NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...
A nyugat gyilkos "demokr√°ci√°ja" √©s a "f√Ķpr√≥ba"...

Már így is sok vér folyt el feleslegesen Ukrajnában. Mint korábban is jeleztem, az önrendelkezés a Krimben és Donyeckben is alkalmazott és rögzített formáját írja le azEgyesült Nemzetek Közgy√Ľlésének 1514 (XV) 1960. december 14-i határozata. A dátum azért fontos, mert ez volt az az id√Ķszak, amikor az ENSZ elkezdte nyomi a politika dekolonizáció "igéjét", követelve az országok tengerentúli területei számára a függetlenséget. A határozatot elfogadták a tagországok, így az ukrajnai eseményeket el√Ķidéz√Ķ USA és az EU tagországai is. A határozat lehet√Ķvé és jogszer√Ľvé  teszi régiók népszavazással történ√Ķ leválását az "anyaországról". Továbbá, nem lényegtelen kérdés, hogy az orosz aranyrúbel bejelentése után Klicskó megkezdte Ukrajnában a felforgató tevékenységet, nyugatról érkez√Ķ pénzekb√Ķl, lepénzelt és "importált forradalmárokkal". Ugyanezt tették Líbiában és Szíriábanis, de a módszer ugyanaz, mint 1789-ben a Francia Forradalom idején, amikor az akkori bankster (Fuggererek, Rothschildok stb.) fellázítva és felfegyverezve a Párizs környéki cs√Ķcseléket, egyetlen cél érdekében franciák tízezreit ölették meg azért, hogy Marat"megszülhesseEurópa halálos ítéletét, a "Szabadság! Egyenl√Ķség! Testvériség!" jelszavak álarca alatt, természetesen szabadk√Ķm√Ľves háttérrel.


A Francia Forradalom tette lehet√Ķvé Európában az addig korlátozott és országonként változó intenzitással, de rendszeresen kitermel√Ķd√Ķ zsidó-ellenes pogromok megszüntetését és az európai zsidó letelepedést. Az 1848-49-es Magyar Szabadságharcot, csakúgy, mint az Európa több pontján kirobbant forradalmak indulását, szintén ugyanez a szabadk√Ķm√Ľves/bankárkaszt támogatta, irányította és finanszírozta, ahogy a forradalmárok ellenfeleit is. Mondhatnánk, hogy a történelem ismétli önmagát, de a múlt mindenképp történelem, a "forradalomnak nevezett átalakulások" pedig mindig ugyanazokhoz a "körökhöz" és ugyanazokhoz a módszerekhez kapcsolódnak, miáltal a történelem spontaneitásáról, véletlenszer√Ľ alakulásáról nem lehet beszélni. Magyarul, átverték a jónépet...

Az ukrajnai események viszont több más jelleg√Ľ párhuzamot is feltárnak. Ukrajna a 2009. októberi H1N1 mesterségesen, helyesebben Timosenkó tudtával és beleegyezésével, szándékosan el√Ķidézett járvány "tesztalanyaként" is szerepelt, ahogy az "okosok" most is tesztelik a fellázadt lakosság reakcióit. A "tesztelés" és végrehajtás további formája az élelmiszerellátás, a 2010. júniusában vegyipermetezésekkel, és id√Ķjárásbefolyásolással el√Ķidézett világszint√Ľ gabona terméskiesés, majd az azt követ√Ķ 2011-eleji "Arab Tavasznak" elnevezett éhséglázadások USA általi kirobbantása. Ukrajna kiesése a gabona világpiacról, √Ķszre már újabb konfrontációs felületeket hoz létre, nem mintha nem lenne elég az európai gázellátás nyugati veszélyeztetése. Mindezek, és Hruscsov 1954-es ukrajnai "id√Ķzített bombája", segítséget jelent a jelenlegi nyugati pénzhatalom központosítására. Az elterel√Ķ hadm√Ľveletek pillanatai kínálják a legjobb megvalósítási id√Ķpontokat. A rablóelit által megrendezett válságok, a dominancia megszerzésének legrégebbi módszerei, ami könnyen befolyásolhatóvá teszi a tömegeket, és nem csak arra jó, hogy összezavarják és megrémítsék a lakosságot, alkalmazva a hégeli dialektikát az elnyomás épp aktuális alapmódszereként, hanem arra is, hogy csökkentsék a népességet miközben fokozzák a feszültséget. Az ukrajnai "nyugati típusú demokrácia" eljött hozzájuk:  


 

A pénzügyi elemz√Ķk véleményét és a tényleges, logika diktálta helyzetet is figyelembe véve, meg kell állapítani, hogy nincs politikai vagy felfogásbéli ellentét a keleti és nyugati "szemben állók" között. A cél mindkett√Ķ esetében ugyanaz; a nyereség. Hasonlóan az 1848-49-es európai forradalmakhoz, az akkori bankok helyett, most utódjuk, a Goldman Sachs áll mindkét fél mögött Putyin régi ismer√Ķse, Henry Kissingerrel együtt, mivel csak látszólagos a "leválás" a nyugati pénzvilágról. Az egész a hatalomról és konszolidációjáról szól. Meg kell jegyezni, hogy az ilyen konszolidációkat minden esetben háború el√Ķzi meg, ahogy történt ez az els√Ķ és második világháborúk után is.

Mivel az utóbbi id√Ķben számos megkeresés érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen kilátások várhatók a pénzpiacon, felhívnám a figyelmet a várható dollárösszeomlásra, amit háborúk és katasztrófák fognak kísérni. A globális pénzrendszer most az SDR-re és ebben a nagyobb százalékos összetev√Ķn keresztüli befolyásra gyúr, a vezet√Ķ valuta szerepére. Kísér√Ķjelenségként leértékelve a dollárt és vele együtt az eurót is, el√Ķtérbe helyezve az orosz aranyrúbelt és a kínai jüant. http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

A fentiek magyarázata megköveteli a kett√Ķs cél ismeretét. Az USA-nak meg kell szabadulnia a gigászi államadósságától, aminek eddig az volt a "módja", hogy háborút kell kezdeményeznie a hitelez√Ķivel, vagy fegyvert eladni a számukra. A másik lényeges cél, hogy kialakuljon a nemzetközi elszámoló rendszer alapja. Kína, Oroszország, Európa és az USA között értékálló, valós fedezet√Ľ pénznek kell átvenni a szerepet. A dollár 0,54% körüli "meghatározó" szerepe nem tartható, az SDR -nél, ezért eltüntették (finoman kifejezve) az aranytartalékokat. A változatosság kedvéért nem csak az amerikait, de az összes Amerikában tárolt tartalékot is, amir√Ķl tudvalev√Ķ, hogy a világ "aranytartaléknak" - hivatalosan, de inkább bevallottan - a 22%-a. Az évi 3500 tonnás kitermelés  viszont a leveg√Ķben lóg, vagyis hígítja az aranyárfolyamot, de hol mutatkozik meg?. Az arany alapú elszámolás borítja a "leveg√Ķ pénzt", vagyis a csak nyomtatott és f√Ķleg az elektronikus pénzrendszert, ahol néhány billenty√Ľ leütésre áramlik ki fedezet nélküli pénz a pénzpiacra.

Mint mindent háborút megel√Ķz√Ķ id√Ķszak esetén, most is azzal van elfoglalva a rablóelit, helyi csúcsain billegve az aktulális kifosztásra és pénzátjátszásra oda ültetett kormányokkal, hogy mindent ellopjanak, elraboljanak, ami még a háborúig hátralév√Ķ sz√Ľk id√Ķtartamban lehetséges. Gyakorlatilag csak a népesség kis százalékát kell lehallkítani, a többi alig tud és lát valamit. Ezzel egyrészt el√Ķsegítik az európai polgárháborúk kialakulását, valamint a régió szint√Ľ átalakulásokat és a tudatos destabilizációt, mert ez hatalmas fegyverpiacot jelent. Már korábban is említettem, hogy az egész "átalakulás" a globális pénzrendszer kialakítására, valamint arra törekszik, hogy a kétségbeesett lakosság harci kedvét megtörjék és belefáradva a harcba, bármilyen rendteremtési felkínált lehet√Ķséget elfogadjon, akár a személyiségi jogai csorbítása árán is. Átverés  (már ha van olyan hülye aki ezt elhiszi, de sajnos tömegével akad).

Aki gyakran jár emberek között, gyorsan észlelheti, ha kritikus szemmel figyel és meghallgatja az "elképzeléseket", hogy mint Ukrajnában az illegitim diktatúra ellen lázadók, úgy a környezetében él√Ķk sem tudják mit f√Ķztek ki a fejük felett. Sajnos legtöbbjüknek csak halvány elképzelése van arról, hogy számukra mi lenne a jó, de az biztos, hogy a globális korrupcióra és az emberi hiányosságokra alapuló Új Világrend nem fogja megadni a számukra amit szeretnének, legyen az a kelet vagy a nyugat által "oldalasított" rablókapitalizmus.  

/Tulok/


  HozzŠszůlŠsok
#21 | Tulok - 2014.05.14. 16:01:26
Klotild! Az √≥kori, f√Ķleg szef√°rd zsid√≥s√°g kialak√≠tott egy alapkoncepci√≥t, amit a szk√≠ta-kereszt√©nys√©g al√°akn√°z√°s√°ra √©s elpuszt√≠t√°s√°ra dolgoztak ki, mint f√Ķ ellens√©g ellen, de elk√∂vettek egy s√ļlyos hib√°t. A zsid√≥ titkot, a v√©rfert√Ķz√©ssel kitermelhet√Ķ g√°tl√°stalan √©s √©rz√©sek n√©lk√ľli embernek l√°tsz√≥ f√©lszerzetek el√Ķ√°ll√≠t√°s√°nak m√≥dj√°t el√°rult√°k a kaz√°roknak. Az √ļn. "√Ķsi, √Ābrah√°m lesz√°rmazottaik√©nt" ismert zsid√≥s√°got a k√∂z√©pkor v√©g√©n m√°r elkezdt√©k kiszor√≠tani a kaz√°r-zsid√≥k. M√°ra alig van jelent√Ķs√©g√ľk, gyakorlatilag csak a kir√°lyi csal√°dok, √©s a k√∂z√©pkorb√≥l m√©g megmaradt arisztokr√°cia √©s bank√°rok szintj√©n l√©teznek. Izrael 97-98%-a kaz√°r-zsid√≥, akiknek soha, egyetlen √Ķse sem √©lt ott. Ahogy a t√∂bbi zsid√≥-terrorista csoportvezet√Ķ, Nethanjahu is lengyel kaz√°r-zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ, a neve felvett. √Ātvett√©k a zsid√≥ terveket, elk√©pzel√©seket, de √©rzik, hogy zsid√≥ b√Ķrbe b√ļjva meg vannak sz√°ml√°lva a napjaik. Ez√©rt √©p√ľltek a lak√≥parkok Magyarorsz√°gon, Lengyelorsz√°gban, Ausztr√°li√°ban, N√©metorsz√°gban, Ukrajn√°ban, Kanad√°ban √©s m√©g sz√°mos helyen.

Egy ember√∂lt√Ķ alatt √°ltal√°ban 25 √©vet szok√°s √©rteni, de az el√Ķretervez√©s nem csak a zsid√≥k saj√°toss√°ga. A mi √Ķseink is ezt tett√©k, mert nem 50-100 √©vre tervezt√©k az orsz√°got. Elt√©r√©s csak annyiban van, hogy a pszichopata-szociopata zsid√≥s√°g 3-4 ezer √©vvel ezel√Ķtt is ugyanazzal a m√≥dszerrel dolgozott, mint napjainkban. √ögy gyarmatos√≠tanak majd szereznek meg mindent, ahogy a telepes zsid√≥k is.
Letelepednek m√°sok ter√ľlet√©n, elfoglalj√°k a legjobb ter√ľleteket, majd a kit√ļrt √Ķslakos fell√°zad√°sa eset√©n bevonul az izraeli hadsereg a zsid√≥ √°llampolg√°rok v√©delm√©re hivatkozva. Az, hogy n√©h√°ny haszid zsid√≥t lem√©sz√°rol a feld√ľh√∂d√∂tt √Ķslakos, r√°ker√ľl ugyan a vesztes√©glist√°ra, de be van kalkul√°lva. P√©nz√ľgyileg ugyanezt teszik. Ahogy Kesztner mondta ann√≥, "szeg√©ny zsid√≥ nem kell Izraelbe"...

Ami a t√ļln√©pesed√©st illeti, m√°r az √≥korban is l√°tta minden Indi√°val √©s K√≠n√°val keresked√Ķ √°llam, hogy hallatlanul szapora n√©ps√©g mindkett√Ķ. Nem volt neh√©z megj√≥solni, hogy el√Ķbb-ut√≥bb "leszaporodj√°k" az eg√©sz vil√°got. Erre k√©sz√ľlt a zsid√≥ vil√°guralom megteremt√©se, az eredeti Angolsz√°sz Misszi√≥ (nem a Brown-f√©le), a Yinon-terv, √©s sok m√°s, t√∂bbek k√∂zt K√≠na ipari szuperhatalomm√° fejleszt√©se, felpump√°l√°sa is. Piacok n√©lk√ľl K√≠na √∂sszeomlik bel√ľlr√Ķl. 800-900 milli√≥ k√≠nai ker√ľl utc√°ra, ha nincs kinek termelni. Az USA √©s Eur√≥pa a k√©t legnagyobb felvev√Ķ piac, a vil√°g t√∂bbi r√©sze csak kb. 40%-ot k√©pvisel. Ha K√≠n√°ban ez a hatalmas t√∂meg nekimegy a korm√°nynak, hadseregest√Ķl megeszik. De err√Ķl is √≠rtam m√°r kor√°bban (az oldal els√Ķ cikke is err√Ķl sz√≥l). A "S√°rga-v√©sz". Zoli j√≥l eml√©kszik, mert sokszor volt ez m√°r t√©ma Posta-oldalon, √©s itt is.

Gladiator07! Belesz√≥l√°si jogunk √©s lehet√Ķs√©g√ľnk mindig van, akkor is, ha nem biztos√≠tj√°k sz√°munkra. A m√≥dja nem mindegy. Mind√∂ssze 100 ezer √∂sszefoghat√≥ er√Ķs r√°hat√°s√ļ elme elegend√Ķ, hogy az √∂sszes szarh√°zit hazav√°gjuk, √©s nem tudnak ellene semmit tenni. Egy t√∂megben v√©d, √°rtalmatlan√≠t, √≠t√©lkezik √©s b√ľntet. Az egy√©n maga ehhez kev√©s, de val√≥ban fel kell fejleszteni arra a tudati szintre az emberek egy jelent√Ķsebb r√©sz√©t, hogy ilyen √∂sszpontos√≠t√°s lehet√Ķv√© v√°ljon.

A ciklikuss√°g stimmel, a 15 ezer √©v m√°r nem. Az intervallumok folyamatosan cs√∂kkennek, a 2,8 milli√°rd √©vvel ezel√Ķtti tal√°n els√Ķt√Ķl, az 1 milli√°rd √©vvel ezel√Ķtti, majd 400 milli√≥, 100 milli√≥, 650 ezer √©v, 150 ezer √©v, √©s 15 ezer √©v v√°lt√°soknak megfelel√Ķen. Ez a spir√°lon halad√°s gyorsul√°sa.

B√©l√°m! Minden √ļgy halad, ahogy gondoltuk, de m√©g lesz n√©h√°ny harcikunkor...
#22 | gladiator07 - 2014.05.14. 21:58:01
Tulok L.
A legkissebbik korszakv√°lt√≥ id√Ķ - peri√≥dusra √©rtettem a 15, - ezer √©venk√©nti, v√≠zesed√©ssel j√°r√≥, ill. jegesed√©st k√∂vet√Ķ, k√∂zel teljes n√©pess√©g cs√∂kken√©st. Evvel a csillag√°szati t√∂v√©nyszer√Ľs√©ggel tiszt√°ban vannak a "cs√ļcson l√©v√Ķk", nem v√©letlen√ľl t√°rolnak el minden ma √©l√Ķ √°llat, ill. n√∂v√©ny DNS, - √°lom√°ny√°t, m√©ly b√°ny√°k gyomr√°ban.., a No√© szindr√≥ma, mai megfelel√Ķje.
A Georgiai fix√°lt sz√°mok sem v√©letlenek, v√°ltoz√°s mindenk√©ppeni elk√∂vetkez√©s√©vel sz√°molnak. Ahogy √≠rtad, h√°bor√ļ, majd atom katsztr√≥fa, √©s k√©regelmozdul√°s, melynek egyenes k√∂vetkezm√©nye a 70 , - m√©ter magas cunami. Vagy 50 - ezer f√Ķ, kezdheti √ļjra az √©letet, aki megmarad {t}. Atlantiszt, √©s Lem√ļri√°t k√∂vet√Ķen is hasonl√≥ volt a st√°tuszq.
S ez√©rt √©p√≠tettek f√∂ldalatti v√©dm√Ľveket.., sz√°mukra, ...vel√ľnk le√≠r6√≥ vesztes√©gk√©nt deklar√°lnak.

Mivel m√©g alulr√≥l √©p√≠tkez√Ķ viszonylagos t√∂meg nem alakult ki, mondjuk 100.000 f√Ķ, k√∂r√ľl, ami "√∂nj√°r√≥", ..√©s egys√©get k√©pezne, s sz√°mol6na vele a megb√≠zott 6alom.., addig semif√©le kezdem√©ny nem √°lakul6{na} ki.
Mivelhogy erre k√©nyesen reag√°ltak, ma is, √©s az el√Ķz√Ķek is, magyarul, be√©p√ľltek √©s cs√≠r√°j√°ban elfojtj√°k. L√°sd. az elmult 10 - √©v indukci√≥it. M√©g a lekissebb "sejtr√Ķl" is tudnak, eszt √©n szem√©ly szerint tudom bizony√≠tani.
P√©lda erre az √©vr√Ķl - √©vre megrendezett kurult√°j, nagyban. Vukics√©k az egyh√°z igenl√©se n√©lk√ľl nem rendezhetn√©k meg a tal√°lkoz√≥kat. Anyira k√©nyes pont sz√°mukra, hogy reflexb√Ķl r√°telepednek.

Nem tud kialakulni az a kritikus t√∂meg, ez√©rt hi√ļ √°br√°nd. Ilyen m√©g nem volt soha, minden m√∂g√∂tt ir√°ny√≠ttat√°s tal√°l6√ď.., ez t√©ny. B√°r igazad lenne {hetne}. Pr√≥b√°ltuk sokadszor.., minden 50 - edik ember m√°r k√∂p kifel√©, a sz√°zadik, meg be√©p√≠tett.

A zsid√≥kr√≥l mint erjed√Ķ g√≥cr√≥l nem tudok anyit mint - TE, max, szem√©lyes √©lm√©nyek r√∂gz√ľltek bennem.

,,,,..}
#23 | spartakusz - 2014.05.15. 06:38:00
#22 | gladiator07 - 2014.05.14. 18:58:01
Tulok L.
A legkissebbik korszakv√°lt√≥ id√Ķ -.."

Szevasztok!
√ćrtam m√°r a b√∂lcs√Ķkor√≥l nektek - ? Nem. A b√∂lcs korr√≥l √≠rtam, ami a sziv√°rv√°ny√ľzenet√©t hordozza soha t√∂bbet olyat....
Van a sejtnek amnéziája? Nincs. ezért mindenre emlékezik...
Bizony ez kicsiben is √©s nagyban is √©rv√©nyes. Ha a k√°lyha meg√©geti a gyerek kez√©t, akkor az t√∂bbet nem fogja meg. De ha valaki bele hugyozik az √°ram alatt lev√Ķ konnektorba akkor az elm√ļlik. A f√∂ld m√©g nem tette meg ezt, mert mi tan√ļs√≠tjuk, mert itt vagyunk √©s √≠rok nektek p√©ld√°ul.Mi√©rt ilyen szalonk√©ptelen√ľl √≠rtam le - az√©rt, hogy soha ne feledd √©s ne ijesztgess seg√≠tve e mumussal!

Se a magyar - pl√°ne a zsid√≥ ostobas√°ga folyt√°n erre k√©ptelen - sz√≠n√©szkedni tudd - de se t√∂bbet se kevesebbet - akik viszont ut√°nozz√°k e k√©t meghat√°rozott, sejtet azok tudnak... Csak egyben t√©vednek - amit fent is √≠rtam a b√∂lcskor az nem b√∂lcs√Ķkor - feln√Ķtt ez a nemzed√©k hozz√°, hogy ne pusztuljon ki - az √©gi √∂sv√©nyre kell l√©pnie √©s terjeszkednie a gigantikusba!

Úgy, hogy a megsejtésed amit írtál kedves glaidátor07 - ennyi kiegészítésre szorul általam.

"CS√ćR√ĀJ√ĀBAN KELL ELTAPOSNI" A VIL√ĀGH√ĀBOR√ö - TOT√ĀLIST - EZ√ČRT mondja itt a demonstr√°l√≥ tegnap - amit - h√°l√°val megk√∂sz√∂n√∂k, annak ellen√©re, hogy a sz√≠riai r√©sztvev√Ķ is helyesen √°llap√≠totta meg - 5 √©v ut√°n, most m√°r nagyon sok a kuk√°z√≥ - √©s pont ez√©rt, mert tudja - a fentieket √©s ink√°bb t√Ľr - egy pontig...

itt hallgasd és nézd meg:

http://www.youtub...eiy5I00ooo

Sz√≥val - tudd, jobb a b√©kess√©g - aki ezt nem √©rti meg kell gy√Ķzni - √©rted? GY√ēZNI - √ČRTED √ČS MINDANNYIUNK√ČRT!

id. Kiss László
#24 | gladiator07 - 2014.05.15. 10:39:13
spartakusz.
Kedves j√≥fajt√°m. A sejtnek nincs eml√©kezete, csakis a szellemnek ami hordozza, k√∂rbeburkolja. Az anyag { sejt} eszk√∂z az - √öTON, semmi m√°s szerepe nincs, s ha enn√©l a pontn√°l m√°r eleve leragad a szeml√©l√Ķ, a tov√°bbi "b√∂lcselet", √©s v√©g konkl√ļzi√≥ c√©ltalan √©s.
parttalan.

Egy√©bk√©nt nem felismerhet√Ķ az √°ltalad le√≠rtak mondani val√≥ja, l√©gyszi konkr√©tabban, k√©zzelfog6t√≥bban.
A h√°bor√ļ sajnos nem "kiv√°lt6√ď, tudniillik erre hajaznak, melyet, oks√°g√°n√°l fogva m√°r Tulok laci is meg√©rintett az 1el, el√Ķz√Ķ √≠r√°s√°ban.A h√°tam k√∂zep√©nek sem hi√°nyzik, s mivel benne van a "leveg√Ķbe" a szaga, √©s minden eddigi √°talakul√°s l√©tsz√°m cs√∂kken√©ssel j√°r{t}. Az √ļjj sem n√©lk√ľl√∂zheti √©s ennek mik√©ntj√©t m√°r FENN, a London k√∂zpontj√°ban, ..vatik√°nnal egyeztetve. A folyamatok vehemenci√°ja erre enged k√∂vetkeztetni.

.. ))
#25 | Tulok - 2014.05.15. 12:05:59
Gladiator07! Mint eml√≠tettem, az intervallumok cs√∂kkennek, ami annyit jelent, hogy a k√∂vetkez√Ķ "visszaes√©s" m√°r sokkal r√∂videbb lesz, mint a 10500-12500 √©v, ami Atlantisz els√ľllyed√©s√©nek az id√Ķpontja. Val√≥sz√≠n√Ľ, hogy az el√Ķz√Ķ civiliz√°ci√≥k is "sp√°jzoltak", de k√∂nnyen lehet, hogy nem a F√∂ld√∂n. √Čn legal√°bbis a Holdon √©s a Marson is megtettem volna az √∂sszeoml√°s f√©ny√©ben.
A Georgia √°llam-b√©li 500 milli√≥s l√©leksz√°m meghat√°roz√°sa nem jelent semmit. Akik b√≠znak a gy√Ķzelm√ľkben, gyakran tesznek felel√Ķtlen kijelent√©seket, ami egyfajta dicsekv√©s, az ellens√©g lebecs√ľl√©se, √©s √∂nbizalom er√Ķs√≠t√Ķ tr√©ning, mint amikor valaki az√©rt √ľv√∂lt roham k√∂zben, hogy megf√©leml√≠tse az ellenfelet, √©s ha k√∂zben beszart, mert visszal√Ķnek, oda az √∂nbizalma (√©s a becs√ľlet)... Jelenleg ez mutatkozik meg az USA r√©sz√©r√Ķl.
Jelenleg egy v√©letlen√ľl bek√∂vetkez√Ķ atomkatasztr√≥f√°nak nagyobb a val√≥sz√≠n√Ľs√©ge, mint egy sz√°nd√©kosnak, de ett√Ķl m√©g lehetnek 70 m√©teres cunamik, ahogy √≥ri√°si k√©regmozg√°sok is, mert l√©trehoz√°sukhoz minden felt√©tel adott, csak az tartja vissza az √©rintetteket, hogy m√°sik is meg tudja csin√°lni.
Az alulr√≥l √©p√≠tkez√Ķ t√∂meg alatt azt kell √©rteni, amikor j√∂n egy j√≥ szervez√Ķk√©pess√©g√Ľ, meggy√Ķz√©sk√©pes √©s hiteles, r√°hat√°sk√©pes ember, √©s maga k√∂r√© gy√Ľjt 100 ezer m√°sok agy√°ban is motoszk√°lni k√©pes emberk√©t. M√°r egy ekkora csoport elme szint√Ľ erej√©nek koncentr√°ci√≥j√°val is meg lehet v√°ltoztatni mindent. Ez a m√≥dszer √©s fel√°ll√°s kiz√°rja azt, hogy egy ember dikt√°tork√©nt d√∂nts√∂n.
Ilyen "jogai" egy m√©h -vagy termeszkir√°lyn√Ķnek sincsenek. Ha egy m√©hkir√°lyn√Ķ rendesen ell√°tja a feladatait, vagyis √∂sszefogja a kapt√°r egyedeinek a tudat√°t √©s a vele k√∂z√∂lt k√∂z√∂s √©s elv√°rt √©rdek√©rv√©nyes√≠t√©st v√©grehajtja, nem √∂lik meg. Ha gyakran hib√°zik √©s felfalja ut√≥dait, lecser√©lik. Nem az√©rt mert zsid√≥, hanem az√©rt mert h√ľlye, nincs haszn√°ra kapt√°r lak√≥inak.

Ami a Kurult√°j megrendez√©s√©t illeti, ebbe m√°r j√≥ ideje nincs belesz√≥l√°sa Vukicsnak. Eg√©szen pontosan 2011-√≥ta, amikorra nagy nehezen meg√©rtettem az MSZ-esekkel, hogy kiknek dolgozik √©s mi a feladata. K√°r √©rte, mert j√≥ szervez√Ķ, csak a magyars√°gtudatt√≥l vak emberek nem l√°tt√°k, hogy a 24-√≥r√°ban MSZ-√©rt v√©gzett munk√°√©rt a Zr√≠nyi Mikl√≥s Nemzetv√©delmi Egyetem tan√°rak√©nt vette fel a fizet√©s√©t.
Ebbe az egyh√°zaknak nem sok belesz√≥l√°si joga volt, √©s most sincs, ann√°l ink√°bb a FIDESZ-nek, mert 2008-2009-ben pont az volt a c√©ljuk, hogy az MSZ-be t√∂m√∂r√ľlt f√Ķleg v√°llalkoz√≥kat √©s k√∂ztisztvisel√Ķket, t√°volt tudj√°k tartani a Jobbikt√≥l. Ennek a t√∂rekv√©snek 2009. m√°jus√°ban volt az els√Ķ l√°tv√°nyos buk√°sa, amikor 470 ezer szavazat juttatta be a Jobbikos k√©pvisel√Ķket az EU Parlamentbe, f√Ķleg az MSZ (h√°rmat, a tervezett egy helyett). Sajnos nagyr√©szben ez is az √©n hib√°m, de csak 2009. szeptember v√©g√©n, az Orb√°n-Morvai megegyez√©skor, √©s ut√°na okt√≥ber elej√©n a Vona-Orb√°n tal√°lkoz√≥ eredm√©nyek√©nt, okt√≥ber 23-√°n der√ľlt ki, hogy ki-melyik oldalon "harcol". Okt√≥ber 31-√©n ratifik√°lt√°k a Lisszaboni szerz√Ķd√©st, √©s december 1-el hat√°lyba l√©pett. 2010. febru√°rj√°ban √≠rtam meg a H√°gai feljelent√©st, majd H√°g√°n k√≠v√ľl megk√ľldt√ľk a nagyhatalmak √©s Eur√≥pa minden k√ľl√ľgyminiszt√©rium√°nak √©s korm√°ny√°nak angolul.

Nem csek√©ly optimizmusra vall r√©szedr√Ķl, amikor csak minden 50-edik emberr√Ķl gondolod, hogy k√∂p √©s minden sz√°zadikr√≥l, hogy be√©p√≠tett. Val√≥j√°ban az ar√°nyok 90-10 √©s 95-5 k√∂r√ľliek... √©s 90-95 k√∂p, 5-10 bes√ļg√≥, att√≥l f√ľgg√Ķen, hogy milyen kontextusban tessz√ľk fel a k√©rd√©st...
#26 | spartakusz - 2014.05.15. 12:10:11
Kedves gladiator07-es!
J√≥l mondod - "a szellem ami hordozza..." bizony - konkr√©tan √≠rod, hogy √≠rjam le : √≠rom, az a mag ahova elvetett√©k az kel ki bel√Ķle, ami , a t√∂lgy makkb√≥l t√∂lgy lesz - K√°rp√°tmedenc√©ben is √©s a F√∂ld t√ļls√≥ oldal√°n is - √©s minden√ľtt a F√∂ld√∂n. Ha magyar szellem van a magban akkor az lesz, b√°rhova is ejti le azt. A zsid√≥ szellem dett√≥ - De ebben a folyamatban van egy √Ķsr√©gi t√∂rv√©ny - mindig a mag uralkodik √©s t√∂r a felsz√≠nre. A t√∂lgyb√Ķl soha nem lesz feny√Ķ - a magyarb√≥l soha nem lesz zsid√≥ - mindig felsz√≠nre t√∂r a mag eredete, ha t√∂rt√©nik is benne csorbul√°s - ez a term√©szetes...
A MAG A SZERETET - SZERETI MAGV√ĀT - √ČS MINDIG VISSZAT√ČR HOZZ√Ā!
Val√≥ban ez van ! Nem kell hozz√° k√ľl√∂n komment√°r - akik ma vannak √©s voltak - azok b√Ľn√∂z√Ķk - k√∂z√∂ns√©ges k√∂zt√∂rv√©nyes b√Ľn√∂z√∂k, mert azt hiszik, hogy az √©rzelmek r√°hat√°s√°val √©s ut√°na val√≥ bitorl√°s√°val uralni tudj√°k a term√©szetes folyamatot - - ez nekik hal√°los t√©ved√©s√ľk - j√≥ lenne ha fel √©bredn√©nek √©s a mag √ČRTELM√ČT MEG √ČRTEN√ČK √ČRTELEMMEL!
id. Kiss László
#27 | spartakusz - 2014.05.15. 12:28:58
"...Ha egy m√©hkir√°lyn√Ķ rendesen ell√°tja a feladatait, vagyis √∂sszefogja a kapt√°r egyedeinek a tudat√°t √©s a vele k√∂z√∂lt k√∂z√∂s √©s elv√°rt √©rdek√©rv√©nyes√≠t√©st v√©grehajtja, nem √∂lik meg. Ha gyakran hib√°zik √©s felfalja ut√≥dait, lecser√©lik. Nem az√©rt mert zsid√≥, hanem az√©rt mert h√ľlye, nincs haszn√°ra kapt√°r lak√≥inak. ..."

Nagyon helyes László - tökéletes a meglátásod és ez a mag értelme - nem lehet becsapni - soha sem!
Sok - sok √©v √©rtelmes harca - mell√©nk √°ll√≠tja azokat is akik t√©vesen azt hitt√©k, hogy ellens√©gek vagyunk, holott soha se voltunk - ha nem csak a t√ļl√©l√©s tud√°s√°t hordoztuk √©s adtuk n√©ha oda az arra √©rdemesnek -seknek!

spari...
ui: szeretj√ľk az embereket!
#28 | Hegel - 2014.05.15. 12:49:13
Gladi√°torSmile

T√ĀN? lehets√©ges hogy az anyagba szorult szellem, b√°rmily pici atomi m√©retet is vegyen fel(homok, m√°kszem) evoluci√≥ja ok√°n bizony van tudata!

Hiszen a EGY Teremt√Ķ Atya Tudat√°b√≥l val√≥ az is. Nyilv√°n a tudati megnyilv√°nul√°sa m√©g fizikai m√©ret√©n√©l is kisebb m√©rt√©k√ľ.

√Čs ezeknek a par√°nyi m√©rt√©k√ľ tudatok csoportja evolv√°l√≥dik visszat√©r√©sben ahonnan sz√°rmazik...ez egy oda-vissza fejl√Ķd√©s - ki √©s be√°raml√°s-ahogy a ki √©s bel√©gz√©s.(nyilv√°n hasonlatok ezek a nagyra)

Menj végig a piacon és ne az árakat nézd hanem mire indul el a kivánásod....ez a tested anyagi kivánalma.

Sokszor √ē jobban tudja mi az ami tiszta √©s mi az ami nem! Figyelemmel a leggy√∂ny√∂r√ľbb olcs√≥ eper se kiv√°natos...mert a test tudja a vil√°g m√°sik v√©g√©r√Ķl a kisug√°rz√°sa nem illik a test harmokus rezg√©s√©hez!

Igy lehet az ember √∂nmaga tanit√≥ja ha figyel √∂nmag√°ra nemcsak fodr√°szatilag hanem a bels√Ķre mi, hol, mi igazgatja √©let√©t.

Tulok politikai √©szrev√©telei √©s preciz √∂sszehangol√°sa ir√°saiban d√∂bbentett r√° hogy alapj√°ban v√©ve egy nagyon leromlott devoluci√≥ t√∂rt√©nt az emberek bizonyos csoportjain√°l, olyannyirra hogy csak az als√≥ az √°llatokn√°l is m√ľk√∂d√Ķ √∂szt√∂nr√©tegek tudata domin√°l.
Olyan mint mikor a kutyafalka enni kap....ha valaki l√°ttaGrin a mai politika pont olyan!
Ut√°ljuk is a nagykuty√°kat rendesen m√°rmint Hegelileg, √Ķ is tudja a MENhelyeken mi hogyan m√ľk√∂dik.
A f√∂ldb√Ķl is valami ilyes helyett gy√°rtottak azok a skyta ellenesek. Ugyanis egym√°st√≥l is nyugodtan ellopj√°k a javakat √©s be√°ss√°k a maguk bunkij√°ba!

Olvastam valamikor a Skyta egym√°st v√©dte √©s nem a k√©zzelfoghat√≥ √©rt√©k domin√°lt hanem a k√∂z√∂ss√©g - erre mutat r√° a hi√°nyos √∂st√Ķrt√©net√ľnk de a szok√°√Ľsaink k√∂z√ľl is akad.

A √°llamalapit√°si fordulat hitrendszeri atrocit√°sa hozta mag√°val az egym√°s ellenis√©get - f√©l elemb√Ķl r√©szben meg a kaparj magadnak cim√ľ nyugati szok√°sdivat ami az√≥ta is rombolja az emberis√©g tudat√°t √©s egyre alacsonyabb szinvonalon tartja az embert a teste ok√°n.....mert annak a tudata az ami devolv√°l√≥dott.

A szellem? - sinyl√Ķdik √©s v√°rakozik arra mikor indulhat visszafel√© a teremt√Ķj√©nek k√∂reibe.

Ez az önnevelés kérdése.

Nincs addig aranykorszak meg Asthar kaptain se kvantumugr√°s vagy mifene mig az ember az als√Ķtest √∂r√∂meit szolg√°lja √©s nem a fels√Ķ test sziv√©t!

2000 √©ve azt mondt√°k aki nem sz√ľletik ujj√° az nem mehet be a kir√°lys√°gba - ez az ujj√°sz√ľlet√©s nem m√°s mint a magunk testanyag√°t √°tszellemesiteni mert evvel a test anyagi r√©szecsk√©i is visszakapj√°k az eredeti energi√°t (szeretet)a hazat√©r√©shez - hiszen TUDATb√≥l vannak az EGY Tudat√°b√≥l!

A F√Ķld ennek a munk√°nak a gyakorl√≥terepe √©s a Magyarok ennek a tanit√°s√°ra voltak kiszemelve, teh√°t igyekezn√ľnk kell minden neh√©zs√©g ellen√©re ennek a tud√°snak a megszerz√©s√©re - a test√ľnkben van csak befel√© kell figyelni nem a kinti vil√°gra.

√Čn eg√©szen addig mig itt nem √©rtettem a kinti vil√°got nem volt tiszta a benti se...erre j√≥ a preciz kinti elemz√©s mert segit a benti hez!Cool
#29 | gladiator07 - 2014.05.15. 14:28:58
spartakus.
√ćgen √≠gy m√°r √©rhet√Ķ, k√∂sz√∂n√∂m Uram egyiv√°s√ļak vagyunk.

Tulok l.
Igen ismerem Vukics t√∂rt√©net√©t, de nem √Ķr√≥la, √Ķvele kapcsolatban √≠rtam, aszt amit. Mag√°ban a puszta t√©nyt, nevezetesen: az √ļjra√©led√Ķ √Ķsi magyar tudatot gyakorl√≥k eme.., nagy sz√°m√ļ hirtelen megjelen√©se v√°ltotta ki, s a hatalom f√©l minden fajta magyar tudat megnyilv√°nul√°s√°t√≥l, mert lehet tal√°n f√©lti a l√©tjogosults√°g√°t. Hogy menyire..? Bizony√≠tja a szerz√Ķd√©s amit k√∂t√∂ttek a Gy√Ķr melletti benc√©s ap√°ts√°g, zsid√≥ f√Ķrabbij√°val, V√°rszeghi Asztrik s ha kell bem√°solom a tartalm√°t, de gondolom ismered. Hogy valaki{k} politikai c√©lok, c√©ljaik, eszk√∂z√©v√© forgatj√°k √°t, ill. be.., m√°s k√©rd√©s. Az eredet, ...ha j√≥hiszem√Ľ vagyok, ...√©s ez Karault√≥l sz√°rmazik, maga a t√∂rzsi gy√Ľl√©s t√©nye, megl√©te. Hogy m√°ss√° alakult, alak√≠tott√°k.., az m√°r az √Ķk probl√©m√°lyuk. Viszont t√©ny hogy f√©lnek mindenfajta, nem √Ķk' diszpon√°lta, gy√ľlekezett√Ķl.

Igen a "tömeg". A közös akarat, 66tós átalakító ténye, ereje, közös koncentráció, meditatív felfelé "kérés".
√ćgy oper√°l az "√°rt√≥" Alkonyz√≥na - b√©li entit√°sok.., f√∂ldi helytart√≥i. K√∂z√∂s, ak√°r t√∂bb sz√°z f√Ķs k√°nt√°l√°s{m√°gia} eredm√©nyek√©nt tarj√°k "karant√©nba" a mai emberis√©get. Ilyenek a R√≥zsakeresztesek, Hit, jehova, k√ľl√∂nb√∂z√Ķ lovagrendek, k√Ķm√Ľvesek.., stb.
Hogy mik√©nt teszik amit sikerrel viseltetnek, arr√≥l szint√©n saj√°t megtapasztal√°sb√©li ismereteim vannak, el√©gg√© dermeszt√Ķek, pedig kev√©sk√©t "k√≥stoltam" bele, bel√©j√ľk, kish√≠j√°n az √©letembe ker√ľlt. √ćgy r√°l√°t√°som lett az iszonyatos, ..a f√∂ld teljes vertikum√°ra gyakorolt 6√°s√°ra, {sukra} amely megd√∂bbent√Ķ, √©s evvel a tendenci√°val, t√∂rekv√©ssel, tiszt√°ban van az egyh√°z.., nan√° hogy igen, erre m√©rget vehet b√°rki. A politikai szegmens√©vel, meg mindink√°bb.

Egy√©bbir√°nt megjegyzem: a kre√°lt vall√°s folyamatosan settenkedett {dik} a m√©zesfaz√©k k√∂r√ľl, hiszen bisztos b√°sty√°ja a mesters√©ges rendszernek, √©s az is marad.
A fidesznek, vall√°si t√∂lt√∂tts√©g√©n alapulva van folymatos s√ļlya, √©s ennek fegyver t√©ny√©t kiv√°l√≥an felismert√©k. Ellent√©tben az √ļn. baloldalnak nincs "t√°lentuma", t√∂lt√∂tts√©g, ideol√≥gi√°ja. De m√°r Veres J√°nos pengeti a j√≥l bev√°lt "h√ļrokat", √©s sokan bekapj√°k a horgot, √©s fennakadnak benne. Kiv√°ncsi leszek mit l√©pnek r√°, az arra √©rdemesek!

Hegel.
A piacon nem a durva fizikai testem vonszol maga ut√°n, az epreket hajszolva, hanem az a szellemi lenyomat, amit t√°rol{t} valamikor az - ELS√ē - illatanyag, √©s √≠z.
√ćgy vagyunk mi kand√ļrok a j√°nyokkal is.
A kapu, ...mert ha bemegy az ember v√©gre, nem az "indul√°st" keresi m√°r, mindink√°bb az illatok erdet√©t, s azok nem atomokban m√©rhet√Ķk, sz√©tbont√°sukat k√∂vet√Ķen csak a tiszta szellem - VAN. A NINCS, az nincs, csak a VAN..., VAN. Benn√ľnket f√©rfiakat nem a fa....kunk vez√©rel, hanem az - √ČLM√ČNY, amit el√©r√ľnk vele egyet√©rt√©sben.., eszk√∂znek felhaszn√°lva.

A nukik, √©s a "szomsz√©dos" j√∂vev√©nyek, mind - mind ez√©rt j√∂nnek - LE, hozz√°nk, mert nekik m√°r ilyen√ľk nincs. A "sokidegi" csokor v√©geredm√©nye √Ķket is sarkalja. A f√∂ld, azon ritka szinhely egyike a, MI univerzumunkban.

László. Még 1 kicsi.
Az Aravanda t√∂rzs, f√∂ldet elhagyv√°n.., a marsot n√©pes√≠tette be. Minek ut√°n aszt is elpuszt√≠totta, elhagyta, s megmaradt egyedei a f√∂ldal√° szorulva √©lik, nem mindennapi √©let√ľket, s id√Ķnk√©nt visza - visza t√©rnek, l√°togat√≥ba.

...))
#30 | Tulok - 2014.05.15. 15:32:00
Gladiator07! Elbesz√©l√ľnk egym√°s mellett... A "100 ezres t√∂meg" egy jelk√©pes sz√°m, illetve nagyobb az √∂sszpontos√≠that√≥ k√∂z√∂s akarat.
15 f√Ķvel is lehet gy√≥gy√≠tani (√©s √°rtani is), de ahogy n√∂vekszik a l√©tsz√°m, egyre er√Ķsebb a r√°hat√°s, √©s egyre tart√≥sabb az eredm√©ny is. Nem mellesleg, nagyobb √©s sz√©lesebb k√∂r√Ľ a kollekt√≠v akarat megnyilv√°nul√°sa. A Kurultaj ilyen aspektusban √ļgy j√∂n a k√©pbe, hogy ezeken a rendezv√©nyeken √©rezni lehet az egym√°s ir√°nti szeretetet, a k√∂z√∂ss√©get. Erre csak olyan emberek k√©pesek, akikben van emp√°tia.
Ez ut√≥bbi n√©lk√ľl nem megy, √©s ezzel kapcsolatban √≠rtam kor√°bban, hogy pszicho -illetve szociopata erre nem k√©pes, mert nincsenek √©rzelmei. Ez k√ľl√∂nben MRI alatt is kider√ľl, ha √©rzelmi jelleg√Ľ k√©rd√©sekre v√°ltunk a logikai ut√°n. Norm√°lis, emp√°ti√°val rendelkez√Ķ ember eset√©ben a tudat logikai k√∂zpontj√°t√≥l √°tveszi az √©rzelmi a "vez√©rl√©st", az MRI jelzi az aktivit√°st. A pszicho -√©s szociopat√°kn√°l akt√≠v marad a logikai k√∂zpont √©rzelmi k√©rd√©sekn√©l is, mert csak megtanulja az ellesett viselked√©smint√°kat, a mutatni k√≠v√°nt reakci√≥kat, de nem √©rzi √°t. Ez az MRI-n j√≥l l√°tszik.
F√©lre√©rtelmezni sem illik a kollekt√≠v, √∂sszefogott akarat megnyilv√°nul√°sait, mert az esetek t√∂bbs√©g√©ben g√©nhib√°sok is fel tudj√°k haszn√°lni az emp√°ti√°val rendelkez√Ķk r√°hat√°s√°t, p√©ld√°ul f√©lrevezet√©ssel. L√°sd a Hit Gy√ľlekezet√©t, vagy a sok h√ľly√©t √∂sszegy√Ľjt√Ķ "szabadk√Ķm√Ľvesnek" nevezett birk√°kat. A "nagymesterek" mind k√©pzett √©s ravasz pszicho -vagy szociopat√°k, akik manipul√°lj√°k a birkany√°jukat, elhitetve vel√ľk, hogy k√ľl√∂nlegesek, kiv√°lasztottak, √©s nagy dolgokra hivatottak. Val√≥ban k√ľl√∂nlegesen befoly√°solhat√≥ h√ľly√©k, kiv√°lasztottak is, mert ilyen szerepbe norm√°lis ember nem k√©pzeli bele mag√°t, a "nagy dolog" pedig saj√°t n√©p√ľk kiirt√°sa.
Az eg√©szben a l√©nyeg a k√©pess√©g √©s a lehet√Ķs√©g... hogy rossz (fekete), vagy j√≥ (feh√©r) m√°gi√°ra haszn√°lj√°k valakik, a megt√©veszt√©s vagy emberbar√°ti szeretet m√©rt√©k√©t√Ķl √©s c√©lj√°t√≥l f√ľgg.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum