaimba!!
A feladatod, hogy őrizd azt a NEMZ7ETZI TÜZET, melynek táplálására születtél!
Gyz
#123 | Tulok - 2014.05.12. 02:52:27
Zolikám! Amikor az oldalt megnyitottam, kérdéssé vált, hogy egyáltalán legyenek-e hozzászólások, de az akkori helyzetet Te is jól ismerted. A Kerecsen miatt felbomló Posta-oldal elüldözöttjeinek muszáj volt felületet biztosítani. Ezért hoztuk létre sorjában az oldalakat, kezdve a hungarianrealnews.com oldallal, barátaink számára. A skype megbeszélések napokig tartottak, esetenként 20-25 bekapcsolódó véleményezésével konferenciában. Mindenki tőlem várta a döntést, hogy mi legyen a következő lépés (mivel akkor még az MFNK-t is én vezettem). Én azt javasoltam, hogy ne szankcionáljunk, ne tegyünk keresztbe, még ha sokakat sérelmek értek is, hanem alakítsuk ki az amúgy is kinőtt Posta-oldal részlegesen vagy teljesen vezetésképes embereinek saját profilját. Így alakítottuk meg Pitkinnel, Kiss Imrével a PJP-t, Fapipával a Hun uniót, Bíborral a tempohirek.com-ot, majd később megint Pitkinnel, Kiss Imrével és Bíborral a "hunszkita" rádiót, és megint csak Pitkinnel és Kiss Imivel a puzdra.com-ot. Árpi nem találta a helyét, de a Posta-oldalon kinevelődött egy olyan társaság, akiknél már leülepedtek az "alapok".
Mint akkoriban, most is tiszteletben tartom mindenki véleményét, és pont azért nem fojtom bele a szót, mert akkor nem tudom meg, hogy miről hogyan gondolkodik. Ha ismereteket szeretnék átadni, tudnom kell, hogy milyen téveszméket kell szertefoszlatni és hogyan kell egészséges gondolkodással, tényekkel helyettesíteni, lecserélni azokat, vagy a be nem foltozható lyukakat logikai összefüggésekkel áthidalni, kitölteni. Az ideológiai alapok az összegzett, több szinten ellenőrzött tudásra épülhetnek, különben csak azt tapasztalnánk, mint a Donyeck megyében nyilatkozó tüntetőnél, aki Sztálinképekkel követel demokráciát.

A cionizmus kérdését több megközelítéssel lehet kezelni. Tudom, hogy nehéz megtanulni azt, hogyha szükséges, el tudj menni mellette, bár belül mellszaggató gyűlöletet érzel, de néhány percnyi kielégülés évek munkáját pocsékolhatja el.
Ahogy említed, hat év alatt szinte minden területet kiveséztünk, de ebből az itt olvasók túlnyomó része csak a három éves folytatást olvashatja. El kellett döntenem azt is, hogy kezdem elölről, vagy folytatom ott, ahol abbahagytam a Posta-oldalon. Úgy láttam helyesnek, hogy inkább hagyom magasan a lécet, minthogy előlről kezdjem.

Ami a választási kérdéseket illeti, a visszafogottság nem véletlen. Én vettem a fáradtságot, hogy tanulmányozzam az "új választási rendszert", ahogy arra is szántam időt, hogy átvizsgáljam a FIDESZ alkottákolmányt (a megkérdezettek 99%-a nem tette meg). Ha valaki pontonként olvassa és értelmezi, tudja, hogy ennyi tájékozatlan, félrevezetett ember mellett lehetetlen nemhogy nyerni, de még bejutni is, de a harsogó támogatás elmaradása annak is szólt, hogy a szereplőket jól ismerem. Egyiknek sincs, és még nem is lehet olyan átfogó ismerete a jelen politikai rendszerek parlamenti és háttérműködéséről, ami tényezőkké tehetné őket. Csak a kifelé mutatott önbizalommal, ambiciózus fellépéssel nem lehet nyerni. Nem mellesleg, nem ilyen politikai darálóba szeretném beledobni egyiket sem, mert aki ezek közé a disznók közé keveredik, azokat vagy lerántják magukhoz, vagy beletapossák a sárba és felfalják. Éppen elég ilyen embert láttam korábban, mivel én mozogtam ilyen körökben, Ők viszont nem ismerik ezt a disznóólat.

És még egy felmerülő kérdés! Említed, hogy az őseid között akár még zsidó is elfordulhat, ahogy bárki másnak is. Senkit ne aggasszon ha felmenői között ilyen is akadt, mert nem csak magyar törzsek jöttek haza Árpáddal. A kazár "beütés" már eleve adott. A zsidó a vérfertőzöttség mértékét adja, viszont ez a magyar lakosság genetikájában alacsony részvételi szintű, de jelen van, és itt nem egyedekre hanem minden magyarországi magyar DNS-ére gondoltam. Az ország lakossága nem egyszer csökkent kritikus szint alá, de a Kárpát-medence az a hely, ahol a magyarul megtanuló idegen genetikailag is magyarrá válik, mert a magyar génszerkezet elnyomja még a vérfertőzést is. Igaz, kell hozzá néhány generáció és keveredés...

Most egy kényes kérdésedhez értünk, a kitiltáshoz és fegyelmezéshez. Gondolod, hogy szükségem lenne ezekre az eszközökre ellened, a barátom ellen? Arra, hogy csak így, és nem ész érvekkel próbálkozzak, mert többre nem vagyok képes?
Talán emlékszel még, hogyha a Posta-oldalon megjelent egy nagy tudású zsidó vagy "zsidó érzelmű" és nem bírtak vele, kire hárult a feladat, hogy tényekkel és logikai érvekkel lerombolja önbecsülését, hitét és hitvilágát? Mindet rábírtam az önkéntes távozásra, de nem leordítva, hanem megverve, megalázva távoztak. Az itteni, egy szem kitiltott belépővel viszont a 629-ből, pont ezért nem akartam foglalkozni. Túl sok időmet rabolta el régen is ez a "feladat". Néhány éve még ráértem ilyesmikre szórakozásból és hogy megmutassam a barátainknak, hogy nem ezeknél a szerencsétleneknél kezdődik a "zsidó felsőbbrendűség", hiába verik beléjük, de csak azért küldik az "ilyeneket" az "ilyen" helyekre - ezeket a "szerencsétleneket" - hogy elvonják az időnket, és próbáljanak félreterelni minden kialakuló gondolatmenetet.
Miért pont veled kapcsolatban kellene fellépnem? Én csak annyit kérek, hogy ne akadályozd a törzsközönséget az információk összehordásában, akkor sem ha át kell görgetni néhány hsz-t. Senkitől se várjunk el többet, mint amire képes.

Nem vagyok szétesve, és akkor sem leszek, ha mint várható, elviszik a fedelet a fejünk fölül. Az oldalon nincs szükség konfliktusokra, mert azok kezelése is időpocsékolás. Ez nem csatatér. Mindenki tegye a dolgát érzése szerint, a másik megsértése nélkül. A tartalmi párbeszédekből, vitákból amúgy is kevés van az oldalon. Ebben én is hibás vagyok, mert nem sok lehetőséget hagyok rá, de valójában erre csak akkor van szükség, ha ezt akarjuk, és amúgy is elkóvályogtok arra, amerre éppen akartok. Ez sem baj.

Feloldásként: ha kivan a púpom mindennel, eszközöket tervezek. Web-oldalak százait nézem át hozzá. Készülődök és felkészítek, de nem konspirálok, főleg olyanokkal szemben, akiknek a tévedéseit nem felhasználni kell ellenük, hanem korrigálni.
Ami a "halálos bűntetteket" illeti, az ostobaságot nem sorolnám ide, mert az "ostoba" szellemileg elmaradott. A tudatlan ember már vizsgálat tárgyát képezi, mert nem mindegy mi okozza tudatlanságát (kényszerítés, akadályoztatás, környezet, leterheltség, vészes nyomor stb.), de a tudatlanság nem tévesztendő össze a butasággal, ostobasággal, bár e két utóbbi részhalmaza a tudatlanokénak.
A tudatlan olyan, mint egy üres füzet, amibe írni lehet. Ha beleírod a hazaszereteted és azt a szeretetet amit iránta viseltetsz, mint honfitársad, nemzettestvéred iránt, nem csak barátokat találsz, de olyanokat is, akikkel a hátad mögött nem kell folyton hátranézned.
#124 | Renegat - 2014.05.12. 13:26:01
Krasnoarmeysk településen a puccsista Turchinov tornacipős zsoldosai akarják "meghatározni", hogy ki a szavazásra jogosult és ki nem.Mert ez, az ő demokráciájuk szerint így működik.

"Majd azt nézzük meg, hogy fog ujjongani a nyugat a május 25. szavazás végeredményének amit az amerikai fegyverek biztosítása mellett a nacionalista bábjuk győzelmére fognak rendezni. Ott minden teljesen demokratikus lesz. Még a csalás is."

http://www.livele...1399844771

http://www.livele...1399863995

http://www.origo....-idot.html

--------------------------------------------------

A Blackwater/Academi magán-profi hadsereget a az ultra-cionista globális katonai ipari komplexum szponzorálja.A német média szerint négyszáz ilyen amerikai zsoldos telepítése történt meg a napokban Ukrajnába, akiknek elsődlegesen feladatuk a fegyveres polgárháború kirobbantása.A petrodollár közeljövőben várható összeomlásához a Világ részére elhitethető-elfogadható indokot kell teremteniük, ezért hajtanak a WW3 kirobbantására.
Obama mondta:ctrl+alt+del, a világ újraindítása, csak azt felejtette elmondani, hogy az alapok a mikróbák szintjéről indulnak majd.

http://www.livele...1399855412

http://www.infowa...s-reports/
#125 | naiv - 2014.05.13. 20:26:00
Kedves feleim!

Nem tudom mi történt a háttérben, magánban, de a felhozatal siralmas.

MI A FENE TÖRTÉNT VELETEK?????

--------

Kis figyelmet kérnék!!

Néha a frissítés nem árthat!

Ugye tudjátok, mik a jellemzői 1 MAG, teremtő magyar embernek!

A felsorolás nem teljes: szeretet, önzetlenség, becsületesség, igazmondás, szorgalom, tisztaság, bátorság, tudás, tolerancia, felelősség, összefogás.

Egységben való gondolkodás, tisztaság lélekben, szellemben, testben.


Ugye nem csak én látom úgy, hogy nem csak az én értékítéletembe nem elfogadható jelzőkért is megkezdődött a harc!

Vissza lehetne térni az alapokhoz?

míg gondolkodtok1 kis zene
http://www.youtub...-iCX8s7aJg

talán ez segít
https://www.youtu...xoYQyBQoFk


---------------------------

gladiator07 emil elindult
#126 | piskota - 2014.05.14. 11:46:25
Muszáj visszatérnem, korrigálni magam, már ami az ostobaság kérdését illeti...
Minden bizonnyal helytelenül, pontatlanul vettem elő e fogalmat, a helyesebb kifejezés az "értetlenség" lett volna...
De még ez sem fedi le teljes mértékben azt a gondolatot, melyet érzékeltetni szándékoztam...
A gondolkodási képességünknek nyilván határt szab az egyéni kapacitásunk, korlátot jelent a rendelkezésünkre álló ismerethalmaz, a kombinatorikáról, s egyéb más, a gondolkodásunkat elősegítő, vagy korlátozó tényezőkről nem is beszélve, beleértve azt a tudati "dogmatizmust", mellyel többé-kevésbé mindnyájunk meg van verve...
A gondolkodási korlátok egyénenként tág határok közt változnak...
Hozzátehetem, hogy az IQ vizsgálatok, a különböző intelligencia tesztek csak részleges mutatóként értékelhetők...
Gyz
#127 | piskota - 2014.05.14. 11:56:46
Még annyit: a "tolerancia" nem azonos fogalom a "türelemmel"!
Egy toleráns embert is elővehet a türelmetlenség...
Azt, hogy mennyire vagyok toleráns, azt nem is akarom kideríteni, de, hogy többnyire türelmetlen vagyok, az biztos...
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 83% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 17% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum