Navigáció
· FĂ”oldal
· Cikkek
· FĂłrum
· Linkek
· KapcsolatfelvĂ©tel
· KeresĂ©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· VideĂłk
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
BĂ­rĂłsĂĄg
Általånos
SzĂłlĂĄsok
CigĂĄny
ZsidĂł
SzÔkenÔs

Fontos hírek
1. A feladat neve: "TĂșlĂ©lĂ©s"

2. Elmebaj... noksĂĄg avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazĂĄr-maffia

5. Holokauszt erÔbÔl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackbĂłl...

8. PolgĂĄrok elleni globĂĄlis elektronikus agressziĂł

9. Mit csinĂĄljunk a zsidĂłkkal?

10. TĂșl szĂ©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimĂĄtum vagy hĂĄborĂș? (TerjesztendĂ”!)

12. SajĂĄt energiĂĄval az NWO ellen

13. A hazudozĂĄs ideje lejĂĄrt!

14. A dohĂĄnyzĂĄs megvĂ©d a tĂŒdĂ”rĂĄktĂłl

15. Mi lesz veled emberke?

16. RezervĂĄtum

17. TigĂĄz vs EskĂŒdtszĂ©k

18. Az elsĂ” szemita csavar

19. MagyarorszĂĄg NWO szinkronizĂĄlt terror-alkotmĂĄnya

20. Kiknek, mikor hozzåk el a "vilågvégét"?

21. VĂĄdirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy Ășt ĂĄll elĂ”ttem, melyiket vĂĄlasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Baråtaink élete sem érték szåmunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hĂŒlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalåltåk Európa legrégebbi civilizåciójåt

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'AngolszĂĄsz missziĂł' Ă©s mĂĄs disszonanciĂĄk

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


HunszkĂ­ta RĂĄdiĂł

Puzdra

PJP EgyesĂŒlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo HĂ­rek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolgálati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokrĂĄciĂĄja" Ă©s a "fĂ”prĂłba"...
A nyugat gyilkos "demokråciåja" és a "fÔpróba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek KözgyĂ»lésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az idĂ”szak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket elĂ”idézĂ” USA és az EU tagországai is. A határozat lehetĂ”vé és jogszerĂ»vé  teszi régiók népszavazással történĂ” leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkezĂ” pénzekbĂ”l, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki csĂ”cseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! EgyenlĂ”ség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadkĂ”mĂ»ves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehetĂ”vé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermelĂ”dĂ” zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadkĂ”mĂ»ves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszerĂ» alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jellegĂ» párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan elĂ”idézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és idĂ”járásbefolyásolással elĂ”idézett világszintĂ» gabona terméskiesés, majd az azt követĂ” 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, Ă”szre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "idĂ”zített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterelĂ” hadmĂ»veletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási idĂ”pontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemzĂ”k véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkettĂ” esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismerĂ”se, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború elĂ”zi meg, ahogy történt ez az elsĂ” és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi idĂ”ben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetevĂ”n keresztüli befolyásra gyúr, a vezetĂ” valuta szerepére. KísérĂ”jelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, elĂ”térbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kettĂ”s cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelezĂ”ivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezetĂ» pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amirĂ”l tudvalevĂ”, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a levegĂ”ben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "levegĂ” pénzt", vagyis a csak nyomtatott és fĂ”leg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billentyĂ» leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megelĂ”zĂ” idĂ”szak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralévĂ” szĂ»k idĂ”tartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt elĂ”segítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szintĂ» átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehetĂ”séget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében élĂ”k sem tudják mit fĂ”ztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  Hozzászólások
#1 | sandornagy - 2014.05.13. 01:09:03


A PlejĂĄdi portĂĄl
4.bp.blogspot.com/-VGLzO_aV-B4/U3EcXmYjADI/AAAAAAAABxw/gZ1hEWo_5XA/s1600/Cloud.jpg


#2 | piskota - 2014.05.13. 10:19:20
#1 | sandornagy!
Vannak aggålyaim, még ha a hit ereje hegyeket is mozgathat...
Az egĂ©sz kĂ©rdĂ©skört remĂ©nykeresĂ©snek vĂ©lem.., egyfajta menekĂŒlĂ©snek földi vilĂĄgunk felfoghatatlanul elcseszett valĂłsĂĄga elĂ”l...
ElkötelezettsĂ©gedet tiszteletben tartva, megjegyzem, hogy közvetlenĂŒl talĂĄlkoztam olyan emberekkel, kik hasonlĂł erĂ©llyel ĂĄlltak Ă©s ĂĄllnak ki hitĂŒk mellett...
Mår-mår vallåsi ikonként hisznek Bajnaiban, Bokrosban, Gyurcsånyban, Orbånban...
A hittel nincs mit tenni, el kell fogadni.., szåmolni kell véle...
Gyz
#3 | Tulok - 2014.05.13. 15:04:47
VĂ©geredmĂ©nyben a hit a lĂ©nyeg, de nagyon fontos, hogy ne lehessen elvenni. Ez vonatkozik a zsidĂłk ĂĄltal Ă­rt BibliĂĄra, Ă©s a földönkĂ­vĂŒliekbe vetett hitre is, ahogy minden egyĂ©b mĂĄs vallĂĄsra Ă©s hitet adĂł gondolatra.
Mivel megemlítettem a Bibliåt, nem årt tudni, hogy 1700-1800 éve pont azért és így raktåk össze, mert a keresztény hit lerombolåsåhoz a legmegfelelÔbb, ha olyan részeket építenek bele, amit késÔbb lerombolhatnak, megrendítve ezzel a hívÔk reményét. Valamikor erre építettek megírói.
A földönkĂ­vĂŒliekkel ugyanez a helyzet, Ă©s vĂ©gkifejletkĂ©nt nagyon könnyen felhasznĂĄlhatjĂĄk egy olyan propaganda rĂ©szekĂ©nt, ami a tömeges megsemmisĂ­tĂ©st szolgĂĄlja, kihasznĂĄlva az emberek hiszĂ©kenysĂ©gĂ©t.
HasonlĂłan, mint a "FĂŒggetlensĂ©g napja" fĂ©lresikerĂŒlt propaganda sci-fiben, amikor a film mĂ©g tĂ»rhetĂ” elejĂ©n az UFO hĂ­vĂ”k azt skandĂĄljĂĄk a toronyhĂĄz tetejĂ©n, hogy vigyetek magatokkal, majd egy pusztĂ­tĂł erejĂ» sugĂĄrnyalĂĄbban "megtĂ©rnek TeremtĂ”jĂŒkhöz", de lehet ettĂ”l durvĂĄbb is a felĂĄllĂĄs a "stadionĂ©pĂ­tĂ©si" program keretĂ©ben.
Csak egy ĂŒgyesen összetĂĄkolt Ă»rhajĂłnak lĂĄtszĂł hĂ”lĂ©gballon Ă©s nĂ©mi holografikus lĂ©zertechnika kell hozzĂĄ, valamint egy Ă­gĂ©ret, hogy a stadionok azĂ©rt Ă©pĂŒltek, hogy legyen hol leszĂĄllni Ă©s elszĂĄllĂ­tani ezekrĂ”l a helyekrĂ”l a megvilĂĄgosult embereket egy biztonsĂĄgos Ă©s idilli helyre. Sajnos a megsemmisĂ­tĂ”tĂĄborok mĂĄr elkĂ©szĂŒltek, illetve, mint az "ĂĄtkosban", minden többfelhasznĂĄlĂĄsĂș. A cigarettĂĄk nagy rĂ©sze sem vĂ©letlenĂŒl 7,62 mm-es ĂĄtmĂ©rĂ”jĂ»...
#4 | Hegel - 2014.05.13. 15:37:55
HIT, Ă©s mire jĂł? BĂĄrmiben hiszĂŒnk, vallĂĄsok valamelyikĂ©ben, vagy az ateizmusban, azt tudjuk van EGY VĂ©gtelen teremtĂ”, aki a vilĂĄgot am block lĂ©trehozta.

Ezt a vĂ©gtelen teremtĂ”t nevezte el JĂ©zus AtyjĂĄnak Ă©s mondta, "aki engem lĂĄt az az AtyĂĄt lĂĄtja", de azt is mondja TamĂĄsnak, Én tebenned vagyok, te Ă©nbennem vagy.

Így aztĂĄn ha valaki a tĂ©ridĂ” elmĂ©leteket vizsgĂĄlja rĂĄjön milyen igaza is van hiszen az EGY tĂ©rhullĂĄmaiban vagyunk, de mivel mi is tĂ©rhullĂĄmokat keltĂŒnk ezĂ©rt Õ pedig a mi ĂĄltalunk keltett tĂ©rhullĂĄmokban van.

Nyilvån a Egy åltal keltett térhullåmok minÔsége és mennyisége egészen mås frekvencia, mint az åltalunk vagy a ållataink nÔvényeink åltal kisugårzott térhullåmok.

DE hullåm minden, csak minÔségben eltérÔek.

És ez a magyar himzĂ©seken Ă©pitĂ©szeti strukturĂĄkon lĂĄthatĂł mĂ©g, mert Ă”seink tudtĂĄk! És azok elĂ”l akik eme vaskorszakban pusztĂ­tanak mindent elĂ”lĂŒk, a mĂŒvĂ©szetek, mesĂ©k dalok, tĂĄncok rejtik az Ă”si tudĂĄst, na meg a magyar nyelv!

A vaskorszakban létrejött hitrendszer nem mås, mint a politika Ôsi våltozata, az akkori emberirtåsokkal pusztitåsokkal a zsåkmånyért. Ma, ukrajnai aranyszållitmånyban jelent meg legutóljåra.
Erre volt jó a jujdejóvå tenni az összes hit-rendszerfélét. Nekik.


HIT, mire jó még?
ValĂłjĂĄban mi a hit?
Én a magam Ă©letĂ©ben Ășgy tapasztaltam, az erĂ”s vallĂĄsos befolyĂĄs alĂłl szĂ©pen kicsusszanva, hogy figyelni a termĂ©szetet, annak megnyilvĂĄnulĂĄsĂĄt, Ă©s megtanulni miĂ©rt Ășgy nyilvĂĄnul meg valami vagy valaki, ahogy. AztĂĄn tanulni hozzĂĄ filozĂłfiai bölcseleti dolgokat, melyik illik a megnyilvĂĄnulĂĄsra jobban. AztĂĄn elemezni, figyelni, Ă©szlelni kĂ­vĂŒl Ă©s magunkban belĂŒl, mire hogyan reagĂĄlunk mint ember de a mĂĄs reakciĂłkat is szĂĄmba venni, ami a mĂĄsik embert vagy mĂĄsik Ă©lĂ”lĂ©nyt illeti.
És ebbĂ”l keletkezik a tudĂĄs; a tudĂĄsbĂłl a HIT, hogy az Ășgy van, ahogy Ă©szleleteim tudĂĄsom többizben bebizonyitotta.

Mintha ezt csinålnå a tudomåny is, mesterséges közeget létrehozva a természetadta EGY helyett!
EbbÔl fog majd a bölcsesség, abból aztån az EGYhez való visszatérés megtörténni a megvilågosodås Okån.
(ami nem a 200W infralĂĄmpa tuti)
A vallĂĄsok Ă©s a politika pont ezĂ©rt akarja a Ă”sskyta magyar vallĂĄst Ă©s embereket eltĂŒntetni a tĂ©rkĂ©prĂ”l Ă©s a földrĂ”l is mert azt hiszi (igen a hite) ,hogy amit nem fog lĂĄtni az nincs is!
Itt közlöm, az EGY végtelen TeremtÔvel csak a vaskorszakban lehet igy szembemenni, a többi ami jön, ennek pontosan az ellenkezÔje fog történni univerzålisan!
OK akkor legyen ez a HITem szerint. D

http://spiritizmu.../71/jehova

http://spiritizmu...z31alQFzE7

UtĂłbbi, az EGY erĂ”terĂ©hez kapcsolĂłdik, tehĂĄt megszĂŒntethetetlen!

A politikai acsarkodåsok alapjåban véve arról szólnak, hogy vagy kb. 4000 éve hogyan lehetne csupån sajåt célra hasznålni mindent és mindenkit... és ez az ami, bår sok szenvedés årån, de NEM fog menni.

Engem érdekelne miért akkorra a cigi lika? 7,62. Csak nem valami darålóé is?
#5 | Hegel - 2014.05.13. 15:58:16
SĂĄndor, a magunk erejĂ©bĂ”l kell kiemelkednĂŒnk ebbĂ”l a katyvaszbĂłl, ami xar!
Hogyan? Csakis ÖNnevelĂ©ssel lehet, ami ĂĄltal a hullĂĄmterĂŒnk egyre nagyobbĂĄ vĂĄlik Ă©s vĂ©delmet nyĂșjt egyĂ©nkĂ©nt Ă©s nemzetkĂ©nt is!

Úgy, ahogy a fegyvergyĂĄrtĂłk a kupolĂĄkat meg egyĂ©b energetikai vĂ©delmi rendszereket telepĂ­tenĂ©k... mert az ember szintĂ©n energetikai hullĂĄmvĂ©delmet alakĂ­that ki maga körĂŒl!
#6 | Tulok - 2014.05.13. 16:29:43
Gizus! SzabvĂĄny, M43 mintĂĄjĂș 7,62 mm-es, 0,3 inch, vagyis 30-as kaliberĂ» lĂ”szerek gyĂĄrtĂĄsa miatt a dohĂĄnygyĂĄrak ĂĄtĂĄllĂ­thatĂłk lĂ”szer Ă©s eldobhatĂł mĂ»anyagtĂĄrak gyĂĄrtĂĄsĂĄra igen rövid idĂ” alatt (AK-47, AMD-65, Ă©s LPSZ puskalĂ”szerek, Dragunov, vadĂĄszpuskĂĄk, stb.).
#7 | Hegel - 2014.05.13. 19:24:13
Ah igy mĂĄr Ă©rtemSmile A hĂșsdarĂĄlĂł lika jött be a kĂ©pbe....de ez is az...csak mĂĄskĂ©nt.


MitÔl hogyan vålnak hitté dolgok megszokåsok agymosåsok. Pontosabban megfogalmazva mint én a sajåt tapasztalatomat.

http://boldognapo...ma-videok/

Ugy tĂŒnik hogy nem eme oldal tĂ©mĂĄja de a politika manövereihez nagyonis szorosan hozzĂĄkapcsolĂłdik a tömegeket illetĂ”en.
Hiszen a hangadókat kevesen ismerik személyesen de mennek utåna nemgondolkodva és aztån bumm megvan a baj becsap mint a tornådó!

Jó szó a tornådó mert ahogy låtom az alanti elemzéseket is a politikai jåtszótéren körkörös szélfuvås van, tök mindegy merre pisålunk szembe fog talålni!http://hungarian....szta-2137/Frown

Merthogy amikor lehetett volna nem akartĂĄk a trianoni tĂ©telt vissza de most ahol nincs elĂ©g zavaros ott csinĂĄlnak...ugye ahol utĂĄljĂĄk Ă©s csepĂŒlik a magyarokat azokkal kuss van szlo ro...de a horvĂĄtokat meg errefelĂ© is duma...Angry
#8 | sandornagy - 2014.05.14. 00:11:48


SokfĂ©le hĂ­r kering a cionista/nĂĄci összeeskĂŒvĂ©s letartĂłztatĂĄsĂĄrĂłl - Benjamin Fulford
1.bp.blogspot.com/-i1XShjq3g_o/U3JPsYVLLHI/AAAAAAAAO4M/8dB2jHSh9Sc/s1600/benjamin+fulford+h%C3%ADrek+%C3%B6sszeesk%C3%BCv%C3%A9s+imf+ukrajna+putyin+k%C3%ADna+brics+obama+soros+gy%C3%B6rgy+%C3%B6sszeesk%C3%BCv%C3%A9s-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.png


#9 | sandornagy - 2014.05.14. 00:27:25
COBRA: A PLEJÁDI PORTÁL (2014.MÁJ.13.)-fordítås
http://www.fenyor...maj13.html
#10 | sandornagy - 2014.05.14. 00:35:04


Az årulås kora: egy 1958-as könyv az emberiség ellen indított vegyi tåmadåsról
paranormal.hu/wp-content/uploads/2014/04/climer.jpg  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglaljĂĄk el a zsidĂłk teljesen MagyarorszĂĄgot?

MĂĄr elfoglaltĂĄk...
MĂĄr elfoglaltĂĄk...
44% [4 Szavazat]

MĂ©g 2018-ban.
MĂ©g 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum