NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...
A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek Közgy√Ľlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az id√Ķszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket el√Ķidéz√Ķ USA és az EU tagországai is. A határozat lehet√Ķvé és jogszer√Ľvé  teszi régiók népszavazással történ√Ķ leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkez√Ķ pénzekb√Ķl, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki cs√Ķcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenl√Ķség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadk√Ķm√Ľves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehet√Ķvé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermel√Ķd√Ķ zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadk√Ķm√Ľves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszer√Ľ alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jelleg√Ľ párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan el√Ķidézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és id√Ķjárásbefolyásolással el√Ķidézett világszint√Ľ gabona terméskiesés, majd az azt követ√Ķ 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, √Ķszre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "id√Ķzített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterel√Ķ hadm√Ľveletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási id√Ķpontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemz√Ķk véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkett√Ķ esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismer√Ķse, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború el√Ķzi meg, ahogy történt ez az els√Ķ és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi id√Ķben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetev√Ķn keresztüli befolyásra gyúr, a vezet√Ķ valuta szerepére. Kísér√Ķjelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, el√Ķtérbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kett√Ķs cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelez√Ķivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezet√Ľ pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amir√Ķl tudvalev√Ķ, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a leveg√Ķben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "leveg√Ķ pénzt", vagyis a csak nyomtatott és f√Ķleg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billenty√Ľ leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megel√Ķz√Ķ id√Ķszak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralév√Ķ sz√Ľk id√Ķtartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt el√Ķsegítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szint√Ľ átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehet√Ķséget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében él√Ķk sem tudják mit f√Ķztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  HozzŠszůlŠsok
#101 | naiv - 2014.05.21. 03:15:04
Hegel - persze, az is egy vélemény. Azt azért tudni kell, Tamás, nem egy átlagos koponya.

precíz
http://www.youtub...JGCBD5ro80
#102 | piskota - 2014.05.21. 08:13:22
Lacik√°m!
Igen, igazad van, mikor írod: - Sokkal szebb, ha önként és örömmel csatlakozik Oroszországhoz Ukrajna, mint "letaposva".-
De m√©gsem ilyen egyszer√Ľ.
Igen mély, történelminek mondható mély ellentétek, sérelmek vannak a háttérben...
El√©g, ha csak Vlaszov t√°bornok √©s csapatai sors√°n kereszt√ľl √©rz√©kelj√ľk Moszkva Ukrajna "politik√°j√°t"!
Az√©rt tartozunk a t√∂rt√©nelmi igazs√°gnak, hogy sz√°mottev√Ķen tekintett√©k felszabad√≠t√≥nak a n√©met katon√°kat, s √∂r√∂mmel harcoltak az oldalukon...
Gyz
#103 | piskota - 2014.05.21. 08:29:38
Naiv!
Remélem nem magadból indultál ki:
"Reggel este csak azt hajtogatjuk √≠gy sem j√≥, √ļgy sem j√≥, q..a any√°zunk, meg az a rohadt cion. A nap t√∂bbi r√©sze, meg ebben az √∂nmarcangol√≥ √°llapotban telik.
Negat√≠v, gondolatokat, energi√°kat √°rasztunk, √©s h√ļzzuk magunkat is lefel√©."
Lehets√©gesnek tartom, hogy van ilyen is, de er√Ķsen rem√©lem, hogy csak elv√©tve...
V√©lem, hogy az a pozit√≠v hozz√°√°ll√°s, ha a t√©nyeket tudom√°sul vessz√ľk, s nem s√∂p√∂rj√ľk a sz√Ķnyeg al√°!
Ma a "h√°r√≠t√°s" divatos, hivatalosan is, "Magyarorsz√°g Jobban Teljes√≠t", mikor "de jure" mint orsz√°g m√°r nem is l√©tez√ľnk...
Egy nemzet l√©te √©s j√∂v√Ķje a fiatals√°g!
Hol vannak?
Százezer számra idegenben mások mocskát takarítják?
Kik és hogyan hozták ebben a helyzetbe a magyar nemzetet?
Ezen, és más kérdések mellett elmenni nem lehet!
De ez nem jelentheti az idézett felfogást...
Gyz
#104 | Tulok - 2014.05.21. 09:37:28
Naiv! Az anyag energia √©s az energia √∂sszetett, sok szinten √∂sszekapcsol√≥dott form√°ja az anyag. Megk√≠s√©rlem √ļgy elmagyar√°zni, hogy mindenki meg√©rtse. √ögy pr√≥b√°ld elk√©pzelni, hogy van egy g√∂mb√∂d, amiben m√©g kisebb g√∂mb√∂k vannak, √©s ezekben a g√∂mb√∂kben is m√©g sok kisebb, √©s √≠gy tov√°bb lefel√© √©s f√Ķlfel√© is a v√©gtelens√©gig. Ezek a g√∂mb√∂k a m√©ret√ľk adta rezg√©ssz√°muk szerint √∂sszeh√ļz√≥dnak √©s kit√°gulnak. A k√∂zt√ľk l√©v√Ķ t√°vols√°g "csillag√°szati" a m√©ret√ľk ar√°nyaiban. Olyan, mint a F√∂ld t√°vols√°ga a Napt√≥l, valamint az √∂sszes bolyg√≥√©. Gyakran hallani azt a meghat√°roz√°st, hogy a v√°kuum szuper s√Ľr√Ľs√©g√Ľ anyag, mert ahogy az atom magja √©s elektronp√°ly√°i k√∂z√∂tti ter√ľlet sem "√ľres", √ļgy a bolyg√≥k k√∂z√∂tti sem, de a l√©nyeg, ahogy lefel√© keresg√©l√ľnk, egyre kisebb r√©szecsk√©ket tal√°lunk, √©s a fotonhoz √©rve elfogy a megjelen√≠thet√Ķ "m√©ret". Nem l√°tunk lejjebb, mert nincs mivel, de ez nem jelenti azt, hogy nincs kisebb energiaegys√©g, vagy ha √ļgy tetszik, r√©szecske. Az ilyen egyre kisebb r√©szecsk√©k t√∂lti ki a teret. A "szabadenergia" ebb√Ķl nyerhet√Ķ. Bizonyos m√≥dszerekkel siker√ľlhet meg-megcsapolni. El√©g sokf√©lek√©pp, b√°r "feltal√°l√≥i" sokszor igen vad magyar√°zatot adnak tal√°lm√°nyaik m√Ľk√∂d√©s√©t illet√Ķen, gyakran eg√©szen h√ľlye elm√©letekkel, s√Ķt, vall√°sszer√Ľnek t√Ľn√Ķ k√∂r√≠t√©ssel. A hull√°mok rezg√©sek. Az anyag, vagy az anyagk√©nt ismeret √©s √©rz√©kelt energiag√∂mb√∂k √∂sszess√©ge egyre nagyobb egys√©geket alkot szigor√ļ rend szerint, mik√∂zben rezeg, de alkot√≥i, a kisebb energiag√∂mb√∂ket is l√∂kd√∂sik rezg√©s√ľkkel, a k√∂zt√ľk l√©v√Ķ t√©rben l√©v√Ķ sokkal kisebb energiag√∂mb√∂ket, amelyek k√©pesek kil√©pni a nagyobb energiag√∂mbb√Ķl, √©s hely√ľkre m√°shonnan √©rkez√Ķk ker√ľlnek. Nem csak a nagy energiag√∂mb√∂k "l√∂kd√∂s√Ķdnek", sug√°roznak, mell√©kes sug√°rz√°sk√©nt √ľzennek a kisebb energiacsom√≥k is m√©g kisebbekkel. Ezek azok a "sz√Ķr√∂k" a szinuszg√∂rb√©n.

A kollekt√≠v tudatot nem elk√©pzelni kell, mert akkor csak egy sz√≠nes goly√≥kb√≥l √©s p√°lc√°kb√≥l √°ll√≥, √°ttekinthetetlen molekula modell jelenik meg, √©s a goly√≥k k√∂z√∂tti r√©szeket is m√©g kisebb goly√≥kkal √©s p√°lc√°kkal v√©gtelens√©gig lefel√© kit√∂ltve, hanem √©rezni kell √©s lehet is. Ami a l√©nyeg, ez nem var√°zslat. Ahogy egy termeszboly, vagy egy m√©hkapt√°r is rendelkezik kollekt√≠v tudattal, √ļgy az emberis√©g is. Megfigyelt jelens√©g, ha h√°bor√ļk sor√°n sok f√©rfi hal meg, a h√°bor√ļ ut√°n megn√Ķ a fi√ļ gyermekek sz√ľlet√©ssz√°ma. Itt is √©rv√©nyes az egyens√ļly, ahogy az atomok √©s alkot√≥r√©szeik, vagy a csillagok vil√°g√°ban, √©s az egyens√ļly nem tal√°l√≥bb kifejez√©s, hanem ez a t√∂k√©letes, mindennek az alapja.

Az emberi "f√∂ldh√∂zragadts√°g" egyik ism√©rve, hogy minden t√°rsadalmat, √≠gy egy idegen faj√©t is, emberi alapokra pr√≥b√°lja visszavezetni. A biol√≥giai l√©tforma csak egy alternat√≠va, ahogy a p√°rhuzamos univerzumok elm√©lete is. A nagy eg√©szben mindig van ellent√©t, mert az anyag √©s az antianyag ellent√©te bel√°thatatlan erej√Ľ ellent√©tet k√©pez. Visszat√©rve a "p√°rhuzamos vil√°gokhoz", az elm√©let akkor keletkezett, amikor t√∂bb dimenzi√≥ban pr√≥b√°ltak lek√©pezni t√°rgyakat. Ez csak a sz√°m√≠t√≥g√©pek t√∂mbm√°trixai seg√≠ts√©g√©vel j√∂hetett l√©tre.
Ha megn√©z√ľnk egy "b√Ľv√∂s kock√°t", azt l√°tjuk, hogy kock√°kb√≥l √°ll, 3x3x3, azaz 27-b√Ķl. Ha sz√°m√≠t√≥g√©pen l√©trehozunk az X, Y, Z tengelyeken k√≠v√ľl t√∂bb m√°s tengelyt is, √©s azok is h√°rom kocka kiterjed√©s√Ľek t√∂bb dimenzi√≥s, a tengelyek sz√°m√°t√≥l f√ľgg√Ķ, 81-szeres elemsz√°m√ļ "kock√°t" kapunk. Elm√©letileg v√©gtelen sz√°m√ļ tengelyt haszn√°lva, v√©geredm√©nyk√©nt egy g√∂mb√∂t j√∂n l√©tre. Csakhogy ez nem t√∂bb dimenzi√≥, mivel a magass√°g, sz√©less√©g, m√©lys√©g dimenzi√≥kon k√≠v√ľl nem vezett√ľnk be √ļjabb dimenzi√≥t, csak sz√∂gben eltoltuk a tengelyeket √©s g√∂mb√© eg√©sz√≠tett√ľk ki a kock√°t az extra tengelyek l√©trehoz√°s√°val. Az id√Ķt se vehetj√ľk abszol√ļt dimenzi√≥nak, mert m√ļl√°s√°nak m√©rt√©ke a sebess√©gt√Ķl f√ľgg, ami csak a k√∂zel 300 ezer km/s f√©nysebess√©gen vehet√Ķ √°lland√≥nak (speci√°lis relativit√°selm√©let, id√Ķlassul√°s), az is csak nagy gravit√°ci√≥s t√∂megekt√Ķl, fekete lyukakt√≥l mentes k√∂rnyezetben, mert ezek is befoly√°solj√°k az id√Ķ param√©tereit. Ha f√©nyt gyors√≠tjuk, elt√Ľnik, mert kisebb r√©szecsk√©kre esik sz√©t, √©s nem tudjuk √©rz√©kelni, ha lass√≠tjuk, el√Ķsz√∂r infrav√∂r√∂s, vagyis a l√°that√≥ tartom√°ny alatti, majd kem√©ny ut√°na l√°gy r√∂ntgensug√°rz√°s lesz bel√Ķle, √©s tov√°bb cs√∂kkentve a frekvenci√°t, belem√°szunk a ultra magas r√°di√≥frekvenci√°s elektrom√°gneses sug√°rz√°sok tartom√°ny√°ba. A v√©g√©n el√©rj√ľk az agyhull√°mok alacsony frekvenci√°s rezg√©seit, de a nulla Hz-es rezg√©st nem lehet, mert ha az anyag rezg√©se megsz√Ľnik, az anyag is. Ez ut√≥bbi lenne az abszol√ļt nulla fok, az anyag hal√°la.

Az eg√©sz probl√©mafelvet√©s visszavezethet√Ķ a "v√©gtelen" fogalm√°ra, amit Einstein √ļgy pr√≥b√°lt p√©ld√°val elmagyar√°zni, hogy az √©rz√©kel√©st haszn√°lta bemutat√°s√°hoz. K√©pzelj√©tek el, hogy egy gumilabda bels√Ķ fel√ľlet√©n k√©t dimenzi√≥ban l√©teztek. Van sz√©lless√©g √©s magass√°g, de nincs m√©lys√©g. B√°rmerre indulunk el, el√Ķbb-ut√≥bb visszat√©r√ľnk a kiindul√°si pontra, mert csak egy g√∂mb bels√Ķ fel√ľlet√©n mozgunk egy k√∂rp√°ly√°n, √©s k√∂zben nem √©rz√©kelj√ľk se a g√∂mb belseje fel√©, se g√∂mb k√ľlsej√©n t√ļli teret.

Akik "h√°romn√°l t√∂bb dimenzi√≥val dob√°l√≥dznak", nem tudj√°k, hogy mir√Ķl besz√©lnek. Akik fels√Ķbb dimenzi√≥kat emlegetnek, helytelen√ľl, megt√©veszt√Ķen haszn√°lj√°k a kifejez√©st, saj√°t sek√©lyes √©s tudatlan elm√©j√ľk sz√ľlem√©nyek√©nt.
Ezeket el√Ķid√©zhetik stimul√°l√≥ anyagok is, mint a dimetil-triptamin, a nitrog√©n-dioxid,, m√©rgek, stb. vagy az idegp√°ly√°k elektromos vezet√©si k√©pess√©g√©t biztos√≠t√≥ l√≠thium, de ak√°r az oxig√©n is. Igaz, van akikn√©l ehhez el√©g a butas√°g is. Az agyat nem neh√©z megzavarni. √Črz√©keny a k√∂rnyezeti elektrom√°gneses √©s hangfrekvenci√°s rezg√©sekre, a h√Ķre, hidegre, a sejtjei alkot√≥r√©szei megv√°ltozott mennyis√©g√©re stb., de ha minden rendben, akkor m√©g ott van a hisz√©kenys√©g √©s az √∂nszuggeszti√≥ is.

A legl√©nyegesebb, amit az √∂reg t√°ltos is mondott, b√°r nem ezekkel a szavakkal, hogy ak√°r egy im√°val, ak√°r medit√°ci√≥val, ak√°r alfa agyi hull√°mok akusztikus vagy elektrom√°gneses visszacsatol√°s√°val is kapcsolatot tudjunk l√©trehozni a kollekt√≠v tudat kiegyens√ļlyozott energiatenger√©vel. Ez ahhoz hasonlatos, mint amikor egy r√°di√≥t megnyugtat√≥ "m√Ľsort" sug√°rz√≥ frekvenci√°ra hangolunk, annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy "a hallgatott m√Ľsor" is el√Ķseg√≠theti a kapcsol√≥d√°st √©s az energiafelv√©telt/lead√°st saj√°t egyens√ļlyunk l√©trehoz√°s√°hoz. A gondolataink bio√°ramai szint√©n elektrom√°gneses hull√°mk√©nt kisug√°rz√≥dnak √©s folyamatosan t√∂ltik, l√°tj√°k el inform√°ci√≥val a kollekt√≠v tudatot.
#105 | Tulok - 2014.05.21. 09:38:49
Zolik√°m! Igazad van a r√©gi, m√©ly s√©relmekkel kapcsolatban, de sz√°mottev√Ķen fel√ľl√≠rhatja a gondolkod√°sm√≥dot a nyugati agresszi√≥. Ez olyan, mintha n√°lunk a cig√°ny seg√≠tene ki√Ľzni a kaz√°rokat, √©s v√°laln√°, hogy maguk k√∂z√ľl is export√°lj√°k a b√Ľn√∂z√Ķ elemeket Nyugat-Szib√©ri√°ba. Ha ehhez m√©g Janukovics √©s Timosenko-Jacenjuk p√°rti olgarcha-mentes√≠t√©st is v√©grehajtanak, kit√∂r a b√©kess√©g, √©s Oroszorsz√°g olyan pajzsot kap Eur√≥pa fel√©, ami l√°ncreakci√≥-szer√Ľen √°tterjed a lengyelekre, r√°nk, a szerbekre, a rom√°nokra √©s a szlov√°kokra is. Persze ez idealiz√°lt helyzet, egy fajta √°lom, ahogy a cig√°ny-magyar bar√°ts√°g is. B√°r az elvi lehet√Ķs√©g megvan r√°...
Nade, ett√Ķl nem kell "f√©lni".
#106 | piskota - 2014.05.21. 12:09:02
Van esély, hogy Ukrajnában találkozunk vele?
" 2014-05-21 07:23:00
Elt√Ľnt t√∂bb ezer k√©mcs√Ķnyi tesztv√≠rus: nincs semmilyen ellenszere

T√∂bb mint k√©tezer k√©mcs√Ķnyi tesztelend√Ķ SARS-v√≠rus t√Ľnt el a p√°rizsi Pasteur-int√©zetb√Ķl, √≠rja az ABC."
http://www.atv.hu.../hirkereso

Nos, örvendjetek emberek, a megváltás egyre közelibb...
Gyz
#107 | gladiator07 - 2014.05.21. 12:38:57
Tulok laci.
A mostani √°br√°zol√°s m√°r mondhatni k√©pszer√Ľ, √©s √©sszer√Ľ, melyhez k√©ts√©g nem f√©r.
Akinek van k√©pi l√°t√°sa, k√©pzel√Ķ ereje, r√°l√°t√°si tulajdons√°ga, sz√°m√°ra nem is k√©ts√©ges.

A t√∂bb fok√ļ denzi√≥ ( dimenzi√≥) ak√°r a 3D, felett, √©s alatti rezg√©s vil√°gok m√°r nem mindenkinek hordozhat√≥ eleme, s a vil√°g m√°r csak ilyen.
T√∂bb sz√°z r√©tegzets√©g vesz k√∂r√Ľl benn√ľnket, ahol egyszerre l√°that√≥ mind v√°ltakoz√≥, pulz√°l√≥ k√©pekben. Ahogy a k√©perny√Ķn mondjuk lepergetnek kock√°nk√©nt esem√©nyeket, nagyon gyorsan, de kivehet√Ķen l√°hatunk mindent.

https://www.youtu...wK_4eW-BhA
#108 | Hegel - 2014.05.21. 13:01:53
PiskótaGrin

Kisszivem nem veszed észre pont ugyan azt teszed mint akiket letolsz alaposan!

Szerinted mindenki önsajnál ahelyett hogy tenne valamit majd a sax viruról tájékoztatsz ha még nem xart volna eléggé be valaki akkor itt az ideje felkötni a pelusokat!

Figyel√ľnk r√°d a letol√°sok n√©lk√ľl is, s√Ķt jobban √©s t√∂bb szeretettel, hidd el.
Ez a hideg meleg zuhany nem minden helyzetre egészséges!

B√°rmely politik√°val is foglalkoz√≥ f√≥rumra f√Ķll√©pek GYZ alias Pisk√≥ta zsidr√°kozik a legjobban vagy cionizik azt√°n itt letolod a j√≥n√©pet.....pontosan azt k√©red sz√°mon az emberekt√Ķl ami benned lej√°tsz√≥dik!

TULOKNAK köszönöm ezt a gömbös magyarázatot ami megint 1 sor puzledarabkát segitett behelyezni a képbe - és Piskóta figyeld csak mit ir!

"A legl√©nyegesebb, amit az √∂reg t√°ltos is mondott, b√°r nem ezekkel a szavakkal, hogy ak√°r egy im√°val, ak√°r medit√°ci√≥val, ak√°r alfa agyi hull√°mok akusztikus vagy elektrom√°gneses visszacsatol√°s√°val is kapcsolatot tudjunk l√©trehozni a kollekt√≠v tudat kiegyens√ļlyozott energiatenger√©vel. Ez ahhoz hasonlatos, mint amikor egy r√°di√≥t megnyugtat√≥ "m√Ľsort" sug√°rz√≥ frekvenci√°ra hangolunk, annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy "a hallgatott m√Ľsor" is el√Ķseg√≠theti a kapcsol√≥d√°st √©s az energiafelv√©telt/lead√°st saj√°t egyens√ļlyunk l√©trehoz√°s√°hoz. A gondolataink bio√°ramai szint√©n elektrom√°gneses hull√°mk√©nt kisug√°rz√≥dnak √©s folyamatosan t√∂ltik, l√°tj√°k el inform√°ci√≥val a kollekt√≠v tudatot."

√ČN TAPASZTALATB√ďL tudom hogy ez igy van!

Erre k√©rtem mindig mindenkit mert ez a vil√°g teremt√©s√©nek is az alapja, er√Ķ hogy a nemzet√ľnk√©rt tegye meg naponta!

K√©red hol vannak a fiatalok: igen k√ľlf√∂ldre mentek dolgozni mert meg kell √©lni s√Ķt a tetves hitelt is rendezni kell mig tudja birja.

Sokan reklam√°lj√°k nem sz√ľl√ľnk el√©g gyermeket - √©n ezekt√Ķl az√©rt megk√©rdezn√©m h√°nyat nevelt fel -merthogy minimum 4 nem sokan! 2 saj√°t p√≥l√°s 2 szaporod√°k√©nt.
Ma csak bizonyos csal√°dok tudnak 4 gyereket ugy eltartani hogy a minim√°lis √©letfelt√©teleket meg tudja adni fed√©l √©tel ruha tanittat√°s. (politikus vagy segit√©ssel, a c. most ne vegy√ľk ide mert NEM nevel√©s azamit csin√°lnak a t√∂bbs√©g)

Egyid√Ķs√∂k vagyunk kb...te is tudod a volt gy√°ri √©let se volt egyszer√ľ egy n√Ķnek √©s ma se az....

Ellehet gondolkodni a f√©rfiuralom hova vitte a f√∂ld n√©p√©t - mert aki √©letnek ad lehet√Ķs√©get √©s f√Ķleg ugy ahogy a n√Ķk az nem fegyverekre k√∂lti a anyagi javakat hanem az √©let fenntart√°s√°ra!

Ezeken elgondolkodhatnál az állandó letolások helyett!
#109 | Hegel - 2014.05.21. 13:25:30
TulokSmile Kisfaludy az anyaggal kapcsolatban is besz√©l a hull√°mterm√©szet√©r√Ķl..g√∂mbszer√ľ hull√°mz√°s ki√°rad√°s√°r√≥l a t√©rbe, √©s a nagyon t√°voli hull√°mok szerinte elzajosodnak a m√°s hull√°mok energetik√°j√°nak k√∂vetkezt√©ben - ahogy a r√°di√≥ban is a t√°volabbi sug√°rz√°sokat neh√©z tiszt√°n fogni.....

Mondja m√©g hogy id√Ķnk√©nt az ember biol√≥gi√°ja is igy elzajosodik, id√Ķnk√©nt feljavit√°sra van sz√ľks√©ge - tisztit√°sra g√©ntisztit√°sra is a tudott √°llapotok miatt.

Minap lementettem a hihetetlen magazin 2012 novemberi sz√°m√°t amely a magyars√°g 20.000 √©ves m√ļltj√°r√≥l sz√≥l, √©s van olyan cikk benne ami a magyars√°g c√©lj√°t irja le.
Ann√≥ √Ķseinket pontosan g√©nfeljavit√°s c√©lj√°b√≥l telepitett√©k be a f√Ķldre.

Ha a mai politikai helyzetre tekint√ľnk m√©g mindig valahol eme c√©lnak felel√ľnk meg azzal a krit√©riummal hogy m√°r a magyars√°g g√©njeit rontj√°t azok akiket r√°nk biztak.

Van k√∂rnyezetemben megfigyelhet√Ķ esetek halmaza mindk√©t n√©pess√©gb√Ķl..√©s val√≥ban m√°sk√©nt viselkednek mint az eredeti √°llapotban marad√≥k azzal hogy az√©rt hozz√°k az eredeti min√Ķs√©g temp√≥j√°t is.

Zaj: val√≥j√°ban ha valaki medit√°l sorozatosan √©rz√©kelheti az id√Ķvel nincs semmi baj a f√Ķlvert zajz ami van √∂regit betegit √©s ezt √©rezz√ľk a stresszhat√°sa miatt rohan√≥nak...√©nis minden pl√°z√°b√≥l kirohanok a zaj miatt mert√∂rjit√Ķ egy viszonylag norm√°lis embernek a bunkerhat√°ssal eggy√ľtt.
Elkezd√Ķd√Ķtt a fokozatos r√°szoktat√°s ahogy a b√©k√°val melegitik a vizet r√°di√≥ sok helyen eg√©sznapos h√°tt√©rzaj, majd a tv, most a telefonok.
B√°rhol v√°s√°rolsz √°lland√≥an nyekereg valami kinz√Ķ hangfekv√©sben...na ez az oka a stressznek ami a rohan√≥ id√Ķt √©rz√©kelteti.

Sz√°moljunk most is 60 perc 1 h most is 24h 1 nap akkor az √©rzet mit√Ķl? H√°t amit leirtam att√≥l!

A Renegat √°ltal emlitett Shumann rezonancia is mesters√©ges is lehet mert a haarppal lk√∂vik √°lland√≥an a f√∂ld k√∂r√ľli aur√°t, persze hogy izeg mozog rossz√ļl hull√°mozva ami kihat az √©l√Ķvil√°gra.

Mit lehet tenni? Csakis tov√°bbra is a medit√°ci√≥val gondolattal im√°val gerjesztend√Ķ energi√°ra tudok tippelni ami rem√©lhet√Ķleg rendezi az √°rtalmakat! Vagy legal√°bb cs√∂kkenti.

Gondolom ez a stressz ami√©rt n√©p√ľnk betegesebb a kellet√©n√©l.
Ingyenesen kiv√©dhet√Ķ lehet n√©mileg csak id√Ķt kell forditanunk MAGUNK lelk√©re is...√≥lcs√≥bb mint a gy√≥gyszerek a patik√°ban.
#110 | piskota - 2014.05.21. 14:25:03
Hegel!
Valamit nagyon rosszul érzékelsz, vagy én fogalmazok nagyon rosszul!
Ha igyeksz√ľnk lehet√Ķleg t√©nyszer√Ľen megfogalmazni az orsz√°g-vil√°g helyzet√©t, a r√°nk-k√©nyszer√≠tett gondokat, az nem √©rzelmi alapon t√∂rt√©nik...
Tipikus "hárító" vagy...
Az√©rt respekt√°lom felvet√©sedet, s megnyugtat√°sodra jelentem, hogy semmif√©le v√≠rus nem t√Ľnt el, csak szadiztam egy kicsit...
Remélem így jó!
Ami viszont nem jó, s nagyon árulkodó, az a szóhasználatod!
Zsidózni, zsidrákozni kitételt.., na a többit gondold hozzá...
Gyz

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum