Navigci
· Fõoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategrik
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szõkenõs

Fontos hrek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erõbõl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendõ!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdõráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az elsõ szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll elõttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hrek oldalra...

RSS
Hrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolglati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Vlaszts 2022?...
- 781.) Nem kell vrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokráciája" és a "fõpróba"...
A nyugat gyilkos "demokráciája" és a "fõpróba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek Közgyûlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az idõszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket elõidézõ USA és az EU tagországai is. A határozat lehetõvé és jogszerûvé  teszi régiók népszavazással történõ leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkezõ pénzekbõl, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki csõcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenlõség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadkõmûves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehetõvé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermelõdõ zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadkõmûves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszerû alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jellegû párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan elõidézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és idõjárásbefolyásolással elõidézett világszintû gabona terméskiesés, majd az azt követõ 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, õszre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "idõzített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterelõ hadmûveletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási idõpontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemzõk véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkettõ esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismerõse, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború elõzi meg, ahogy történt ez az elsõ és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi idõben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetevõn keresztüli befolyásra gyúr, a vezetõ valuta szerepére. Kísérõjelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, elõtérbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kettõs cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelezõivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezetû pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amirõl tudvalevõ, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a levegõben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "levegõ pénzt", vagyis a csak nyomtatott és fõleg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billentyû leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megelõzõ idõszak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralévõ szûk idõtartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt elõsegítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szintû átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehetõséget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében élõk sem tudják mit fõztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  Hozzszlsok
#121 | Tulok - 2014.05.22. 21:11:00
Gizus! Az állóhullámot tekinthetjük maradék hullámnak (a némi elnyelõdés miatt)is, de ez is csak szinuszos rezgés.
A fémszálas ruha, vagy takaró is lehet hasznos, ha leföldeljük, vagyis vezetékkel rákötjük egy földbe levert fémrúdra, vagy egy jó földelésre a hálózaton. Kiegyenlíti és elvezeti a felesleges töltéseket az emberi szervezetbõl.
A szinuszos rezgéseket jól meg tudja fogni, de a lökésjellegû (longitudinális vagyis a haladás irányával megegyezõ intenzitású - 'amplitúdójú"Wink hullámok esetében nem ér szinte semmit. A hang, vagy a Schumann-frekvencia is ilyen, sajnos a HAARP is.
Mellesleg, náluk a kutya olyan kíváncsi, mint egy v...
#122 | Hegel - 2014.05.22. 21:18:51
Koszonom AtosSmile

Csak én a ruhával kapcsolatban vagy az orgonittal arra gondoltam volna akinek telefonnal végzendõ munkája van egész nap...és azt viszont tudom a mikrohullámok mennyirre ártalmasak.

(antennaszerelõ fiuk többizben mondták hogy a fejük fáj a szemük ég a 4-5 antenna felszerelésénél már. És akinek segitenék annak naponta és egésznap telefon lóg még a fütyijén is, melóügybõl kifolyólag Sad)
#123 | Hegel - 2014.05.22. 21:24:49
Jut eszembe a régi cipõk spc és sarokvasa nem pont ezt oldotta volna meg? a statikus feltõltödést és ha voltak akkoriban ilyen hullámok levezették?

Hmm én sürün érzem megráz a fém eszköz mikor hozzáérek, ezért sem járok multiba a kocsi mindig rázott...a piac nem.Grin
#124 | Tulok - 2014.05.22. 21:35:26
Az antennaszerelõ fiúk használjanak bluetooth-os fülhallgató-mikrofont, vagy legalább vezetékest, mert megfõ az agyuk, mint egy tojás. A telefont az alsógatyájukba se tegyék. A következõ kérdésedre a válasz: nem. A spicc-vas és sarokvas több funkciós volt régen is. Egyrészt nagyon jól fel lehet karcolni vele a parketta lakkozását, vagy akár az elnöki palota háromszor is lerakott márványpadlóját, másrészt a rúgás erõteljesebb hatást fejt ki, és harmadlagosan, hogy ne kopjon el a bõr cipõ orrfelöli bõrtalpa és a bõr sarok. Rendszeres vasalással a szûkebb idõkben több marad a levesbe is...
#125 | Tulok - 2014.05.22. 22:06:47
Gyere Józsikám!
#126 | Hegel - 2014.05.22. 22:33:20
A bluetooth-os fülhallgató-mikrofont tanácsot átadom, jelezve nem én vagyok a fel és ki találója.
(ezek a fizikai törvények még mindig magasak nekem.Frownpedig gyurtam eleget.)

(Madzagos a tornyokon nincsSmile

Spicvas elemzés nagyon tettszikGrin
#127 | naiv - 2014.05.23. 21:41:35
Atos123
HSZ117

Sajnálom, ha ilyen mértékben zavar, hogy megosztottam veletek kérdéseim, érzéseim.
Magyon jól elleszek a könyvtárban.

Amennyiben félreértettelek, csak szólj és már szórom is a hamut.
.
#128 | Tulok - 2014.05.23. 23:39:41
Naiv! Atos maga is korunkbeli. Nem gúnyolódásnak szánta...
Nyugodtan kérdezzetek, amíg még lehet.
#129 | Atos123 - 2014.05.24. 10:15:54
Szervusz Naiv.

Amit a saját érzéseidrõl irtál az többé kevésbé mindenkiben motoszkál, még ha nem is irja ki vagy beszéli meg valakivel. (Talán a környezetében nincs akivel ezekrõl a dolgokról beszélhetne. Sajnos ez családon belül is komoly feszültség forrás lehet.)
Nem sértésnek szántam a nyugdijas szót, már csak azért sem mert hamarosan(ha megérem) én is az leszek. Ez inkább a tájékozatlanságról és a más irányú képzésrõl akart szolni. Nincs okod a hamut a fejedre szorni.
Isten veled
#130 | naiv - 2014.05.24. 20:53:19
Tulok, köszönöm!

-------------------

Atos123, igen bizonyos szavak, nem komplett témák is feszültségkeltõk. Nehéz õszinte társalgásra társat találni.
Nem a nyugger szóra reagáltam, iróniát éreztem a frusztrációdban.
no mind1 lezártam.

Tisztelem az õszinte embereket

Isten áldjon!

  Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.

  rtkels
Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek.

Krjk jelentkezz be vagy regisztrlj.

Fellmlhatatlan! Fellmlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon j Nagyon j 0% [0 szavazat]
J J 0% [0 szavazat]
tlagos tlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archvum