NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...
A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek Közgy√Ľlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az id√Ķszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket el√Ķidéz√Ķ USA és az EU tagországai is. A határozat lehet√Ķvé és jogszer√Ľvé  teszi régiók népszavazással történ√Ķ leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkez√Ķ pénzekb√Ķl, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki cs√Ķcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenl√Ķség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadk√Ķm√Ľves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehet√Ķvé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermel√Ķd√Ķ zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadk√Ķm√Ľves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszer√Ľ alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jelleg√Ľ párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan el√Ķidézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és id√Ķjárásbefolyásolással el√Ķidézett világszint√Ľ gabona terméskiesés, majd az azt követ√Ķ 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, √Ķszre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "id√Ķzített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterel√Ķ hadm√Ľveletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási id√Ķpontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemz√Ķk véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkett√Ķ esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismer√Ķse, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború el√Ķzi meg, ahogy történt ez az els√Ķ és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi id√Ķben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetev√Ķn keresztüli befolyásra gyúr, a vezet√Ķ valuta szerepére. Kísér√Ķjelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, el√Ķtérbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kett√Ķs cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelez√Ķivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezet√Ľ pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amir√Ķl tudvalev√Ķ, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a leveg√Ķben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "leveg√Ķ pénzt", vagyis a csak nyomtatott és f√Ķleg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billenty√Ľ leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megel√Ķz√Ķ id√Ķszak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralév√Ķ sz√Ľk id√Ķtartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt el√Ķsegítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szint√Ľ átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehet√Ķséget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében él√Ķk sem tudják mit f√Ķztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  HozzŠszůlŠsok
#111 | Hegel - 2014.05.21. 16:37:42
Pisk√≥ta elhajtottad Serafot, belek√∂tsz a k√∂vetkez√Ķ m√©g ittl√©v√Ķ jel√Ķltbe √©s te reklam√°lsz hogy h√°ritok.
Nem h√°ritok csak nekem azok az emberek IS sz√°mitanak rajtad kiv√ľl akik az√©rt nem jelennek meg mert csak b√°nt√°st kapnak √©s nem t√Ķlem!

Mondjuk most Naiv volt a soros hogy fentebb olvasd el...

Piskóta akár a világhelyzete.com régi oldalain vagy Szeszáknál mazsolánál mindenhol pont te irsz olyas stilusban amit most nekem sorolsz!

Tavaj mikor ide átjöttem tán Tulokkal ketten irogattatok a sok kinyitás és olvasás mellett mert sokan nem teszik ki magukat a sértegetésnek.

Hol a probl√©ma n√°lad? olyan √©rzetem van az ir√≥kat √∂sszehasonlitod magaddal √©s az eredm√©nyn√©l az ir√≥ gy√Ķz -ezt a lelked nehezen toler√°lja √©s ez√©rt b√°ntasz mindenkit hogy helyrebillenjen a hi√°ny.

Irhatnám PÜ-be is de lassan aki itt beir majd mindenkit elhajtasz a fenébe -tán nem kéne!
Sajn√°ln√°m ha Naiv is megb√°nt√≥dna √©s elt√ľnne.
Az oldal gondolom nemcsak n√©ma oldal akar lenni, vagy ha ez a c√©lod sz√≥lj √©s √©nis t√ľn√∂k.

Igen hi√°nyzanak a beir√≥ emberek rajtad kiv√ľl m√©g a t√∂bbi is!
#112 | piskota - 2014.05.21. 17:29:30
Hegel!
Nincs vita! Minden bizonnyal igazad van!
Ennek oka csak egy lehet, hogy keveset medit√°lok!
M√°rpedig medit√°lni munka k√∂zben szoktam, vagyis keveset dolgozom, √≠gy lesz kev√©s a medit√°ci√≥ra ford√≠tott id√Ķ...
Helyt ad√≥k felvet√©sednek, ti√©d a p√°lya, am√ļgy is val√≥ban belef√°radtam, s magam is √©szlelem t√ľrelmetlens√©gem...
Annyit az√©rt tan√°csoln√©k, h√°tha m√°st is bosszant, hogy ne f√©s√ľletlen√ľl pongyol√°ban pongyol√°n...
√Āld√°s √©s b√©kess√©g legyen veletek
Gyz
#113 | Tulok - 2014.05.21. 18:02:21
Zolik√°m, az√©rt m√©gis √©rdemes a v√≠rusprobl√©m√°val foglalkozni, mert ez megint "WHO √≠z√Ľ", √©s megint a 6-os pand√©mi√°s fokozatra "gy√ļrnak", egy√ļttal megkezdik a k√∂vetkez√Ķ biol√≥giai h√°bor√ļt. 2009. okt√≥ber√©ben a Baxter m√©reggy√°rt√≥ ukrajnai le√°nyv√°llalata szapor√≠totta a H1N1 v√≠rust, majd az amerikaiak sz√≥rt√°k sz√©t az ukr√°n korm√°nyt√≥l b√©relt rep√ľl√Ķkkel. K√©ts√©gtelen, hogy most a Jacenjuk-f√©le zsid√≥ korm√°ny a "megrendel√Ķ", illetve nyugati t√°mogat√≥ik. A k√©rd√©s az√©rt nem szabad les√∂p√∂rni, mert 2009-ben is mi voltunk az els√Ķk, akik t√°j√©koztattunk az ukrajnai, magyar √©s amerikai esem√©nyekr√Ķl. Annak ellen√©re, hogy az akkori Bajnai-korm√°ny h√≠rz√°rlatot rendelt el, komoly port kavartunk, √©s nyilv√°noss√°gra hoztuk a 2010-eleji USA-ban tartott a H1N1 kifejleszt√©s√©vel kapcsolatos b√≠r√≥s√°gi t√°rgyal√°sok t√©ny√©t, valamint azt, hogy a vil√°g √©s vel√ľk egy√ľtt mi is tudunk arr√≥l, hogy kik, mikor, hogyan, √©s mi√©rt fejlesztett√©k ki a v√≠rust. Magyarorsz√°gon is sokan megtudt√°k, hogy a H1N1 elleni vakcin√°t 2009. febru√°rj√°ban helyezt√©k szabadalmi oltalom al√°, √©s a j√°rv√°ny 2009. m√°jus√°ban t√∂rt ki. Arr√≥l is t√°j√©koztattunk, hogy Fluval-P "vakcina", Gyurcs√°ny √©s a Szilv√°ssy fiv√©rek bizniszek√©nt nem a j√°rv√°ny ellen, hanem a magyar lakoss√°g ellen ker√ľlt kifejleszt√©sre t√≠zszer akkora etil-higany tartalommal, mint az eur√≥pai √©s amerikai vakcin√°k.
M√©g tavaly el√Ķtt is fordult hozz√°m olyan munkahely√©t elhagy√≥ gy√≥gyszer√©sz h√∂lgy, akinek a kisl√°nya autista √©s immunhi√°nyos lett az olt√°s hat√°s√°ra. Ha m√©g sz√©lesebb k√∂rben tudtunk volna t√°j√©koztatni, tal√°n az a kisl√°ny sem haldokolna. √ćgy sem mert√©k bevezetni a k√∂telez√Ķ olt√°st, Tudt√°k, hogy m√©g jobban elterjed a h√≠re, hogy m√©g egy √ļjabb m√≥dszerrel is meg akarj√°k m√©rgezni a lakoss√°got...

Hegel! Ezek a h√≠rek sz√ľks√©gesek a fentiek miatt, √©s senki se felejtse el! Ami Kisfaludy anyag√°t illeti, a l√©nyeg ugyanez, nat√ļr alapfizika. A rezg√©sek zavar√°sa viszont megint egy l√©nyeges k√©rd√©s. Minden anyag m√°s frekvenci√°n rezeg, a "kevert" (molekul√°risan vegy√ľletben l√©v√Ķ) anyagok t√∂bb frekvenci√°n is. Ha eltekint√ľnk a kvantum szint√Ľ rezg√©sekt√Ķl, egyszer az √∂sszetev√Ķ atomok rezg√©sei, m√°sodj√°ra a molekula vagy krist√°lyr√°cs frekvenci√°j√°n, harmadlagosan a bel√Ķl√ľk alkotott test m√©rete szerint. A szinuszos vagy transzverz√°lis rezg√©sek (halad√°si ir√°nyra mer√Ķleges rezg√©sek) a t√°vols√°g n√∂veked√©s√©nek a n√©gyzet√©vel ar√°nyosan vesz√≠tenek energi√°jukb√≥l, vagyis a hull√°mmagass√°gb√≥l. A longitudin√°lis rezg√©seknek egyenes ar√°nyosan, line√°risan cs√∂kken az energi√°ja, √©s a rezg√©s a hull√°mmagass√°g (amplit√ļd√≥) a terjed√©s ir√°ny√°ba halad, √ļgy mint egy egyik pontj√°n r√∂gz√≠tett k√∂t√©ln√©l, ha megr√°zzuk a szabad v√©g√©t fel-le. A rezg√©s v√©gigfut a k√∂t√©len, m√≠g a transzverz√°lis hull√°mok olyanok, mint a git√°rh√ļr, amikor megpend√≠tj√ľk. M√°s hull√°mfajt√°k is vannak, de erre nem t√©rek ki, csak arra, hogy a k√∂rnyezet√ľnkben sok milli√≥ rezg√©s keveredik a legv√°ltozatosabb frekvenci√°kon. Ezek k√∂z√ľl vannak hasznosak, term√©szetesek √©s nem term√©szetesek, valamint k√°rosak. R√°ad√°sul nem kev√©s az azonos frekvenci√°j√ļ rezg√©s, amelyek r√©szlegesen vagy teljesen kioltj√°k egym√°st, vagy r√©szlegesen vagy teljesen er√Ķs√≠tik. A keletkez√Ķ zajok elnyom√°sa sem jelent√©ktelen feladat. Csak szigetel√©ssel, visszaver√©ssel, vagy kiolt√°ssal semleges√≠thet√Ķk, de az adott ter√ľleten er√Ķsebb hull√°menergi√°val el is nyomhat√≥k. Ilyen Schumann-frekvenci√°s k√©sz√ľl√©ket √©p√≠tek most, kis teljes√≠tm√©ny√Ľ, szem√©lyi v√©delemre, b√°r lak√°sv√©delemre m√°r k√©sz√≠tettem egy nagyobb teljes√≠tm√©ny√Ľ hull√°mkiolt√°sos elvet haszn√°l√≥ k√©sz√ľl√©ket is.
#114 | naiv - 2014.05.22. 01:58:12
Tulok, (HSZ104) ez egy nagyon jó, lehetséges magyarázat.
K√∂sz√∂n√∂m, √≠gy g√∂mb√∂ly√Ľ a bubor√©kuniverzum.

-----------------------

Pisk√≥ta, nem csak az a baj, hogy nem akarod meg√©rteni, amit √≠rtam, hanem az, hogy ki√©p√≠tett√©l magadnak egy z√°rt vil√°got (bunkert) ments√ľk meg Haz√°nkat, aminek c√©lj√°val egyet√©rtek, de aki a megold√°st m√°sk√©nt l√°tja mint Te, arra azonnal t√ľzelsz.

R√°ad√°sul elsiklott√°l eme mondat felett
Ezen √°rm√°nykod√°sokr√≥l el√©g ha tudom√°sunk van, k√∂sz√∂nj√ľk meg azoknak kik ezt a munk√°t felv√°llalt√°k √©s teszik is!

Sajn√°lom, hogy elbesz√©l√ľnk egy m√°s mellett. Biztos vagyok benne, egy szem√©lyes besz√©lget√©sben minden a hely√©re ker√ľlne.

--------------------------

odon0803, egyik kérdésére lehet, hogy ez lesz a válasz?
OV-b√≥l k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k lehet - a korm√°nyf√Ķ, √°ll√≠t√≥lag sz√Ľk k√∂rben besz√©lt err√Ķl.
http://nol.hu/bel...et-1463211
#115 | Hegel - 2014.05.22. 12:38:04
Tulok t√Ķled eln√©z√©st k√©rek, m√©g n√©ha kil√©p bel√Ķlem a gy√≥gypedag√≥gus √≥v√≥n√©ni, pedig k√°r az energi√°mat fecs√©relni. (n√°lam munkak√∂ri √°rtalom visszamarad√°saGrin)

Nos igen √©rtem a hull√°mterm√©szet√©t is igy az anyagnak....ami v√©g√ľlis szellemi √©s hull√°mterm√©szet√ľ, Kisfaludyval √∂sszef√©s√ľlve(√Ķ ennyirre r√©szletesen az el√Ķz√Ķ g√∂mb√∂ssel nem fejti ki legal√°bbis a hanganyagai) Elis mentettem a mapp√°dba n√°lamSmile

Val√≥j√°ban ha az embernek a teremt√Ķ megadja a lehet√Ķs√©get egy bizonyos szabads√°gra akkor azt tanul√°sra kell haszn√°lnia! Spec ez az √©n v√©lelmem. √Čs √∂r√∂mmel t√∂lt el hogy ezzel is foglalkozni tudsz itt.
V√©lem a politik√°t is k√∂nnyebben meg√©rti az aki ezt mert mag√°t az univerzumi fel√©pit√©st √©rti meg vele...benne az elemek t√°nc√°t...legyen az porszem vagy emberm√©ret√ľ.

√Črdekelne az a bizonyos v√©delmi rendszer ami ilyen √°rt√≥ hull√°mok ellen lehets√©ges v√©delem.

A neten m√ľgyanta f√©mreszel√©k √©s krist√°ly √∂ntv√©nyt aj√°nlanak nem kev√©s p√©nz√©rt, de ha alkalmaz√°sa hasznos meg√©ri.
Pl mikrohullámok ártelma ellen olyanoknak akik folyton telefonálnak munkavégzésként.

Az olt√°sokr√≥l: m√©g a 80 √©vekben a polg√°ri v√©delmi k√∂zpontban felhivt√°k a figyelm√ľnket az akkori aids dolgokkal kapcsolatban hogy ezek mind mesters√©gesen el√Ķ√°llitott fegyverek - de az ellenszer√ľk is megvan a saj√°t r√©sz√ľkre.

Az más kérdés hogy egyéb szenny vagy sejtmutációval kiszabadulva kezelhetetlenné tud válni.
Sajnos itt a fert√Ķtlenit√©s se igen sokat tud ha cseppfert√Ķz√©ssel vagy a leveg√Ķbe porlasztottan alkalmazz√°k.
L√°tom ma is alig 2 nap k√©kl√Ķ √©gen futk√°roznak a felh√Ķk√©szit√Ķk. Vajjon a neh√©zf√©meken kiv√ľl m√©g mit sz√≥rhatnak a fej√ľnkre.
#116 | Tulok - 2014.05.22. 18:14:15
Naiv! √ēr√ľl√Ķk, hogy seg√≠thettem, de OV-b√≥l legfeljebb menek√ľlt lesz valahol a vil√°g t√ļls√≥ v√©g√©n, mondjuk Indon√©zi√°ban, a haverj√°nak Gyurcs√°nynak a birtokain a k√∂z√∂s projektekben, am√≠g el nem s√∂pri √Ķket egy cunami.

Hegel! Az oldal m√°r kezd egy √≥vod√°ra hasonl√≠tani, ahova elk√©l az "√≥v√≥n√©ni". Ami a hull√°mok term√©szet√©t illeti, nem √≠rtam szellemr√Ķl, mivel az energia megfoghat√≥ anyag form√°ban. A hull√°mterm√©szet ad√≥dik a rezg√©s√©b√Ķl.
Az √°ltalad jelezett "v√©delem" az "orgonit". Sajnos macer√°s bem√©rni, √≠gy a hat√°soss√°ga is k√©rd√©ses. Amit √©n k√©sz√≠tek, elektronikus. Az elnyom√≥ frekvenci√°s √©s a hull√°mkiolt√°sos is. Mindkett√Ķ t√∂bbfunkci√≥s. Megfelel√Ķen kialak√≠tott lapra vagy pl√©dre vart vezet√©kkel ugyanazt, illetve t√∂bbet tud, mint a Terramagon, de Magneternek nevezett k√©sz√ľl√©k t√©nylegesen zappperk√©nt √ľzemel√Ķ funkci√≥it is tudja, r√°ad√°sul helyesen, h√≥kuszp√≥kusz √©s 200 e feletti √°r n√©lk√ľl.

Ami az olt√°sokat illeti, eml√©kezhet√ľnk m√©g arra, hogy 2009-ben a TV-ben √ļgy oltatta mag√°t a "bemutat√≥n" szerepel√Ķ "politikus", hogy a t√Ľv√©d√Ķ kupakot le sem vett√©k. Az AIDS-sel kapcsolatban m√©g most kezd derengeni az embereknek, hogy mesters√©ges, a g√©nhib√°sok ellen kifejlesztett "biol√≥giai fegyver", de k√∂zben r√°j√∂hettek, hogy a "v√©rfert√Ķz√∂ttek k√∂r√©ben" is hat√°sos. √Črdekes, hogy 1989-ut√°n sz√≥ sem esett az 1980-as "polg√°rv√©delmi direkt√≠v√°kr√≥l". Nem k√©ts√©ges, hogy kifejleszt√Ķi rendelkeznek ellenanyaggal, vakcin√°val. Soros ez√©rt rekl√°moztatja a homoszexualit√°st √©vi t√∂bb mint 1,5 milli√°rd doll√°rral.

A vegyi-permetez√©s eset√©ben egy√°ltal√°n nem biztos, hogy "csak" vegyi, de m√°r rendszeresen mosakodik az USA korm√°nya "A C√©g √©s NCIS" TV-sorozatokban is. A k√©n-nano-r√©szecsk√©s "l√©gk√∂rleh√Ľt√©si" tranzakci√≥t pedig m√°r ny√≠ltan felv√°llalt√°k, ami a csapad√©k elsavas√≠t√°s√°t jelenti (k√©nes-sav). Sajnos benne vannak a k√≠naiak √©s az oroszok is. Ehhez term√©szetesen a g√©nspecifikus v√≠rusok permetez√©se is hozz√°tartozik., de ne feledkezz√ľnk meg az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©s√©r√Ķl, √©s az 50%-os l√©tsz√°mcs√∂kkent√©si tervekr√Ķl 2050-ig. Az orosz √©s K√≠na, b√°rmennyire is a "j√≥ fi√ļt" j√°tssza, egy k√∂vet f√ļj az √∂sszes nyugati gazemberrel, ez√©rt berakom m√°sodj√°ra is a vide√≥t:

YouTube Videů
#117 | Atos123 - 2014.05.22. 19:58:47
Szia Tulok.
Hogy j√∂tt ki 81? 3x3x3 az csak 27. Vagy nem tudok sz√°molni? 3x3x3x3 az 81. Csak a pontoss√°g kedv√©√©rt, mert Te igen prec√≠z vagy, ahogy az √≠r√°saidb√≥l is kit√Ľnik.
Egy√©bk√©nt a levezet√©s teljesen logikus, m√©g a nyugdijasok is meg√©rthetik. Nagyon k√∂sz√∂n√∂m, hogy vagy nek√ľnk √©s ilyen √©s hasonl√≥ elemz√©seket raksz ki az oldalra id√Ķt √©s f√°radts√°got nem k√≠m√©lve.
#118 | Tulok - 2014.05.22. 20:40:46
Csakhogy el√Ķker√ľlt√©l J√≥zsik√°m! Igaz√°b√≥l csak saccoltam a p√©lda kedv√©√©rt, mert √°tfed√©s van a r√©szhalmazok k√∂z√∂tt. Hogy ez mekkora h√°rom tengelyenk√©nt, nem sz√°moltam ki, de nem is kell, csak a v√©geredm√©ny. Az meg egy kocka √©lhossz√ļs√°g√°nak megfelel√Ķ sugar√ļ g√∂mb, v√©gtelen tengelysz√°m eset√©n...
Ami a levezet√©st illeti, a megfogalmaz√°sba √≠gy is majdnem belekeveredtem, mert egyr√©szt √ľgyelni kellett arra, hogy a nem ilyen ir√°ny√ļ k√©pzetts√©g√Ľ, vagy k√©pzetlen is meg√©rtse, m√°sr√©szt, arra is, hogy tiszt√°n logikai s√≠kon maradjak, mert nem akartam Steven Hawkingn√°l kilyukadni.
R√©gen hallottam m√°r fel√Ķled, √≠rni meg rengeteget kell, csak nem telik g√©p√≠r√≥n√Ķre (m√°r netre, √©s villanyra sem).
Rem√©lem s√Ľr√Ľbben megl√°togatod az oldalt!
Mi √ļjs√°g az NSZK-ban fel√©tek?
#119 | Hegel - 2014.05.22. 20:47:24
√Čn nemis szellemre gondoltam - KGY hull√°mokat √©rint√Ķ el√Ķad√°s√°n√°l pont ahol, nem voltam lusta a kis√©rletet elv√©gezni itt a konyh√°ban - √°ll√≥hull√°mm√° v√°lik az anyagban.

Igen k√∂szi az orgonitra gondoltam csak a neve elt√ľnt a fejemb√Ķl..Grin

Azt√°n az a f√©msz√°las ruha(kir√°lyi pal√°st? aranysz√°l helyett m√°svalami)faraday kalickaszer√ľen fogn√° be az √°rtalmakat...vagy egyenpotenci√°lra vezet√©st gondolt√°l ki √©s nyilv√°n azt is f√∂ldelve?
(gondolom itt a hull√°mok term√©szet√©n√©l ne er√Ķsits√©k egym√°st ha √°rtalmasak vagy kiolthass√°k egym√°st ha sz√ľks√©gesek.
Hiszen mi emberek is állandóan sugárzunk kifelé is energiahullámokat az univerzumba.

OK ha! - akkor nem kiv√°ncsiskodok mint a macskaGrin
#120 | Atos123 - 2014.05.22. 20:59:11
szia Laci.

Az oldaladat majd minden nap megn√©zem √©s olvasom, csak nagyfok√ļ frusztr√°ci√≥m van a sok okos √©s intelligens hozz√°sz√≥l√°st√≥l, ez√©rt nem akarok kommentet √≠rni. Nem szeretn√©k t√°j√©kozatlans√°gommal kil√≥gni az oldalra √≠r√≥k t√°bor√°b√≥l.
Köszönöm szépen, itt hagyom magam kizsákmányolni mert ami alamizsnát kapok, abból szerényen és tisztességesen meg tudunk élni.
Valamikor a k√∂zeli j√∂v√Ķben szeretn√©lek megl√°togatni ha marad annyi id√Ķm amikor otthon vagyok.
Hegel. A r√°di√≥ √©s egy√©b k√°ros sug√°rz√°sokat egyszer√Ľen √©s viszonylag olcs√≥n meg lehet oldani. Veszel n√©h√°ny fm. apr√≥ lyuk√ļ r√©zh√°l√≥t √©s a baldachinos √°gyad oldalaira √©s a tetej√©re r√°ter√≠ted, √∂ssze er√Ķs√≠ted √©s hagysz rajta egy ajt√≥t. Pontosan √ļgy kell csin√°lni mint a moszkit√≥ h√°l√≥t.
Ezzel a m√≥dszerrel teljesen kiz√°rod a hull√°mokat √©s lesz egy tiszta intim szf√©r√°d. Csak a ketrecen k√≠v√ľl tudsz telefon√°lni.
Laci. Amikor szeretn√©k indulni, el√Ķtte h√≠vlak.
Tudom, hogy csak a példa kedvéért írtad be a számokat...
Isten veled

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum