Navigci
· Fõoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategrik
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szõkenõs

Fontos hrek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erõbõl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendõ!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdõráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az elsõ szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll elõttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hrek oldalra...

RSS
Hrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?RT A BAZ?R - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) Szolglati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) Vlaszts 2022?...
- 781.) Nem kell vrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokráciája" és a "fõpróba"...
A nyugat gyilkos "demokráciája" és a "fõpróba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek Közgyûlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az idõszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket elõidézõ USA és az EU tagországai is. A határozat lehetõvé és jogszerûvé  teszi régiók népszavazással történõ leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkezõ pénzekbõl, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki csõcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenlõség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadkõmûves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehetõvé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermelõdõ zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadkõmûves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszerû alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jellegû párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan elõidézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és idõjárásbefolyásolással elõidézett világszintû gabona terméskiesés, majd az azt követõ 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, õszre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "idõzített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterelõ hadmûveletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási idõpontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemzõk véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkettõ esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismerõse, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború elõzi meg, ahogy történt ez az elsõ és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi idõben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetevõn keresztüli befolyásra gyúr, a vezetõ valuta szerepére. Kísérõjelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, elõtérbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kettõs cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelezõivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezetû pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amirõl tudvalevõ, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a levegõben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "levegõ pénzt", vagyis a csak nyomtatott és fõleg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billentyû leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megelõzõ idõszak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralévõ szûk idõtartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt elõsegítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szintû átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehetõséget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében élõk sem tudják mit fõztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  Hozzszlsok
#141 | sandornagy - 2014.05.25. 16:00:04


Földönkívüliek, akik a földi kormányokkal egyezkednek
www.kepfeltoltes.hu/140524/1264114161ag_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


#142 | sandornagy - 2014.05.25. 17:01:32


A Galaktikus Föderáció;és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. Május 20.


Sheldan Nidle által


(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)


9 Men, 18 Moan, 10 Caban
3.bp.blogspot.com/-RVWlWQLgZ8Y/Um9zInCrAKI/AAAAAAAATlw/_DcM6rFENvo/s320/images+(1).jpg


#143 | Hegel - 2014.05.25. 17:32:19
Sándor nem ettõl szenved ma is a föld????

"Ez a jelenség történik különbözõ globális társadalmaitokon belül, melyek szent titkos társaságok tagjai, vagy résztvevõi bolygótok valódi õsi uralkodó családjainak."

Ez csak egy csiki-csukiból a csiki vagy a csuki.....

Az embernek önmaga nevelésével kell foglalatoskodnia és egy idõ után komfortos egyedüllétben mert csak ugy tudja önmagát megvalósitani szellemi sikon!

Ezzel segitené a világot is emelésében nem pedig várni a zufókákra hogy helyettünk valami nemtommit tegyenek.

Én sokszor gondoltam jöhetnének megpucolni az ablakaimat de eddig 1 se jelentkezett hogy segitsen! Vannak csak nem fognak kitakaritani bennünket a mocsokráciából az a mi dolgunk magunknak.Aztán majd meglátjuk a vak is azt mondta!

Ezek az oldalak leszedálásnak vannakSmile))))


Ezt javaslom helyettük, illetve én ugy vélem nekem ez jön be: http://www.youtub...f6xKoRYi4MGrin
#144 | sandornagy - 2014.05.26. 00:19:01
"Nem hozható létre kapcsolat a MySQL
2002: Nem lehet csatlakozni a helyi MySQL szerverhez socket '/ var / run / mysqld / mysqld.sock "(2)"Shock
#145 | sandornagy - 2014.05.26. 00:34:20


Alois Irlmaier látnok jövendölései
www.kepfeltoltes.hu/140523/1125539406advent_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


#146 | sandornagy - 2014.05.26. 00:46:36
Népet úgy ritkán vertek át, mint ahogy a magyarokat.
http://www.echotv...g-panorama
#147 | Hegel - 2014.05.26. 13:15:32
Ez az Alois (Lajos) nem az 1-2 vh-t jósólta meg?

A tudatváltás csakis egyénenként és önneveléssel a gondolataink ellenörzésével kezdõdhet meg!

Szerintem.

A tegnap betett Bakos Atilla linkemmeghallgatva nagyon sok megtapasztalt de nem értett dologra világitott rá, igy már tudom az MI volt és az tudássá vált bennem!
Közben vartam molyoltam de alkalmanként vissza vissza toltam a hangot hogy jobban ujra megértsem....Grin

  Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.

  rtkels
Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek.

Krjk jelentkezz be vagy regisztrlj.

Fellmlhatatlan! Fellmlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon j Nagyon j 0% [0 szavazat]
J J 0% [0 szavazat]
tlagos tlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archvum