Navigáció
· FĂ”oldal
· Cikkek
· FĂłrum
· Linkek
· KapcsolatfelvĂ©tel
· KeresĂ©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· VideĂłk
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
BĂ­rĂłsĂĄg
Általånos
SzĂłlĂĄsok
CigĂĄny
ZsidĂł
SzÔkenÔs

Fontos hírek
1. A feladat neve: "TĂșlĂ©lĂ©s"

2. Elmebaj... noksĂĄg avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazĂĄr-maffia

5. Holokauszt erÔbÔl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackbĂłl...

8. PolgĂĄrok elleni globĂĄlis elektronikus agressziĂł

9. Mit csinĂĄljunk a zsidĂłkkal?

10. TĂșl szĂ©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimĂĄtum vagy hĂĄborĂș? (TerjesztendĂ”!)

12. SajĂĄt energiĂĄval az NWO ellen

13. A hazudozĂĄs ideje lejĂĄrt!

14. A dohĂĄnyzĂĄs megvĂ©d a tĂŒdĂ”rĂĄktĂłl

15. Mi lesz veled emberke?

16. RezervĂĄtum

17. TigĂĄz vs EskĂŒdtszĂ©k

18. Az elsĂ” szemita csavar

19. MagyarorszĂĄg NWO szinkronizĂĄlt terror-alkotmĂĄnya

20. Kiknek, mikor hozzåk el a "vilågvégét"?

21. VĂĄdirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy Ășt ĂĄll elĂ”ttem, melyiket vĂĄlasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Baråtaink élete sem érték szåmunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hĂŒlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalåltåk Európa legrégebbi civilizåciójåt

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'AngolszĂĄsz missziĂł' Ă©s mĂĄs disszonanciĂĄk

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


HunszkĂ­ta RĂĄdiĂł

Puzdra

PJP EgyesĂŒlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo HĂ­rek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolgálati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokrĂĄciĂĄja" Ă©s a "fĂ”prĂłba"...
A nyugat gyilkos "demokråciåja" és a "fÔpróba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek KözgyĂ»lésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az idĂ”szak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket elĂ”idézĂ” USA és az EU tagországai is. A határozat lehetĂ”vé és jogszerĂ»vé  teszi régiók népszavazással történĂ” leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkezĂ” pénzekbĂ”l, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki csĂ”cseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! EgyenlĂ”ség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadkĂ”mĂ»ves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehetĂ”vé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermelĂ”dĂ” zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadkĂ”mĂ»ves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszerĂ» alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jellegĂ» párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan elĂ”idézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és idĂ”járásbefolyásolással elĂ”idézett világszintĂ» gabona terméskiesés, majd az azt követĂ” 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, Ă”szre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "idĂ”zített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterelĂ” hadmĂ»veletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási idĂ”pontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemzĂ”k véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkettĂ” esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismerĂ”se, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború elĂ”zi meg, ahogy történt ez az elsĂ” és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi idĂ”ben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetevĂ”n keresztüli befolyásra gyúr, a vezetĂ” valuta szerepére. KísérĂ”jelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, elĂ”térbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kettĂ”s cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelezĂ”ivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezetĂ» pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amirĂ”l tudvalevĂ”, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a levegĂ”ben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "levegĂ” pénzt", vagyis a csak nyomtatott és fĂ”leg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billentyĂ» leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megelĂ”zĂ” idĂ”szak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralévĂ” szĂ»k idĂ”tartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt elĂ”segítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szintĂ» átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehetĂ”séget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében élĂ”k sem tudják mit fĂ”ztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  Hozzászólások
#11 | Tulok - 2014.05.14. 00:54:38
Sanyi! Az USA Ă©s az IMF, de inkĂĄbb a Goldman Sachs elleni meccs mĂ©g nincs lejĂĄtszva. Érdekes mĂłdon szĂł sem esik a LĂ©vi-medencĂ©Ă©rt folytatott korĂĄbbi ĂĄdĂĄz harcrĂłl, Ă©s most arrĂłl sem, hogy Egyiptom, PalesztĂ­na, Izrael, Ciprus, SzĂ­ria, TörökorszĂĄg Ă©s GörögorszĂĄg ki tudnĂĄ vĂĄltani az orosz gĂĄzt, kiĂŒtve az oroszokat, de errĂ”l mĂ©lyen hallgatnak. Itt hatalmas csalĂĄs, de inkĂĄbb összejĂĄtszĂĄs van a hĂĄttĂ©rben. Hogy milyen, kitalĂĄlhatjĂĄtok...
A vĂĄltozĂĄsokhoz nem szĂŒksĂ©ges kĂŒlsĂ” beavatkozĂĄs, de egyenlĂ”re a Fulford leirat alapjĂĄn is csak azt lĂĄtom, hogy ĂŒgyesen pakliznak a "nagyfejĂ»ek".
#12 | sandornagy - 2014.05.14. 01:16:03
Biztos hogy teli vagyunk megtĂ©vesztĂ©sekkel a vilĂĄgban, mint tudjuk is, Ă©s minĂ©l több minden leleplezĂ”dik, ez is Ă©rzĂ©kelhetĂ”, elĂ”bb utĂłbb az is ki fog derĂŒlni(mĂ©dia), hogy nem vagyunk egyedĂŒl, Ă©s hogy pozitĂ­v Ă©s negatĂ­v (nem)"idegen" fajok is közremĂ»ködnek, vagy hĂĄtrĂĄltatnak, az emberisĂ©g több Ă©vezredes fejlĂ”dĂ©sĂ©ben ! PozitĂ­v - negatĂ­v, ami mindenben, Ă©s mindenkiben megtalĂĄlhatĂł, itt is !

Tudom hogy meseszerûnek tûnik, de itt is van pår faj!

AlsĂł csoportban a jobb oldali sĂĄvban, alulrĂłl a mĂĄsodikat lĂĄtjĂĄtok mi ?

http://www.maar.u...ecies.html

itt is van pĂĄr !

http://darren.5mp...CNIVbmd91b

TehĂĄt ha ezt megĂ©rtjĂŒk, Ă©s felfogjuk, akkor van a következĂ”, vagyis "A lĂ©nyeg: Az NWO Ă©s az (negatĂ­v)"idegenek" invĂĄziĂłja egy Ă©s ugyanaz!"
#13 | Hegel - 2014.05.14. 02:08:54
SĂĄndor, akkor nem az lenne a normĂĄlis, hogy elmondjĂĄk Ă©s a fegyvereket Ășgy hasznĂĄljĂĄk, hogy nem az embereket pusztĂ­tjĂĄk?

Mond, Te a csalådod irtod ki a szomszédod kedvéért, hogy beköltözhessen a kéródba?
Vagy ne gondolkozzak Ășgy, mint egy ember? hanem mint egy hibrid vagy gipsi akikbĂ”l min 20-30 milla van a kb 8 milliĂĄrdbĂłl?

Vagy Pityu is, h vagy g? meg az összes politikus?

Ez a földönkĂ­vĂŒli roham is a megtĂ©vesztĂ©s rĂ©sze...

Vannak persze egy percig se mondom, hogy nincsenek, de gondolj bele amilyen fejlettek technikailag, egy perc alatt simĂĄra gyalulhatnĂĄk a földet... tehĂĄt ha pĂĄr rosszfiĂș szĂ­vĂłzik is, nem Ă”k a baj forrĂĄsai hanem a mohĂł emberi termĂ©szet! - amely addig jĂĄtszott a fekete mĂĄgiĂĄval, a spiritisztĂĄskodĂĄssal, mĂ­g kiengedte a pokol bugyrĂĄbĂłl az összes gonosztevĂ”t. Azok jĂĄrjĂĄk a tĂĄncukat vagy 4 ezer Ă©ve!

Nézd meg sorospapit, annyi pénze van hogy fél európåt megvehetné és kitakarittathatnå, aki nem idevaló huss, de nem teszi, mert még ez is kevés még kell még és még.... ez az igazi majré az igazi halålfélelem a nincstÔl!

Javaslom a magyar Ă”störtĂ©neti oldalakat egĂ©szsĂ©gesebb lelkĂŒlettel talĂĄlkozol... Ă©pĂ­tkezni kell, nem rombolĂłdni!Wink

Mindjårt egy tényållås a mondandómmal kapcsolatban: Ha olvastad, vagy inkåbb megvizsgåltad az Urantia c könyvet amit amcsi és fra alapitvåny adott ki kb 60 éve és ezt összehasonlítod, az igazsåg måris nagyon nagyon såntit!
"urantiai

Szerint a hĂ­vĂ”k az Urantia TestvĂ©risĂ©g jĂłindulatĂș tanĂĄr a vilĂĄgegyetem Ă©s az embert keresi. Ezeket le humanoid, minden formĂĄban, szĂ­nben Ă©s mĂ©retben. Õk kĂŒldtek, segĂ­tsenek az emberisĂ©gnek, hogy visszaszerezzĂ©k, mielĂ”tt az utolsĂł idĂ”kben fognak ĂĄllĂ­tĂłlag nyilvĂĄnvalĂł megjelenni, mielĂ”tt az emberek elpusztĂ­tjĂĄk magukat. Egy egĂ©sz szubkultĂșra a hĂ­vĂ”k körĂ©, könyvĂŒk az Urantia. Nagyon hasonlĂł a szerkezete Ă©s hite RaeliĂĄnusokĂ©hoz."

TehĂĄt a francnak van szĂŒksĂ©ge egy mĂĄsfajta Ăłkönyvre....

Van a Ă”sskyta vallĂĄs, ahol a termĂ©szet a templom Ă©s a nap vagy a MĂĄglya tĂŒzĂ©nek szimbĂłluma a fĂ©nynek, ami a szellemi vilĂĄgot jelkĂ©pezi oszt jĂłnapot! - az összes alien Ă©s tĂĄrsult kiszolgĂĄlĂłi menjenek a fenĂ©be.


Olvasd figyelmesen!http://hu.wikiped...3%ABlizmus

GrinPfft
#14 | Klotild - 2014.05.14. 08:13:26
Tulok, amit leĂ­rsz az a kvintesszenciĂĄja annak, ami körĂŒlöttĂŒnk zajlik. Egy mondatodban legalĂĄbb hĂĄrom informĂĄciĂł sĂ»rĂ»södik. Csak kapkodom a fejem, hogy vagy kĂ©pes megannyi informĂĄciĂłbĂłl a lĂ©nyeget kiszĂ»rni.
Kezdem lĂĄtni, hogy valĂłjĂĄban, ha egy vonalra rĂĄĂĄll az ember, Ă©s ezen keresztĂŒl nĂ©zi az esemĂ©nyeket, akkor - eljut arra a fokra, hogy maga is kĂ©pes lesz az informĂĄciĂłkbĂłl ezen a szemĂŒvegen nĂ©zni Ă©s Ă©rteni a lĂ©nyeget. Ki mennyire?
Ehhez persze jobban kellene ismerni a történelmet.
Tudom, hogy nem tiszted ezt a hiĂĄnyt, hĂĄtrĂĄnyt az emberek fejĂ©be beletuszkolni, de valĂłszĂ­nĂ», hogy tudĂĄs hĂ­jĂĄn Ă©s vezetĂ” egysĂ©ges szemlĂ©let nĂ©lkĂŒl sokan leparkolnak itt-ott, Ă©s ott ragadnak.
Ami eszembe jutott elsÔnek a cikked elolvasåsa utån, és ez mindig ott motoszkål az agyamban, a következÔ:
Írod a BibliĂĄrĂłl: "nem ĂĄrt tudni, hogy 1700-1800 Ă©ve pont azĂ©rt Ă©s Ă­gy raktĂĄk össze, mert a keresztĂ©ny hit lerombolĂĄsĂĄhoz a legmegfelelĂ”bb, ha olyan rĂ©szeket Ă©pĂ­tenek bele, amit kĂ©sĂ”bb lerombolhatnak, megrendĂ­tve ezzel a hĂ­vĂ”k remĂ©nyĂ©t. Valamikor erre Ă©pĂ­tettek megĂ­rĂłi."
Az ember Ă©lete kb 70 Ă©v. El nem tudom kĂ©pzelni, hogy tudatosan azĂ©rt tegyek valami negatĂ­v, emberisĂ©g ellenes dolgot - szĂĄmtalan embertĂĄrsammal egyĂŒtt, - hogy majdan 200 vagy 1000, tovĂĄbb megyek több ezer Ă©v mĂșlva majd törtĂ©nik valami, amit ma elhatĂĄrozunk, hogy majdan annak Ășgy kell törtĂ©nnie.
Ehhez kell az a hit, hogy az emberiség nem tesz lényeges kitérÔket, ami a végsÔ célt meghatårozza.
Lehetett tudni több ezer Ă©vvel ezelĂ”tt, hogy ma az emberisĂ©g tĂșlnĂ©pesĂ­ti a Földet?
Lehetett tudni, hogy a pénz ekkora szerepet fog betölteni?
Szåmtalan kérdés fogalmazódik meg, errÔl is lehetne beszélgetni. Nem gondoljåtok?
#15 | piskota - 2014.05.14. 09:21:04
Klotild!
Talån még a Posta-oldalon taglaltam felvetésedet.
ElÔkaparni nem tudom, de a lényege az volt, hogy igenis létezik a jelenség, tulajdonképpen hagyomånya van...
VisszavezethetĂ” akĂĄr az inkvizĂ­ciĂł hĂ”skorĂĄba, SpanyolorszĂĄgba, ahol a zsidĂłsĂĄg generĂĄciĂłkon keresztĂŒl rejtve gyakorolta a vallĂĄsnak kikiĂĄltott rasszista ideolĂłgiĂĄjĂĄt. Ezt a metĂłdust akĂĄr a mai napig is fenntarthatjĂĄk, s minden bizonnyal fenn is tartjĂĄk... Õk a zsidĂłsĂĄg alvĂł ĂŒgynökei...
NĂĄlunk sincs mĂĄskĂ©pp.., csak gondolj a katolikus egyhĂĄz zsidĂł-szĂĄrmazĂĄsĂș bĂ­borosaira...
Gyz
#16 | gladiator07 - 2014.05.14. 09:27:06
LĂ©legzetelĂĄllĂ­tĂłan kristĂĄlytisztĂĄn fejti ki az Ă­rĂĄs ennek a velejĂ©ig penĂ©szes szerkezetnek a spirĂĄlis mĂ»ködĂ©sĂ©t {tetĂ©sĂ©t}. MĂĄra mĂĄr nyilvĂĄn valĂł, hogy a földi "kultĂșrĂĄt" vezĂ©nyeltetik, nem kicsit.., nagyon! Melybe beleszĂłlĂĄsunk.., naivakat, ...hiszĂ©kenyeket leszĂĄmĂ­tva - NINCS, Ă©s nem is volt soha. Olyannyira tudat-mĂłdosĂ­tottak az Ă©lĂ” entitĂĄssal rendelkezĂ” ember - szellemek.., minek utĂĄn, vegyi szerekkel, nem Ă©rzĂ©kelhetĂ” hanghullĂĄmokkal lefedve tudat - börtönbe zĂĄrkĂłztatjĂĄk a feleket. Az embernek felĂĄll a szĂ”r a hĂĄtĂĄn ennek rĂĄeszmĂ©ltsĂ©gĂ©ben, hogy menyire semmibe vesznek bennĂŒnket. PĂ©lda erre a Templomi eszköztĂĄr, sorrendisĂ©ge, s csak gondolja vĂ©gig a kedves olvasĂł lelkiekben mirĂ”l szĂłl, a szĂłlam.., persze ehhez tiszta "fej" szĂŒksĂ©ges. Most komolyan.., a buksinkat kiĂŒrĂ­tve, termĂ©szetesen tiszta lelkĂŒlettel haladjon vĂ©gig az esemĂ©nyen, s a vĂ©gĂ©n megfog döbbenni, mirĂ”l szĂłl a szertartĂĄsnak ĂĄlcĂĄzott "mise". TökĂ©letesen kivontak a "forgalombĂłl" 6 milliĂĄrd lelket. GyönyörĂ».!!!! SzikrĂĄztatĂłan jĂłl megszerveztĂ©k.

EbbĂ”l a kiszabadulĂĄs csak egyfĂ©lekĂ©pp lehet.., ahogy Hegel Ă­rja, fentebb.., mivel az Ășt egyĂ©ni, Ă©s egyedi, csak magad, "magod - tĂłl", a Nagy - MAG, ig, vezet az Ășt. Nincs ĂĄltalĂĄnos, tĂĄrsadalmi, megvĂĄltĂĄs, globĂĄlis sĂ»rĂ»sĂ©gben, s ahogy Hamvas Ă­rja, a beavatĂĄs a szellemben törtĂ©nik, a felismerĂ©se a "metamorfĂłzis, megvilĂĄgosodĂĄs, ... Ă©s utĂĄnna mĂĄr nincs visszafordulĂĄs, mert mĂĄr nem lehet, Ă©s nincs miĂ©rt, mĂĄshol vagy, ..Ă©s nem is kell. Olyan ez mint az iskola.., az ember Ă©rettsĂ©git követĂ”en mĂĄr nem kell tanulja az elsĂ”s "anyagot", legfeljebb tanĂ­tja.

Igen a "VĂ©gidĂ”kre" sokan azĂ©rt "szĂŒlettĂŒnk" le, s vĂĄllaltuk ennek kesernyĂ©s Ă­zĂ©t, mert a "mĂ©lysĂ©g" tovĂĄbbi megĂ©lĂ©sĂ©hez a sajĂĄt "megvĂĄltĂĄsunkhoz" szĂŒksĂ©ges, Ă©s higgyĂ©tek el vannak a földinĂ©l sokkal de sokkal, elszomorĂ­tĂłbb, s "mĂ©lyebben" sĂ­nylĂ”dĂ” Ă©lĂ”helyek, melyeket a kanonizĂĄl mĂ»vallĂĄs is emlĂ­t, persze mĂĄstĂłl, mĂĄskĂ©ppen ĂĄtvett helyszĂ­nkĂ©nt.

A földön ciklikussĂĄg hullĂĄmaiban törtĂ©nik a szĂ­ndarab, Ășgy 15,- ezer Ă©venkĂ©nti teljes ĂĄtrendezĂ©ssel, aztĂĄn mehet tovĂĄbb Ășjra, a horizontĂĄlis "verkli", mert a vertikĂĄlis, nem divatos, .. kezdĂ”dik elölrĂ”l. S eszt a piramis legcsĂșcsĂĄn irĂĄnyĂ­tjĂĄk, Ă©s irĂĄnyĂ­ttatjĂĄk, velĂŒnk, ellenĂŒnk. Bazi nagy mestersĂ©ges titkolt "misztika ez.., macska - egĂ©r szindrĂłma.

Igen ez az eredeti Szellem - bukĂĄs törvĂ©nyszerĂ» folyamatos "lajtorjai"vĂĄndorĂștja, Ă©vmilliĂłkban mĂ©rve.

...!

És'..., mi nemrĂ©g arrĂłl "kardoztunk"...., na.., ki{k}re is szavazzunk, szavaztatjuk, biztatva a nĂ©zĂ”közönsĂ©get.., bĂ­zvĂĄn a csodĂĄkban, csavart "jelenĂ©sek megrendezettsĂ©gĂ©t illetĂ”en", melyre aztĂĄn a papok, mosolyogva, s kuncogva, mĂĄrtĂ­rkodnak.., mikor sohasem volt kĂ©rdĂ©s a mi szavazataink Ă©rtĂ©ke, s ez Ă­gy volt, tavaly, Ă©s azelĂ”tt, Ă©s mĂ©g a mĂșltban is. S itt jegyzem meg a szentkoronĂĄsok hadĂĄnak, hogy kirĂĄlyaink mind1ike a nagy - EGÉSZ, vezĂ©r 1Ă©nisĂ©geikĂ©nt voltak jĂĄtszattatva, mivel beavattĂĄk Ă”ket a "rendezĂ©s" forgatagĂĄban. Nem vĂ©letlenĂŒl követtĂ©k a jĂĄtĂ©k szabĂĄlyokat elejĂ©tĂ”l a vĂ©gĂ©ig.., na jĂł.., nĂ©ha nĂ©ha ellenkeztek, de azĂ©rt, mert Ășgy muzsikĂĄltak ahogy kellett, a szirĂ©nhang diktĂĄltatta, velĂŒk.

....!..)))
#17 | gladiator07 - 2014.05.14. 09:31:26
Igen låtom "piskótåval" is közös nevezÔn vagyunk a megérzéseket illetÔen.
#18 | Renegat - 2014.05.14. 10:21:00
"GĂĄz van babĂĄm!" -Nem lesz (elĂ©g) gĂĄz jĂșniustĂłl UkrajnĂĄnak Ă©s az EU-nak.EttĂ”l fogva a törtĂ©net Ășj irĂĄnyba fordul...

"VilĂĄg-PanorĂĄma - EurĂłpĂĄt csĂ”be hĂșztĂĄk - MagyarorszĂĄgot pĂłthazĂĄnak jelöltĂ©k" - 2014.05.13.

https://www.youtu...arJ4#t=436

http://www.oroszv...p;hid=5022

-----------------------------------------------

Az EP vålasztåsok elé:

Mennyibe kerĂŒl nekĂŒnk az EU valĂłjĂĄban? TĂĄmogatĂĄs helyett pĂ©nzszivattyĂș? Az EurĂłpai UniĂł sokkal több pĂ©nzt visz el MagyarorszĂĄg polgĂĄraitĂłl, mint ...

https://www.youtu...NpETKXJ1nY

https://www.youtu...pERTSFrS7I
#19 | Hegel - 2014.05.14. 13:43:07
http://www.youtub...ub2KWmGin0

Ugy tĂŒnik OFF de valĂłjĂĄban az összes problĂ©mĂĄja az emberisĂ©gnek itt Ă©rthetĂ” egy magasabb szinten: a karma.

Ami MO-nak mint nemzetnek is van.

Vållalom az offnak kinézÔért a dorgålåst ha kapok!

Nagyon kĂ©rlek hallgasd meg gondolkozz el ezen a politikai vircsaftok tĂŒkrĂ©ben.
(fÔzés varrås közben is lehet lånyoknak fiuknak?Grin)
#20 | gladiator07 - 2014.05.14. 14:52:54
Hegel.
Igen Õ az akit lehet s kell {lene} hallgatni, hasonlóan Kisfaludihoz.
Csöpögés, ill. szellemi hordalék mentes a tudåsa, persze "befogadó" közeg híjån, elvész az levegÔbe.
Nagyon magos szellemi értékeket kép - visel.

...)))

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglaljĂĄk el a zsidĂłk teljesen MagyarorszĂĄgot?

MĂĄr elfoglaltĂĄk...
MĂĄr elfoglaltĂĄk...
44% [4 Szavazat]

MĂ©g 2018-ban.
MĂ©g 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum